nostalgi

Datum: 2008-08-30 Tid: 12:05:21

Nu har man varit ner o stan och införskaffat sig lite nytt spackel =)

Sitter på youtube och lyssnar på braa mysik; Rod Stewart, The Rolling Stones, Smookie, Dr Hook m.fl. =) Den här var en av mina favoritlåtar när jag var 14-15 år:



Enjoy!


man glömmer lätt bort

Datum: 2008-08-30 Tid: 10:13:15




abtronic

Datum: 2008-08-30 Tid: 10:06:50

Problem, problem, problem! Det är vad som blir, nästan varje dag på jobbet!

Nu är jag hemma, kom hem vid 08.50 kanske. Druckit kaffe, suttit vid datorn, slappat bara =) Ska ner till stan och köpa lite nytt smink hade jag tänkt, sen hem och göra mig iordning för att fira svärfar. Ska bli trevligt! ^^

Vet ni vad en AbTronic är? Haha, mammi ringde mig en dag förra veckan och frågade om jag ville vara med och beställa en. Man fick två till priset av en. Jag tänkte "what the heck, kul o testa!". Hämtade ut dom igår och testade. Säger bara vafaaan! Blev så rädd när "stötarna" kom så jag skrek rakt ut, men ärligt talat så tror jag att den funkar. Man riktigt ser hur magen spänns när det stötar till. Och om det inte skulle funka så vet man om man kan lita på "Tvins" eller inte (den där tv-shopen). I'll tell you om jag märker nå resultat. ^^ Om inte annat är stötarna rätt sköna, som en massage =)

Slappa lite till innan det är dags för stan.

Tjoflöjt!

jobb jobb jobb

Datum: 2008-08-29 Tid: 14:29:08

Har precis packat väskan inför kvällens/ nattens jobb. Har försökt få med lite roliga prylar som kan göra att tiden går lite fortare, som boken jag fick av svärmor: Brunst-kalendern. Nu känner jag att jag verkligen skulle behöva en liten spelkonsoll eller någonting att fördriva tid med. Iofs så kan jag inte sitta och spela på kvällen, tänkte mer på natten om jag inte kan sova. (Med tanke på att de bor mitt i stan, nära en av Borås populärste krogar)

Imorgon ska jag direkt hem efter jobbet och lägga mig i vår säng, sova några timmar, sen göra mig iordning för svärfars kalas. Blir återanvändning av jeansen och skorna. Läskigt är att jag faktiskt trivdes i det igår! Emma blev så stolt att jag fick 2 kramar! Haha =)

Hoppas ni får en bra fredagskväll. Jag ska göra mitt bästa för att ha det! (Det är så tråkigt när man inte känner motivation till att jobba, jag trivs ju där! Det är ju bara för man blir inringd precis hela tiden, får ingen fritid i princip. Hinner inte ladda batterierna ordentligt. Fick ett bra tips av Klara: skaffa en jobbtelefon, dit dom kan ringa om dom vill ha in en. Men är den avstängd ringer dom ju på vanliga numret ändå. Lös mitt problem, jag betalar för det tips som funkar!)

födelsedagspresenterna

Datum: 2008-08-29 Tid: 13:07:04

Tack för alla fina presenter! =)

Smoothiemaskinen och kaffebryggaren




Fick nog med allt nu.
Erkänn att Simon's present är fetingsnygg! Lägger in som stor bild! ^^


Kan han ha i Halmstad och kolla på när han saknar mig för mycket =)


gratis kläder

Datum: 2008-08-29 Tid: 12:35:17

Hjälp mig att få poäng genom att klicka på länken. Bli medlem du med, få presentkort i olika klädesbutiker om du är en duktig poängsamlare. =)

http://www.gratisklader.se/Register.asp?r=7142

Likadant för att få gratis smink =)

http://www.gratismakeup.se/Register.asp?r=108479

uppe med tuppen

Datum: 2008-08-29 Tid: 11:28:08

Gick upp tidigt idag, för att vara mig. Nio. Har hunnit ner på stan en sväng, vi hämtade ut Simon's andra present, slänger in bild sen =) Köpte en present till hans far som vi ska fira imorgon och fyllde på mitt busskort. Så lite har det allt hänt idag redan.

Jag kunde verkligen inte somna inatt! Kom på två "problem" med jobbet på lördag. Eftersom jag hoppar in ikväll så har en annan tjej fått kvällen imorgon. Dels ska brukaren hämtas på ett ställe och dels har assistenten ingen deligering. Hoppas verkligen att det löser sig! För jag ska allt fira min svärfar, ingenting kan komma ivägen för det. Somnade kanske runt tre, försökte intala mig själv att allt löser sig, och att jag måste sluta oroa mig. Det förde såklart med sig en inre monolog mellan "förnuftiga Åberg" och "grubbel - Åberg".
Grubbel - Åberg: Det är väl bra att jag tänker på sådana här saker så vi kan lösa det snarast!
Förnuftiga Åberg: Men vi måste sova nu om vi ska orka med imorgon!
Grubbel - Åberg: Jag kommer inte kunna släppa detta förrän det är löst.
Förnuftiga Åberg: Du är dum i huvet!
Grubbel - Åberg: Det kan du vara själv!
Förnuftiga Åberg: Sov!
Grubbel - Åberg: Okej.

Har tagit kort på alla presenter nu, ska försöka lägga in dom snart. Är bara så seg. Ska vila lite, så gör jag det efteråt.

Puss hej!

min fina dag!

Datum: 2008-08-28 Tid: 23:11:23

Min födelsedag har varit hur bra som helst! Slappade på dagen, fick ju dom asbra presenterna av Simon. Sen kom Veronika upp med bullar! =) Gjorde oss iordning, kämpade med att få på mig strumpor och högklackat, nådde ju för fasen inte ens ner till fötterna i dom tajta jeansen!

Kom ner till stan och mötte upp folket vid "Brasseriet". Efter vi beställt maten blev det presentöppning, haha! Skriver en liten lista på det jag fick. Men jag lovar, man måste se det, så slänger in en bild på allt imorgon. Fotar allt jag har fått (både idag och innan) på samma gång då =) Men det jag fick ikväll var iallafall:
- Två rosor (En rosa till mig, och en vaniljgul till Simon)
- En pekbok med Elvis-tema (För barn. En bild, ett ord. Klockrent)
- Kylmask för ögonen (Ungefär som sån sovmask, med typ gele i, aaasskön!)
- En bok: "Djävulen och fröken Prym". =)
- Presentkort på Akademibokhandeln (Vet exakt vad jag ska köpa)
- Bodylotion och bodybutter med cocosnötdoft.
(Sen har jag hört att det väntas fler presenter)

Sen pengar. Av pappa 500, mormor 500 och av farmor o farfar 200 =) =)

Ett stort tack till alla som var med och firade min dag ikväll, och till alla som ringt/ skrivit och gratulerat! Bättre dag kunde jag i ärlighetens namn inte ha fått! ^^

fina presenter

Datum: 2008-08-28 Tid: 12:43:44

Fick mina presenter av Simon nu. En cool kaffebryggare med timer, så man kan ställa in när kaffet ska göras, så det är klart på morgonen när man vaknar! Bryggaren har två kannor, en i glas och en termosliknande  =) sen fick jag en bluetooth-högtalare till mobil/ dator ^^ Grymt!

haha

Datum: 2008-08-28 Tid: 11:11:49

Fick ett mail på smygis nu:

Hi dear
How are you today, I hope all is well with you .I am sorry to worry you with my Proposal for a relationship with you, but I know that you will grant my request in good faith and understanding, My name is miss becky nogaye, I just went Through your profile at www.smygis.se I have no options than letting you Know that I am interested in having a relationship with you, I will also like to Know you the more, you can send an email to my email address ([email protected] ) so that I can send you more details about my self Including my picture. I believe we can move from here. But bear in mind that Love has no colors barrier, no educational back ground barrier, no socio-economic Barrier, religious, language, nationality or distance barrier, the only important Thing there is love. I am waiting for your mail to my email address above. Yours Sincerely becky


En del är inte riktigt normala. :P

min dag idag

Datum: 2008-08-28 Tid: 11:03:55

Idag blir man 23 år gammal. Middag väntar ikväll, ska bli hur trevligt som helst! ^^

jeans och högklackat

Datum: 2008-08-27 Tid: 23:33:51

Idag har varit en bra dag! Först åkte jag och Simon ner till stan och köpte hans present. En cool-pix digitalkamera med lite tillbehör. Därefter mötte vi mammi och åkte vi upp till Sjöbo, Daisy fick sin ettårsspruta. Passade på att fika hos Carola också. Emma mötte upp oss, så åkte vi till Knalleland. Käkade på "Young Thai", asgott! Koffa kom när vi satt och käkade, sen gick vi och shoppade lite. Köpte ett par jeans och högklackat som jag tänkte ha imorgon. Shaaaajt! Kommer nog inte vara särskilt bekväm :P

Jobbet gick bra idag. Men dom kommer säkert ringa mig och vilja att jag ska jobba lite, det krisar. Jag har sagt att jag kan hoppa in som sista lösning ett par timmar, för min brukare ska iväg en sväng. Men de jävlarna kommer se det som första lösning och ringa in mig, bergis! Nu börjar jag tröttna riktigt rejält!

