en bild som moster moa tagit

Datum: 2011-06-29 Tid: 18:53:47


Min fina son ♥

ramnaparken

Datum: 2011-06-29 Tid: 14:33:24

Nu har vi varit och matat fåglarna/ ankorna. Men ettriga jäkla fiskmåsar, de snodde allt de kom åt. Även den svarta svanen höll sig undan när måsarna kom. Satt på en parkbänk och fikade med kaffe och bullar, Adde njöt i fulla drag av sin festis och bulle. Ser inte denna bilden härlig ut?



Nu har Adrian åkt till sin mormor. Han älskar när han märker att han faktiskt får följa med den som går ut genom dörren, så inga sura miner där inte. Själv ska jag vila en timme eller två, sen ska jag ta några öl i gott sällskap ^^

klara, färdiga, gå!

Datum: 2011-06-29 Tid: 10:12:07

Nu har vi gjort oss iordning för att möta kontaktperson Lena för en tur till Ramnaparken. Ska mata fåglarna och fika! Kaffet är i termosen, gamla brödet är nedpackat och barnet är insmord i solskyddsfaktor! Mamman är klädd i klänning och funderar på vad hon ska ha för skor till. I-landsproblem, yes indeed!

Hörs senare! ^^

så trööööööööött

Datum: 2011-06-29 Tid: 07:05:35

Jag är slut som artist. En son som är sjuk så ofta, men ändå är så aktiv tar kål på mig! Att ha en depression och lida av sömnbrist går inte hand i hand. 6.20 vaknade han idag. Skulle vara skönt att sova till 7-7.30 iaf. Men det vill inte Adde. Varför har jag så svårt att vänja mig vid tidiga mornar, jag borde ju vara van nu? Adde ska iaf till sin mommo idag, så imorgon kan jag sova till åtminstone halv nio innan han kommer hem.

hur sover jag?

Datum: 2011-06-28 Tid: 08:55:25

Undrar hur jag sov inatt. Täcket låg på golvet och lakanet fick agera täcke. Undrar hur jag lyckades med det?! När Adde vaknade gjorde jag välling, gick ut på balkongen och hade fortfarande inte riktigt vaknat, satt i mina egna tankar och rökte. Då kom en humla och anföll mig vilket fick mig att vakna till! Nu sitter jag och dricker kaffe, Adde kollar på barnprogram och äter macka ^^ Mys!

adrian

Datum: 2011-06-28 Tid: 08:19:23

Adrian var så hjälpsam här om dagen när vi åkte hem från Kari! När jag skulle ta barnvagnen till bilen så gick han framför och drog vagnen baklänges. Snäll kille jag har! Han går ju även och slänger sina blöjor själv när vi har bytt och så ska han stänga dörren när vi går ut från ett rum =) Han applåderar ofta till sig själv, speciellt efter varje gång han fått in mat i munnen. Säger man "bra killen" så är en applåd där direkt!

Annars så älskar han att ta mina skor, jaga efter min kaffekopp (om jag ställer den på bordet ska han ta den, då ställer jag den på armstödet till soffan och han springer dit) vilket kan vara drygt, och högtalarna till datorn kan han inte låta bli. Han har så söta saker för sig, på gott och ont, så man kan sitta och kolla på hans lek jättelänge!

Nu står han och bankar huvet i väggen, och vad det ska vara bra för vet jag inte. Men han fejkgråter efter varje gång.

helgen

Datum: 2011-06-26 Tid: 21:56:17

Grillad mat, bastu, bad i poolen, trevligt sällskap hemma hos Kari på midsommar sammanfattar det mesta. Och att Adrian mådde bättre. Lördagen var slö, Adde fick feber, hyrde tre bra filmer (I spit on your grave, I love you Phillip Morris och You again). Idag gick jag upp tidigt med Adde men han sov tidig middag. La mig då jag med och fick sova till typ ett (!!!!) för Kari tog Adrian när han vaknade igen. Jösses, var lääängesen jag sov vid den tidpunkten. Men trött är jag ändå. Nicole kom upp på en kopp kaffe tidigare ikväll, och snart ska jag på dejt med John Blund.

sjuklingen

Datum: 2011-06-26 Tid: 15:34:34

Ush, jag pallar snart inte mer. Adde är sjuk mest hela tiden, och jag känner mig så jäkla dum när jag inte kan jobba. I såna här lägen skulle man vart två. Nu sover lillfisen, han brukar inte sova två gånger per dag nu för tiden. Jag ska väl passa på att plocka undan och dona lite... Iallafall så hoppas jag att min lilla prins frisknar till och får vara frisk, stackars killen! Oh well. This is life, I guess.

vad är det nu?

