7 saker om mig

Datum: 2008-10-30 Tid: 23:10:11

Jag har blivit utmanad av Tessan. Jag ska berätta 7 saker om mig själv och sedan utmana 7 personer. Berätta kan jag göra, men orkar inte utmana någon.

7 saker om mig:
- Har nyss upptäckt att det är rätt kul att baka.
- Jag vill köpa hus.
- Jag smådansar på balkongen varje gång jag röker.
- Har gått ner 14 kg på ett år.
- Jag har tre utbildningar.
- Är i mitt längsta förhållande nånsin just nu, och längre blir det =)
- Kan prata med vem som helst, när som helst om vad som helst.

hej mitt vinterland!

Datum: 2008-10-30 Tid: 20:51:59

Jag har kommit på världens idé! Denna vintern vill jag ha till den bästa vintern någonsin! Därför föreslår jag att en gång i veckan, eller varannan vecka, hitta på massa vintriga saker. Åka pulka, ha snöbollskrig, kanske skridskor. Allt kul som man kan göra på vintern vill jag göra! Hoppas bara någon är på =) Tänk så mysigt att ta med sig ostmackor, en termos med varm choklad, klä på sig så man ser ut som en michelingubbe. Åååh, snö! Komsikomsi! Det är ju bra att en del kompisar har barn (haha, ni kommer inte undan!), och de som inte har får plocka fram sitt barnasinne! =)


Emmas kommentar gjorde mig sååå glad:
Dags för mig att köpa termobyxor då?
Svar: Klart som fasen att du ska =)





nice day

Datum: 2008-10-30 Tid: 18:40:42

Idag kom Veronika och Jessica upp vid tio-tiden. Emma kom inte, för hon försov sig, hehe! Jag, V och J gjorde iallafall piroger, dom blev jävligt goda tycker jag. Och det var roligt =) Gillar att göra hemmasaker tillsammans med kompisar. Det är mys!

Vi åkte ner till stan och kollade efter skor sen. Hittade ett par svarta gympadojjor från Reebok på Intersport, 700 spänn. Tror att de kommer bli bra att gå promenader med, utan att jag får skavsår. Jag och Jessica gick till Snack och Emma kom också. Snack varje dag ju :P

Polarn Morsan tipsade om ett ställe dom sålde superbilliga skor. Jag och Emma gick dit, och det var jäklarns billigt. Tror inte det fanns ett par skor som kostade över 200. Dock föll inga av dom mig i smaken. Restlager från nåt märke som dom säljer ut från fjolåret. Emma drog med mig till Knalleland sen, köpte en bikiniöverdel (ska försöka ta tag i simningen igen) och ett par Puma-shorts. Jag älskar att gå hemma och slappa i såna =) Köpte även citrus-te till Simon och på förpackningen står det "You are my cup of tea!". Därför jag köpte den, det uttrycket sägs ofta här hemma. "That's not my cup of tea" osv.

På bussen hem var det en kvinna och en liten pojke runt fyra år. De sa lite roliga saker.
- Albin blir nog asledsen när han åker till sin pappa och inte får leka med mig. (Pojken)
- Hon pratar nog iranska (Kvinnan)
Och när bussen hackade till i backen utbrister den lille killen "Oh, shit!". Haha. Min unge skulle aldrig få säga sånt!

När jag kom hem satt hjärtat och åt piroger. Hans kommentar va: Skitgoda! =) Så vi gjorde fler nu. ^^ Kul att det var uppskattat!

skogsturken

Datum: 2008-10-30 Tid: 02:23:28

Haha, kolla skogsturken på Youtube, detta är en bra remix! Fjällturken! <3<3<3
Fjällturken är bäst! Jag är trött. Godnatt!


tidsfördriv

Datum: 2008-10-29 Tid: 23:29:42

Ditt namn? Therese Åberg
Födelseår? -85
Hur Lång är du? 166?
Spelar du något instrument? Kan väl plinka piano lite (Globen -98 :P)
Dina första tankar när du vaknar? Snooze
Vart befinner du dig just nu? Soffan
Biter du på naglarna? Nej
Vad har du för färg på kalsongerna? Hee
Har du några husdjur? Nej
Är du singel? Nepps
Vem är snyggast? Pierce Brosnan
Vem vet mest om dig? Polarn Morsan
Vad vill du ha just nu? En redig semester
Ditt mål i livet? Se tillbaka och vara nöjd med vad jag gjort
Rädd för? Små kryp
Hur gammal är den äldsta person du kysst? Haha, not gonna tell.
McDonalds eller Burgerking? Kingen isf
Sjunger du? Hemma, nynnar ibland på jobbet
Vad har du för skostorlek? 38-40
Vill du gifta dig? Vet ärligt inte
Kommer du överens med dina föräldrar? Japp
Din hårfärg? Tråkråttig
Skor du hade på dig idag? Slitna skor som gav mig skavsår
Vad sover du i? Shorts och tuttarna i vädret
Favoritårstid? Vår och höst
Favoritmat och dryck? Mkt och loka
Hur svarar du i telefonen hemma? Hej, det är Therese
Hur svarar du i mobilen? Beror på vem det är
Sov du ensam inatt? Japp
Vad gjorde du kl 08 imorse? Jobbade
Vad var det senaste någon sa till dig? Puss, hej!
Druckit idag? Kaffe och Loka
Vad är det för väder hos dig nu? Muligt
Godaste glassmaken? Vanilj m. chokladkross
Drömmer du mardrömmar? Ibland
Favoritklädsel? Slappt
Favoritgodis? Mörk choklad
Hur många kuddar sover du med? 2
Längtar du mest efter just nu? Julen
Vad luktar det nu om du sniffar lite? Ingenting
Saknar du någon just nu? Simon, men träffar han imorrn
Snus eller cigaretter? Cig
Vill du ha barn? Ja
Längtar du till din nästa födelsedag?
Är du blyg? Haha, nejnej!
Tycker du att du har fin dialekt? Jag pratar blandat: Uppsaliska, norrländska och boråsiska, fint va?
Tycker du om fester? Inte så mkt längre
Har du använt någon hårprodukt idag? Nepp
Vad har du för planer till helgen? Njuta av ledigheten
Vilken åldersgräns tycker du det ska vara på systembolaget? Som det är
En bra film? Mamma Mia!
Sprit, cider, vin eller öl? Vin
Hund, råtta eller katt? Råtta, tror jag
Tycker du om din pappa? Klart jag gör

bevert the bäver

Datum: 2008-10-29 Tid: 21:47:55

Det var längesen jag uppdaterade er om Bevert the Bäver. Jag vet att ni är många som undrat vad han gör nuförtiden, men jag har helt enkelt inte vågat skriva om honom. Läs här och här så förstår du varför. Men jag klarar inte av att hålla tyst längre, den jäveln har flera gånger försökt förstöra för mig och Simon. Han har skrivit sms från min mobil till olika killar i telefonlistan att jag vill ha heta stunder med dom. 1) Förjävla pinsamt, en del av killarna har till och med kommit hit och frågat om jag är riktigt frisk i huvudet med tanke på hur snuskiga smsen var. De blev oroliga för mig 2) Min telefonräkning blev skyhög. Dessutom har Bevert tagit en kondom, hällt i lotion och vatten så det ska se ut som sperma och lagt den mellan sänghalvorna. Simon hittade den när han skulle dammsuga. Snacka om att det var svårt att förklara!

