Boy-toy

Datum: 2007-08-31 Tid: 15:28:44

Jag pallade verkligen inte mer, så jag slutade. Allt gick verkligen fel igår! Kassan knasade sig för mig, och när jag bytte till "Vill-du-ha-allting-på?"-platsen hade ingen någon koll på vem som skulle ha vad. Stressen i min kropp sköt upp i huvudet och ner i tårna och jag ville bara kräkas. Visserligen har jag inte jobbat där länge, men jag kände redan då att jag kommer aldrig kunna palla stressen och pressen att göra rätt/ hinna med/ göra bra. Vad är det då för mening med att fortsätta? Kunde inte ens äta en liten portion pommes med vitlökssås. Hade för ont i magen. Då är något fel. Helt fel.

Kom iallafall hem vid 04.00 och somnade 05.00. Gick upp 07.00 för att göra mig iordning till skolan. Sen har jag varit i skolan tills 12.00. Rachel (En go klasskompis från USA) hade med sig sin dotter på 4 år. Haha, lekt massa med henne idag! Sen gick hela skolan på skogspromenad 2,7 km, och nu är jag hemma hos mammi. Har inte sovit någe mer än. Lite smått seg.

Och snacka om min förvåning när Marko (min jobbarkompis) gav mig en fet smack-kyss på munnen när jag kom till jobbet igår! Hade tidigare under kvällen skämtat med Bemma om att ha honom som min boy-toy. Undra vem som blev vems egentligen! Inte för att jag hade något emot det, han kysser bra! ^^ Slampish-Tess?! Vårat sätt att skämta på är lite smått flirtigt mot varandra vilket faktiskt gjorde att jag kände mig trygg i den nya miljön med nytt folk. Men när jag berättade för honom igår att jag skulle sluta så trodde han att det var pga honom, han tänkte på om han hade varit för flirtigt skämtsam och att jag tagit illa vid mig. Han såg så  ledsen ut! Hade det inte varit för honom hade jag slutat redan första dagen. Sen på natten skrev han i ett sms att han inte kunde sova för att han tänkte på mig. Aaaw!

Får la se vad dagen bjuder på efter jag nu bestämt mig för att slänga mig i mammis supersköna, söndersuttna soffa! <3

Donkey...

Datum: 2007-08-30 Tid: 18:21:56

Trött så trött! Kom försent till skolan igår (Onsdag). Hm, hade.... eeeh, strömavbrott under natten. Tredje dagen liksom. Bra jobbat där Tess! Men de hade förståelse för det, som tur var. Skolan är faktiskt helt okej. Fikade med två klasspolare igår på Snack. Trevligt. Bemma kom förbi en sväng med ^^

Idag har jag vart i skolan från 08.20-15-00. Ikväll jobbar jag 23.00-04-00. Sen skola imorgon 08.20-12.00 och jobb imorgon och på lördag 23.00-04.00. På söndag blir det sova kan jag säga! Damn vad trött jag kommer vara! Bemma, ska vi ta en slö-kväll på söndag? Får kompensera tiden vi inte umgås pga skolan ju!

Fick världens skratt-attack med två tjejer på en rast idag. Fortsatte garva när vi kom in på lektion. Vad vi skrattade åt vet jag faktiskt inte, men vi kunde verkligen inte sluta. Kunde hålla mig i typ 5 sekunder, sen började man skratta för det inte gick så bra att försöka vara allvarlig. Kände att jag behövde sätta mig vid ett annat bord till slut, men då övergick skrattet till riktig gråt. Garvade och bölade på samma gång, tårarna bara sprutade. What's up with that liksom!? En del klasspolare skrattade åt mig, medan en del bara kollade och det verkade som dom tänkte "Vad fan är det med henne då? Är hon ledsen på riktigt eller va!? Fattar inget!". Riktigt märklig känsla. Samtidigt kändes det som att jag blev väldigt ledsen, men samtidigt var glad. Muppat värre!


Nej, undrar om man ska slänga sig på soffan en stund innan man ska möta Bemma-mannen för en fika innan man börjar jobba. Blir ju max bara tre timmars sömn inatt. Och idag ska jag kräva ett par saker. Är han inte tillmötesgående så är det Hasta la vista, baby!

Today is my day

Datum: 2007-08-28 Tid: 16:09:56

Idag fyller jag år. Hurra! Eller nåt. I skrivande stund har jag en förbannad huvudvärk och känner inte alls för att fylla år! Ska ha födelsedagsfika på Snack senare idag. Vi får la hoppas att huvudvärken gått över tills dess. Trevligt kommer det nog bli ändå! Det är alltid trevligt på Snack i goda vänners lag! ^^

När jag kom till skolan blev jag gratulerad med sång och fyra "hurra!", sånt är ju så jävla skämmigt! Sen hade en tjej i klassen bakat chokladbollar pga att jag fyllde år! Gulligt! =) Anledningen till att dom visste var att vi körde en lek i slutet av dagen igår: Alla skulle ställa sig i månadsordning, så skulle man säga när man fyllde år. När jag sa "28/8, imorgon" så ångrade jag mig direkt. Jag och min lilla stora käft!

