Clean Poetry!

Datum: 2008-01-29 Tid: 17:23:19


Jag älskar dig...
Jag älskar dig så hårt att hjärtat mitt går i bitar.
Jag skoja bara, jag gillar dig inte alls!
Du är... vad ska man säga?
Konstig!
Du har svart, skitigt hår, märkliga kläder och en andedräkt som luktar sparris.
Varför gör den det?
Gillar du sparris eller?
För om du gör det, då kan inte jag va tillsammans med dig.


Vad säger man?
Sann skrivarglädje!

-

Har inte folk lärt sig att stanna hemma när jag ska åka buss?
Eller iallafall inte hoppa på samma buss som jag.
Stupid people!

-



"Hej! Det är Röv!"

Datum: 2008-01-28 Tid: 22:35:23

Det var en riktig röv som ringde mig idag. Jepp, I mean it! En riktig röv! Rachel råkade sätta sig på sin mobil så den ringde upp mig. Så där ser man. Till och med rövhål kan ringa ett samtal! ^^

HubbaBubba, eller nåt.

Datum: 2008-01-26 Tid: 23:12:52

Det är alltid trevligt att upptäcka hur kul det är att umgås med någon man inte umgåtts med på ett tag. Hoppas bara att vi inte tappar kontakten igen. Men det lär ju iallafall inte hända på ett tag med tanke på att vi går på samma skola nu. ^^ Nästa helg festar vi som på den gamla goda tiden, hoppas jag på!

Köpte även nya skor idag. 100 spänn! ^^ Rosa, som ni ser. Rätt fina faktiskt!

image41

Har druckit massa kaffe när jag var hos Engström. Marcus och Patte kom upp också. Jävlar vad massa garv det blev. Dom är ju så jävla bra på o berätta historier sen dom var små. Oh my!

Enda minuset med idag är att jag träffat hjärtat så lite. Får mysa och umgås imorgon istället! ^^ Men på eftermiddagen är det tupperware hos Kinky! :)

Mitt tack (dagens ros) hade kommit in i BT här någon dag också. Kinky har klippt ut den till mig. Skrev nåt i stil med: "Tack till den vänliga själ som lämnade in min filofax till busschauffören på buss nr 2 till Trandared den 22/1 när jag inte hade hjärnan med mig, utan glömde den på sätet! /Tacksamma Therese". Låter ju förfaan som att jag glömde hjärnan på sätet! Haha!

Over and out!


And it keeps getting stronger!

Datum: 2008-01-24 Tid: 22:17:59

Idag är min och hjärtats 3månadersdag tillsammans! ^^ Tiden går fort och kärleken jag känner för honom blir bara starkare för varje dag som går. ♥


SnoppSnack

Datum: 2008-01-23 Tid: 12:36:36

Har ni tänkt på en sak? Killar är snoppfixerade. Men dom är livrädda för andras snoppar! Iallafall utåt, men personligen tror jag allt att dom försöker få en glutt av någon annan mans lem i t ex duschen på gymmet för att kunna jämföra med sig själv och det paket han själv har. Fast det skulle nog ingen kille erkänna öppet. Kanske för en tjejkompis/ flickvän, men inte för en killpolare. Kan det vara så att allt bottnar i en rädsla för att bli beskylld för att vara bög? Eller kanske att bli behandlad annorlunda, lite utstött sådär? Jag har mina funderingar kring detta iallafall. Har du? Och om du är kille kan du väldigt gärna få dela med dig av dina tankar!

Ha det gött! Hej! 

Lär dig Tissiska

Datum: 2008-01-22 Tid: 22:29:11

"Vilket jävla pepparkaksspel!" - Vilket jävla grötigt spel! (kollade på handboll)
"Jag fryser som en mussla!" - Jag fryser som fan!

Vad brukar jag med säga som inte låter normalt?

Förövrigt har jag gjort nagelförlängning idag. Finfint! Sen har jag fikat med Kinky, treevligt! :)

Och det har inte vart min dag idag. Glömde av att det var informationsfika i matsalen idag, när jag väl kom på det och gick dit höll jag på att smälla en stol i min gympalärare Henrik´s huve, när jag skulle lyfta stolen till ett annat bord. Och sen på bussen hem till hjärtat glömde jag min filofax när jag gick av. Panik! Ringde älsklingen och bad honom komma o hålla mig sällskap för att vänta in samma buss tills den vände mot stan igen. Snäll som han är gjorde han det. Och medan vi väntade snackade vi med två tjejer, ena tjejen hade fått en stroke när hon var 13!!! Medelåldern för att få en stroke ligger på 75 år, och 20% av alla som får det är under 65. Men 13! Ojoj! I vilket fall som helst hade någon vänlig själ lämnat in min filofax till busschauffören. Tacktack, hemskt mkt tack! Har ju i princip mitt liv däri: busskort, bankomatkort, leg, badkort osv.