Ibland verkar det som att Simon och Bevert är värsta polarna. Sitter och kollar fotboll tillsammans och gymmar tillsammans. Simon har sagt att han gör det bara för att vara snäll mot Bevert, så att Bevert ska känna sig omtyckt och välkommen här. Alltid när Simon är i närheten är Bevert snäll, men när Simon åker till Halmstad... jag vågar knappt skriva vad bäverhelvetet gör! Han hoppar upp i sängen och pissar på mig när jag sover (bäverpiss luktar inte hallon), han lägger häftstift i mina skor, han låser ut mig på balkongen mitt i natten när jag är ute och röker. You name it, he does it! Gaah!

Men, detta är ett stort MEN! Nu har jag äntligen hittat ett sätt att få Bevert att hålla käft, va still och bli dum i huvet. Jag köpte kondomer i strlk XXXL, drog en sån över honom, hängde upp honom i dusch-stången, tröck ner hemtelefonen mot hans öra och ringde Fröken Ur. 21.46.15. --- 21.46.16 --- 21.46.17. Och han kan inte göra något! Mohahaha!

jag vill ha!

Datum: 2008-10-29 Tid: 21:25:51

Detta soffbord!

karl? nä

Datum: 2008-10-29 Tid: 18:47:46

Idag när jag fikade med Emma och Johan på Snack gick jag ut o rökte. Därute sitter en karl och bara sitter. Han frågar mig om jag har en tia till kaffe, att han måste piggna till efter att ha suttit i fyllecellen precis. Tyckte så synd om honom så jag gick in o hämtade en kopp. Sen satte jag mig ner och pratade lite och han frågar efter en cigg, och när han tar emot den märker jag att han har nagellack på sig. Hmmm? Visar sig vara en tant på 42 år (såg ut som 65), att hon blivit förtidspensionär för tio år sen och därefter bara supit för att hon inte hade nånting vettigt att fylla sitt liv med. Vi pratade om karma, att man återföds efter man dör och volentärarbete. Bland annat.

Imorgon kommer Veronika, Jessica och Emma hit. Ska strax göra pirogdeg och förbereda fyllningar. Alla ska få göra sina egna imorgon =) Sånt är mys!

Veronika ska även få trixa lite med min blogg igen. Har tänkt på ny design nu ett tag, krävs förnying. Heter det så? Aja, ska ha kaffetema iallafall =) Me and coffee you know! <3

Heippa!

ååh!

Datum: 2008-10-28 Tid: 19:21:33

Jag är inte sugen på omelett. Det får bli äggmackor =) Men gör en omelett till imorgon ändå, det var god lunch. Fast den gör jag senare, pallar inte nu.

Det är riktigt störande att jag lärt mig hur man tar ner avsnitt av DH och GA. Jag ligger före det som sänds på tv, och får vänta tills på torsdag för att se nästa. Störande, när man inte har något att göra. Får la plocka ordning lite här innan Rosa Bandet-galan. 20.00 på trean people! Ge pengar! Fast det finns egentligen inget att plocka undan. Typiskt att det är så fint här ;)

Nä, äggmacka it is!

rent babbel

Datum: 2008-10-28 Tid: 18:49:31

Inatt lyckades jag skrapa ihop 2 timmars sömn. Somnade runt fem och upp klockan sju, jag kunde verkligen inte somna. Jäklarns skönt, hörrö! Not at all. Tänkte ta bussen ner, men nej! Har jag bestämt mig för att gå så ska jag fanimej gå också. Och det gjorde jag. =) Ringde Polarn Morsan och vi tog en cigg tillsammans innan jag knatade vidare. Hennes jobb ligger på vägen till mitt.

Det gick väl bra o jobba trots att jag var så trött, menmen. Får ta igen sömnen inatt om det går. Fikade med min arbetskompis efter jobbet iallafall. Det var mycket trevligt =) Var o handlade sen, blir tungt om man handlar mycket och inte har bil till sitt förfogande. Men det var saker jag var tvungen att ha hem tills på torsdag, so now its done!

Och grattis till hjärtat som för det första fick VG på sin tenta =) Stolt blev jag över honom. Sen har han namnsdag idag.

Dammsugaren vi har beställt har kommit också. Vetetusan om jag kan ta hem den själv, vet inte hur stort paketet är!? Kärra, någon? Om jag inte hämtar den ikväll så gör jag det imorgon iallafall. För hit ska den, innan Simon kommer hem. Får la skjuta lådan framför mig på marken i värsta fall. (Nu skulle det passa bra med snö på vägarna!)

Jaja, jag ska väl göra mig något att äta och matlåda tills imorgon. Vad sägs om... skinkomelett!? Som idag.

jobba = gå

Datum: 2008-10-27 Tid: 23:49:33

Jobbet gick bra idag. Vilket är skönt eftersom jag tog det passet för att komma upp till mina 100%. Det är märkligt. Jag har liksom redan fått pengar för det passet kan man säga. Är anställd på 100% men jobbar inte 100, så då får jag ta extrapass så jag kommer till 100. Förstååår du? Började blöda näsblod utan anledning också, what's that?

Har precis gjort matlåda för imorgon, kom hem för en kvart sen. Och snart ska jag hoppa ner i sängen. Jag och min brukare har kommit på en smart grej för mig. När jag börjar 08.30 ska jag gå ner till stan istället för att ta bussen, likadant om jag börjar 15.30. När jag börjar 07.30 ska jag gå hem. Så varje dag jag jobbar ska jag gå. =) Perfa!

Godnatt på er! =)

Svar på kommentarer till folk som inte har blogg:
Emma: Jo, det är marsvinsjäveln som bor i min och Simon's ugn. Orkade bara inte googla upp en ny bild. Marsvin och hamster är typ samma sak ändå: Båda bits!
Veronika: Nej, surprisen kan bli ganska så nice =) Inget att va skrajsen för. Tillhör fikan så att säga =)

min knäppa dröm

Datum: 2008-10-27 Tid: 14:29:40

Fanken! Glömde ju skriva om min dröm! Det var helt kaos, jag kämpade för mitt liv i olika situationer. Folk ville mörda mig hit och dit, verkligen hela tiden. Men jag överlevde alla gånger och innan jag vaknade drömde jag att en fd bekant (som jag absolut inte vill ha med o göra längre) gav mig en hamster för o trösta mig. Wtf!? En hamster? Vad betyder det?

Fast detta är väl ett marsvin?

uff

Datum: 2008-10-27 Tid: 13:32:34

Jag skulle behöva betala räkningar, men jag orkar inte göra det nu. Gör det imorgon efter jobbet. Det blir bra.

Jobbar 15.30-23 idag. Ska äta pannkakor snart. Så spännande är min dag. Hur ser din ut?

Update
Pannkakorna blev goda som alltid. Simon gjorde smeten och jag stekte, samarbete på hög nivå. Snart ska vi hämta den sista tvätten. Hjärtat var så go och började tvätta så jag fick en välbehövlig sovmorgon =) I gengäld gick jag och köpte ägg så vi kunde göra pannkisarna. Ni ser vad duktiga vi är på o samarbeta. Ett exempel till: Jag vek sängkläder och gardiner och hjärtat la in dom i skåpet. Det ni!

