skallebank!

Datum: 2011-09-28 Tid: 12:38:01

Stackars Adrian som har en mamma som bara ligger på soffan. Idag har jag dessutom skallebank from hell! Nu tycker jag allt att det får vara nog! Och elektroderna kliar. En hade jag råkat slita av i sömnen, bra där! Njuter verkligen av livet just nu.

Som tur är så är Adrian ändå nöjd med tillvaron. Blir han för uttråkad får han en skål med majs. Det är mums tycker han! När han ätit upp tar han tag i min hand, pressar dit skålen och springer mot kylskåpet. Har lust att säga: "använd dina ord grabben!". Nej, men han är bra på att visa vad han vill. Och folk säger till mig att jag ska njuta av tiden då han inte kan prata med ord, för när han väl kan... ja, då kommer lillfisen babbla konstant. Det gör han iofs redan, men just nu är det ingen som förstår honom. Kanske hans morfar då, när de pratar i telefon.

Idag kommer bror med familj förbi på en snabbfika. Jag får tvinga mig själv att inte pussa o krama mina brorsbarn så de blir sjuka. Men dom är ju så söta! Tänk er, brorsan o hans flickvän har fått tre barn på 2,5 år (2009, 2010 och 2011, så inga tvillingar eller så). Han är 23 och hon fyller 21. Dom är allt duktiga! ♥


irriterande

Datum: 2011-09-27 Tid: 19:34:15

De här 3 elektroderna som sitter fast på mig, och dosan som hänger runt halsen är grymt irriterande. Osmidigt som tusan och där en av elektroderna sitter kliar det. Och jag skulle visst ha dessa på mig i 48 timmar. Och jag får inte duscha. Kul när man mår sådär och svettas som en gris. Joy! Tur att man kan "mamma-duscha", dvs tvätta sig med våtservetter ;) Tack snälla Emelie som följde med och passade Adde under tiden!

Blodprov blev inte taget. De sa att jag fick ringa vårdcentralen, och när jag ringde vårdcentralen fick jag tjata på sköterskan att få en läkartid åtminstone. Hon tyckte inte att jag behövde ta såna prover. "Ät rätt och motionera, människor i din ålder brukar inte ha problem med sitt kolesterol". Skiter väl jag i! Jag vill veta hur det står till med mina blodfetter och se om det finns något jag bör ändra på. Sluta röka, I know. Innan 30 ska jag vara rökfri, kan bli imorgon, kan bli dan innan jag fyller 30 ;) Fick till slut en läkartid, och jag kommer inte gå därifrån förns de tagit mitt blod! Anledningen till att jag vill ta detta prov är för att många i min släkt har drabbats av hjärtinfarkt. Och jag vill hålla koll. Så ligger det till.

Mamma kom på kaffe efter hon slutade jobbet. Med sig hade hon en fin stickad tröja som min mormor gjort till Adde =) Mysigt! Adde sover sen en timme tillbaka och jag ska vara bästa vän med tv:n resten av kvällen.

hej

Datum: 2011-09-26 Tid: 19:09:43

Idag har jag inte gjort många knop. Tvättat en maskin handdukar, satt på diskmaskinen och handlat mat med Kari och alla ungar. Skönt att få skjuts, men normalt att vara helt genomsvettig efter handlingen? Blöööh. Imorgon ska jag till sjukhuset och få nån manick på bröstkorgen som mäter hur mitt hjärta arbetar under 24 timmar. Läkaren som undersökte mig efter jag svimmade på jobbet tyckte jag borde göra det, och det är skönt att hon tog mig på allvar. Dock tror jag inte att det är något, men skadar inte att kolla. Ska dessutom be dom kolla mina blodfetter och så, pga vissa anledningar. Så mycket gillar jag att få en nål i kroppen så jag ber dom om att sticka mig ;) Haha!

