mer skoj!

Datum: 2011-03-31 Tid: 20:24:32

Mer roliga planer har tillförts denna veckan! Imorgon ska vi träffa Malin för en fika på stan. Ska bli riktigt kul att se henne, hon har gått ner 30 kg sen december och i januari gjorde hon en gastric bypass. Har inte träffat henne på ett tag, så det ska bli spännande!

På lördag kommer förhoppningsvis en tjej från spädis med sin son. En playdate =) Och på söndag är det ju kalas för lilla Hailey! Älskar händelserika veckor!

lost friendship

Datum: 2011-03-31 Tid: 19:12:21

Gick förbi en fd vän idag, det gjorde ont. Sa bara hej till honom och gick vidare. Hade önskat prat och kanske en kram, men nej. Ush vad tråkigt.

adjö spädis!

Datum: 2011-03-31 Tid: 16:57:29

Sista gången på spädis idag. Vad var det jag sa? Tårar föll! Inte bara från mig heller. Fy så tråkigt att vi inte ska dit något mer! Adrian fick en bok, "Max bil" och jag fick en kokbok i present. Vi hade minsann också presenter! Min mentor fick en drömpuppa och resterande ledare och "mattant" fick en varsin berlock med fina budskap på. Jag och "mattanten" gjorde maten idag och så hade vi kalas för Adrian med glass o maränger mm. Riktigt fin avslutning på en fin tid där! Kommer sakna stället ♥ Dessutom fick jag komplimanger för min klädsel idag: jeansleggings, rosa linne och en slags kofta över.

Mötte upp Rachel på stan och följde med henne till sjukhuset sen. Träffade lilla sötnosen Hailey! Tyvärr kunde vi inte stanna så länge för Adrian skulle ju till bvc, men vi får ses på söndag igen då Hailey-kämpen fyller ett år! Hon är allt en liten mirakelbebis, lilla prinsessan!

Adrian skötte sig bra under läkarkontrollen, men sprutorna var inge roliga alls! Som tur är så var ju mentorn från spädis med oss och höll i honom. Väldigt skönt att ha stöd där! Nu ligger mitt lilla hjärta och sover i sin vagn, men jag ska väcka honom snart för middag.

today

Datum: 2011-03-31 Tid: 00:09:25

Det blev en hel del shoppat idag! Nya lila skärbrädor, solbrillor till både mig och Adrian, lite linnen till mig och tröjor till Adrian och säkert mer. Var riktigt nice också att umgås med Emmah! Man får energi av henne, så pigg och alert som hon är! =)

Middagen hos Nicole och Fredrik var riktigt nice med! Det bjöds på kyckling-gryta och den var sååå god! Adrian visade sig från sin absolut goaste sida hela kvällen och allt var bara så trevligt! Jag är faktiskt precis hemkommen ^^ Har varit riktigt skönt att hitta på något ovanligt på kvällen och inte bara vara mamma för en gångs skull =) Adrian somnade i deras säng men somnade om i sin egen när vi kom hem. Duktiga killen!

Sen är det riktigt roligt hur man kan uppfattas som människa utan att man tänker på det. Jag och Nicole snackade om "the old days" och hon sa att jag verkade på den tiden (2003 när jag flyttade till Borås) vara som att jag inte ville lära känna alla nya människor, utan var nöjd med de jag redan kände. Så fel det kan bli! Hade jag kunnat ändra på det så hade jag visat att jag ville lära känna alla, men mitt självförtroende var inte tillräckligt bra. Därför sågs jag som den kaxiga typen. Vilket jag absolut inte var! Men att komma in ny i en stor grupp där alla redan känner varandra och uppfattas så förvånar mig inte, man vill ju inte hamna utanför och har man dålig bild av sig själv och tror att man inte duger så är det precis den bilden man sänder ut, att man är kaxig. Vilket får mig att undra över hur många nya bekanskaper jag gått miste om?

Jaja, nu är det iallafall dags att sova! Sista gången på spädis imorgon vilket både ska bli fruktansvärt kul, men sååå sorgligt. Jag kommer garanterat gråta, för jag vill inte mista min torsdagsgrupp. Framför allt vill jag inte mista min mentor! De andra spädisarna kan jag träffa på fritiden!

change of plans

Datum: 2011-03-30 Tid: 12:45:47

Blev ändrade planer, istället för att mysa med bebis åker vi till Knalleland med Emmah. Elin fick förhinder. Men henne och bebis ser vi förhoppningsvis på spädis imorgon =)

Annars händer inte mkt just nu.

natti2

Datum: 2011-03-30 Tid: 00:10:00

Som vanligt fastnar jag i den stora cybervärlden. Snork! Funderar på om man ska slänga på en rulle att somna till istället. Varför inte twilight? ;) Måste iallafall sova snart då imorgon har många sköna saker att bjuda på! Gosa med nyfödda Wilde, möte och bortbjuden på middag. Awesome!

Du måste ha dåliga stunder ibland
för att kunna uppskatta de bra! ♥

natti

Datum: 2011-03-29 Tid: 22:20:47

Osh så trött jag är! Slänga sig i soffan nu o kolla tv, sen sova. Mitt lilla hjärta somnade runt åtta efter en hel del pladder med sig själv i sängen ♥ Hur go får man bli?

Imorgon blir nog minst en lika bra dag som denna!

i went to heaven!

Datum: 2011-03-29 Tid: 18:22:55

Det var den långsammaste, mest krävande timmen på länge! När jag kände att jag inte orkade mer tog järnviljan tag i mig och jag fortsatte. Envis är verkligen ett ord man kan beskriva mig med. Ja, det var den långsammaste, mest krävande och undebara timmen på länge! Himmelriket!

Skönt också att ha fått tillbaka min son! Han hade haft det bra med Linette som vanligt, men jag saknade min gnällröv. Nu är han busig och leker av sig lite innan han ska sova. Skitit har han gjort med känner jag nu. Uffa vad det luktar! Så nu vet ni vad jag ska göra... Woho!

simma!!!

Datum: 2011-03-29 Tid: 12:30:44

Nu har jag ingenting att skylla på för att inte simma idag. Inte för att jag hade velat skylla på något för det ska verkligen bli sååå kul att simma igen! Iallafall så sitter jag med simkläderna under mina vanliga kläder och väskan är packad, nu är det bara tiden som ska gå =) Hur mycket kommer man orka idag? Ni anar inte, jag är i extas över detta! Wiiiiiie!


gnällröven himself :P

Datum: 2011-03-29 Tid: 11:27:11

Åh, herrejäklarihavet! Idag tycker min son att det ska gnällas om allt. Precis allt. Och jag vill skära av mina öron med en osthyvel! Skulle önska att jag kunde skriva hur irriterande hans gnäll låter också, men det går ju tyvärr inte. Ett försök blir "iiijiiijiiijiijiijjiiijjiiiiiiiijiiiijiiijjiiijiijiijijiiiiijijiiijiijiijiijiijiijiijiij", och inte är det med vanlig röst heller. Målbrottsröst typ. Somna nu unge och vakna upp på  din andra, glada sida!