Jag missar Tila Tequila ikväll bara för att jag jobbar. Sämst! Tror man får reda på vem hon väljer ikväll. Får hoppas att sista avsnittet går i repris i helgen. Då är jag ledig, såå skönt! Ledig på torsdag med. Då kommer förhoppningsvis Veronika och Jessica och fikar. Hoppas tiden passar Emma också. Jag tänkte nämligen fixa en liten surprise =) Ingen big deal, men det kan va lite skoj! ^^ Senare på eftermiddagen ska jag ut och äta med Polarn Morsan och nån bekant till henne, myys!

Nä, hämta tvätten, sen ner på jobb!

Remember this pic?

puh x 3000

Datum: 2008-10-26 Tid: 19:30:11

Jag funderar allvarligt på att sluta läsa en del av alla jäkla bloggar som jag läser. Det är tidskrävande! Och ibland blir man bara less när personer skriver om samma saker hela tiden, men man går in för att se om nåt nytt har hänt. Och nej, det är ingen av er som jag har/ haft kontakt med här i bloggvärlden. Man fastnar ju för något när man börjar läsa en blogg, men i en del bloggar har charmen, det jag fastnade för, försvunnit. Trist!

Jag vet att jag inte har den mest varierade bloggen heller. Men vet ni vad? Det är bara för mitt liv är inte varierande. Det är som jag vill ha det. Förändringar = läskigt! Ja, eller nåt sånt.

Jaha, vilka bloggar ska man sluta läsa nu då!?

ommöblering

Datum: 2008-10-26 Tid: 18:02:32

Jobbat idag. Inte mycket att säga där. Gick bra. Brukaren bjöd på äppelkaka =)

Fikade med Emma på Snack efteråt. Tycker Snack sett likadant ut hela tiden vi har varit stammisar, så jag ändrade lite på det. Jag möblerade om "maffiahörnan", sen gick jag ner och berättade det för den nya delägarn. Han kom upp och kollade och tyckte det blev bra, och fick lite mersmak, så vi möblerade om lite till. Myyycket bättre nu! Hoppas bara Reza släpper sin bossiga attityd och låter det vara så, haha!

Nyss duschat med, sååå skönt. Gått runt som en äcklig, svettande gris idag. Snart är det "One tree hill", och innan det ska jag läsa den mycket mer mogna Blondinbellas blogg. (Emma berättade lite för mig)

See ya!

sov gott

Datum: 2008-10-24 Tid: 22:28:43

Nu ska jag sova. Det har varit en skön kväll, vi har bara slappat. Kanske går ut och äter imorgon eller nåt, men ikväll fanns inte orken. En lugn och skön ettårsdag =) Vi kollade på Ps. I love you! och den var inte så bra som alla säger. Nejnej. Visst, konceptet var mysigt, men alldeles för seg film för min smak.

Natti!

förlåt mig, ty jag har syndat

Datum: 2008-10-24 Tid: 18:23:52

Idag är det lite av en syndens dag. Jag, Jessica och Simon gick till Snack och käkade. Och för att det var min och Simons ettårs så bjöd Reza på maten och en tårtbit! Simon blev alldeles för mätt av sin Daimkaka, Jessica och jag av våran mat. Så tårtbiten stod där en bra stund och samlade damm! Hade som nödlösning att spola ner den i toan om ingen av oss skulle orka äta den. Inte värt och göra Reza besviken när han är så snäll =) Men med en timmas vilande på maten så slank den ner, attans! Åt bara av de två översta lagrena, struntade i sylten och botten. Men nu är jag, på latin sagt, proppus mättus! Och har en smula dåligt samvete! Inget godis för mig imorgon då, med andra ord.

Fy på sig, Tiss!

Nu ska jag och Simon fortsätta fira våran ettårsdag, genom o bara slappa. Orkar inte göra något annat just nu. =)

1 år idag

Datum: 2008-10-24 Tid: 14:25:01

Idag är min och Simons ettårsdag =) Vi ska nog inte fira så speciellt. Vi får se när han kommer hem från Halmstad hur det blir.

Ska fika med Jessica om dryga timmen. Kanske skulle slänga på sig lite kläder då? Jag är ledig idag och passar på att slappa så mkt det går! Imorgon ska jag upp klockan sex. På en lördag. Likadant på söndag. Blää!



Skrivet i min blogg 25/10-07:
"Igår var ju Simon hemma hos mig. Det behövde jag inte vara nervös över! Men en sak fattar jag inte. Det är så satans trist hos mig! Man kan inte göra nånting! >_< Aja. Iallafall så ringde mammi och behövde absolut ha tillbaka skurhinken och moppen som jag lånade av henne. Hon är för nyfiken ibland. Självklart var det bara för att få träffa Simon. Vi vandrar över dit, syrran märker inte att han var med för hon satt vid datorn. Mammi och Jaana (mest Jaana) bombarderar Simon med frågor. När syrran märker att han är där skriker hon: "Therese tycker om dig, hon är kär i dig! Hon vill bli ihop med dig! Hmm, jag ska nog gå nu!" Haha, man kunde inte annat än o garva. För att inte tråka ut er allt för mycket nu så fortsätter jag inte att skriva mer om kvällen. Det enda jag har att tillägga är: Tess är inte singel nåmera.^^ Tycker om Simon väldans mycket! <3"

a shot at love

Datum: 2008-10-23 Tid: 20:50:17

Promenaden ner till Maxi var jäkligt skön! Promenader får bli min nya motionsform innan jag hittar något nytt. Tröttnat på o simma och jag vet inte vad som skulle passa mig. Förslag? Passade iallafall på att vandra iväg innan jag åt, så nu är det bara plockningen kvar på min to-do-lista! =) Och den går snabbt.

Senare blir det att koppla av till "A shot at love with Tila Tequila". Snacka om att den bruden är ego! Hon kräver att deltagarna ska göra en massa saker för att bevisa sin kärlek till henne, men hon bevisar ingenting tillbaka. Men det är bara ett tidsfördriv innan man ska sova så...

Imorgon är en speciell dag =)




jobbidé

Datum: 2008-10-23 Tid: 18:13:24

Jag tog en kaffe med Fidde efter jobbet idag, och vi kom på en superbra idé att få in mig på radio som radiopratare. Han ska fira ner mig från taket i ett rep fastsatt i fötterna utanför radiopratarn som är i sändning. Jag ska ha en megafon i handen och ropa "Gud pratar genom mig, han säger till dig att ge mig ett jobb!". Om inte annat så kommer jag iallafall bli känd. Eller inspärrad på psyk. Visst skulle det vara intressant och se hur det skulle gå?

