Ajjemän!

Datum: 2007-06-25 Tid: 13:29:03

Som jag skrev förut så fick jag tillbaka en låda med brev från en kille i Göteborg nu i veckan. I lådan låg också brev från hans kusin och en annan kompis. På skoj sökte jag efter kusinen på hitta.se, och skickade iväg ett sms där jag frågade om det var rätt Simon och om han hade en bror som heter Samuel. Ajjemän! Rätt var det! Riktigt skoj! Träffade dom i lördags (Simon, Samuel och en Johan), följde med till Lysekil på en cruising. Var skitkul att träffa dom igen! :) Pratade gamla minnen och sånt. Sen när vi stod o väntade på att få köra på båten som skulle ta oss till Lysekil så kommer det en kompis fram till killarna. När han går iväg så frågar jag om det var Johan Tjärndahl, "kompisen" som jag också fått brev från. Dom svarar att jag har rätt, och efter en stund kommer han tillbaka. Då kollar jag på honom och säger: Hörrödu! Kan du säga "R"? (När jag åkte med dom till Öland på läger -00 så småmobbade jag honom på skoj för att han inte kunde säga "R"). Han bara kollade på mig och sa: "Nääe!? MEN! DET ÄR JU DU JU! Har du kommit ner ända från Stockholm för att träffa Simon och Samuel?" Med tanke på att jag inte har haft någon kontakt med killarna från Göteborg sen hösten -00 så visste dom inte att jag numer bor i Borås! ^^ Så dom hoppas jag få träffa massa mera! Vi har iallafall bytt nummer nu...

Igår blev det lite småparty helt oplanerat! Jag, mamma, Ile och Jouni gick till pizzerian för att dricka lite vin. Där träffar vi killen med de fina bruna ögonen, och hans tok-kärring. Riktig idiot är hon! Hon är väldigt noga med att påpeka att hon är grevinna, och att hennes kille är greve, och att vi vaaanliga människor inte är värda ett skit! Så frågade hon om någon hade eld, så hon kunde tända sin cigg. Då svarade jag: Nä. Men du kan ju alltid pröva att springa igång den. Då tog det hus i helvete! Hon började skrika på mig, o morsan försvarade mig medan jag bara sitter o skrattar. Hon klappade till morsan, hon fick några smällar tillbaka och så gick folket in o satte sig. Kvar satt jag med "fin-öga" och crazy-bitch! Ville ju röka klart. Då skriker hon åt mig att jag är en jävla hora, att jag luktar illa och är ful som fan. Fast jag sitter inte ens en meter ifrån henne. Mitt enda svar var lugnt: Ja, smaken är ju som baken. Och du är stor i orden med riktigt liten på jorden! Då slängde hon ciggen mot mig, som missade, vilket gjorde henne änmer förbannad. Då lutar hon sig över bordet och ger mig en käftsmäll. Det enda jag kunde göra var att skratta, för hon såg riktigt rolig ut! (Under all tumbulens så hade en person jag känner kastat en pizza på henne, så hon hade pizza i hela håret, ansiktet, väskan, kläderna... ja, allt!) Men ägarna till pizzerian hade ringt snuten som kom o hämtade henne. Undrar hur lilla fröken grevinna klarade sig där i sin lilla fyllecell?  

För övrigt var det min första käftsmäll ever! Haha! Och grevinnan ska vara jäkligt tacksam över att jag inte tände till, för då skulle jag också fått sitta i cell. Men lilla Tissen kunde ju inte göra annat än att skratta åt det hela!

Snipp, snapp, snut <--- som grevinnan blev tagen av igår!


Nej, men vi kan vara bästisar!

Datum: 2007-06-18 Tid: 17:06:33

Sitter hos Carola, lånar hennes dator. Nörd, det är vad jag är. Jupp, så sant!

Malin kommer till mig ikväll. Vi ska kolla lite film o sånt. Nice nice! Ska inhandla lite snacks o så, hade jag tänkt.

Jag har faktiskt ingenting av intresse att skriva mer... Förutom att Biggan och Kurt (två människor på 58 och 64 år) kom o plingade på min dörr idag. Jag ville inte ha in dom, så jag fejkade sjuk. Bara för att jag har varit lite trevlig mot dom så suger dom sig fast som två iglar vid mig, en tjej på snart 22 år. Biggan tjötar hela tiden, hon kan verkligen inte hålla truten! Och Kurt, han är väl trevlig, men hallååå!? Hur ska jag säga till dom att jag inte vill att dom kommer bara sådär?  Dom gick, och efter 40 minuter kommer Kurt tillbaka med en påse som han sträcker fram till mig. Då hade han köpt en liter mjölk, en burk honung och vitlök till mig och sa att jag skulle krya på mig! Det var ju snällt, men det förvärrar bara mina försök till att "göra slut" med dom.


 


Och så har jag bytt msn idag. Skriv om du ska ha den!



