vår förmiddag

Datum: 2011-04-26 Tid: 11:43:21

Adrian pendlar friskt i sitt humör. Glad, gnällig, arg, ledsen, glad, arg, gnällig, glad. Jag hänger inte med! Jävligt jobbigt är det iallafall. Just nu känns det som att jag aldrig kommer skaffa fler barn. Dock vill jag vara gravid igen, så kanske ska åka till typ Indien och bli surrogatmamma?

Becca granne var över på kaffe en sväng. Trevligt det! Funderar på att dra ner till stan sen o köpa en ryggsäck åt Adrian. Dagiskillen behöver en sån! ^^ Tror det får bli en med Cars om jag hittar någon.

vår morgon

Datum: 2011-04-26 Tid: 08:48:16

En son som inte vill byta blöja, en fjärrkontroll som inte funkade (vilket jäkla pilleri att meka isär o ihop den, när allt ska ligga preciiis rätt), kaffe, försök till att planera en tur ner till stan, en massa nej-sägande till sonen som gör allt han inte får, mer kaffe, cigg, osv osv osv. Så är vår morgon!

Och grattis till alla Theresor på namnsdagen! =)

vilka är ni?

Datum: 2011-04-25 Tid: 23:22:43

Det är roligt att se att ganska många är intresserade av mitt och Adrians liv, men jag vet inte vilka ni är! Några av er vet jag, men låååångt ifrån ens hälften. Stig fram, kära läsare! Introduce yourself!

lycklig!

Datum: 2011-04-25 Tid: 21:42:04

Jag mår så bra, så bra, så bra! Att få hjälp när Adrian har varit sjuk, att ha haft så bra sällskap under helgen, ätit god mat, haft så fint väder... listan kan göras lång varför jag mår bra! Nu har jag tagit en skön dusch, tänt ljus som doftar ljuvligt (åt frukthållet). Jag verkligen uppskattar de tillfällen då jag mår bra och faktiskt märker av de små saker som gör mig glad! Jag är lycklig!

härliga dagar

Datum: 2011-04-25 Tid: 19:14:34

Haft ett par riktigt härliga dagar ute hos Kari, trots att Adrian vart sjuk. Det fina vädret har gjort oss alla gott, främst Adrian vars hosta blivit bättre. Vi har grillat, ätit glass, bara varit i solen och myst, I love it! Kari hjälpte mig att ta hand om Adrian på nätterna då hostan var som värst, tack! Måste också påpeka att min son är jäkligt duktig på att ta hostmedicin! Dock hoppas jag att hostan försvinner helt snart!

Imorgon ska jag äntligen tillbaka till jobbet, Adde är tillräckligt bra för att gå på dagis nu. Ser faktiskt fram emot att börja jobba, vilket är skönt ^^

I brist på annat slänger jag upp en bild på mina pyntade naglar:

Klistermärken till naglarna finns att köpa på Kicks och Åhlens ^^

lilla hjärtat då <3

Datum: 2011-04-22 Tid: 08:54:44

Kari kom ju hit igår kväll utifall att Adrian behövde åka in. Han lät verkligen inte bra med sin hosta och rossliga hals. Vid 4 ringde jag sjukvårdsupplysningen och bad de lyssna, och fick svar att jag behövde inte vara orolig. Min mammakänsla sa något annat så vi åkte in ändå. Självklart så varken hostade Adrian då eller rosslade i halsen, så frisk luft gjorde nog susen. Vi fick åka hem igen med en tid till jourläkaren idag 11.15. Kanske kan han få nån bra slemlösande iallafall.

Tycker så synd om min lilla gosse, han kan ju knappt ligga ner utan att hosta. Men för övrigt är han på alerten! I hans sätt att röra sig och när han "pratar" så tror man inte att han är sjuk. Dock är han gnällig och så kommer hostattackerna. Lilla älsklingen! ♥

min sjukling <3

Datum: 2011-04-21 Tid: 20:32:12

Första jobbdagen blir uppskjuten, det blir VAB istället. Min lilla gos hostar och har rosslig hals, har feber och är snorig. Han la sig i vanlig tid men hostade så han inte kunde sova. Nu är han vaken och är otroligt pigg, konstigt nog. Han har hostat så han har spytt vatten/ tunt slem (vet inte vilket). Ringde jobbtelefonen och kollegan hörde hur Adrian hostade och hoppar in för mig imorgon. Tur det så det inte ställer till problem.

Kari kommer hit också, utifall att Adrian blir sämre och behöver vård. Det var hans eget förslag, och hur snällt är inte det? ♥

snygging!

Datum: 2011-04-21 Tid: 14:36:22


lite random skitsnack

Datum: 2011-04-21 Tid: 11:01:40

Åh, försov mig så jag missade bussen till dagis, men Kari räddade situationen och skjutsade mig så jag kom i tid. Tack! I all hast slängde jag på mig mjukisbrallor och en hoodie, trivs inte alls i dessa kläder. Jag har ju haft det som "klädstil" i sååå många år, men efter att ha börjat använda leggings och liknande så nä... Jag känner mig skitfet så jag ska byta kläder snart. Leggings och någon fin tröja ^^

Adrian har en hemsk hosta och snorar, så det blir en innedag för oss. Just nu står han och torkar bordet med sitt snorpapper. Mumintrollen visas på barnkanalen, men det skiter han i. Tv intresserar honom knappt alls, bara teletubbies. Jag gillar inte teletubbies längre.

Det är idag påskkärringarna och påskgubbarna kommer va? Vi får väl se om de kommer hit, vi har ju portkod. Dock har jag inget godis hemma, så jag får ge dom en slant. Minns när jag själv gick påskkärring, sicken spänning man kände! Dock var det en gubbe en gång som slängde upp dörren och skrek "jag vill inte ha era jävla fula teckningar!". Då blev jag rädd kan jag tala om! Så ska jag aldrig bli!