Datum: 2011-06-25 Tid: 14:06:08

Hopp. Nu har Adde feber och massa röda små prickar på kroppen. Vad är det nu då? Stackars lilla pojken som aldrig får vara kry!

glad midsommar

Datum: 2011-06-24 Tid: 12:53:22

Som tur var så verkade inte Adrian bli mer sjuk, spydde inget mer efter natten. Var väl antagligen någonting han åt. Nu är vi ute hos Kari, han är och hämtar några kompisar. Ska fira med lite gott och äta, och även lite gott att dricka. Jag ska även göra en smulpaj ^^ Glad midsommar på er!

magsjuk?

Datum: 2011-06-23 Tid: 06:43:47

Vad hände inatt? Adde kräktes och sket natten igenom. Vad är detta? Han är någorlunda pigg idag iaf och har inte spytt på ett tag, hoppas han slipper mer! Peppar, peppar! Ringde dagis och de sa att han inte får komma på 48 timmar från sista kräkningen/ diarrén. Jobba och tjäna pengar, vad är det?

Får väl se hur Kari ställer sig till att vi firar midsommar med honom. Han får välja själv. Nu ska jag tvätta sängkläder.

mums!

Datum: 2011-06-22 Tid: 18:27:53

Åh, maten blev så god! Kyckling, jordnötter, banan, curry och matlagningsgrädde i en salig röra med ris blev det. En riktig hit! Och rabarberpajen sen, ooooohlala! Det är så enkelt att göra paj, varför gör man det inte oftare för?

Nu har en nybadad Adrian lagt sig och mamman ska bara slappa! Ikväll blir det verkligen tidigt i säng då jag inte fick mycket sömn föregående natt när jag var ute och svirade ;) Vi hörs!

rabarberpaj

Datum: 2011-06-22 Tid: 15:22:31

Facebook funkar inte för stunden, undrar hur många som får panik? Eller så är det bara för mig det inte funkar. Nu är vi hemma och jag ska laga lite käk och sen kommer kontaktpersonen, vi ska baka rabarberpaj! Gottgottigott!

sicken kväll!

Datum: 2011-06-22 Tid: 13:11:51

Haha, wild and crazy kväll igår! Började med förferre hos födelsedagsbarnet Rebecca, sen ner till Renässans för en undebart god middag. Vidare till Brasseriet (där jag bland annat inbjöd Hugh Grant till vårat bord!) och träffade massa skojs folk! Väldigt lyckad kväll! Fick skjuts ut till Fristad och stupade i säng. Tack Kari för att du till slut passade Adrian så jag kunde följa med på middagen. 

Är hos Kari nu och umgås med Adrian och Kari's dotter Cassandra. Vi har käkat o de hoppade studsmatta. Dock regnar det så vi fick gå in. Adde har fortfarande inte sovit nån middag, att han inte blir trött!? Springer runt och pillar på aaallt!  

duktiga killen min!

Datum: 2011-06-21 Tid: 12:42:17

Adde var jätteduktig på bvc. I väntrummet har de en rutchkana, och ja, han älskar dom! Klättra och åka, klättra och åka om och om och om igen! Väl inne hos sköterskan ville han fortsätta leka samtidigt som dom två hade ett väldigt givande samtal. Själv fattade jag ingenting, men eftersom hon svarade honom måste hon ha förstått vad de snackade om. Adde fick mycket beröm över att kunna så mycket och hon fick höra en del ord han kunde. Mamma, titta, tack, där och hej då när vi skulle gå (samtidigt som han vinkade). Orden är ju inte klockrena i uttal men man fattar ju vad han menar. Dessutom så förstår ju han mer och kan allt mer. Men lyssna när mamma säger ajaj är tydligen omöjligt ;)

Efter det gick vi till H&M en sväng, köpte en pennvässare till mitt smink. Kan ni tänka er att jag sällan går osminkad numera? Haha, knas! Och klänningen jag köpte igår gillar jag, Kari nämnde att den var mycket finare i verkligheten än på kort. Och jag håller med =)

Nu sover Adde middag =) Jag passar på att läsa bloggar och slappa. Får väl se om Emma (minns ni henne? :P ) hör av sig sen för lite socialt häng.

höll på att missa

Datum: 2011-06-21 Tid: 09:21:18

Höll på att missa en tid till idag. Adrians tid till bvc! Som tur var så ringde hans sköterska och sa på röstbrevlådan att vi kan komma kvart över tio istället för tio. Tur det! Denna tiden har varit bokad hur länge som helst, inte konstigt att man glömmer... Göra oss i ordning nu =)

vår dag

Datum: 2011-06-20 Tid: 21:11:54

Hm, så smart man är. Trodde jag hade tid till psykologen kl 13. Visade sig vara 15 så vi skippade det idag och bokade en tid efter semestern istället. Gick upp till Linette där Adrian var och umgicks lite, snacka om att det var en mysig lägenhet mitt i stan! Mötte Emmah sen och spatserade lite på stan. Fick med mig ett par pyjamasbrallor och en klänning hem. Denna klänningen är inte riktigt jag, men jag tyckte om den ändå!