Jag sitter här med mitt kaffe. Tyvärr valde jag av någon anledning att köpa hem Löfbergs lila istället för Gevalia. Man lär sig av sina misstag. Nästa kaffeinköp får nog bli Zoega's. Det är mumsigt det!

glömt

Datum: 2011-03-29 Tid: 00:46:44

Glömt att visa denna som jag vann på Tradera ^^

Nu har jag den på mitt köksbord, med ett svart ljus i.
Mycket fint!

drömpuppa

Datum: 2011-03-28 Tid: 23:54:33

En sånhär köpte jag idag! Men jag tog bort spännet och hängde allt i en kedja så nu hänger smycket runt min hals =)

På beskrivningen står det:
I drömpuppan, som går att skruva upp, finns en liten lapp där du kan skriva en dröm eller affirmation.

Sätt drömpuppan på din väska, nyckelring eller byxhälla så har du den alltid med dig. För varje dag kommer du ett steg närmare din dröm...

Text på ringen: Drömmarna är våra vägvisare


Vad som står i min drömpuppa är min hemlighet! ;)

underbara vecka!

Datum: 2011-03-28 Tid: 23:36:07

Jag älskar denna veckan!
Imorgon ska jag simma och Adrian ska leka med Linette. Sen får vi se vad jag hittar på resten av den barnlediga tiden ^^ På onsdag ska jag hem till Elin som är nybliven mamma och gosa med nyy bebis! Min bebis är ju gammal nu liksom, kan snart inte kalla honom bebis längre. På eftermiddagen har vi ett möte här hemma, och på kvällen är vi bjudna till Nicole och Fredrik på middag. På torsdag är det äntligen dags för våran avslutning på spädis. Egentligen är det inte äntligen, men hade vi inte varit sjuka så hade vi redan slutat där. Så man får se det positivt. Sen ska Adrian få 1-års sprutan. Inget jag ser fram emot, men min mentor på späd följer med som sista tjänsten typ =) Halleluja för henne! Och på fredag har vi en liten klass-reunion, några som pluggade till personlig assistent. Middag och krogrunda står på planeringen. Skoj som fan! Lördag och söndag är ännu oplanerade =) Slå min vecka om ni kan!

Och vi får inte glömma att idag har varit totalt jättebra också!

jag lever

Datum: 2011-03-28 Tid: 21:29:23

Jodå, jag lever fortfarande. Men min dator dog. Fast den återuppstod igen med hjälp av min granne, tillika kompis Nicole's pojkvän, Fredrik! Så skönt att ha min pärla tillbaka!

What's new? Var ju magsjuk... Frisk nu, spenderade helgen hos Kari as usual. Fint väder har vi haft också men nu är snöfan tillbaka. Wiiiho! Nicole och Fredrik gjorde mig sällskap igår till livesändningen av BB, riktigt trevligt! Idag har jag varit iväg en sväng (bland annat varit hos psykologen, shoppat o lekt med Mariana och Markus som följde med hem sen) och Adrian var hemma med mommo. De verkade ha haft skoj under tiden jag var borta! Har för övrigt bestämt att det inte blir vanligt dagis för Adde, det blir nattis. Då slipper jag att ta hjälp av mitt sociala nätverk o kan utnyttja dom när jag vill roa mig istället ;)

Jag vet inte hur mycket ni fattar av det jag skriver men fingrarna bara flyger över tangentbordet av sig själv för att få ner det som hänt de senaste dagarna. Vilket inte är så mycket, men vi har ändå haft det bra! Just nu mår jag bra och njuter av tillvaron! ^^

Ändå känns det som jag har glömt skriva om något roligt... Aja, får se om jag kommer på't!

bra bantningsmetod

Datum: 2011-03-23 Tid: 19:27:58

Magsjuka är en bra bantningsmetod. Får inte ens behålla en klunk vatten. Självklart gör detta att jag är törstigare än någonsin! Jag har mest legat på soffan idag, stackars Adrian vilken tråkig mamma han har! Oh my godness så trött jag är. Så ska slänga mig på soffan igen.

jahaja

Datum: 2011-03-23 Tid: 12:44:05

Där ser man. Jag var inte immun mot magsjuka! Det var ju roligt att veta.

tradera

Datum: 2011-03-22 Tid: 22:05:47

Har suttit och budat på ett regnställ till Adrian på Tradera. De sista minutrarna var hektiska! Jag bjuder 180, någon bjuder högre... Jag bjuder 200, någon bjuder högre... Så håller vi på, till slut ökar budet en femma i taget. Spänningen är olidlig! Jag skriver in 236 kronor. Trodde jag. 2236 kronor skrev jag in. Jag vann.

Här är regnstället:


Blev ni lika skitnödiga som jag nu och trodde att jag skulle få betala 2236 kronor för detta regnställ? Som tur är så fattade Tradera att jag menade 236, men sparade 2236 som mitt maxbud! Puuuh!

du kan hjälpa!

Datum: 2011-03-22 Tid: 15:09:44

Hallå alla!

Hjälp din lokala handlare! Samla in alla påsar ni har och ge dem till din handlare, inklusive torghandlare. Skänk dem så många påsar ni bara kan. Idag när jag gick på stan så stod det skyltar med: "PÅSKRIS" överallt...

sömntuta!

Datum: 2011-03-22 Tid: 14:58:11

Oooj. Adrian sov i över tre timmar idag. Min gos! Tyckte han lika gärna kunde få sova tills han vaknade, tittade bara till honom då och då. När han vaknade fick han några småbitar av min omelett och lite majskrokar. Inget har kommit upp ännu, och hoppas att det inte gör det.

Medan Adrian sov passade jag på att ringa några samtal. Vilket fantastiskt stöd jag har runt omkring mig! När allt känns hopplöst och jobbigt så behöver jag bara ringa och de hjälper mig upp på fötter. Eller iallafall upp på huk. Och det är ju bättre än att ligga.

Och nej. Det handlar inte om dig.

fint!!!

Datum: 2011-03-22 Tid: 14:04:13

Mariana skickade denna nyss! ♥


tomtar i stallet?

Datum: 2011-03-22 Tid: 12:09:40

Peppar, peppar så har inte Adrian spytt något mer sen inatt. Kanske bara var något olämpligt han käkat. Nu sover han middag och har gjort i 1,5 timme nu. Trötta killen! När han vaknar ska han få smörgåsrån och majskrokar, ska testa lite om han får behålla det. Hittills har han bara fått välling idag, som har stannat i magen. Tycker så synd om min lilla gos, det är ju hemskt att spy!

Själv har jag fötterna upp och huvet ner. Eller inte alla hästar i stallet. Tomtar på loftet. Det lyser men ingen är hemma. En lindrigare släng av psykbryt!? Nejdå, så illa är det inte, men jösses! Löser du ett problem så kommer alltid ett nytt.

Jaja. Nog om det nu. Hoppas ni får en trevlig dag!

gissningslek!

Datum: 2011-03-22 Tid: 01:37:52

Gissa vem som är magsjuk... igen! Stackars mitt lilla hjärta!

som en exotisk ö

Datum: 2011-03-21 Tid: 19:39:39

Idag har födelsebarnet varit på Leo's lekland med en av hans favoriter, Linette, medan jag var på möte. Fick precis hem honom igen och oj så trött han var efter allt bus =) Han gillar Leo's så det var ju roligt att han fick komma dit! Numer kostar det 100 kronor för honom att gå in där, han är ju 1 år nu! =)

Jag har precis tänt mitt nya yankee candle. Det doftar looooovely! på hemsidan står det "Som en exotisk ö med en underbar blandning av frisk citrus, söta blommor och kryddig vanilj." Mmm!