Har kollat på matchen mellan Sverige- Ungern ikväll. En riktig rysare! Blev oavgjort. Ena stunden ledde Ungern med 3 mål, i andra ledde Sverige med 4. En jojo-match helt enkelt. Nerverna sitter fortfarande utanpå skinnet!

Näe, dags för sängen nu! Nattinatt!

Negativa Sivan

Datum: 2008-01-20 Tid: 19:45:35

Denna dagen har varit alldeles för seg och med alldeles för mkt tänk. Negativt tänk. Jag hatar det, men kan inte hjälpa det.

Tiss negativa tänk:
- Varför frågar folk så sällan om vi ska hitta på något?
- Varför har jag tappat motivationen till allt?
- Varför är det mest jag som hör av mig till folk, och inte tvärtom? Alltså på lika nivå!

+ mkt mera. Men personligt, för en gångs skull.

Och varför blir det så att när folk skaffar partner hör dom av sig mer sällan? Mycket mer sällan. Det blir så nästan jämt. De flesta gör så. Gör jag också så? Faktiskt så tror jag inte det. Även om jag är kär hör jag av mig ändå. Eftersom detta fenomen är så vanligt så syftar jag nu inte på någon speciell, men erkänn: Jag har rätt. Dessutom hör folk av sig mindre till mig nu när jag har pojkvän. Jag kan faktiskt umgås och hitta på saker ändå! Ibland undrar jag varför jag har så mkt tid medans de flesta verkar så upptagna. Eller är det bara så att jag inte får plats?

Tack Kinky för att du frågade om vi ska ta en fika i veckan, och till Emma som hörde av sig ang. vattengympa imorgon!

Dagens

Datum: 2008-01-20 Tid: 14:57:22

Dagens humör: Slö och tråkig.
Dagens mående: Skallebank.
Dagens borde: Motion.
Dagens frisyr: Slarvtofs.
Dagens klädsel: Pös, som vanligt.
Dagens planer: Hänga mig i takfläkten.
Dagens vill ha: Fullkornspizza.
Dagens längtan: Handboll 16.15 på fyran.
Dagens fundering: Huh?
Dagens beroende: Kaffedrinkar och cigg as always!
Dagens tråkigaste: Ingen ork.

Mutta, jävla grejjer!

Datum: 2008-01-17 Tid: 22:30:26

Det var då självaste fan! Varför funkar inte USB-skiten?  Kukens!

Tre sekunder senare testar Tiss igen, och visst fan funkar det då. Tiss= oteknisk!

Under himlen finns jag

Datum: 2008-01-17 Tid: 15:37:32

Nu är det såhär va, att jag tror att jag ska klippa mig snart. Frågan är bara vart, och hur. Lugg, som Veronika har tjatat om i en hel evighet är givet. Men sen då? Uppklippt? Kort som fan? Axellångt? Hjälp! Och nej, inte rakat. Jag har hög panna.

Sen på måndag är det dags för ett nytt set naglar. Där finns bara en fråga. Hur långa? Troligvis kortare än de nuvarande. Funderar på att ha svarta tippar, men vet inte än.

På fredag är det filmkväll med Bemma-mannen. Och på lördag blir det en mini-tjejkväll hemma hos mig förhoppningsvis. Bara jag, Rachel och Martina. Ska bli så skönt att sitta o snacka skit om saker och ting! Behövs kan jag säga!

Annars har jag nog inte så mycket att dela med mig av. Jag och hjärtat ska göra fullkornpannkakor idag. Undra om de blir goda? Fylla med creme fräsh (vet inte hur det stavas egentligen, så... freishe?) riven ost och skinka. Lovely! Hopefully...

Har precis kollat på matchen (handbolls-em) mellan Sverige-Island. 24- 19 till oss! Gööött! Det enda som saknades ikväll var bärsen. Hade jag haft den hade kvällen vart great! Men det har den varit iallafall. Evelina och hennes kille William kom på en fika, sen god mat och handbollen. Inatt kan jag sova gött!

>_<

Datum: 2008-01-15 Tid: 18:50:28






Bajs!





Förutom det är jag och Simon hotties med ansiktsmasker.

image39





Bajs igen!



Ni skrattar aldrig åt mig... utan mig.

Datum: 2008-01-14 Tid: 17:34:27

Jag har kommit på att det är ganska svårt att skratta åt mig. Man brukar ju säga att man antingen skrattar åt eller med någon. Men med tanke på att jag oftast skrattar åt mig själv, så skrattar ni med mig. Åt mig. Förstår ni? En liten tanke bara.

