god mat!

Datum: 2009-11-28 Tid: 17:02:46

Gud så gott det var med mammas sprödbakade fisk och hemmagjorda potatismos! Smekte insidan av magen underbart (men det lät bara äckligt).

Har inte gjort så mycket idag. Klippt tånaglar, filat fingernaglat och målat med skyddande lack. Gud så intressant va!? I know, händelselös dag...

Men! Ett stort grattis till Veronika som fyller 24 år idag! =)

urk för att betala räkningar

Datum: 2009-11-28 Tid: 12:32:34

Fyfan vad det är tråkigt att betala räkningar. Pengarna bara rinner iväg! Skulle gjort det igår, men var så trött så sov/låg i sängen nästan hela dagen. Så går det när man inte tillåter sig vila när man jobbat.

Är ute hos mammi nu iallafall. Alltid lika skönt. =)

Igår kände jag bebis sparkar även på utsidan av magen! Självklart var jag själv, så ingen annan har kunnat känna det än. Och nu när det är människor runt omkring är bebis lugn som en filbunke! Får nog äta lite glass så kommer fisen igång =) Vill bara en anledning till att äta glass :P

Hejs!

det mesta är klart!

Datum: 2009-11-26 Tid: 12:05:52

Nu är det mesta packat faktiskt. + gardiner, blommor, krukor, fönsterlampor och tavlor är nerplockat också ^^ P kom med banankartonger vilket är optimalt att packa sånt i =) Tack så mycket! Nu är han och hämtar käk åt oss, sicken lyx jag har va!?

Får se om min mor kan höra av sig, hon snackade om att komma förbi idag. Men tanten är seeeg! Börjar ju jobba halv fyra igen.

live my life, and i'll live yours, for a few days

Datum: 2009-11-26 Tid: 08:54:00

Någon som vill byta liv med mig några dagar? Jag orkar inte med flytt och försäkringskassa, internetleverantörer som ljuger och det ena med det tredje. Fixa allt åt mig så byter vi tillbaka sedan! ;)

Nej, skämt åsido. Vill inte byta liv, men det börjar bli lite mycket nu för en ensamstående gravid människa! Skulle va skönt om allt kunde lösa sig av sig självt. Förhoppningsvis så är det bara några få dagar kvar på eländet.

Har massa saker att fixa tills det är dags att jobba igen. Så det är väl bara sätta igång. Men först ska jag packa upp min kaffebryggare och njuuuta av en kopp kaffe (tänkte att jag skulle sluta dricka kaffe hemma, därför packade jag ner den).

jobba ikväll och inatt

Datum: 2009-11-25 Tid: 13:02:48

Som rubriken lyder så ska jag jobba. Får som sagt se hur det går. Försöka få tag på chefen först och gå igenom papprena till försäkringskassan.

Annars händer inte mycket idag inte.

papper hit och papper dit

Datum: 2009-11-24 Tid: 23:55:08

Uff! Har spenderat minst 3 timmar med att skriva en bilaga till försäkringskassan när det gäller havandeskapsledigheten. I ansökan ska man skriva i detalj vad man arbetar med, och det är svårt att komma på allt kan jag meddela er! Det ska låta grammatiskt bra, inte vara överdrivet men inte heller underdrivet, vara lätt att förstå och lätt att hitta de olika styckena. Eller ja. Det kanske inte alls behöver vara så, men enligt mig ska det se så bra ut som möjligt. Ska ringa chefen imorgon och be henne kolla på det tillsammans med mig. Hoppas det duger. Hon kan ju sånt hon.

Annars har jag varit på utvecklingssamtal med chefen idag. Gick finfint. Sen åkte jag upp till Sofia och tjötade massa skit. Har så mycket runt mig just nu så jag vet varken ut eller in vad jag gör. Men det löser sig la!

Och imorgon är det kvälls och nattjobb som gäller. Hoppas att det går bra, har ju fått ont i ljumskarna och bäckenbotten. Men man vet aldrig förrän man har provat. Går det inte bra, så gör det inte.

Nattinatti!

tiss är kär!

