pinsamma kärring!

Datum: 2010-01-31 Tid: 22:49:45

Falska människor finns det allt! Var ner på Asien (stammishaket förr) och firade mammi lite igår. En av hennes bättre bekanta var den förste som skulle känna och klämma på magen och "gulligulligulla". Därefter snackar hon skit om mig och min situation. Pinsam kärring på 40-50+ som inte har något bättre för sig! Jag kan inte göra annat än att skratta åt henne, hon kan ju börja ta tag i sin egen mamma-roll innan hon börjar klanka på mig.

home at last

Datum: 2010-01-31 Tid: 22:02:24

Hemma igen efter en tripp till Ikea. Unnade mig lite smått och gott, det måste man ibland. Tack vare Patrik kunde jag det =) Två knallrosa bordslampor i glas, 2 små billiga bord som får agera sängbord, fler tallrikar och så lite ljus med tillbehör ^^  

Sen har vi hämtat syrran på landvetter ^^ Och ätit lite. Min dag i korta drag!

mer nattprat

Datum: 2010-01-31 Tid: 14:00:34

Ja, herregud! Inatt pratade jag tydligen i sömnen igen. Jag hade börjat skaka med hela kroppen och Patrik hade frågat vad sjutton jag höll på med. Och jag hade svarat att jag smälte snön, för mammi hade minsann sagt att man var tvungen att smälta snön innan man åkte bil. Sen hade jag någon hemlis också som Patrik absolut inte skulle få veta. Snart kan jag skriva en bok om allt jag gör och säger i sömnen!

Nu har vi nyss käkat pannkakor. Fasiken vad mätt jag blev, sådär äckligt mätt så det nästan känns som att man väger ett ton och inte orkar röra på sig.

Vi ska hämta Moa på Landvetter senare, så vi funderar på att åka till Ikea innan och kika lite. Får se hur det blir med det.

yesterday

Datum: 2010-01-31 Tid: 11:25:00

Igår åkte jag och Patrik och hälsade på Alexander i Göteborg. Det var trevligt det =) Har inte träffat alex på många år!

Sen åkte vi till Asien där mammi var med Ile o sina vänner. Snacka om att magen inte fick vara ifred! Nästan äckligt när till o med okända människor skulle på den o klappa. Eller nej, inte bara nästan. Det är ju skitäckligt!

Idag får man se vad man hittar på...

ja må hon leva!

Datum: 2010-01-30 Tid: 12:34:39

Idag fyller världens bästa mammi år! Hon säger att hon bara blir 27, men jag ska berätta en hemlighet! Hon ljuger. Sanningen är att hon blir hela 46 år gammal, men det är ju ingen ålder på en ko =) Grattis på dig iallafall! Hoppas du uppskattar min och Patriks present, haha!


(Jag har ju som bekant inte alltför mkt stålar, så igår svängde jag och Patrik förbi Mc Donalds. Jag går fram till killen i kassan och frågar om jag kan få köpa lite av deras peppar. Snacka om förvånad han blev! Men snäll var han iaf så han fyllde en såndär papperspåse som man får maten i. Pepparn har vi nu lagt i en genomskinlig påse och snurrat grönt, glittrigt presentsnöre runt. Mammi tycker nämligen att donkenpepparn är den bästa pepparn att laga mat med)

fler rövpiller

Datum: 2010-01-30 Tid: 12:26:46

Värken i ryggen gjorde sig påmind inatt igen. Vaknade av att jag låg och grämde mig, så det var bara hoppa upp fort som fasen o ta ett rövpiller. Som tur var hann det inte bryta ut helt, och det är jag riktigt glad över! Dock var det sista pillret som gick åt inatt, så har ringt till förlossningsavdelningen och de var så gulliga att de lägger ett nytt recept på apoteket så kan jag bara hämta ut fler under dagen ^^ Smidigt att man inte ens behöver komma in på undersökning =)

mer från sängen

Datum: 2010-01-29 Tid: 20:18:45

Igår när jag och Patrik skulle sova så lyfte plötsligt Patrik på huvudet och undra vad det var som lät. Han tyckte det lät som möss i väggarna, men det var bara jag som låg och viftade på fötterna. Jag diggade till en låt som jag lyssnade på i huvudet. Låter det märkligt? Märkligare är väl kanske att låten jag "lyssnade" på var denna:


hero!

Datum: 2010-01-29 Tid: 17:08:13

Det finns underbara personer, och idag är den här karln min räddare i nöden!


"Pappa" Ile
Tack tack och åter tack!

sånt jäkla krångel!

Datum: 2010-01-29 Tid: 13:50:23

Jag verkligen avskyr vissa företag. Jag beställde en tjänst för flera månader sen som jag ännu inte fått tillgång till, och därför vill jag avsluta den. Men dom håller på och tjatar om att jag har bindningstid och så vidare så det går inte. Jag tänker fasen inte sitta och betala något fram till april 2011 som jag inte använder!?!? Och jag har inte längre behov av det eftersom jag beställt denna tjänsten från ett annat företag. Jag spyr på detta snart!

min farmor är rolig!

Datum: 2010-01-28 Tid: 21:11:21

Haha, nu vet jag inte om farmor som är 76 år läser min blogg (men hon har ju facebook). Jag hade skrivit på fb om man skulle sova eller kolla på tv/film, och en gammal kompis svarade "somna framför tvn". Jag svarade att jag måste skaffa tv till sovrummet, och då kommer farmor med detta inlägget: Bevare mej för TV i sovrummet! Där ska man sova- o kanske göra nåt annat ibland ..... :D

Haha, visste inte vad jag skulle svara på det!

så sant så

Datum: 2010-01-28 Tid: 20:53:21

En baby kommer att göra kärleken starkare, dagarna kortare, nätterna längre, bankkontot mindre, hemmet gladare, kläderna smutsigare, det förgångna glömt och framtiden värd att leva för!

lunch med patrik

Datum: 2010-01-28 Tid: 15:37:07

Lunch med Patrik blev det idag. Han bjöd på thai! Tacktack =) Var mumsigt värre!

Ingen promenad och ingen bibblan har det blivit idag. Kände inte för det. Istället har det blivit slöeri på soffan med tv, dator, kinapuffar och fanta. Mycket bekvämt!

Har förresten blivit medlem på två gravidsidor för att kolla upp om någon mer gravid kvinna i vårat avlånga land har haft samma problem som jag med ryggen. Fick svar från en tjej som tipsade om vetekudde (vilket jag provat och det är grymt skönt, måste bara köpa en större) och när värken är som värst hjälpte det lite för henne att ställa sig på alla fyra så allt som legat mot ryggen liksom ploppar ner mot magen istället. Intressant! Hon sa också att hennes värk i ryggen var värre än hennes förlossningssmärtor hade varit. Då kan ni nog tänka er hur ont det gör! Så då kommer förlossningen bli a piece of cake med andra ord, haha!

morgondagens planer

Datum: 2010-01-27 Tid: 23:03:53

Imorgon ska jag:
- Äta en bra frukost
- Gå en promenad
- Ta ett bad
- Luncha med Patrik
- Låna böcker från bibblan

Then what??

mer prat i nattmössan!