Nej, nu ska jag läsa lite bloggar, sen sova! Natti!

löning!

Datum: 2008-08-27 Tid: 09:43:15

Nu är man rich bitch!

rösta på henne

Datum: 2008-08-26 Tid: 23:25:53

Har beställt en av Simon's presenter och jobbat efter senaste uppdateringen.

Nu någonting viktigt! Min syssling skrev:
Du måste rösta på mig nu som samantha på cosmopolitan. du kan kolla min blogg hur man går till väga, säg till alla dina kompisar...kramar Elisabeth

Såhär gör du:

länk: http://www.cosmopolitan.se/artiklar/mall1.asp?artikelID=303&kategoriID=2
Längst ner på den sidan står det:
Gå in och rösta på din favorit nu genom att klicka här!
Så rösta på Elisabeth Ringblom som Samantha NU! =)
Ps. Det är hon som kämpar för att tjejer också kan ligga runt ;)

bra idé

Datum: 2008-08-26 Tid: 14:14:00

Någon gång ska jag lägga ut bilder på hur man kan träna med balansbrädan, och Emma ska få vara min modell! ^^ Säger bara: Hahahaha!

kass balans

Datum: 2008-08-26 Tid: 14:08:42

Idag har jag lunchat med Emma på "Kaffeakademien". Åt lasagne, den är så god där =) Simon kom också =)

När jag började skriva här hörde man massa utrop och skratt, Emma försökte stå på min balansbräda! Haha, så jäkla kul det såg ut, hon har ingen balans alls. Har även kommit på hur man kan använda gummibanden på ett bra sätt. Man sätter det under fötterna och håller i varsin ände och gör situps. Nu har jag ett litet hemmagym ^^

Snart är det dags för mig att åka o jobba. Börjar om en o en halv timma, lite mindre.

Bokat bord på Brasseriet nu med, får se hur många vi blir bara.

Puss o kram!

fin dag

Datum: 2008-08-25 Tid: 23:31:28

Nyss hemkommen från jobbet. Kände inte alls för att jobba idag, men det gick bra! =) Skönt att va hemma nu igen, men Simon är inte hemma. Welcome to my new life! Tre år som särbo. Hur fan ska det gå? Visst, helgerna finns... men ändå.

Mammi kom ju hit och fikade idag. Det var nice =) Sen åkte vi ner till stan, mötte upp Veronika och Kinky. Mammi åkte vidare på ett möte och vi gick och käkade på Tellus.

Sen var det dags att börja jobba, och tjejerna mötte upp min mor och fikade på Snack. Så jäkla kul att mina kompisar kan umgås med min mammi (mammi hade lite tid att ta kål på tills hon skulle möta Betty, så då frågade hon om V o K ville hålla henne sällskap). Men det hade vart mysigt fick jag höra. Lite avundsjuk blev jag allt! Sen har dom jäklarna "hittat en perfekt" present till mig. Nu tror jag folk bara säger så till mig för att göra mig nyfiken! ;)

It has been a good day, see you tommorrow! ^^

tjuvlyssnat.se

Datum: 2008-08-25 Tid: 11:23:40

Tåg mellan Stockholm och Göteborg
En lite överviktig man ~45 sitter på tåget och läser tidningen medan hans son ~4 springer fram och tillbaka i hela vagnen och leker superhjälte. Tillslut får pappan nog.
Pappan (till sonen): Spring inte! Du kan få kondition!
Sonen (förskräckt): Vad är det?!
Pappan: När man får svårt att andas och ont i kroppen…
Sonen slutar genast att springa.

Håller med pappsen där! Kondition är farliga grejor!

vacker

Datum: 2008-08-25 Tid: 11:18:44



Detta är min gamla klasskompis från gymnasiet.
(Saknar den tiden)
Tycker hon är otroligt vacker på denna bilden =)


yeay

Datum: 2008-08-25 Tid: 10:46:46

Motivationen till att jobba blev lite bättre när jag såg vad jag får ut för juli månad. =) Onsdag, kom nu! Om man säger såhär, jag kommer både ha råd med min laptop, alla räkningar, ödlorna m tillbehör om jag vill, Simons present och käka ute varje dag. Ingenting kan förstöra denna dagen! ^^ Ska fira med en dusch och därefter kaffe!

gaah

Datum: 2008-08-25 Tid: 10:11:30

Det här tar aldrig slut! Nu ringde en tjej som jag har jobbat lite med innan. Den hon jobbar med nu ska dra vid halv tolv och hon undrade om jag kunde hoppa in tidigare. Så jag ska jobba från ett, halv två till elva ikväll. Fyfaan vad trött jag blir! Det är väl lika bra att jag flyttar dit snart?

förresten

Datum: 2008-08-24 Tid: 22:21:54

Använde mina jeans från Gekås för första gången idag, på familjefirandet. Hur länge har jag haft dom nu, fyra månader? Haha! Mammi kommer hit imorgon, då ska hon få ta med mina jeans och tvätta upp dom, så jag kan ha dom på firandet med kompisarna på torsdag =) Hon ska in till stan på onsdag, så då kan jag träffa henne igen och få dom. Superbra lösning, med tanke på att vi tvättade häromdagen! ^^

nice firande

Datum: 2008-08-24 Tid: 21:36:05

Idag när vi var på Landvetter och hämtade syrran var det en tjej som ville klappa Daisy. Hon frågade lite om rasen och åldern o så, sen helt plötsligt vänder hon sig till Simon och frågar: Ska hon ha barn? Jag vet inte om hon menade Daisy eller mig, Simon tror mig. Bör kanske tillägga att tjejen var lätt utvecklingsstörd, men kul var det iallafall.

Nu har vi firat med våra familjer också. Det var trevligt. Fina presenter fick vi också. Jag fick två böcker av Simon's mamma ("Brunst-kalendern" och "Skumtimmen", nån som läst dom?). Av Simon's pappa fick jag en sminkväska från bodyshop, små flaskor med duschgel och bodylotion och en tvättsvamp, också från bodyshop. Av Emma och Marcus (Simon's syster med pojkvän) fick jag en portmonä, skitsnygg! Det står "An attitude is a terrible thing to waste" och en tjej på. Marcus tyckte den passade mig, haha! Av mammi hade jag ju fått en smoothiemaskin i förskott av. :)

Vi åt middag på Oliven, det var gott som fasen. Förrätt för sex personer och varmrätt för nio + dricka gick på 1566 kr, vet inte om det är dyrt eller billigt. Men det var som sagt trevligt, så det var det värt! =) Vi fick låna pengar av mammi tills våran lön kommer, så vi kunde bjuda ^^

Men på torsdag gott folk... då betalar alla för sig själva. :P

Pusshaj!

förbannad

Datum: 2008-08-24 Tid: 10:33:36

Tror ni inte på faan att jag blev väckt klockan sju imorses, av att dom ringde och ville att jag skulle jobba. Jag sa bestämt nej och gav anledningarna: jag vill inte, jag har jobbat 8 dar i sträck o är trött, jag ska hämta syrran på landvetter och att vi ska fira min och Simon's födelsedagar idag. Det sista visste hon om, men ändå har hon mage till att ringa! När fan får jag ha en fritid?

Kunde iallafall somna om, som tur var. Annars hade jag nog ringt o sagt upp mig. Hur sjukt är det inte att dom ringer 90% av mina lediga dagar o frågar om jag kan jobba??? Lämna mig ifred, för helvete! Nu blir jag sur igen :P

redo för körkort

Datum: 2008-08-23 Tid: 19:34:47

Jag är så redo för körkort! Simon skulle in på Ica Maxi innan vi åkte upp till Emma och jag satt kvar i bilen. Av någon anledning lämnade han vindrutetorkarna därbak på. Och jag klarade att stänga av dom! Körkort, here I come!

where is my fucking byxor?

