En dag avklarad, 1 174 347 kvar!

Datum: 2007-12-30 Tid: 20:23:06

Fullt ös - medvetslös! Eller kanske inte, vem försöker jag lura? Fullt ös är sant, men medvetslös!? Jag kommer inte kunna sova inatt iallafall. Känns som att, för att få någon sömn utan hjälpmedel, så måste jag springa ett maraton. Men som alla förmodligen redan vet så orkar Tiss inte det!

I vilket fall som helst har dagen vart proppfull av "to do".
- Renskriva anteckningar från skolan i mina nya, men ändå inte så fina block. Fast när jag börjar använda dom i skolan kommer allt se ut som vanligt ändå... huller om buller och kladdigt som fan!

- Simma med Veronika. Vilket var very funny! Gick ner till stan (men med mina matte/ tidskunskaper räknade jag fel, vilket resulterade i 10-15 minuters väntan på att Veronika's buss skulle anlända). Men allt gick som smort efter det iallafall, trots lånat kort för Veronika' s del (hon lånade Bemmas). Förutom "Butch-bitchen" som gav mig en känga på benet när hon simmade förbi mig när jag och Veronika vilade. Sa ett "aj!" i hopp om en ursäkt. Fick ingen. Och ni vet mig, måste alltid kaxa mig. "Det där var ju jävla snällt!" fortsätter jag för att få min ursäkt. Det jag får är "Men stå inte där då!" Gaaah! Hade lätt kunnat dränka henne! Jag upprepar: Lätt! Försökte mig på ett försoningsförsök och att få min ursäkt i omklädningsrummet senare. Men för vilken 50-öring då? Visst, det gick att prata med henne, men att hon försöker få det till MITT fel att HON sparkade MIG för att jag stod vid kanten och vilade, that's just wrong! Om du läser detta Butchen: Passa dig jävligt noga! (Tiss är på krigarhumör!) Btw, Veronika, korven och drickan smakade väldigt bra efter simningen! ^^ Thanks for today!

Tillbaka till dagens to do's.

- Möta upp Simon för att åka på middag hos hans syster och hennes kille. Var roligt! Gillade båda två. Hoppas dom gillade mig med, trots att jag framställde mig som en hämndlysten bitch med aggressionsproblem. Berättade både det ena och det andra om mig själv, vilket inte målade mig till den fagra ros jag egentligen är. Men som Simons syster sa: Bättre nu än sen! ^^ Dessutom kom vi fram till att hon har varit min mammas handläggare på Försäkringskassan. Hur stor är chansen för det då? Men nu vet jag iallafall att jag och Simon kan gifta oss inför en samlad släkt! Mamma tyckte nämligen att Emma var skitbra som handläggare, och att det är synd att hon har fått en annan.

- Handlade efter middagen. Alltid lika roligt att handla med hjärtat! <3

-Fortsatt med renskrivningen av vårdslöst nerkluddade anteckningar. Börjar komma en bit på väg nu iallafall. Har faktiskt varit så duktig att jag har googlat fram ord som jag inte har förstått. Så smartare blir man trots allt, tror jag.

Vad blir morgondagens måsten? I'll tell ya! Absolut ingenting! (Förutom att köpa skithuspapper ut till mammi. Dom skiter som lösmagade hundar därute!)

Vi hörs imorrn, bloggen!

Förresten. Om jag hade 1 174 347 dagar kvar att leva (som jag skrev i rubriken) skulle jag ungefär bli 3239 år gammal.
1 174 347 / 365 = 3217
3217 + 22 = 3239
Så lite matte kan jag allt!

Svägerskan är så jävla bright! ^^

Datum: 2007-12-29 Tid: 20:19:53

Jag, Simon, mammi och Mia (Kimpah's tjej) sitter och löser korsord.
Jag: Mårddjur och fiskeredskap???
Mia: Nät!?
Jag: Sex bokstäver...
Mia (bombsäker): Håv!

Jag (till Simon igår): Vad gjorde du därnere?
Simon: Ne, inget, bara möblerade om!
Antar att det bara var kul om man var med. ^^ Garvade som fan iallafall!

Dessutom är Simon jäkligt förkyld nu. Ord som fine blir bine osv. Stor skrattfaktor! Fast varje gång jag garvar ser Simon sårad ut och frågar "varför skrattar du åt mig, honey?". Sorry, babe, kan inte hjälpa det! Inge kul att du är förkyld, bara roligt när du pratar!