Efter mitt möte fick jag gå hem till Sarah för jag hade glömt min nyckel i skötväskan. Smart där! Njaa. Men det var nice att besöka henne, var längesen nu.

möte med jobbet idag

Datum: 2011-03-21 Tid: 12:14:24

Födelsedagsbarnet sover och under tiden har jag gjort mig iordning. Ska på möte med jobbet idag, blir kul! Dock har jag en stor klump i magen. Mitt schema har ändrats under tiden jag varit mammaledig, till det sämre för min del. Hoppas verkligen att det kan lösas till det bästa. Detta är ett problem som har ätit upp mig inifrån och kommer fortsätta göra tills det konkret har löst sig, på ett eller annat sätt. Men löser sig gör det alltid! *peppa positiva tankar!*

Jag känner mig iallafall fin idag. Det är något som inte händer alltför ofta. Har jeggings på mig och en stickad tröja. Gillar faktiskt jeggingsen så ska förbi Gina och byta ett annat par jeggings till såna här. Kan till och med få två par och lite pengar tillbaka =)

Adrian ska umgås med sin polare Linette medans jag är på mötet. Väldigt glad över att Linette vill ha hand om Adrian när jag har såna här saker, det underlättar!

grattis på födelsedagen, älskade son!

Datum: 2011-03-21 Tid: 00:35:07

Ett år. Ett år sedan jag låg sömnlös hela natten med värkar. Ett år sedan jag undrade när värkarna skulle bli värre, för det måste de väl bli? Ett år sedan jag och din mormor åkte in till förlossningsavdelningen för igångsättning. Ett år sedan barnmorskan undersökte mig och sa att det redan är dags. Ett år sedan jag lyssnade på min kropp för att föda dig till världen. Ett år sedan jag fick höra orden "det blev en pojke". Ett år sedan jag fick hålla dig i min famn för första gången. Ett år sedan jag fick se ditt ansikte, dina händer, dina fötter, hela dig. Ett år sedan jag blev din mamma. Ett år sedan du blev min son. Grattis på din första födelsedag, älskade hjärtat mitt! Jag älskar dig! ♥









hjälp mig!

Datum: 2011-03-20 Tid: 21:58:29

Jag letar efter en 5-armad kandelaber, så elegant som möjligt men så billig som möjligt. Såklart. Tips på vad man kan finna en? Vet du inte var en kandelaber är så är det en sånhär! Tipsa gärna om konkreta ställen!

jag är nöjd

Datum: 2011-03-20 Tid: 21:04:46

Helt underbar dag! Adrian har varit en sån glad liten fis, lekt med sina nya leksaker och vi har bäddat i hans lektält. Hoppas på många mysiga stunder därinne! Är väldigt nöjd med de senaste två dagarna, blev lyckade kalas. Jag har varit en riktig mamma som ordnat med ballonger, serpentiner, fika, kalasdukning för första gången för mitt barn. Coolt! =)

adrian uppdaterar om kalaset!

Datum: 2011-03-20 Tid: 17:00:46

Hej, Adrian här! Nu har jag haft mitt andra kalas, och det var väldigt roligt! Tyvärr hade de flesta av mina kompisar blivit sjuka, men Aleksis kom iallafall =) Av honom och hans mamma Jane fick jag en Mora Träsk-skiva. Den lyssnar jag på nu, jättebra är den! Jag har även på mig en av de fina t-shirtarna jag fick av Emmah. Dom är grymma allihopa, kommer bli en riktig snygging (snyggare än vad jag redan är) i dom =) Av min polare Linette (hon är min, inte mammas polare) fick jag något jättebra: leksaker till sandlådan! Kommer bli kul i sommar! Linus och Esin sa att jag får present av dom senare =)

Har ätit en massa fika idag också (och vi har massor kvar!!)! Gottit! Här bjuder jag på en bild som Linette tog på mig när jag ätit tårta. Jag satt i gå-stolen för Aleksis lånade min matstol. Snyggt va!?



Mamma hälsar att hon tar bilder på mina presenter sen, så ni får se. Om det blir idag eller imorgon vet hon inte, hon säger att hon är så trött efter kalasen. Förstår mig inte riktigt på henne, det är ju kul med kalas! Men hon börjar väl bli gammal ;) Nu ska jag kolla på film, en av dom jag fick av Kari! Kalle Anka, han är rolig han!

kalas 1

Datum: 2011-03-19 Tid: 20:40:40

Jag är helt slut! Fast på ett bra sätt. Kalas 1 avklarat, och gästerna var pappa, Mattias, Kim, Mia, Viggo, Vilton, Moa och mamma. Blev verkligen en lyckad dag, Adrian hade kul! Roligt att träffa större delen av familjen samtidigt också, inte alltför ofta det händer. Efter att alla hade åkt så drog jag, Adde, pappa och Mattias till Knalleland o kikade lite, sen åkte vi o käka. När de åkte kom en bekant upp med sin dotter på fika så Adrian fick vara vaken en timme längre, men nu sover han.

Presenter han fick:
Av pappa med familj: en pipmugg, en tröja och ett garagehus =) Den gillade han vill jag lova!
Av Kim med familj: Adrian fick sin present för en månad sen, en bok som sjunger. Svårt att förklara, ska ta kort och försöka förklara sen istället :P
Av mamma o dom fick han 10 burkar barnmat, 2 paket blöjor och tårtan vi åt. Han åt tårtan så duktigt själv med sked.
Av Kari fick han fyra filmer (Kalle Anka, Nicke nyfiken, Teletubbies och en med fyra olika barnprogram) fast Kari var inte här idag.
Och av mig fick han en godnatt-sagobok och ett lektält med Nalle Puh.

Tack allihopa för idag! Kommer ta kort på alla presenter och lägga upp här, o lite kalasbilder =) Imorgon blir det kalas 2, men får se hur många som kommer. Många avbokningar pga sjukdom. Trist! Jäkla magsjuka som går, alla blir verkligen dåliga. Men det blir nog roligt iallafall!

=)

Datum: 2011-03-19 Tid: 00:04:59

Mys mys myskväll! Godnatt!

nice nice!

Datum: 2011-03-18 Tid: 19:48:34

Sååå nice att träffa Hanna igen ^^ Vi tog hennes bil till Knalleland (snöade ju fan igår kväll, lite för långt att gå då) där vi både åt, shoppade och handlade fika till kalasen. Jag kom hem med 2 tröjor, ett litet sop-set  och 10 votiv-ljus med doft. Rabarber, Citron och bubblegum =) Adrian fick inte nåt, för en gångs skull! Och Hanna var sig lik =) Måste ses snart igen!

Han har börjat vagn-vägra nu med. Skriker som fan när man ska sätta ner honom. Iaf idag, får hoppas att det inte håller i sig. Kände mig som en barnplågare när han skulle ner i vagnen efter maten så som han skrek. Ush o fy!