Datum: 2009-11-24 Tid: 00:13:06

Jag är kär! Så totalt kär! Vad snackar folk för skit när de säger att New Moon inte är värd pengarna!?!? Den var ju såå bra =) Kommer helt klart bli en film man kommer se hur många gånger som helst, precis som Twilight. Jag har förbjudit Emma att se Twilight innan trean kommer på bio. Tvåan får hon se hur många gånger hon vill, men innan vi ska se trean på bio så ska vi kika på ettan och tvåan innan! =) Osh, vill se New Moon igen!

Om ni inte sett filmen, så se den!

bio ikväll ju =)

Datum: 2009-11-23 Tid: 14:56:10

Energin kom genast tillbaka när jag kom på att idag ska jag och Emma på bio! Vi ska se New Moon, och innan det kommer hon upp hit så ska vi kolla på Twilight. Uppdatera oss lite och så. =)

Ska gå igenom köket nu en gång och se vad som kan göras, innan jag hoppar in i duschen. Power to Tiss!

gnäll gnäll gnäll

Datum: 2009-11-23 Tid: 14:33:58

Snacka om att vara helt slut. Både jobb och flyttpack igår verkade tära på krafterna, så jag vaknade rätt sent. Och så fick jag dåligt samvete för det. Varför egentligen? Jag är gravid, hade jobbat och sen slavat hemma, inte konstigt då att man blir trött. Fatta det Tiss!

Funderar på om man ska ta en dusch och sen nåt att äta. Men det får vänta ett tag!

miss you honey!

Datum: 2009-11-22 Tid: 23:35:07

Ingenting behövs sägas, du vet ändå.


där fick köket!

Datum: 2009-11-22 Tid: 22:45:34

Ja, jäklar! Köket fick sig en omgång, precis som det var sagt. Mammi kommenterade förra inlägget med en gnutta sarkasm, men tji fick hon. Men däremot hade jag inte kommit så långt om jag inte haft sällskap under tiden. Så tack P! ^^

Trevlig har kvällen varit iallafall, det får vi göra om! =)

nu får köket passa sig!

Datum: 2009-11-22 Tid: 17:41:38

Nu är jag ledig i två dagar, och jäklar vad jag har fullt upp. Ska på lönesamtal, fixa papper till försäkringskassan, snacka lite med min barnmorska, få ordning på köket (nu jävlar!), bio, påbörja flyttstädning och säkert saker jag inte kommer på. Full rulle med andra ord, men det ska nog gå bra!

Köket ska få sig en omgång redan idag. Slut på slöeriet!

hallååå orken!?!?

Datum: 2009-11-21 Tid: 18:42:27

Vart har orken tagit vägen? Var ju så duktig och packade innan, men nu är orken som bortblåst. Inte gjort ett dugg sen förra lördagen då jag och Simon rensade. Oh well. På måndag och tisdag är jag ledig. Får sätta fart då. Någon som kan komma och ge mig en spark i baken? Ni får sparka hur hårt ni vill, lovar!

På tal om måndag förresten =) Då ska jag och Emma på bio, New moon. Kommer bli hur skoj som helst!

"god morgon"

Datum: 2009-11-21 Tid: 06:52:12

Vill absolut inte vara vaken just nu, men måste. Börjar jobba om 1h och 15 minuter. Nästa jobb jag tar ska inte inkludera helger! Nej, fyfan! Vanligt svensson-jobb ska jag ha.

Morgonkaffet förtärs nu iallafall. Och lite pö-om-pö-göra-sig-iordning. Seg morgon! Men "god morgon!".

tröttmössa tiss

Datum: 2009-11-20 Tid: 15:41:40

Det var myspys att äta lunch med Jessica idag. Vi åt på "tant grön". Fläskfilé, klyftpotatis och rödvinssås. Smakade dock inte nå rödvin + att den rätten var egentligen med potatisgratäng, men den var slut. =( Men det var rätt gott ändå.