Satt rätt fint på också ^^

När vi kom hem käkade vi lite och Adrian fick hoppa i ett bad. Men idag var det inte roligt att bada! Hoppas det var en engångsförteelse! Nu sover han så sött och jag ska med hoppa i säng snart =)

i miss my friend

Datum: 2011-06-20 Tid: 11:57:24

Saknar. Glömmer inte, kommer aldrig glömma. Kommer alltid sakna! ♥

Denna låten passar till många olika scenarion:
Gave you all I had and you tossed it in the trash
You tossed it in the trash, you did
To give me all your love is all I ever asked
cause what you don't understand

Is I'd catch a grenade for ya
Throw my hand on a blade for ya
I'd jump in front of a train for ya
You know I'd do anything for ya
Oh-oh I'd go through all this pain
Take a bullet straight through my brain
Yes I would die for ya baby, but you won't do the same..

duktig kille

Datum: 2011-06-20 Tid: 10:22:42

Det är så roligt! Efter varje gång vi bytt blöja så tar Adde den gamla och springer till köket för att slänga den. Min duktiga lilla kille =) Ordning och reda ska det vara!

min sötgöte!

Datum: 2011-06-20 Tid: 08:42:55

Haha, denna morgonen har vi hunnit med:
♣ Sjunga och dansa! Adrian föll baklänges och slog ryggen i bordshörnet. Stackars ♥ Det gjorde nog ont som tusan det!
♣ Adrian har stått och sagt "blötter, blötter, blötter" och samtidigt slått sig själv i bakhuvudet! What's up with that?
♣ Adrian har plockat kläder från tvättstället och kom med ett par shorts som han ville ha på sig. Nyss tog han ner ett par strumpor, men ville väl inte ha dom för han försöker hänga tillbaka dom och blir förbannad när han inte klarar det. Temperament efter mamma? Japp!
♣ Han fick på dammsugaren och stod och fläktade sig i blåsten från den.

Kort sagt, en morgon med min sötnos är en händelserik morgon!


godmorgon

Datum: 2011-06-20 Tid: 07:35:56

Jag och Adrian lyssnar på musik, dansar och sjunger. God morgon! Idag ska han leka med sin polare Linette och jag ska till psykologen ^^ Längesen jag var där nu. Sen får vi se vad dagen har att bjuda på!

haft det bra

Datum: 2011-06-19 Tid: 19:34:39

Vi har haft det bra hos Kari, riktigt skönt att komma ut från hemmets 4 väggar! Nu är jag trött så orkar inte skriva mkt mer. Blir tidigt i säng ikväll!

lördag

Datum: 2011-06-18 Tid: 10:21:49

Håhåjaja. Det är inte lätt när lillfisus är sjuk. Dels så passar ingenting, och dels så är han überaktiv iallafall. Sen snorar han och kletar ut allt i ansiktet, lilla lortgrisen! Torka bort det får man inte heller, blir ramaskri då. Och på tal om ramaskri blev Adde alldeles förstörd när han inte fick på korken till solskyddsflaskan. Jäklar vad han skrek och tårarna sprutade! Inte lätt att vara liten alltid. Nu ligger han och sover, sen åker vi hem till Kari vilket kommer gynna oss båda. Adde får mer sällskap än tråkiga mamma + mer yta att röra sig på och jag får sällskap när Adde sover för natten. Win - win liksom, det är inge roligt att sitta själv om kvällarna.

Jag börjar fundera på om jag har kommit i klimakteriet eller nåt! Duschade igår morses, efter bara några timmar luktade jag peck under armarna så blaskade av mig och på med ny deo. Men efter några timmar luktade det peck igen. Vafan!? Samma procedur igen och sen la jag mig. Sniffa under armen nu och det luktar helt okej så jag skiter i att duscha. Får bli "mamma-dusch", låna en våtservett av Adde o på med deo.

Och måste ju berätta att Sarah ska få plåga mig lite när hon kommer hem från Varberg! Jag har rakat mina ben två gånger i hela mitt liv. Jag har ju liksom inte så mycket hår nånstans, så har inte tyckt att det har behövts. Men nuu när jag har börjat använda klänningar så tycker jag nog att det är dags att få bort benhåren, så hon ska få vaxa dom! Kanske att jag kommer använda lite BUS också (brun utan sol-kräm). Den som lever får se!

Hmm. Annars då? Nej, kommer inte på nåt mer att skriva. Ha en bra dag!

god morgon?