Datum: 2010-01-27 Tid: 22:11:00

Nu har jag och Patrik varit ut till mammi en sväng och hälsat på. När Patrik kom och hämtade mig så pratade vi om mitt nattpratande, och jag hade tydligen börjat konversationen "Vart är Ida? Vaaaart är Ida nånstans!?" och Patrik hade svarat att Ida satt och åt köttbullemacka. "Vaaa!? Gör hon???" hade jag svarat. Sen kom resten av matpratet, haha!

Har även haft besök av Nicole =) Lite tjöta skit och dricka kaffe. Trevligt det! Snart blir det sängen. Ska nog försöka orka ta mig till bibblan imorgon för att låna lite graviditetsböcker =)

onödigt strunt, men rätt kul ändå

Datum: 2010-01-27 Tid: 15:48:24

Jag går hemma om dagarna nu, och det blir rätt tråkigt i längden. Därför läser jag nu ganska många bloggar. Och varför vet jag inte, men jag kommenterade ett inlägg där Kissie lagt in ett fanbrev hon fått. Jag blev först att kommentera hennes inlägg, men det som står är inte alls det jag skrev.

Det jag skrev var: Roligt dock att det bara verkar vara 12-13åringar som ser upp till dig.
Nu står det: Roligt dock att hon ser ut att ha målat som en 12-13åring xD men det är gulligt att så många som ser upp till dig.

En ren skitsak är detta iofs, men lite trist att "Sveriges största bloggerska" ändrar sina kommentarer. För klickar man på namnet Tess så är det till min blogg man kommer.

mina drömmar

Datum: 2010-01-27 Tid: 15:17:05

Jaadu. Ibland vet jag inte riktigt hur mitt huvud tänker när jag sover! Inatt när jag och Patrik låg och sov vaknade jag av att jag berättade att det fanns en massa mat på träningsredskapen på Patriks gym. Patrik fattade ingenting såklart, men jag var envis och "Jo, förstår du! Det är väldigt logiskt. På den där ligger det till exempel en låda potatisgratäng! Fast det är inte riktigt potatisgratäng ändå, men ja!"

Härom natten drömde jag också att jag pratade med en kompis. Hon och hennes sambo hade gått isär och de hade ett barn ihop. Stolt påpekade jag att jag minsann gjorde allt på ett smart sätt. Att det var smart att skaffa barn ensamstående, för alla går ju ändå isär förr eller senare tyckte jag. Då har ju jag det kirrat från första början liksom.

Varför står inte dessa grejer i drömboken som jag fick av Emma i julklapp? För i ärlighetens namn fattar jag ingenting av vad detta kan tänkas betyda!

yesterday and today

Datum: 2010-01-26 Tid: 23:09:29

Igår åkte jag ut till mammi för att vara hundvakt medan hon åkte till Tyskland. Vad fasiken tror ni hände då? Jo, fck sån jäkla värk i ryggen igen. Den kom ju i tisdags och höll i sig till torsdagen, och nu igår. Verkar komma oftare nu? :S Som tur var hade jag värktabletterna (rövpillrena) ute hos mammi! Patrik smsade i samma veva och när jag skrev att jag hade fått ont igen så var han hemma hos mammi max 20 minuter efteråt. Så underbar! Känns tryggare att ha någon där när jag har ont (Moa var ju iofs där, men hon har ju inte körkort om man skulle behöva åka in till sjukan, haha). Men värken avtog efter ca en o en halv timme, så jag kunde sova ganska ordentligt iallafall.

Tog bussen hem idag. Fick åka gratis (mitt busskort funkar inte där utifrån) så tack till den snälle busschaffisen =) Åkte hem och gjorde mig iordning för middag med två kollegor. Var riktigt trevligt och jag kände mig fin när jag för en gångs skull sminkat mig ^^ Servitören vi hade verkade också tycka det, för han vände sig bara till mig varje gång vi skulle beställa eller när han undrade om allt var till belåtenhet. Kanske påverkades han av min graviditet, verkar ju som att en del karlar dras till gravida? ;)

Patrik var iallafall så snäll och hämtade mig efter middagen, och nu sitter vi här och slöar. Blir snart sova.

glömt!

Datum: 2010-01-25 Tid: 13:37:00

Jag har ju tamejtusan glömt att skriva att besöket igår var väldigt trevligt! Terese och Evelina hade med sig vita tulpaner =) Och Evelina hade bakat kladdkaka ^^ Efter ett tag kom Rachel och hennes 2 döttrar. Blev till att catcha upp lite vad som hänt sen sist och mycket graviditetsprat! Patrik kom hit efter träningen, undrar om han kände sig som tuppen i hönsgården? ;)

Mer såna dagar tycker jag! ^^

bingolotto

Datum: 2010-01-24 Tid: 19:01:27

Okej, nu spelar vi! =) Men måste fråga: Hur länge har det varit att man ska riva av kanterna och skrapa fram lottonumret? Ja, längesen var det man spelade.

Mammi lagade för övrigt en av mina favoriträtter idag ^^ Mexibiffar! Hon gjorde på 1,7 kg köttfärs o alla tog slut, förutom några som hon la undan för att frysa in. Patrik sa även att det var de godaste biffarna han någonsin ätit ^^ Tack mammi =)

såå hemskt!

Datum: 2010-01-24 Tid: 10:52:24

Jag fattar inte att en människa kan göra något sånt mot en levande varelse! Denna filmen är så hemsk, så jag vill varna känsliga personer. Själv blev jag helt chockad när jag såg detta och det var inte långt ifrån att tårarna började rinna! Hade jag träffat på killen och hans kompisar så vet jag fan inte vad jag skulle göra. Antagligen något riktigt riktigt dumt. Men det förtjänar dom allihopa!

Här är filmen som är så hemsk!


im alive!

Datum: 2010-01-23 Tid: 23:04:15

Kan inte säga annat än att jag är såå himla glad över att värken i ryggen är borta! Hoppas den inte kommer tillbaka någon mer gång.

Vad har hänt sen jag skrev sist då? Igår var jag till jobbet och sa hej då. Hade med mig lite fika och efteråt spelade vi Yatzy. 1,5 timme var jag där och det var riktigt kul =) Sen kom Patrik och hämtade mig så åkte vi hem till mammi och slappade ^^

Idag gjorde mammi kållåda till middag. Både jag och Patrik sa att vi inte tyckte om det, men tamejtusan. Det gjorde vi visst =) Vi ska ut imorgon med och spela bingolotto. Var jättelängesen jag spelade det, så det ska bli roligt!!

