sola

Datum: 2009-05-31 Tid: 14:29:31

Nu är det dags att joina mamma på altan o försöka få lite färg =) Tuttarna i vädret!

***
Update;
Fyfasiken så varmt det var. Även om jag tagit en dusch kommer eftersvallningarna nu. Hoppas man fick lite färg iallafall, annars har jag pinat mig i 1½ timme. Visst var det skönt också, men svetten lackade. Är ju så vindstilla nu.

Mustela kommer och hämtar mig strax. Ska bli skönt att komma hem, har ju inte varit själv på hela helgen. Ligga och softa i soffan med tvn som ende vän. Eller så kanske Jonas kommer upp en sväng, men jag tvivlar. Han är nog grymt bakis idag, haha!

Får väl se om dom har lyckats få igång mitt internet, hoppas lite på det. Ändå har det varit skönt att vara utan ett tag, slippa beroendet lite. För visst är det väl så att man blir galen den första tiden när internet inte fungerar? ;)

Åh, hoppas Mustela har AC i sin bil!


haha!

Datum: 2009-05-31 Tid: 13:15:50

Asgarvade när jag läste denna, jag med min kassa humor:

Jag hade en gång en brödrost men den funkade inte,
så jag slängde den i sjön och nu jävlar rostar den!


grattis mammi!

Datum: 2009-05-31 Tid: 12:10:18



Grattis på Mors Dag, mamsen! =)
Älskar dig!

Mammi fick ett "special candle" med en text:

Mamma

Du är där när jag behöver dig, du glömmer dina egna bekymmer.
Du är min tillflykt och klippa, med dig känner jag mig trygg.
Kanske borde jag berätta för dig oftare hur mycket jag uppskattar dig,
men du är den jag älskar. Du är ljuset i mitt liv.


Och ett kort där det står:

En kvinna att
vara stolt över!

Du är omtänksam, trevlig och ställer
alltid upp för andra.
Din respekt, öppenhet, intution,
lojalitet och positiva hållning gör att
du är guld värd!

Du är världens bästa mamma!



ush för spindlar!

Datum: 2009-05-31 Tid: 11:57:52

Nu när jag var ute på altanen och skulle gå in såg jag en spindel på golvet. Sa till Moa att hämta papper för att försöka få ut den. Och nu märks det att min finska ådra vill komma fram, för jag säger finska fraser väldigt ofta nuförtiden. Försökte få upp den på pappret och slänga ut den, och sa "Me pois" vilket betyder nåt med "Bort". Snacka finska med en spindel, jaadu.

Förresten! Vet inte om jag har skrivit att jag hittade en skiiitstor spindel inne hos mig för någon vecka sen. Huuur äcklig som helst! Önskade att tidningarna var två meter långa just då för att kunna slå ihjäl den, men med lite mod fick jag död på den med en vanlig Metro. Vågade inte ta upp den med bara papper heller med tanke på hur stor den var, så jag satte en fryspåse på handen som gick ända upp till armbågen och sen tog jag massor med hushållspapper. Spolade ner den i toan sen. Hur fasen kan en människa vara rädd för en sketen spindel egentligen? Men den var stooor! >_<


09-05-31

Datum: 2009-05-31 Tid: 11:17:47

Har sovit i syrrans rum och jäklarns vad varmt det är där nu, vaknade upp alldeles asvarm i hela kroppen. Sånt är inte mysigt! Sova svalt är mkt skönare.

Ska försöka ta mig hem idag, det är inte det lättaste en söndag. Folk är bakfulla eller har något spännande söndags-göra. Men det ska nog gå bra, hem kommer man alltid!

Har ni gjort någe skoj i helgen?