Datum: 2008-08-23 Tid: 18:01:21

Jag verkligen hatar momentet efter tvätt! Tömma korgen och in med det rena i garderoben, jag skjuter alltid upp det. Eftersom det är filmväll hos Emma ikväll så tänkte jag ha mina äldsta, gosiga mjukisar. Lyfte på locket till tvättkorgen, men stängde det lika fort igen. Jag ooorkar inte gräva! Har ni samma problem, eller är ni hurtiga och viker allt o skjutsar in det i garderoben direkt?

Sötast kommentar från Emma för övrigt:
Om du inte börjar knarka och dricka jävligt mycket så blir du antagligen inte som den där tanten. Du kommer bli en sån gullig tant med mjukisbyxor och de senaste skateskorna :P

Den där tanten = den jobbiga tanten imorses, se längre ner.

tänk på det

Datum: 2008-08-23 Tid: 16:16:56

"Om du så bara grubblar i 60 sekunder, är det en minut av för evigt förlorad lycka."

Jag har grubblat rätt mycket idag på om dom verkligen kommer ringa in mig för imorgon natt. Än har dom inte ringt igen, men det kommer väl säkert. Tänk vad mycket roligt jag hade kunnat tänka på om det inte vore för dom.

Martina kom hit en sväng, hon hjälpte mig att beställa en dator. Det blev en rosa Dell :) Awesome! Hon hade även med sig sin söte vovvevalp ^^ Awww, vill ha!

Klockan sju bär det hem till Emma. Vi ska ha "par-filmkväll" i hennes nya soffa, som hon är så stolt över. Jag får väl sitta här ett bra tag tills det är dags. Simon kollar fotboll, IFK - Norrköping. IFK gjorde sitt första mål 15 sekunder in i matchen, coolt! Just nu står det 2-0.

Datorn segar, så det jag skriver kommer först efter en stund. Jäkligt irriterande om man skrivit fel. Vräkte ur mig: Jäääävla... människo... förargare! Finns det nåt som heter så? Tror inte det.

Nej, pallar inte med att skriva när det går så segt. Fan vad jag längtar tills min dator kommer, då blir det andra puckar! Simon kan, med gott samvete, ta med sig denna skiten till Halmstad. Kommer inte sakna den ett dugg!

Puss, hej!

facket nästa!

Datum: 2008-08-23 Tid: 12:01:39

Jag ska gå med i facket på måndag. Nu jäklar! Är ledig idag och imorgon. Imorgon ska jag och Simon fira oss tillsammans med våra familjer, men dom vill ha in mig på natten där. Är det för mycket begärt att få två dagar ledigt när man jobbat tio pass på åtta dagar, i rad? Jag tänker tvärvägra innan dom beordrar in mig. Gör dom det så har jag inte mycket till val. Men tack för att jag får leva mitt liv liiiite som jag vill också! Gaaaaaah!

Nu är jag så irriterad att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Kan ju skriva om kärringen jag mötte imorses på väg hem från jobbet. Hon kom fram när jag satt och väntade på bussen och sa:
Snäääääällaaaa, haaaar duuu 30 kroooonor jaaaag kaaan fååååå?
Jag svarade att jag inte hade några kontanter.
Oooookej, haaaaar duuuu nåååågra ciiiiigareeeeetteeeer dåååå?
Jag letade i väskan efter småmynt, hittade åtta kronor och gav dom till henne.
Taaaaaack, vaad du äär snääääääll. Jaag får peeeenga pååå måååndag, vaaad skaaa jaaaag taaa miiiiig tiiiiill?

Erkänn, jobbigt att läsa?! Jobbigare att lyyyyyssna påååå. Speciellt så tidigt på morgonen. Jag tror inte riktigt hon blev som hon föreställt sig själv när hon var yngre. Sen att hon hade ryckningar i hela ansiktet och smackningar gör ju inte saken bättre.  Nu är jag jävligt rädd för att bli gammal!

tvättar

Datum: 2008-08-22 Tid: 14:42:30

Det är ju smart att man inte ser till att ha en tvättid innan alla kläder är skitiga. Nu får jag springa ner i tvättstugan och slita åt mig ett linne, byta om där och sen sätta mig i bilen och åka till jobbet. Som tur är skjutsar Simon mig. Men jag hatar stress!

Visst har jag rena kläder med, men det är såna kläder man helst inte använder, som ligger längst ner i alla högar och bara skräpar. Sen är det oerhört mycket skönare med linne på jobbet än t-shirt. Armhålorna får liksom andas! :P

Imorgon ska jag träffa Emma. Innan det kommer nog Martina upp, hoppas jag! Vet inte riktigt hur det ser ut med när jag ska träffa vem. Men båda två vill jag träffa iallafall ^^ Måste passa på när man är ledig!!!

Imorgon ska jag sätta mig med alla jäkla papper som ska hålas och in i pärmar! Har fortfarande inte fått det gjort! Sen ska jag även plocka iordning här. Ta dig i kragen, Tess!

Vi hörs, people!

laptop?

Datum: 2008-08-22 Tid: 12:32:03

Ge mig förslag på en bra och billig laptop!

lite krångligt

Datum: 2008-08-22 Tid: 12:11:46

Fyfasen vad svårt det är att skriva i timlistan när man jobbar så konstiga tider. Snacka om att jag behöver hjälp!

Pratade med min chef nyss. Fick reda på att man får friskvårdsbidrag, 600 kronor om året. Det ska jag givetvis utnyttja. Dessutom får man simma gratis! ^^ Så när mitt kort går ut, då jäklar =) Frågan är bara vart man ska utnyttja de 600 kronorna. Förslag?

Nu ska jag kolla upp när badhuset öppnar imorgon. Kanske kan man simma imorgon bitti efter jobbet? =) Men nä, dom öppnar klockan tio och jag slutar 7.30. Finns ju inte direkt något man kan sysselsätta sig med under tiden. Antingen får jag åka hem och åka ner sen. Men det tror jag inte att jag kommer orka.

Ja, finns väl inte mycket annat att säga. Tvätta snart. Ska ta en dusch innan det.

Hej svejs!

tjuvlyssnat.se igen

Datum: 2008-08-22 Tid: 00:43:40

Han ville bara replikera med: cider, flingor, cashewnötter
Tunnelbanan mot Skärholmen
En mamma ~25 med son ~3 kommer in i vagnen.
Barnet får syn på en färgad man en bit bort, han pekar på mannen och ropar högt.
Barnet: Mjölk, potatis, pepparrötter!
Mamman tittar ut genom fönstret och låtsas inte höra…
Barnet skriker igen, nu ännu högre, och viftar vilt mot den färgade mannen. Barnet: MJÖLK, POTATIS OCH PEPPARRÖTTER!
Mannen ler mot ungen, reser sig upp och kliver av. Mamman börjar ge sonen en utskällning som heter duga.
Mamman: Det var tredje gången i dag! Nästa gång får du vara hemma med pappa.

Du bara måste älska ungars kommentarer ibland! Hahahaha!

haha

Datum: 2008-08-21 Tid: 23:56:12

Måste bara skriva detta! Min blogg verkar ge en del inspiration till vissa som jag vet läser min blogg. Ibland kan jag se att något jag har skrivit nyligen även finns i andra bloggar. Inte ordagrant, of course, men lite i samma linje. Alltid kul att det smittar av sig, det man skriver! =)

jobb o helgplaner

Datum: 2008-08-21 Tid: 23:51:29

Idag när jag träffade Emma drog vi till Snack. Och till min stora glädje jobbade Reza idag =)

Och det var ett mycket trevligt arbetspass ikväll måste jag säga. Imorgon blir väl kanske inte lika kul, med tanke på att jag delvis jobbar själv och sen är det mycket att göra. Ojoj. Men det ska väl gå bra ändå =) Brukar det ju göra. Hade fått ett mess från Simon idag också, där han skrev att han fixat en liten present i förskott åt mig. Han har fortfarande inte fattat att man inte ska säga sånt till mig, blir ju så grymt nyfiken! :P

Sen kom härtat och hämtade mig ikväll, thanks hun! Alltid så skönt när han gör det, så jag slipper stressa till busstorget för att hinna med bussen. Inte kul o behöva vänta en halvtimma om man skulle missa den. Iofs har det aldrig hänt, men det kommer nog hända nån gång. Då får jag gå till den nattöppna kiosken i hörnan av torget och snacka med den trevlige snubben som jobbar där. Min present i förskott låg på köksbordet när jag kom hem, en brun lite tjejig tröja! =) Inte riktigt min stil, men den var fin. Ska försöka använda den nån gång snart =)

Annars händer det inte mycket. Längtar till lördag 7.30, är ledig t.o.m måndag em då. Tror att hela lördagen i princip är obokad. Är bjuden på en fest på kvällen som jag mycket gärna vill gå på, men vet inte om orken kommer finnas. Kommer fler gånger annars, hoppas jag! ^^

På söndag ska jag fika med Rachel. Vi har bestämt en fika sen länge, men det kommer alltid någonting i vägen. Träffade henne och hennes dotter på stan idag, så vi sa att om någon av oss avbokar är vi skyldig den andre en femhundring. Haha, får inte komma nåt ivägen då! ^^ Senare blir det Landvetter, hämta syrran, och därefter middag på någon restaurang med våra familjer, för att fira våra födelsedagar. Blir hur bra som helst! ^^ Synd bara att pappi och dom inte kunde komma ner, men sånt är livet.