Förhoppningsvis kommer Rachel upp på kaffe imorgon bitti! Vi ville dock inte att Hailey skulle följa med för jag vill inte smitta henne med vad jag nu har, så hoppas att Rachels pojkvän vill passa Hailey då =) Han är heeelt underbar med lillfian (det är ju inte hans dotter). Så glad att han finns där för dom!

Well. Nu har jag babblat klart. Hörs!

tips från coachen

Datum: 2011-09-25 Tid: 13:43:57

Jag är så pedagosisk! En bekant på facebook undrade vad man skulle göra när en unge slåss och inte slutar. Mitt tips: "Sätt dig på huk så ni får ögonkontakt, och säg med vänlig men bestämd röst: Man får inte slåss, och slår du någon igen ska jag ge dig en dagsedel så det visslar om det! :D ". Hoppas alla förstår att det är skrivet på skämt, man ska inte slå barn. Bara hota lite ;) Ja, jag skämtade där också.

Känns lite bättre idag mot vad det har gjort tidigare i helgen. Hoppas vi får bli friska och förbli friska! Undrar om drömmarna påverkas av att man inte är riktigt kry. Inatt drömde jag att jag och en kompis var på fest. Ringde mamma och bad om hämtning och när hon och hennes kompis kom med bilen vevade de ner rutorna och började skjuta på oss med luftgevär. Jag och min kompis sprang tills vi var trygga och sen kom vi hem. Dagen efter (fortfarande i drömmen) ringde mamma och frågade varför vi sprang iväg. "För ni sköt ju förfan på oss med luftgevär, idiot!" svarade jag. "Nää, det gjorde vi ju inte!". Sen var drömmen slut, men jag var redigt förbannad när jag vaknade, haha! Kan vara knasigt med drömmar ibland.

Annars är det inte så mycket nytt på tapeten. Får kanske lite besök senare, vilket kan vara trevligt. Nu ska jag putsa vardagsrumsfönstrena. Men bara på insidan, är inte så ambitiös när jag är sjuk. Kanske att jag kan sträcka mig till att dammsuga också, men det får vi se.

Update 16:10; Okej. Nu gick det väl kanske till överdrift i mitt städande. Började dammsuga, tänkte att det fick räcka så. Nu är hela lägenheten städad, inklusive skithusstolen. Dock har jag inte putsat nåt fönster. Inte heller skurat golven. Kanske ikväll, kanske imorgon. Den som lever får se.

håhåjaja

Datum: 2011-09-24 Tid: 16:15:00

Ja, i detta hushållet mår vi inte så bra. Men det var väl väntat att man skulle bli dålig när man fått jobba ett tag nu. Kurera oss och hoppas vi blir bra snart... Tur hade vi igår iallafall att fotografen som skulle fota på dagis var sjuk, så vi missade inte det. Hade varit riktigt synd!

Förresten, det med dagis/ skolkort... Nån som har ett hum om vad korten kostar?

Och ett tips: www.betapet.se. Wordfeud/ alfapet. Beroendeframkallande.

fullt upp idag!

Datum: 2011-09-21 Tid: 15:27:42

Mötet avklarat med soc-Ida och kontakt-Lena. Mötet gick jättebra, och vad jag fick beröm över Adrian! Att jag har gjort ett sånt bra jobb med honom eftersom han kan så mycket och är trygg i nästan alla situationer. Det värmer att höra och jag blir stolt både över mig själv och över min lilla goding! Har blivit bättre på att ta emot komplimanger nu ^^

Sen var jag och provade linser medans Adrian var med kontakt-Lena. Vad klurigt att peta i de där små sakerna i ögat! Hon som förklarade satt och tjoade och hejade, riktigt rolig var hon. Och ovant var det också att kunna se på långt avstånd! Ska tillbaka och prova lite till nån annan dag.