Hörrni! Imorgon är det juni =) =)
 

fotbolls-morsan

Datum: 2009-05-30 Tid: 19:19:12

Haha, ni ska se mammi's blåmärke på hennes ben nu! Jag, Moa och mammi var ute i trädgården och sparkade fotboll och jag och Moa sparkade varsin boll mot mammi. Hon visste inte riktigt vilken hon skulle ta men sprang mot ena och PANG! rakt in i en stor kopparkittel som står mitt på gräsmattan. Fasiken så roligt det såg ut! Jag och Moa vek oss dubbla av skratt medan mammi sprang runt och ajja:de sig. Men riktigt roligt var det iallafall, vi ska nog ut snart igen =)

blommor

Datum: 2009-05-30 Tid: 18:43:50

Jag ska köpa hem lite växter nu i veckan tänkte jag. Har ni något bra tips på blommor som är lättskötta och inte dör så jäklarns fort? Jag är ju en sån som glömmer av att vattna dom små liven. Sen när jag kommer på det så är det försent, bortom all räddning. (Erbjöd Emma 200 spänn i månaden för att komma och vattna mina blommor en gång i veckan, då skulle de ju iaf överleva. Hon vattnade dom en gång, samma dag som vi kom på idén, sen inge mer. Hon får inga pengar.)

förbannad!

Datum: 2009-05-30 Tid: 15:23:05

Varför i helsicke ska det vara så svårt att ta sig till simhallen och köra ett par längder? Måndag efter jobbet, då jäklar. Inga undanflykter! Nästa gång onsdag. Sen får vi se eftersom jag jobbar den jobbiga helgen (15.30 - 08.00 fre, lör och sön)

Nu är jag ärligt talat förbannad på mig själv över att jag inte kommit iväg på hur länge som helst! Det är lätt att säga att man ska dit, men desto svårare att ta sig dit. Förfan, det är väl bara packa väskan och dra!? Ja, på måndag efter jobbet. No excuses!

Bra mat har jag ätit i ca två veckor och det ska jag fortsätta med. Nu jäklar ska Tiss bort med det överflödiga äckel-fettet!

Märker ni att jag missköter mig får ni skälla på mig! Over and out!

(Tyvärr måste jag nog bli extremist om jag ska lyckas. Lagom funkar inte för Tiss inte.)

this is life!

Datum: 2009-05-30 Tid: 14:42:25

Snacka om att det är skönt att vara ute hos mammi =) Har vart det ett par dagar nu, åker hem imorgon. Bara slöa och inte tänka, det är livet!

Fint väder är det också! Det var väl på tiden! Men det drar ju med sig de där jäkla getingarna och humlorna >_< Sitter vid köksbordet och skriver och började höra ett surrande från taket. En geting som hade tagit sig in. Paniik! Springer skrikandes från bordet och mammi kommer med den elektroniska flugsmällan och smäller ner den på golvet och håller nästan på att trampa på den. Drama! Men död är den nu, mohaha!

Hoppas ni har en bra helg och njuter av det härliga vädret =) Kramkram!

yo!

Datum: 2009-05-28 Tid: 16:57:50

Wiie! Snacka om att jag har tur! Min soffa har redan kommit till butiken, så nu kan jag hämta den när jag vill/ kan. Är inte det jäkligt snabbt jobbat? Shape i Knalleland säger jag bara, bra butik! =) Skulle ju tagit mellan 2-3 veckor egentligen.

Nu sitter jag på Snack med mammi. Är hur trött som helst, har jobbat idag. Fast jag kan ju inte klaga på att inte vara utsövd, gick och la mig 20 i tio igår och somnade väl runt tio över kanske. Så skönt! Och så ställde jag ena klockan på 5.00 för att kunna sova ut och sova till 05.30. Nice o göra så =)

Vad händer för er i helgen då?

hei doo

Datum: 2009-05-26 Tid: 19:05:55

Nu ska jag lämna Emma och åka hem till mig. Vi har umgåtts när vi shoppade och när vi åt på Snack. Hemma hos Emma sitter vi båda vid en varsin dator och är osociala mot varandra. Men hon förstår mig, nu när jag inte har nåt internet. =)

Hörs när vi hörs, bitches =)

ny soffa!