På förmiddagen kommer tre goa tjejer hem till mig med =) Rachel, Terese och Evelina. Vi gick i samma klass när vi utbilade oss till personlig assistent. Rachel tar med sina två söta döttrar också ^^ (Det är samma Rachel som jag brukar skriva om ibland, som är gravid lika långt som jag)

Och på tal om graviditeten så börjar bebis vara vaken mycket på dagtid nu. Riktigt roligt att känna puffarna och se hur magen rör sig. Ska filma någon gång när bebis är riktigt vild! Ser så himla häftigt ut =)

Nu ska jag snart sova. Tänkte bara höra av mig så ni inte tror att jag är inne på förlossning eller liknande ;)

tampong-problem!

Datum: 2010-01-21 Tid: 18:45:41

Pratar med en tjejkompis i telefon nu. Skönt att veta att jag inte är den enda med "hälsoproblem", hahaha! Tjejen i fråga fick inte ut sin tampong, så hon var tvungen att gå till mödravården för hjälp! Mohahaha!

smärta

Datum: 2010-01-21 Tid: 18:26:34

I tisdags kväll fick jag ett sånt där anfall i ryggen igen. Dock inte lika illa som det brukar vara, men eftervärken däremot. Fyfan! Den satt i både igår och idag, så idag blev det en sväng till sjukhuset igen. Jäkla skoj! Nä, speciellt när de inte kan göra ett skit åt det. Nu är värken iallafall borta, och det är jag såå tacksam för! Tänk er ihållande värk i två dygn, man kan inte vara annat än tacksam när man mår bra igen. Tack till mammi och Patrik som höll mig sällskap på sjukan... igen!

Det blir till att vila alla muskler ikväll! Får se om man orkar med ett bad ikväll kanske!? Låter jäkligt lockande iallafall =)


handla fattigt

Datum: 2010-01-18 Tid: 21:40:51

Idag har jag handlat på fattigmansvis! Dvs använt icas bonuscheckar, tömt spargrisen på mynt som jag sedan växlade i maskin och pantat burkar. Tur att Patrik var med mig, annars hade jag inte vågat det tror jag. För på något sätt så är det faktiskt lite pinsamt. Och det värsta är att det finns människor som är tvugna att göra så varje månad! Jag var inte tvungen, men jag ville bli av med allt krafs. Resulterade i 200 kronor i sedlar till plånboken med! ^^

Snart blir det sova. Är så trött! Kunde inte riktigt sova förra natten när jag insåg att det var min vän Moas dödsdag. Tänk att ett år går så fort! Helt obegripligt! Kommer alltid att minnas den tjejen med ljus och värme, inte en ond ådra fanns i henne! <3

möte o stuff

Datum: 2010-01-18 Tid: 17:30:09

Idag mötte jag upp en kollega för lite lunch innan vi hade möte med jobbet. Och mötet var roligt! Det var mitt sista möte för åtminstone detta året iom graviditeten, så jag kunde säga precis vad jag ville och vad jag tyckte. Inga konsekvenser what so ever! =) Iofs så sa jag bara saker som kommer hjälpa mina kollegor om de fortsätter ligga på chefen om dessa saker när jag inte är med, så något händer!

Patrik ligger i andra änden av soffan och tyckte jag skulle uppdatera. Och detta var det enda jag kom på ;) Kan ju skriva att bebis la sig i mötet också förresten. Började sparka när det var negativa grejer som sas. Är det en liten politiker därinne tro?

Nä, nu räcker det för stunden. Nu har du iaf lite att läsa Patrik! :P

pojke?

Datum: 2010-01-18 Tid: 10:27:30

Verkar som att det är en pojk i magen iallafall :P Låg och kollade på film på datorn inatt och när det blev slagsmål i filmen började lillen i magen sparkas och leva jäkel! ;)

Idag har jag lite att fixa med, men ikväll ska det tändas ljus här hemma! (se nedanstående inlägg)

saknar dig vännen!

Datum: 2010-01-18 Tid: 01:32:20

Idag är det ett år sedan. Ett år sedan du togs ifrån oss. Jag hade velat vara med här för att hedra ditt minne, men jag fanns med i tankarna istället. Saknar dig som tusan gums! Att inte kunna ringa dig när man vill har jag fortfarande inte förstått. Vila i frid!



Ett år har gått sen du lämnade jordelivet,
ett år sedan många av oss slutade ta saker för givet.
Det som hände är så svårt att förstå,
lika svårt nu som det var precis då.
Massa fina minnen delar vi många med dig,
inte så konstigt när du var en så fantastisk tjej!
Inte en dag har passerat utan en tanke på dig, min vän!
Du var en sån fin människa, och en vacker dag så ses vi igen.

underbar massage!

Datum: 2010-01-15 Tid: 22:31:30

Massagen idag var helt underbar! Fast jag fick sitta upp när hon masserade min rygg vilket är ett minus enligt mig. Tycker de borde ha en anpassad massagebänk för gravida. Kanske ett hål för magen eller en nedsäkning eller liknande.

Nu är jag hemma hos mammi. Hon, jag och Patrik har precis bastat. ^^ Var skönt det, men vi bastade inte så länge. Hot hot!

Antar att det är sovdags snart. Fast trött är jag inte!

massage!! =)

Datum: 2010-01-15 Tid: 12:16:46

Nu har jag duschat och gjort mig iordning för massagen =) Mammi kommer och hämtar mig snart ^^ Hörs senare!

god natt

Datum: 2010-01-14 Tid: 23:39:10

Nu ska jag sätta på någon film att somna till, och när jag vaknar imorgon ska jag ta en dusch det första jag gör! (Näst efter att sätta på morgonkaffet så det är klart när man kommer ur duschen) Ska skrubba bort varje liten millimeter av död hud på kroppen så jag är fräsch när det är dags för massage =) Fyfasiken så gött det ska bli!

lite kvällstjöt sådär

Datum: 2010-01-14 Tid: 21:45:28

Semestern skulle jag inte oroa mig över sa chefen. Däremot måste jag ringa fk och jaga rätt på vem som får mitt ärende. Kom på att jag har gjort lite fel, mitt puckofan! Jaja, får skylla på att hjärnan var överhettad från allt som gick fel innan. ;)

Sarah var precis upp på ett glas saft =) Själv svepte jag en kopp kaffe, så det blir inte sova riktigt än. Får leta upp någon film på Voddler som kan se intressant ut. Men utbudet börjar sina, kollar ju minst en film varje kväll därifrån. ^^

Imorgon blir en bra dag! Jag och mammi ska ju på massage då =) Läängtar!

flytta till afrika?

Datum: 2010-01-14 Tid: 15:08:28

Efter mammi var här på frukost så åkte vi till försäkringskassan och fixade lite papper, och därefter åkte vi och handlade nödvändigheter. Nu har jag suttit och fyllt i papprena till fk, och jag blir så trött! Jag skulle faktiskt kunna tänka mig att flytta till Afrika och bo där i en hydda för att slippa alla jävla papper och myndigheter! Så jäkla jobbigt.