Haha, min syster skulle gå in på www.vAsttrafik.se men råkade skriva www.vEsttrafik.se. Gå in på det sistnämnda så får ni se vart en felstavning kan ta dig! Hahahaha! Laughing my ass off!

Allt som huvudet får plats i kan användas som hjälm!

kväll

Datum: 2011-04-20 Tid: 18:28:15

Ida gjorde mig glad när hon tyckte att min nya stil är jättefin och att jag passar i det! Mariana tyckte också det när vi sågs på stan tidigare <3 Det värmer att höra! Nu har jag lämnat min son på dagis över natten och det kändes lite motigt när han inte var alltför glad på vägen dit. Men jag hörde hur han lekte när jag stod nedanför dagis balkong. Snart ska jag över till Ida, pallar inte städa utan plockar bara undan... skallebank! Men vill inte sitta hemma heller. Så får det bli!

lilla slapparn!

Datum: 2011-04-20 Tid: 15:45:14

Han brås på mor sin och vet hur man slappar!

mer nagelgrejer!

Datum: 2011-04-20 Tid: 13:47:42

Varit i stan med Adde, Mariana och Markus ^^ Köpte lite mer nagelgrejer: 2 nagellack, dekorationer och en fil. Tänkte försöka sköta mina naglar nu. En kofta blev det också och en t-shirt till Adde. Mucho bra! Nu försöker jag få lillfisen att somna så jag kan skriva schema till dagis, vill sitta med det i lugn och ro.

Idag åker jag bara o lämnar Adrian klockan 17, sen hämtar jag honom imorgon kl 8. Får se vad jag hittar på, har lite lösa planer men tror att det blir att städa. Behövs!

duuuktig kille!

Datum: 2011-04-20 Tid: 09:16:17

Min lilla pojke hade varit jätteduktig på dagis! Vad stolt jag blir! Han är så duktig på så mycket fast han är så liten ^^ Han börjar gå mer och mer nu också, så snart får man springa efter. Får jag iofs redan nu... han kryper ju riktigt snabbt. Nu ska vi ner på stan och träffa Mariana och Markus =)

han stannade själv

Datum: 2011-04-19 Tid: 23:37:23

Varit med Adrian på dagis och han trivdes som firren i vattnet så han fick stanna där själv inatt ^^ Kari både skjutsade dit oss och hämta mig sen så åkte vi hem till honom och drack kaffe. Var ett tag sen vi umgicks så det var nice! Nu ska jag sova, nattinatti!

nagelpyssel!

Datum: 2011-04-19 Tid: 11:51:16

Vart på pillerhumör (det ordet kan misstolkas) och ville göra något pyssligt en kväll. Då satte jag mig ner vid köksbordet och dekorerade mina naglar. Detta blev resultatet:


kass morgon, bättre förmiddag!

Datum: 2011-04-19 Tid: 11:24:39

Det här har inte varit en bra morgon. Ush! Jag har varit jättetrött och Adrian har varit på sitt mest griniga humör. Igen bra kombination alls ska jag få be att berätta. Nu tittar han på Teletubbies och är jätteglad som tur är! Balkongdörren är öppen och för en stund sen åkte det förbi en grus-uppsopar-bil och förde massa oväsen. Adrian vänder huvudet mot balkongdörren och ryter till, hahaha! That's my boy! ♥

Idag ska Adrian sova över på dagis för första gången. Jag får välja om jag också vill sova kvar eller åka hem. Jag åker nog hem när Adrian somnat, han kommer säkert klara det galant! Fast jag tar med mig sovgrejer dit utifall att jag ändrar mig, det beror på hur Adrian kommer överens med nattpersonalen. Vi får se helt enkelt! ^^

grillat o sandlåda

Datum: 2011-04-18 Tid: 20:21:54

Fyfan så gött det var att grilla! Köttet var mums, Adrian skrek på mig när jag inte gav honom tillräckligt fort. Mört och jag hade lyckats ypperligt med marinaden ^^ Nu sover Adrian förhoppningsvis. Tyst är han iallafall. Han lekte i sandlådan idag vilket han tyckte var sååå roligt. Äta sand var också gott. Jag ska lägga mig på soffan o bara vara!


höhö

Datum: 2011-04-18 Tid: 16:45:28

Snart drar vi ut och grillar! ^^ Livet är härligt!

grilla!

Datum: 2011-04-18 Tid: 15:19:40

Adrian har fattat det där med halsband! Helt själv fick han på sig mitt. Sen drog han ut på balkongen och sjöng med i musiken vi spelar ^^ Han har varit på dagis och under tiden hängde jag med grannarna. Nu väntar vi på att klockan kan gå så vi kan ut o grilla! Han sitter jämte mig och försöker sätta på sig halsbandet igen som nu sitter runt min hals. Min älskade bus! ♥ (Som precis klättrade upp på fönsterbrädan)

zzznork

Datum: 2011-04-17 Tid: 23:02:38

Nu är jag tröttelitröttmössa! Tommy har varit här och vi gick ner till pizzerian och åt, tackar för maten ^^ Sen kollade på barnfilmen "Up" och jäklar vad rolig den var. Jag skrattar oftast inte högt när jag tycker filmer är roliga, men det gör däremot Tommy,  haha! Kollade på Big Brother och jag ska sova nu.

superrolig kväll!