Ne, slänga sig på soffan en sväng efter en inproppad alvedon och hoppas på det bästa!

image32


Nu är dagen till ända snart, och det är hur skönt som helst! Vet ni vilket ord man säger mest under sin födelsedag? "Tack!" Man säger det hur många gånger som helst. När folk gratulerar eller när man får presenter.
Idag har jag fått pengar, blommor, en söt ko-kudde, flytande tvål i mjuk plast som ser ut som en kuk, och sen innan för några veckor sen fick jag ju piercingen i läppen av Bemma! ^^ Men mer kommer. Tror att jag kommer få pengar till en tattoo av bror (då ska jag tatuera över den fule faan på handleden som ni kan se i föregående inlägg), sen ville Saire ge mig något med, och mammi o dom hade beställt något! ^^ Och sen fick jag ett kort av Bemma idag med världens snyggaste Elvis! <3


Art by Paul, a total disaster!

Datum: 2007-08-27 Tid: 18:14:56

Ja, som jag lovade i gårdagens inlägg skulle ni få se den misslyckade blaffan på min handled. Och jag är en tös som står vid mina ord, so here it comes:


Korset ska vara neråt mot handen.
Men ni ser, total miss!
Klicka på bilden för att se den större... om du vågar!

Jaja, what to do? Som sagt bara att tatuera över den. Men det kan bli svårt med tanke på hur klumpig den är. Oh well, det ger sig väl. Men en sak fattar jag inte... ska man inte vara lite duktigare om man som han sa tatuerat i 10-15 år?

Började ju skolan idag. Hade feting-ont i huvudet hela dagen. Men annars var det la rätt okej. Verkar dock inte vara nån jätterolig klass, men vem vet, dom kanske bara var nervösa!?

Sen var jag på Snack med mammi och Bemma. Sen kom Fidde. Mammi åkte. Fiskade lite med Fiddes tumstock. Malin kom. Malin gick. Sen gick vi.

Ne, har inte mkt mer o skriva. Vi hörs!



Ooops, I did it again!

Datum: 2007-08-26 Tid: 21:30:16

Jag har gjort det igen. Klantat mig alltså! Bemmas granne har en skylt på sin dörr om att han tatuerar, och jag lät honom tatuera mig. Det blev inte så bra. Det enda positiva är att jag slapp betala och att man fått sig en del goda skratt pga det. Ärligt talat! Jag bryr mig inte om att det sitter en missbildad svart sak på min handled. Det är bara tatuera över. På en studio! Hahaha, jaa. Så kan det gå. Jag är nog dömd att misshandla min kropp. Jag menar: En piercing som hamnade lite för lågt som skavde på tandköttet, en piercing som hamnade lite för högt, en överläpp på babyn som sjöjungfrun håller i som blev en snusar-läpp och nu detta. Ska lägga in en bild på "mästerverket" imorgon eller så, så ni som bor uppåt i landet kan se också! ^^ Men det gjorde iallafall inte så ont som jag trodde att det skulle göra. I'm strong! När jag berättade för mammi när vi messade var det enda svar jag fick: "Idiot!" Ringde pappi en sväng för att fråga om skolavgiften var betald och berättade för honom. Han kallade mig inte idiot iallafall. Han har la lärt sig att det inte är nån idé att komma med predikningar för mig. Jag lyssnar ju ändå inte!

Jobbade ju igår igen. Fan va läskigt! Båda cheferna var där och stressigt som fan! Ena chefen tyckte att jag bara skulle sitta där bak och inte göra nånting. Frågade om det inte fanns något jag kunde göra, och han svarade: Du kan be, för mig! Jahaja. Ok. Men fick stå i andra kassan o sälja tobak och godis efter ett tag. Sen Marko som jobbar där tycker om mig har han berättat i sms. Vad är han ute efter? Att jag ska gifta mig med honom så han får stanna i Sverige? Aja. Han är rolig, så what the hell! Why not liksom? Haha. Nä.

Idag har jag inte gjort mkt. Snack två ggr idag med Bemma-mannen. En gång innan misshandlingen och en gång efter. Nu sitter jag här hos henne, men ska la snart röra mig hemåt. Skola imorgon ju! Kul kul! ^^ Vi får la se om man hamnar med bra klasskamrater. Eller så är alla 30+. Menmen. Det spelar inte så stor roll egentligen. Jag umgås ju med folk i alla åldrar.

Tjoflöjt!!

Vägg-sex!

Datum: 2007-08-25 Tid: 17:16:25

Livet flyter på som det ska. Har ju börjat provjobba på grillen. Stressigt ibland, lugnt ibland. Arbetskompisarna är trevliga och folket med, oftast. Finns la en del fullisar som dragit på sig en liten snefylla, men mig har dom inte skällt ut än. Och jävlar om dom gör det! Munnen min är rätt duktig på att slänga ur sig svar på tal.