Att man dessutom får reda på att semestern jag har ansökt om tydligen inte blivit rätt behandlad gör inte saken bättre. Jag har ansökt om semester fram till havandeskapsledigheten går i kraft vilket är den 3 februari, men semestern är bara behandlad till den 17 januari. Antingen har dom inte hunnit längre eller så har något blivit fel. Om det har blivit fel så hoppas jag att de kan lösa det fortast möjligt.

Blir så trött på att ingenting kan gå smärtfritt och lätt längre! Bara en jäkla massa krångel!

frukost i köket

Datum: 2010-01-14 Tid: 11:26:07

Snart kommer mammi upp på frukost. Jag och Sofia har dukat fram riktigt mysigt ^^ Blir faktiskt frulle vid köksbordet för en gångs skull. När folk kommer på besök blir det alltid, av någon konstig anledning, att vi sitter i vardagsrummet. Men nu blir det köksfrukost! ^^

jag älskar att vara gravid!

Datum: 2010-01-14 Tid: 02:10:32

Ja, jag älskar att vara gravid! Att känna bebisens rörelser är bland det underbaraste jag någonsin upplevt. Det är enbart därför jag är vaken vid denna tidpunkt. Bebis är nämligen en liten nattmänniska har jag märkt ^^ På dagen är h*n lugn som en filbunke, men när jag ska sova så sätter h*n igång och lever rövare! Vill ju uppleva det så mycket som möjligt, och då är det värt att förora lite nattsömn!

Och jag har ju inte haft någon svår graviditet hittills direkt. Visst, lite ont här och var och dedär med den akuta ryggvärken som kommer när man minst anar det (om det nu är relaterat till graviditeten, det vet ju ingen). Däremot har jag inte haft något illamående eller liknande. Halsbrännan jag upplevde för några veckor sen har också gett med sig.

Ja, att vara gravid är bland det bästa som hänt mig! Nu längtar jag bara tills den lilla krabaten vill komma ut till oss i den stora världen =)

iallafall något

Datum: 2010-01-13 Tid: 23:24:41

Nicole hörde av sig om en kvällsfika, och sånt är ju alltid mys! Så stack upp till henne en sväng och tjöta lite skit med henne och Jimmy har jag för mig att han heter. Så nu har jag iaf gjort något denna dagen :P

inget särskilt

Datum: 2010-01-13 Tid: 21:29:36

Ingenting roligt av intresse har hänt idag. Jag har bara tagit det lugnt, somnade till och med en sväng på soffan. Det ni!

elefant?

Datum: 2010-01-13 Tid: 12:39:55

Idag blev det sovmorgon. Vet inte om det känns bra eller dåligt faktiskt. Menmen.

Igår skickade jag ett mms till pappi med en bild på gravidmagen. Svaret jag fick löd: "Jösses? Är det en elefant därinne?" Haha, det får vi väl hoppas att det inte är!

thanks people!

Datum: 2010-01-13 Tid: 00:22:36

Det är skönt att folk orkar lyssna på mig när jag kommer med mitt jäkla gnäll om saker och ting, hur jag vill att saker ska vara även fast jag vet att de inte kommer bli så! Hela min levnadssituation är i princip ny för mig: Typ höggravid, nyinflyttad, slutat jobba, bor med en kompis och lite andra saker. Mycket som hänt på mycket kort tid. Lite skrämmande, men känns som att allt kommer bli okej till slut. Det tar nog bara lite tid att vänja sig.

nu är jag ensam

Datum: 2010-01-12 Tid: 23:46:03

Nu har Emma åkt hem. Det var en mysig filmkväll, kollade på en äckelfilm som ska kallas komedi och så kollade vi på "hitta nemo". Den sistnämnde filmen har man nästan alltid humör att kolla på ^^

Nu är jag ensammen, men det är ganska skönt! Har ju träffat massa folk idag trots att jag knappt gått utanför dörren: Sofia, Veronika, hennes dude, Sarah, mammi, Ile, Emma och Linda. 8 pers, och jag har bara gått ca 100 meter hemifrån ^^ Det är inte illa pinkat!

Snart blir det sova. Men lillfisen i magen är vaken. Haha, blir alltid så, när jag blir trött så piggnar h*n till och busar! Men det är så mys så jag somnar snabbt, även fast jag försöker hålla mig vaken för att känna så mkt som möjligt =)

gillar inte ensamhet

Datum: 2010-01-12 Tid: 16:36:41

Min roomie Sofia ska inte sova hemma inatt, och när jag fick höra det blev jag direkt "Men vadfasiken ska jag hitta på då?". Haha, även om vi inte umgås hela tiden så är hon ju oftast ändå hemma. Så nu har jag ringt hit Emma för kvällen, vi ska ha filmkväll ^^

Tror jag måste börja arbeta på att vara ensam igen. Var ju en tid då det gick bra, men efter vi flyttade hit så har det blivit svårt igen. I början när vi bodde här så var jag ju aldrig ensam...

besök och bortafika

Datum: 2010-01-12 Tid: 14:47:26

Idag har jag redan hunnit ha besök och hunnit gå iväg =) Veronika och hennes dude kom upp på fika, och sen gick vi till Sarah på ännu mera fika. Gillar sånt jag! Träffa folk hela tiden!

Mammi och Ile kom upp en sväng med. De hade varit och bytt ett par örhängen jag fick i julklapp av dom ^^ De som dom köpte är inte riktigt jag, men de nya var riktigt fina! Kändes lite otacksamt att säga det att örhängena inte var min stil =)

Nu ska jag läsa bloggar! Läser en hel del, men vill ha fler! Så kom med tips!

massagen på fredag =)

Datum: 2010-01-11 Tid: 15:50:28


Info från Prana spa

tror ni pappan hade ett bra svar?

Datum: 2010-01-11 Tid: 15:18:35

Blev 40 minuters simning idag. Det kändes tungt. Sen att en "gubbe" simmar snabbt på den långsamma banan, sicksackar lite som han vill och tar ingen hänsyn till andra gjorde inte saken bättre. Gubbfan! Orkade inte säga till honom heller, han verkade vara sån som anser att unga människor ska minsann inte lägga sig i vad äldre gör.

Blev glad i simhallen med. När jag stod och väntade på att bubbelpoolen skulle renas färdigt går en liten flicka och hennes pappa förbi, och den lilla flickan utbrister: "Titta pappa! Hon har en bebis i magen! Men... hur kommer bebisar in i magen??" Haha, undrar om pappan hade ett bra svar?


iväg o simma!

Datum: 2010-01-11 Tid: 12:31:37

Ah! Frallorna var sådär riktigt goda och färska! Nu har man laddat upp för att orka simma några längder =) Blir nog inte 50 minuter idag, men minst en halvtimme. Känner att jag börjar bli förkyld. Blä!

blev väckt

Datum: 2010-01-11 Tid: 11:35:13

Mammi ringde och väckte mig för en halvtimme sen. Hon kommer snart hit med färska frallor ^^ Sen får hon köra ner mig till simhallen, för idag ska det simmas!