Och nu till något helt annat... Hur kommer du se ut i håret när du är en gammal tant/ gubbe?

Och erkänn att den nya designen på min blogg är fräääsch!!! Thank you, Veronika! ^^

Gröna smurfar, inte blå i min värld!

Datum: 2007-12-28 Tid: 20:19:12

Vaknade lite sent, pga jag inte kunde sova inatt heller. Men hjärtat hade sån där insomningspills, så tog en sån. Sov rätt gött efter det!

Gick ner till stan och mötte Bemma, sen fyllde jag på mitt busskort. Därför jag gick ner, för er som ville veta. I spöregn dessutom. Liiite duktig jag är! Inte för att det är så långt, men Tiss och att gå, det rimmar inte lika. Var nice o umgås med Bemma idag. ^^ Käkade en äckligt god kycklingburgare på Snack, sen åkte vi till Knalleland efter tusen års väntande på bussen. Men fick en del roliga inköp i Knalleland iallafall. Datummojjs till min filofax, block till skolan, så jag slipper leta som fan vart jag skrivit saker, lite pennor, hårfärg (!) Jag vet att jag inte tål hårfärg, men testade såndär mousse. Får se om de gröna smurfarna kommer inatt och ska skrubba rent mitt huvud? Fick såna hallisar när jag färgade håret förut. Stooora, gröna smurfar som gick runt med sopkvast och skurmopp och rengjorde mitt huvud. Resultatet efter en hårfärgning blir nämligen svidande sår, inte så trevligt! Får se hur det blir med moussen.

Hjärtat hjälpte mig färga håret. Thanks hun! ^^ Lite färg blev det, men inte så mkt. I think. Men det syns ju, lite. Efter bloggandet ska jag poppa popcorn och ta det lugnt med honom i soffan, om det kommer någe intressant på tv.

Ne, har la inte mkt mer att skriva. Ut och umgås med mammi och bror mfl på lördag. Förhoppningsvis simma med Roni på söndag om hon kan skaffa barnvakt, och träffa Simons syster! ^^ Yep!

See you folks!

Innan jag räddar liv måste jag slänga skräp!

Datum: 2007-12-27 Tid: 23:23:21

Ni som känner mig vet ju hur jag är. Rapar och fjärtar vart jag vill, när jag vill. Det hände idag när min kära bror bjöd på mat på "The Wook". <3 Smällde av en hög rap utan att tänka mig för och upptäcker "misstaget" när hjärtat, broshan och Mia sitter och asgarvar. That's me, folks! Och vet ni vad? Kimpah och Mia förlovade sig där, med mig och Simon som vittnen! ^^ Aaaaw!

Var på Landvetter för att lämna av Moa tidigare under dagen. Mötte även upp bror och Mia där. Medan vi väntade på planets avgång (plåtkråkan blev försenad dessutom *grrr*) roade vi oss bland annat med att kasta "tampong-i-papperskorg". Tror ni inte på fanken att jag råkar kasta den på en brud som sitter där, alldeles för nära. Hon får skylla sig själv. Faktiskt! Plötsligt ropade dom i högtalarna att dom sökte en läkare eller sjuksköterska. En kvinna bänkraden bakom oss rusar iväg. Hon räddar inte bara människors liv, utan hon tänker på miljön också, för på vägen till informationen springer hon till papperskorgen först för att slänga sitt skräp! Dutti kvinna! Men egentligen, hade hon vart så nöjd över sig själv och sin skräpslängar-mani om personen som behövde henne dog? Hon har säkert gått på Fristad Folkhögskola - den miljövänliga skolan!

Och på tal om skolan... saknar en del folk därifrån! Det är hur skönt som helst att rasistgrejjen hände egentligen, annars hade vi unga i klassen inte haft så bra kontakt som vi har nu. Alla vi youth's håller ihop nu! ^^ Suck on that, ålderdomsmänniskor!

Några punkter till som jag inte orkar skriva utförligt om:
- Jävlarns skönt och simma idag.
- Imorgon ska jag träffa Bemma!
- Datorer och internetanslutningar are eviiil things! >_<

Where is John SleepyHead?