Datum: 2011-06-18 Tid: 08:05:05

Adrian har fått sova fint inatt, tror jag. Jag har vaknat ett par gånger under natten och då har han sovit. Själv är jag så himla trött att ögonen går i kors. Ush! Vaknade upp till en råskrikande Adrian med en läckande skitblöja, väldigt trevligt... Får se hur den här dagen blir.

besöket hos hailey =)

Datum: 2011-06-17 Tid: 21:17:04

För några veckor sedan var ju jag och Adrian och hälsade på Hailey och Rachel. Visar lite bilder därifrån =)









Den lilla tjejen har fångat mitt hjärta totalt! ♥
Adde's wifey =)

snoris

Datum: 2011-06-17 Tid: 19:18:27

Nu sover Adde och jag hoppas att han får sova hela natten. Han har börjat hosta och det kan ju bli sömnlöst! Efter middagen lekte vi lite, vräkte i oss glass, lekte lite till och sen fick han sova. Även fast han är sjukis så är han energisk! Min lilla knas ♥ Update; nyss hostade han tills han spydde slem =( Min stackars bebis!


pannkisar!

Datum: 2011-06-17 Tid: 17:00:05

Nu har vi ätit pannkakor framför tv:n. Det är pannkakor ööööverallt, Adde tycker inte att de ska vara på tallriken och i magen. Och det är ju förståeligt att aptiten inte är den bästa när han är sjuk. Däremot kommer nog glassen som Adde's mommo kommer med snart gå ner utan problem, han är nämligen en gottegris precis som mig! ^^

sjukling

Datum: 2011-06-17 Tid: 13:39:15

Adrian har feber och får därmed inte gå till dagis. Reagerade på att Adrians näsa rinner och han är glansig i ögonen och lite varm, och ja. 37,9 visade tempen. Våra väskor är packade för dagis och jobb, till och med en majsburk som fredagsgodis ligger i Adde's väska, så redo att åka var vi.

skulderjäkel

Datum: 2011-06-16 Tid: 20:12:58

Jaha. Vad har hänt med min skuldra nu då? Den gör ont. Skit samma, jag går och lägger mig istället o hoppas den är bättre imorgon!

lek i stadsparken!

Datum: 2011-06-16 Tid: 18:27:16

Varit i stadsparken med Adde, Sarah och Amanda. Fikade med mjukglass och kaffedrink innan det blev massa lek! Och Adde lekte minsann, skulle upp i den högsta klätterställningen och åka den största rutchkanan! Michaela med son och systerdotter kom också, mkt trevlig dag! =)

När vi kom hem fick Adde bada och äta en macka, nu sover han. Trött efter dagens massa lek ^^ Jag ska ta en dusch senare och varva ner, man blir trött av att springa efter en vildbatting ;) Imorgon ska vi bara gosa och leka innan han ska till dagis och jag jobba kväll och natt.

Fötterna mina har börjat flaga också, ganska mkt ^^ Lägger dock in bild när det flagar som värst, för det tror jag inte är nu. Finns några som följer "behandlingen" via facebook och en av tjejerna sa att jag är så fiffig med naglar och detta med Baby foot, jag inspirerar sa hon. Glad Therese!

Nepp. Nu blir det slapping på hööög nivå!

min sötnos!

Datum: 2011-06-16 Tid: 13:27:29

Titta sötnosen igår, ute och promenerar med dagisväskan på ryggen!
Min underbara, fina, gosiga, coola unge! ♥


namnam enligt adrian ^^

Datum: 2011-06-16 Tid: 12:51:21

Jag och Adrian har nyss smällt i oss en omelett med bacon och lök. Det var namnam enligt Adrian för det sa han efter varje tugga! Och ja, den var inte fy skam den. Han sov en jäkla lång middag också. La sig vid tio och vaknade 12.30 =) Gosen min ♥

ojojoj!

Datum: 2011-06-16 Tid: 09:57:01

Jag vill inte ens tänka på vad som kunde ha hänt om jag inte märkt detta!

Adrian hade fått på en spisplatta, ni ser ju! Tänk om vi hade gått hemifrån eller nåt? Blir mörkrädd av att tänka på det. Min lilla busunge!

Ringt bostadsbolaget och väntar på att vaktis ska ringa. Hoppas på en ny spis med säkerhetsspärr!

tack!

Datum: 2011-06-16 Tid: 09:37:25

Tack för de fina kommentarerna till "I would like to lie", de värmer mycket! Eller ja, mammas kommentar värmde väl Kari mest! Iallafall så har jag ofantligt höga krav på mig själv, då jag alltid känt att det jag gör är aldrig bra nog. Jag är inte nöjd förrän det är perfekt vilket innebär att jag aldrig blir nöjd, för jag gör ingenting perfekt! Jag vet att ingen är perfa eller gör allt till sitt yttersta. Men ja. Mina hjärnspöken. Jag undrar jag vart dom kommer ifrån...