Pappi har varit här en sväng med. Trevligt som fan! Vi åkte hem till mammi på hans nya hoj som han åkte ner hit till Borås för att köpa. Fin sak det där! ^^ Bemma kom också. Käkade lite smörgåstårta och drack kaffe. Trevligt. Sen gick jag, Bemma och mammi till pizzerian och spelade bort lite pengar. Det är ju ett litet nöje det med.

Satt på Snack igår innan jag skulle jobba. Tror fanken att över en liter kaffe slank ner. Bemma ska bli en barnplågeriare! Kom på vilka olika böjningar folk har när det gäller sex.
Fidde: Kiss o bajs-sex
Bemma: Hon gillar att klä ut sig till städerska eller sjuksköterska.
Mustela: S/M. (Slave/Master för er som inte kände till förkortningen)
Tess: Hamburgesex. (Kanske matsex överhuvudtaget, eller nåt sånt. Det blir bra)
Lenny: Vägg-sex. (Fråga mig inte varför)

Ville verkligen inte jobba igår. Dels var jag trött och dels så kände jag inte alls för det. Och ändå var det bara andra dagen. Men det var roligt ändå. Stressigt när alla kom från krogen, men jag tycker att jag hanterade det bra. Så ser fram emot att jobba idag lite mer än igår.

Men det är jobbigt som fan när någon iaktar en och väntar på att få reda på vad man ska göra, och sen tränger sig förbi för att göra det och verka bra istället för mig. Speciellt jobbigt är det att arslet på den människan är stort som ett lastbilsflak!

Nepp! Göra sig iordning nu. Ska bara skriva in lite kommentarer jag fick igår på jobbet av kunderna för min "Sexdrega"-tshirt.

-Folk från Sexdrega kan väl förfan inte göra hamburgare! *blinkblink*
-Sicken jävla tur att jag bor på Sjöbo och aldrig bott i Sexdrega då! *blinkblink*
-Hehehehe!

-Jag får köpa din tröja? Du får 100 spänn!
-Men då har jag ju ingenting att ha på mig när jag ska hem!
-Äääääh! Din chef kan lösa det åt dig!
-Men den har ett känslomässigt värde också ju!
-Jaha, ja, men då ska du ju inte sälja den! Hehehehe!

-Vad betyder Sexdrega?
-Det är en liten byhåla 3,5 mil utanför Borås.
-Jahaja, ja. Själv är jag från Stockholm.
-Jasså, då kanske du vet vart Rimbo ligger?
-Ja, är Sexdrega lika illa som Rimbo eller?
-Nä, värre!

-Du bär upp den där tröjan väldigt fint ska du veta!
-Öhm, tack då!
-När slutar du ikväll?
-När vi stänger...
-När är det då?
-Det vet jag inte.
- *mutter* Nähä, okej. Du vill inte träffas efteråt då?
-Då kommer jag va så slutkörd så jag bara vill sova.
-Jaha, okej. Ha en trevlig kväll då!

En annan kommentar jag fick av en kund när jag frågade vad han ville ha på sin hamburgare.
-En puss!
-Öh? Vad sa du?
-En puss!
-Det kan jag tyvärr inte hjälpa dig med! Haha!
-Men en liten en kan jag väl få?
-Men krogen har ju inte stängt än, så leta där så kan du säkert få tag på en puss! ^^
-Nä, då åker jag hem!

Det är ju askul att småflörta lite med kunderna! ^^ Fast de som stöter är ju *damdamdam* över 30 oftast! :P

Jao!

Datum: 2007-08-23 Tid: 19:03:31

Sitter hemma hos Bemma och tar det lugnt. Har vart en fartfylld dag, till o från. Mötte Bemma för att hämta upp mammi utanför tandläkaren, hon kunde knappt prata rent! Hahaha, vad jag garvade åt henne! :P Filmade henne lite med, men har inte bestämt om jag ska lägga in det i bloggen! :P Gick till Snack (jag, mammi, Bemma och Gössa) o tog en fika. Efter det blev det banken eftersom jag skulle till soc idag. Sitter och väntar i en fucking jävla halvtimme, och när man väl kommer fram så får man veta att soc-tanten måste ringa banken och så faxar dom över kontoutdraget! Ville man ha bevis för att man hade betalat hyran skulle det kosta hundra spänn! "Ursäkta att jag säger detta, men det var väldigt puckade bestämelser!" Förra månaden var det gratis att få ett kontoutdrag! Människor! >_<

Åker hem, duschar and stuff, går till soc, får ingen hjälp förrän jag vet om jag får studielån eller inte, möter Bemma, åker ner till Snack där Fidde och Malin sitter. Snackar om folk som man ser på stan. Man vet ju inte om dom har några ovanliga böjelser. Till exempel en tant på 80+, hon kanske har en 25-årig älskare. Sen gillar nog Fidde bajs&kiss-sex! Även om han inte erkänner det så gör han nog det! Jag trooor! 