Jag tänkte äta, plocka iordning här och sen måste jag iväg och köpa toapapper. Funderar på att gå ner till Maxi, det är billigare där än på Pilens. Och lite längre att gå. =)

Pappa berättade något om fönstrena i källaren när jag pratade med honom sist, att dom är fixade nu så man kan öppna dom ordentligt. Jag smet ut där en gång när jag bodde hos honom vilket pappa nämnde (då var fönstrena jäkligt tröga så jag fick banka upp det, smidigt!) och så tillade han "men nu lär du ju inte komma igenom där!". Haha! Det har gett mig motivation till att gå ner ännu mera än vad jag redan gjort, eftersom jag och Simon ska fira jul däruppe.

vilse

Datum: 2008-10-22 Tid: 18:24:45

Jag gick vilse på Trandared nyss. Gick hem från stan och tänkte prova en ny väg. För det första var den vägen mycket längre och för det andra kom jag in i en skog. Tror ni inte på fan att det börjar åska och regna då? Jodå. När jag väl kom ut från skogen kom jag in i ett bostadsområde, och alla vet ju vilken jävla djungel bostadsområdena är. Så det tog sin lilla tid att komma rätt. Gå ner för den vägen, nej det var inte rätt, gå tillbaka. Svänga in där. Nej, inte heller rätt. Gå tillbaka. Ja, ni fattar. Men nu vet jag iallafall hur den vägen fungerar, så den kan jag gå nu, den var rätt behaglig. =)

Annars idag har jag hälsat på Polarn Morsan på jobbet, de bjöd på mat. Stark kycklinglasange. Det var gott men näsan började rinna. Jag är inte ett så stort fan av stark mat. Sen mötte jag Emma och vi gick till Snack. Följde med henne till LD också, och sen gick jag hem. Nu ska jag prata med Jessica, röka och sen duscha.

Ha en bra dag!

lite stolt

Datum: 2008-10-21 Tid: 18:43:17

Ja, jag är lite stolt över mig själv nu faktiskt. Gick iväg till affären, fast jag egentligen inte behövde. Vi hade annat gott pålägg än Creme bonjour men jag ville ha Loka och sojabönor, sen köpte jag en Story också, bästa läsningen när man vill slappa. Blir en promenad på 20 minuter fram och tillbaka, bättre än inget!? Sen blir det tungt att gå med tre liter dricka, i längden. Ja, jag ville bara säga det.

fruktansvärt trött

Datum: 2008-10-21 Tid: 17:21:53

Nu är jag så fruktansvärt, fruktansvärt, fruktansvärt trött. Har kommit till vissa insikter idag, och det är inte kul kan jag lova. Vet inte vad jag ska göra för att förbättra situationen heller. It sucks. Men såhär kan man inte ha det.

Jag ska snart slänga på mig lite kläder och gå iväg till affärn. Köpa Creme Bonjour att ha på ett jäkligt gott bröd jag upptäckt, från City. Massa olika frön och grejer på. Perfekt "oj-vad-jag-är-sugen-på-något"-pryl.

Ikväll blir det bara att dega, är ledig imorgon och ska förhoppningsvis träffa Emma. =)

Jag funderar på att klippa håret kort och färga det på den ekologiska salongen här på Trandared. Vet inte om jag tål de ekologiska hårfärgerna, men jag tror att om färgen är fri från kemikalien PPD ska det nog vara lugnt. Man vet inte förrän man har prövat. Frågan är bara vilken färg man skulle passa i, och vågar man klippa det kort? Folk tyckte att jag passade bättre i det  än långt för tre år sen, men jag kommer inte ihåg hur det kändes. Ge mig tips, eller bestäm helst åt mig.

Nä, dra på sig slusk-kläder och vandra iväg.

tralala

Datum: 2008-10-18 Tid: 18:26:43

Igår var det en arbetskamrat som ringde sig sjuk. Tog hennes pass för idag och det var riktigt nice att jobba själv på ett dagspass. =) Hade planerat att dricka öl hos vischy igår, så blev att åka hem vid elva. Fyra lapin blev det iallafall. Najs!

Ikväll blir det upp till honom igen, dricka lite sen dra ner till Pool House och fortsätta där. Men blir nog en rätt lugn kväll ändå. Och imorgon ska jag sova uuuuut! Har inte gjort det på ett tag.

Har inge kul o skriva, så...





my beautiful Polarn Morsan

Datum: 2008-10-16 Tid: 21:25:19


5 saker

Datum: 2008-10-16 Tid: 16:17:22

5 saker som gör mig glad idag:
- Att jag träffat folk som betyder något för mig idag.
- Hjärtat kommer hem.
- Det är ganska bra väder.
- Det är rätt städat här.
- Att jag fick på mig jeansen i strlk 38.

Nämn fem saker som gör dig glad idag =)

yes!

Datum: 2008-10-16 Tid: 16:00:17

Fick ett par svarta jeans av Polarn Morsan. Satt bra! And guess what!? De var i strlk 38 =) Så jäklarns nice!

c", )

Datum: 2008-10-16 Tid: 14:51:30

Dagen har varit bra hittills. Har fikat med Jessica, Veronika och hennes syster Emma på Snack. Det var najs, även om jag var så trött i början. Jösses så seg jag var.

Sen åkte vi hit, brudarna tyckte det var fint här! Sånt tröttnar jag aldrig på att höra =) Visade två scener ur "Mamma Mia!" som jag totalt älskar! Förstörde nog lite för dom, ingen av dom hade sett den än :P

Snart kommer Polarn Morsan upp hit med. Gillar när hon kommer upp. Men jäklar om hon drar med fingrarna nånstans och klagar på damm! Haha, bor man nära en hårt trafikerad väg blir det skitigt fort, ser likadant ut efter några dagar. Skulle va rätt ballt att bo ute på landet, mitt ute i nowhere, i ett hypermodernt och snyggt inrett hus! Utan nå jäkla vägar som dammar ner mina möbler.

Hjärtat kommer hem idag med. Undra om vi ska kolla på Step brothers då. Tog ner den, men den är rarad, kan inte unrara. Så jag får la leka snäll flickvän "Men hun, klart att jag vill se den med dig, därför har jag inte sett den än!".

sjuksysselsättning

Datum: 2008-10-15 Tid: 18:58:04

Gör så här:
1. Ta fram din mobil
2. Bläddra igenom din inkorg för sms
3. Stanna när du räknat till tio och skriv första meningen i sms:et
4. Gör likadant på varje fråga

Mina svar:

1. Vad skulle du säga om din pojkvän var otrogen mot dig?
- Killen pratar med killarna på jobbet.
2. Vad säger du alltid till din bästa kompis?
- Det gjorde du eftersom dina föräldrar ca 9 månader innan din födsel idkade sex med varandra.
3. Vilket sms blev du mest berörd av?
- Naaw, söt du är!
4. Vad säger din mamma innan du går och lägger dig?
- Jag älskar dig med baby!
5. Vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor?
-  Ja, det är svårt att fixa.
6. Vilka ord skulle du säga till gud om du trodde på honom?
- Den ena spermien till den andra: jag är helt slut, är det långt kvar att simma?
7. Vad vill du höra mest av allt?
- Ja, kanske det men tyvärr har ju din ålder hunnit ikapp dig så du kan ju inte dela med dig av din visdom eftersom du glömmer bort den hela tiden.
8. Vad skulle du säga om du fick MVG i alla ämnen?
- Hej gumman, är på väg in till stan nu.
9. Din romantiska replik?
 - Vad saknar du från den tiden då?
10. Vad skulle du säga om du blev bestulen?
- Tiss skaffar vuxenpoäng?

me love pierce brosnan

Datum: 2008-10-13 Tid: 23:38:34

Idag har vart en riktigt slö dag. Gjorde inget nyttigt förutom att äta innan jobbet, och på jobbet var det bio planerat =) Så jag, brukaren, brukarens ena dotter och en av brukarens vänner var på Mamma Mia! Asbra film verkligen =) Ska ladda ner musiken. Och så blev jag så jäkla kär i Pierce Brosnan! Erkänn, het karl!



