bm i varberg idag

Datum: 2012-07-20 Tid: 11:43:27

Jag är sjukt dålig på att uppdatera denna bloggen nu har jag märkt. Jag som varit en flitig bloggare och skrivit min skit nästan dagligen sen 2007. Jaja. Ni är fortfarande några stycken som tittar in då och då o det är ju roligt!
 
Idag ska jag till bm i Varberg för första gången. Hoppas jag får en bra sådan ^^ Men jag brukar inte ha problem med sånt så det ska nog bli väl. Jag är ju en van besökare i vården, tyvärr.
 
Måste ju bara skryta om min son också. Han är så jäklarns duktig! Han hjälper mig att plocka ur diskmaskinen, vet precis vart saker och ting ska vara. Även hänga tvätten hjälper han mig med, skönt att slippa böja mig ner för att ta ut ett klädesplagg för det fixar han! Duka kan han och torka av borden, städa undan efter sig (kan han ju dock bli lite bättre på, haha). Nä, han kan så mkt för att inte ens vara 2,5 år! Min älskade avkomma ;)
 
Annars? Magnus åker till Rättvik vecka 31 om allt går som det var planerat på nån bilgrejjsimojs och då åker jag och Adde till mammi. Ska då passa på att träffa kontaktpersonen och stödfamiljen, och även lite annat folk. 
 
Nepp, packa det sista o sen dra! Ha det! 

jobbfest o annat

Datum: 2012-07-09 Tid: 20:01:45

Börjar uppdateringen med jobbfesten vi var på. Sicket drag med live-band och grejer! Folk stod på stolarna och sjöng med och dansade :) Jag höll mig dock sittandes. Förvånad blev jag dock när bandet spelade en låt och alla killar ställer sig upp och skriker August, och direkt efter sätter dom sig och tjejerna ställer sig upp o skriker Lotta! Så höll de på så en stund, snabbare o snabbare. Överlag var det en trevlig kväll, men att sitta på plaststolar och träbänkar gjorde att kroppen inte mådde så bra till sist. Maten var awesome och drickat flödade för de som förtärde alkohol, och allt bjöd företaget på. Inte illa pinkat må jag säga. 
 
Förutom fästingar så har vi fått besök av bålgetingar. O de är inte små ska jag få be att tala om. Titta bara, o jämför getingen med handen som håller kannan:
 
Fyfasiken! 
 
Annars så är jag på jakt efter en ny mobil, tror jag hittat en. En Lg Optimus L7. Men vi får se :) Tröttheten är mer påtaglig än någonsin, orkar knappt göra ett skvatt nuförtin. Hoppas verkligen att det går över. 
 
Adde pladdrar på, så roligt att förstå mer och mer vad han säger. Bäddade i ordning i Adde's säng här tidigare, varpå han säger "Neej, sluta!" och stänger in mig i hans rum. Någon som inte vill sova riktigt ännu :P Och så ville han prata med "forfar" (morfar) i telefon, men han var upptagen så han fick prata med Monika (Ica). Finns två till Ica i hans ordförråd, Jessica och Veronica. Finns massa mer han säger men nu är diskmaskinen klar, så nu är det dags för välling för lillherrn så jag kan ta en lugn kväll ^^ Hejs! 

sjukskriven o gravidpenning

Datum: 2012-07-05 Tid: 20:55:27

Nu är jag sjukskriven till 2 augusti och därefter griper gravidpenningen in. Nu slipper jag tänka på fler läkarbesök och dylikt. Var även till lägenheten i Borås och plockade lite. Jag säger bara det, sicken skit man samlar på sig! 
 
Och det här med att bo på landet. Det är fint, lugnt och stilla, men... MEN! De senaste tre dagarna har jag plockat 2 fästingar från Adde, som båda satt i blöjområdet. Fy fasiken så vidrigt! Vi tror att en satt i nacken med, men är inte säkra då den var så liten isåfall. Bläsch ändå. 
 
På lördag ska vi på sommarfest med Magnus jobb, det kan bli skoj :) Förutom det så tar vi det bara lugnt ^^ 

folk på gekås är dumma

Datum: 2012-07-03 Tid: 11:50:50

Igår åkte jag och Becca till Gekås (det blev inställt förra gången), och jag fick åka utan barn :D Adde var kvar hemma med karlarna och städade garaget. Blev en del inköpt, mest onödigt, men ändå.
 
Och för att vara ärlig ska jag nog inte vara på Gekås i mitt gravida tillstånd. Folk är ju dumma i huvet! Går jag med min kundvagn och det kommer en  från sidan och våra vägar ska korsas, istället för att snällt ställa sig och vänta så ska personen springa förbi, vilket oftast resulterar i att jag får tvärnita. Ser jag att en person kommer före mig när vi ska korsa varandra så väntar jag, det är väl logiskt? Men nä, vi kanske ska börja så i trafiken också? Iofs är det väl redan så... Idiot-folk! (Det har till och med blivit misshandel för sånt där, det har jag läst i aftonbladet)
 
Och nä. Ja ä int bitter. Jag är hormon-stinn! 
 
När jag kom hem var grillen tänd och jag fick sätta mig vid dukat bord. Trevligt sällskap och god mat var ett bra plåster på såren efter min shopping-tur. 
 
Idag händer inte mö. En sväng in till stan och sen får vi se ^^ 

ett halvår

Datum: 2012-07-01 Tid: 11:27:36

Igår var tydligen min och Magnus halvårs-dag. Det tänkte inte någon av oss på, inte en sån stor grej egentligen. Svårt att inte komma ihåg årsdagar iallafall, då vi blev tillsammans på nyårsafton :) Men vi småfirar halvåret lite idag med grillad känguru till middag ;) 
 
Nu i juli kommer det fokuseras ganska mycket på flytt, de sista sakerna ska hit och möblerna ska ju få plats nånstans. Vet inte riktigt hur vi ska ha det ännu men det löser sig tids nog ^^ Och jag måste ju börja med körkort med. Funderar på att lägga undan pengar ett par månader så jag kan ta en intensivkurs. Fast då är det brådis då det borde göras innan bebis tittar ut. 
 
Jaja, det löser sig sa han som sket i vasken!