Nu ska jag nog sova en timme, sen göra mig iordning för festligheter. Drar nog med mig en kycklingsallad dit också. Maat! Hungrig hela tiden nu! :P

Hejs!

fredag

Datum: 2009-11-20 Tid: 12:04:33

Ni kan aldrig gissa vart jag är nånstans. Rätt svar vinner en cocosnöt!

Om en timme ska jag äta lunch med Jessica, ska bli kul =) Igår var ju jag, mammi och Moa ut till henne och Veronika + knoddarna och fikade. Mkt trevligt må jag säga! Kidsen blev helt kära i Moa och tvärtom =)

Ikväll är det fest, men blir tidig hemgång för mig. Jobbar imorgon. Och imorgon kväll hoppas jag att jag orkar dra till Koffas spelning med hans band. Kan nog bli en bra helg detta =)

Tjoflöjt!

torsdag

Datum: 2009-11-19 Tid: 12:52:21

Idag är planerna förhoppningsvis att åka ut till Veronika och gänget! Isf blir det jag, mammi och Moa. Mammi och Moa har inte träffat dom på huuur länge som helst, så tänkte att det kunde ju vara en rolig liten utflykt =)

Annars händer det nog inte mycket. Tänkte försöka packa ner all bös i köket idag, och kanske till och med börja städa ur skåpen. Det gäller ju att ligga i nu, för det börjar närma sig =) Skönt o ha sånt med städning påbörjat iaf, så slipper man allt på en gång! *Tiss smart*

Nepp, nu blir det nog till att ta sig en macka. Åt lite lunch för 45 minuter sen, men hungrig igen! Jösses! Och förresten! Grattis till Sarah på 21-årsdagen! ^^

bebis hjärtljud

Datum: 2009-11-18 Tid: 19:07:12

Är ute hos mammi ikväll igen. Det här är platsen jag gillar allra mest just nu! =)

Var hos barnmorskan idag, mammi följde med mig. Fick höra bebis hjärtljud. Jäklar vad pysens hjärta slår! =) Allt verkade iallafall normalt, vilket var skönt att höra. Har även fått lite mera kött på benen när det gäller havandeskapsledighet och mammaledighet. Jag har trott att om man går på havandeskapsledighet (fasiken vad jobbigt ord) 60 dagar innan beräknad förlossning så dras de från mammaledighetsdagarna sen. Men så var det inte! Sicken tur =) Då hade jag försökt jobba nästan ända fram till förlossning vilket jag tror hade blivit svårt! :P

Bebis sparkar och har sig också =)=) Fortfarande inga starka sparkar, men de känns. Igår när jag åt glass så började h*n leva rövare därinne, så tror att glass är uppskattat ;) Eller tvärtom, vad vet jag! När jag åker bil känner jag också mer än vanligt ^^ Mys! Lite tråkigt att det bara är jag som får uppleva bebis sparkar än så länge, känns inte utanpå magen än. Fast ganska skönt att slippa massa händer på magen redan nu, även om folk känner lite då och då. Men när jag säger att de inte kan känna nåt än så blir magen fri igen! ^^ Nu låter det som att det är skitjobbigt med folk som vill känna, men det är det inte. Fast jag antar att det kommer bli! :P

Funderar också på om jag ska åka till el stockholmo och göra 3d/4d ultraljud, men det tror jag att jag redan har nämnt va!? I vilket fall som helst så får det bli i februari om jag blir beviljad fullt havandeledigt. Vilket jag ju hoppas på! Brukar inte skolorna ha sportlov i februari med? Då kan mammi och Moa följa med också! Nice ju =)

Ne, nu måste jag kila upp och pinka. För typ femtonde gången idag!

när folk snackar skit

Datum: 2009-11-18 Tid: 18:48:33

När jag blir utsatt för skitsnack eller rykten säger folk till mig att jag ska skita i det och inte bry mig. Att folk inte har några egna liv när de snackar om andra. Men varför egentligen ska jag strunta i att konfrontera personen? Låtsas jag vara ovetande och inte säger något så fortsätter ju personen att snacka skit, för det är "okej". Det blir ju ändå inga konsekvenser! Nädu, jag gillar inte skitsnack och rykten av negativ karaktär, och därför vill jag inte bara låta saken bero. Jag vill konfrontera personen som snackar och få en anledning till varför personen håller på så.