Imorgon har jag inte heller några särskilda planer förutom att jobba. Lär bli en jäkla massa arbete med datorn, brukar bli det när jag jobbar kväll. Jag är tydligen den ende som har bra kunskaper och är snabb. Det får man väl se som en merit. Men det kan bli långtråkigt i längden...

Nu ska jag bara slöa till Scrubs. Sen sova. Natti!

fin bild

Datum: 2008-10-13 Tid: 14:35:50

Var bara tvungen och lägga in en fin bild på två människor som betyder mycket för mig =)
Jonas och Polarn Morsan =)


spa-kväll

Datum: 2008-10-12 Tid: 22:50:04

Jag och Simon har haft lite spa-kväll =)




Efteråt smörjde vi in oss med bodybuttret jag fick i födelsedagspresent
och nu ska jag noppa ögonbrynen!
Tur att Simon tycker att ansiktsmask är både roligt och skönt. =)
Fina pics va?


people always leave

Datum: 2008-10-12 Tid: 20:58:57

Så tråkigt, för en av mina favoritkillar har åkt hem till Stockholm. Måste ses snart igen! Han bevisade verkligen i helgen att han är en riktig vän! <3 Men det har jag iofs alltid vetat. Middagen och kvällen hemma hos Polarn Morsan igår var iallafall trevlig =) Jag skriver Polarn Morsan, för igår sa jag att vi aldrig har vart mor och dotter, mer kompisar. "Men varför skriver du då "mammi" i din blogg då?". Så nu får det bli Polarn Morsan from now on.

Annars har det inte hänt så mycket idag. Jag, Simon och Jonas käkade på Thai Silk innan Jonas åkte hem, sen kom Simon's syster med pojkvän och fikade. Dom tyckte det var väldigt fint här dom med =) Jonas gav oss en komplimang: Det är inte många i våran ålder som har det så städat och snyggt hemma =) Det gav mig verkligen en boost att hålla snyggt här nu. Ska tänka på det varje gång städlusten inte infinner sig :P

Emma ville gå i Knalleland idag. Men min kropp var inte fit for den fighten. Så slö idag! Vi får träffas nån annan dag helt enkelt. Varken tiden eller orken fanns där.

Nu ska vi se på film. Simon åker tillbaka till Halmstad imorgon =( Men han kommer hem på torsdag igen, så jag överlever =) Jobbar ju ändå kväll mån-ons så... På torsdag ska jag fika med Jessica. Hon är så go!

Korv med mos!

"för fin för dig"

Datum: 2008-10-12 Tid: 00:13:12

Nu har vi varit ute hos Polarn Morsan och ätit gott, tjötat och haft det trevligt! Hade gärna sovit över, men vi hade bestämt innan vi åkte ut att åka hem samma kväll. Får bli nån annan gång.

Annars har det nog inte hänt så mkt kul. Igår på krogen bråkade jag med ett par "jag-är-bättre-än-alla-andra"-människor. Jag hatar verkligen såna som är av den åsikten. Men dom får gärna leva i sin trånga ruta om dom vill och gå miste om roligt folk som inte är "fint nog" för dom. Folk som inte är "fint nog" är oftast det roligaste folket!

Nu ska vi bara slöa, dricka vin o kolla tv. Nice =)

gött mos

Datum: 2008-10-10 Tid: 19:37:28

Aaah! Simon och Jonas hämtar mat, och jag sitter i soffan och dricker vin! Vin var längesen! Vi är hundvakt åt Daisy med. Myys! Hon löper, o pippar med Torkel och Örjan hela tiden! Haha, ser kul ut. Blir lugnt ikväll, sen middag hemma hos mammi imorgon =)

grrr!

Datum: 2008-10-09 Tid: 21:57:10

Jag blev helt plötsligt på jättedåligt humör! Jag vet inte varför, men har bestämt mig för att ladda kaffebryggarn till imorgon bitti och gå och lägga mig. Ska kolla på ettan nu klockan tio och kolla på Blondinbella i "Debatt". Får se om hon gör bort sig som i "Extra Extra".

Hoppas att ni allihopa får en skitnatt! ;)

håhåjaja

Datum: 2008-10-09 Tid: 20:52:49

Denna dagen har varit hur seg som helst, jobbmässigt. Kändes som tio timmar istället för åtta :P Tvärtom idag alltså.

Mötte mammi efter jobbet på Snack, hjälpte den nya killen där med små flygblad =) Var roligt. Har gett förslag på vilka färger de kan ha på väggarna också när de ska måla om, hoppas dom tar det! Svart och rött. Mörkt, men snyggt! I vilket fall så hoppas jag att jag har tid att hjälpa till att måla, att dom inte gört när jag jobbar.

Köpte nya skor med låg klack idag på Maxi. Jag och mammi var där och handlade lite inför middagen på lördag =) Ska bli såå trevligt! ^^

Nu ska jag ta en dusch. Puss hej!

god natt

Datum: 2008-10-08 Tid: 23:16:41

När vi ändå är på G och köper mycket nytt har vi bestämt oss för en ny dammsugare och skurset med =) När jag flyttade in här sålde jag min usla, och Simon's är typ lika dålig. Gissa vilken färg skursetet ska vara i?

Nu ska jag sova. Upp tio i sex imorgon bitti!

dutti flicka

Datum: 2008-10-08 Tid: 21:48:49

Idag kändes det som att jag jobbade tre timmar när det i själva verket var sju! Sånt är skönt =)

Jag har varit på så bra humör idag, vet inte riktigt varför. Men bra har jag mått iallafall. Simon har kommit hem, Mustela och Koffa var här, vi käkade mat från Coloseum. Kycklingrulle var inte riktigt min grej, men det var det enda jag kände för. Nyttigare än en pizza iallafall. M och K tyckte också att det var fint här ^^

Det är fortfarande fint här =) Dock inte lika som innan, men fint och städat ändå. Simon ska tvätta imorgon medans jag jobbar, bad honom dammsuga också. Vi får la se, haha! Hoppas.

Har gjort matlåda nu, och snart ska jag sortera tvätten. Tror inte allt hinner tvättas imorgon faktiskt, inte sängkläder o sånt, så får ta det viktigaste. Varför har man favoritkläder? Förut gick jag alltid i t-shirts, nu är det bara linnen. Funderar på att göra mig av med alla t-shirts jag har. De ligger bara och skräpar. Fast en del ska jag ha kvar ändå. de som betyder nåt. Och en del är sköna att sova i.

Förresten. Är det någon som har något bra tips på hur man lägger "ögonbrynsskugga"? Köpte det idag, typ som ögonskugga fast för brynen. Verkar skitsvårt att applicera!

Nepp, nu ska jag sortera tvätten.

felstavningar

Datum: 2008-10-08 Tid: 19:25:36

Fyfasen vad jag stör mig på felstavningar. Ett klassiskt exempel på detta är "enda" och "ända". Dra ända dit vart pepparn växer och plocka den enda blomman där. Inte så jäkla svårt och veta vad som är vad av dom två orden va!?

Ett annat exempel: "Verk" och "värk". Skatteverket ger mig huvudvärk.