 

image14


4 små hemligheter jag har!

Datum: 2007-06-17 Tid: 16:54:06

I brist på något bättre att skriva så tänkte jag avslöja några hemligheter...

1. Jag älskar att bajsa i mörker!
2. När jag mår dåligt lyssnar jag på en skiva som handlar om Gud.
3. Jag saknar ett av mina ex, som jag inte borde sakna. Och så saknar jag hans lght. 
4. Hälften av alla människor i min telefonbok skulle jag inte kunna tänka mig att släppa in hemma hos mig.

Bekänn en av dina hemligheter nu genom att kommentera!

Haha, hittade en låda med gamla brev och sånt idag! Var en massa brev från en kille jag blev tillsammans med på nätet utan att ha träffat honom, och vi skrev att vi älskade varandra sååå mkt! Det var runt år -99-00. ^ ^ Riktigt kul att läsa! Åkte med honom på ett kristet ungdomsläger på Öland -00, fast vi blev inte så kära i verkligheten som på internet. Blev kär i hans kusin istället. Men det roliga är att vi har kontakt fortfarande, lite då o då! =) Under den tiden bodde jag i Rimbo och han i Göteborg. Man kanske skulle åka dit och träffa honom och resten av det gänget någon dag! Skulle vara grymt roligt! =) Och han ska gifta sig! Wiie!

Kan inte hjälpa det, men sitter o tänker på om Daniel's kusin är singel i dagsläget! Haha, ja. Så kan det vara!

Tankar!

Datum: 2007-06-10 Tid: 21:55:46

Idag har man legat på stranden typ fem timmar eller vad det nu blev! Såå skönt! Sola och bada, finns inget bättre!

Emma tycker att jag ska skriva en bok med alla mina tankar. Dom är konstiga, tycker hon. Hon och jag har pratat om att starta eget, och en tanke jag hade var att hyra ut trampbåtar i fontänen på stora torget här i borås. Sen undrade jag hur många fästingar det fanns på gräsmattan där vi låg! Sen var det några mer tankar som hon tyckte var knäppa, men kommer inte på flera nu! :P

Denna helgen har vart hur go som helst! I fredags hade Moa sin skolavslutning. Därefter åkte vi ner till Lilla krogen och käkade lunch och skålade med alla studenter som åkte förbi i sina lastbilsflak. Ett jävla liv! Sen kom Kim och hans dotter Ronja. Jag, mammi, Moa, Mathias, Kim och Ronja åkte ut till stugan. Badade nattbad och grillade. Såå gött! Satt uppe och pratade och dansade till fyra, nån gång. Riktigt nice!

På lördagen tog jag med Moa och Ronja ner till sjön för att bada innan vi skulle åka. Bättre syssla än de andra gjorde. Städa och diska! Ush! :P Sen åkte vi till svenljunga och skulle byta bil. Där märker Kim att det är punka på hans bil, en thunderbird! Faan va arg han blev! Och jag bara skrattar när sånt händer och människor blir arga. Det är ju såå kul! Sen blev det till att kolla läget vid stranden i sexdrega... träffade mammas gamla ex's son. <-- konstig mening! :P Han hade vuxit till sig och blivit smal ju! Oj, sicken skillnad! Jag, Moa och Ronja badade, sen åkte vi till stan.

Gick hem för att duscha, sen skulle vi till pizzerian (Jag, mammi och Mathias) Jajustdet! Dom somnade båda två och jag ringde o ringde. Av ren irritation somnade jag med. Ringde till dom en gång till när jag vaknade, men dom var för trötta för att gå nånstans. Då gick jag själv! Träffade ett par goa bekanta där. Åt en kycklingsallad och tog en cider, sen blev det hem till Tony för efterfest. 3 av dom i sällskapet är/ har vart intresserade av mig. Den yngsta av dom är 32. Ujuj!

Och idag har jag som sagt legat på stranden och solat och badat med Emma. Vi blev typ uppraggade av 4 polska gubbar som inte kunde svenska. Ena sa hej, och jag sa hej tillbaka, så kom han fram och tog mig på armarna... Öhm, va? Varför gör man så liksom?

Ne, nu ska jag faktiskt inte skriva mera! See you!

image13

Jag hade precis badat med kläder och vill ge ile en blöt kram. Tokfaan hoppar upp i min
famn, och när bilden togs så vart det lite tungt! Snygg min va?

I en perfekt värld...

Datum: 2007-06-05 Tid: 21:02:41

image12
I min perfekta värld är jag populär.

Jag har en perfekt pojkvän som håller mig kär.

Jag har massa pengar och kan göra vad jag vill.

Jag har den bästa personligheten och behöver inte göra mig till.

I min perfekta värld bor jag på bästa läget i stan.

Jag dricker porlande friskt vatten ur en silverkran.

Jag har den nyaste bilen med alla tillbehör.