äru smart eller?

Datum: 2010-01-10 Tid: 23:49:14

Om någon smart jäkel läser detta, så skulle jag och Sofia vilja veta hur mycket 190 kWh skulle kosta på ett år när det gäller tvättmaskiner. Sen undrar vi också om 62 dB är störande högt?

blir detta min frukost imorgon tro?

Datum: 2010-01-10 Tid: 22:57:48

Nu ska jag sova. Försöka ta mig upp i skaplig tid och äta frukost. Tror det blir ett glas nyponsoppa, en yoghurt, 2 limpmackor och kanske till o med ett kokt ägg? Ja, vi får se helt enkelt. Kaffet behöver jag inte skriva till va? Det är ju självklart!

mammi förvånade mig

Datum: 2010-01-10 Tid: 21:01:47

När mammi och syrran släppte av mig här utanför mig så sa mammi en sak som förvånade mig riiiktigt mycket. "Vilken tid ska du simma imorgon? Tänkte om jag skulle följa med och testa!" Haha, någonting jag inte hade förväntat mig att höra från min mammi. Dock så skulle jag tro att det inte blir av! ;)

från den ena stunden till den andra

Datum: 2010-01-10 Tid: 19:46:29

Den ena stunden tror man att man mår bra, men den andra stunden mår man bara piss! Det är inte roligt detta! =(

grannjävlar!

Datum: 2010-01-10 Tid: 17:36:37

Respektlösa grannjävlar som sätter hänglås på torkrummet när deras tvättid/ torktid har gått ut!

ääää för fan!

Datum: 2010-01-10 Tid: 17:13:05

Snart drar jag och mammi till Landvetter och hämtar syrran. Nu sitter vi och kollar "kniven mot strupen" och shit vad jag stör mig på han kocken! Han säger ju fan "reka" till räka, "eta" till äta, "vineger" till vinäger. Ääää, kocken, ääää! Haha, påminner mig om min pappa. Han säger också eta, vegen och greset.

wiiiho!

Datum: 2010-01-10 Tid: 15:29:08

Haha, nu har jag nog fått mitt första raseriutbrott utan anledning! Eller ja, anledningen var väl att jag var jäkligt hungrig och väntade på att maten skulle bli klar. Letade i sminkväskan efter eyelinern, men hittade den såklart inte. Vänder upp och ner på väskan så allt smink bara flyger ut och skriker "JAG FÅR DAMP!". Stackars mammi som jag pratade med i telefon, hoppas hon inte blev döv.

Nu har jag och Sofia iallafall ätit. Makaroner och köttbullar. Enkelt men gott =) Och så har jag "skottat" balkongen från snö. Vi har inte orkat göra det innan, och stått innanför balkongdörren när vi blossat (ja, för helvete, jag röker fortfarande!). Men nu kan vi iallafall gå ut på balkongen så vi slipper släppa in kylan!


seg dag

Datum: 2010-01-10 Tid: 12:39:27

Idag händer inte så mycket tror jag. Ska över till Nicole och lämna ett par saker som hon glömde här, sen ska jag följa med mammi till landvetter och hämta lilsis =) Hade tänkt simma idag, men är så himla trött, så tar det imorgon istället.

morgonbesök =)

Datum: 2010-01-10 Tid: 11:23:29

Nicole och Saphira har varit här på morgonkaffe =) Sicken söt tös Saphira är, det fanns mycket nytt att utforska här eftersom det var första gången dom kom på besök. Och när dom skulle gå fick jag många många kramar av lillflickan =)

Nu måste jag ta mig något att äta. Svidande hunger!

björn afzelius - tusen bitar

Datum: 2010-01-10 Tid: 00:31:15


nice med besök ^^

Datum: 2010-01-09 Tid: 23:37:32

Thomas kom på kaffe, och sen kom Fidde med. Jäkligt trevligt med besök tycker jag! Vi (och Sofia) gick och käkade mat på Göta-krogen, kebabtallriken satt fint i kistan! Efter vi käkat drog jag och Fidde till Sarah och satt där medan Sarah var ut med hunden, hon kunde ju inte lämna dotra själv. Och så har vi kollat lite film. Nu vettefan va man ska göra, tror jag ska sova faktiskt. Sketans trött!

vad ska man äta?

Datum: 2010-01-09 Tid: 15:23:47

Precis duschat och ska ta mig något att äta. Har alltid så svårt att bestämma mig för vad bara! Får nog bli stekta limpmackor med stekt ägg =)

Thomas kanske kommer upp på kaffe lite senare, så får vi se om Fidde kommer. Annars blir det nog en slö kväll tror jag. Känner för att hitta på något, men ändå inte. Blir nog bara myskväll med roomie om hon kommer hem efter kalaset, eller om hon sover hos sin mor. Vi får se helt enkelt!

hm. "god morgon"

Datum: 2010-01-09 Tid: 12:42:26

Äntligen har jag kunnat sova ut som på den gamla goda tiden! Haha! Har inte kunnat sova särskilt länge de senaste veckorna nämligen. Men idag så =) Sköönt! Uff, måste städa i mitt rum idag. Ena sänghalvan som jag sover på är slarvigt bäddad, och den andra sänghalvan ligger det en massa kläder, papper och prylar som jag inte vet vart jag ska lägga dom :P Kaos!

avis

Datum: 2010-01-08 Tid: 23:53:26

Åh! Jag är inte liiiite avis på Emma nu kan jag ju säga! Hon härmade ju mig och köpte såndär übermysig pläd som är skitlen på ena sidan och "ullig" på andra sidan. Nu har hon dessutom gått och köpt tofflor och morgonrock i samma material. Det ska jag också göra! Banne mig!

trött i mössan

Datum: 2010-01-08 Tid: 23:08:49

Ikväll var jag upp till Nicole en sväng och kolla hur hon fått det i nya lyan, drack kaffe o tjöta skit. Sarah kom upp med, haha! Att lyssna på dom vettu. Höns i hönsgården är inte en tillräckligt bra beskrivning!! Åkte med Sarah till Trandared där man fått kolla på fina *host* konstverk på hud ^^ Egengjorda tatueringar, dvs. =)

Nu är jag hemma och trött som fan! Har var en bra dag idag!

buurp!