Vad tycks om den fina klockan på min idol Marilyn som jag fått in här? Ett stort tack till Evelina som förklarade hur man gjorde. Kollar ni bland de senaste kommentarerna hittar ni hennes blogg =) Men som vanligt är jag kass på det här med design, så Veronika får gärna hjälpa mig att bredda fältet där den ligger. Det är ju inte så vidare snyggt när den ligger lite utanför. :P

Nu ska jag umgås med hjärtat lite innan sovtime! Nattens på er!

tjuvlyssnat.se

Datum: 2008-08-21 Tid: 13:22:32

En blind leder en blind
Mörby centrum, Stockholm
Två tjejer ~20 pratar om att ta körkort.
Tjej 1: Alltså, jag förstår faktiskt inte varför de har såna där hörlurar till datorerna vid teoriprovet.
Tjej 2: Men förstår du inte att det är för att de blinda också ska kunna göra provet.
Tjej 1: Men guuud du är ju så korkad! Om man är blind kan man ju inte klicka på skärmen.


Hahaha, det finns fan folk som kan vräka ur sig vad som helst!
Tjuvlyssnat, tack för att du finns!

alkoholjuice?

Datum: 2008-08-21 Tid: 12:18:58

Skulle dricka Brämhults hallondricka igår. Den har stått i rumstemperatur, och när jag drack smakade och luktade den som hallonvodka! Är det möjligt att juice i rumstemperatur jäser och bildar alkohol? Billigt i så fall! Haha.

dusch

Datum: 2008-08-21 Tid: 12:09:39

Har precis tagit en dusch. Själva duschen är hur skön som helst, men sen! Jag hatar o kliva ur, det är så kallt. Brrr!

Ska packa väskan, sen ner på stan och möta Emma. Funderar på att göra varma mackor innan jag drar ner. Gott!

Hur skulle ni beskriva eran blogg?

tröööött

Datum: 2008-08-20 Tid: 21:19:21

Jag var trött när jag kom hem! Lyckades glo igenom ett avsnitt av Simpsons, sen några minuter av Family Guy. Stenslocknade, sov till sex, förflyttade mig till sängen och sov till åtta. Haha, så illa! Menmen, tre pass kvar på två dagar, sen är jag ledig två dagar! ^^

work work work

Datum: 2008-08-19 Tid: 20:50:44

Jobbade 7.30 - 15.30 idag. Ska snart iväg och jobba igen, 23.00-15-30. Natt och dag.

nej, jag har inte bröstcancer...

Datum: 2008-08-18 Tid: 22:09:42

... inte än iallafall. Jag brukar klämma på tuttarna när jag duschar för o se om det finns någon knöl som inte ska vara där, men jag hittar aldrig någon som tur är. Tycker alla ska klämma sina tuttar när de duschar. För visst är det bättre att upptäcka cancer i tidigt stadie då chansen är större att den kan botas. Ju förr, desto bättre, liksom.

självinsikt?

Datum: 2008-08-18 Tid: 20:30:51

Jag läste nyss gaybloggen där han snackar om självinsikt. Det var precis vad jag tänkte på för ett par dagar sen. Han skriver om någon sjunger kareoke på en bar kallar h*n sig artist, om någon blir fotograferad av en mingelfotograf kallar sig personen modell osv.

Mina tankebanor gick dock i en annan stil. Låt mig ge ett exempel:
En kille säger till Minna att hon är söt. Plötsligt går hon runt och tycker att hon är snyggast i världen. (I själva verket ser hon väldigt vanlig ut och har stor näsa och finnar. Nu säger jag absolut inte att det är fult att ha något av det, eller att det är fel att tycka att man är snygg, MEN det kan gå till överdrift.)

Någon dag efter söt-komplimangen får hon höra av en främmande människa att hon sjunger bra när hon står och nynnar vid busshållsplatsen. (Det ger henne ett sånt självförtroende att hon tror att hon kommer bli världstjärna, och går runt och sjunger högt. Men det låter mest falskt.)


Ni får tycka att jag har fel, men jag anser att man bör känna sig själv och veta sina begränsningar. Anledningen till att jag skriver detta är att jag vet en person som tror att hon är så jäkla bra, men i själva verket är andra minst lika bra. Men problemet är detta: Hon trycker ner andra och verkar anse att hon står högre än alla andra i någon påhittad rangordning. Och det tycker jag är fel.

Vad anser du?

mysprat

Datum: 2008-08-18 Tid: 20:09:29

Har precis pratat en lång stund med Veronika i telefon. Tänkte bara ringa för o ha sällskap under en cig, men det blev tre cig och massa balansträning på brädan :) Vi hade ett av de mest intressanta samtalsämnen på länge: Handikappsomsorgen (fast jag vill egentligen kalla det nånting i stil med "funktionsnedsättningsomsorgen". lite långt bara) Vi pratade om många fel som finns pga att människor är för lata eller helt oengagerade i sitt jobb. En person med funktionshinder har en rätt tuff tillvaro som det är (inte alla), ofta  man vill ha personal som inte är bra!? Nej, fy skäms på alla som inte gör ett bra jobb inom området!!! Veronika blev så upprörd så jag trodde hon grät, men hon blev bara såå förbannad, så sött! Jag sa det till henne att innan jag går i pension ska jag göra nån riktigt jävla bra förändring i omsorgen. Vad det blir återstår att se, men nånting ska det bli! Du får hjälpa mig där Veronika :)

Innan åt jag ungefär ett ton pannkakor, vill aldrig se en pannkaka igen, än mindre äta. Men det kommer jag göra imorgon, för det är det enda som finns att lägga i matlådan. Kommer säkert smaka skitbra ändå, haha. Jag är ju i princip galen i pannkakor. Och popcorn. Och kaffe! Få se hur bra ni känner mig nu, vad har jag mer för beroenden?

Nu ska jag umgås med Simon, the birthday-kid, sen ta en dusch. Efter det får vi se!

Tjoflöjt!

pannkakor

Datum: 2008-08-18 Tid: 18:36:08

Jag tror nog att jag ska försöka jobba mer dagar istället för kvällar. Mkt roligare, och går mkt snabbare! ^^ Dock går man miste om OB:n, men vad gör det?

Fikade med Sofia och Jossan när jag slutade jobba, sen kollade jag efter en specifik "tills-vidare-present" till Simon, eftersom jag inte har råd med hans riktiga riktigt nu. Men det skulle ta tre dagar, så jag sket i det. Men han ska iallafall få båda två, för den tills vidare är så jäkla bra!!! ;)

Snart ska jag, Simon och Simon's bror David käka pannkakor. Har gjort en sats på 8 ägg, jäklar! Kommer ha pannkakor till jul.

Hörs la sen! ^^

långjobb

Datum: 2008-08-17 Tid: 21:36:05

Ställde klockan på 09.45 idag, ville gå upp relativt tidigt. Fem minuter innan avsatt tid ringer telefonen och det är tjejen jag jobbade med fre-lör som frågar om jag kan komma och jobba. Varför tänker jag inte skriva här, men jag sa iallafall nej. Men som vanligt kom mitt dåliga samvete fram, och jag tänkte ringa tillbaka och säga att jag kommer vid tolv. Fast innan tänkte jag käka en lugn frukost med Simon. Jahaaja, det gick ju sådär bra. Halv elva ringer de från poolen och beordrar in mig, vilket iofs var tur, mer betalt! :) Så har jobbat 11.15 - 21.00. Skulle vart till 23, men eftersom jag har morgonen imorrn ville jag sluta tidigare så Jamila tog mina två sista timmar. Hon hade ju ändå natten. :)

Imorgon fyller Simon år! Hela 27 år blir han :) Men vi får fira på kvällen, för jag jobbar ju fm, sen ska jag fika med Sofia och Jossan och fixa lite saker. Låter schysst mot hjärtat va? Vi ska ju ändå fira med våra familjer på söndag. :)

Jag har ingenting intressant att skriva idag känner jag, så nu ska jag läsa alla bloggar. Hoppas ni inte uppdaterat mkt. ;)

bloggar = vakenpiller

Datum: 2008-08-16 Tid: 23:40:33

Jämt när jag kommer hem från jobbet sätter jag mig först vid datorn, för att sedan kunna umgås med Simon innan sovdags. Men, och det är ett fett men, alla dessa bloggar jag läser! När jag är klar har Simon redan lagt sig och nannar gött. Jäkla människor till att skriva intressant. Och nej, det kan ju inte vänta tills nästa dag. Så typiskt mig.