Jag och Adde gick sen till Donken för att få i oss lite lunch. I hans Happy Meal fick han äppelbitar som jag tog med till honom att snacksa på när han fick sprutan. Distraherade honom lite men sprutan gjorde ont! Stackars älsklingen! Men det gick ganska fort över. Därefter gick vi och hälsade på på spädis en snabbis. Så roligt att träffa dom igen! Har sagt att de gärna får komma och fika nån dag, vilket jag hoppas att de gör! (Hör ni det nu, galanta damer? Ni läser ju min blogg! Haha!)

Nu har vi precis kommit hem, jag har slängt i en tvätt och snart kommer grannen Gabbi och Adde's polare Travis. De går på samma dagis, och det skiljer några år emellan dom, men de leker bra ändå!

Och grattis älskade unge på 1,5-årsdagen! ;)

rätt fullt upp i veckan ^^

Datum: 2011-09-20 Tid: 18:59:59

Glömde berätta att jag gjorde slängpuss till Adrian när jag lämnade på dagis, och fick en tillbaka! Mitt hjärta smälte! Söta, gulliga, älskade son.

Adde snodde mina telefoner här ikväll, och blev totalt jättearg när jag tog dom ifrån honom. Då fick han ringa sin morfar och snacka lite ^^ Han gillar att prata i telefon! Han gjorde även slängpuss mot telefonen (han får alltid prata i högtalaren). Gos!

Imorgon är det vaccinations-dax för Adde. Och jag ska prova linser. Och så har vi möte med soc-kontakten och kontaktpersonen imorgon bitti här hemma! Ska bli så roligt att visa kontaktpersonen "mitt nya vardagsrum". På torsdag hoppas jag att vi åker till sjukhuset och hälsar på Hailey och nyförlovade Rachel, och på fredag morgon har Adde fotografering på dagis. Vet precis vad han ska ha på sig  ^^ Och i helgen är det kvällsjobb, om Adde får må bra efter vaccinationen dvs.

skitväder

Datum: 2011-09-20 Tid: 16:58:25

Fy sicket skitväder vi har här i Borås! Regn o rusk, inte ett dugg roligt. Speciellt inte när man ska ta sig upp till dagis efter jobb, och hem efter dagis. När jag kom till dagis var de ute och lekte. Galningar! Hehe!

Fick världens bästa nyheter idag också! Hailey opererades idag och den lyckades! =) =) =) Det hade man inte vågat hoppas på! Wohoo!

Nu ska jag snart göra käk till mig och Adde, men först hoppa i pyjamasbrallorna!

godkänt

Datum: 2011-09-18 Tid: 16:00:41

Nu är Adde hemma. När han kom in i vardagsrummet gick han och kollade in de nya möblerna. Gick sakta och verkligen kollade. Sen log han. Så det är godkänt även från hans sida ^^ Jag är jättenöjd! Tack till mina underbara grannar Becca och Gabbi som monterade ihop dom. Bild kanske kommer.

underbara dagar ^^

Datum: 2011-09-17 Tid: 17:44:49

Igår åkte AddePadde-bus till mormor och moster. Jag åkte hem till Kari, men på vägen dit fick jag ett samtal att en nära vän hamnat på sjukan efter att ha varit med om en bilolycka. Åkte till sjukhuset direkt och umgicks några timmar, kunde inte vara lägligare att vara barnledig! Sen kom Kari och hämtade mig för idag på morgonen åkte vi till Ikea. Fick lite gott och blandat köpt, jätteroligt! Ikväll ska jag och grannen Becca montera ihop två bokhyllor jag köpte och så ska vi ta några glas vin ^^ Tror några andra grannar kommer med =)

Har även varit på sjukhuset några timmar idag och lekt med HaileyBailey. Hon är så jäkla gullig den lilla tjejen. Fick vara där själv med henne vilket var helt underbart, när vi sjöng så skrattade hon hjärtligt! Antar hon tycker att min sångröst låter lite rolig ;) Lilla skruttungen! ♥


Snuttan, så sjuk men ändå så glad ♥

Imorgon kommer min gos hem, saknar honom jättemycket! Men han har det bra med mommo o moster. Pratade med honom i telefon tidigare och som han babblade! Ska blir roligt att se hans reaktion på nya möblerna, om han ens märker något ;) Köpte ett roligt gosedjur till honom, en potta och en såndär trappsak till handfatet =) Ska bli kul med pott-träning, om han är redo än, vill säga =)

bra jobbat!