Nej, nu ska jag göra äggmackor innan "Så ska det låta" börjar =)

morgonsysslor

Datum: 2011-03-18 Tid: 09:27:04

Dammade och dammsög innan klockan var nio, innan jag ens fått i mig kaffe. Kari undrade om jag slagit i huvudet! Haha, ja, det kan man ju undra. Men har inte så mycket tid att röra mig med nu innan kalasen. Full rulle på Adrian. Just nu försöker han spela biljard med en slev och min kaffekopp. Eller tennis kanske är en bättre beskrivning. Nu satte han sleven mot örat som en telefon, haha! Fasen, tänk att han blir 1 år på måndag!!! Tiden går oerhört snabbt!

komplimanger

Datum: 2011-03-17 Tid: 23:16:35

Idag har jag fått så många komplimanger från olika människor, att jag är så stark, alltid sätter Adrians behov först, analyserar olika scenarion och undviker det som kan påverka Adrian negativt. Att det märks att Adrian är i fokus, alltid! Förstår ni hur glad jag blir av att höra det? ♥ Var bara tvungen att säga det innan jag lägger mig.


god natt!

Datum: 2011-03-17 Tid: 23:01:21

Åh, nu är det dags att sova! Ska bli så skönt för jag är redigt trött nu. Imorgon kommer som sagt Hanna, och innan det ska jag hinna städa, planera inköp och kanske sortera lite av Adrians kläder. Hoppas att Hanna vill haka på till Knalleland, försöka hitta någon bra tröja. På rea såklart, skitbillig ska den vara! Jag är så snål när det gäller kläder. Till mig. Inte till Adrian. Men får nog köpa lite nytt till mig själv nu!

Och vi gåååår dit isf. Jävla rökstopp som fått mig så godissugen, och jävla jag som inte har tillräcklig självkontroll att låta bli. Letat som en idiot efter mitt kort som jag fått från jobbet som gör att jag kan simma gratis. Slängt upp och ner på lägenheten men inte hittat det. Får ringa och be om ett nytt imorgon. Hoppas jag isf kan hämta ut det imorgon eller på måndag då ^^ Måste börja simma igen, bort med döfläsket!

happy day

Datum: 2011-03-17 Tid: 18:32:54

Har en liten tävling på facebook, den som gissar rätt på vad jag har köpt idag får 50 spänn av mig. Det är garanterat ingen som kan gissa rätt för jag kan knappt tro det själv, haha! 2 par jeansleggings köpte jag. Och att det är otroligt är för att jag aldrig använder tajta kläder!

Spädis var skönt som vanligt! Äntligen tillbaka dit. Och nästa gång är våran sista. Ush ush ush så trist! Vi kommer fira Adrian och säga hej då. Jag kommer garanterat börja böla. I promise you!

Imorses fick Adrian tag på min nya telefon utan att jag såg det. Så nu har den repor, små repor ioförsig, but still! Inte roligt när jag haft telefonen 2 dagar. Men jag får skylla mig själv som inte höll koll. Nu tog han precis upp sin mobil och satte mot örat, haha! Sötis! Han vet hur man ska göra han!

Imorgon kommer Hanna! Åh, så jäkla roligt det ska bli!!!

bonk bonk bonk

Datum: 2011-03-16 Tid: 18:43:34

Nu har kontaktpersonen Lena åkt. Idag spenderade vi tid med jobbsökande, som jag fortfarande inte tatt tag i sen Adrian blev magsjuk. Åh, på tal om magsjuka... Kari's barn är det nu, en epedemi på deras skola. Ush ush ush, stackars dom! Kari hoppades att han inte skulle bli duschad i spyor som jag blev, fick till och med kräks innanför linnet. Happy times! Hoppas iaf C och C kryar på sig snart!

Adrian är nybadad och river ur kastrullskåpet. Har tagit bilder med nya mobilen när han klättrade in i skåpet. Försöka orka lägga in dom idag ^^ Jag ska strax göra honom sällskap med bonkandet av kastruller innan kvällen blir bara min!

Update med bilder:




Och tror det är nån som vill ha egen hemmanyckel!

ahwhellawhellahuuh

Datum: 2011-03-16 Tid: 15:46:36

Ingen aning om vad rubriken ska menas med. Menmen. Om en timma ca kommer kontaktpersonen, trevligt! Ekonomi och jobbansökningar ska vi kolla på. Det är så skönt att ha det här stödet runtomkring från alla håll. Synd att spädis snart är slut bara =(

Ikväll är det Grey's Anatomy! Yeay! Också ett säsongsuppehåll jag avskytt. Ska avnjutas med popcorn och Loka ^^ Sen ska jag bannemej sova för det har blitt sent i säng varje kväll nu.

firat klart ^^

Datum: 2011-03-16 Tid: 15:22:30

Nu har vi firat syrran lite med fika och presenter =) Hon blev glad, ett par örhängen som Sophia gjort och ett par mysiga strumpor fick hon av oss! Dock ska örhängena kortas av lite. Såhär ser dom ut:


Grymma va!? =)

grattis!!!

Datum: 2011-03-16 Tid: 07:39:42

Grattis fina syster på födelsedagen! Hoppas du får en fin dag!
Puss o kram!


kalasprat

Datum: 2011-03-15 Tid: 23:56:34

Nu är presenterna inslagna! Adrian har 6 presenter (några från mig och några från Kari) här som ligger och hånar mig. "Ge oss till honom nuuu, vi vet att du viiiill. Göööört!". Haha, tur att han ligger och sover, annars hade jag nog fallit för frestelsen. Har även slagit in syrrans present(er). Men det blev bara ett paket. Åh, jag älskar presenter! Att ge, inte att få (pinsamt att öppna med allas blickar på sig, pressen på att man ska gilla presenten, oro över att misslyckas med skådespelet om du inte gillar den. Nä, nu snackar jag skit, så är det inte alls. Jag brukar gilla allt jag får, och det är faktiskt tanken som räknas).

Annars? Jodå. Mamma kommer klockan 7 imorgon bitti på kaffe. Så åker vi ut till dom och firar lilla 14isen. Sen på eftermiddagen ska vi träffa kontaktpersonen. Ser fram emot imorgon!

Resten av veckan är också uppbokad:
Torsdag: Spädis, sen efteråt kommer Adrian vara med hans tjejpolare Linette på stan medan jag åker hem och fixar lite med städning och annat. Måste ju vara fint inför helgen!
Fredag: Träffa Hanna. Det kommer bli så skoj eftersom vi har träffats en gång sen 2006 tror jag. Vi pluggade ju tillsammans i Haparanda ^^
Lördag: Fira Adrian med släkten!
Söndag: Kalas för Adrians homiez! Han har en hel del såna han! ^^

Som jag skrivit på facebook: Har du inte fått en inbjudan så är det antingen för:
- att jag har glömt bjuda dig, hör av dig om du vill komma.
- att du inte får komma ;) (ytterst få personer som är bannade dock!)

jag hade rätt!

Datum: 2011-03-15 Tid: 21:13:06

Sicken bra, bra, bra dag idag, så jag hade rätt med rubriken i förra inlägget! Har fått kalasdukningen ordnad idag ^^ Att umgås med Emmah var riktigt trevligt, Adrian var en ängel och jag kom även hem med en ny telefon! En Sony ericsson xperia mini pro. Svår att fatta, men Kari har en likadan så han får lära mig ^^ Ska väl inte vara så svårt, i guess!

Min systers födelsedagspresent som Sophia har gjort var fiiin och jag hoppas att Moa kommer gilla den ^^ Ska slå in den i presentpapper snart, samt Adrians presenter från mig och från Kari.