Ska ju provjobba på grillen idag! Vi får la se hur det går. Bra hoppas jag... *håller tummarna* Kommer nog vara roligt iallafall! Ska få se hur dom jobbar och så, och när jag slutar så bestämmer vi om jag ska va kvar eller inte. Dom om dom vill ha mig kvar, och jag om jag vill vara kvar. Vem vet!?

Igår var jag och Bemma på Trandared och träffade ÖB-utlänningen. (Orkar inte förklara varför vi kallar honom så, men vi träffade honom på ÖB iallafall) Han jobbar på en pizzeria där, så han bjöd på lunch! Kycklingsallad! Mumma! ^^ Satt där ett par timmar och pratade. Trevligare än förväntat. Dock gick vi lite fel till en början, men det löste sig tack vare Frida. Träffade henne och Malin på vägen. Efter ett tag kom George. Jag gillar inte honom! Han är inte särskilt snäll. >_< Fast till en böjan visste jag inte om det var han eller inte, så jag visste inte om jag kunde vara tyken eller skulle vara snäll. Men sen fick jag klart för mig att det var han, så då kunde jag va tyken utan dåligt samvete. (Anledningen till att jag inte gillar honom är för att när jag först träffade honom när han jobbade på en pizzeria på Sjöbo så småflörtade vi lite. För min del var det bara skoj. Sen resten behöver vi inte nämna här. Och nej, han dissade mig inte på nåt elakt sätt. Dissade mig inte alls faktiskt. Men han är inte snäll, bara dum i huvet!)

Han: Hälsar man inte eller?
Jag: Nej.

Sen några minuter efter frågar ÖB-utlänningens arbetskompis om jag kände honom.

Han: Känner du honom?
Jag: Ja.
Han: Vad heter han då?
Jag: George:
George: Känner vi varandra?
Jag: Nej.

Ush, jäkla människa! >_<

Nepp, over and out for today! See u! ^^

Uäääh!

Datum: 2007-08-20 Tid: 16:12:05

Hm. Vet inte varifrån jag ska börja skriva, men skriver sen i fredags. Gjorde inge särskilt på dagen, men på kvällen var jag, Bemma, Roni och Mattias (?) på bio. Simpsons- the movie. Inte värt pengarna! Hade högre förväntningar på den, det är ju ändå en av världens mest populära serier, och lite bättre än så hade de väl kunna prestera!? Nej, ush! Efter bion åkte jag och Bemma till Bemmas syster Mia och hennes man Hassan på bröllopsmiddag. Slutade med att vi festade till det rejält. Eller iallafall jag. Bemma höll sig lite mer på mattan. Var egentligen inte meningen att vi skulle festa, men Mia ville bjuda på en shot. Därefter gick det bara utför. Hassan ville bjuda på en grogg och sen blev det bara mer och mer. Tidigare hade jag och Bemma bestämt att vi skulle ner till Snack på natten, så vi åkte dit och sen åkte vi tillbaka. När vi väntade på bussen sa vi båda att vi inte ville dricka mera. Bemma var duktig, jag inte såå duktig. Satt och tjoade o tjimmade med Mia och de andra. Vitt vin! Den jävla drycken borde förbjudas! Fattar inte varför jag inte kan stå emot den!? Aja. Bemma gick hem efter ett tag, men jag ville vara kvar och festa lite till. Men runt sex kände jag att jag kanske borde gå hem och sova. Men det fick jag inte. När jag kom ner på andra våningen kom Hassan efter och drog upp mig igen. Dom tyckte att jag skulle sova där, så dom bäddade ner mig på soffan. Ingen idé o göra motstånd, så jag låg där tills dom somnat, sen gick jag hem och sov jag med. Jag hade riktigt kul under kvällen iallafall. ^^ 

Och jäääävlar vad dåligt jag mådde när jag vaknade igen! Nu blir det inge mer alkohol förrän jag fyller 43. Eller nåt. Det är inte värt att dricka så för att sedan må apskit dagen efter. Menmen. Man lär sig av sina misstag!

O nästa måndag börjar man plugga! Ska bli så nice! ^^ Och dagen efter fyller man hela 22 år! Ska man skratta eller gråta?

Och idag har vi vart ner på Snack, och Bemma har köpt nya skor! Jag kan göra ett ljud så att det låter som att jag skiter ut en gris. Det är vad Bemma uttrycker det som iallafall!

Slarvligt inlägg blev det idag, för nu ska jag iväg igen!

Tjo!

Uppdatering...