Datum: 2007-12-26 Tid: 18:27:04

Att inte kunna sova, erkänn att det är bland det värsta som finns!?!? Igår gick jag och hjärtat och la oss vid elva. Jag tror jag somnade runt två nån gång. So mucho fun! Not! Kunde inte göra särskilt mycket heller, ville inte väcka Simon. Men efter ungefär en timmes sömnlöshet ropade nikotintarmen, så gick upp för att göra den nöjd. Resultatet blev nog en vaken Simon (gnissliga jävla balkongdörr) och ändå ingen sömn. Tänkte att "om jag går upp och snyter mig och andas genom näsan kommer jag säkert kunna sova!?". Tror ni att det funkade eller? Neee! Räknade får, gjorde en egen tecknad saga i mitt huvud, en del fundilurande, but still no sleep. Men somnade gjorde jag iallafall till slut, tydligen.

Men var tröttare än tröttast när jag vaknade, så en energidryck skulle säkert sitta på sin plats, tänkte jag. När jag kom in i köket hade hjärtat skrivit en liten lapp "jag älskar dig!" och lagt små hjärtan på lappen (hjärtarna fick han från kärlekstéet jag gav honom i julklapp). Vips! Tess är vaken! Love you, hun!!

Förövrigt har jag nog inte mkt mer att skriva, förutom att det saknas en Bemma alldeles för mkt i mitt liv just nu, en Tiss&Roni-fika hemma hos mig lyser med sin frånvaro och motivation till att göra något av nytta helt enkelt inte finns. And I know why! Brist på simning. Därför ska jag simma imorgon! Dock själv, men hey! Bättre än inget. Hoppas Bemma blir mindre sjuk snart så hon kan simma med mig! ^^

Over n' out!

En kvart kvar av julen...

Datum: 2007-12-24 Tid: 23:44:57

Det har varit en bra jul. God mat (för mycket mat), lugnt och skönt med familjen, Kalle Anka och julklappar! Jag har fått (allt som allt) pengar, biljetter till en teater om Marilyn Monroe's liv, ett julbadlakan, ett ljus, badrumssaker, ett 1000bitarspussel, godis, en pyjamas, nagelförlängning och mer. Kommer inte ens ihåg allt! Och dom klapparna jag och hjärtat gav blev uppskattade! Sånt är så roligt! Hjärtat kommer och hämtar mig imorgon. Han har vart först hos sin pappa och Silvia (jag har fått en klapp därifrån btw) och så sover han hos sin mamma nu. Miss him! <3

Nu är det bara nyår kvar, sen återgår livet till det vanliga. Ska bli skönt! Orkar inte med all stress och skit. Vet inte än hur jag ska fira, vart jag ska fira eller med vem/ vilka. Men det är sånt som löser sig! ^^

Och så saknar jag skolan! Men bara en del från klassen. Långt ifrån alla! Jag saknar en del lärare med. Och det konstiga är att jag inte ens haft lov en vecka än. Märkligt!

Nej, nu är det dags för sängen. Första gången jag sover själv på jag vet inte hur länge! I dont like it! *grumpy face*

God jul!

Julklappsbyte och filmkväll ^^

Datum: 2007-12-23 Tid: 12:30:00

Nu har jag och hjärtat bytt julklappar. Hade aldrig kunnat gissa vad jag skulle få av honom. Men det var en real good thingie! Två biljetter till en teaterföreställning om Marilyn Monroe's liv! ^^ Kommer bli askul! Så i februari bär det av till Göteborg. ^^ Av mig fick han "En mysig testund" eller vad man ska kalla det. Hade köpt fyra olika teér (stavning?) en kanel, ett kärlekste, ett som hette lyckorus och ett exotiskt te. Sen en kopp med en groda på, som kväker, en anka man har löste i som man doppar ner i koppen och lite ljus. Ingen aning om han tycker om smakerna, men det visar sig!

Senare idag ska jag och Bemma ut till Roni och Shiva. Ha en liten julstund innan självaste julafton. Kommer bli myys! Alltid mysigt vid våra fikor! ^^ Efter det bär det ut till mammi och dom. Jag och hjärtat ska sova där.

Igår var det filmkväll. Jag, hjärtat, Roni, Jonas, Rachel och Bamse. Det var astrevligt, tycker iallafall jag. Vi kollade på "Epic Movie", skitrolig! Tanken var att ha en sk par-filmkväll. Nästa blir en vanlig filmkväll. Detta blev så lyckat att vi måste göra om det. ^^ När jag och Roni var ute o rökte berättade jag om när jag skämtade med Simon. Jag hoppade ut genom balkongen och sprang in i porten jämte (ville inte springa förbi köksfönsret o in i hans port direkt, för simon lagade mat , ville inte att han skulle se mig), ut på andra sidan huset och ner till hans port, plingade på och höll för nyckelhålet. Veronika tyckte att vi skulle göra det mot alla, så vi sprang till andra sidan, rökte klart och gick och plingade på. Ingen öppnade. Så vi hoppade in genom balkongen igen och tänkte att lite hade vi iallafall skojat med dom. Men tji fick vi! Rachel hade gått ut på balkongen och skulle röka med oss, men då var vi inte där. Så dom visste. Jäklarns!