Nu: Kaffe och Desperate Housewives! Finally! Hatar säsongsuppehåll.


My new phone!

det blir en härlig dag!

Datum: 2011-03-15 Tid: 11:41:44

Imorses hade Adrian ett rött hjärta liggandes i bajsblöjan. Sicket sätt att visa sin kärlek på va!? Han snodde väl åt sig ett o tuggade i sig när jag satt och pysslade med barnen igår. Klippte ut små hjärtan från typ gummipapper eller vad man nu ska kalla det. Så hjärtat var intakt ^^

Nu sitter jag och väntar på att Adrian ska vakna så vi kan möta upp Emmah för en tur till Knalleland. Ska kika efter kalasdukningar och ballonger! Får låna snälla Kari's kort också eftersom jag inte får några pengar förrän fredag, så slipper jag åka två gånger. Speciellt eftersom min gamla klasskompis Hanna som jag pluggade med i Haparanda kommer på fredag, då finns det inte så mkt tid. Sen träffa Sophia för en fika o få syrrans födelsedagspresent =) Lovely day! ♥

kvällssnack

Datum: 2011-03-14 Tid: 22:40:58

Vet ni vad den absolut ultimata mysfaktorn hemma hos mig är? Daffedressen, en kaffe i handen och tända ljus. I love it ♥ Vet 2 till dressar som jag skaaa ha när ekonomin tillåter. Eller... vi får se. De kostar ju en rejäl slant. Men de är faan värda det! Så jo. Tids nog. 2 till.

Jag ska nog sova på soffan inatt. Bara för att. Bädda med täcke och kudde och somna till tvn. Måste kika tv-utbudet om det finns något tillräckligt avkopplande, men ointressant att somna ifrån.

Imorgon ska jag möta en tjej som jag beställt min systers födelsedagspresent från ^^ Hoppas verkligen min sis kommer gilla den. Det är lite osäkert, men samtidigt roligt. Egentligen tycker jag inte att man ska ge människor det de önskar sig, det blir ingen surprise då! Därför brukar jag sällan önska mig något särskilt. + att det är roligt att se vad ens familj och vänner tror man kan tänkas uppskatta!

Avslutar med en status som cirkulerar på facebook:
En tankeställare till alla MÄN som nu läser detta
- Klaga inte på din fru/flickvän/sambo eller kärringjävel.
Hade hon varit perfekt så hade hon troligen valt någon annan ;)

födelsedagspresenterna har kommit!

Datum: 2011-03-14 Tid: 17:44:24

Precis hämtat ut Adrians födelsedagspresenter, vill ge dom nu nu nu och köpa nåt nytt till kalaset. Alltså jag är väl inte redigt dålig på att hålla mig!? Ska nog ha ett kalas för familj på lördag och ett för Adde's kompisar på söndag. Där ingår både barn och vuxna. Finns till exempel en tjej som varit bortrest ett tag som kommit hem och avgudar Adrian! Hon brukar vilja passa honom ibland, fast hon och jag umgås inte ^^ Dock blir det bara något litet och enkelt kalas.

Sen måste jag ju säga att nu märker jag ju skillnad på att gå! På hemvägen från Maxi får jag gå upp för en ganska lång backe och vara helt flåsig när jag kommer upp. Idag var det rätt lugnt på den fronten. Dock fuskade jag i lördags och rökte en cigg, som smakade bajs. Men är inte röksugen, inte det minsta faktiskt. Och det är ju faktiskt ganska ballt, att se att beroendet mest sitter i skallen!

Nu blir det lite kaffe och One tree hill på kanal5play!

barnvakt

Datum: 2011-03-14 Tid: 13:29:59

Är hemma hos Kari och vaktar hans barn, och vilken martyr jag är! Har tvingat dom att göra sina läxor och städa sina rum (fick order av Kari att det skulle bli gjort). Dessutom ville de överraska sin pappa, så minstingen (tös, 8 år) diskade den disk som inte fick plats i maskinen och sonen på 10 år städade hallen. Dock fick jag torka av fönstret i innerdörren i smyg då det blev alldeles flammigt ^^ Och jag kan ju säga att jag aldrig tänkte bli 3barnsmorsa! Fast det är mys ändå ^^

svar på kommentarer

Datum: 2011-03-13 Tid: 10:40:08

Tjaa! Har fått två kommentarer jag vill svara på här för det kan ju vara fler som undrar =)

Postat av: Elli
Står du i någon form av kö till kontaktfamilj? Finns det någon "plan" om hur ofta/länge Adrian ska vara där?
Jag frågar för att jag är nyfiken på hur det fungerar :)
Tycker du gjorde rätt i att vara hemma, det är ju bästa vilan :)

Svar: Ja, vi står i kö =) Om en familj inte vill ha syskon som helgbarn så står Adde först på tur. Till en början kommer Adrian bara vara med dom en halvdag i veckan eftersom han är så liten, men med tiden utökar vi det succesivt till en helg i månaden (eller vad behovet är när den tiden kommer). 

Postat av: Therese
Hur mår rachels dotter? För det var väll hennes dotter som var sjuk?

Svar: Hailey mår bättre än vad hon har gjort på länge =) De har börjat planera för att få komma hem inom en "snar" framtid. Men hon kommer aldrig bli helt frisk, utan får medicineras hela livet, om jag förstått det rätt.

I lördags var ju tanken att bara slappa efter badet. Men så blev det inte. Fick filmsällskap och vi var vakna hela natten. Mycket vila det blev va!? Men det var en kul kväll och sov bort förmiddagen ^^

Nu är vi hemma hos Kari. Kollade på Melodifestivalen igår och jag gillade alla bidrag! Ska nog faktiskt köpa skivan. Dock tycker jag att det fanns bättre låtar som kunde vinna. Oh my god! till exempel. Jösses sicken trallvänlig låt! Eller Sara Varga, hur vacker är inte hon då!? Och låten var go, lite Winnerbäck-stuk över den ^^ Men men, nu vann lilla Saade och vi önskar honom lycka till!

go kväll!

Datum: 2011-03-11 Tid: 23:22:30

Sicken go kväll! Har suttit och druckit lite vin med Rachel, och så har jag tagit mig ett bad. Bättre kväll kan man nog inte önska sig =) Jag är ingen festprisse längre, tack och lov! Fick en del festförslag men nej. Det är såå skönt att bara vara hemma, bara vara. Självklart saknar jag lilla pluttas med, men åh så skönt att vara barnledig! Jag hoppas vi får en kontaktfamilj snart!

Folk undrar om vår flytt till Knivsta. Ja, jag vill flytta. Men måste fixa mer "akuta" saker här i Borås. Nytt jobb, exempelvis, så att jag slipper ta hjälp av andra när det gäller passning av Adrian om jag jobbar kväll, natt eller helg. Jag vägrar sätta honom på nattis, och ja. Jag har snurrat till det helt enkelt. Trodde det skulle lösa sig, men med förändrade omständigheter så är det smidigast att fixa ett annat jobb med dag-tider. Men inom sinom tid kommer vi nog tillbaka till Knifetown =)

ge mig!