Datum: 2011-04-17 Tid: 14:41:23

Asrolig kväll igår som började med fest hos Nicole och Fredrik. Blev ingen grillning. Ett par grannar jag aldrig träffat innan hade gift sig borgerligt så det blev lite fest för dom med! Drog ut med mannens brorsa och kompis på krogen, och jäklar i havet! Minnet är väl lite sisådär från kvällen, små tomma luckor här och där. Menmen, shit happens! Träffade både trevliga människor och en del mindre trevliga som jag kaxade rätt bra med. Roligt var det, humöret var verkligen på topp! Hm, lät ju motsägelsefullt det där, haha! Kvällen får 5 T av 5 möjliga!

Mammi kom och hämtade mig idag för att åka på kalas hos Irma, hennes barnbarn fyllde 2 år. Har även gosat o snusat på en 5-månaders bebis! Blir sugen på ett till barn, men det är ju absolut inte läge för det. Bör nog skaffa mig en karl först och det får vi se när det blir. Trivs bra som singel för stunden, men man ska aldrig säga aldrig ;)

...

Datum: 2011-04-16 Tid: 16:42:03

Lägger aldrig ut bilder på mig själv, men tänkte bara visa en sminkad jag. Ser flintis ut, har håret i knut och det funkar inte för mig att ha lugg. Höga pann-jäkel! ;)

grill o alkohol

Datum: 2011-04-16 Tid: 10:31:27

Skickade med Visa-kortet med grannarna när de åker till bolaget. Så nice! Dessutom bad jag dom att köpa en grill, då ingen i granngänget äger någon. Så här ska det grillas i sommar!

Adrian sover. Vi har dansat och sjungit här på morgonen. Sen har han gått ännu mera, min duktiga pojke! Han tar småsmå steg i sidled typ, men han kommer ju framåt ^^

Jäklar så taggad jag är inför gårdsfesten! Det ska bli så roligt, och så nice att mammi kunde ta Adde på så kort varsel. Tror jag ska fira av mammaledigheten ikväll, nästa fredag börjar jag jobba igen. Jobba påskhelgen det första man gör, men det funkar kanon ändå. Påsken är ingenting jag bryr mig om riktigt ännu när Adrian är så liten. Hoppas de firar på dagis bara =)


Bild lånad från harald-nyborg.se
199:- går den på ^^

wiiho!

Datum: 2011-04-16 Tid: 08:04:29

Men se där! Vi har gårdsfest idag o jag hade tänkt att ha Adrian hemma o softfesta. Men han kunde komma hem till mammi så nu kan det till o med bli krogen! Roligt roligt!

Det är full rulle på lillfisen nu. Jag har knappt vaknat till liv. Nu blir det kaffe!

bus bus bus

Datum: 2011-04-15 Tid: 20:40:18

Vad vi har busat sen vi kom hem! När Adrian stod utan stöd skojade jag och sa "neeej, ta mig inte!" och då skrattade han och tog tio pyttepyttesmå steg mot mig. Och det upprepade han tre gånger. Så nu dröjer det inte länge tills han börjar gå på riktigt!

Tog ett tag för honom att somna ikväll. Han blev ju störd i middagsvilan när posten kom, o det blir inge bra då. Han har svårt för överraskande ljud. Jobbigt!

Ikväll har jag målat naglarna rosa och dekorerat med vita blommor. Inte så jäkla jag alltså. Men byter man stil så kan man lika gärna försöka gå fullt ut. Vad ska jag göra med håret?

dumma knä

Datum: 2011-04-15 Tid: 13:18:09

Vad har mitt knä fått för sig? Måste ha vridit det konstigt eller nåt när jag jagade efter Adrian för att få på honom en blöja igår. Adrian vill inte ha blöja sörru, så det är en kamp nästan varje gång. Iallafall... kände ingen smärta då, men sen kom den molande. Känns som jag har skumgummi i knät också. Knas-knä!

Nu ska jag kila iväg och hämta lillprinsen! ♥

hej och hallååå!

Datum: 2011-04-15 Tid: 12:03:22

Lämnade Adde på dagis vid nio, sen åkte jag till Knalleland. Hann sitta ute en halvtimme innan de öppnade och njuta av en Metro-tidning. Köpte doftljus (kaffe/ choklad och vanilj, mums!) och hittade tre tröjor till priset av ynka 147 kronor sammanlagt. Hur bra!?

Haha, titta sicket betyg jag fick av Ida för maten igår:

Postat av: Ida

Skojar du eller MVG + om ens det räcker, gudomligt gott, kan fan inte sluta att tänka på den där maten alltså!! :)

EK efterlyste receptet: Ta djupfryst kycklingfilé, linda bacon runt och lägg i ugnsform (krydda om du vill men sältan från baconet funkar bra!). In i ugnen på 200 grader i en timme (Kortare tid om det är tinad kyckling, googla!). Asgott att ha egengjorda klyftpotatisar till, jag brukar bara krydda med grillkrydda och ringla över lite olja och slänga in dom i ugnen när det är en halvtimme kvar för kycklingen. Den kalla såsen igår gjorde jag på gräddfil, pressad vitlök, paprikakrydda o bbq-krydda. Nåt annat som är gott till är kall bea-sås! Testar ni receptet så kom med betyg sen =) Lovar er att smaklökarna får orgasm!

Tvättmaskinen är igång, och snacka om att tretti.se har god kundkontakt:

Postat av: Anna på tretti.se

Hej Therese!

Va kul att läsa att din nya tvättmaskin fungerar bra och att du är supernöjd! :)

Hoppas ni får många trevliga stunder ihop ;)


Mvh

Anna på tretti.se


Ska ni köpa vitvaror, så köp dom där! Helt klart värt det!

awesome day!