Svenskar är fega när de inte vågar/ vill ta tag i saken, utan bara skiter i det pga vilka konsekvenser som kan bli. Tar man inte tag i det kommer personen aldrig ändra sig, och då fortsätta snacka skit! Och kanske kommer skitsnacken och ryktena bara bli värre.

Om man dessutom pratar med den som snackar kan man få reda på att hela saken kanske var ett missförstånd. Istället för att gå tyst och tänka att personen sårat dig, så får du en förklaring på att det inte alls var så. Tänk dig viskleken, jag kanske börjar säga "Jag vill ha kul ikväll!" och genom kedjan som viskar vidare blir slutresultatet "Jag vill ha kuk ikväll!". You get my point, right?

färgat systers hår

Datum: 2009-11-18 Tid: 10:59:49

Är ute hos mammi nu. Färgade Moas hår igår, jag tycker det blev skitbra! Var osäker på om jag kunde färga hennes hår jämnt eftersom jag inte hjälpt någon på flera år. Men det blev skitsnyggt! Eller vad tycker ni? Mammi tog resten av färgen och även det blev skitsnyggt, men mammi tycker hon ser ut som en gammal kärring. Det tycker inte jag. Hon är bara ovan för att hon inte har haft mörkt hår på 29 år! :P


god natt!

Datum: 2009-11-16 Tid: 21:58:31

Sååå trött! Somnade efter jag kom hem från jobbet, vaknade vid sju och sen och bara segat mig genom denna dagen. Varit vaken bara för att få sova ordentligt inatt.

Kan ju iaf säga slutet gott, allting gott. Nästan iaf. Men nu skiter vi i det förgågna o fokuserar på framtiden! Godnatt! ^^

tack

Datum: 2009-11-16 Tid: 00:36:44

Ibland blir man positivt överraskad av folk, vilket jag blev ikväll! Trots missförstånd så kan man komma över det och jag tackar så mycket för tiden och hjälpen att försöka luska ut vem det är som inte har ett tillräckligt intressant liv, utan måste snacka om mitt! Och ljuga värre än hästar travar!

Sen kan man bli otrooooligt besviken på folk, vilket jag också blev ikväll. Skylla ifrån sig sådär är inte okej!

sov för länge

Datum: 2009-11-15 Tid: 19:41:53

Sov väääldigt länge idag, vilket inte var meningen. Usha! Men antar att kroppen ville vila efter mina fest-äventyr, man orkar inte lika mkt som man tror när man är gravid. Iallafall, när jag vaknar så sent känns hela dagen helt meningslös, men tack vare Veronika blev den inte det =) Fika på Orion och sen upp till mig för ännu mer fika. Fika fika fika! Är så glad för hennes skull, hon är happy girl just nu! Hoppas bara "bihåleinflammationen" eller vad det nu må vara går över.

Annars så ska jag inte göra mycket mer än att ta en dusch och förbereda för imorgons jobb. Slappa i min underbara soffa! Hejs!

dumma människor, men trevlig kväll ändå

Datum: 2009-11-15 Tid: 02:08:00

Ibland blir man så irriterad på folk. Nån smart jäkel har påstått att jag är ute på fester och söker efter en pappa till mitt barn. Ja, men eller hur! En fest är det första stället jag skulle leta på! Jävla miffo.

Dessutom kan inte en kille och en tjej vara bra vänner, för det kommer sluta med att man blir tillsammans. Jaha, men varför har vi inte redan blivit tillsammans då? Dumma människor det finns!

Förutom dessa två korkade grejer har jag haft en trevlig kväll =)

utrensning

Datum: 2009-11-14 Tid: 14:44:26

Simon är här och hämtar sina saker, så rensar vi ut all skit. Och det är inte lite kan jag säga! Men skönt o ha det gjort, så man slipper tänka på det.