Datum: 2011-03-11 Tid: 15:58:12

Dessa ljus doftar något förbannat fantastiskt gott! Väldigt populära är de också, och pretty expensive! Men iallafall, titta bara! Hur fina är dom inte!?  Yankee candle ♥


Chocolate truffle, Vanilla cupcake & Almond cookie

Kolla in hemsidan!

barnledig o kaffesnack!

Datum: 2011-03-11 Tid: 14:54:55

Nu har min grabb åkt till sin mormor. Hoppas det går bra med tanke på att vi inte sovit utan varandra på jättelänge! Tror dock inte det ska vara några problem, han är ju så social och glad. Fast han blygade lite när hon kom och hämtade honom, konstigt nog.

Jag funderar på att ta ett städryck faktiskt. Göra sånt jag inte hinner/ kan göra när Adde är hemma. Även fast jag vill träffa folk ikväll så vill jag bara vara. Jävla beslutsångest.

Jaja. Nu blir det lite kaffe. Försöker fortfarande smaksätta kaffet och det blir lika vidrigt varje gång. Kako och kanel har jag testat, men det blir ingen bra blandning. Förslag? Skriv då vilken smaksättning samt vilken mängd. Nåt nytt ska jag väl fasiken tycka om?

jag är med och tävlar

Datum: 2011-03-11 Tid: 00:42:41

Jag tävlar om en prins eller prinsesspall värde 1095-1220:- från Bonde of Sweden hos Fröken M.

Tävla HÄR du oxå !


natti

Datum: 2011-03-10 Tid: 23:09:54

Nu blir det sova. Jag längtar till morgonkaffet imorgon! Men framför allt efter att kramas med min gos innan han ska till sin mormor. Kommer kännas knas utan honom hemma ju! Men det ska samtidigt bli skönt, och vad jag hittar på är fortfarande inte bestämt. Finns en del alternativ, men får se vad jag känner för imorgon ^^ Vara hemma och bara va skulle inte vara fel heller!

barnledig!

Datum: 2011-03-10 Tid: 17:46:09

Wiiie! Imorgon blir jag barnledig över natten för första gången sen innan jul. Vad fasiken ska jag hitta på? Förslag, förslag, förslag!!! Vad gör man utan barn?

coola bilder från google

Datum: 2011-03-10 Tid: 16:54:17

Slänger bara in några bilder från google som jag hittar när jag slösurfar, och fastnar för




adventure!

Datum: 2011-03-10 Tid: 16:22:04

Okej. Tvingade med Kari till Norrby, men den butik som jag har varit intresserad av sååå länge var bara skit. Visst fanns det barnmopeder och liknande, och några pottor, och några filtar. Nä, inte alls vad jag hade hoppats på. Drog vidare till en "allt-och-ingenting"affär i knalleland där vi var rätt länge men köpte ingenting. Och till sist drog vi till Citygross där det handlades desto mer. Fy på mig, godis o snacks bland annat. Oops, liksom! Nu sover Adrian en snabbis, men han får inte sova alltför länge.

Jag har hoppat i min Daffedress igen. Det är skönt att mysa inomhus med den när det är sånt jäkla väder. Först snöar det, sen regnar det, slaskigt som fan är det ute och nää. Var är våren!?


Blåsippan ute i backarna står.
Niger och hånar oss över att snön
fortfarande trilskas med att vara kvar.

mååååste ut!

Datum: 2011-03-10 Tid: 12:09:21

Klarar inte av att sitta inne, så tvingar med Kari till Norrby till en butik som verkar skoj. Barnsaker, typ mopeder och liknande tror jag! Ytterst spännande, och får väl se om man får med sig nån skojig födelsedagspresent till Adrian =) Sa iofs att "pallarna" och cd-spelaren blev hans presenter, men som vanligt så håller jag inte sånt. Hittar jag, så köper jag. That's me!

pictures, bad ones, but pictures

Datum: 2011-03-10 Tid: 10:52:10

Okej, lite sketna bilder blev det (måste fixa inställningarna på kameran, hur det nu ska vara. Lånar syrrans kamera eftersom Rachel fortfarande har min). Men ville iallafall visa detta:


Köpte två såna här "pallar" till Adrians rum. Är som en badboll
med överdrag, i brist på bättre förklaring!


Billig, fin och enkel cd-spelare som det inte gör ett
dugg om han råkar ha sönder =)


Snacka om att jag blev förvånad när jag såg denna
fina lilla blomma. Inga gröna fingrar på mig, som sagt.


Såhär ser tapeten i vardagsrummet ut. Ska försöka ta
en bättre bild på hela rummet när jag orkar.

härlig morgon

Datum: 2011-03-10 Tid: 10:08:50

"God morgon" eller god förmiddag! Sitter i min daffedress vid köksbordet, med kaffekoppen jämte mig. Var nyfiken på lite ny smak i kaffet så hade i en tesked kakao och tänkte att det kunde ju bli gott. Misstag! Fyfasiken så äckligt. Dont try that at home! Adrian har precis ätit macka och hälften hamnade på golvet i vanlig ordning. Men han är duktig, min son! Han vet precis hur det funkar att äta mat med sked, men att det inte finns något på skeden när den åker in i munnen är en annan femma.

Idag kliver vi inte utanför dörren! Det snöar idag igen och ja. Skit, helt enkelt! Nu ska jag leka lite med lillfisen innan han ska sova sin första middagslur, han börjar redan bli kinkig. Hörs sen, då kommer det upp lite foton på allt och ingenting. Mest ingenting, skulle jag tro ;)

presenttips!

Datum: 2011-03-09 Tid: 23:21:00

Adrian fyller ju år snart, och jag har ett tips på födelsedagspresent, som jag själv inte riktigt har råd med (då det är många). Astrid Lindgren-filmer! Jag vill att han ska ha originalfilmerna på dvd, annars hade jag bett någon bränna. Längtar tills vi kan sitta o mysa till Astrids goa berättelser om rumpnissar, busiga ungar, dumma skurkar och härliga äventyr!


♥♥♥
Dock är det nog bäst  att börja med de lite mer barnvänliga sagorna ;)

Han gillar även:
Pussel
Saker som låter
Musik (barnskivor)
osv.

Presentkort funkar också bra!

i'm grym

Datum: 2011-03-09 Tid: 22:10:18

Okej, jag är jäkligt glad ikväll och på skrivarhumör! Bad folk på facebook att beskriva mig med ett ord. Fick ord som snäll, rökfri, underbar, störd, omtänksam, mupp och pannkaksmamma bland annat. Sen fick jag även:

Tiss är mitt smeknamn bland mina äldre kompisar här i Borås.
Dock har jag ingen aning om det är negativt eller positivt!?
När jag frågade fick jag som svar:
Du är som ett eget ord, tolka det positivt eller negativt om du vill, beroende om vad du tycker om dig själv =)

Då tolkar jag det att jag är grym! ;)

varm i hjärtat!

Datum: 2011-03-09 Tid: 21:11:54

Åh, så glad jag blir! Skorna som jag vann och valde att ge till lilla söt-Lova har kommit fram nu =) Ni måste bara gå in i mamma Emma's blogg och kika, och det gör ni HÄR! Hur söt är hon inte lilla tösen, och hur söta är inte skorna!? Och det fina tacket värmer mitt hjärta! Varsågod! Ska nog beställa ett par till Adde tror jag bestämt. Det gör man HÄR!