Jag och Bemma satt på en bänk på stan då min telefon ringer.
Man: Hej! Jag ringer från Jenny´s gatukök! Du har lämnat ditt telefonnummer och namn här och sökt jobb.
Jag: Jasså!? Har jag?
Man: Ja, men det är inget du kommer ihåg eller?
Jag: Nja, det lär ju ha vart när jag vart ute isåfall o festat! Men jag ska börja plugga nu.
Man: Jaha, så du är inte intresserad då?
Jag: Jo, om det gäller helger är jag helt klart intresserad!
Man: Det låter inte som att du är det...
Jag: Jo, om det gäller helger är jag helt klart intresserad!
Man: Kan du komma hit så kan vi prata?!
Jag: Japp, jag kommer på en gång!
Man: Öööh, okej!
*klick*
Så jag och Bemma stack dit och så pratade jag med honom. Vi kom överens om att jag skulle provjobba på torsdag. Så vi får la se hur det går! Visst, det är inte så graciöst att jobba på en grill, men vafan! Det är ju pengar! ^^ Om jag trivs där dvs, och om dom trivs med mig...

Sen satte vi oss på Latte och tjötade med Engström och Patte, och sen gick vi till Södra torget. Fidde kom, så åkte vi upp till hans bror Magnus. Sicken liten myyysig lägenhet han har! Sen åkte vi hem. Och jag säger bara det: Jävla busschaffisar och bussresenärer i Borås! >_< Antingen kör chaffisarna asfort, eller assegt! Och resenärerna kan ju komma i tid! Tess har inge tålamod what so ever!

Tjo!

Impulsresan!

Datum: 2007-08-16 Tid: 10:11:32

Bemma och jag åkte som vanligt ner till Snack igår, men jag blev otroligt rastlös! "Jag vill inte sitta här, jag vill inte åka upp till sjöbo och jag vill inte vara i stan!" Snippsnapp! Vi åkte till Göteborg! Vi visste inte vad vi skulle göra eller nånting, men dit skulle vi iallafall.

Det första vi visste att vi skulle göra var att se om våran forne chef var i femman-huset, vilket han var. Sorgligt att se att han fortfarande jobbar kvar. Och att han värvar dessutom. Ojoj. Men samtidigt var det faktiskt trevligt att träffa honom igen!

Fortsatte lite längre in mot stan (tror jag) och kollade lite affärer, sen gick vi till 7-eleven och köpte en varsin dricka. Provade även en sån där ice-coffee som är ungerfär som en slusch. Den var asgo! Satte oss på trappan utanför Universitetet och försökte spela smarta studenter. Visade sig att Bemma är snäppet smartare än mig när det gäller utländska inflytelserika personer. But still, Bemma, I did better than you on the filmkunskapsprov i gymnasiet! :P

Därefter kände vi att magarna ville ha något ätbart, så det blev McDonalds. Köpte varsin McChicken och satte oss vid bordet närmast dörren. Alltså! Hur osmarta är vi svenskar egentligen? Går inte dörren öppna om man drar i den så ska man la trycka på den? Men nej! Massor som drog, och sen provade den andra dörren. Haha, roligt! En drog för kung och fosterland! <--- Mohahaha!

Det visade sig även att det var kulturfesten i Göteborg, så våra öron fick lyssna till bra samt obra musik. Vi följde en parad, lyssnade på en akapella-kör som sjöng typ två låtar innan dom blev avbrutna av en orkester, såg ett coolt gäng unga (21-27 kanske) som spelade trummor. Varje person hade en trumma hängandes runt höfterna och ja, det var bra. Lite mer variation kanske skulle sitta fint. Lyssnade på indianerna när de spelade sina panflöjtar och annat till en skiva. Jag älskar sånt! Vi hade snackat med indianerna tidigare på dagen, hur trevliga som helst. En av dom kom fram och pratade efter deras uppträdande. Och medans dom spelade blev jag uppraggad. Av en gammal, tandlös utlänning. Han lär ju åtminstone vara närmare 40, om inte över, Saknade två tänder och såg allmänt läbbig ut! >_<

Han: Jag känner dig!
Jag: Jaha? Jag känner inte igen dig, tyvärr! Vart bor du då?
Han: Här i Göteborg!
Jag: Jaha!? Meen, jag bor i Borås, vadå, brukar du vara där eller?
Han: Jag har en kompis i Härryda! (Hmm, det ligger inte ens i närheten av Borås)
Jag: Okej... (Och vänder mig för att lyssna på indianerna igen.)
Han: Kan jag få ditt nummer?
Jag: Min telefon är trasig! (Inte alls)
Han: Men hennes då, så jag kan få tag på dig? (Pekar på Bemma)
Jag: Hon har inte sin telefon med sig!
Han: Men ta mitt nummer då!?
Jag (suckandes): Ja, har du nåt o skriva på då?