Datum: 2009-05-26 Tid: 17:50:13

Simon har nog äntligen lyckats sälja sin soffa =) Och jag har sett ut en ny, inte den bruna i mocka jag visat i bloggen innan. En annan i mörkt tyg, mycket finare! Och därmed mycket dyrare, men det spelar ingen roll. I want it! Och jag får hem den om ca två-tre veckor =)

Här är min nya precious! Nice, huh!?


Passade på att köpa Mors dags-present i samma butik. Ni glömmer väl inte att det är Mors dag på söndag!? Ajjabajja i så fall! Jag försöker få med mammi på en helksoppsmassage på lördag. Jag köpte ju ett presentkort på ett spa till henne och mig när hon fyllde år. Och vad passar bättre då än en skön massage dagen innan mammornas dag? Inte mycket! Och efter massagen en god middag och lite vin. (Anledningen till att tanta är osäker är för att det knappt går några bussar från henne på lördagar)

Annars har jag inte gjort mycket sen senast jag skrev. Jobbat i helgen och igår. Skönt att vara ledig idag =) Men imorrn är det på slitet igen.

Jepp. Vi hörs! ^^


voodolls

Datum: 2009-05-22 Tid: 18:22:49


Kommer ni ihåg när jag skrev om voodollsen som jag har? De som skapat dessa små dolls kommer från Knivsta. Där ser man =) Nånting bra som kommer därifrån (och jag förstås) ;) Kolla in dom på voodolls.se

marknad

Datum: 2009-05-22 Tid: 16:53:05

Idag har det varit marknad här =) Som vanligt köper jag tills jag stupar! Har blivit två tjocktröjor med luva (en svart med Elvis och en rosa med Betty Boop), två skiiitmysiga kuddar i form av en pingvin och en kanin, ett par tofflor och en skitcool avlång rund kudde som är skitmjuk och formar sig bra efter huvudet. Kan köpas på donmarc.se

Såhär ser den ut. Asmys!

Sen köpte jag 2 t-shirts till Moa med Elvis och Marilyn Monroe, och två små t-shirts till Viggo. På den ena står det "Fasters älskling" med ett hjärta runt, och på en andra "I love crusing with mommy and daddy". Jisses vad jag handlar på marknader. Men det har jag älskat ända sen jag var liten! ^^

När jag köpte mina två tröjor var den en liten kille på kanske 13 år som tog en tröja och sprang, och av ren reflex slängde jag ut med armen och fick tag i jackan på honom. Han blev skraj och släppte tröjan och kutade iväg sen. Haha, dagens goda gärning :P

Annars har det inte hänt så mycket på senaste. Mest tagit det lugnt, så inga rolig nyheter :P

Höörs!

hur hanterar man sorg?

Datum: 2009-05-18 Tid: 19:46:08

En barndomskompis frågar i sin blogg vad man gör då det närmar sig den tid då man har mist ett husdjur eller en nära anhörig. Jag tycker att man ska tillåta sig att vara ledsen! Tänka tillbaka och våga känna. Bara vara själv den dagen eller med andra som känner samma sorg. Huvudsaken är att man inte försöker tränga bort sorgen.

Varje gång det är någons dödsdag brukar jag tända ett ljus för den personen och gå igenom alla fina minnen jag kan komma på. Ibland kan det faktiskt vara skönt att våga vara ledsen.

Hur sörjer du?




chockerande!

Datum: 2009-05-18 Tid: 19:19:17

För några veckor sedan hade Aftonbladet en slags special där de inriktade sig på alla kvinnor som blivit mördade av sina män under 2000-talet. En chockerande siffra! 153 kvinnor på 9 år, 17 kvinnor per år, mer än en kvinna i månaden.

Här kan du läsa om alla kvinnor.



Min fina vän är en del av den fruktansvärda statistiken.
Sorgligt, men sant.

Det går inte en dag utan att jag tänker på dig!


han är väl för söt ändå?

Datum: 2009-05-18 Tid: 18:30:13



Denna låten sitter fast som lim i skallen!


brakfeeest!