God jul och gott nytt år allihopa! Jag lär ju uppdatera bloggen innan ändå, men lika bra att ha det sagt, så jag inte glömmer. Puss!

"Hjälp mig ur min ensamhet!"

Datum: 2007-12-21 Tid: 21:44:32

Idag har vart en mysig dag. Åkte ut till mammi, fikade, tjötade and stuff. Sen åkte jag, hjärtat, Moa, Roni, Shiva och Jonas på bio. Vi såg Shrek 3. Rolig film! Det är kul att hitta på såna saker, göra något lite annorlunda ibland. ^^

Sen har jag, hjärtat och Moa spelat alfapet. Jag vann! Hjärtat kom tvåa med min hjälp i slutet och syrran trea. Men syrran var en hejare ändå. Kom på alla ord själv! ^^

Och så har vi varit iväg och köpt pizza. På fullkornsdeg. Asgott! Så nu sitter jag här proppusmättus och vet inte riktigt vad jag ska skriva. Förutom att vi snart ska kolla på film. Moa sover här med oss inatt, sen ska jag och syrran till Knalleland imorgon medan hjärtat tränar. Ska hjälpa henne köpa julklappar. Ska träffa Rachel där med! ^^ Hon ska till Knalleland för hennes äldsta dotter ska på kalas på lekborgen. Moa ska också på kalas, fast på sjöbo. Simon och jag ska skjutsa ut henne till mammi, sen när vi kommer tillbaka ska vi ha filmkväll. Lite hullrigt om bullrigt vilka som kommer, men tror vi har ganska stor pejl på läget.

På tal om pejl. När min pappa var ung hade han ett band med några kompisar. Dom hette Pejling, och spelade in en singel som hette "Hjälp mig!". ("Hjälp mig! Hjälp mig ur min ensamhet!". Blev nog dessvärre ingen större hit.) Den gick dom runt och sålde till folk genom o knacka dörr. Nu jobbar han som vaktmästare på en grundskola, och en av eleverna frågade honom en dag om han hade varit med i den gruppen. "Jaa" säger en förvånad Bosse. "Har du våran singel?" Tjejen svarade: "Nej, inte jag, men min farmor har!". Den förvånande glädjen över att någon så ung visste vem han var för just den grejjen förvandlades nog snabbt till något annat, typ bitterhet över att vara gammal. Vad vet jag?

Men se där, hade allt lite att skriva ändå. Men nu ska vi kolla på lite filmer!

Hare gött!

I'm a diva! Huh?

Datum: 2007-12-20 Tid: 21:55:50

Festen igår var trevlig. Men visste ni att jag är en respektlös, bortskämd diva och snorunge som behöver växa upp och sluta vara så omogen? Det fick jag höra igår. Jag tar dom åsikterna på allvar när personen i fråga är nykter. Dock var det inte alls kul att bli anklagad så, så jag har till och med gråtit över det. Nu i efterhand ångrar jag att jag gjorde det med tanke på att jag vet att det inte är sant. Bortskämd- nej, diva- nej, respektlös- nej, omogen- självklart! ^^ Dessutom sprack en av mina naglar också. Fanken! Inte så snyggt med en spricka rakt igenom. Får la se när den trillar bort.

"Man är inte vuxen förrän man vågar vara barnslig!" - ett av mina motton, så jag kan ha något att skylla på när det gäller min barnslighet! ^^

Ser framemot imorgon. Då ska jag, hjärtat, Veronika, Shiva och Jonas åka ut till mammi och dom. Fika och umgås, sen följer Moa med in till stan. Hon ska sova här hos Simon med oss, för på lördag ska vi ner på stan så hon kan köpa sina julklappar. Och så ska hon på kalas ^^ Rachel kommer också in en sväng. Kommer bli super!  På lördagkvällen ska vi ha filmkväll här hos Simon. Blir jag, hjärtat, Rachel och Bamse.

På söndag ska jag och älskling byta julklappar. Är så jäkla nyfiken på vad han har köpt. Sen åker vi till mammi, för på måndag (julafton för er som inte visste) åker ju han till sin pappa. Blir smidigast om vi sover där från dagen innan, så han slipper köra ut mig innan han åker till sin far.

