kalasprat

Datum: 2011-03-15 Tid: 23:56:34

Nu är presenterna inslagna! Adrian har 6 presenter (några från mig och några från Kari) här som ligger och hånar mig. "Ge oss till honom nuuu, vi vet att du viiiill. Göööört!". Haha, tur att han ligger och sover, annars hade jag nog fallit för frestelsen. Har även slagit in syrrans present(er). Men det blev bara ett paket. Åh, jag älskar presenter! Att ge, inte att få (pinsamt att öppna med allas blickar på sig, pressen på att man ska gilla presenten, oro över att misslyckas med skådespelet om du inte gillar den. Nä, nu snackar jag skit, så är det inte alls. Jag brukar gilla allt jag får, och det är faktiskt tanken som räknas).

Annars? Jodå. Mamma kommer klockan 7 imorgon bitti på kaffe. Så åker vi ut till dom och firar lilla 14isen. Sen på eftermiddagen ska vi träffa kontaktpersonen. Ser fram emot imorgon!

Resten av veckan är också uppbokad:
Torsdag: Spädis, sen efteråt kommer Adrian vara med hans tjejpolare Linette på stan medan jag åker hem och fixar lite med städning och annat. Måste ju vara fint inför helgen!
Fredag: Träffa Hanna. Det kommer bli så skoj eftersom vi har träffats en gång sen 2006 tror jag. Vi pluggade ju tillsammans i Haparanda ^^
Lördag: Fira Adrian med släkten!
Söndag: Kalas för Adrians homiez! Han har en hel del såna han! ^^

Som jag skrivit på facebook: Har du inte fått en inbjudan så är det antingen för:
- att jag har glömt bjuda dig, hör av dig om du vill komma.
- att du inte får komma ;) (ytterst få personer som är bannade dock!)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Skriv din kommentar:

Kom ihåg mig?
Trackback