Igår efter jobbet fikade jag med Emma, sen åkte jag till Michelle där Fidde var. Blev fest på kvällen och jag var hemma halv ett, heeelt slut! Borde lära mig att man orkar inte lika mkt som förr, speciellt inte när man är gravid heller. Ojoj. Blir nog bara slappa ikväll, men det är inget som är säkert.

barnprogram

Datum: 2009-11-12 Tid: 18:01:07

Någon som minns detta barnprogrammet? Lady lovely locks =)
Blev påmind om det pga en bekant o hans kompis hade kollat på det.

Och det får mig att minnas ett annat program som jag försökt komma på namnet på i flera år, men jag kommer inte på det. Är också en blond flicka och hon har en collie, bor på en stor gård och om jag inte minns fel så fanns det ett stall/ ladugård. Nån som vet vilket barnprogram jag menar?

***
Update;
Efter ihärdigt letande på google så hittade jag det! =) Candy Candy hette det programmet! Minns ni? Fast vettesjutton om det är nån collie inblandad nu. Får kika lite mer på youtube! =)

Update fem minuter senare;

Jag hade fel!! Det jag sökte var Sandybell! ÄNTLIGEN! (tyckte väl att candy candy inte riktigt stämde)


flyttpack

Datum: 2009-11-11 Tid: 22:37:27

Jag känner mig så duktig idag! Har packat ner alla kläder jag inte använder, alla sängkläder och handdukar, organiserat lite prylar och skrivit en lista på vad som ska göras imorgon =)

På lördag kommer Simon hit och hämtar sina sista grejer. Ska bli skönt, för då kan jag verkligen känna att flytten är på riktigt =)

Nu ska jag lägga mig. Jobb imorgon! Nattinatt!

bebis sparkar ordentligt!

Datum: 2009-11-11 Tid: 22:13:14

Wiie! Nu känner jag bebis första sparkar! Innan har jag ju känt henne/ honom typ slå kullerbyttor därinne, men nu puffar det på samma ställe hela tiden. Sååå mys! Men h*n skräms, för jag hoppar till när jag inte är beredd. Liten busunge tror jag =)


slöeri slöera

Datum: 2009-11-11 Tid: 16:48:54

Hemma igen efter dagens jobb. Ligger på mage med laptopen i soffan och bara slöar. Lite senare är det dags att börja rensa kläder och packa ner allt man tar med sig. Blir nog en jäkla massa som slängs, tror inte det kommer kunna gå att skänka bort nånting till UFF faktiskt. Antingen är det användbart (för mig), eller helt trash!

På tal om o slänga saker ska städskåpet gås igenom också. Där förvaras papperskassar med reklam och pappförpackningar. Det ska väck idag. Sen var det något mer jag tänkte att jag skulle göra idag, men minns inte. Kommer väl på det sen.

Vid sjutiden kommer Jojje upp på kaffe iaf, det har jag inte glömt! =) Folk får passa på att komma upp och kyssa denna lägenheten goodbye innan jag lämnar den så bjussar jag på kaffe (allmän inbjudan var det ja).

Nä. Slöa lite till, sen sätta igång! ^^

snork!

Datum: 2009-11-11 Tid: 06:42:38

Vaken, men såå trött! Skulle lugnt kunna lägga mig och sova tre timmar till. Men... man ska ju jobba.

trött

Datum: 2009-11-10 Tid: 19:58:03

Träffat Bexx idag, flyttpackat och visat lägenheten. Full rulle! Och nu är jag tröööött! Verkar som att de inte kommer vara några problem för Simon att få denna lägeheten uthyrd iallafall =)


en andra vaccinspruta?

Datum: 2009-11-10 Tid: 10:09:42

När jag vaccinerade mig mot sv.i var det tal om att alla gravida och de som var någon riskgrupp skulle ta en andra spruta. Det har jag ju förfärat mig över eftersom jag blev så dålig av den. Men nu verkar det dock som att vi slipper! Någon som hört något annat? Hör av er isåfall! =)


mysig kväll!