Snorkråkor och dynghögar!

Datum: 2007-12-19 Tid: 17:32:00

Idag var det julavslutning. Så nu när jag skriver detta har jag jullov! Suck on that alla som inte har det. Haha! Dagen har la varit bra. Dock inte så rolig. Rachel var duktig i sitt uppträdande på julshowen. Hon sjunger så fint! Och vi som läser tecken skulle upp på scenen och sjunga en sockerbagare och teckna till. Det gick la bra. Glömde av några tecken bara, Men hälften av alla gick inte ens upp. Dålig stil!

Efteråt var det avslutningsmiddag. Den förflöt på, lite långtråkigt faktiskt. Men jag var så trött. Dessutom fick jag en stoooor chock! Hon som sa att vi bara frågade henne vad hon sa för att kunna skratta åt henne senare gav mig en kram och en puss på huvet när jag satt och åt innan hon gick. Blää! Hon har jävligt mkt emot Rachel, men mig kan hon fan pussa på. Konstig jävla människa! Undrar om det inte var någon slags dödskyss eller nåt... :S

Sen tog jag och Jezz en fika på Snack. Och hjärtat åkte och klippte sig. Fin du blev hun! ^^ Sen blev det bolaget. På vägen dit satte jag på mig ett grönt hårnät jag tagit från cafeterian, tog tag i armarna på hjärtat och Jezz och började hoppa och "ÖÖÖÖÖÖÖÖH":a fram en jullåt. Folk trodde nog jag var mongo. Men kul var det!

När vi kom hem till Simon la vi oss och vila/ sov. Så gött! Jag fattar inte varför man inte gör det oftare. Man mår så bra efteråt.

Nu ska jag springa och sminka mig. Vi ska hem till Jezz några stycken på "fira-lovet-fest". Kommer bli najs-bajs! Och vet ni vad det bästa är? Jag slipper idioterna i min klass i nästan tre hela veckor! Gööött!

See u påskhare!

Kanske borde köpa hjärnceller i julklapp till dom?

Datum: 2007-12-17 Tid: 22:05:39

Mötet idag då. Gaaaaah! Jag fattar inte vad vissa människor tänker med! Nu hade dom inte alls anklagat oss för att vara rasister eller sagt att vi inte sitter brevid dom i caféterian. Dom hävdade att det bara var grupparbetena dom talat om. Jomentjena! Var en feg jävla råtta o kryp undan när hela klassen ska lösa problemen. Förvånande att ni inte gömde er under ett bord under hela mötet!!! Och moget att en vuxen kvinna sitter och gnabbar emot som en liten unge när en i klassen ville lösa en dispyt dom emellan. Slutade med att personen blir rosenrasande och rusar ut ur klassrummet, Då sitter den vuxna kvinnan och applåderar och säger: "Bra! Grattis!". Ååh! Vissa fattar precis ingenting. Inte ens jag gör så, och jag är inte särskilt mogen av mig. Bara när det behövs. Vafaan ska dom då gå i skolan när dom inte fattar? Nä, ut med skiten säger jag bara! Och om det är rasistiskt bara för att hon råkar vara invandrare, kyss mitt håriga arsle! Man behöver inte vara rasist för att man inte gillar en person med utländsk bakgrund. Punkt! Mötet slutade med att vi nu ska få bordsplacering och att lärarna ska dela in oss i grupper i förväg när det vankas grupparbeten. Välkommen till dagis, ladies and gentlemen!

För örvrigt har väl skolan varit bra. Knåpade ihop en namnlista för att få ha kvar favoritläraren Birgit nästa termin också. Inte säkert att det är henne vi ska ha i etik. Får vi inte det, då jävlar! Alla i klassen skrev på den iallafall. Sen var det fika på skrivarverkstan. Höll även i en övning. Jag ska nog bli lärare. Det är kul att bossa!

Efter skolan åkte jag hem och vilade en halvtimme. Sen åkte jag och Bemma ner till Knalleland och handlade julklappar, Det var jobbigt, men trevligt ändå! Kan inte skriva nu vad jag köpt eftersom både den ena och den andra läser min blogg. Skriver det i efterhand sen. Fast jag kan ju säga att även lilla Daisy (mammas hund) kommer få en julklapp! ^^ "skoben" att tugga på och små bollar hon kan leka med. Har till och med slagit in den. Har även kommit på vad hjärtat ska få. Hoppas han blir glad! Är lite svårt med den, men det ska nog lösa sig. Får snoka runt lite! Mohaha! Men det blir nog bra.

