man är påre igen

Datum: 2009-06-29 Tid: 04:40:15

Det blev inte bra med alkoholen, o tur fan var väl det. Mammi ringde mig o frågade om jag skulle följa med till Asien. Ja, jag bangar inte! Trevligt hade vi och mycket sjöng vi! Riktigt nice!

Åkte ner till stan sen, och efter mycket om o men så hamnade vi på Bishop. Ganska kul, men blev desto roligare på Tonic. Roligt folk var de där kan man ju säga. Hoppas man träffar nån/ några fler gånger.

Nu har jag sprungit runt o plockat lite. Blir så trött på att det ser ut som en flock apor sprungit omkring när man inte plockar undan varje dag, tröttsamt.

Jag ska sova nu. ;)

nu är det bra!

Datum: 2009-06-28 Tid: 14:57:43

Ahfan, nu är det slutdrucket för ett tag. Helvete, vad illa! Måndag, torsdag, fredag och lördag. Nej, nu får det vara bra. Noooog, I say! Men igår var rolig. Satt vid stranden med lite folk och pimpla cider, sen drog jag till Peter. Därefter till Asien, stanna ett tag o sen tillbaka till Peter. Men han o Larry blev så jäkla fulla så jag skulle dra hem. Då träffar jag Andreas på bussen och följer med till Brassan. Shit pommes! Het jag var i mina adidas-shorts och foppa-tofflor! Fast var ju faktiskt inte meningen att dra ut. Men att man får komma in så!? Ska det verkligen vara så!? Bra, tycker jag iofs, jag gillar ju icke att klä upp mig. Dumjäveln själv gick till baren utan tofflorna på fötterna, och vad händer!? Ja se på fan. Glassplitter i fötterna. Härligt. Sucksuck. Duktig idiot. Kanske ska bli fakir?

Nej, nu ska jag dö lite igen, orkar inte leva idag. Återuppstår imorgon.

kort o gott

Datum: 2009-06-27 Tid: 02:02:53

Ojoj, sicken dag. Orkar inte berätta om hela, men det viktiga är la god mat på lilla krogen med mammi, fick en fin ros av betty, grill på sjöbo med goa folk och nattbad med TJ. Första doppet för i år =) Kallt som fasen var det!

Orkar inte skriva mer faktiskt. Konstigt va!? :P

rip

Datum: 2009-06-26 Tid: 01:12:38

Michael Jackson är död. Han dog av hjärtstillestånd i sitt hem, 50 år gammal. Han har aldrig riktigt varit en av mina favoritartister men en av hans låtar kommer alltid att vara speciell för mig, "Will you be there". Den spelades på min kära väns begravning. Hon älskade "Rädda Willy"-filmerna som fick henne att intressera sig för späckhuggare och delfiner, och även resten av vår jords djur och natur. Låten spelas när eftertexten rullar i första filmen och varje gång jag lyssnar på den så rinner tårarna iomed minnena jag har till min väns begravning.

Vila i frid, Michael.


så go kväll!

Datum: 2009-06-26 Tid: 00:48:30

Haha, Sofia och Jossan är faktiskt inte så illa som det låter i föregående inlägg :P Om ni läser kommentaren till inlägget så förstår ni varför jag gillar dom. Storvuxna tjejer med distans! Finns inge bättre =)

Efter jag skrev senast har jag vart till systemet och varit hos Marco och druckit lite. Sen åkte vi ner till stan och lyssnade på The Boppers, bra gubbar.












Marco drog på krogen och jag tog mina foppatofflor och gick med Jajja till stadsparken. Snacka om att känna sig gammal! Alla var yngre än mig och jag kände att jag inte hade något gemensamt med nån typ :P Men "det blir alltid bättre framåt natten" (värre enligt Björn Skifs). Men det blev bättre. Träffade massa roligt folk =)

Nu är jag hemma och ska sova. Ska faktiskt ha en riktigt bra semester och köpa öl det första jag gör när jag vaknar =) Vissa gillart, vissa inte. Jag älskart! Alkohol är en del av min semester ^^ Hoppas bara kontot tillåter. Men har hört att lönen kommer nu!? =)

sanna mina jäkla ord, vettni

Datum: 2009-06-25 Tid: 15:14:30

Sofia och Jossan är de mest oresonliga flickor som finns! Bara så ni vet det.