Läraren som hånade mig förra veckan frågade idag om det var någon som hade en fråga, och jag hade en. Hinner säga tre ord, sen avbryter hon mig och börjar berätta något annat. Förbannad går jag ut och röker på rasten. När jag kom in igen tog jag läraren avsides och nämnde dessa två grejer. Då står hon och flinar och säger att hon inte tänkt på det, att hon inte gör det medvetet. Jag var så arg så jag skakade. Nära till tårar hade jag också. Detta börjar bli jobbigt. Ärligt talat!

Men vi har iallafall inte våran jävla bordsplacering kvar! ^^


The biggest snork ever!

Datum: 2008-01-12 Tid: 22:41:53

Here we go again. Hade fått en kommentar av personen i fråga som jag skrev om i "Thank you, thank you very much".

"För att citera dig: "Man har själv valt att gå där, ingen tvingar en att gå kvar. Så är det!"
Exakt! Om det nu är jag som väljer det, så varför inte inse att det är mitt bekymmer att jag inte är i skolan då? Om mitt intyg blir indraget, eller mitt studiebidrag eller om lärarna blir arga - det är fortfarande MITT problem! Jag började inte på skolan för att få en extramamma!"

Kära lilla du! Det blir MITT problem när folk hit och dit frågar MIG vart du är nånstans. DU kan lätt göra så att jag slipper det problemet genom att ringa till skolan och sjukanmäla dig. Där har dom faktiskt en tavla som de skriver upp sjukanmälningar på. Hade du gjort det från början, som man ska, så hade inte detta problemet uppstått.

Och ärligt talat, jag skiter i om ditt intyg blir indraget. Att jag ens skrev om detta från första början är för att, som jag sagt så många gånger innan, det går ut över mig. Längre än så bryr jag mig inte. Och om jag skulle bete mig som din extramamma hade jag knackat på din dörr tills du öppnat, tagit dig i örat och dratt dig hela vägen till skolan, hade inte brytt mig om du fortfarande hade pyjamas på dig eller var naken, till skolan skulle du.

Detta går ut över mig. Sjukanmäl dig, så är problemet ur världen! Eller är det för svårt? Och kom inte med att du inte hade numret innan, det skrev jag på tavlan första veckan. Det som stör mig mest är att du inte ens verkar fatta hur mycket detta stör mig, och inte gör något åt saken fast du kan! Vet du vad det kallas? Brist på respekt!

Nu till något helt annat.

Imorgon blir en rolig dag. Jag är känd för mina punktlistor, så här kommer en till:
- Hämta Moa på Landvetter
- Åka ut till mammi. Där väntar Ulf, hans tjej och deras nästan nyfödda! Aaaw! Har inte sett Ulf på över ett år! Mammi ska laga pannkakor till oss också! Namnam!
- Åka till stan och ha lite filmkväll med Bemma-mannen.
- Åka hem till hjärtat och typ sova i hans famn.

Hade för övrigt pratat i sömnen inatt igen. Allt som allt, som hjärtat hört, är:
"Ger man dom fingret tar dom hela handen!"
"Jävla färdtjänst! Köra två bilar på en gång!"
"Jag tror jag har kissat på mig!"

Alltid lika roligt att höra vad man säger i sömnen, jag är expert på sånt!

Den var gay! ^^

Datum: 2008-01-12 Tid: 00:25:48

Min älskling har kommit! Min nya telefon, snackar jag om. Röd och fin, och bäst av allt: Den är bög! ^^

Sen har jag, min riktiga, levande älskling varit på dubbeldejt med Rachel och Bamse. Så jävla kul! Först var vi på Eest och käkade thai&sushi-ät-så-mycket-du-vill-tills-du-spricker. Buffé alltså. Och glass som efterrätt. Det var en riktigt intressant upplevelse att äta sushi på en restaurang. Idag blev jag av med den oskulden! (Konstigt att man ens har några oskulder kvar vid 22 års ålder). Och så var det läskigt! Tänk om jag absolut inte skulle tycka om någon av alla sorter? Det hände faktiskt. Min första instinkt var att spotta ut det rakt över bordet, men kom på att det skulle nog inte vara så trevligt, så jag tuggade och svalde med stooor svårhet! Såg nog inte så fin ut i alla faces jag lyckades få till. Men, it's done! Sushi, jag vann!

Därefter gick vi på bio. The heartbreak kid. Rekomenderar den varmt och kan med säkerhet säga att ni inte kommer att hålla er för garv särskilt länge! Så jävla bra film! Värt pengarna, jag skulle kunna gå igen!