Sitter hos hjärtat nu. Vi slog in alla julklappar när jag kom hit. Vi är proffs! Eller kanske inte, men vi gjorde vårt bästa. Har pratat med Jezz och Rachel med i telefon. Vi är alla irriterade över mötet idag. Dessutom är det en karl (gris, mupp, miffo, troll) i klassen som borde köpa sig lite fler hjärnceller. Dom han har nu fick han nog från ÖB, helt värdelösa! Att kalla någon annan tjock, när han själv sitter och visar det håriga, äckliga sidfläsket på lektionerna är bara fel! Dessutom är personen inte tjock, hon är fin! Sådeså!

Träffade ju hjärtats pappa igår med! Han var trevlig, likaså hans tjej. Bjöds först på kaffe, sen middag, sen aprikoshalvor med grädde och till sist kaffe med äppelkaka. Rullade därifrån sen. Åkte och hämtade Moa på landvetter och sen hem till mammi, där det också bjöds på mat. Och konstigt nog var man hungrig då med. Wiiierd!

Kommer somna gött i hjärtats famn sen, med tanke på hur mkt energi som gått åt idag! Puuuh! Byebye for now!

Anklaga inte den björn som sover, då blir det ett helvete!

Datum: 2007-12-15 Tid: 21:51:22

Förra söndagen träffade jag ju Simons goa mamma och hennes karl. Imorgon blir det till att träffa hans pappa. Hoppas det går lika bra där. Hjärtats mamma hade nämligen tyckt bra om mig, vilket var ett "pheeeew"! Sen nästa vecka blir det att träffa Simons syster, och sen är det bara brorsan kvar. Får se när det blir. Men ska charma strumporna av allihopa. ^^

Kan ni tro att jag har blivit beskylld för att vara rasist? Det var det dummaste jag hört! Några invandrare i klassen har sagt det om mig och resten av de unga i min klass, bara för att vi inte frågar dom om vi ska arbeta i samma grupp när det är grupparbeten. Och oftast bestämmer läraren vilka grupper det ska vara. Sen för att vi inte sätter oss vid deras bord i caféterian. Men hallå?! Vi ser ju så mkt av varandra i klassrummet ändå, är det konstigt att man vill umgås med andra från skolan på rasterna då? Och om det nu är ett så stort problem, varför frågar dom inte oss, eller sätter sig vid oss? När jag frågade fick jag svaret att vi var så grupperade och att dom inte vågade, ja, vi är ju sååå farliga! Talar man inte om ett problem för någon annan så finns det inte. Jag hade ingen aning om att dom kände så. Blev lite tagen på sittringen där! Jag och en annan tjej i klassen fick ta all skit i torsdags på mentorstiden. Vi har tre av de fyra invandrarna i våran grupp. Men på måndag ska vi ha ett möte hela klassen, och då blir det antagligen ett inbördeskrig. Och om det blir det ska jag ställa mig på bordet och skrika "You're going down, biiiitch!". Sån skit tar jag inte. Visst att jag hade åsikter förr, men då hade jag anledningar. Och dom har jag kommit över nu.

Undra vad som börjar hända med mig? Datorn startades helt plötsligt om, så jag trodde att jag skulle få skriva om allt jag skrivit ovanför. I vanliga fall hade jag blivit skitarg och börjat svära, men inte nu. Gick ut o rökte och satte mig här sen igen. När datorn var klar kom det upp en ruta som erbjöd att jag kunde ta vid där jag blev avslutad. Det var ju snällt. ^^ Iofs kunde det bli: skriva om - skriva bättre. Men jag sitter vid en laptop, och laptops är jobbiga! Hehe.

Har varit ute hos mammi, ile och moa nu också i deras nya hus. Det var fint o så, kommer nog bli mys när dom kommit iordning. Enda jag störde mig lite på var planlösningen, men hey! Det är inte jag som ska bo där. Hoppas dom kommer trivas! Dessutom hade jag inte träffat mammi sen i måndags. Började sakna henne!

Ska bli så skönt på onsdag. Då blir det lov, och det är ju aldrig fel. Undra hur man ska fira det? Vi funderar på lite ferra, men får se.

Nu ska jag sätta mig brevid älsklingen och titta på fotboll. Ha det bra alles! Och vetni? Jag har faktiskt en telefon och en jäkla massa fritid! Pik som fan!