Finns så många exempel på ord som låter likadant, men stavas olika och betyder olika. Visst, dyslexi, godtagbar anledning. Men att människor som stavar bra annars inte kan skilja på sånt här, det stör mig! Och inte för att generalisera, men det är mest yngre som gör dessa fel. Eller ska jag skriva mäst yngre. Ser ofta folk som stavar det så.

Kalla mig språkpolis om du vill, men folk måste lära sig att stava! (Folk moste lera sej att stava)

skön kväll

Datum: 2008-10-07 Tid: 21:52:25

Nu sitter jag och är otroligt nöjd med mig själv. Matlådan är gjord, allt är fint i lägenheten, har tänt ljus, är nyduschad och ansiktsmasken var hur skön som helst! Nu sitter jag och kollar på Desperate Housewives. Sen ska jag sova så jag är utvilad tills morgondagens jobb =)

Imorgon kommer hjärtat hem, tur att han inte var borta så länge den här gången =) Ska bli kul när han får se hur fint det är i köket, hoppas han blir lika nöjd som jag är för jag är verkligen skitnöjd!

En fråga bara: Hur kan en del folk vara så själviska?

my day

Datum: 2008-10-07 Tid: 18:39:51

Mammi tyckte det var riktigt hemtrevligt och snyggt här när hon kom hit. Men hon gjorde ett misstag. Hon drog med fingret över tevebänken. Där har jag glömt att damma. Jäkla mammor som prickar rätt, de har nån skitighetsradar eller nåt. Vi åkte och lämnade Daisy hos hundfrissan där hon fick bada och en trimning, och medans åkte jag och mammi till stan och fikade på Snack. Jessica kom också, hon är så go!

Lämnade presenten idag också. Min brukare blev väldigt överraskad när nästan hela gänget kom och sjöng, det var roligt =)

Träffade mammi igen efter det, Daisy blev så söt! Gick till Snack igen och väntade på Emma. Hon och jag köpte en "lycka till" och avskedspresent till ägaren som säljer sin andel. Han är ju som sagt sjuk, hoppas verkligen allt går bra! Det blev ett blomsterarrangemang med fejkblommor i en skål. De ser otroligt verkliga ut, så det blev fint. + att 2 ljus fick plats. Jag och Emma designade själva =) Hoppas han blir glad när han får den. Den kommer ju hålla sig fin länge iallafall.

Nu har Emma precis åkt härifrån, hon tyckte också det var jättefint här =) Yeay!

Kvällens planer är att göra matlåda tills imorgon, plocka ur och i diskmaskin, lägga en ansiktsmask och plocka ögonbrynen samt ta en dusch. Har tagit det lugnare idag än de senaste dagarna, och tänkte varva ner lite ikväll. Bara slöa! Men måste blir klar tills klockan nio, det är ju DH på teve =)

So long, suckers!

stackars blondinbella

Datum: 2008-10-07 Tid: 11:09:40

Bara för att Isabella är en offentlig person får hon ta mycket skit. Det är jäkligt synd! Läs den här artikeln, så jävla löjligt! Hon tar nåra glas vin nån kväll då och då, so what!? Det finns ju förfan folk i hennes ålder som super sig redlösa och inte kan ta sig hem själva. Jag drack varje helg när jag var 17, de flesta av mina kompisar drack också då.

Sitter och läser kommentarerna till den artikeln. Hann med ca 7 innan jag blev förbannad, präktiga jäkla vuxna som sitter och skriver så himla politiskt korrekta kommentarer. Jomentjena! Majoriteten av dom drack säkert också alkohol i den åldern.

Tycker det är tråkigt att någon är så pass avundsjuk på Bella så att personen anmäler att hon dricker för mkt till socialen. Jag säger som BlondinBella: "Det är mer upprörande att de lägger pengar på sådant här när det finns barn som verkligen far illa, säger hon."

blood

Datum: 2008-10-07 Tid: 00:01:19

Gå in här och se världens sötaste unge!

Denna är också jäkligt gullig! Dock gammal vid detta laget.

Varför är ungar så jäkla söta? Titta här!

överskottsenergi

Datum: 2008-10-06 Tid: 23:47:18

Nu har jag sorterat klart alla papper. Finns inte ett enda papper som inte sitter där det ska. Ska det göras så ska det göras ordentligt! Annars är det ingen mening med det. Allt ligger i datumordning till och med. Va iallafall mycket skolpapper, det tog längst tid. Nu är bara frågan vart pärmarna ska stå, haha!

Efter att ha plockat och donat i köket ett tag nu så tröttnade jag och övergick till badrummet istället. Skurade handfatet och toaletten! Halv tolv på natten och Tiss städar toan. Det är fasen sanslöst...

Någon av dessa dass skulle man haft 

jag är så bra!

Datum: 2008-10-06 Tid: 22:14:04

Idag har jag vart aktiv, igen. Började dagen med att åka ner till stan och möta min jobbarkompis Jossan. Vi köpte en present till våran brukare som fyller år imorgon =) Ska lämna den imorgon hela gänget.

Åkte hem igen och tog det lugnt. Frågade Emma om hon skulle följa med till Knalleland, var tvungen att köpa pärmar till alla jäkla papper! Blev tre pärmar och register, ett par duntofflor, en askkopp, salt o pepparkar, två böcker, ansiktsmasker, tandkräm och en jacka =) Haha, lite mer än vad jag tänkte, som vanligt. Har gått igenom alla papper nu, så skönt att ha koll på allt. Nu är en gammal bekant här, Martina. Druckit kaffe och snackat skit, riktigt nice! =) Det är roligt att träffa någon som man inte träffat på länge. Sen att hon är så positiv och pratglad gör ju inte saken sämre =) Väldigt go tjej!

Vägde mig nyss också! 68,3!!! Sist jag vägde mig låg jag på 71 nånting. Jag har inte gjort för att gå ner, bara slutat äta godis. Fatta glad jag blev! Ska fira med lite vattenmelon, tänkte jag. Om jag nu tycker om det, har inte ätit det på länge. Sist jag smakade tyckte jag inte om det :P Smaken tycker jag om, men det är nåt annat som är konstigt. Konsistensen kanske. Vi får la se hur det går =)

Imorgon kommer mammi hit =) Ska bli roligt att se hennes reaktion när hon ser hur det ser ut här nu. Det är riktigt fint. Ska gå upp nån timme tidigare än när hon kommer för att fixa det sista i köket, om jag inte hinner klart ikväll. Sen ska jag och Emma köpa en present till han på Snack som ska sälja sin andel där. Han har ju en svår tid framför sig nu =( Hoppas han är där imorgon. Blir även första gången Emma får se hur det ser ut här med nya bordet och spegelbyrån, för vi åker hit efteråt.

Naj, fortsätta plocka lite i köket. Någon gång borde det ju bli klart tycker man. Ciao!

naaw

Datum: 2008-10-06 Tid: 13:03:04


I can't respond to any emails today, something has crashed on my computer




And the mouse is missing...


trött, men ändå inte trött

Datum: 2008-10-06 Tid: 00:04:59

Jag är jättetrött nu, men inte sovtrött. Efter att ha hållt igång i tre dagar nu med både jobb, shopping, storrensning osv så är huvudet helt luddigt. Det enda som är kvar nu är lite rensning av massa papper och lilla bokhyllan, funderar på att börja nu. Iallafall lite smått med pärmarna, vilka papper som ska sitta vart. =) Det är sjukt hur man kan komma igång när man väl börjat! Riktigt skoj!