Datum: 2011-04-14 Tid: 19:37:03

Dagen började med att lämna Adde på dagis, sen åkte jag till Rachel och drack kaffe. Efter det åkte jag hem o städade, men Ida ringde o fråga om jag ville med ut på gården. Snacka om vår när man kan sitta ute! Tjötade lite med grannarna, åkte och hämtade Adde och sen hem o laga mat. Hade bjudit in Ida och hennes son på middag och det blev baconlindad kycklingfilé, egengjorda klyftpotatisar och kall sås på gräddfil, pressad vitlök och bbq-krydda. Klart godkänt och tror Ida skulle ge det MVG ^^ Mycket komplimanger fick jag!

Blev e liten sväng till på gården efter maten, nu sover Adrian och jag är nyduschad. Haft en awesome dag om man bortser från att jag brände mig på ugnen och att jag på nåt sätt fått ont i mitt knä. En gammal knäskada. Men kvällen är absolut inte slut än ;)

social dag!

Datum: 2011-04-13 Tid: 22:31:12

Sicken dag! Började ju med att Rebecca kom på kaffe och skojade järnet med Adde. Han älskar när vi får besök och får leka! Sen kom Fredrik och samma sak där, leka!

Lämnade Adde på dagis sen och han sov när jag gick. Hade inte hjärta att väcka honom, och det hade gått bra när han vaknade. Åkte upp till Mariana på kaffe och lite härligt tjöt, barnfritt till och med då Markus skulle sova middag när jag kom. Riktig mysig pratstund blev det ^^

Åkte och hämtade Adde och sen mötte vi upp kontaktpersonen och gick och åt. Blev Jensens så jag kunde utnyttja mitt värdekort, så åt gratis. Adde fick pasta penne och kycklingspett med guakamole. Hela ungen var grön när han ätit klart, haha! Mitt lilla hjärta ♥ Blev lite shopping också =) 3 linnen, ett par tajts och en tunika ^^ Byter ju stil nu ju!

När vi kom hem fick vi mer besök, Adde fick bada bort det gröna och lägga sig. Kvällen har varit riktigt trevlig! Nu står en bukett röda tulpaner på mitt köksbord =)

nöjd med den jag är

Datum: 2011-04-13 Tid: 12:21:23

Att jag är öppen med mina svagheter och brister ger inte någon rätten att använda dom emot mig. Det är stor skillnad på vem jag var och vem jag är, och den jag är nu är jag stolt över! Jag har arbetat väldigt mycket med mig själv det senaste året och nu ser jag resultat. De resultaten är jag nöjd med, och bättre kommer det bli!

internet är braa

Datum: 2011-04-13 Tid: 10:40:40

Det finns så mycket jag borde göra. Städa exempelvis. Men jag tar det sen. Skiten springer ju inte iväg. Imorgon har jag tid när Adrian är på dagis. Det blir bra! *tänker lite högt bara*

Grannen Rebecca har varit här på kaffe. Skapade "Grannhänget Göta" som grupp på facebook så nu kan alla grannar enkelt ta kontakt med varandra när det vankas häng på gården. Internet är allt bra, va!?

så fin så fin

Datum: 2011-04-12 Tid: 19:04:31

Nu står min nya pärla på sin plats jämte badkaret. Testkörde en maskin och det funkade utan problem. Sicken lyx det är att ha tvättmaskin alltså! Luktar nytvättat i hela lägenheten också då jag lät badrumsdörren stå öppen. Mys!

Adrian sover sen en halvtimme tillbaka. Han ville inte sova något efter dagis så han var trött! Men vi har busat och myst massa idag, hans skratt är det bästa jag vet =)

Nu är kvällen min! En kopp kaffe på det ^^

julafton

Datum: 2011-04-12 Tid: 13:11:54

Blev inte så mycket städat, blev en fika med Ida istället. Mycket roligare ju! ^^ Snart ska Adde hämtas på dagis med och idag har jag sån lyx att Fredrik skjutar mig dit. Sen klockan tre kommer leveransgubbarna med min tvättmaskin! Wiiiho! Det är som rena julafton!

göra nytta idag

Datum: 2011-04-12 Tid: 10:59:12

Lämnat Adde på dagis, handlat och nu ska jag börja städa. Fick ta pensionärsbussen hem, o mitt nyckelband fastnade i ett armstöd så brallorna åkte ner för halva rumpan. Väldigt trevligt att veta att man har visat den för massa okända idag *harkel och host*

Idag är det skittråkigt väder också. Man har ju blivit lite bortskämd med sol några dagar nu ^^ Hoppas solen kommer fram snart igen!

vild unge

Datum: 2011-04-12 Tid: 07:37:04

Om en timme är det dags att lämna Adrian på dagis. Sen ska jag hem och städa! Jäklar vad jag ska städa! Låg jämte Adrian när han åt sin välling o pussade på honom. Mys! Och som han skrattade! Nu är han vild som fasen och ska klättra på mig och hålla på. Tokunge!

Idag blir jag med tvättmaskin! Fatta sicken lyx! Både disk och tvättmaskin, det är inte dåligt det! Nu önskar jag bara en maskin som kan laga den mat man vill ha om man bara slänger i alla ingredienser.

hahaha

Datum: 2011-04-11 Tid: 21:46:22

Pappa om våååår!:
Det var en liknande sån där maskin som "batteriet tog slut" på. :-)

Hahaha!! Om jag minns den historien rätt så var jag med Monika (pappas tjej) i tvättstugan och när tvättmaskinen var klar så sa jag "nu tog batteriet slut!". Undra hur ofta man hade fått byta batterier? Well. Jag är inte känd för att vara särskilt klyftig alla gånger. Men det är bättre nu än när jag var liten :P

Nu ska jag slänga mig på soffan o glo på tv. Natti!

rubrik?