Bild lånad från lillasystere.se

Bad Emma maila bilderna till mig så jag kan lägga upp dom här också, men gå in och läs hennes blogg iallafall. Jag har kommit att älska mamma-bloggar!



Adorable! ♥

hjärtat sover

Datum: 2011-03-09 Tid: 18:57:49

Nu sover mitt lilla hjärta. Han har inte varit på topp nu på eftermiddagen, gnällig och gråtig. Jag hoppas han blir frisk nu för jag saknar min glada gos! Jag ska tända ljus o lägga mig på soffan, kolla på tv och inte röra en fena mer ikväll. Jag är helt slut som människa just nu, men imorgon tar vi nya tag. Då jäklar ska jag få mkt gjort!

Förresten fick jag en glad överraskning när jag kom hem. En av orkideérna har börjat blomma! Det är faktiskt rätt grymt med tanke på att mina fingrar inte är gröna nånstans. Och jag skiter ärligt i om det är enkla eller svåra blommor, att jag har fått den att blomma är nästan... ett mirakel. Det är enklare att hålla ett barn vid liv än en växt tamefan!

Tjingeling! Hörs imorgon!

lite allmänt skitsnack ^^

Datum: 2011-03-09 Tid: 12:28:00

Nu är vi hemma hos oss. Var en lugn natt utan spyor, så vågar vi säga att han är på bättringsvägen nu? Idag tänkte jag sitta och skriva lite kuvert till olika potentiella arbetsplatser. Det projektet har legat vilande när vi har varit ute hos Kari och Adrian varit sjuk.

Har börjat städa här hemma, bokat tid för tvätt och försökt söva Adrian utan resultat. Hoppas väl att han sover nu. Han behöver sömnen och jag behöver lugn och ro!

Det snöar ute. Ganska mycket till och med. Var inte våren på väg? Det räcker nu! Vintern har varat för länge och jag vill ha vår. Förra året försvann snön på allvar runt 21-24 mars nån gång här i Borås. Det vet jag för det var fortfrande snö när Adrian föddes men den försvann under tiden vi låg på BB.

Min 23e dag som rökfri. Ni förstår inte hur stolt jag är! Jag har gått igenom många frestelser och prövningar under den här tiden men fortfarande inte rört en cigg. Woop woop!

gottegris!

Datum: 2011-03-08 Tid: 18:44:59

Kiiinamat! Friterad kyckling med ris och jordnötssås har vi ätit idag. Hur mumsigt som helst, men hur nyttigt!? Godis till ikväll har vi också ordnat. Jäkla gottegrisar vi är. Kommer garanterat gå upp i vikt nu när jag slutat röka, jag ersätter ju det med godsaker har jag kommit fram till. När jag och Adrian åker hem så är det slut på det kan jag säga. Nån jäkla måtta får det faktiskt ta o vara. (Hm... säkert. Som att jag kommer hålla det?) Har iallafall börjat gå mer nu, så får väl hoppas det går jämnt ut. Eller nåt.

Jag längtar till Big Brother ikväll. Har inte fastnat för det innan, men igår gjorde jag det. Jag har varit hookad från början alla andra säsonger som gick förut så men inte detta året. Får väl se om man får sig nån favorit eller nåt hatobjekt. Synd bara att det börjar så sent ;)

Adrian är fortfarande spyfri hittills. Får väl se hur natten blir. Hoppas han får bli frisk nu iaf!

tre veckor

Datum: 2011-03-08 Tid: 16:26:36

Igår hade jag hållt mig rökfri i tre hela veckor. Tiden går framåt sakta men säkert. Känns iallafall grymt bra att ha slutat, speciellt med tanke på att jag inte använder något hjälpmedel alls nu. I rock!

Adrian fick äta en isglass tidigare. Jäklar så roligt det var att kolla på honom! Var nog lite småmärkligt att äta något så kallt, men gott var det garanterat. Det syntes! Vi stannar nog hos Kari några dagar till. Vi kommer ju ändå inte kunna träffa något folk och jag har avbokat alla möten, så det kommer bara vara tråkigt hemma.

lugn natt

Datum: 2011-03-08 Tid: 11:02:03

Siiicken go natt! Lugn som tusan har den varit, skönt för Adrian att inte spy. Men vi säger ingenting om den saken ännu för då börjar det väl bara snart igen. Kari tyckte jag var värd sovmorgon efter förra natten och dagen igår så han tog AddePadde. Det tackar man ju inte nej till så nu är jag utvilad.

Har ringt och avbokat allt vi hade denna veckan med. Tråkigt, tråkigt! Adrian skulle egentligen ha åkt till sin mormor idag men det blir ingenting av det. Onödigt att föra smittan vidare. Jag och Adrian har inte varit ifrån varandra mer än max 7 timmar sammanlagt sen innan jul, vi suttit ihop i princip. Känner att en barnledig kväll skulle sitta fint snart!

=(

Datum: 2011-03-07 Tid: 21:35:48

Man ska aldrig säga aldrig. Nu spyr Adrian igen. Stackars mitt lilla hjärta!

min unge är tuff

Datum: 2011-03-07 Tid: 18:53:29

Så skönt att det värsta verkar vara över med magsjukan. Adrian får behålla det han äter men bajjar fortfarande vattnigt, rumpen är alldeles röd. Har tyckt så synd om min lille fis under den här jobbiga tiden, han förstår ju inte vad det är som händer. Men han har varit en riktig tuffing! Jag är stolt också att jag knappt har blivit röksugen när han skrikit som värst. Har inte haft något behov av att "lugna nerverna". Har jag blivit röksugen har det gått över på två sekunder typ. Duktig jag!

Imorgon ska vi åka hem. Kurera oss lite till och hoppas på att Adrian är helt frisk tills på torsdag då det är späd. Blir han bara bättre from nu så får vi gå va? På onsdag har vi möte med, får vi träffa folk då?

lägesrapport

Datum: 2011-03-07 Tid: 14:40:28

AddePadde har slutat spy, Kari är astrött men spyr inte och jag mår fortfarande bra. Fast jag är trött. Något som är bra när Adrian är sjuk är att han vill gosa, något som inte alls är vanligt när det gäller honom ♥ Han har iaf fått behålla senaste vällingen han fick, får se hur det resulterar sig i blöjan sen. Nu ligger han på Kari's mage i soffan och båda sover. Jag ska bara vara!

magsjuk

Datum: 2011-03-07 Tid: 08:30:30

Adrian är magsjuk. Igår började det med att han sket vatten typ, sen mot eftermiddagen började han spy. Både han och jag badade i hans spyor i princip. Stackars min lilla kille! Natten var inte rolig heller. Två- två o en halv timmes sömn har det blivit. Mestadels när jag låg med Adrian på en filt på golvet. Nu bara gråter och gråter han. Försöker få i honom vätskeersättning och smörgåsrån. Tur att Kari hjälper mig, fast han är hemma från jobbet idag efter att ha spytt några gånger imorses. Jag är frisk än så länge.


jag vann!

Datum: 2011-03-06 Tid: 14:46:56

Jag deltog i en tävling på en blogg, där man kunde vinna såhär söta skor

Jag vann dom! Nu har jag mailat bloggerskan som höll i tävlingen att skicka skorna till denna lilla tjej. Hoppas hon blir glad. Vill se bilder på bloggen nu Lova och Emma! =)


bilder på adrian =)

Datum: 2011-03-06 Tid: 14:42:17

Adrian äter nudlar




På Leo's

Han bara ska upp! (här har han försökt i tio minuter)

Bollhav är skoj!