De kända bloggar jag läser för tillfället (och vad jag tycker om dom):
- Kenza: Hon var söt i början, men nu mest tråkig. Ändå fortsätter jag, ibland kommer nåt kul.
- Stina-lee: När jag först läste var hon för helylle för min smak, men efter en andra titt tycker jag bloggen är mysig! ^^
- Per-Robin (gaybloggen på kanal5): Så jävla rolig! Och så mkt bög! ;)
- BlondinBella: Först tyckte jag hon var ett äkta rikspucko, men ibland håller jag faktiskt med henne.
- Storstadspojken: Han babblar mest om inget, skulle aldrig kommit så långt utan BB. Men kul ändå, ibland.

Sen de bloggar jag läser, skrivna av folk jag känner eller som är tillsammans med nån jag känner:
- Phobia (Veronika) - Hon har allt sitt eget lilla sätt att skriva, alltid roligt!
- Nouva (Emma) - Bloggar inte alltför ofta, men när hon väl gört är det värt att kolla.
- Tessan - Barndomskompis som skriver om vardagliga saker, alltid kul att läsa vad andra gör om dagarna!
- Janina - Kände hennes pojkvän, och hon skriver om lite olika saker. Kan bara inte sluta läsa hennes.
- Lena - Min kusins fru, läser mest för hon skäller så mycket i sin blogg ;) Bestämd brud det där.
- Alex - Barndomskompis som inte uppdaterat på evigheter, men måste ändå kollas varje dag.
- Elisabeth - Min syssling som verkar ha som livsmål att det ska bli accepterat att tjejer också kan ligga runt! ;)

Orkar inte länka till folk, men vill ni kolla in någon av ovanstående kan ni alltid fråga efter adressen :) Har ni några bloggar som är tvång att kolla in varje tillfälle ni har tillgång till datorn? Själv har jag 12, och det tar en evighet om alla har uppdaterat, haha! Nu har jag kollat in två av dessa, bara tio kvar...

mkt folk

Datum: 2008-08-16 Tid: 13:28:31

Hm, om alla jag bjudit in till firandet kommer, så blir vi runt 16 pers. Finns nog ingen restaurang som har ett sånt stort bord! :P Dock har ju inte alla svarat än. Vad kan man göra istället för att käka ute? Om det blir fint väder skulle ju en picknick i stadsparken inte sitta fel. Typ knytkalas? Nu behöver jag hjälp, så... hjälp mig!

Hur brukar du fira din födelsedag?

födelsedag

Datum: 2008-08-16 Tid: 11:12:09

Hur ska jag fira min födelsedag 28/ 8? Skulle vara mysigt o gå ut och äta nånstans. Hoppas folk har tid bara!
Ge mig lite förslag!

***
Nu har jag besämt att jag vill ut och käka på någon mysig restaurang. Har skickat sms till de bruttor jag vill fira med, och snackat i telefon med några. Har jag inte hört av mig till dig, men du vill med så skicka ett mess eller kommentera! Tror jag har fått med de jag brukar umgås med iallafall. Killar är givetvis också välkomna, bara att jag inte kan komma på någon jag umgås särskilt mkt med längre! :P

Och kom ihåg! Jag vill ha massor med presenter! ;)

vad sjunger dom?

Datum: 2008-08-16 Tid: 10:48:51

Sjunger dom: "I got sober, I'm not a soldier" i nya Nike-reklamen?

men jäkla

Datum: 2008-08-16 Tid: 09:37:36

Provade sätta i simkortet i den nya telefonen, nä, funka inte. Ringde till comviq kundtjänst, hon försökte hjälpa mig med massa olika inställningar, men det funkade inte heller. Hon rådde mig att ringa till mobiltillverkaren, men de har inte kundtjänst på helger. Jäkla skit! Jaja, blir väl till o använda min gamla tills på måndag, och ringa då. Alltid kul med nya saker!

sms problem

Datum: 2008-08-15 Tid: 23:50:27

Hur kul är det att köpa en ny telefon när det börjar krångla? Jag kan ringa och ta emot samtal, ta emot sms, men inte skicka! Jäkla bajs! På comviq kundtjänst sa dom att jag skulle ha kortet i gamla telefonen i fyra timmar, sen byta till nya. Hmm, vad hjälper det? Jaja, prova ska jag göra, sen ringer jag imorgon igen om det inte funkar.

Va gött o jobba idag faktiskt. Trodde att det skulle vara värre. Dock kunde tjejen jag jobbade med ansträngt sig lite mera.
Natti!

new stuff

Datum: 2008-08-15 Tid: 13:52:08

Har hämtat min nya telefon. Nya telefoner är bara jobbiga med alla inställningar så man får det som man vill, sen om man gjorde som jag: beställde ny telefon och förlängde mitt abonnemang. Då måste man ringa o aktivera det nya sim-kortet, men använda det gamla tills det nya funkar. Det kan ju ta ett tag. Men nu har det aktiverats iaf.

Har även fått mina pilatesgrejer. Balansbrädan är hur hal som helst, så man måste använda skor när man ska stå på den. Sen var det två andra saker jag inte fattar vad de ska användas till, eller ens hur jag ska förklara hur de ser ut. Bollen har knappt nån luft. Först ska man sätta ett rör i hålet, blåsa upp, sen ta bort röret och i med en plugg. Har inte lyckats få luften o stanna i bollen nå vidare.

Om en timma ska jag åka iväg och jobba. Nu jobbar jag åtta dagar på raken. Tjoho! Eller nåt. Men det funkar.

vila i frid

Datum: 2008-08-14 Tid: 23:18:27

Jag kan inte förstå att jag bara är helt tom. Ställd, kanske. Eller chockad? Min lillesysters farbror, Conny, förolyckades idag när han körde till jobbet, fick sladd och krockade med ett träd. Jag har känt Conny under min mamma's och Peter's hela förhållande, totalt åtta år. När det tog slut 2002 och tills nu har jag inte träffat honom en endaste gång. Men åtta år är lång tid, jag borde väl vara ledsen? Såklart är jag ledsen, men det borde kännas mer!?

Jag hoppas att min hjärna inte har insett än, för jag vill gråta. Conny var en otroligt genomsnäll människa!

mysdag

Datum: 2008-08-14 Tid: 21:08:40

Det var en nice tripp till Halmstad. Dock var det lite långt att åka, men när vi väl kom fram käkade vi en sugig lunch på Plaka, en grekisk restaurang. Min mat var okej, de andras var sådär. Efter maten letade vi upp huset där Simon kanske ska hyra ett rum medan han pluggar. Kan bara säga är att hon hade söta hundar. Resten av dagen spenderade vi på o kolla på beachvolleyboll på stora torget där, det var nån sommarturnering. De delade ut gratis icetea från nestea och frukostpåsar från Lätta. (Hur bra reklam är det när de packar ner en juiceshot från Vie, ett äpple, en liten godispåse från Fazer, ett bröd och till slut ett litet paket med Lätta? När det är Lätta som gör reklamen får både Fazer och Vie gratisreklam.) Köpte ett par hiskeligt fula tofflor från "Crocs"också att ha till jobbet, är ungefär samma som foppatofflor, men ja. Jag slänger in en bild imorgon eller nåt. Mina budgetfoppa blir så varma, vill ha nåt mer öppet.

Yeahyeah, i vilket fall så var det mys att umgås med min pojkvän och min bästa kompis en hel dag! ^^

halmstad

Datum: 2008-08-14 Tid: 09:41:30

Snart är det dags att lämna Ruben och hans dotter vid tåget, sen möta upp Emma så beger vi oss till Halmstad. Simon ska kolla på ett rum som han kanske ska hyra. Vi tänkte gå på ett äventyrsland som finns där också, men det blir nog ingenting med det. Fanns bland annat ett dinosaurieland, piratland, indianland osv. Hm, ingenting för oss tror jag. Får se vad vi hittar på sen.

Sista lediga dagen nu, imorgon börjas det igen!

hahaha

Datum: 2008-08-13 Tid: 20:42:29

Jag skrev ju ett argt inlägg i februari om förjävliga busschaffisar. Hade fått en rolig kommentar på följande stycke i texten: "Sen en sista sak: Sätt förfaan in fler bussar runt 15.00, mån-fre från Fristad- Borås. Bussen från skolan till stan blir knökfull med högljudda, ouppfostrade snorungar från Fristadskolan. Skääärpning!"