Datum: 2009-05-18 Tid: 18:17:32

Jösses vilken jäkla kväll det blev i lördags! Jag skulle ju inte vara med på shots-leken till Melodifestivalen, men till slut valde jag att vara med ändå. Jag höll på Norge, biiig mistake! Var väl fem gånger utav 42 han inte fick 8, 10 eller 12 poäng, så många shotar blev det! Hade jag inte gett bort massa hade jag fått krypa hem! Men det var en jäkla skoj kväll =) Emma fick för sig att det var skitkul att slicka på mig (knät och ansiktet fick känna på Emma-sekret), vi hade sönder Johans säng och vi skrålade "I'm in looove with a fairytale..." hur många gånger som helst!

Fattar ni nu hur fulla alla blev? (Alla är inte i bild)


I söndags var jag bara bakis. Shit! Ulf och hans tjej + 2 barn kom förbi och vi drack lite kaffe på gården. Det är inte skoj att lyssna på 2 ungar som bråkar om grävskopan i sandlådan när man hade den skallebanken jag hade! När de åkte blev jag bästa kompis med soffan igen fram till halv åtta då jag och Emma möttes upp för en dos skräpmat! =)

Idag har jag jobbat. Tiden har gått fort =) Vi har haft apt idag med, och det känns som att saker och ting kommer lösa sig med tiden! De största problemen kommer väl inte bli bra förrän hösten, men den som väntar... Sen träffade jag Emma och Koffa för att käka på Orion, och nu sitter jag hos Emma och lånar hennes dator.

En liten uppdatering sen sist, har inget mer att skriva märker jag. Smell you later!

mätt i magen

Datum: 2009-05-16 Tid: 14:56:44

Pheew, nu är jag mätt! Mammi lagade bandspaghetti och köttfärssås. Mammi's mat är bäst! Har skickat in mailet till försäkringskassan nu också, hoppas verkligen att det hjälper. Gör det inte det så är de ju totalt dumma i skallen.

Sitter och väntar på Mustela nu. Åka hem och duscha och göra mig iordning för kvällen. Ser framemot den, kommer nog bli riktigt trevligt! Det kommer vara en slags shot-tävling där också, när alla bidrag har framförts får alla välja sin favorit. Man får nog inte välja samma. Men när den man håller på får 8, 10 eller 12 poäng ska man ta en shot. Fast det ska jag inte vara med på, jag håller mig till mitt vin och mina cider ^^

Får väl se när mitt internet kommer igång igen. Jäkla krångel med det! Ush, gillar inte sånt. 16 dagar har jag varit utan nu. De kunde skicka en tekniker, men den notan kan sluta på 2700 kronor om det visar sig att det är felkopplat eller något annat sånt. Det tänker jag inte riskera! Men tror dock inte att det är felkopplat när det är så många av mina kompisar som kollat på det. Jaja, någon gång sätter det väl igång och funkar på ett eller annat sätt.

Vi hörs!

dot dot dot

Datum: 2009-05-16 Tid: 12:36:25

Jäklar vad skönt det var att sova ut idag! Sov till 11.15 och när jag kom upp var kaffet klart =) Lovely!

Nu ska jag sätta mig och knåpa ihop ett mail till Försäkringskassan. Hoppas den biten löser sig annars blir det illa! Mammi ska hjälpa mig att skriva, hon är bra på sånt. Tur att mammor finns!

Moa sitter och kollar på Hannah Montana, första gången jag ser det. Man har ju hört talas om den serien och den är rätt rolig, men samtidigt löjlig :P Är nog för gammal för den.

Vi hörs lite senare =)

matprat och tröttmössa

Datum: 2009-05-15 Tid: 23:50:13

Nu är jag redigt trött! Gick upp 05.45 för att hinna ta en riktigt slapp morgon innan jobbet. Så det ska bli skönt att sova snart. Måste ju bara passa på att surfa runt lite nu när man har tillgång till internet ;) Kommer knappt ihåg vilka sidor jag brukar vara inne på.