Datum: 2011-04-11 Tid: 19:46:35

Satt ute på gården med ett par grannar innan det var dags att lämna Adrian på dagis. Han är så duktig där, min lilla gos! Jag var på möte med jobbet och det ska faktiskt bli ganska gött att börja jobba igen. Ha något att göra om dagarna. Hämtade Adde och så åkte vi hem och åt middag, vilken Svensson-känsla! Och vad gjorde vi sen? Satte oss på gården med grannarna! ;) Adde sover o jag ska städa lite!

Imorgon kommer min tvättmaskin! ♥

god morgon?

Datum: 2011-04-11 Tid: 07:57:32

Blev väckt av en bajsinkletad unge. Hopp in i duschen! Dessutom hade han ut en kopp (som tur var kallt) kaffe. Godmorgon liksom!

our day

Datum: 2011-04-10 Tid: 20:07:17

Lunchen med mammi var riktigt nice! Vi lunchade på Asien för gamla goda tiders skull och alla vi känner där blev helt betuttade i Adrian! Mariana skippade Knalleland, men jag åkte dit ändå, gick runt lite och hittade verkligen ingenting. Det är helt knas!

När vi kom hem satt massa grannar på gården så vi gjorde dom sällskap, Och där har vi suttit tills nu. Riktigt trevligt faktiskt och får gärna bli en vana ^^

halloj

Datum: 2011-04-10 Tid: 10:57:10

Idag händer det grejer! Ska träffa mammi för lunch, hämta några vägghyllor jag köpt av en bekant och träffa Mariana i Knalleland. Vill ha en vårjacka! Hoppas jag hittar någon som faller mig i smaken. Dock är jag trött för jag somnade fem, kunde inte sova inatt. Antar att jag sov för länge igår.

Nu ska jag börja göra mig iordning och hoppas på att Adde somnar snart. Varför somnar han aldrig när det är så lägligt och han är såå trött? Jaja, det ger sig! ^^ Han slarvade bort min fjärrkontroll och jag letade som en blådåre, överallt! Tyckte jag iallafall. Hittade den bakom soffan sen.

<3 <3 <3

Datum: 2011-04-09 Tid: 20:34:27

Jag mår så bra! Jag mår så bra! Jag mår så bra! Jag mår så bra! Jag mår så bra! Jag mår så bra! Jag mår så bra! Jag mår så bra! Jag mår så bra! Jag mår så bra! Jag mår så bra! Jag mår så bra! Jag mår så bra! Jag mår så bra! Jag mår så bra! Jag mår så bra! Jag mår så bra! Jag mår så bra! Jag mår så bra! Jag mår så bra! Jag mår så bra! Jag mår så bra! Jag mår så bra! Jag mår så bra! Jag mår så bra! Jag mår så bra! Jag mår så bra! Jag mår så bra! Jag mår så bra! Jag mår så bra! Jag mår sååå braaa! ♥

vårkänslor som fan!

Datum: 2011-04-09 Tid: 18:41:22

VÅREN ÄR HÄR! ♥♥♥ Mariana och Markus kom ju hit. Adrian fick dinosaurier i födelsdagspresent av dom, vilket var en rejäl hit! Han gillade dom ^^ Hon hade med sig kinamat också, sen fikade vi på gården och tog en liten promenad. Så mysigt att bara gå runt och prata. Är så glad att ha Mariana som vän! ♥

våååår!

Datum: 2011-04-09 Tid: 15:35:29

Helt underbar dag! Solen skiner och jag har fått hem min son (som ville lägga sig och sova middag nästan direkt!). Lite senare kommer Mariana och Markus och då blir det fika på gården. Life is good ♥

Tack mammi för hjälpen med min tvätt! Jag trodde ju att jag skulle få hem tvättmaskinen i veckan, men den kommer nog i början på nästa och jag vägrar boka en tid i vår sunkiga tvättstuga om jag inte måste! Och tack för att jag fick vara barnledig igår =)

Åh! Vet ni vad jag hörde utanför nyss? Bruuum bruuuum! En landsvägshoj! Tycker allt att min pappa och Monika kan sätta sig på sina hojar och dra ner hit ;) Dock är ju bensinpriset förjävla högt! Tur att man åker kommunalt ;)


Denna maskinen väntar jag på. En Whirlpool AWE 6516!
Bild lånad från tretti.se

min son <3

Datum: 2011-04-09 Tid: 14:52:19

Lite bilder som mammi tagit. Min gos är så fin!





Här är från i julas när min mormor var på besök:




Och vad tycks om min cooling?

trevlig kväll

Datum: 2011-04-09 Tid: 14:06:01

Vinkvällen hos Nicole igår blev riktigt trevlig! Fredriks familj var där och jösses vad hans mamma kunde läsa mig som en öppen bok! Jag tycker det är riktigt intressant att prata om vad man sänder ut för signaler och hon berättade både vad hon såg att jag sände ut och vad jag ville sända ut. Men nog om det. När de åkte spelade vi lite kort, Chocago tror jag det hette, jag tog hem hela skiten! =) 4 ess och en kung fick jag i sista given, går icke att förlora ;)

Snart får jag hem min lilla plutt! ♥

kippis

Datum: 2011-04-08 Tid: 19:57:55

Nu drar jag och dricker lite vin i gott sällskap! Tjillevippen!

en bra dag!

Datum: 2011-04-08 Tid: 17:05:05

Idag fick Adde vara på dagis själv från 9.15 - 11.45. Det hade gått superbra och när jag kom satt de och åt lunch. Medan han var där fikade jag med Mariana och Markus, vi hann även gå lite i affärer. Att byta stil går ganska så bra faktiskt, har hittat mycket som jag tycker är fint!

När Adde var hämtad åkte vi till systemet. Ska ju till Nicole och dricka vin ikväll =) Köpte fyra cider också och när jag skulle proppa in dom under vagnen börjar det låta pssssshhhh! Då har det gått hål på en av burkarna, redigt pinsamt! Men personalen var schyssta och hjälpte mig och jag fick en ny ^^ Det var ju snällt!