Datum: 2011-09-15 Tid: 19:50:18

Bra Therese! Du har lyckats planera in tre möten på en och samma dag, onsdag. Möte med soc-kontakt och kontaktperson, optikern och bvc. Det enda som är ovisst är om bvc klaffar med det andra, för jag har tappat bort lappen med tid. Får reda på den imorgon. Ibland blir det snurrigt!


wiihooo!

Datum: 2011-09-15 Tid: 17:55:27

Arbetsdagen avklarad, bara imorgon kvar innan ledig helg! Och vet ni vad? Jag blir barnledig heeela helgen! Adde ska vara med sin mormor och moster =) Då blir det Ikea gott folk! Vill även försöka hälsa på Rachel och Hailey som är i Göteborg på drottning Silvias barnsjukhus. Lilltjejen mår inte alls bra =(

Tvättar just nu. Adde ska snart få bada och en annan granne-Becka kommer snart hit på kaffe ^^ Sen ska jag ta en dusch innan det är dags att sova. Försöka lägga sig tidigt ikväll!

älskade morgonkaffe!

Datum: 2011-09-15 Tid: 06:00:12

Sovit som en överkörd påse skit inatt! Vaknat flera gånger av att Adde har legat och hostat, han har inte vaknat av det dock. Hoppas att han inte blir sjuk, det har vi inte tid eller lust med. Får se hur han mår när jag väcker honom strax. Själv sitter jag med mitt älskade morgonkaffe, vad skulle jag göra utan det? Inte vakna till liv iallafall, det är ett som är säkert. Dags att väcka lillfis och låta honom inta denna position:


Ligga i soffan med jordgubben och nennen i soffan o kolla på tv!

saknar

Datum: 2011-09-14 Tid: 19:21:55

Ligger i soffan och en tanke slog mig. Eller en känsla snarare. Faaan vad jag saknar spädis och min mentor, och alla andra där! Torsdagarna var absolut höjdpunkten varje vecka. The good old times ;) Kanske man ska skaffa en till unge bara för att få komma tillbaka dit? Haha, skooooja!

bra dag

Datum: 2011-09-14 Tid: 18:30:49

Vilken bra dag! Sarah har varit hit på kaffe, Becca har varit hit på kaffe och kontaktpersonen har varit här. Idag tog vi tag i mitt sovrum som länge har agerat förråd. Men det kan nog bli ett fint rum av det med. Har planer på att flytta in tv-bänken och de två stora skåpen som står i vardagsrummet in dit, och åka till Ikea till helgen och införskaffa nytt till vardagsrummet! Kul, kul, kul! Hoppas bara att det klaffar med barnvakt.

Vid middagen började Adde trilskas. Så typiskt när jag precis skrivit att han inte bråkar vid måltid. Vi åt pyttipanna med stekt ägg och ungen spottade ut varje tugga! Ja, tills jag kom på att han inte tyckte om ägget. Resten åt han utan problem ^^ Jag borde inte heller ha ätit ägg. Rent ägg klarar jag inte av efter mina gallstensproblem. Att jag aldrig lär mig och kommer ihåg det!