Tidigare under dagen har jag troligen fått ännu en lärare att ogilla mig (en ny, i etik, vi fick inte ha Birgit kvar trots våran protestlista. Tiss cries at night!). Nästan alla lärare ogillar mig verkar det som. Men... Vi får se nästa fredag om hon visar tendenser till att inte-tycka-om-Tiss. Jag har bjudit mammi på lunch. På Alléterassen, som Moa tror heter Restaurang Trassel. ^^ Aaasgod mat! Rekomenderar det stället med till er som inte ätit där innan. Sen åkte vi till City och handlade. Så nice att umgås med mammi själv ibland! Sen var hjärtat så gullig och skjutsade hem mammi, så vi har fikat där också. Dessutom la vi ut en annons på blocket. Vadå? Det vet bara vi! ^^

Puss och nightynighty!

Thank you, thank you very much!

Datum: 2008-01-10 Tid: 17:29:50

Varning! Dagens inlägg kommer vara mycket negativt.

Vi kan ju börja med CSN. Pengarna kommer sitta inne på mitt konto efter 24.00 inatt. Så det har löst sig. Skönt! Men CSN är fortfarande en bajskorv i rymden, dvs värdelöst!!

Då hoppar vi över till skolan. Vad ska man göra med lärare som hånar elever? Eller har en annan attityd mot vissa elever än mot andra? "Prata med den läraren!", svarade min mentor. Jomenvisst, jag har försökt. "Det kan inte vara så att du inbillar dig att du blir behandlad annorlunda?". Okey then. Jag inbillar mig att jag blir hånad när jag svarar fel, eller att läraren himlar med ögonen eller drar en suck när jag öpnnar munnen (oftast väldigt diskret). Att man får stränga blickar om man pratar med bordsgrannen för att fråga om något som rör själva ämnet. Jag inbillar mig allt det, och mer därtill. Rachel inbillar sig exakt samma som jag. Vi inbillar oss. Vi överdriver. I helvete heller! Bara för att vi har åsikter som vi dessutom vågar säga, är pratiga och frågar mkt så är vi jobbiga elever. Vi pratar nästan aldrig om saker utanför skolan på lektionstid. Kära lärare, ta reda på fakta!

Sen att folk i min klass beter sig som dom gör. Omg! Jag blir så trött. Hela denna dagen har varit fylld av ilska! Jag skulle aldrig i helvetet bete mig på ett sätt som jag vet blir till ett personligt problem för någon. Och om jag ändå måste bete mig/ göra så, då ber jag vanligtvis om ursäkt. Men inte ens det har jag fått, en ursäkt alltså. Ett "förlåt, det är inte meningen att du ska hamna i den situationen." hade räckt. Men inte ens det får man. Om personen i fråga fortsätter med samma attityd i yrkeslivet så har jag bara en sak att säga: Lycka till! Lycka till med att behålla ditt jobb. Du ska alltså inte spara ditt arbetes nummer i exempelvis din mobil för att kunna sjukanmäla dig? "Men det är ju bara skolan!" kanske du tänker nu. Bara skolan? Man har själv valt att gå där, ingen tvingar en att gå kvar. Så är det!

Nu tycker jag att jag har skrivit av mig tillräckligt. Skönt som fan, kan jag säga er! Irritationen och ilskan över ovanstående grejer är nästintill borta, och har ersatts med lugn/ trötthet.

Btw, ikväll ska jag äta honungsrostade jordnötter! Mums!

Give me a fucking gun!

Datum: 2008-01-09 Tid: 19:46:52

Nej, så allvarligt är det inte som rubriken antyder. Ge mig ingen pickadoll. Men faaan! Jävla CSN! Bara för att deras datorer är fucked up går det ut över oss som behöver peeeengar från dom. Skolans anmälning om vilka som hade börjat studera har inte blivit reggad. Så vi får vänta på pengar tills på måndag! 54 jävla dagar har det blivit då sedan senaste studiebidraget. Och tror ni att vi kommer få någon kompensation för detta? Nääää! Probably fucking not!!! Hm, jag har ändrat mig. Ge mig en jävla pistol! Jag ska inte skjuta någon på CSN (inte ens the computerteknikerdudes). Jag ska gå på City och skjuta sönder övermogna tomater. Gratis ketchup var det här!!!

På tal om övermogen. Övermogna saker är inte gott! Inte undermogna (omogna) heller. Saker som mognar ska vara lagom. Lagom is the shit! Fast egentligen. Killar brukar ju säga att äldre kvinnor är bättre i sängen. A pussy på 50+ är väl rätt övermogen, tror du inte!? Fast ja, jag vet ju inte hur gamla de "äldre" kvinnorna är. En del anser ju att 35 är gammalt nuförtiden. Frågan är bara hur jag kom in på detta egentligen... Hm. Jag vilar min väska. Var ändå inge kul att skriva om.