Idag vaknade Adde tidigt och hade inga planer på att somna om efter vällingen. Upp och hoppa med andra ord. Vi har lekt och Kari kom på nio-kaffe =) Nu ska Adde hoppa i säng och jag ska göra mig iordning, sen ska vi ner till stan och leka med Michaela och hennes son Kevin ^^

hollywood hills

Datum: 2011-06-16 Tid: 08:23:18

 

No, this is not the time or the place for a broken hearted
'Cause this is the end of the rainbow
Where no one can be too sad
No, I don't wanna leave, but I must keep moving ahead
'Cause my life belongs to the other side
Behind the great ocean's waves.

Chorus:
Bye bye Hollywood Hills, I'm gonna
Miss you, wherever I go I'm gonna
Come back to walk these streets again
Bye bye, Hollywood Hills forever.

Thank you for the morning walks on the sweet sunset
And for the hot night moments
For the fantasy in my bed
I take a part of you with me now and you won't get it back
And a part of me will stay here, you can keep it forever, dear
Wooaoo...

Chorus:
Bye bye Hollywood Hills, I'm gonna
Miss you, wherever I go I'm gonna
Come back to walk this streets again
Remember that we had fun together.

Bye bye rodeo girls, I'm gonna
Love you, wherever I go I'm gonna
Come back so we can play together
Bye bye, Hollywood Hills forever.

Long distance love doesn't work
All the miles in between getting lonely
No, I don't wanna go
I don't wanna go.

Chorus:
Bye bye Hollywood Hills, I'm gonna
Miss you, wherever I go I'm gonna
Come back to walk these streets again
Bye bye

Chorus:
Bye bye Hollywood Hills, I'm gonna
Miss you, wherever I go I'm gonna
Come back to walk these streets again
Remember that we had fun together.

Bye bye rodeo girls, I'm gonna
Love you, wherever I go I'm gonna
Come back so we can play together
Bye bye, Hollywood Hills forever.

Hollywood Hills forever,
Yeah,
Hollywood Hills forever.




checklista

Datum: 2011-06-15 Tid: 18:17:05

Städning - Check! Raseriutbrott - Check! Läggning av sonen en timme tidigare än vanligt - Check! Nu är jag så trött så jag är gråtfärdig.

shopping o fika

Datum: 2011-06-15 Tid: 14:19:37

Varit nere på stan med Adrian och vår kontaktperson Lena. Blev lite shopping och fika ^^ Köpte två tröjor, ett par leggings och ett skärp, allt på rea såklart! Fikan blev på Café Källarn, frälsningsarméns café. Där finns en lekhörna som Adde älskar. Han klättrade i den lilla rutchkanan med stor förtjusning! ♥

Nu sover Adde lite innan Kari kommer och hämtar honom. Ska bli underbart att kunna städa i lugn och ro, sätta på hög musik och städa järnet! Nu jävlar ska här bli fint igen. Hatar när det ser ut som ett bombnedslag! Men man får ha i åtanke att jag är en ensamstående working mama, inte så konstigt då kanske.

tvi, ush o fyyy

Datum: 2011-06-15 Tid: 10:28:34

Like sands trough the hourglass, so are the days of our lives... Jag hatar det introt, de orden (pga hur karln säger dom) och den serien. Tvi vale, hur kan någon kolla på skiten?

i would like to lie...

Datum: 2011-06-15 Tid: 09:54:24

Jag skulle vilja ljuga och säga att jag är på topp! Att jag sköter om min son på det allra bästa sätt, att hemmet är tipptopp och att jag luktar smultron varje dag. Sanningen är att Adrian får ibland det näst bästa (han är alltid prio ett såklart), hemmet är i skrivande stund förfallet och jag luktade peck innan jag nyss tog mig en dusch. Det var lite svårare än jag trodde att sköta barn, hem, jobb och sig själv. Och när jag är barnledig vill jag hellre roa mig. Detta är ett pussel med oslipade hörn, så det passar liksom inte ihop ännu. Men det kommer, det har jag lovat mig själv. Tids nog kommer jag klara vardagen galant och bli superkvinnan nr.1! Eller ja, iallafall kvinnan som har kontroll över vardagen =)



Bad Kari ta Adde ett par timmar idag så jag kan få städa i lugn och ro. Min älskade, underbara vän sa ja! ♥

tröttmössa

Datum: 2011-06-15 Tid: 09:06:26

Idag är en riktigt trött dag! Första koppen kaffe är serverad och Adde ligger i sängen. Han var också trött men han sover inte. Måse ta en dusch snart för sen ska vi ner på stan och träffa vår kontaktperson. Längesen nu!

Annars har vi inga planer för dagen. Vill träffa Mariana, så får höra sen om hon har tid efter hon slutat jobba ^^ Så dumt att vi båda jobbar nu och jag jobbar så oregelbundet!