Någon har roat sig med att läsa min blogg från nu till då och kommenterat följande:
Fristadskolselev om Förjävliga busschaffisar, nej tack!:
Ååååh, du diiiin :@

Haha, sicket gött garv jag fick mig! Men ärligt, de ungarna var riktigt jobbiga!

han garvade åt mig

Datum: 2008-08-13 Tid: 10:48:08

Halv tio flyger jag upp ur sängen för det plingar på dörren. Öppnar, och där står en biffig kille med ett paket Simon hade beställt. Han räcker fram en lapp som han vill att jag ska skriva på, men med ögonen full av ögonbajs och i fullt sjå att försöka vara öppna var det inte så lätt. Kisade mot lappen och försökte hitta vart jag skulle sätta min fina kråka. Han garvade, pekade på lappen och gick iväg med ett käckt "Gå o lägg dig!" när jag äntligen skrivit på.

Jag diggar folk som har modet att jäklas med en nyvaken person. Jag är inte en av dom som är särskilt trevlig de första tio minutrarna i vaket tillstånd. Hur är du när du är nyvaken?

pix o babbel

Datum: 2008-08-12 Tid: 19:10:30

 Onykter syskonkärlek!

Behöver inte säga någonting va?

Inte här heller?

Lite onyktert cool (?) sådär, hehe.

Nej, nu får det fan va slut med bilder. Det går så segt, sen fanns det inga roliga. Håll till godo med de få ni fick.

Nu är Ruben och hans dotter Mandy här. Det är snice! Emma, Veronika och Shiva här en sväng också, så det har vart fullt hus. Nu är jag seg och Ruben säger att vi får ta hit Shiva igen, så det blir lite livat igen. Men med lite käk i magen blir man nog piggare, får vi hoppas!

Vad händer för er idag?

åhfyfasiken va dumt

Datum: 2008-08-12 Tid: 11:18:34

Nu har jag inte brytt mig om mina naglar på några dar. Och vad har hänt? Jo, dom börjar spricka. Inom mig pågår en liten fight mellan tjejen och killen, de slåss som vanligt om hur jag ska vara. Tjejig eller killig, det är frågan. Det är lättare att vara lite killaktig, man behöver inte bry sig så mkt. Men ibland är det kul och vara tjejig, lite mera fin. Men jag är så lat, så idag är jag grabb rakt igenom.

Jag funderar på att bli en levande Sim (heter det så) någon vecka, där andra får planera in saker jag ska göra. Förutom jobb då, som redan är fastspikat. Om jag skulle göra det, vad skulle du planera in till mig då?

Och jäklar så irriterande det är nu. Jag tänkte städa o så innan Ruben och hans dotter kommer, men alla bloggar jag följer höll mig fastkedjad här. Men det får dom ta helt enkelt. Ska åka med bussen om en halvtimma, så måste klä på mig.

karatefylla

Datum: 2008-08-11 Tid: 00:47:52

Hej bloggen!

Jag hade grymt kul igår. Kimpah och Mia kom ner till trakterna, så vi drack lite vin ute hos mammi. Massor med känslor kom fram i mitten av kvällen om mitt missfall och deras graviditet. Gråt och förklaringar. Men det behövdes, nu är jag genuint glad för deras skull!

Blev full också! Det var längesen... Och då menar jag sån fylla då du inte har något sunt förnuft utan bara gör vad du känner för. Släpade runt bror på golvet i hans ben, och när han satt framåtlutad på knä drog jag runt honom i byxlinningen. Jaadu, kommer bilder imorrn när jag orkat lägga in dom, om jag nu kan hitta kameran. Dock inte bilder på runtsläpandet av en lillebror, blev inga såna.

Idag har vart slapp. Jag, Kimpah, Mia och Moa åkte in till stan lagom till hjärtat slutade jobba (han åkte hem igår och jag sov kvar hos mammi). Fikade lite här, sen käkade vi pizza. Mumsfillibabba! Sen kollade vi på Moa's fotbollsträning i regnet med. Hon är duktig, men måste bli mer aggresiv! ^^

Dagen har en del minus med, men det är ju inte kul att skriva om.

Ha det!

älskling

Datum: 2008-08-09 Tid: 12:16:09

Har besällt en ny älskling! Min nuvarande bögälskling ska vidare till en annan person, om hon fortfarande vill ha den dvs.

Vill ni se min nya? Klart ni vill!



Så vacker så man nästan börjar gråta!

Min nuvarande bejb som flyttar ser ut såhär:


Också en riktigt fin sak, men jag har tröttnat! Han kommer till ett bra hem iallafall! ^^

6 days off

Datum: 2008-08-09 Tid: 10:07:17

Nu är jag äntligen ledig i sex dagar! Snacka om skönt. Men... de kommer ringa mig iallafall, det gör dom alltid. Därför har jag sagt att jag ska åka iväg, men det ska jag inte. Otroligt att man måste säga nåt sånt för att öka chanserna att få vara ifred när man är ledig. Men som sagt, de kommer ringa, I just know it!

Jaha, what else!? Sveriges damlag i handboll förlorade mot Ungern inatt. Synd! Herrhandboll är roligare att kolla på, men det sket sig ju i våras.

Ska ut till mammi idag. Tänkte ta med mig vindunken, gött o slappa lite.

Känns skönt att jag har bra kontakt med båda mina föräldrar! Pappi och jag har bättre kontakt än nånsin i mitt vuxna liv. Kändes nice att kunna stoltsera för päronen när det gäller mitt pensionssparande och sparkontot, visa sig lite vuxen sådär.

Berätta en hemlis för mig! ^^

08-08-08

Datum: 2008-08-08 Tid: 14:34:03

Japp, det är inte ofta man kan skriva en sån rubrik. Undrar om jag fortfarande bloggar när man kan skriva 11-11-11?

Väntar på att klockan ska gå, så jag kan åka och köpa lite förtäringar att ha på jobbet. Kan man säga förtäringar, är det ett ord? Hade iallafall tänkt mig lite filmjök, banan och nåt mer att skiva i. Vad det blir återstår att se.

Packat väskan och så iallafall, blir ju till att sova på jobbet med, har natt. Slängde ner boken jag läser, Simon's mp4 och nödvändiga saker. Längtar tills klockan 08.30 imorrn bitti, då är jag ledig i sex dagar! ^^ Skulle vart ledig idag, men som bekant blev det inte så.

Jag måste säga att en del av er, som jag vet läser min blogg, är oerhört kassa på det där med feedback. Här sitter jag och skriver enbart för eran njutnings skull, men vad får jag tillbaka!? Nä, just det. Kläm på den!

Sen ljög jag liite grann. Skriver ju för min skull med!

Ha det bra, kra kra!

boney m

Datum: 2008-08-08 Tid: 00:02:11

Har käkat god mat, fläskfilé, klyftpotatis o kall beasås. Sen åkte vi ner till stora torget och lyssnade på Boney M. Jäkla energi dom hade, boråsarna var glada. "Rivers of Babylon", "daddy cool" m.fl drog dom av. ^^

Träffade Ankan som jag inte har träffat på två år. Treevligt! Sen träffade jag även Jajja, som jag har vetat vem det är, och umgåtts lite med, i fem år, men aldrig har jag vetat att hon haft en bror!

Och så måste jag säga att det var hur trevligt som helst att umgås med bästis och hjärtat ikväll <3 Inte ofta det händer!

Nu är jag lullig, ska snart sova. Go kväll har det vart. Dagen i sig har vart jääävligt bra! ^^

hej igen

Datum: 2008-08-07 Tid: 15:58:19

Kändes bra att fokusera lite på jobbet även när man är ledig. Märkte att min brukare blev glad när jag kom upp med grejerna, även om jag inte behövde ^^ Kom på att det var lunchstängt på kommunhuset precis när jag kom dit, men som tur var så fanns det en kille där som kunde hjälpa mig.