Nånting kul, nånting kul... Nä, kommer fan inte på något! Ni har CSN att tacka för detta värdelösa inlägg.

Kläm på den, din jävel!

Datum: 2008-01-08 Tid: 16:03:20

Jag har då aldrig varit med om maken till segare skit! Senast fredag kommer jag få mina pengar från CSN, och då har det gått exakt 51 dagar sedan senaste studiebidraget. Då fick jag 5 523 kronor. Det blir ca 108 kronor per dag. Men! Då har jag även haft två hyror, två telefonräkningar, två busskort och en elräkning att betala. + mat. + cig. + nöjen. + julklappar. Jag säger bara en sak: Tacka faan för min mammi! Utan henne hade jag aldrig klarat dessa 51 dagar. Inte utan Ile heller. Om inte dom hade hjälpt mig hade jag inte haft varken bostad eller telefon, och jag hade varit mager som en mask (iofs hade det kanske varit ett +, men helt fel sätt att gå ner i vikt genom att svälta). Fast jag hade även fått en del saker om dom inte hjälpt mig: En jävla massa skulder och ett psyke skörare än nattvardsoblat. Tack mammi och Ile för att ni inte utsatte mig för det! Heder!

Skulder har jag fått iallafall. Men det ser jag inte som ett större problem. Så ett stort TACK till Emma och Jonas också! Tack vare er har jag ändå haft råd att göra saker. :)

Men, tillbaka till CSN. CSN är ett jävla skitföretag som lika bra kan brinna ner till grunden. Ge oss fattiga studenter en större bidragsdel och en betydligt mindre lånedel! Och nu snackar jag inte ynkliga jävla 128 kronor mer i månaden, nej, nu snackar vi radikala förändringar! Sparka era jävla värdelösa, otrevliga kundtjänst-jävlar och dela ut deras löner och anställningkostnader på oss studenter!  De få bra ni faktiskt har kan ni med gott samvete behålla. Höj deras löner med när ni ändå är på gång! Tiss har talat, må Tiss vilja tamejfan ske!

Sökte på "Tiss" på google...

Datum: 2008-01-07 Tid: 18:02:26

Det är ganska roligt att se vad ens smeknamn ger för resultat när man googlar det. Hittade en del roliga saker på norska, och eftersom mina norska-kunskaper är bäst tog jag mig friheten att översätta dom. Min översättning är i fetstil, så ni vet, liksom.

"tiss humor Hysterisk morsomme filmer om tiss. ... Relaterte tagger: bæsj tiss skjult kamera tiss tisse kjøre reklame tisse tiss tisse oppfinnelse tiss Jamie Kennedy ..."

Tiss översätter: Tiss humor, hysteriska mördsamma filmer om Tiss. Relaterade taggar: bajs Tiss, skjut kameran Tiss Tisse, kör reklamen Tisse Tiss Tisse uppfinn Tiss Jamie Kennedy.

"Han vil ha tiss! - Kvinneguiden Forum Tiss kan være ekstremt opphissende dersom forholdet er lagt til rette for det og stemningen er rett. Husk at urin er sterilt så det er ingen fare så lenge ..."

Tiss översätter: Han vill ha Tiss! - Kvinnoguiden Forum. Tiss kan vara extremt upphetsande eftersom förhållandet är lagt tillrätta för det och stämningen är rätt. Hon sa att urin är sterilt så det är ingen fara än så länge...

"klagesang - tiss på magen tiss på magen. Jeg kjenner at jeg må tisse i det han trenger seg inn i meg. Den litt for store kuken hans presser slik at jeg tror jeg tisser ham på magen. ..."

Tiss översätter: Klagosång - Tiss på magen Tiss på magen. Jag känner att jag måste Tissa* då han tränger sig in i mig. Den lite för stora kuken pressar så slak att jag tror att Tiss hamnade på magen...


För er som inte fattat det än betyder "Tiss" kiss på norska...
*Tissa= Vara allmänt som Tiss, dvs jag.

Vad hittar du för skoj om du googlar ditt smeknamn?

Fjärtis, Runkan och Rapen, del 2.