Efter att Adde pratat med sin morfar i telefon fick han bada, och därefter mysa i soffan till barnprogram. När jag frågade om han skulle ha nenne och nana (välling och gå o sova) så spraaaang han ut i köket och klappade händerna! När vällingen var klar kutade han in i sitt rum, gav mig en megapuss och la sig! Bra att han kommer i säng i tid när vi ska upp tidigt imorgon ^^

haha

Datum: 2011-09-14 Tid: 13:43:26

Jag går fram till Adrian, ger honom en puss på pannan och säger:
- Mamma älskar dig!
Adrian helt inne i tvn svarar, utan att ta blicken från barnprogrammet:
- Mmm!

stolt

Datum: 2011-09-14 Tid: 12:02:35

Jag måste ju bara säga att jag är otroligt stolt över mig själv och min son! Jobbade hela förra veckan, skötte mitt barn med bravur, likaså hemmet (hållt det fint efter hjälpen med städ) och mig själv. Att vara ensamstående är inte en dans på rosor, men jag tackar gudarna för att Adrian är en så pass enkel unge att ha att göra med. På sin höjd bråkar vi numera om fjärrkontrollerna och mina telefoner, ibland kaffekoppen. Men förutom det så sover han bra, han äter bra, han leker själv bra. Han är helt enkelt så jäkla bra!

Idag fick han sin mormor att nästan börja gråta när han sa "mommo" via telefon ^^ Nu försöker jag lära honom "moffa", morfar blir nog för svårt för tillfället =) Så roligt med Adrians utveckling!

höhö

Datum: 2011-09-13 Tid: 21:00:00

Har precis gått med i en grupp på facebook där man får skriva precis vilken skit man vill, vilket passar mig ypperligt! Skrev om min plan att börja dricka massa vatten för att se vilka förändringar det kan ge fysiskt... Inlägget blev kommenterat med 98 kommentarer!!! 98 kommentarer om vatten. Jösses. Man kan visst diskutera om allt.

Nu ska jag slänga mig i soffan, kolla på nån film tills jag somnar. Natti!

dricka massa vatten

Datum: 2011-09-13 Tid: 19:10:00

Idag har varit likadan som igår. Vi har inte gjort ett jota av nytta ^^ Bara busat, myst, haft besök av Becca och så. Idag har jag börjat trycka i mig massa vatten. Jag dricker alldeles för lite om dagarna, så ska testa på att dricka mer och se om jag märker av de positiva effekter det sägs att man ska märka. Intressant! Det jag märker nu är att jag är mätt och pissar mycket mera ;)

jultidningar! ^^

Datum: 2011-09-12 Tid: 17:28:14

Nostalgi! Några tjejer plingade på dörren och sålde jultidningar. Var bara tvungen att beställa då jag sålt själv som liten! =) Blev lite saker till Adrian, bland annat filmen "Bambi". Då har man hans julklappar kirrade då! Fast känner jag mig själv rätt kommer jag köpa fler ;)

Idag har jag inte gjort ett skit! Bara legat på soffan och slöat och lekt med Adrian. Men för tillfället är det tvn som roar honom mest, haha! Lagat mat också, om man räknar potatismos och fiskpinnar som att laga mat. Well well. See you later, alligator!

läget är fint!

Datum: 2011-09-12 Tid: 10:43:42

Oooh, helgen är klar, Adde är hämtad på dagis, har haft Becca på kaffebesök, Adde ska strax sova och jag ska vila. Hemmet är fint och städat. Det kan inte vara bättre idag!

snart klar med helgen! ^^

Datum: 2011-09-11 Tid: 12:37:57

Sista arbetskvällen för helgen och jag slutar 23 ^^ Bytte med min kollega så jag tog lördagnatten o hon inatt. Gött mos, hela imorgon ledig då! Grymt stolt över mig själv över att ha fått jobba en hel vecka utan problem, och trots mina motsträviga känslor så har det gått som på räls. Underbart!

Nu ska jag väcka AddePadde för vi ska åka hem till Kari och umgås lite innan dagis och jobb. Nice nice nice! Ha de bäst!

känns bra!

Datum: 2011-09-10 Tid: 10:40:27

Det går inte att sova bra på jobbet! Bäddsoffan knakar som jag vet inte vad och så fort man vänder på sig så vaknar man. Men är rätt pigg ändå, konstigt nog! Adde sover redan middag, han var lite trött. Jag har fixat och donat här hemma, så nu ska jag vila lite framför tvn innan det är dags för jobb igen! Och nu känns det faktiskt bra ^^

gnälla!