Datum: 2010-01-08 Tid: 17:17:10

Nu är jag mätt! Har precis ätit pannkakor, oj jösses. Snacka om att man blir mycket mättare när man gör dom på fullkornsvetemjöl =)

Senare ska jag nog till Nicole en sväng, och sen till Sarah. Inte säkert än, vi får se helt enkelt. Men nånting ska jag iaf hitta på ikväll =)

Förresten. Efter jag simmade idag så satte jag mig i bubbelpoolen en sväng. Satt två utländska karlar där och råstirrade på mina boobs! Försökte ge dom "the mad eye" men det totalignorerade dom. Var nästan så man ville slänga av sig bikiniöverdelen och skrika "Men kolla då för helvete!" och trycka upp pattarna i fejjan på dom. Men det hade säkerligen inte gett önskad effekt (att de skulle skämmas över sitt beteende). Ush, fy och blä för såna karlar!

lovely!

Datum: 2010-01-08 Tid: 15:24:21

Gissa vad jag och mammi ska göra nästa fredag!! Vi ska på massage! Min massage kommer vara anpassad för gravida. Köpte ju presentkort till oss på ett spa när hon fyllde 45 *oj, förlåt! menar 27!!* förra januari, så det är hög tid för oss att använda det nu! Åh, jag längtar =) Efteråt går vi och lunchar ^^


simning, semester och besök

Datum: 2010-01-08 Tid: 13:21:50

Idag blev det simning i 50 minuter, wohoo! Är man bra eller är man bra? =)

Innan simhallen gick jag förbi kontoret och fixade semester. Så nu jobbar jag inte mer innan lillfisen kommer till världen! How great is that? Slipper man oroa sig om det.

Snart kommer Rachel och hennes mamma hit på kaffe. Ska få se bilderna från ultraljudet hon gjorde idag =) Wiie! Sånt är så roligt! Hoppas verkligen bebis var duktig så hon fick bra bilder med eftersom det kostade 450 kronor. ^^

Vi hörs sen kan jag lova er ;)

nu sticker jag!

Datum: 2010-01-08 Tid: 10:22:11

Morgonkaffet är intaget. Nu sticker jag och kör några längder i bassängen! Att sysselsätta sig med saker är bästa medicinen när man mår dåligt =) Får se vad man hittar på sen. Blir nog iallafall pannkakor till lunch sen!

fortsätt simma, fortsätt simma! - doris

Datum: 2010-01-08 Tid: 09:15:40

Uppe med tuppen idag! Väntar på morgonkaffet och ska få i mig lite frukost, sen ska jag iväg o simma! ^^ Efteråt blir det direkt hem, Rachel och hennes mamma kommer på fika ^^

nazareth - love hurts

Datum: 2010-01-07 Tid: 23:18:28


friskvårdskort

Datum: 2010-01-07 Tid: 22:01:16

Imorgon ska jag ner till kommunen och fixa friskvårdskort. Det är tydligen en ny grej dom har börjat med, att man måste ha det för att få simma gratis via jobbet. Hade inte jag en aning om när jag simmade häromdagen, så jag fick snällt betala. Men lika bra att fixa det och köra ett simpass imorgon igen så man kommer in i rutinerna snabbt ^^

Ska försöka sysselsätta mig så mycket som möjligt imorgon, kanske jag och mammi kan åka och kolla på en spjälsäng till rimligt pris i Ulricehamn efter simningen =) Får kolla om hon har tid. Och träffa Rachel imorgon med hoppas jag, titta på ultraljudsbilder! Hon ska till Göteborg och göra det, jag är såå avundsjuk. Men det kostar 450 kronor och det har jag inte riktigt råd med.

Snart ska jag iallafall sova. Tröttmössa efter denna dagen!

fuck this

Datum: 2010-01-07 Tid: 19:41:01

Så grymt ledsen, besviken, överkörd och trött! Nu skiter jag i det här!

dagens kort

Datum: 2010-01-07 Tid: 17:21:58

Min kompis Carola lägger "dagens kort" om man vill. Jag valde kort nummer sju och det löd: Du vet att du är på rätt väg o dina känslor styr dig. Det finns inga hinder du inte kan ta dig igenom.

Hoppas det är sant!

chicago - if you leave me now

Datum: 2010-01-07 Tid: 16:08:12


besök

Datum: 2010-01-07 Tid: 16:00:59

Nu har Emma varit här. Hon hade inte sett den nya hyllan i vardagsrummet innan, tyckte det var väldigt fint =) Satt och tjötade lite skit bara.

Har ingen aning om vad som händer resten av dagen. Bara ta det lugnt antar jag. Är väldigt mycket runtomkring mig nu som jag inte har någon aning om hur jag ska hantera. Skulle vara så lätt om det bara löste sig, liksom *poff*! Jag har ingen aning... Jobbigt som fan är det iaf! =(

städat

Datum: 2010-01-07 Tid: 13:44:11

Idag har jag och Sofia städat. Tur att det är en lättstädad lägenhet och att det går så snabbt när man är två =) Sen har jag ringt en massa nödvändiga samtal (som är såå tråkiga att ringa) men det gick rätt smärtfritt.

Snart kommer Emma hit med. Får se vad vi hittar på. Sitter nog mest o tjötar lite skit skulle jag tro.

Jag har nog iallafall mött min jämlike när det gäller envishet tror jag.

declan - tears in heaven

Datum: 2010-01-07 Tid: 02:13:18

Har visat den förut (för länge sen), men visar den igen. Han sjunger så fint! Här i videon är han 14 år gammal har jag för mig. Kille med talang! Anledningen för detta sena inlägg är för att jag inte kan sova =(


kvällen

Datum: 2010-01-07 Tid: 01:10:06

Ikväll har Ida varit här, jösses vad mycket fina bebiskläder hon hade med sig! Vi kunde inte bestämma pris så vi tänker på saken i några dagar ;) Och det är märkligt hur lätt man fastnar i samtalsämnen, hon var här i nästan två timmar =) Men nice att träffa henne igen, har ju inte sett henne på många år!

Jag och Sofia kollade på Avatar ikväll. Den var bra, men inte så att man blev helt lyrisk över den. Början var lite seg, men mot mitten och slutet så började man känna att det var en sevärd film. =)

ansiktsmask!

Datum: 2010-01-06 Tid: 19:39:14

Nu sitter jag och Sofia med varsin ansiktsmask, en sån som stelnar som man sedan drar av. Dom är de bästa tycker jag =) Efteråt blir det att smörja med en fet lotion, för nu ska ansiktet bli lent som en babyrumpa!

var är mr. vaktmästare?

Datum: 2010-01-06 Tid: 18:35:18

Ush, det är så kallt här! Imorgon ska jag ringa bostadsbolaget och fråga vart den jäkla vaktmästaren har tagit vägen, han har en del att göra i denna lägenheten. Nu ska jag tända ljus och jävlas lite med grannarna genom att sätta på hög musik. Grannarna ovanför oss dunsar och brakar efter tolv, varje natt! Undra vafan dom håller på med?

jag är så duktig!