Datum: 2008-01-06 Tid: 21:58:38

Rapen skickar sms till Fjärtis: "Sitter och skiter och tänker på er!"
Fjärtis svarar: "Jak pajsa finska pluppar i utedasset och Runkan pillar sig po snippan!"
Rapen kommer ut: Fan va sjuka ni är! Stryk ska ni ha! Det är fan skönt och bajsa när man är riiiktigt skitnödig!
Runkan: Hahaha!
Fjärtis: Jag är finsk!
Runkan: Jag saknar min dator och mitt pr0n. Jag måste hem snart.
Rapen: *BUUURP* Xcuse me.
Runkan: Way to go, bitch!
Fjärtis: Yeah, mannen, yeah! Det är stabilt! Stabilt som fan!
Runkan: Jag ogillar brydar, skarpt! Jag kan inte snacka om hästar, smink, smycken eller whatever dom nu snackar om!
Fjärtis: Vi är så jävla manliga!
Rapen: Hell yeah! *BUUURP* Bara för att demonstrera, liksom!
Runkan: Bäst! Helt enkelt bäst!
Rapen reser sig och går mot balkongen, Runkan säger: Nu vill jag röka.
Rapen tänker: Daah!?
*rökt färdigt*
Runkan: Jag har hamnat i bloggträsket nu. Jag skriver lite grann under dagen, uppdaterar när det händer nånting skoj, helst nånting med pr0n, sen lägger jag upp det i bloggen på kvällen. ^^
Fjärtis: Jag kan inte skriva blogg. Jag är finsk! Ey, Rapen, what ya doin maaan!?
Rapen: Nooothing! Finns fan ingenting att göra! My life sucks! Suck on that!
Runkan: Ääääh! Tänk: Pr0n! Pr0n is the shit! Det är awesome!
Fjärtis: Jag ska spela lite stepmania!
Rapen: Kan inte jag få kolla min smygis först? Alla där inne är typ som en familj!
Fjärtis: Vi är din familj, mannen! Vi är din familj!
Runkan: The pr0nfamily!
Fjärtis: Yeah man!
Rapen: Jag saknar hjärtat! Ska nog åka hem till honom snart...
Fjärtis: Jag ska hem till Koffa. Mustela är också där. Vi ska chilla! Chilla som hoes!
Runkan: Och jag ska hem till mitt pr0n! Och uppdatera min blogg. Skriva om er, mina bitches!
Fjärtis: Jag kan inte skriva blogg, jag är finsk!
Runkan: Sen efter mitt pr0nmaraton ska jag ha "Biggest Loser"maraton med Soddan. Men det känns lite konstigt att käka 3 chokladkakor, 1 pizza och dricka 2 liter cola zero när man kollar på det. Fast det är awesome! Och jag vill börja simma! Hej då, gäddhäng!
Rapen: Jävla butchbitch som sparkas i badhuset! Jag lovar, jag ska slå henne!
Fjärtis: Blingbling! Bitches and hoes! Booooyaaa! ^^
Rapen: Nepp, nu ska jag hem till hjärtat! This was boring, so I say: Byebye for now!
Runkan: Ät farfars bajs! Det är kulkulkul!

The end! Uppgift till er nu: När jag orkar och har inspiration kommer jag skriva en del 3. Kom med förslag om vad den ska innehålla. Kom också med olika ideas om jag ska ta med några andra sköna människor (och i så fall stödord.) Vill ni ha en konversation om till exempel heffaklumpar eller några getter så... Jaa, kom med förslag!

Fjärtis, Runkan och Rapen, del 1.