Sen gick han iväg, men efter tio minuter cirkus kom han tillbaka och frågade om vi ville ha saft eller kaffe. Öööhm! Näej! Skulle jag inte tro att vi vill! Funderar på att rama in hans nummer, men jag tror jag slänger det istället! Ringer gör jag iallafall inte! :P

Sen gick vi tillbaka och lyssnade på trum-grejjen. Hahahaha! Skrattar bara jag tänker på det! Ser en brud (hög som ett hus, eller full som fan, eller utvecklingsstörd) som dansar till trummorna utan något som helst på överkroppen. På nåt jävla vänster lyckas hon snurra på tuttarna mot varandra. Haha, såg så jävla kul ut! Dessutom dansade hon nån jävla skum dans, och man kan säga att de som uppträdde blev nog mer än bara lite irriterade på henne. :P

Gick och lyssnade på ett annat band och gissa vem som sätter sig bredvid mig!? Den höga, fulla, eller utvecklingsstörda bruden! "Jag hade en gång en bååååt! Men var e den nu??? Jag bara undrar, jag bara undrar! Hejhej Monika! Inatt jag dröööömde!" och massa massa mer sjöng hon. Osammanhängande och högt som faan! Folk skrattade åt henne vilket bara gödde henne till att sjunga mera! Till slut kunde inte jag heller hålla mig! Sen hade hon mage att tigga en cigg av mig. Tänkte att det var lika bra o ge henne en innan hon klappade ner mig eller nåt!

Sen gick vi till stationen, och på bussen hem var vi hur nöjda som helst med vår resa! ^^  Frågade killen som satt bakom oss om han visste vad stjärnfrukten som man har i bål heter. Vi är ju Fruit-buddies och tänkte att vi skulle tatuera in någon frukt för att bevisa det! Karabola eller vad de hette. Killen var trevlig iallafall, men det visade sig att han skulle snart bli nitton! Fanken! Jag som trodde han var tjugotre-tjugofyra! Han var ju söt!

Power till dig om du läst ända hit!

Birdie lever!

Datum: 2007-08-13 Tid: 17:29:41

Borgatjoff lever! Han kan till och med hoppa i buskarna. Jag och Bemma är bra! Vi är snälla! Djurens beskyddare och räddare! ^^

Kom in på barnskötarutbildningen som jag sökte till. (Tror inte att jag skrivit något om den) Men det är en barnskötarutbildning på ett år iallafall. Sen ska jag till Fristad på intervju för pers. ass. utbildningen. Så vi får la se. Vet inte om utb. till barnskötare kostar något, men den till pers. ass. kostar sammanlagt 800 kr. Men det kan det vara värt kanske. Vi får helt enkelt se om jag kommer in först så får jag klura lite på vad jag ska göra. ^^

Har börjat med... nej, jag skriver ingenting om det, det kommer bara gå åt helvete i så fall. >_< Och det vill jag ju inte. ^^

Har varit på Snack två ggr idag. Träffade Gössa när jag skulle till arbetsförmedlingen, så tog en kaffe med honom.
Sen mötte jag Veronika, Engström och Patte på Södra torget, sen kom Bemma, Koffa och Mustela. Snacka om att dom skrattade när jag berättade om dopet. (Dom ville höra allt från mig, för Bemma hade berättat för Veronika, och Veronika för Koffa och Engström. :P Såna saker sprids snabbt kan jag lova!)

Sen åt jag, Bemma, Koffa, Mustela och Malin på Snack. Gick till H&M och Koffa testade en orange/ rosa klänning. Så vackert. Han passade i den, typ! Mötte upp Fidde och nu sitter vi alla hos Bemma. Det är la det som har hänt hittills.

Och jag käkade äcklig jävla havregrynsgröt till frulle idag. Det är såå vidrigt. Menmen. Det går la ner med lite våld. Eller tvång kanske jag ska säga. Skulle nog se kul ut om man tröck ner skeden i halsen. ^^

Nope, that's it for today!

Almost our qute Borgatjoff!

image30

Stackars birdie!

Datum: 2007-08-11 Tid: 21:49:21

Jag och Bemma-mannen har vart nere o fikat idag. Ovanligt va!? Sen gick vi för att köpa några nödvändigheter på City och därefter skulle jag ladda på mitt busskort. Då ser vi en skadad fågel. Aaaw, stackars den! Det droppade blod från näbben and stuff, han hade ett sår på sidan av huvudet med. :/ Medan vi står där och betraktar den och fundilurar på vad vi ska göra så kommer två damer (som inte var i sällskap med varandra) och delar vår sympati för den stackars fågeln. Ringer hit och dit för att försöka få dit någon som kan avliva stackarn (polis eller veterinär eller liknande) så illa däran var "han". Troligen blev han misshandlad av andra fågeljävlar! Men ingen vi ringde till verkade bry sig. Hade det vart en jävla människa hade ni brytt er och kommit direkt! Fy helvetes jävlar för såna människor som tycker att människan står högst. Tess hatar! Måste ner till stan imorgon och se om han ligger där avliden. Jag och Bemma sprang te en kines-restaurang och fick en bytta så vi kunde lägga fågeln på ett lite säkrare ställe, så inte nå fulla idioter börjar sparka fotboll med honom ikväll. Hoppas han ligger säkert där vi la honom. Annars blir jag ledsen!