Sing a long

Datum: 2007-12-13 Tid: 12:42:29

Idag är det Lucia. Går runt med fint glitter i tofsen, lite luciakänsla sådär. Har suttit och sjungit julsånger i cafeterian med, Lära-Mera tyckte det var skitskoj. Vi är såna, jag och Rachel. Vill vi sjunga så sjunger vi. Tror folk blev glada också. ^^ Det vr inte ett dugg planerat, bara ett infall.

Och på tal om att sjunga... Kommer du ihåg StorTherese när vi var på bilbingo med våra päron, men vi var vid fotbollsplanen och jag satt o sjöng för alla. "I en sal på lassarettet". Haha, sjunga har alltid varit ett stort nöje, oavsett om jag sjunger bra eller inte.

Ska snart in på lektion, så blir det stavfel så klandra mig inte. Är stressad.

Efter skolan blir det hem en sväng, sen hitta på någe med Martina och efter det hem till hjärtat. Han och jag har bestämt att vi ska köpa gips o göra figurer o måla, sen ett pussel med 1000 bitar. Börja pyssla, så man inte bara sitter o kollar på tv jämt. Det är ju inge skoj. Vad kan man göra när man inte har några pengar? Ge mig massor med förslag!

O just det! Jag råkade smälla till Simon på hakan med armbågen inatt. Jag drömde att jag var tvungen att försvara mig, o stackars Simon fick ta smällen. Eller så var jag halvvaken och smällde till honom för han hade tagit allt täcke. Kommer inte riktigt ihåg!

Tjo!

"I'm like a bird!"

Datum: 2007-12-10 Tid: 13:38:04

Helgen har vart riktigt fräään, trots några avvikelser.
Fredag: Åkte med Martina till Snack efter skolan, Bemma kom ner. Martina stack, jag och Bemma flummade runt på högskolan. Gjorde om mina naglar, blev lite längre denna gången. Åkte hem till Simon, bestämde att åka till bibblan. Lånade ett par böcker fakiskt. Tre för ett skolarbete och två för slöa kvällar. "Gömda" och "Asyl". Någon som läst dom? Skrivna av Liza Marklund och Mia Eriksson (dock ett falskt namn pga. att den är verklighetsbaserad) Riktigt bra böcker! Kollade på Idol sen. Fel person vann.
Lördag: Åkte hem till Rachel för hennes fest. Var trevligt till en början. Sen vet jag inte vad jag ska säga. Säger ingenting, så har jag ingenting sagt. ^^
Söndag: The big "meeting-mommy"-day. Vaknade (var inte roligt at vakna hemma, utan hjärtat), drack ett stort glas vatten, en kaffe-drink (om någon fått för sig att det är alkohol i, så har ni fel), borstade tänderna, duschade och borstade tänderna igen. Ville ju inte stinka bakis hemma hos hjärtats mor. Var nervös på vägen dit, och när jag hoppade ur bilen skakade jag i skorna. Blev ju inte bättre av att en hästjäkel som gick förbi med två pers på vagn frustade till, högt som fan. Men jag hade ingenting att oroa mig för. Simons mamma var snäll och hennes karl också. Bjöds på riktigt god fika och mat + efterrätt. Dessutom var vi på julgransjakt. Trevligt!

Sitter i skolan nu. Efteråt ska jag hem till mammi om hon är i lägenheten o städar ur den. Dom har ju flyttat nu. Jäkla! Lämna mig i stan helt själv! Men jag har ju mitt hjärta och mina vänner! Mammi undrar om inte jag och Simon ska flytta ihop snart. Mohaha. Det dröjer nog lite.

Nepp, nu ska jag iväg och klippa till kylskåpsdikten som jag och Jarmo gjort. Yeaah!

Feta Berta flyger igen!

Datum: 2007-12-06 Tid: 11:26:37

Vaknade 06.10 och gick för ovanlighetens skull upp direkt. Hjärtat låg kvar, slöhögen! Vet inte varför, men var ovanligt pigg faktiskt. När hjärtat hoppade in i en dusch fick jag ett infall o skrev en lapp till honom innan jag gick. "Jag älskar dig!" med några hjärtan runt. Är jag kär, eller är jag kär? Inte vanligt för att vara jag, Men så äre! Jag är kär! Fick ett sms när han sett lappen: "Vad du är gullig... Älskar dig också hjärtat!" <3<3<3

Sitter på teckenkommunikation nu. Går man in på www6.ur.se/teckensprak/ kan man se små filmsnuttar med olika tecken, hur man gör dom. Dagens tips, varsågoda! Men läraren är inte här, så jag skriver blogg. *evil laugh*

Imorgon är det Idol-final. Den ska jag se. Men får tydligen inte se den hos Simon, så då blir jag hemma imorgon. Sen på lördag ska Rachel ha fest. Men vet inte än om jag ska gå. Och så söndag är det läskig middag hos Simons mamma.