Datum: 2009-11-10 Tid: 08:35:06

Sicken mysig kväll vi hade igår, jag, mammi och Moa. Vi gick allihop och la oss vid halv tolv ungefär, men vi somnade inte förrän halv två. Låg och pratade om allt och inget, och skrattade som fasen! Helt plötsligt blev vi sugna på glass, så vi hämtade varsin kopp och satt i sängen o smaskade på det =) Moa sov också inne hos mamma så vi tre låg och trängdes i mammis säng! ^^ Moa är den enda som fortfarande sover. Jag sitter och väntar på morgonkaffet! =)

juckhund

Datum: 2009-11-09 Tid: 20:32:29

Mammis hund Daisy löper nu, och när hon löper så juckar hon på det hon kommer åt! Speciellt gäller det skor, och favoritskorna att juffa på är de som Moa fick av mig. Rosa skatear-skor som kostade 900 spänn! (Man får la va glad att man fick dom för halva priset.)

produktiv dag!

Datum: 2009-11-09 Tid: 18:29:15

Skrivit kontraktet på nya lägenheten, införskaffat flyttlådor, börjat packa lite smått och inlett lite städning. Produktiv dag med andra ord! Hoppas på att nuvarande lägenheten blir uthyrd så snabbt som möjligt!

livet går min väg!

Datum: 2009-11-09 Tid: 11:19:18

Snacka om att allt går min väg just nu. Jag fick lägenheten som jag ville ha, jag har en bebis på väg som växer och frodas i min mage, jag har mina vänner och familj och jag trivs helt enkelt med min tillvaro. Just nu känns det som att jag inte har några problem alls! Skön känsla! ;)

förresten!

Datum: 2009-11-09 Tid: 10:19:05

Flytthjälp och städhjälp mottages tacksamt! And you know it, all hjälp belönas! =)

godmorgon!

Datum: 2009-11-09 Tid: 10:01:06

Idag är mina planer att åka till Knalleland med mammi. Måste införskaffa flyttkartonger och börja packa. Sen ska jag skriva kontraktet på lägenheten, spännande! ^^

Därefter blir det hem och börja packa och städa lite. Klockan 5 kommer en tjej och kollar på Simons lägenhet, han ska fortsätta hyra ut den i andra hand. Smart tänkt faktiskt och få in lite extra stålar!

Det enda kruxet nu är: Vad ska man börja packa?


marabou vinter

Datum: 2009-11-06 Tid: 21:00:02

En smak av kardemumma, nejlika, peppar, ingefära, kanel och vanilj smakar precis som jul i choklad! Rekommenderar verkligen marabou vinter, så himla god!!!

Jag är öm i hela kroppen nu kan jag säga, vet inte vad det beror på. Blir det speciellt efter jag legat på mage, så det kommer jag nog inte kunna göra länge till. När jag ställer mig upp så tar det ett tag innan jag kan stå upprätt, och sen går jag som om jag skitit ner mig! Fast bara ett litet tag som tur är.

Så mina planer för kvällen är att ligga i sängen och kolla på tv, och proppa o mig min juliga choklad =)

yeeeeeeeeees!

Datum: 2009-11-06 Tid: 17:30:28

Jag blev godkänd på lägenheten! Fattar ni eller!? Så jäkla nice! Skriver kontraktet på måndag, sen är det bara tuta och köra =) Ska fan packa o greja tills det är dax. 1 december redan kan inflytten påbörjas. Anmälde mitt intresse för lägenheten i tisdags, och fick den idag. Snabba puckar! Hade ju inte sökt ny lägenhet på allvar alls. Smiiidigt! =) Och att man bor en halvminut från Sarah gör ju inte saken sämre heller! ^^

Yes yes yes! Är så jäkla glad nu!

hoppas hoppas hoppas!

Datum: 2009-11-05 Tid: 22:02:52

Helt slut efter denna dan kan jag ju säga! Har gått på helspänn hela tiden för att jag väntat på beskedet om lägenheten, men det kom aldrig. Hon ville iallafall ha numret till värden här för att se om jag skött mig, så det måste ju betyda något positivt iallafall? Vet att jag har skött mig och finns det någon anmärkning så är det skitsnack! Har inte haft några fester och hyran har blivit betald i tid.