För övrigt så har jag haft en kul/jobbig vecka. Det är satans jobbigt att umgås med en människa man aldrig träffat innan i fem hela dagar. Speciellt när man ska snacka engelska. Fast det var det roliga med veckan, engelskan. Och att ha fikat med Bemma och sånt. Har snackat med en dansk på engelska lunarn ett tag, och han ville komma på besök. Ta inte illa upp nu dansken om du läser detta, men jag tror inte riktigt att vi ens passar till att vara kompisar. Vi är helt enkelt för olika. Jag pratar mkt, men du är värre än mig! Och ja. Variation på historier kanske? Då kanske man skulle orka lyssna! Oh, well! Dessutom: här i Sverige brukar vi skölja disken efter att vi diskat den. Fick diska om den disken du diskade. Men hey! Thanks for trying. Och när man ska vara borta i flera dagar så brukar man väl ändå ta med sig ombyteskläder? Iallafall kallingar! >_< Sorry att jag hänger ut dig (om du nu läser) men jag pallar faktiskt inte med dig! Hoppas du inte blir ledsen. Btw, Bemma håller med mig! Hon och jag är lika!

Jag är på djävulskt humör just nu!


Jag måste säga att "Bo Kaspers Orkester" är bättre än vad jag trodde. Iallafall instrumentalt. Jag, Bemma och Dansken såg dom på Stora torget i torsdags. Benen ville bara gunga hela tiden, även om jag kämpade som en gnu för att stå still. Till slut lät jag benen vinna och gungade lite rytmiskt till musiken, och det såg nog helkonstigt ut. Menmen. När de slutade spela träffade vi Fidde, Malin, Coocoo och några till i stadsparken. Fidde red på sån där robot-tjur när man ska hålla fast sig. Jag betalade, snäll som jag är! Men det gick la sådär, eller vad säger du!? Coocoo däremot, en seg jävel! Final på Åhaga den 1/9 =) Must be there!

Ett hemligt meddelande till Bemma: hän on mennyt kotia! Haha, min finska suger! ^^

Igår hade jag och Bemma-mannen filmkväll. Kunde vi valt sugigare filmer eller? Pledge this med Paris Hilton suger. Bitchen kan ju inte ens spela sig själv! >_< Då är man kass! Och en skräckfilm från Japan: Tomie, flickan som vägrade dö. Skräckis? Kiss my hairy ass! En minut läskigt av 1 h och 40 min kallar inte jag skräckis. Däremot var Tomie, replay jäklarns mkt bättre! Den är värd att kalla skräckis! ^^ Sen avsluade vi med Happy feet. Gullig pingvin som liten, men sen var historien rätt otrolig. Som att en dansande pingvin släpps ut ur zoo:t och återvänder hem, och räddar hela "stammen" från svält? Ni som sett den vet vad jag menar! Dessutom hade vi en jävla massa godis!


image29


Nu ska jag och Bemma gå till tappen och hyra en film. Jag ska tvinga henne! Sen ska vi ätagodiset vi har kvar från igår! ^^

Uppdatering: Vi gick och hyrde film, sen åkte vi ner på stan. Fikade på Snack! ^^ Mysigt som fan på natten ju! ^^ Sen gick vi och kollade hur fågeln mådde. Han sov, men vi flyttade honom lite med hjälp av byttan som vi fick på Kinan innan. Skönt att se att han levde fortfarande och han verkade piggare nu! ^^ Ska ändå kolla till honom imorgon! Orolig för den lille krabaten ju!

En månad och 2 dagar!

Datum: 2007-08-08 Tid: 14:36:56

Jag höll mig nykter i 1 månad och 2 dagar. Igår drack jag några Long-gin-drinkar. Men jag blev inte full, men jag var inte helt nykter heller.

Jag, Dansken, Bemma och Malin hade pannkaksfrukost hemma hos mig. Sen kom koreanerna med några kort dom hade tagit under dopet (som jag skrev om tidigare). Ingen kommer någonsin få se dom korten! ^^ Haha, såå fult! Men iallafall. Efter frukosten (som man egentligen kan kalla lunch) så låg vi och glodde på tv. Sen åkte vi ner till stadsparken där Fidde väntade. Satt och tjötade och drack. Jag och Bemma köpte glass till alla. Det var mysigt.

Sen lyssnade vi på allsången i parken. Den sög så hååårt! :P En allsångsledare som inte ens kunde sjunga, och bara gamla människor som lyssnade. Menmen.

Har la inget mer o skriva. Detta inlägget var helt meningslöst! :P

Den stora stygga!

Datum: 2007-08-06 Tid: 14:30:09

Jag räddade min o Bemmas dag nyss! Hon har ju datorn precis vid balkongen, o så såg jag att en geting hade satt mål på den öppna balkongdörren. Smidigt hoppar jag från fåtöljen och springer i baywatch-stil mot dörren, och *SLAM!* faran oskadliggjord! Who's the man? (Ehm, the man who's afraid of a wasp)


image28


Planer för dagen:
- Vakna till liv
- Åka den varma bussen ner till Snack
- Fika timmar med Bemma
- Möta dansken vid tåget
- Hinna prata massor i telefon!