Mmm, fönster! Blöööh!


Här åker jag och Pållefjålle skateboard med morbror Matte!


Sorry för kassa mobilbilder, men bättre det än inga! ;)


leo's o knalle

Datum: 2011-03-04 Tid: 16:21:52

Leo's lekland var väldigt folktomt idag! Skönt att vara där när de flesta barn är i skolan. Adrian gillade rutschkanan, såklart! Vi höll oss till den för de minsta idag. Sen tog vi en sväng i Knalleland. Blev strumpor till mig och Adrian, polisbody till Adrian och kuddfodral till två soffkuddar. Och mat på max.

Nu har jag så ont i kroppen!! Så det blir till att slappa resten av dagen ^^

leo's

Datum: 2011-03-04 Tid: 08:57:30

Sitter just nu med morgonkaffet, snart blir det till att möta Mariana och Markus på stan och bege sig till Leo's lekland! Det är ju gratis för vuxna o småfisar under ett år. Jag ska vara en sån där mamma som hittar på massa skoj med min unge! ;)

Och grattis Adrian på namnsdagen! ♥

jag är med och tävlar

Datum: 2011-03-03 Tid: 22:00:04


Klicka på bilden och tävla du med!

vill ha vår nu!

Datum: 2011-03-03 Tid: 21:23:00

Installerar våren...
████████░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░
20,11% complete

härlig dag!

Datum: 2011-03-03 Tid: 20:46:11

Sicken go dag! Först spädis där jag fick massa nytta gjort! Har skrivit jobbansökan och kompleterat mitt CV som jag hade liggandes på mailen. Sen har jag ringt lite samtal om jobb och så, berättade att jag fanns. Ska skicka iväg lite ansökningar imorgon tänkte jag. Vet ni hur skönt det var att skriva "rök och husdjursfri" i mitt personliga brev? Helt awesome!

Efter späd gick jag och Mariana med barnen till Knalleland. Eftersom jag fortfarande är rökfri så belönade jag mig med ett par skor för 249:- Och eftersom jag har världens goaste son så fick han en cd-spelare till sitt rum så han kan somna till lugn musik om kvällarna. Sen fick han  två uppblåsbara pallar, eller vad man nu ska kalla det, med tygöverdrag i form av en anka. Kan ta kort imorgon och visa, jag älskar dom! Och dammsugarpåsar var ett måste, så nu kan jag dammsuga igen! =)

Emelie kom på kvällskaffe, väldans trevligt! Adrian tokgillar henne ^^ Alltid lika trevligt att snacka lite skit på kvällskvisten! Nu är ja lite småseg så jag hoppas på att bli trött snart så jag kan sova. Ush, så svårt jag har att somna nuförtiden. Ligger och vrider mig i flera timmar!! Inte skoj.

fick ett mail på facebook

Datum: 2011-03-03 Tid: 00:02:31

"Hej. Känner dig inte alls men du ska veta att du verkar vara en fantastisk tjej, att följa dig ock adrians dagar e jätte kul." Hur glad blir man inte!?!? =) Tack Jasmine! ♥

jobb, späd och rökfri

Datum: 2011-03-02 Tid: 22:10:25

Blä o blä o blä. Jag vill flytta tillbaka till Knivsta, men hur lätt är det då? Ny bostad - hur många söker inte? Nytt jobb - hur många söker inte? Dessutom sa min söta kusin Ida på facebook idag att jag ska ge fan i "deras" lägenheter. Haha, snorunge! ;) Hon får tänka på att jag var i Knivsta först! Haha! Jag tog bara lite semester därifrån.

Nej, jag får fokusera på att söka nytt jobb här i Borås först. Komma in i arbetslivet igen, med tider som passar en ensamstående mamma. Vill inte sätta Adrian på nattis. Dels tycker inte jag det är bra för honom, även om han skulle klara det galant. Men jag tänker på rutiner och sånt. Och sen ligger nattiset på Borås sämsta stadsdel. No way Göran att han ska dit!

Annars... spädis imorgon. Funny! Ska söka jobb, söka jobb och söka jobb. Dom får ta hand om AddePadde ;) Sitter redan nu och sammanställer en lista på jobb jag ska söka. Kolla i tidningen efter jobb imorgon med.

Är fortfarande rökfri. 16 dagar nu. Inte fy skam! Det är inte ens svårt. Så får jag kalla mig en icke-rökare nu?

konstiga drömmar!

Datum: 2011-03-02 Tid: 19:45:39

Börjat drömma väldigt märkliga drömmar! Mamma som går upp ur en källare med 2 får i koppel, att man måste klättra i bokhyllor för att bli antagen till en skola, att jag förföljer en långhårig utländsk man nånstans i spöregn, att jag slog skiten ut en bekant för att hon hade snackat massa skit om mig. Sen att jag låg på sjukhuset och kanske var gravid igen i sisådär sjätte månaden, men jag kunde inte minnas om jag hade gjort abort eller inte. Åkte upp två våningar till ett äldreboende och gjorde graviditetstest! Och så stod jag på en hög bro och fiskade, fiskelinan var ett hårstrå... Är det för att jag slutat röka???

Annars har dagen varit helt okej. Varit på möte, det gick bra men var jobbigt. Sen har vi hämtat ut en födelsedagspresent till Adrian från BR-klubben ^^ En liten lastbil. Nu ligger han och sover. Jag får väl lägga mig vid nio eller nåt, för jäklar vad jag har svårt att somna nu. Ush!

älskade unge!

Datum: 2011-03-01 Tid: 19:19:34

Har jag den gosigaste sonen någonsin eller? När jag låg i soffan och kollade på tv kröp han upp till mig och la sig tillrätta med ryggen mot min mage och kollade på tv med mig ♥ Sen tröttnade han och lekte med sina leksaker, men det dröjde inte länge förrän han var uppe hos mig igen. Min gos! Adrian sover nu efter mysnattningen. Jag verkligen älskar timmen mellan 18-19! Den är bara våran (stänger av ljudet på telefonerna till o med), då vi leker, släcker ner i lägenheten och myser. Innan ville inte Adrian sova utan vällingen i sängen, men nu går det bra då han får vällingen liggandes i mitt knä och sen ligger han i sin säng och pratar lite innan han somnar. Min kärlek för den ungen kan inte beskrivas i ord. Många, många gånger har han kommit fram till mig idag med vidöppen mun och sagt "aaaaah". Det betyder att han vill pussas ♥♥♥

Stått och stekt mexi-biffar till förbannelse idag! De blev inte som de skulle, svårt att måtta rätt på 2,5 kg köttfärs. Menmen, de duger i krig. Adrian älskade dom iallafall =) Fast jag vet inte om man kan anse honom vara en rättvis domare då han älskar allt man ger honom! Kari skulle hämtat sina idag, men fick förhinder. Dock lämnade han tvätten som han tvättade till mig när jag blev "sjuk" eller vadfan jag blev. Skulle låna hans maskin, men det blev inte av. Tack iaf vännen, nu är vi kvitt på den punkten: tvätt - biffar ;)

Annars då? Fortfarande rökfri, inga problem där inte.