Datum: 2011-09-09 Tid: 13:17:27

Nu är jag och Adrian färdiga för avfärd. Jag verkligen avskyr allt fixande och donande innan det är dags för mig att jobba kväll och natt. Vad ska jag ha med mig, vad ska Adrian ha med sig, tänk om jag glömmer nåt? Hinner Adrian sova ordentligt, hinner han äta ordentligt? Dock brukar allt sånt gå bra, men sen har vi det faktum att jag lämnar ifrån mig Adrian 14.30 och får inte träffa honom förrän 08.30 dagen efter. Han klarar det galant, det vet jag. Och jag klarar det också. Men det är ändå jobbigt. Väl på jobbet så går det bra dock.

Jaja, nu har jag gnällt färdigt.

hailey

Datum: 2011-09-08 Tid: 17:10:29

Idag var jag på möte på familjerätten, Adde fick åka till dagis så länge. Efter det åkte jag upp till sjukhuset och hälsade på Rachel och Hailey. Lilla Hailey ♥ Hon är så söt, men mår inge bra =(

Hann även med att byta ett par jeans som var för stora till Adde och en fika med Emelie innan jag hämtade lillfisus. Nu har vi precis käkat och snart ska Adde bada. I helgen så sover han på dagis när jag jobbar kväll o natt-pass. Längtar till nästa vecka, då har jag bara två dags-pass!

Hörs o syns!

produktiv

Datum: 2011-09-07 Tid: 15:32:34

Tvätt, disk och sortering av Adde's kläder är avklarat. Känns väldigt bra! Varit en produktiv dag må jag säga ^^ Även haft besök av Emelie, nice nice! Snart laga lite mat, sen bada barn och leka lite!

hjälp med städ igen!

Datum: 2011-09-07 Tid: 11:57:14

Idag har vi haft besök av kontaktpersonen och idag städade vi ^^ Alltid så skönt att få hjälp med det! Tvätten tvättas och disken diskas. Ska försöka hinna tvätta upp allt som finns idag och imorgon sortera Addes kläder. Sommarkläderna och för små kläder ska läggas undan. Ska även se vad Adde behöver mer av!

Nu ska jag slappa lite när Adrian sover och sen vika den rena tvätten ^^

försov mig

Datum: 2011-09-06 Tid: 19:55:16

Ojdå, idag försov jag mig. Inte bra! Men snälla Kari skjutsade oss till dagis och det gjorde så jag kom i tid till jobbet. Så snällt! Och idag var det faktiskt riktigt bekvämt att jobba. Känns bra att vara tillbaka, äntligen! Har väntat på att lite energi ska infinna sig hos mig och nu verkar den ha gjort det.

Försökte smyga mig in på dagis idag när jag kom för att hämta lillfisen. De var ute på gården och lekte och Adde upptäckte mig direkt! Han kom springandes fram och gav mig en stoooor kram, mitt mammahjärta smälter! Han är alltid glad när han kommer dit, och alltid glad när jag hämtar honom. Underbart skönt! Och en annan sak som är underbart skönt är att han bråkar inte vid sängdags just nu (vi har inte "bråkat" nånting på en månads tid när han ska sova). När jag gör vällingen så springer han till sin säng och innan han lägger sig får jag en puss och sen ligger han där. Ofta ligger han och pratar med sig själv i typ en timme (!!!!) innan han somnar. Men så länge han är nöjd med det så ^^

Imorgon är jag ledig, då kommer kontaktperson Lena ^^ På torsdag är jag också ledig och då är det bland annat ett möte på familjerätten, vi ska avsluta ärendet i att hitta Adrians pappa. De kommer ingenstans. Riktigt synd men jag hade inte väntat mig nåt annat heller.