Datum: 2008-01-06 Tid: 11:33:22

Fjärtis, Runkan och Rapen (Räjpen) sitter och fikar hemma hos Fjärtis.
Rapen: Fjärtis, är det okej om jag lånar din dator för att kolla min lunar?
Fjärtis: Det är klart, jag är ju finsk.
Runkan: Min dator är mest fylld med pr0n, my precious! ^^
Rapen: Faan, ingen har skrivit till mig! Jag ska slå sönder hela jävla lunar! Jag lovar!
Runkan: Mer pr0n åt folket!
Fjärtis: Jag måste plugga till min tenta. Ska ha läst 37 böcker tills på onsdag...
Rapen: Vi har aldrig prov och läxor och sånt på min skola, där blir vi bara kallade rasister.
Runkan: Samma här. Våran lärare sa det inför hela klassen, i ett inlindat språk. Hon hatar oss! Fast hon har nog inte fått snopp på länge...
Fjärtis: Jag ska spela lite stepmania nu, men tajming har blivit bättre nu när jag spelar 20 timmar om dygnet.
Runkan: Vad bra! Du har kollat på pr0n va!? Erkänn att det är det som gör det!?
Fjärtis: Jag är finsk!
Rapen: Jag är halvfinsk, men kan ingen finska. Finland har en kvinnlig president!
Fjärtis: En finsk!
Runkan: Hon är rätt seeexy!
Rapen: Nej, hon är dum i huvet! Jag lovar, jag ska slå henne!
Fjärtis: Rapen, ska vi simma imorgon, och bubbla? Buuubbeeeeel!
Rapen: Kan vi nog göra. Men fan om asian-woman är där. Så jävla seg!
Runkan: Pr0n, pr0n, pr0n!
Fjärtis: Hon är nog inte där, har inte sett henne på länge.
Rapen: Hon kanske har drunknat!
Runkan: Rapen, ska vi röka? Nikotion-tarmen, du vet.
Rapen: Sure!
Fjärtis: Eftersom jag är finsk ska jag spela stepmania nu...
*rökt färdigt*
Rapen: Faan va kallt det är! När jag blir Gud ska det va varmt jämt!
Fjärtis: Ja, du är på god väg att bli Gud, du blev ju döpt av misstag!
Runkan: I badkaret! Porrigt! Var den koreanska prällen het?
Rapen: Hahahaaa. Kul....
Runkan: Nej, men ärligt! Var han det? Asiater är så heta! ^^
Fjärtis: Koreansk jävla bongotrumma! ^^
Rapen: Shut up! Orka...
Fjärtis: Rapen, jag såg emo-hästen idag! Iiiiih!
Rapen: Baja päron, Baja Päron!
Fjärtis: Emo's är jobbiga!
Runkan: Ja, fast en del är ganska söta...
Rapen: Fjortisar är dom! Liksom, väx upp förfaan!
Runkan: Mera kaffe! Nån av er som vill ha något?
Fjärtis: En red bull. Jag har typ slutat med cola.
Rapen: Nej, det är lugnt. Sju koppar kaffe räcker för mig, sätter sprutt på magen. Nu ska jag skita... och spela tetris på mobilen... i mörkret.
Fjärtis: Jag är finsk!
Runkan: Pr0n!

Fishsticks and remouladsås

Datum: 2008-01-05 Tid: 20:23:32

Tuggituggitugg! Frasifrasifras!
Hej! Jag äter fiskpinnar! Eller nej, jag äter inte fiskpinnar, jag åt fiskpinnar. Förut. Det var gott!

Och det snöar ute! Jag gillar inte det. Snö är kallt, vått och äckligt! Snö är... bajs! Och det där "ät gul snö, det kan vara öl!". Tro mig, det är nästan aldrig öl. Det är nästan alltid hundkiss! Think about it! Vem häller ut öl i snö? För det första: Alkoholmissbruk. För det andra: Man blir pissnödig av öl. Fast jaa. Då kan man ju säga att det indirekt är öl. Men då kan man ju tänka på detta: Hur ofta dricker man öl utomhus i snön? Och hur många hundägare låter sina hundar dricka öl? Gul snö, det är nästan alltid hundkiss! Ingen apetitretare kanske.

Jag har en vän i USA, han heter Daniel. Fast han vet inte att jag är hans vän. Han gillar inte heller snö. Han berättade det för mig och Bemma igår, över YouTube. Fast jag tror inte han vet att vi lyssnade... därför vet han inte att jag är hans vän. Jag kanske skulle berätta för honom? Vore coolt om han visste att jag är hans vän. Ännu coolare om han ville vara min vän. Född i Tyskland, bott i Spanien, bor nu i USA, hatar snö och är bög! Han har två små söta chihuahuor också. Boston och Miami heter dom. Dom gillar inte heller snö. Dom kissar i snö. Så är inte gul snö i USA heller. Hmmm, mer nödvändig info om Daniel? Han dödar José varje vecka (hans blomma), han kan dansa magdans, han har ett Victoria fashion- badrum, han hatar Wallmart och köper grodor därifrån för att han tycker synd om dom små liven. Fast dom dör inom 24 timmar, så han lämnar tillbaka liken och kräver pengarna tillbaka (Inte hans fel att dom dör, det är Wallmart's för att dom inte matar grodorna som man ska. Dont you dare to blame my homie Daniel for that). Han är besatt av drickor från Starbucks (skulle jag nog också vara, om det fanns i Sverige. Tror Bemma med). He's just störtskön!

Jag har beställt den nya telefonen nu. Lite mer (snor ditt ord nu Veronika: bryd) bryd-poäng till mig! Telefonen är röd och fin. Den kommer nog bli en bra ersättare till min gamla telefon. Min gamla telefon har varit min bästa vän i ett år nu. Eller iallafall en länk till mina bästa vänner och annat folk. Fast den var inte bög. Hoppas min nya telefon är bög!? Jag vill ha en bögvän! Så om inte Daniel vill vara min vän, eller om min nya telefon inte är bög, så har jag en reservplan. Rättelse: Jag och Bemma har en reservplan. Den består av att göra en speciell person till bög.