Well, inget spännande att säga. Tjo!

dagen idag

Datum: 2011-06-14 Tid: 19:10:28

Efter dagens jobb är jag ledig i två dagar. Passa på att bara slappa och ha kul eftersom jag jobbar kvällnatt, kväll och kvällnatt i helgen. Uff! Nästa vecka blir dock bra! Jobbar 2 dar då bara. Efter jobbet kom Kari och hämtade mig, åkte och hämtade Adde och sen ut på lite äventyr ^^ Köpte tre par örhängen för 38 kronor. Inte illa!

Sitter och kikar på biljetter till Sthlm/ Arlanda/ Knivsta i juli. Vet inte om det blir tåg eller flyg ännu. Kanske borde satsa på flyg, men då får jag boka senare. Bokat och klart! =)

Med fötterna har det börjat flagna så smått, så smått. Inget man reagerar på dock. De känns som vanligt!

Igår la jag min klockan åtta och läste, släckte och somnade halv tio. Men vaknade tio igen av min jävla hosta. Gör ett nytt försök idag att komma tidigt i säng. Vi får väl se hur det går.

baby foot bild

Datum: 2011-06-13 Tid: 19:16:52

Såhär ser det ut med en Baby foot-påse på foten. Fick ju som sagt tejpa i kanterna och sätta på mig strumpor. Nu väntar jag med spänning på någon slags effekt ^^ Exciting!


utvecklingssamtal

Datum: 2011-06-13 Tid: 18:38:46

Idag försov vi oss. Vaknade 6.15, 20 minuter innan bussen gick, ringde Kari i ren panik. Strax efter halv stod vi klara utanför porten. Vi hade ju hunnit men Kari var redan på väg. Tack igen!

Haft utvecklingssamtal med Adrians dagis med. Han är så duktig och glad och är riktigt enkel att ha o göra med. Jag blir så stolt över min lilla pojke! När jag lämnar honom springer han glad i hågen och leker med sina kompisar, och när jag hämtar honom kommer han glatt och kramar mig och vinkar till fröknarna innan han ens fått på sig ytterkläderna =)

När vi kom hem fick det bli risgrynsgröt till middag, enkelt och Adde älskar det. Sen fick han bada, den lilla sand-ätarn! Nu ligger han redan och sover, jag ska snart plocka ordning och ta kvällen. Lägga mig tidigt har jag bestämt med, nån måtta får det faktiskt vara! Ingen mer försovning!

baby foot

Datum: 2011-06-12 Tid: 21:17:28

Min fötter har garanterat sett bättre dagar! De är inte vad jag skulle kalla fina och lena, låååångt ifrån. Dock har jag hittat en "mirakelkur" som heter Baby foot. Man stoppar fötterna i en varsin påse med medel i (olika fruktsyror och annat) och ska ha dom på i 2 timmar. Sedan ska man tvätta fötterna och vänta. Och när jag skriver vänta menar jag några dagar innan fötterna börjar ömsa skinn och 14 dagar för ett slutresultat = vara lena som en babyrumpa! Återkommer med uppdateringar under resans gång ^^ Jag beställde min produkt från naturligt.se, det var billigast där. Bilden är även lånad därifrån.



Nu sitter jag med fötterna i sådana påsar, och har lite över en timme kvar. Det känns inget märkvärdigt mer än att det är lite knepigt att gå. Påsarna sitter löst då de är stora som segelbåtar, så har tejpat fast kanterna i anklarna och har, efter att ha googlat lite och läst att en bloggerska hade strumpor på sig när hon testade, också satt på mig ett par strumpor. Tyckte det lät lite smart. Nu är det bara att vänta med spänning!

Det här är vad som kommer hända med mina fötter.
Vill ni se bilduppdateringar under tidens gång? Bläää!

Bilden hittad på google.

helgen

Datum: 2011-06-12 Tid: 20:03:12

Jaadu. Denna lediga helgen har minsann spenderats väl! Spa-kväll hos Sarah (dock var det bara killen som gjorde ansiktsmask) och sen utgång. Blev väl kanske lite överförfriskad, men kul hade jag iallafall! Igår var jag bakis större delen av dagen, men vi åkte ut till Kari och slappade bara. Idag har jag hoppat studsmatta med Adrian och han plockade blommor till mig! Fina va!? ♥



Annars så lagade jag kycklingpaj idag vilken Kari uppskattade (Adrian också fick jag red på sen, Adde åt när jag sov middag). Sen gjorde Kari mexibiffar som vi åt som hamburgare. Lovely smakade dom! Imorgon börjar arbetsveckan igen, så det blir i säng tidigt ikväll!

sicken vecka!

Datum: 2011-06-10 Tid: 11:19:22

Hämtat Adde på dagis, fikat lite med grannar nu och ska senare ner och fika med en gammal kompis på stan =) Sen kommer Adde's mommo och hämtar honom vid fem så han får sova hos henne tills imorgon. Jag ska på "spa-kväll" med vin hos Sarah, med en hemlig person av manligt kön. Anledningen till att han är hemlig är för att det var hans idé med spa-kväll och han ville inte att det skulle komma ut, hahahaha! Mes.