bra

Datum: 2011-09-05 Tid: 18:29:59

Idag har jag jobbat, det gick bra. Vi hade möte med, det gick också bra. Adde hade haft det bra på dagis, och jag "jobbade över" en timme och det var bra. Och så umgicks vi med Kari, det var bra det med. Nu har Adde lagt sig vilket är bra, och jag gör matlåda som jag hoppas blir bra. Sen vill jag sova bra inatt. Ska vi säga så? Bra!

tjurskalle

Datum: 2011-09-04 Tid: 16:27:10

Min son är tjurskallig de luxe idag. Lite trött tror jag. Mammi är här och hon är ju inte van att se Adde så tjurig. Dock blev han glad efter att ha fått lyssna på denna låten några gånger, den hjälper jämt:

 

Jag har rensat avloppet under badkaret idag. Är så less på att behöva släppa ut lite vatten i taget så slet loss locket till golvbrunnen och drog ur skiten med händerna. Inte fräscht, men nu är det gjort! Nu busar Adde med sin mommo och skrattar så gott, sen ska han få bada innan han ska sova ^^ Att se Adde bada är en favoritsyssla!


söndag

Datum: 2011-09-04 Tid: 12:47:17

Tänk att det känns direkt när man vaknar att det är söndag! Jag får alltid en tom känsla i kroppen varje söndag, det är lite trist faktiskt. Hittills så har vi varit ute en liten stund, och jag har tvättat en maskin. Adde sleepar och jag softar. Lite senare ska vi ut igen, sen kommer mammi på besök! Och imorgon är det dags för jobb igen, nu är jag äntligen frisk!

Adrian är så rolig när han visar mig vad han vill. Han kan till exempel komma o ta tag i min hand, trycka sitt dricksglas i den handen och sen gå mot köket. Idag gav han mig våtservetterna och så frågade jag om han kunde hämta en blöja vilket han gjorde. Riktigt häftigt att han "berättade" att han ville byta blöja ^^

min älskade söta!

Datum: 2011-09-03 Tid: 16:58:32

Åååååååh vad jag älskar min son! Satt och kollade på tvn när han kommer fram till mig och drar mig i handen, vill att jag ska följa med. Han visar på badrumsdörren som jag öppnar och vi går in. Så pekar han ner i badkaret och säger "ja?". Haha! Min söta älskling! Så nu ska han få bada och jag sitter jämte och plaskar med! ^^

filmkväll

Datum: 2011-09-02 Tid: 15:15:08

Efter att ha lämnat Adde på dagis åkte jag ner på stan och satte mig på ett fik. Onödigt att åka hem när jag ändå hade tid till optikern lite senare. När jag sitter där ser jag en man i 50-55-årsåldern spana in en tjejs bara ben, hon var max 15 (om ens det). Han tittade ogenerat på henne och man såg att han spanade in henne, nästan klädde av henne med blicken. Jag skrev på facebook att jag tycker sånt är äckligt, och snacka om min förvåning när många inte håller med utan tycker att det är okej att fantisera!? Han är vuxen, hon är ett barn. Inte okej enligt mig. Nu lär det väl inte bli någon debatt i kommentarsfältet (för de flesta av er är såå dåliga på att kommentera). Men vi försöker: Vad tycker ni?

Hos optikern gick det bra iallafall. De ska beställa hem linser, jag hade nåt särskilt brytningsfel och mina ögon samarbetar inte, och nästa vecka är det dags för utprovning. Spännande!

Nu är vi hemma och det är snart dags att laga lite käk. Ikväll blir det filmkväll med killen som jag fick de gula, fina blommorna av ;)

trött jävel

Datum: 2011-09-01 Tid: 15:30:09

Okej, nu har jag förstört för mig själv inatt. När jag lämnade Adde på dagis åkte jag hem och sov. Kommer nog inte kunna sova inatt så bra. Men jag behövde sova, ögonen gick i kors på mig. Varför är jag så trött för? Skapligt irriterande är det.

Nu har vi precis ätit den sista ugnspannkakan. Leka lite, få lite besök och sen dänger jag stekpannan i skallen om jag inte somnar ordentligt inatt! Hejs!