Såå, vad annars? Not much, I believe. (omg! Jag måste bli bättre på min engelska om jag ska ha en vän i USA). Nepp, shit on this! Nu ska jag söka upp en internetsida som ska lära mig perfect english! Bye now!

Thoughts!

Datum: 2008-01-04 Tid: 12:49:46

Tanke 1: Nostalgi!
Värmde upp mjölk i en kastrull, hällde i favvokoppen som jag har hos hjärtat och i med lite halstabletter (Kanolds Eucalyptus Menthol, ni vet såna där bruna små runda saker som ser ut som harpluppar). Mammi brukade jämt göra det till mig när jag var förkyld som liten. Eftersom hjärtat var förkyld så gjorde jag till honom. Var bara tvungen och ha själv med!

Tanke 2: Men wihn, wihn, wihn! (eller hur det nu stavas!)
Satt och läste en gammal kompis blogg. Personen bara gnäller över precis allt! Fan värre än mig! Då är det illa kan jag säga er. Klaga i lagom dos. Lagom är alltid bäst!

Tanke 3: En ny!
En, för mig, helt okänd människa har kommenterat min blogg! ^^ Det är ovanligt, men kul! Oavsett vad som står!

Tanke 4: Blogg.
Jag vet faktiskt ärligt talat inte om jag orkar skriva blogg mer nu. Har gjort det i så många år (innan på lunarstorm som då hette vad det egentligen är: dagbok) Visst är det kul att skriva, men kommer egentligen aldrig med nåt nytt!

Wihnooo!

Datum: 2008-01-02 Tid: 22:15:21

Huvudvärk! Att den inte kan försvinna snart. Fast i ärlighetens namn så börjar jag vänja mig. Är inte det tragiskt? Har haft den i några dagar nu. Kanske skulle hämta ut de starkare värktabletterna jag fick utskrivna på sjukhuset. Pronaxen. Funkar dom eller? Har hört att dom sabbar kroppen totalt. Äh! Jävla! Får kolla upp dom på "Fass".

Trött är jag med. Hela tiden. Stackars hjärtat fick gå och hänga tvätten själv. Jag orkade verkligen inte det. Har inte orkat något vettigt alls idag egentligen. Bara lite måsten. Var iallafall med och la i tvätten och sen hämtade den. Sen har jag stekt en äggmacka. Händelserika dag! <3 Nä, nu ljuger jag.

Fasen va skönt det var att skriva lite skit här nu. Känns faktiskt lite bättre! Men som man säger: Imorgon är en annan dag. Var iallafall tur att mammi och hjärtat var med på sjukan! <3 Thank you, guys! (Fast hade det inte varit för mammi tvingat mig, så hade jag heller aldrig åkt in. Andra märkte svullnaden mer än mig.)

Ska jag köpa den, eller ska jag inte. För- och nackdelar? Iofs har jag fortfarande återbetalning på min nuvarande. Men det spelar nog ingen större roll. Det är roligt med nya prylar! ^^

image37image38

Gott nytt... sjukhus!

Datum: 2008-01-01 Tid: 19:21:09

Firade en lugn nyår hemma hos mammi. Jag, hjärtat, mammi och Mia. Käkade gott, drack gott och spelade "Alfapet". Riktigt nice!

Jag och mammi satt uppe hela natten och tjöta, nånting vi inte har gjort på länge. Plötsligt börjar mammi stirra på min panna och säger att jag ska gå o kolla mig i spegeln. Då hade min panna svullnat upp, och mammi blev orolig och väckte Simon så åkte vi in till sjukan. Fick vara där tre timmar, vilket inte är så mkt om man tänker efter. (En snubbe jg snackade med där hade suttit där sen klockan 02.00. Då var klockan tio när vi snackade. Fyyfan!) Mkt tack vare att det gick så snabbt är för att min kära mor är rätt jävla bra på o använda sin käft, så kom in efter kanske 20 minuters väntan. Kändes faktiskt lite elakt mot dom som väntat längre, men hey! Jag kunde ju faktiskt ha åkt på något allvarligt i hjärnan. Men det visade sig att det var en allergichock efter att jag fått göra en huvudröntgen och blodprov. Fick lite meducin, sen kunde vi åka! ^^

Åkte till Sjöbo och käkade pizza. Satt kalasbra i kistan! Hungrig som en jäkla varulv var jag. Men the drugs i got at the hospital gjorde mig något så djävulskt trött. Och till råga på det hade jag inte sovit på 28 timmar. Men nu har jag fått mig tre timmars välbehövd sömn! ^^

Så... jag har börjat första dagen på det nya året på sjukhuset. Hur har du spenderat din?