Fikan med Ninja var riktigt nice! Vi hade båda förväntat oss att det skulle vara lite stelt med tanke på hur längesen det var vi fikade, men det var det inte alls. Vi hade alltid något att snacka om. Får vi allt ta o göra om :)

Nu har jag och Emma vart på systemet och inhandlat lite grejjer för kvällen. Nicenice! Jag sa att jag inte ska bli askalas, bara lite lullig :)

Ska nog käka fläskfilé med klyftpotatis ikväll med, riktig mysdag helt enkelt! ^^

min dag

Datum: 2008-08-07 Tid: 12:06:34

Snart ska jag ner till stan. Först ska jag till kommunhuset och hämta grejer och svänga förbi jobbet med det. På min lediga dag, haha! Sen ska jag fika med Ninja vilket kommer bli kul då vi inte har träffats på tuman hand på flera år. Efter det ska jag träffa Emma, köpa vin och sen får vi se vad som händer :)

Vad ska du göra idag?

energitjuvar

Datum: 2008-08-07 Tid: 02:14:14

Sitter och pratar med en vän på msn som inte mår bra. Har ställt tusen och en frågor, gett raka råd, raka åsikter osv. Det gör jag för att jag bryr mig, och personen har mått dåligt nu alldeles för länge.

Ett råd jag har gett är att göra sig av med allt som tar negativ energi från en. Till exempel, passande namn, energitjuvar. På något sätt tar dessa personer energi från dig och du stör dig på dem. Är inte det jäkligt onödigt? Då har du, som jag ser det, två val. Antingen pratar du med personen, eller så säger du upp kontakten. Vad du nu än väljer av dessa två har du iallafall agerat, gjort någonting för att förändra situationen. Personligen väljer jag oftast valmöjlighet nr 1, tycker den är mer "Fair".

En annan energitjuv (i ej fysisk form) för mig är städning. Fyfan vad det kan göra mig på dåligt humör. Därför städar inte jag, förrän jag känner för det. Känner jag för det blir det genast mycket roligare, och därmed stjäl det mindre energi. Då låter jag det hellre vara stökigt några dagar till än att gå runt och vara trött/ irriterad.

Vad tycker du? Logiskt eller bullshit?

besök

Datum: 2008-08-07 Tid: 00:54:26

Ruben kanske kommer hit med sin dotter nästa onsdag! Så jävla kul om det blir av, jag har ju inte träffat honom på göööörlänge! Underbara karl :)

vuxenpoäng igen!

Datum: 2008-08-07 Tid: 00:35:37

Snart är det dags att hoppa i säng! Såå trött. Har dock fått massa uträttat idag. Följde med Emma till en fotograf för hon skulle fixa bild till nytt ID-kort. När hon väl satt på stolen sa jag "Emma, sträck på ryggen, ut med brösten och svanka!". Ville få en rolig reaktion som skulle synas på bild, och visst kom den. Men inte på bild. Antar att fotografen är van med sånt, för han tog ingen bild. Synd, för isf skulle jag ha köpt!

Gick vidare till banken. När Emma är klar med sitt frågar jag om mitt pensionssparande. Slutade med att vi kom därifrån 20 minuter senare (om inte mer) för att jag:
1. höjde mitt belopp från 100 till 200 i sparandet till pensionen (jag vill ju bli en "rich-bitch-kärring" som jag uttryckte det när jag frågade banktjejen om råd)
2. valde hur pensionen ska sparas iom jobbet och
3. öppnade ett sparkonto där 200 kronor varje månad kommer sättas in via a-g. Kommer sätta in mer om jag känner att jag har råd, men via internetbanken då.

Efter det gick vi till Skatteverket så jag kunde ändra min adress. Ändrade via adressändring, men glömde av att skicka in den där pappersgrejjen. Så nu är det fixat också.

Käkade på Snack innan jobbet, blev en kuckelikuuu-sallad. Gott! Satt och snackade lite skit, och Reza kom o slog sig ner också. Alltid trevligt när han gör det, lilla kaffe-farfar! Jag behöver aldrig betala för kaffe när han jobbar, men när den andre jobbar, då är det inte gratis. Hm... Han bjöd ju på osten för att jag är stam!? (Nån som kommer ihåg?)

Imorgon ska jag till kommunhuset för att hämta ihop lite grejjer till jobbet, sen svänga förbi med det. Kanske ska fika med Ninja, men det är bara kanske fortfarande. Och träffa Emma för besöka bolaget. Ska dricka viiin imorgon, happy me! Har inte njutit av vin på aslänge, det är dags nu! Jag är ju ledig :)

vuxenpoints

Datum: 2008-08-06 Tid: 00:44:54

Idag införskaffade jag mig en hålslagare. Ska gå upp "tidigt" imorgon och sysselsätta mig med att håla och sätta in alla lösa papper i pärmar. Har en pärm för skola, en för räkningar och en för allt-i-allo, typ pensionsparande, papper jag inte fattar nånting av and stuff. Vuxen-poäng!

Som min käre vän Veronika skrev i föregående inlägg var vi och lunchade idag. Känns typiskt B-Bella att skriva så, men det var mys iallafall. Skönt med omväxling från alla fikor. Haha! Iallafall köpte jag ett nytt överlack som tydligen ska skydda bra och sen en vit penna man målar med under naglarna. Blir skitsnyggt, men det finns ett minus. Ett biiiigt one. Det försvinner när man tvättar händerna. Vad tänkte dom? Att man ska strunta i att tvätta labbarna efter man vart på toa? Och speciellt med tanke på mitt jobb, då måste man tvätta händerna ofta. Jaja. Tar en bild imorgon på hur naglarna ser ut, ska inte tvätta händerna innan :P

Whooot! Emma bloggade nyss! www.nouva.wordpress.com <--- Kopiera o klistra!

Tack Veronika för hjälpen med headern och gästinlägget! Och för trippen till Knalleland idag med!

Natti! (på riktigt denna gången)

Gästblogg by Phobia

Datum: 2008-08-06 Tid: 00:25:08

När jag ändå var här och fixade i ordning Tiss banner gav hon som förslag att jag skulle gästblogga lite. Och ja, varför inte? Anledningen till den mindre vackra, och svarta, bannern var att sidan som den hostades på har lagts ned. Dock tog det inte många sekunder att rätta till så nu är allting all good igen!

Jag var i stan tidigare idag och träffade Tiss faktiskt. Vi åt lunch på Young Thai tillsammans med Kinky. Dock var det lite synd att det var fullknöckat och att jag var för stressad för att verkligen kunna njuta till fullo av mitt snygga brydsällskap, men det kommer fler gånger och fler dagar! Hoppas att ni hade det mysigt efter att jag åkt i alla fall!

Kan tillägga att det är riktigt synd att Tiss får ta alla jobbpass, även under dagar som skulle varit lediga. Verkar som om de ringer henne först eftersom de vet att hon "ställer upp", vilket hon gör också. Jag är i alla fall stolt över dig och att du orkar med allt. Kämpa på! Det kommer vara värt det i längden, om inte annat för ekonomin åtminstonde.

Men nu ska jag gå och lägga mig. Jag släpade mig faktiskt upp efter att ha fått panik-sms om svarta banners, så nu har jag all rätt att släpa mig tillbaka igen. ;)

Nattinatt och kram på er!

(Hosthost; stalka mig här: http://phobic.blogg.se <-- smygreklam)

help me!

Datum: 2008-08-06 Tid: 00:06:25

Veronika, du måste hjälpa mig nu. Hoppas du har lösenordet osv till min blogg kvar.
Fick svar i kommentarerna om att headern bara är svart >_< Iiiiih, panik! Nä, inte så
värst, men va fult!

header

Datum: 2008-08-05 Tid: 23:49:21

Kan ni se min header, eller är den bara svart som den är för mig?

2 löner ^^

Datum: 2008-08-05 Tid: 23:45:20

Nu har det lugnat sig med att jag ska jobba fredag också. Tråkigt är det på ett sätt, jag hade ju redan planer. Men positivt är att min dubbeldag (2 pass på 1 dag) försvann ^^ Eller försvann, jag krävde det.

Annars då? Kommer få två löner i slutet av denna månaden. Gått från tim till provanställd! Heeeello ny mobil och ny dator!

Snart dags för sängen! Sov gott!

gaaaah!

Datum: 2008-08-05 Tid: 14:00:07

När kommer jag få ha en fritid?? Nu blev jag inkallad på jobb på fredag, både kvällen och natten. Jag hade sett fram emot en hel helg ledig, men nääää! Förbannad är jag!

grattis bror!

Datum: 2008-08-05 Tid: 11:16:50

Grattis bror till körkortet! Jävla Svensson du börjar bli! :P

ingen rubrik

Datum: 2008-08-05 Tid: 11:07:13

Har precis tagit en dusch, och som alltid efter det så går jag ut o röker i handduk. Nu när jag satt där så gick en utländsk man förbi häcken till våran gård, kollade på mig och ropade "hej"! Jag var inte säker på att det var mig han ropade till, så jag sa inget. Då stannar han och frågar. "Solar du? Vi har ju fint väder!" och kollar upp mot himlen (som är alldeles grå). Sen fortsatte han gå. Haha, det var lite komiskt. Känner inte igen snubben iallafall.