Dessa girls gör aldrig som man vill. Skäms på er!

headern

Datum: 2009-06-25 Tid: 12:20:57

Vet att headern är helt svart, men en bekant ska hjälpa mig med ny design snart. Ska bara klura ut hur jag vill ha det först =)

ännu en fin dag

Datum: 2009-06-25 Tid: 12:19:23

Solen skiner, jag har duschat, sitter med en kaffe och smågluttar på "Sjunde himlen". Hur många säsonger finns det av det programmet egentligen? Präktig prästfamilj med en särskild inriktning i varje avsnitt. I detta fall: Det är fel att stjäla och man ska inte fuska i skolan. Undrar om programmet hade ett positivt inflytande över hur amerikanska föräldrar uppfostrade sina barn... Hm. Jaja.

Idag ska jag försöka ta mig ner och handla hem lite mat och även gå på systemet. Ikväll är det ju första torsdagskvällen här i Borås och The Boppers uppträder. Vet inte om jag har hört något av dom, får youtuba. Har ett par alternativ på sysselsättning av kvällen, får se vad det blir.

Måste bara slänga in en video på pappi och några elever på skolan där han jobbar. De hade avslutningskonsert och pappi blev tillfrågad om att sjunga en låt. Med tanke på att de bara hann repa tillsammans en gång så låter det bra! Ljudet är rätt kasst, men vad tycks om farsgubben min? =)


no doppido

Datum: 2009-06-24 Tid: 16:32:22

Blev inget första dopp för året. Men det var väldigt mysigt att ligga där nere och bara slappa. Var inte så varmt så man var tvungen att hoppa i, vinden svalkade ganska så gött =) En bra utflykt.

Men resten av dagen blir nog till att vara inne med min nya bästis tak-fläkten.

årets första dopp?

Datum: 2009-06-24 Tid: 11:47:07

Snart bär det av till stranden med Rachel, Daniel och lilla Elita. Får väl se om man tar årets första dopp i sjön. Har ni badat än? Det har ju inte varit något riktigt sommarväder förrän nu, såklart att det väntade tills jag fått semester =) Mina assnygga Crock's flipflops (som är skrikrosa och skrikgröna) får pryda mina fötter idag =)

Sen när jag kommer hem ska jag fota lägenheten så ni får se hur det blev med nya soffan. Har även fått upp mina Elvis och Marilyn-tavlor, och Jojje (Mustela) hjälpte mig få upp en vägghylla. Så lite nytt är det här ^^

Haha, två kompisar frågade om Mustela är en tjej. Någon mer som fått uppfattningen om det? Iaf kommer jag skriva vad han numera kallas, Jojje, när jag nämner honom i bloggen igen.

Lite mer kaffe, sen åks det till badet! ^^

gråter killar till filmer?

Datum: 2009-06-24 Tid: 10:48:48

Igår berättade en killkompis för mig att han började gråta när han kollade på film igår. Han vägrade dock säga vilken film det var. Kan inte låta bli att undra: Har du någonsin sett en kille gråta till en film?

yo dudes and dudettes!

Datum: 2009-06-24 Tid: 10:12:43

Gissa vad jag gör!? Surfar hemma, wohoo! En jäkla massa krångel har det varit och det har krävts att alla nerver sitter där de ska. Men nu funkar det. Fast inte trådlöst, men det får någon hjälpa mig med att fixa. Så nu blir bloggningen bättre =)

Grattis till lillebror Kim som fyllde 21 år igår, och grattis till min barndomskompis Tessan som fyller 24 år idag (gamla särring)

Annars har jag väl inte mycket att uppdatera er med. Har semester nu, förjäkla skönt. Så nu blir det bara till att göra vad som faller en in.

Jappjapp, men vi hörs! Nu ska jag läsa alla bloggar jag inte kunnat följa regelbundet (skulle jag läsa allt skulle jag få sitta till nästa år). Tjo!

hej igen

Datum: 2009-06-19 Tid: 13:18:02

Trevlig midsommar på er allihopa! Är hemma hos mammi nu, fullt hus äre. Mammas kusin, hennes karl, min syssling Jeanette och hennes dotter är här och hälsar på =) Riktigt nice! Lite dåligt väder är det allt, men det får väl gå. Ska snart åka hem till Koffa och grilla. Men det blir nyktert för min del, jobbar imorgon.