Mötte upp Rachel och hennes kompis Linda i stan sen. Adde fick en vårjacka, en mössa och en keps av Rachel (och Hailey) i försenad födelsedagspresent. Så fint! Och medans jag var hos psykologen var Adde och fikade med sin polare Linette och hennes kompis.

Nu är Adde hämtad av sin mommo och jag slaaappar! Ska dricka lite kaffe och sen in i en dusch. Sen ska det drickas lite vin. Skål!


Adde äter lunch


Till efterrätt fick de glass!


Och det var lite kladdigt, som det ska va!

kvällspladder

Datum: 2011-04-07 Tid: 21:55:27

Tidigare idag så lämnade jag ju in vinstlotterna och plockade ut 4 nya. Vann 50 kronor denna gången, så det blir 2 nya lotter imorgon. Såhär kommer jag fortsätta tills jag antingen får nit eller vinner storkovan. Det förstnämnda lär ju vara mest sannolikt. Men det är inte illa pinkat egentligen, hitta pengar och kunna hämta ut lotter 3 gånger och kanske fler =) Om inte annat så är det spännande!

Våran dag imorgon blir inskolning för Adrian (jag får nog gå ifrån imorgon igen), sen ska jag till fröken hjärndoktor och då ska Adde leka med sin kära vän Linette. På eftermiddagen kommer ju mammi på en kaffe och sen åker Adrian med henne hem. Inga fasta planer ännu vad kvällen bjuder på, men på lördag ska jag sova läääänge! Härliga tider!

Ja, nu blev det massa pladder som vanligt. But what to do!?

jag sa upp kontakten, direkt!

Datum: 2011-04-07 Tid: 21:03:52

Då var slutligen den vänskapen över! Att man inte bara kan vara ärlig?? Det värsta jag vet är oärlighet, en sak är att förfina sanningen, men att lägga till?? Nej, fyfan!! Det klarar jag mig utan. Så min kära badrumsvåg, fram tills den dagen du kan vara ärlig mot mig och sluta lägga på så mycket, har vi inget mera att säga varandra...

(en status som cirkulerar runt på fb)

en kväll hemma hos oss

Datum: 2011-04-07 Tid: 20:19:03

Adrian har badat ikväll och det totalälskar han! Plaska och leka med alla saker, speciellt flaskorna som står på badkarskanten. Det är en fröjd att se honom bada! Idag ville han smaka på vattnet flera gånger, men vattenytan var visst närmare än han trodde så splosh! doppade han hela ansiktet. Gud så roligt det såg ut!


Efter badet åt vi kvällsmacka. Hönökaka är gott tycker han, men leverpastejen är godast och ska sparas till sist! Och tydligen var det roligt att proppa in en skiva leverpastej i örat också! Haha, allt är telefoner för honom! Efter kvällsmaten gosade vi lite i soffan och sen fick han lägga sig klockan 19.00 i vanlig ordning. Men han har legat och babblat för sig själv tills typ nu ♥ Älskade, underbara!

Lägg märke till den fina barnspärren till köksskåpen ;)

Nu är kvällen min och jag ska ligga på sofflocket tills det är dags att sova! Ska nog göra en latte tror jag. Har faktiskt köpt hem en påse jordnötsringar och en stooor red bull, men är inte ett dugg sugen.

svårt att släppa taget

Datum: 2011-04-07 Tid: 16:21:56

Det tar allt på krafterna att börja på dagis minsann! Lillfisen har sovit sen 1,5 timme tillbaka. 16.30 max, sen väcker jag honom så han kan sova inatt. Imorgon ska han hem till sin mommo och sova över där, det tycker nog Adrian blir skoj! Jag föreslog vinkväll med Nicole och Fredrik imorgon, men vi får se ^^

Ska ut i blåsten en sväng sen, bland annat byta ut vinstlotterna mot fyra nya. Kan ju inte växla in mot pengar, då hade jag bara gått och undrat "hade jag kanske vunnit storkovan?". I have a problem with letting things go! Det innebär alltså att jag går omkring och tänker på saker som hände för flera år sen, undrar hur saker kunde ha blivit om jag inte gjort si och så. Både bra och dåliga saker. Bara jag som gör det?

Oh well. Hörs la sen!

fjärde inskolningsdagen

Datum: 2011-04-07 Tid: 12:41:05

Inskolningen fortsätter gå bra som fasiken! Jag fick lämna Adrian där i 1 timme och 45 minuter själv. Under tiden gick jag upp till Linus och Esin. Linus bakade scones, mys! När jag hämtade Adde hade allt gått hur bra som helst. Min duktiga pojke! ♥

Hittade ju som sagt en hundring på marken igår. Köpte fyra triss för dom, och vann 25x2 på två av dom. Alltså gick jag + - noll. Ta pengarna eller köpa fyra nya?

Nu: Upp till Nicole på kaffe! ^^

går inge bra

Datum: 2011-04-07 Tid: 08:10:57

Jag är ju verkligen duktig! Försöker vänja mig med att gå upp tidigt inför att börja jobba snart. Inte lätt när man tydligen ställer om klockan i sömnen. Nu drar vi till dagis!

tack mia!

Datum: 2011-04-06 Tid: 19:06:03



Tack kära svägerska för de orden! ♥
HÄR är hennes blogg! Följ henne som gräsänka
med 2 barn på vardagarna, hel familj på helgerna,
samt en liten i magen. Underbar blogg!

liten blir stor

Datum: 2011-04-06 Tid: 18:57:21

Var tvungen att väcka Adde tidigare, annars hade han sovit för länge. Vi låg och gosade lite i soffan vilket är det bästa jag vet! Man måste passa på när Adde vill, för det är inte ofta inte. Hoppas det ändras när han blir lite äldre ^^ Dock fick han hoppa i säng en halvtimme tidigare för han var SurBert de luxe ikväll. Tar nog på hans krafter att börja på dagis, många nya intryck! Lillhjärtat börjar bli stor!