Datum: 2010-01-06 Tid: 16:25:29

Trots att jag inte har simmat på över ett år (tror jag) så klarade jag 35 minuter i sträck. Det ni! Inte illa pinkat för en gravid kossa, om jag får säga mitt. Fast när jag klev ner i vattnet och tog de första simtagen trodde jag att det skulle gå åt fanders direkt. Ljumskarna var stela som sjutton och ryggen kändes av direkt. Men skam den som ger sig, det gick ju bra efter en stund! =) Och jag kunde faktiskt ha simmat längre, om jag inte bestämt att träffa Sofia halv tre för att handla mat ;)

Efter handlingen gick vi till Snack och käka, tyvärr jobbade inte Reza. Har inte träffat honom på hur länge som helst!

Ikväll ska jag och Sofia bara slappa och göra ansiktsmask. Härligt som fan! Köpte hem en massa glass, choklad, ostbågar, dricka osv osv.

Får se när jag simmar igen, det är ett bra sätt att rensa tankarna på. Mina tankar är i virrvarr och jag fattar ingenting. Men det löser sig väl.

syster, mamma och jag

Datum: 2010-01-06 Tid: 11:45:27



December -08, skulle jag tro =)

simma idag

Datum: 2010-01-06 Tid: 10:26:48

Ska dricka upp morgonkaffet, sen packa träningsväskan och dra ner till simhallen. Nu är det faktiskt dags! Ska bli skönt att simma några längder, rensa huvudet lite från alla tankar. Hoppas bara kroppen funkar som den ska ;)

roligaste på länge!

Datum: 2010-01-05 Tid: 22:34:02

De roligaste människorna kommer i slutet, så kolla färdigt! =)


min graviditet

Datum: 2010-01-05 Tid: 22:02:15

Såhär mår jag i min graviditet =)

Jag är trött... i skallen. Och så har jag lite ont i kroppen. Mina hormoner sitter inte riktigt där de ska just nu, men det är inte så farligt ändå. Inga oförutsedda gråtattacker eller raseriutbrott har lyckats komma ur mig än. Jag kan dock reagera starkt på olika saker som jag i vanliga fall inte skulle ha gjort. Till exempel känna mig åtsidosatt. Men jag är ändå rätt normal, tycker jag. Något lugnare kanske. Lite mindre rörlig. Men ändå likt mitt gamla jag.

Hur jag mår och hur jag beter mig är olika från dag till dag. Ena dagen kan jag vara hur glad som helst, andra dagen bara helt off. Inte sur eller ledsen, bara avstängd. Vilande, kanske man kan säga. En del har påpekat att jag är gladare nuförtiden. Vem vet? Kanske beror på all choklad jag helt plötsligt blir sugen på? ;)

Jag brukade aldrig tacka nej till att träffa kompisar eller hitta på något innan. Nu måste jag göra det ibland. För att jag är för trött. Tycker det är tråkigt, men jag har hört att det är "normalt". Och bra ursäkt om jag mot förmodan ändå inte skulle vilja hitta på något: Jag är så trött idag, graviditeten du vet. ;) Haha, skojar bara lite!

Men skitsamma om jag är trött, har ont, är lite bitsk och tjurig då och då. Det är sånt folk i min omgivning får ta om de vill umgås med mig.

Att vara gravid är ändå den bästa känslan jag upplevt. När lillfisen sparkar till i magen, hälsar lite och berättar att h*n lever och växer därinne med hjälp av sina livliga rörelser så är allt sååå värt det! Att höra hjärtljuden när man kommer till barnmorskan, att se den lille busen på ultraljudet (som jag har fått göra tre gånger i v.9, v.18 och v.23 tror jag det var!). Man bara längtar! När magen spänner till och man känner nästan bebis former, det är helt underbart!

I skrivande stund är bebis väldigt rörlig. Jag tror h*n gillar uppmärksamheten ;)


Min älskade lilla fis!

ännu mera snö!

Datum: 2010-01-05 Tid: 20:59:54

Snön faller därute. Det är ju lite fint faktiskt. Men vet ni vad som irriterar mig? Jag hör ingen jävla plogbil! Ploga, skotta, borsta, sanda, salta... gör vafan som helst men låt det inte ligga kvar på marken sådär och med tiden tryckas till och bli rena isbanan! Snart springer jag fan ut med hårtorken och försöker smälta all snö!

good day

Datum: 2010-01-05 Tid: 17:10:17

Urinprovet idag visade att jag ska dricka mera. Det kan bli svårt då jag nästan aldrig är törstig ju! Tycker att jag dricker rätt bra ändå, men tydligen inte tillräckligt...

Åkte hem till Veronika efter vårdcentralen, det var nice! Lekte lite kurragömma med Shiva, men hon var inte riktigt nöjd med min lekinsats till 100%. Haha, jag är ju så lättuttröttad (heter det så?) just nu. Så hon fick måla mina naglar istället. Rosa blev det, och duktig var hon för sin ringa ålder på fem år =) Fikade på rulltårta, bullar, kaffe o mjölk. Gott värre! =) Men nu är det faktiskt Veronikas tur att komma upp hit o se hur jag bor ^^

Nu ska jag kika på en film. Ställer klockan för säkerhets skull om jag skulle somna ;)

spännande!

Datum: 2010-01-05 Tid: 16:51:34


morning!

Datum: 2010-01-05 Tid: 09:54:29

Dags att dra till vårdcentralen, sen blir det en fika hos Veronika =)

brorson =)

Datum: 2010-01-04 Tid: 23:40:42

Som alltid printscreenar jag när jag ser bilder jag vill använda. =)
Busfröet Viggo från Mia's fb:

bebis-power!

Datum: 2010-01-04 Tid: 20:33:02

Haha, min bebis gillar inte heller bögbloggarn! Sitter och snackar med Veronika på msn, och vi pratar om olika bloggare. Bögbloggarn var rolig förr, men nu bara tragisk och snackar massa skit och ljuger om nästan allt! Just när bögbloggarn kom på tal började bebis boxas där inne i magen. "Jag ska ge honom på moppo!" Bebis-power!

reminder what-to-do

Datum: 2010-01-04 Tid: 18:48:48

Tisdag:
- Ringa familjerätten
- Lämna pisseprov (intressant va!?)
- Ringa bostadsbolaget

Onsdag:
- Simma! (måste ta tag i det nu!!!)
- Kanske träffa Emma

Torsdag:
- Ringa tandläkarn
- Kanske kolla bebiskläder som Ida kan sälja

Fredag:
- Träffa Rachel förhoppningsvis

Måste skriva upp det nånstans, så jag minns. Mitt minne har blivit skitkasst >_<

today

Datum: 2010-01-04 Tid: 16:47:57

Idag har jag uträttat lite ärenden, vilket gick smidigare än förväntat. Skönt det! Hatar när saker och ting krånglar. Men idag gick det som på räls =) Det bästa är också att jag får fortsätta simma gratis när jag är mammaledig, det står kommunen för. Då ska man bara pallra arslet dit då! ^^

Lunchade med Emma på Orion också, nice! Vi har inte setts på ett tag, vi ses inte alls lika ofta som förr. Dålig stil av oss, tycker jag! Efter lunchandet gick vi till Åhléns och köpte varsin "roll on" från Garnier, som man ska använda under ögonen för att motverka mörka ringar och påsar. Ska bli mycket spännande att se om den fungerar =) Köpte även en ansiktsmask som jag tänkte lägga imorgon bitti, en sån som man drar av. Sen blir det till att smörja ansiktet riktigt noga hädanefter, fan så torr man blir!