Blev så sur i måndags när jag sa till min chef att jag ville ta ut två semesterdagar iomed att Jeanette och dom skulle komma hit. Det är ju inte ofta man träffar dom när de bor utanför Uppsala. Ville vara ledig lördag och söndag så jag kunde ha lite mera tid att umgås med dom. Chefen svarade att det var lite sent påtänkt, att sånt ska meddelas två veckor innan. Ja, men det är ju lätt när jag fick reda på detta i lördags liksom! Hon skulle iaf kolla på det, men senare säger hon att det kommer inte gå att lösa. Hon försökte inte ens! Visst, förstår väl att det inte är det lättaste att lösa, men förfan, man kan väl ändå prova? 

Går på semester på måndag, och det ska bli förjävla skönt! Ska släppa allt vad jobb heter och bara vara! 4 juli är det dop för lilla Viggo, måste ut och leta present =) Nånting annorlunda ska det va, inge smycke eller nåt sånt vanligt. Förslag? Sen tionde juli åker jag och mammi till Finland till sommarstugan. Ska bli riktigt skoj! Vi tar båten över, så nu jäklar ska jag och mammi shaka våra lurviga! 

Det var väl det. Inge internet hemma fortfarande, och jag funderar faktiskt på att inte skaffa nåt heller! ;) Tänk egentligen vad man slösar tid vid datorn!?

Tjingtjing!

good day

Datum: 2009-06-12 Tid: 18:26:37

Var ett tag sen jag skrev här. Har fortfarande inte internet hemma, men orkar helt enkelt inte ta tag i att fixa det. Vet vad felet är nu, men nää. Pallar inte! "Får ta det någon annan dag"... så låter det varje dag. Men jag ska...

Idag har jag iallafall haft en såå jäkla bra dag Mötte upp Emma klockan 8 när jag gick av mitt jobbpass, åkte hem till mig och började dricka till Twilight. Folk tar ju studenten här, så vi ville fira med dom från avstånd. Vi åkte ner till Lilla krogen sen och ringde dit lite gött folk och skålade med alla studenter på flaken. Gillart!

En student kom till Lilla krogen och mötte upp hennes kompisar. Jag bjöd henne på en cider och hon o hennes kompisar satte sig vid vårat bord. Jäääklar va shots o skit vi fått i oss! Men skoj var det! =) Drack sönder min comviq-telefon för övrigt. Så skriv ditt nummer till mig: 0704-56 26 68. Alla nummer är borta!

Nu sitter vi hos Emma och funderar på hur kvällen ska sluta. Jag känner på mig att det kommer bli skiitbra =) Ibland ska man ha en hel dag med alkohol, så är det bara =)

Vi hörs! Puss!

gillar denna låten

Datum: 2009-06-01 Tid: 21:29:46

Katy Perry - You're so gay


tralala

Datum: 2009-06-01 Tid: 21:02:55

Sista avsnittet av Färjan för denna säsong. Kommer det någon mer tro?! Hoppas det.

Nu är jag trött, skulle jag lägga huvudet på en kudde så skulle jag somna! Ska väl snart hem. Fast när jag väl kommer hem så blir jag nog pigg tror jag. Skulle inte förvåna mig.

Men see ya!

hey folks!

Datum: 2009-06-01 Tid: 19:53:49

Idag märker jag att jag inte har fått överdrivet mycket färg från solningen igår. Men det får la gå. Men verkade som att jag fick solsting eller nåt igår. Mustela kom in på en kopp kaffe och jag hade sån skallebank! Men den gick över sen. Rachel m. dotter och hennes kille kom på spontanbesök, så vi drack kaffe på gården =) Så niice. Sonny kom förbi med innan jobbet. Det är nice med flera besök på en dag! ^^

Snacka om att jag är bra! Drog och simmade idag, riktigt stolt är jag =) Orkade till o med 50 minuters simning non stop, det ni! Fast träningsvärken kommer nog va grym imorgon, men det kan jag leva med. Då vet man iaf att man gjort något ^^

Daisy fick valpar idag också, 2 stycken, men en var tyvärr döfödd. Längtar iaf tills jag får se den lille som överlevde! =)

Well, antar att vi hörs lite senare. Är hos Emma nu, ska kolla Färjan och skriver väl mer i pauserna ^^ Bye!