Adde sover middag och jag passar på att hämta andan. Jag är otroligt stolt över att ha klarat av jobbet (6 pass på 7 dar, 54 timmar) och samtidigt vara en bra mamma. Stort tack till Kari för skjuts till och från dagis under denna vecka som gått, din hjälp har underlättat!

Handfläktarna kom igår också. Sicken besvikelse! Bladen är så tunna så det är ingen styrka i fläktningen. Ska testa stärka med nagellack, det kan nog inte bli sämre iallafall. Då är bara frågan om man ska använda genomskinligt lack eller något med färg? Knallrosa kanske? ;)

Oh well, slappi slappi!

massa jobb

Datum: 2011-06-09 Tid: 23:50:54

Tar mig ett välförtjänt glas vin efter 54 arbetstimmar på sju dagar! Snart ska jag sova, och jag ska sova såå skönt! God natt!

blääää

Datum: 2011-06-09 Tid: 11:59:05

Sov som en påse skit på jobbet inatt och hade sett fram emot en lugn, skön dag med Adrian. Den kunde jag ju kyssa hej då! Har aldrig varit med om maken till tjurskalligare unge, ingenting jag gör hjälper. Det kommer bli rena semestern att åka och jobba ikväll. Nu har jag lagt honom, så får hoppas att han somnar så jag får vila en stund iallafall. Och att han är gladare när han vaknar. Avskyr såna här dagar!

hamstervakt

Datum: 2011-06-09 Tid: 10:15:09

Hemma efter ett kväll och natt-pass. Adrian är på sisådär humör, mest tjurig. Jobbar ikväll igen, sen är jag ledig i 3 dagar ^^ Har precis fått hem 2 små hamstrar också som jag ska passa medan ägarna är på semester. De blir föräldrar inom kort, spännande! De är så söta de små parvlarna!

kycklingpaj

Datum: 2011-06-08 Tid: 11:32:01

Innan klockan var halv tio hade jag hunnit hämta Adde på dagis, vart upp till chefen en sväng och sen var jag och handlade mat. När vi kom hem la jag Adrian och Becca kom upp, trevligt fikasällskap! Började göra en kycklingpaj, men det var inte riktigt min grej. Inte utseendemässigt iallafall. Hahaha! (Update; Sååååå gooooood!)

Ikväll jobbar jag 15.30 - 08.00. Direkt upp och hämta Adde när jag slutar, sen hem och bara vara känner jag. Produktiva dagar är jag inte så van vid ;) Men det blir nog bättre nu när jag jobbar igen =)

brunch med sarah

Datum: 2011-06-07 Tid: 12:14:45

Haft besök av Becca som jag skrev tidigare. Sen kom Sarah upp på brunch, blev baconomelett. Sicka komplimanger jag fick för den! Alltid roligt att kunna laga till nånting, även om det är simpelt, och att människor uppskattar maten. Var nice att snacka lite skit med henne, sen badade jag Adde (han badar alltid innan han ska sova på nattis) och så har jag tagit en dusch. Adde sover förhoppningsvis nu. Tyst är han iallafall. Nu göra sig iordning för ett kvällspass!

beställde på nätet

Datum: 2011-06-07 Tid: 09:15:48

Eftersom jag inte hittade nån handfläkt igår så beställde jag 2 stycken på nätet, från netonnet. Vet inte varför jag beställde 2 men har en tanke om vad jag ska göra med den andra. Här finns den. 29 spänn!



Strax blir det kaffe med Becca (i de nya fina kopparna) och lek med Adrian. Det var väldigt spännande att se alla nya leksaker imorses tyckte han =) Sen blir det jobb 15.30 - 23. Adde sover på dagis inatt ^^

bra låt

Datum: 2011-06-06 Tid: 23:45:00

Gave you all I had and you tossed it in the trash
You tossed it in the trash, you did
To give me all your love is all I ever asked
cause what you don't understand

Is I'd catch a grenade for ya (yeah yeah)

iiiingen handfläkt!

Datum: 2011-06-06 Tid: 19:44:59

Adde fick fem linnen och 2 par shorts för pengen han fick av Olli, perfekt! För mig slank det in en klänning i klädhögen, herrejävlar! Är jag inte liiite tjejig nu eller? =) Fick köpt solskyddsfaktor till Adde med, den vi redan hade fick bosätta sig på dagis ^^ Letade efter en handfläkt också. Tror ni jag hittade någon eller? Näää. Sprang runt som en mupp och frågade i olika butiker. En del visste inte ens vad det var. Vet ni?


En sån här! Perfekt till t ex bussen när det är vaaarmt!

När vi kom hem satte vi oss med grannarna på gården. Hittade massa glasbitar där! Har man inte lite vett i skallen och ser till att plocka upp glaset om man råkar krossa en flaska? Crazy people! Vet en som kommer skälla och gorma om jag ser någon slänga glas i där! Idioter!