Nu ska jag vila! Ryggont, ingen hit! Men nu är den bara stel efter dagens bravader som tur är =)

aaw!

Datum: 2010-01-04 Tid: 16:18:28

Patrik ville ju ge Moa en julklapp, så han brände Erik Grönwalls skiva och skickade på posten till henne (han är ju på Gotland nu). Snacka om att min syster blev glad! Såhär har hon skrivit i sin blogg:

Theresé's nästan kille patrik han har bränt ERIK SKIVAN och skickat till mig på posten :D asså snacka om snäll, patrik om du ser detta så : tkr jag väldigt bra om dig och du och tess skulle bli bra tsm, dessutom var det välldigt snällt och omtänksamt att göra så :D du är .... BÄST :DD   TACK! :)

Aaw! =) Glad att folk runtomkring mig tycker om Patrik. Det är svårt att inte göra det faktiskt! Men vi är fortfarande inte tillsammans, får se hur det blir med den saken =)

märkligt

Datum: 2010-01-04 Tid: 12:03:23

Den här låten har jag på något konstigt sätt fastnat för! Brukar inte gilla denna typen av musik, men ja. Märkligt helt enkelt. (Ni får hålla till godo med att klicka på länken då inbäddning från youtube inte var möjligt)

inget svar

Datum: 2010-01-04 Tid: 10:47:50

Antingen är folk bara slöa och sover, eller så vill de inte prata med mig. Patrik svarar inte och Emma klickar mig! Haha, men jag är envisare än synden!

vaken

Datum: 2010-01-04 Tid: 10:30:20

Vaken, nyduschad, morgonkaffet i koppen. Senare blir det till att åka och uträtta ärenden. Försökt ringa och väcka Patrik också, han måste vakna nu så han kan ringa ett viktigt samtal. Synd att man inte kan peta på folk via telefonsamtal. =) Får vara envis helt enkelt och ringa tills han svarar ^^

Hörs senare under dagen =)

bara vilat idag

Datum: 2010-01-03 Tid: 20:56:34

Idag har jag inte gjort något annat än att ligga på soffan och vilat. Har inte orkat annat. Puh! Imorgon däremot är det massa saker som ska fixas. Ser jag inte fram emot, men det är olika måsten.

Började blöda näsblod helt plötsligt tidigare. Det är så äckligt tycker jag. Som tur var så slutade det snabbt. Nu sitter jag och funderar på om man ska hoppa in i en dusch ikväll, eller om man ska ta det imorgon bitti. Får nog bli imorgon tror jag. Annars kommer jag piggna till, och det vill jag inte! Hehe.

uttråkad

Datum: 2010-01-03 Tid: 11:29:36

Vaken, och jävligt uttråkad! Vad ska man hitta på idag?

jag saknar dig

Datum: 2010-01-03 Tid: 00:34:28

Jag saknar när du håller om mig om nätterna. Jag saknar när vi pratar om allt möjligt. Jag saknar vårat bus. Jag saknar att se dig stå o steka pannkakor. Jag saknar att kunna ge dig spontana kramar. Jag saknar att höra om de konstigheter jag gjort i sömnen. Jag saknar att helt spontant bara åka och köpa hämtmat. Jag saknar att kunna väcka dig på morgonen. Jag saknar att pussa dig. Jag saknar att ligga och mysa i soffan. Jag saknar att kunna kolla in i dina ögon. Jag saknar dig, Patrik!

jävla värk

Datum: 2010-01-02 Tid: 23:43:56

Kände att värken i ryggen började komma tillbaka. Inte panik-värken, utan den molande värken som bara ligger där och stör. På något sätt är den nästan värre för man vet aldrig hur länge den kan sitta i. Men slängde i mig 2 alvedon i raketfart, och det verkar som jag slipper ha ont. För stunden iallafall. Kommer den tillbaka får jag värma en våt handduk i micron, lägga i en plastpåse och vira in i ett lakan. Det fick jag på sjukhuset inatt, jäkla effektivt och skönt!

Får iallafall vara försiktig med rövpillrena. Såhär står det om dom på fass.se iochmed graviditet:

Rådfråga läkare eller apotekspersonal innan du tar något läkemedel. Risk finns att fostret påverkas. Rådgör därför alltid med läkare före användning av Spasmofen under graviditet.


Åh, jag vill veta vad som är fel!

år 2010 vill jag:

Datum: 2010-01-02 Tid: 18:45:31

- uppleva en bra förlossning
- mysa massor med bebis
- umgås med nära och kära
- åka till Ungern med Patrik kanske =)
- åka till sommarstugan i finland
- åka till uppsalatrakten och hälsa på
- vara frisk
- träffa nytt folk

bra första dag på nya året!?

Datum: 2010-01-02 Tid: 13:12:34

Nyår:
Maten var skitgod, vi tog det lugnt och sen vid tolv smällde vi våra raketer. Sen finns det inte så mycket mer att säga, men vi hade det mysigt iallafall.

Gick och la mig vid två på natten, vaknade vid sju och vad tror ni hände? Jo, värken i ryggen med febern och svettningarna kom. Tänkte att denna gången ska jag lida mig igenom det, vilket jag gjorde. Somnade om i 1½ timme men när jag klev upp hade jag hjärtklappning som hette duga och det kändes som att ryggen skulle gå åt helsicke, som att den skulle sprängas eller något. Tänkte att en varm dusch kunde hjälpa musklerna att slappna av, men icke. Mammi ringde sjukvårdsupplysningen så åkte vi in.

Väl på förlossningsavdelningen var det samma rutiner som innan, lämna pisseprov och lite sånt. Mammi var tvungen att åka men Rachel kom och höll mig sällskap. Under tiden jag väntade på att få göra ultraljud kom en barnmorska in och ville köra upp ett rövpiller för att få bort smärtan, och jag säger bara det: Hallelujah för dom pillrena! Mådde som en kung efteråt.

Det beslutades iallafall att jag skulle få ligga inne under natten för observation, men de hittade inte felet denna gången heller. Har haft rätt tråkigt under natten och morgonen, men nu är jag iallafall hemma. Fick recept på såna rövpiller, 130 spänn för fem såna. Jäklar! Läbbigt bara att köra upp ett sån själv! På sjukhuset fick jag ju hjälp :P

Ett stort tack till mammi som höll mig sällskap den första tiden. Och ett stortstort tack till Rachel som höll mig sällskap under eftermiddagen/ kvällen och för maten =)

Och bebis mår utmärkt! =)