Hjärtat sitter bredvid mig nu. "Men du fååår se Idol-finalen hemma hos mig om du vill! För jag vill se hockey ikväll!" Visst är vi duttiga, kompromissar och grejjer! ^^

Igår drack jag typ 9 koppar kaffe mellan 08.00-14.50. Jävlar va kasst jag mådde sen. Usha! Dagens tips nr. 2. Drick aldrig för mö  kaffe! Sen på kvällen gjorde jag och hjärtat varma mackor! Asgott! 

Ne, nu tänker jag inte delge er mer info om mitt liv. Ni får va nöjda så! ^^ 

Akta! Annars kör jag över dig i min racer-rullstol Egon!

Datum: 2007-12-04 Tid: 18:50:27

Rullstolskörning i Knalleland idag. Det var skoj! Dock lite jobbigt att sitta still i rullstolen hela tiden. Och vilka blickar man fick. Ojoj! Folk är verkligen rädda för rullstolsbundna. Eller övertrevliga. Men var tvungen att testa en sak. Reaktionen hos en expedit på Intersport när han fick frågan av mig, som rullstoslbunden: Hey! Har ni ett par bra löparskor? Det är jag i ett nötskal. Fick en konstig blick, men därefter jävligt bra service! You rock, grabben!

Och Bemma, min lilla finska vän.
Jag: Jag kom faktiskt på något du menade utan att du sa det, men jag kommer inte ihåg vad.
Bemma: Jaha, vad var det förnåt då?
Daah! I told you, I dont remember. Mohaha!

Jag och Bemma har bara bubblat i badhuset idag, ingen simning. Sköönt! Därefter Snack. Skulle kasta en tomat på Reza (han är vår vän som jobbar där) men missade och träffade väggen istället. Blev kladdigt! Och fläckigt. Men jösses! Vart kan du kasta tomater efter folk utan att bli utslängd? Bara på Snack! <3

Snart ska jag hem till hjärtat! Kramas och sova. Är bjuden på middag hos hans mamma på söndag. Liiite läskigt! Föräldrar gillar inte mig! Men hjärtat säger att det kommer gå bra. Fast jag har inte svarat ja än. Moha! Men jo, vi åker! ^^

Tjoflöjt!

En snabbis

Datum: 2007-12-03 Tid: 14:29:19

Springer runt, runt, runt. Vart ska jag? Ingen aning! Så känns det iallafall just nu.

Varför har vissa människor ingen hjärna? En del i min klass kan väl ändå starta sin egen klass? "De hjärndödas klass"! Skulle funka skitbra. Så slipper jag dom.

Nä, nu ska jag in på lektion igen. Slutar snart.

Tjingtjing!

***Uppdatering***

Nu sitter jag hemma hos Veroni. Vi ska snart dricka kaffedrinkar och ta det tjöt. Kommer nog gnälla jävel om mina korkade classmates. Gaaah! Va bara tvungen o uppdatera lite.

Helgen va nice. I fredags var det slökväll hos hjärtat! Undra om det var då jag hade gnäll-kväll? Nej, det var i torsdags. Då var jag verkligen trött på allt! Nästan. Tur att hjärtat orkade lyssna på mig. Söto! Men allafall. Freitag. Slött. Lite idol. Kram med <3

Lördag blev det girls-night-out med Rachel. Mat på Galaxy, lite vin hos ett par kompisar till mammi med lite folk. Lite mer vin hemma hos mig bara Rachel och jag. Och skitsnack! Rachel är go hon!

Och söntak. Handling med babe och slökväll. Så mys och bara slöa hos honom! ^^ Jag älska! Jag älska honom!

Och nu måndag. Skola. Irritation. Dumma-i-huvet-class-mates. Full bussjävel och nu hos Veroni. Finns ljusa stunder under dagen också. Men hur kul är det att läsa om Tess-på-rosa-moln-blogg? Nä, just det! Fast det är alltid nice hos Roni. Sen ska jag hem till hjärtat o duscha o kramas. Men titta. Det fanns allt lite rosa i Tess liv!