Hoppas på att få svar imorgon. Har hon inte ringt innan lunch så ringer jag henne =)

09-11-05

Datum: 2009-11-05 Tid: 17:48:25

2 julklappar blev det. Båda till syster-yster! ^^ Känns skönt att ha det klart åtminstone. Köpte lite annat smått och gott till mig själv med: 3 pumptvålar för 10kr/st (äpple, blåbär och björnbär), en ögonskugga, en juldörrmatta och lite godis! ^^

Jag och mammi åkte upp till Sarah sen som bjöd på kaffe och nybakade bullar. Jösses vad gott! Därefter åkte vi till mammis kompisar. Och så har jag käkat middag med Emma. Träffat massa people idag! ^^ Sofia kommer troligtvis upp hit på kaffe lite senare med =)

Innan jag mötte upp Emma så köpte jag några lotter och skickade upp till pappi. Det är ju fars dag på söndag, och blir han rik så delar vi hoppas jag. Skrev iallafall en lapp om det o la i kuvertet.

Har inte fått något svar om lägenheten än, men jag kan lova att det ser ljust ut! Fortsätt att hålla tummarna!


dagens

Datum: 2009-11-05 Tid: 10:40:47

humör: väldigt bra
planer: shoppa julklappar, fika med emma och senare sofia
kram: går till min mammi
måste: plocka iordning hemma
önskan: att jag får lägenheten såklart!
underbara: att jag är gravid! =)
irritation: jävla snö!
tv-program: mammas pojkar
låt: will you be there - michael jackson
saknad: idag saknar jag pappi

Kände bara för att slänga ihop en "dagens-lista".
Feel free to copy!

tänker positivt!

Datum: 2009-11-05 Tid: 10:05:06

Min bror Kim har alltid sagt att när man vill ha någonting riktigt mycket, så får man det. Om man tänker att man inte får det man vill ha, så får man det helt enkelt inte inte. Så jag tänker: vill ha den, vill ha den, vill ha den, jag får den, jag får den, jag får den! Jag pratar såklart om lägenheten!

Så jag håller alla tummar och tår jag har just nu.

morron!

Datum: 2009-11-05 Tid: 08:47:54

Godmorgon! Uppe med tuppen på min lediga dag, har faktiskt varit vaken sen klockan 8.00. Något i kroppen kunde inte riktigt ge mig ro att sova, antar att det har med beskedet jag väntar på. Hoppas hoppas hoppas!

Sitter iallafall med morgonkoppen kaffe och smider dagens planer lite grann. Hoppas mammi är med på den första! Skulle va så mysigt att komma igång redan nu. Vad pratar jag om? Jo, julklappsshopping såklart!

Hejs svejs!

såhär såg jag ut på halloween

Datum: 2009-11-04 Tid: 20:40:45


Föreställde Fidde så som han såg ut när han hade spelning med Liquid Ice.
Började kvällen med kepsen åt "rätt håll", men folk tvingade mig till att ha den bak-o-fram, för det var "mer Fidde"
och det håller jag ju med om. Fidde garvade när han såg mig och lånade ut sina halsband och handskarna jag har på mig. =) Så det blev väl Fidde i ett nötskal. Och vad tycker ni, ska inte detta bli en vardagssminkning för mig? ;)

extra mammig

Datum: 2009-11-04 Tid: 17:36:35

Efter jag blev gravid så har jag blivit extra mammig. Först, när jag inte visste att jag var gravid, fattade jag inte vad det berodde på. Var jag inte tillräckligt mammig som det redan var, va!? Haha, jo. Gott och väl! Men nu är det helt sanslöst hur mammig jag kan vara ibland. Jag vill helst vara ute hos mammi och umgås när jag är ledig, jag sover inte i gästrummet längre utan sover jämte mammi i hennes säng (tvingar över henne på hennes karls sovsida när han är och jobbar i Norge). Och när jag inte umgås med mammi så ringer jag henne ofta. Det märks lite granna att hon tröttnar på det ibland, men det struntar jag i! ^^

Dock har jag hört mig för lite. Det är faktiskt inget ovanligt att man blir mammig. Vet fler som blev det under sin graviditet och det är ju skönt att höra, så det inte bara är så att jag är fjompig!