Mammi plockade fram ost och kex ikväll, ajaj! Sånt är inte bra, man föräter sig på det! Men gott var det! På tal om gott så gjorde jag baconlindad kycklingfilé igår för att äta på jobbet idag. Mums! I förrgår gjorde jag en laxsallad, inte fy skam det heller =) Som ni kanske vet så gillar jag inte att laga mat, men det har faktiskt varit roligt de senaste dagarna. Hoppas att det håller i sig nu bara.

Fick underbara mexibiffar idag när jag kom hem till mammi med. Det är min och mina syskons favoriträtt. Mustela som var så snäll och skjutsade hit mig tyckte om dom han med. Tyvärr tog alla slut, jag som hade hoppats på att få med mig några hem :P

Fasen vad mycket matsnack det blev då! Men har inte så mycket att dela med mig av faktiskt. Kanske att Emma är en höjdare på att städa bilar! Hon städade Fidde´s bil för några dagar sen :P Men det blev trevligare efteråt när hon, jag, Fidde, Mustela och Malin satt ute på min gård och fikade. Mer sånt, folket! =)

Nej, nu är jag trött så nu ska jag bannemej sova! Natti! (Imorgon ska jag skriva om den sjukaste drömmen jag haft på länge. Någon som kan drömtydning?)

hey igen folket!

Datum: 2009-05-15 Tid: 20:51:39

Mitt internet funkar fasen inte nu heller. Sitter med min precious laptop hemma hos mammi och använder hennes trådlösa band. Så jäääkla skönt att kunna läsa lite bloggar osv. Mycket man missat märker man!

Vi sitter iallafall här och kollar på "Så ska det låta". Mkt bra program =) Kollade på det även på Harryssons tid. Settman är bra han med även om han inte hälsar till mamma sin i slutet av varje avsnitt, minns ni?

Man brukar ju säga att problem sällan kommer ensamma. Nä, sant! Inget internet , hemtelefonen funkar inte heller, strul med jäkla försäkringskassan, fortfarande lite ont i foten efter jag rullade ner för trappan (den är blå nu), osv osv osv. Kan hålla på i evigheter känns det som, men hur kul  är det egentligen?

Imorgon är det Eurovision =) Ska ni kolla på det? Jag ska, hemma hos Johan tillsammans med massa andra folk. Kommer bli skoj! ^^

Orkar inte skriva mer nu, men tack alla som kikar in i bloggen även om det var stendött den senaste tiden =) Statistiken håller i sig iallafall! <3

haltalotta

Datum: 2009-05-07 Tid: 19:50:53

Hej allihopa!

Nu lider jag litegranna. Har jobbat idag, och när jag slutade för dagen gick jag ner för trappan. Helt plötsligt försvann alla stegen och Tiss rullade ner. Pang! Nu har jag en svullen vänster fot, skrapat knä och blodig tumme. Dessutom skitiga kläder. Så kan det gå när man är klantig. Det tar ett tag att komma fram dit man ska.

Internet funkar fortfarande inte hemma. Jag säger till Emma nu i mobilen vad hon ska skriva. Vi hörs när vi hörs, tjo!

internetproblem

Datum: 2009-05-02 Tid: 12:58:45

Lite smått irriterad är man! Internet funkar inte hemma hos mig, nåt kaiko är det. Koffa kollade ju vad som kunde vara fel, men kunde inte lösa det, så han gjorde en felanmälan. Tråkigt nog hade teknikergubbarna gått för dagen (i torsdags) så jag får snällt vänta tills på måndag. Men snacka om att jag ska ha kompensation för detta!


Nu sitter jag hemma hos mammi och har precis betalat räkningar och sånt. Skönt det! Har tagit mig en cider, snart ska vi vidare till mammi's kompis som bor några kilometer härifrån. Så kan det vara på landet, klockan existerar inte! ;)


Vi hörs när teknikergubbarna fixat problemet! Tjo!