tungt o jäkligt

Datum: 2012-09-06 Tid: 15:55:37

Det börjar bli tungt och otympligt att vara gravid nu. Ca 5 kg har jag gått upp, är tacksam för att det inte är mera. Men värken blir bara värre och värre. På morgonen kommer jag knappt ur sängen och idag fick Magnus och Jessica lämna Adde på dagis medan jag låg kvar i sängen och försökte mjukna till i kroppastollen lite. Jessica är för övrigt Magnus styvdotter (hans ex's dotter, och han har 3 styvbarn till) som har flyttat till oss en period. Mycket go tjej! 
 
Och Adde trivs bara bra på dagis. Dock har han inte vart där mer än 2 timmar per dag. Känns ju som ingenting, men från nästa vecka blir han där 5 timmar om dan, 3 dar i veckan. Fröknarna verkar vara jättebra med så där kommer han och jag som förälder trivas :) 
 
I slutet av månaden planeras det för tatueringsparty. Dumt kanske att planera för det när förlossningen nalkas då, men jag tror bebben kommer tidigare. Iallafall ska brorsan med familj komma ner och bror ska tatuera en massa folk. Roligt event, helt enkelt :) Och de kommer vara hos en kompis till oss o tatuera, så jag slipper massa spring här ^^ 
 
Annars händer inte mkt. Fick dammstädat och  plockat lite nu på eftermiddan. Skönt att man kan göra någon nytta iallafall, känner mig rätt oduglig överlag nu ;) Men när förlossningen är över och jag läkt till mig, då ni! Då kommer jag att kunna flyga!