Jag trivs otroligt bra när jag och mammi hittar på saker, och även när jag umgås med syster-yster! Och så saknar jag min lillebrorsa Kimpah och brorson Viggo massor nu, och även min familj i Knivsta. Kanske dags att åka upp och hälsa på snart!

Mammi och Kimpah på BB.

Personalen på sjukhuset kallade Kim för "lilla punkarn" pga hans

silvriga hår =)


fullt upp idag!

Datum: 2009-11-04 Tid: 16:49:45

Ojoj, sicken dag! Efter min kvälls och natts jobb kom mammi och hämtade mig. Vi käkade frulle på Orion, sen åkte vi till hennes kompisar på Hulta. Därefter bar det av till Göta för att kolla på en lägenhet. Jag vill ha deeen! Håll alla tummar ni har på att jag får den, då jäklar har ni en glad Tiss kan jag lova. Dock finns det andra intressanter, men dom skiter vi. Lägenheten är min, så är det bara!

Efter lägenhetsvisningen gick vi till Sarah som hjälpte mig att scanna in mina ultraljudsbilder. Nu har jag varje bild på A4 fotopapper och dom har jag ramat in i svarta ramar. Blev väldigt fint! ^^ De ska upp på väggen sen. Min bebis! Komsi komsi till mammi!

Käkat i Knalleland har vi gjort med. På Young Thai, så gott! Sen åkte Sarah och hämtade sin fisonge Amanda så åkte vi alla ut till mammi. Amanda är en riktig liten busunge, så jädrans söt! Så full fart har det varit.

Nu blir det bara till o slöa resten av kvällen. Mammi gör hamburgare med bröd, sketagott =)

Höörs!

spara tid

Datum: 2009-11-03 Tid: 13:43:49

Jag är en sån person som ofta vill göra saker så snabbt och smidigt som möjligt. Till exempel så står mina vitaminer på spegelbyrån, och i en av lådorna har jag mina strumpor. Jag visste att jag hade ett glas ljummet vatten jämte sängen, så med vitaminer och strumpor i handen är det lätt som en plätt att sätta sig på sängen och svepa vitaminerna och därefter sätta på sig strumporna (som faktiskt börjar bli lite svårt!). Att hämta nytt, fräscht vatten är onödigt tidskrävande tycker jag.

Ett annat exempel är att jag sätter på mig jacka och skor samtidigt när jag ska gå ut. Och jag kan borsta tänderna och håret på en och samma gång. Dock kan jag inte både borsta tänderna och sätta upp håret i en tofs samtidigt, men jag får ju iallafall bort eventuella tovor i håret medan jag borstar tänderna.

Idag tänkte jag spara lite tid med att äta lunch med Sofia på Orion och också köpa med mig kvällsmat till jobbet därifrån. Det innebär ju en högre kostnad än om jag till exempel skulle handlat på Ica city, men det sparar tid! Så det får bli så! =)

det var så mysigt!

Datum: 2009-11-03 Tid: 11:34:52

Vet ni vad jag gjorde igår!?!? Ultraljud!!! Och det var så mysigt! Lilla fisen levde jäkel där inne och det var nästan så man började gråta. Har fått finfina kort! Allt såg iallafall bra ut vad hon kunde se och jag är nu i v. 18+2 =) Beräknat förlossningsdatum är 3/4-2010 ^^ Jag tog inte reda på könet, så vet inte om det är en liten Freya eller en Adrian. (Här i Borås får man ju inte veta, men hon sa att hon ibland kunde ge pikar om hon var säker på att föräldrarna ville veta och att hon var säker på vad det var för kön. I mitt fall såg hon inte det)

Lillskiten var större än vad jag trodde! Var riktigt skoj att se när h*n rörde på sig så mycket, och h*n vinkade också såg det ut som! Jag tror fortfarande stenhårt på en pojke, och mammi tror fortfarande en flicka. Vi får la se vem som har rätt =)

Här är min lilla fis! =)

Bilderna är lite oskarpa, tagna med mobilen