Chillevippen!

Vafaaan!? Jag blev döpt igår! (Läs föreg. inlägg)





Jag blev ju döpt av misstag, jag hörde inte vad dom sa!

Datum: 2007-08-05 Tid: 22:17:05

Slog upp ögonen på morgonen, kände att jag behövde pinka. Medan jag sitter där och är nästan klar så plingar det på dörren. Nyvaken och irriterad ropar jag "Ja, jag kommer!" när det plingar flera gånger efter varandra. Öppnar dörren och där står två asiater. Hm, what tha fuck!?

Dom frågar om jag vill svara på ett frågeformulär, och det går jag med på. (Varför hade inte Bemma eller någon kunna ringt mig tidigare så jag hade varit mer vaken och sluppit detta?) Sätter oss i köket och jag erbjuder kaffe eller ett glas juice, dom tackar ja till juicen. Fick höra att svensk juice var "delicious!". Formuläret handlade om religion.

"Do you .... *blurblurblur*" (blurblurblur =jag inte hörde vad dom sa)
"Yeah, I do!"
Efter mitt svar ser tjejerna väldigt entusiastiska ut och börjar klappa händerna. Hm, oookej. Vad har jag svarat ja på nu?!

Dom ringer ett samtal och plötsligt kommer det upp en manlig korean som jag får veta är präst. Han undrar om jag har en skål, så jag tar fram en åt honom, sen säger han att jag ska sätta mig i badkaret på knä, hålla ihop händerna och blunda. Han börjar hälla en massa vatten över mig och ber om mig på engelska. Jag har blivit döpt av misstag!!! Efter det blev det nattvard på tjock äcklig oblat och alkoholfritt rödvin som smakade typ jordgubbssaft. Sen fick jag skriva in mig i en bok, så Sankte Per kommer se det vid Pärleporten att jag är jag, och att ingen annan kommer in som utger sig för att vara jag. Man hamnar ju nämligen i "havet av eld" om man inte står på listan, dvs helvetet. Så jag har mitt på det torra nu jag! *Ironi som faan!* Sen tror dom även att Gud har kommit ner på jorden i form av en kvinna som dom kallar "Mother". Hon ler alltid, kramar alla som vill bli kramade och visar aldrig sin smärta efter våra synder. Nåt sånt! Jaja.

Avslutar detta med att skriva att jag fick en liten jävla koreansk bongotrumma-mobilsmycke, 2 stora pins och visitkort till tjejerna. För dom ville "keepa in touch". Aja, whatever!

Här följer vissa hm... minnesbilder. Enjoy!

Pins och visitkort
image24

Koreanska jävla bongotrumman
image31

The holy water
image26


När Bemma fick reda på detta runt tretiden så har hon mobbat mig ända sen dess, Fidde smålog lite när jag berättade och Jeanette garvade lika mkt som Bemma, fast mkt högre. Dessutom vill koreanerna hämta mig runt fyra på Tisdag för att åka och be. Det skulle jag inte tro! >_< Nooo way!

Och som vanligt så fastnar jag vid Bemmas dator när jag är hos henne! >_< Shame on me!

God bless you!

Denna kotten ska jag klappa nån dag! ^^

image27


2007/08/04

Datum: 2007-08-04 Tid: 18:53:51

Sådär ja! Nu har pappa och resten av familjen varit ner o hälsat på! Det var roligt  =) Dom kom i Onsdags natt. Fick höra att min lght var mysig o så. Hade saknat dom mer än vad jag trodde.

På torsdagen var vi på Liseberg, nice som tusan. Dock mkt folk o långa köer. Menmen. Igår åkte pappa och ena brodern till Gbg för att kolla på Rolling Stones. Jag, pappas tjej och andra bror bara slöade mest. Käkade på The Wook. Helt klart godkänd mat. Käkade oxfilé o stekt potatis med beasås.

Nu sitter jag hos Fidde och håller på o bråkar med hans tangentbord. Sicken jävla skit! Går ju inte skriva, saker o ting sitter fel. Och man måste slå på vissa tangenter, gå tillbaka 100 gånger/per ord. Men jag vinner efter lite envishet.  Och Fidde tycker att mina meningar är konstiga. "Det är typ ditt bästa misstag" tog han som exempel. Jaja, jag är inte så bra på det svenska språket.

Har en låda Long-gin-drinkar hemma med. Funderade på att sälja dom, men har efter stort övervägande bestämt mig för att jag behåller dom ett tag till. Antingen dricker jag dom själv nån gång, eller säljer dom när jag har kasst med pengar. Vi får la se. Imorgon har jag varit nykter i fyra veckor. Det är inte illa pinkat för att vara mig.

Nepp, kanske bäst att avsluta innan Fidde´s tangentbord måste gå i graven. Jag tänker aldrig mer skriva på det! Sanna mina ord!