Jag har en lyxig båt och en egen kapten som kör.

I min perfekta värld har jag en söt liten hund.

Jag har tillgång till alla coola krogar som VIP-kund.

Jag lever livet som de flesta bara drömmer om.
Men det dom inte vet är att jag hellre vill leva som dom.


Kommentera dina tankar om dikten...



 


Lite test och sånt!

Datum: 2007-06-04 Tid: 11:57:08

Dagboksbloggare
Din blogg är din offentliga dagbok. Du skriver om tentor, mensvärk, godissug, barnuppfostran, tandläkarbesök, ångest, spindelfobi och relationsproblem. Du skiter fullständigt i huruvida dina inlägg innehåller korrekt grammatik, kommatering och tangentbordsmissar. Din blogg är ändå bara till för vardaglig ventilering och att ingen läser den bekommer dig inte det allra minsta.

Det stämmer la kanske.


Vilken bloggtyp är du? http://www.testriffic.com/test/psilotripitaka/9057/Vilken-bloggtyp--r-du-

***



Du är mest lik Bree van de Kamp.

Du är en god mor och en god fru och gör allt för att behaga din familj. Dina grannar avundas dig men kan också skrämmas en aning av ditt överförnuftiga jag.

Du gillar:
Public service, storhandla, brodera, trädgårdsskötsel, baka kakor.

Du gillar inte:
Dokusåpor, Long Iceland Ice Tea, Christina Aguilera, lägenheter, otacksamhet.

Det stämmer ju fan inte alls!

Vem är du mest lik av hemmafruarna? http://www1.kanal5.se/desperatehousewives/test.asp

***

image11

Haha, okidoki.

Vilken Astrid Lindgrens figur är du? http://hem.passagen.se/kitty2000/Quiz/quiz.html

Jag har en del visdomsord!

Datum: 2007-06-03 Tid: 23:21:51

Det första visdomsordet blir: Njut av glädjen när du finner den! Idag har jag varit så überglad! Har umgåtts med Malin hela dagen idag! <3 Och med Azad. Han körde ut mammi till stugan där hennes karl o en del andra var. Åt grillat, drack öl, badade (med kläder, var hur gött som helst) och skrattade som fan! Jag älskar dom människorna, dom är så sköna! ^^ Träffade även Malins föräldrar idag. Jag tycker dom var trevliga! Försökte göra ett gott intryck, även fast jag stank gammal fylla! Haha! Efter att jag träffat dom åkte jag o Azad o hämtade syrran, passar henne inatt. Vi blev lite försenade, men det var ingen större fara!

Andra visdomsordet: Säg upp dig om du vantrivs med jobbet! Jag ska fan aldrig mer jobba med något jag inte tycker om. Då går jag hellre arbetslös. Visst kan man få problem med att betala hyra och telefon och sånt, men vafaan!? Dör du för det eller? Du kommer ju få höra en jävla massa arga kommentarer från dom som vill ha pengarna, men hey! Bättre sent än aldrig! Right?

Tredje visdomsordet: Var glad över den du är! Det har jag varit idag. Jag har trivts med hela mig idag! Med mitt utseende, personligheten, jaa. Allt! Efter att jag och Malin badade så har båda vi gått runt utan tröja, bara i bh o brallor. Och det var hur jävla gött som helst! Visst, det finns överflödigt fläsk (som Malin kallar sitt hull för), men so? Det får sitta där tills jag orkar göra något åt det. Du behöver liksom inte kolla om du inte vill! :P

Fjärde visdomsordet: Hmm, vad ska vi komma på för smart här då? Jo! Berätta för dina vänner att du tycker om dom! Det är en sak jag har märkt! Vi tar varandra förgivet! Vi säger sällan att en person betyder mkt för en, eller att personen gjorde något som gjorde dig glad etc. Jag blev jätteglad idag för att Malin sa att hon blev glad av att umgås med mig! Det värmde som tusan, med tanke på hur nere jag har vart den senaste tiden. ^^ Malin gör mig alltid glad!

Idag när jag vaknade så sa Malin att det hade flygit runt en fågel i min lght. Varför vaknade jag inte och såg det för? Den hade ju varit kul! Och Malin tänkte väcka mig, men den hade redan flygit ut då. :P Oh well! Sen gick vi (Jag, Malin o Patte) till Shell för att  möta mammi, för att sedan bli hämtade av Azad för att åka till stugan. Men Patte blev tvungen att stanna i stan, för en av mammas kompisar skulle med ut på landet. Mammi betalade honom till o med för att stanna i stan. 50 spänn! Haha, jaja. Jag stannar också gärna i stan ibland! Hur mkt får jag?

Hm, detta blev kanske lite osammanhängande eller så, men ja. Så kan det gå!

Orvar the bumblebeedog sover fortfarande. Slö jävel! Man skulle nästan kunna tro att han är död!