Sarah kom upp med en kasse leksaker till Adrian som hennes dotra Amanda inte leker med längre. Tack och bock! Dock ska jag se till att verkligen rensa ur allt som Adrian inte leker med. Har ju redan börjat rensa, men är långt ifrån färdig! En del saker gillar inte han att leka med, men det gör jag ;) Barnsliga morsan!



Snacka om snygging min son kommer vara i sommar! =)
Ett linne hittade jag ingen bild på, orange med vit helikopter på ^^

barnpool!

Datum: 2011-06-06 Tid: 10:48:11

Nu har jag jobbat hela helgen ^^ Såå skönt att vara tillbaka, men framförallt att vara frisk! Vi har varit ute hos Kari hela helgen, han har skjutsat mig till jobbet och Adde till dagis, sicken lyx va? På lördagen åkte Adde ut till sin mormor och sov över tills på söndagen! Han hade nog kul med mommo. Adde fick en sommarpresent av mammas kompis Olli, så nu ska det köpas sommarkläder! =) Roligt roligt!

Vad tycker ni om det fina vädret vi har fått? Personligen tycker jag att det är alldeles för varmt, men jag är ju värmekänslig de luxe (svimmade t ex på en konsert där det endast var ståplatser pga värmen). Gäller att klä sig rätt! Och på tal om värmen så köpte jag en barnpool till Adde här om dagen, fin va!? Den får stå på Kari's altan, får knappast plats på balkongen ^^ Ett tips till er småbarnsföräldrar i Borås: poolen kostar 100 kronor på Ekohallen! Spring o köp!


en sån bra dag!

Datum: 2011-06-02 Tid: 22:19:10

Äntligen har jag köpt en bilbarnstol! Den blir nog bra ^^ Sen har vi (jag, Adde och Kari) varit och käkat och handlat på Citygross. Blev åtta jääättefina koppar, ska ta bild på dom och lägga upp nån dag! Mariana har såna och jag var bara tvungen att härmas ;) Denna dagen har verkligen varit jättebra och jag är belåtet trött! Natti!

Mariana och Kari, tack för att ni finns i mitt liv! ♥

stora loppisdagen

Datum: 2011-06-02 Tid: 14:39:35

Varit hos Mariana och fikat idag, Adrian och Markus lekte jättefint! Sen var vi på Stora loppisdagen på Åhaga. Mycket nice och fick en hel del fint köpt =) Väldigt trevlig dag, och den fortsätter vara trevlig för snart kommer Kari hit. Vad vi hittar på vet vi inte ännu, men nånting blir det iallafall ^^

energisk unge!

Datum: 2011-06-01 Tid: 12:55:17

Idag har Adrian hunnit med att kasta ut alla plastpåsar och annat från kökslådorna, haft sönder sitt lektält och vält omkull blomkrukorna på fönsterbrädet. Dessutom har han slängt ut alla leksaker i vardagsrummet och fått tag på saker han inte ska ha. Det är utveckling. Jag vet! Att vårdcentralen dessutom krånglar med mitt sjukintyg (datum and stuff) gör det hela inte ett dugg enklare. Måste ringa comhem också, samt betala räkningar, det är säkert mer som jag har förträngt. Tror ni att Adrian har sovit middag då? Nä. Han står i sin säng och babblar. Men där får han vara tills han antingen somnar eller börjar skrika. Kan tyckas att jag bara klagar och klagar, men den som inte gått i mina skor ska ingenting säga. Livet som ensamstående morsa till en energisk unge är tufft, tur dock att det positiva överväger det negativa med hästlängder!

Igår kväll när jag skulle hämta hans nappflaska från hans rum hade han ställt den på byrån jämte sin säng och lagt sig under täcket o somnat. Ordning och reda! ♥


Allt syns inte på bilden, långt ifrån!

Yes, det var väl det jag ville skriva just nu. Klaga av mig lite. Nu hörs det ingenting från Adde's rum längre så nu ska jag vila, vilket är vääälförtjänt!

grattis lillebror!

Datum: 2011-06-01 Tid: 10:47:13

Idag tar min yngsta lillebror studenten! 12 år av skola och nu är han färdig, starkt jobbat! Önskar (som varje gång någonting ska firas) att jag kunde vara med där i Uppsalatrakten. Men han fick en hälsning av mig och Adde på facebook och denna låten (jag får väl sjunga "för du har tagit studenten, fyfan vad du är bra) bättre än inget ;)

Snart ska Adde sova middag, och jag ska plocka o dona. Är iaf nyduschad, sminkad och har långklänningen på, så känner mig lite fin ^^ Kl 14 kommer Lena (kontaktpersonen). Vi ska fika och leka med Adde på gården =) Kul med finare väder nu igen!