Adde sur på mamma!


Adde äter mellis på dagis! =)

tredje inskolningsdagen

Datum: 2011-04-06 Tid: 15:56:44

Tredje dagens inskolning avklarad. Samma idag, Adrian sket i mig! :P Lilla killen från igår verkade inte ha ändrat uppfattning om mig heller, så fort han såg mig kom han och satte sig i mitt knä. Sen blev det mellis och Adrian åt med god aptit. Sen visade han sina röstresurser också när han hade tröttnat på att sitta vid bordet. Vi gick lite tidigare för barnen skulle ut och leka och Adrian hade inga bra kläder för att krypa ute. Skönt att komma hem rätt tidigt dock, jag är sååå trött idag. Why!?

Just ja! På vägen till dagis hittade jag en hundring på gatan! Vad ska jag köpa? ;) En lyckoamulett kanske, för att hitta pengar är ju lyckosamt ^^

förresten!

Datum: 2011-04-05 Tid: 22:14:00

Har jag berättat att sketungen lärt sig klättra upp i fönstret hemma hos Kari? Han är på god väg att lära sig här hemma med, förgrymmade onge! Ska jag sätta hjälm på honom nu tro ;)


evigheters evighet!

Datum: 2011-04-05 Tid: 22:09:08

Precis kollat på Desperate Housewives... Hur jäkla många säsonger har de gjort nu? De sänder säsong 7 nu iallafall enligt tv.se. Evighets-serie? Minns när jag var i de yngre tonåren och alltid ville se Sunset beach (trodde det uttalades sunset bitch). Det var en eeeeevighets-serie om något! Spelar ingen roll om du missade tio avsnitt, du hängde ändå med i handlingen. Oh, härliga 90-tal!


Nu ska jag slänga mig i soffan och somna till Big Brother. Ska för första gången ställa klockan tidigt med, Adrian har en heeeemskt röd rumpa. Och eftersom han brås på mamma och är sömntuta så vill jag inte att nattens utgifter ska ligga och fräta. Stackars stackars hjärtat! Förbi apoteket på väg hem från dagis imorgon och köpa den där braiga salvan jag aldrig minns namnet på...

Imorgon kommer vår kontaktperson också! Ser alltid fram emot att träffa henne ^^ Undrar om hon får betalt för att hålla med mig i mina resonemang eller om jag faktiskt har rätt sunda värderingar och åsikter? Well, i dont know and i dont really care, för jag tycker rätt! ;)

God natt!

han gick!

Datum: 2011-04-05 Tid: 18:39:32

Adrian tog precis 3 steg utan stöd! Jag sträckte upp armarna i luften och jublade, då gjorde han samma sak!!! Min gooos! <3<3<3

andra inskolningsdagen!

Datum: 2011-04-05 Tid: 14:59:35

Nu har vi varit på dagiset för andra gången, och Adrian totalskiter i mig. Det är mycket roligare att leka med de andra barnen och utforska alla nya leksaker. Fröknarna är också roliga, speciellt de utländska! Dock behövde jag inte känna mig ensam då en liten kille vaknade från sin vila och när han fick syn på mig så pekade han på mig och försökte slå sig loss från fröken för att komma till mig! Och i mitt knä skulle han sitta hela tiden. När jag och Adrian skulle gå började han gråta så tårarna sprutade och skrek och slog sina fröknar, slog sig loss och kom springande till mig. Nästan så man ville ta med honom hem och låta hans mamma hämta honom här istället ;) Jag var tydligen lite lik henne.

Har hämtat ut Adrians regnkläder också som jag vann på Tradera. 236 kronor + 36 i porto betalade jag, prislappen på jackan säger 400 pix. Och det enda jag gjorde var att sitta på röva o klicka hem den samt hämta ut den. Bekvämt och billigt!

Nu sover Adrian middag och jag ska vila!

tretti.se

Datum: 2011-04-05 Tid: 10:48:13

Snacka om att sträva efter god kundkontakt! =)
(om det inte bara är någon som luras, då länken inte funkade ;) )


Klicka på bilden för att se kommentaren i inlägget!
Om det är någon från tretti.se så får de goda betyg från mig! ;)

inskolningen

Datum: 2011-04-05 Tid: 09:32:09

Ush, igår var ingen bra eftermiddag. Men början på dagen var bra! Först var det ju första dagen på inskolningen och Adrian tyckte det var såå kul där! Han lekte med grejerna och hade inga problem med att sticka iväg från mig. Sen mötte vi upp en mamma och hennes son från spädis som följde med oss hem och småfirade Adde i efterskott. Han fick två linnen och ett par shorts av dom! =)

På kvällen hade jag filmkväll med en kompis, men jag somnade. Trevligt! :P

såå irriterad!

Datum: 2011-04-04 Tid: 18:27:22

Åh, jag är så irriterad! Åkte till Knalleland för att handla, Adrian tjuter för skojs skull och smågnäller hela resan dit. När jag har handlat så glömmer jag köpa påse men orkar inte fixa någon så jag packar i vagnen och väskan. På väg ut från affären tappar jag brödet vilket en snäll kvinna påpekar. När vi gått ännu en bit så släpar Adrians filt i marken vilket en annan snäll kvinna påpekar.