Ska bli skönt att vara ledig i två dagar nu. =)

full rulle

Datum: 2008-10-05 Tid: 10:17:25

Jag säger bara det: Jag är så jäklarns duktig. Har hållt igång hela helgen! Först och främst jobbat, och nu håller vi på och rensar i garderoberna, slänga allt skit som vi inte behöver. Det blir en del. Vi åkte ju till tippen igår, men vi var för tidiga, det hade inte öppnat än. Så vi åker dit idag istället. Blir en hel del som ska väck!

Hittade alla mina ljus och fler prydnadssaker. Attans, vi har ingen plats! Jaja, antingen får jag göra plats, eller ge bort sakerna, eller lägga undan dom. Vi får se helt enkelt. Det blir iallafall bra i slutändan.

På måndag har jag en rolig uppgift framför mig. Sortera massa papper. Slänga, spara, slänga, spara. Tur att man är miljövänlig och återvinner papper =) Annars hade inte moder jord blivit glad på mig. Sen ska jag fika med EK och hennes bebis, och därefter blir det att handla födelsedagspresent till min brukare med Jossan =)

Nope, back to sorteringen =) Hörs!

världens bästa!

Datum: 2008-10-05 Tid: 08:48:37

Bara så ni vet så har jag världens bästa pojkvän. Både igår och idag gick han upp tidigt för att ha kaffe klart till mig när jag kom hem från jobbet så att vi kunde äta frukost tillsammans. Sen är det en stor grej jag oroat mig över, men han reagerade underbart, över förväntan! Och att han monterar ihop den stora spegelbyrån själv när jag är på jobbet bara för att den ska vara klar när jag kommer hem, det är gulligt! I love him so much!

pheew

Datum: 2008-10-04 Tid: 12:30:13

Har slitit ut alla kläder ur garderoben och lagt ner i lådorna i nya byrån =) Blir grymt att få mer plats i garderoben, då vi kan ställa in en stor flyttlåda och två resväskor som för tillfället står bakom ena fåtöljen. Gömma undan skiten! ^^ Det är det som suger så jäkligt, att vi inte har något stort förråd här, så vi får göra så gott det går.

Trähyllan som stog inne i garderoben får åka till tippen troligen. Vet inte vad Simon tycker, men härinne ska den iallafall inte vara. Simon är för övrigt på väg till Karlstad med Fabbe m.fl och ska kolla på hockey. Färjestadare in i själen dedär. Kommer inte träffa honom förrän imorgon bitti.

Imorses var det iallafall en mysig morgon. När jag kom hem från jobbet åt vi frukost, Simon hade kaffet klart när jag kom hem. Tände två ljus och bara va. Myys! Hoppas imorgon blir likadan, eftersom jag jobbat kväll o natt som igår, sen kväll imorgon. Diggar inte att jobba helg, men det får la gå ändå.

Nepp, dags att ställa in skiten i garderoben. Funderar på att ställa hyllan precis innanför ytterdörren när jag drar, skriva en lapp: "Det här hade du inte väntat dig va!?" så att Simon antingen får en riktig chock, bumsar in i den eller helt enkelt rycker på axlarna och suckar "funny joke, hun! really..."

oj jösses

Datum: 2008-10-04 Tid: 08:56:34

OMG! Simon har inte sett Aristocats! Fasen va chockad jag blev. Nu vankas det filmkväll nästa gång han kommer hem med massa disneyfilmer! Hjälp mig kommer på fler som han kanske inte har sett =)

holländarna och blommor

Datum: 2008-10-04 Tid: 08:40:10

Ja, i torsdags då. Jag hade jävligt kul hela dagen.

Först åkte jag ut till min gamla skola. Veronika följde med som sällskap. Träffade massa gamla bekantskaper, och roligast att träffa igen var "Lära  mera"- elever som fortfarande gick kvar. Såå nice. Synd bara att vi åkte därifrån så tidigt.

Åkte in till stan och gick i Knalleland lite. Mötte upp Jessica först, sedan mammi. Käkade på Snack och bara tog det lugnt. Fortsatte ner mot stora torget där det var ett jäkla liv. För att göra detta inlägg så kort som möjligt gör jag en punktlista:
• Holländarna stod i en stor klunga och sparkade fotbollar vitt och brett. Bland annat mot en byggställning där två arbetare var. Arbetarna försökte fånga bollarna. Roligt att dom inte blev sura, utan lekte med. =) Och när bollen kom mot oss sparkade mammi tillbaka den, och dom jublade åt henne. Haha, tur att hon inte missade.
• Det kom en holländare och började tjöta med oss. Han sa nånting om att hans pappa var någon högt uppsatt gubbe i hans land och att han var immun mot att hamna i finkan här, frågade om vi ville åka limo osv. Synd att man inte riktigt hörde vad han sa, han va inte direkt nykter.
• Jag satt kvar där själv och tittade på dom när de andra drog på olika saker. Var ett gäng killar som ropade "Ida" efter alla tjejer, antagligen har dom fått det från "Emil i Lönneberga". Sen frågade dom en snubbe hur man ska kuk, men dom hörde fel och skrek "TUK, TUK!!!". Jag satt där och asgarvade och då frågade dom om dom inte sa rätt, och jag lärde dom rätt och även "sug min". De sprang fram till ett tv-team som var där och ville visa sina kunskaper, och vid varje ord i "sug min kuk" böjde de knäna av nån konstig anledning. Haha, kul som fan var det!

Mustela kom och höll mig sällskap en sväng, gänget frågade om svenska tjejer och om de hade hår på muttan osv. En av killarna kunde säga "svenska tjejer knullar bäst". Mammi kom tillbaka efter hennes arbetsintervjuer (hon är ju sjukskriven och dom vill få ut henne i arbetslivet) och en av holländarna tyckte att han och mammi skulle gifta sig, för han ville se rådhuset. Oooh, just det! Tänk er ett gäng stora fotbollshulliganer humma fram "Pippi Långstrump". Lät coolt. De hummade lika högt som om det vore en av deras klacksånger. =)

Jag tror jag fick med det mesta roliga, men det blev rätt långt ändå. Var tvungen att få med allt med tanke på att jag ofta går tillbaka i bloggen och kollar vad jag har gjort =)

Emma tycker för övrigt att jag har fått massa vuxenpoäng. Soffbordet och spegelbyrån är på plats nu (Simon vad så duktig och monterade byrån igår när jag jobbade), sen var vi och köpte nya blommor och krukor igår på blomsterlandet =) Innan det var vi på Rusta och köpte lite saker. Så jävla kul o inreda =)

Nä, detta inlägg blev för långt. Jag sätter punkt här .

holländare

Datum: 2008-10-02 Tid: 19:40:32

Holländare som sparkar fotboll på stora torget och en mammi som sparkar tillbaka deras rymmande boll med ett jubel från dom som efterföljd is the shit. Att lära holländare svenska tjejnamn och lite fula ord är också roligt. Och holländare som nynnar Pippi Långstrump.