Ska snart ner till stan för att möta Kinky och Veronika. Umgås lite innan jag börjar jobba.

kung fu

Datum: 2008-08-04 Tid: 22:53:25

Har precis kollat på "kund fu panda". Den var helt okej. Smårolig. Fast ser jag den en gång till kommer den va awesome! Det är alltid så för mig. Saker blir bättre när jag ser eller hör en film/ låt igen.

Ugnspannkakan blev god, dock lite smal. Men mer smet nästa gång bara! ^^ Lägger in en bild på den bubbliga besten sen. ^^

Jag har bara ätit ett par godisbitar. Vill aldrig se godis igen! >_<

titta vad jag köpt

Datum: 2008-08-04 Tid: 18:59:53

För det första! Världens sötaste plåster!


Sen:

Ord överflödiga! Men jag säger det ändå: massa godis!
Kommer bli fint i "mitt och ditt"-skålen!

Och himlen va fin igår!

fläsk och silverputs

Datum: 2008-08-04 Tid: 16:11:25

Idag har det bannemej putsats silver! Ljusstakar, slevar och bestick. Hur kul som helst, tycker jag. Vi var tre stycken idag, så fanns inte så mkt man kunde göra. Först jag som fortfarande är tim, en annan som är inhopp och en tredje som går breve. Snice! ^^

Jag funderar på att bli silverputsare på fritiden, typ annonsera i BT att jag putsar silver till en billig peng. Men då är frågan om man ens får det, eller om det räknas som ett företag och man behöver en skattesedel? Att driva eget företag är jag inte tillräckligt smart för, tyvärr, så då får det vara. Men att leka med tanken är kul.

Skönt att hjärtat är hemma nu iaf. Han har tvättat och donat idag. Han åkte och tränade så jag hämtade en del av tvätten när jag kom hem från jobbet. Men tvätten som jag bar in är nog inte torr, det spöregnar ju här! Hehe. När hun kommer hem ska vi sticka iväg och handla, sen ska jag försöka göra ugnspannkaka med fläsk i. Har aldrig gjort det, men vanliga pannkakor är jag kung på! Borde ju inte vara så svårt.

2 dagar kvar till min lilla mini-semester! ^^ Men jag slår vad om att dom kommer ringa och vill att jag ska jobba. Vågar du sätta emot?

daisy är snyggast

Datum: 2008-08-03 Tid: 23:46:34


fint som snus!

Datum: 2008-08-03 Tid: 23:42:24

Haha, checka in!



Snyggaste bilderna ever. (Dom är inte klickbara)

kurr i magen

Datum: 2008-08-03 Tid: 17:02:56

Blä, blä o blä. Illamåendet har kommit tillbaka lite grann, och ingen fast föda har man fått i sig. Blev jäkligt hungrig när jag valde bland alternativen nedan. Ska kolla om det finns något som tilltalar mig härhemma. Har iallafall bestämt att vi ska beställa käk från pizzerian när Simon kommer hem. Jag ska få i mig en pizza eller hamburgare om jag så ska trycka ner skiten med slev!

antingen eller

Datum: 2008-08-03 Tid: 16:56:56

Popcorn eller chips
Lakrits eller choklad
Fisk eller kyckling
Nöt eller gris
Vatten eller läsk
Mjölk eller saft
Juice eller öl
Vin eller sprit
Film hemma eller bio
Höst eller vinter
Sommar eller vår
Myggor eller flugor
Kaffe eller te
Kakor eller godis

Hur väljer ni?

plock och pick

Datum: 2008-08-03 Tid: 15:16:38

Nu skulle jag faktiskt kunna påstå att det är rent och snyggt här hemma. Men det är en överdrift. Rätt snyggt är det, men inte rent. Oh well, jag har plockat iordning och stuff, gubben får ta dammsugning och sånt imorgon. :P

Har nån bitande känsla mellan revbenen, undra vad det kan vara? Måste äta något! Har inte fått i mig något idag heller, förutom kaffe.

Tillbaka till plockningen, går alltid att göra lite mer, även om man är nöjd.

idag

Datum: 2008-08-03 Tid: 12:42:51

Idag kommer hjärtat hem. Måste plocka undan lite innan han kommer. Jag fattar inte varför det jämt bli stökigt när jag är ensam hemma. Haha!

Annars har jag inte mkt att skriva. Har du nåt förslag? En saga kanske?

illa

Datum: 2008-08-02 Tid: 23:06:22

Idag har jag ätit en halv mannafrutti och några äppelbitar. På hela dagen. Jag har mått så illa så jag inte har kunnat få ner något. Kändes som att jag skulle pjuka flera gånger, men ingenting. Tur det egentligen eftersom jag har jobbat idag. Nu är jag mest seg, snurrig, och hungrig. Ska nog försöka få i mig lite filmjölk tror jag.

Jobbar inte imorgon, säger kanske sig självt. Godnatt!

ja, typ, okej...

Datum: 2008-08-02 Tid: 12:48:12

Börjar jobbar en och en halv timma tidigare idag, för en av tjejerna är sjuk. Det är lite trist, är ändå mycket som det är. Men, det är bara att bita ihop och se glad ut. Kan inte göra mycket annat. Dock är jag irriterad över att jag jobbar till elva ikväll, sen börjar jag jobba halv åtta imorgon. Det känns inte bra. Får se om det kan ändras på lite.

Pratade med hjärtat tidigare. En av hans linser hade gått sönder. Och synsam har lördagsstängt, så han kan inte köpa nya. Det är ju rätt typiskt. Saknar honom, men han kommer hem imorgon :)

Imorgon efter jobbet ska jag fika med Rachel. Har inte träffat henne på typ ett halvår! Det ska bli grymt kul att se henne igen, sitta och snacka lite skit och bara ha det gött!

ge mig tips!

Datum: 2008-08-02 Tid: 01:09:28

Vafaan! Är jag verkligen så mjäkig? Jag sitter här och kollar runt på nätet, sneglar mot sängen och soffan då o då och förväntar mig att Simon ska va där. Men det är han ju inte.

Nu har jag bestämt att jag ska ta vara på dessa dagar och göra preeecis vad jag vill. Inatt till exempel. Jag ska sova på soffan! Jag ska gå upp imorgon och förhoppningsvis, om jag nu kan, skita med öppen dörr. Bara för att jag inte gör det i normala fall. Ska fundera ut fler saker jag kan göra som jag inte skulle göra när Simon är hemma. Förslag? Kom ihåg, har bara tills på söndag eftermiddag på mig!

tomt

Datum: 2008-08-01 Tid: 23:35:50

Fasen vad tomt det var att komma hem utan att Simon var hemma. Det gillade jag inte alls! Hur fasen ska det gå när han flyttar till Halmstad för att plugga? Blä!

skavsår

Datum: 2008-08-01 Tid: 12:48:16

Idag måste jag köpa skavsårsplåster! Vanliga plåster är ju helt värdelösa när det gäller skavsår. Jag älskar mina nya skor, men jag får JÄMT sår när jag ska gå in nya skor. Får ni det med?

My precious, why do you hurt me so?


Känns så skönt att gå upp i rimlig tid, ha tid att bara ägna sig åt sig själv. Börjat tänka lite positivt nu med att Simon åkt iväg. En helg för mig själv, jag kan göra vad som faller mig in. Kan spela hög musik som jag gillar, städa om orken faller in, gå runt naked. Nä, kanske inte det sistnämnda, vi bor ju trots allt på bottenplan.

Lyssnar på Simple plan på hög volym, vandrar runt i handduk och bara har det gött!

morgon, morgon

Datum: 2008-08-01 Tid: 11:44:03

Gick upp 09.40 (låter tidigare att skriva så än att skriva tjugo i tio, hehe). På den tiden har jag hunnit:
- Käkat frukost.
- Rökt ett par cigg.
- Läst några kapitel ur min bok.
- Tjaffsat med hjärtat.

Simon åker om en timma ungefär. Alltid lika kul när vi gnatar om onödiga saker! >_<

Nu ska jag umgås lite med honom innan han åker, sen ska jag ta mig en lång, varm dusch!

frulle

Datum: 2008-08-01 Tid: 01:07:16

Jag måste verkligen börja äta frukost! Det har länge sagts att frukosten är dagens viktigaste mål, och jag håller nog med. Åt en omelett och drack kaffe imorses. Mådde så bra sen!

Vad brukar du käka till frukost?


Hjärtat åker iväg imorgon med... Uppsala. Han åker hem på söndag, kommer sakna massa!

Nog tjötat från min sida inatt. Alltid lika intressant!