När vi kommer till busstorget har vi missat bussen hem med fem minuter. Adrian blir gnällig och ingenting jag gör tycks hjälpa. Två "damer" tisslar till varandra om "oj så pojken skriker!". När bussen väl kommer och åker till nästa hållplats så stannar han inte, han saktade in, men bara för att de resenärerna som skulle på där inte tog ett steg framåt började han gasa igen. De som skulle med bussen började vifta med armarna och jag ropade att dom ska med. Men han fortsätter åka trots att han hörde mig. Då ryter jag till ännu mer att dom skulle ju åka med!?!? "Står dom bara där utan att visa att dom ska med så får dom skylla sig själva!". Men du stannade ju inte ens, sa jag! Nej, men dom får skylla sig själva. Då blev jag förbannad och sa "var inte så jävla tyken, byt jobb istället"... Sen vid nästa hållplats stannade han, öppnade dörrarna och ropade "nån som ska med?? detta är buss nummer sex! ingen som ska med? då stänger jag dörrarna". Det enda jag orkade svara på det var "men se där, du kan ju sköta ditt yrke!" Ush så arg jag blev på honom! När man bara läser detta så kan det tyckas inte vara så farligt, men ni skulle hört hans tonläge. Fy!

Nu ska jag gosa med Adrian som är något gladare efter han fick majs.

älskade unge!

Datum: 2011-04-04 Tid: 10:35:32

Min käre son fick tag på min ena mobil (den äldre) utan att jag såg det. Så nu har den en fin spricka i displayen. Tack älskling! Haha, kan inte ens med att bry mig, shit happens liksom. Hade det varit den nya telefonen hade det säkert varit annorlunda.

the big day!

Datum: 2011-04-04 Tid: 09:47:10

Today is the big day, Adrians första besök på sitt dagis/ nattis/ helgis! Jag tror det kommer bli superbra! Ser fram emot att få en vardag med fungerande rutiner, jag har ju gått hemma i 1,5 år. Det känns kan jag lova. Och jag är saknad på jobbet fick jag höra, och det är ju kul!

Jag klickade precis hem en tvättmaskin från tretti.se. Jag har inte råd egentligen men det är fan ett måste nu. Pallar inte att jag måste tvätta på en viss tid. Och jag har tänkt på detta i över en vecka, så det känns braaa! Nu kommer jag ha både tvätt och diskmaskin, det är ju lyx det!

Efter första besöket på dagiset så möter vi upp Begard och Gabriel för en playdate här hemma. Roooligt! Grymt att vi kan hålla kontakten med andra spädisar trots att vi slutat =)

möbelbyte!

Datum: 2011-04-03 Tid: 19:46:15

Sådär, nu har vi bytt möbler. Jag vet inte ännu om jag är nöjd eller inte, bara att jag behöver tid att vänja mig. Möblerna är ju fina (på lite avstånd, haha!) men möbleringen kan man bättra på. Om jag inte vänjer mig och börjar gilla det jättemycket dvs ^^

Imorgon börjar Adrians inskolning på nattis! Det ska bli tokigt roligt! En del föräldrar bävar för den dagen deras unge ska börja på dagis. Det gör inte jag. Jag vet att Adrian kommer trivas som fisken i vattnet och vi behöver få tid utan varandra. Blir nog nyttigt för oss båda två! =)

tröttmössan själv!

Datum: 2011-04-03 Tid: 16:00:08

Shit pommes! Snacka om att man var trött igår eller? Jag somnade klockan 20.00! Mommy cant handle a night out anymore ;) Dock ringde en kompis klockan 4 och väckte mig, oförskämda tölp! Öhm, hahahaha! Hur gammal är jag? "Oförskämda tölp"???? Där ser man vad som skrivs när man inte tänker efter utan händerna bara fladdrar över tangentbordet! Massa skit helt enkelt ;)

Idag har vi varit och firat lilla Hailey på hennes 1-årsdag! Älskade, söta lilla unge! Hon fick lite kläder av oss som Rachel valt ut. Svårt och veta vad hon kan ha och inte eftersom hon är så uppsvullen.

Annars ikväll ska jag byta min bokhylla mot Nicole's två höga vitrinskåp och tv-bänk. Spännande värre! Får se hur det kommer se ut när jag har svart soffa och svart soffbord. Hennes möbler är vita... Men skitsamma, blir nog bra! Förändring förnöjer brukar man ju säga ^^

galet!

Datum: 2011-04-02 Tid: 12:27:12

Sicken galet rolig kväll! Började med middag på Babbel, jäklarns gott och trevligt! Sen blev det biljard och massa drinkar, sååå roligt! Testade att ragga med och fick napp, haha ;) Efter biljarden bangade de andra men jag och Johanna drog till Harrys vilket också var asroligt! Sen efterferre här med 2 bekanta. Kvällen får 5 T av 5 möjliga!!! Hade lite jävla ont i fötterna efter klackarna, men det var värt det ^^

Adrian har kommit hem och vi har hunnit mysa lite. Tack Kari som passade honom igår! Lite smått bakis är man också, men det hör till!

middag och utgång!

Datum: 2011-04-01 Tid: 17:53:43

Klackar eller inte klackar ikväll, det är den stora frågan!! Har sminkat mig på ett sätt jag aldrig brukar sminka mig på och har leggings och ja... you know the story. Försöker ändra min stil lite. Men ikväll när jag går ut vill jag känna "all in" och då är som sagt klackar den stooora frågan. Försöker gå lite här hemma och det är lite smått osäkert, har ju inte använt såna här skor på år och dar! Men jag tar de höga o så tar jag med de andra lite lägre klackarna i väskan. Smarta jag!

Adrian är hemma hos Kari och blir där över natten. Jag åker hem efter min utgång och får tillbaka lillpluttas imorgon =) Måste ringa lillen och säga godnatt sen.

Ha en trevlig kväll för det tänker bannemig jag ha!