Kommer skriva mer om idag, men orkar inte nu. Emma är här, och Simon kom precis hem. =) Och nya möblerna med =) Yeay!

nya möbler

Datum: 2008-10-01 Tid: 23:09:43

     
         Jag är så glad, glad, glad!   
         Jag ska köpa en spegelbyrå!                           Inreda hemmet <3
         Eller inte jag, Simon ska åka
         och köpa den, jag betalar den. =)
         Visst är den jätte-jätte-jättefin!

Blir detta soffbordet också! =) Glasskiva i härdat glas som skyddar träskivan mot fläckar. 2 lådor för allt jocks som annars ligger och skräpar precis överallt! Öppet utrymme under bordsskivan för extra förvaring.



                                      Och denna lampa:


Fucking awesome!


förnya hemmet

Datum: 2008-10-01 Tid: 19:49:37

Idag har jag köpt nya sängkläder, gardiner och två lampor. Sängkläderna blev assnygga i sängen, gardinerna ser rätt okej ut, och jag har ingen aning om vart jag ska ställa lamporna. Får väl plocka lite hur som helst, sen får Simon ändra om han vill när han kommer hem.

Direkt när jag kom hem bytte jag om till shorts och började riva ur sängkläderna, för gör jag inte det på en gång så blir det aldrig gjort. Det var som jag sa till Emma: "Jag måste typ skjuta mig själv ur en slags kanon. Ska jag till exempel plocka ur diskmaskinen måste jag flyga upp ur soffan. För reser jag mig långsamt kan jag ändra mig i farten och sätta mig ner igen. Och jag kan inte tänka att jag ska göra det snart, för då blir det aldrig av. Jag måste göra det så fort jag tänker på det." Lite jobbigt är det.

Tog en liten paus vid datorn en sväng, sen ringde jag Emma. Samtidigt som jag ringde Emma började jag stryka gardinerna (hallåå, tiss stryker inte!) och sen satte jag upp dom. Tror jag måste köpa ett par vita också, ser så tomt ut. Aja, kommer ändå krångla att få på två gardiner på en stång, så får la köpa en till o sätta upp bakom. Haha.

Ikväll är det Grey's anatomy. Tiss är bänkad i soffan med tre 100g chokladkakor i olika smaker, popcorn, jordnötsringar, smågodis, negerbollar, muffins, cola, fanta, sprite osv. Eller så kan ju Tiss bara fortsätta drömma. Nä, men godisförbudet går jäkligt bra. I lördags åt jag sju marknadskolor och en glassbåt. Sen har jag inte ätit nåt sen jag började med detta. Det var la i onsdags förra veckan tror jag. =)

barn vs. vuxen

Datum: 2008-10-01 Tid: 14:59:01

Jag är glad över att jag fick lära mig att städa och så hemma, vi hade städdag varje torsdag hos mamma. Jag och min äldsta lillebror bråkade om vem som skulle städa de enklaste områdena. Sen när jag flyttade till pappa infördes det helt plötsligt städdagen där med (kanske för att jag var så osmart och berättade det). + att vi hade ett "laga-mat-schema". Mina två yngre bröder ville aldrig äta min mat. Inte för att den var äcklig, för det var den inte. Bara det att dom visste att det var jag som hade lagat den. (En gång sa vi att det var deras mamma som lagat maten och frågade efteråt hur den hade smakat. Jodå, det var gott. Sen när vi avslöjade vem mästerkocken var så kom kräkljuden direkt. Haha!) Jag och min yngsta bror hade en specialitet att göra pannkaksröra. Det gjorde vi åt oss själva, och riktiga pannkakor till resten av familjen. Gick lite snabbare så. =)

På senaste tiden har jag känt en jävla lust att vilja bo hemma igen. Jag vill vara 15-16 och bo hemma hos mamma eller pappa, få hjälpa till, gå i skolan och bara ha dom problemen man hade då, typ att en kompis snackade skit bakom ryggen på en. Eller att killen man var intresserad av hade strulat med någon annan i helgen. Jag hade aldrig problem med att ha råd med cigg eller liknande, mamma hjälpte mig alltid även om hon inte alltid hade råd! Hon ställer alltid upp för mig när jag behöver det. Nu är det en själv som får ta initiativ till att städa, laga mat, jobba, handla, hålla i pengarna så dom räcker till slutet av månaden innan lön. Och så ska man hinna med den sociala biten med pojkvän som inte är hemma på vardagarna, klämma in vänner som inte har så mycket tid över. Det är svårt. Mest den biten med att sätta igång och städa. Fy fanken!

När jag blir mamma ska jag låta mina barn vara barn, försöka få dom att inse att man ska vara barn så länge man kan. Man är ju ändå vuxen majoriteten av sin tid i livet.

skallebank

Datum: 2008-10-01 Tid: 13:41:20

Jag kan ju säga att jag skiter i simningen idag. Fetaste huvudvärken åkte jag på. Så jag får gå runt o småplocka lite idag helt enkelt. Trist, hade sett framemot att simma.

Ska iallafall träffa Mustela senare. Tror inte det blir av att träffa Rachel faktiskt. Har inte hört nåt än, hon är ju sjukskriven, så hon kanske inte orkar.

Oh well. Dricka lite kaffe, plocka undan och sen stan.

reklam

Datum: 2008-10-01 Tid: 00:02:26

Det finns två reklamer på tv, nej tre, som verkligen får mig att le. Om jag ska rangordna dom i ordning blir det:
1. Ica-reklamen där Ulf missförstår rättvisemärkningen.
2. Lokareklamen med den lilla kakaduan som dansar i granen.
3. Lindexreklamen med rödtotten. Hon ser så cool ut med den stora, röda stickade flaggan i slutet.

Om nån av de tre reklamerna kommer i pausen är det lätt värt att inte zappa runt till andra reklamer. Men det kan man ju förstås inte veta i förväg. =)

Idag mötte jag ju upp Shiva, Veronika och hennes syster Emma. Emma sprang runt på stan medan vi andra gick till BR. Shiva hade lite svårt att bestämma sig bland alla de tusentals leksaker man kan köpa, men till slut valde hon ett "Fiffihus" med en liten Fiffi-figur. 99 spänn. Var inte riktigt det jag hade tänkt mig när jag sa att hon skulle få köpa preeeecis vad hon vill. Sa att då kan hon lika gärna ta ett till sånt hus fast ett annat, är tydligen någon serie, och hon hade redan ett också. Fast det kändes inte heller "skämma-bort-lillfisan" så proppsade på att en sak till fick hon välja. Då valde hon en Ariel-barbie. Sedär, 365 kronor eller nåt sånt kom vi upp i. Alltid något. =) Efter BR gick vi till Latte och Emma kom. Fikade lite innan jobbet.

Nu är jag ledig i två dagar. Har planer för allihopa =) Imorgon ska jag småstäda, simma och träffa Mustela. Kanske träffa Rachel på kvällskvisten. På torsdag ska jag ut till Fristad och hälsa på folk i skolan. Sen möta upp Emma för vår deppkväll. =) Haha, lite konstigt att sätta =) efter ordet deppkväll. Men det ska bli skööönt iallafall. Bara tjöta och lösa problem. Hoppas vi på iallafall.

Nu ska jag snart kolla 2½ men, sen sova. Eller kanske kolla avsnittet av DH som Emma tog hem åt mig =) Vi får helt enkelt se.