Suck on that!

Datum: 2007-11-29 Tid: 09:27:13

Är jag inte lite duktig då eller? Sitter i skolan, har varit här sen kvart över åtta, enbart för att få sova med Simon och åka med honom till skolan. Jag börjar tjugo över tio. Nämligen.

Dock sov jag väldigt weird inatt. Drömmarna hoppade titt som tätt mellan varandra. Drömde bla om att jag kände en entertainer som skulle uppträda. Låten kom på (Men ska jag säga, akta dig för eld och djupa vatten) och ut på scen kom min gaypolare, utklädd till indian. Hmm. Wtf? Sen drömde jag massa mer men kommer inte ihåg.

Nu är temadagarna med lära mera slut också. Synd, för det var väldigt roligt! Kul o lära känna en del från den klassen bättre iallafall. ^^ Goa människor! Igår på eftermiddagen hade vi afrikansk dans allihopa. Jag och Jessica från min klass stog längst bak i gympasalen på scenen och dansade. (instruktören stod på andra sidan och visade hur man skulle göra). Men hon tvingade ner oss därifrån för att själv stå däruppe. Biiiatch! Så jag tog kameran och sprang runt o fotade istället. Hoppas bilderna blev bra.

Efter skolan åkte jag hem o tvättade och började städa. Ska ta en grundlig städning, så är inte klar på långa vägar. Fick även upp en lampa i hallen, wiihoo! Måste införskaffa nåt jävla medel så man får bort fläckarna i badkaret också. Vettefaan vart dom kommer från. Är typ vissa ställen i karet där det saknas lack, och där fastnar massa skit. Ser inte trevligt ut alls! Vart köper man badkarslack, så jag kan lacka om? Eller ska jag ta bort hela badkaret och bara ha dusch? Sen tavlorna. Hjälper du mig med mina tavlor sen Simon, så jag får upp mina fyra nya Marilyn på min "Wall of fame"?

Äh! Nu skiter jag i detta o sysslar med något annat istället! Bye for a while, pellefjant!

Jag är galet lycklig!

Datum: 2007-11-26 Tid: 19:54:41

Jag och bästis har åkt hem till andra bästis för att överaska henne. Hon fyller 22 på onsdag! ^^ Har sprungit runt i sex affärer för att hitta allt. Typiska saker för att kunna ha ett mysigt bad. Ljus, ansiktsmask, badbomber, duschsvamp, bodylotion and so on. Hon blev klart överaskad, eftersom hon inte ens visste att vi skulle komma! ^^ Köpte med oss fika också, så snart vankas det kaffe!

Helgen var bra! Har blivit ännu mera kär i mitt hjärta! Ska förhoppningsvis hem till honom senare och sova där. Under helgen som gick har vi ju umgåtts 24/7 i princip. En prövning som vi klarade galant tycker jag! ^^

Och det var roligt att se hur bror o hans tös bodde också. Dom köper ju förfaan allt nytt! Snorunge till o ha mkt pengar. Men fint hade dom. Vi avnjöt helgen med god mat, lite vin, gott sällskap och lite shopping. Me like! ^^ Tack hjärtat, mammi, Moa, Kimpah och Mia mfl för en go helg! Fick 500 spänn av broshan som julklapp också. Handlade bla 4 Marilyn Monroe-tavlor till min "Wall of fame". Dock har jag så mkt tavlor på Elvis och Marilyn nu så jag vet inte ens vart dom nya ska få plats. Suck on that!

Färgkrig har man hunnit med idag också. Vi har tema-vecka med "lära-mera" i skolan. Lära-mera är en klass där elever med utvecklingsstörning eller något slags handikapp går. Temat är afrika, och jag o Rachel hamnade i måla-gruppen. Så vi har målat ett stort lakan blått med två lära-mera-elever, Calle och PG. Imorgon ska vi måla mönster på. Askul! ^^

That's all! Byebye!

Avstigning, fiskjävlar!

Datum: 2007-11-23 Tid: 12:49:28

Fredag innebär favvoläraren Birgit! Hon är så go tanten!

Spelat volleyboll idag. Grymt kul! Det förlorande laget i tredje matchen fick välja två spelare från vårt lag till den fjärde matchen. Jag var en av dom som blev valda. Jag är bra! Sen gick jag bara ner på knä 3 ggr, ingenting för att vara jag. Så nu mår mitt knä rätt bra! ^^

Nu är det bara käk och sen drar vi till broshan! Ha det gött folket! Sakna mig massor! ;)

Påstigning för samtliga fiskar, del 2

Datum: 2007-11-22 Tid: 21:58:50

Nu har jag och min lovely friend Bemma simmat a bit. Jag har inte tagit i so hard nånsin I think. Jag simmade harder än vad I ever gjort before. Jag var sooo tired efteråt! Men Bemma said I was duktig. And Simon sa att han var proud of mig. Enough med the swenglish.

Efter det varma bubblet höll jag på att svimma o bonka ner i backen. Hade nog inte ätit tillräckligt som kroppen krävde för ett sånt simpass. Men det kompenserade jag i omklädningsrummet med lite kiwi. Mums! Sen blev det en kycklingsallad på Snack. Jag, Bemma och Koffalainen gick dit. Det är nog antagligen min sista sån sallad på länge där, med tanke på min ekonomi. >_< Hur vet vi att saker och ting existerar när man inte ser det? Finns kexchoklad just nu? Jag ser ingen iallafall. Och kunde jag till exempel ha förhindrat en våldtäkt om jag var på väg nån annanstans än att sitta på Snack just då? Såna intressanta saker satt jag och Koffa o diksuterade. Bemma ville inte vara med.

Nu är klockan mkt och jag ska gå hem. Måste packa allting jag ska ha inför resan imorgon. Jag, mammi, Moa och Simon hjärtat åker ju till broshan och hans tjej imorgon, till deras nya place. Funny stuff!

Och glöm föralldel inte att läsa föregående inlägg, med tanke på att detta var en uppdatering!

Påstigning för samtliga fiskar

Datum: 2007-11-22 Tid: 15:55:27

»   www.tjuvlyssnat.se är väl ändå en av de sidor på internet som måste besökas när jag har tillgång till internet. Att en del människor kan vara så korkade, så smarta, så genuint ärliga. Läs vad folk på stan har hört andra människor säga. Otroligt roligt! ^^
Exempel 1:
Datorsal, Angeredsgymnasiet, Göteborg
Två tjejer sitter och pluggar till ett prov och den ena tjejen verkar läsa vad den andra just skrivit.
Tjej 1: "...folket blev mer organisaterat."
Tjej 2: Va? "Organisaterat"? Det står det ju inte!
Tjej 1: Neeej, det står "organiserat", men jag trodde det stod det.
Tjej 2: Varför det? Varför skulle jag skriva "organisaterat"? Det finns ju inte ens...
Tjej 1: Men du skriver ju så otydligt!
Tjej 2: Skriver jag otydligt?! Det är ju för fan datorskrivet!

Exempel 2:

McDonalds Tumba
Tjej och kille ~20 slår sig ner för att äta. Bredvid sitter en kvinna med sin nyfödda bebis, som gnyr till.
Killen hoppar upp och stirrar på hamburgaren.
Han tittar sig omkring och då inser han vad som hänt och börjar skratta.
Killen: Shit, jag trodde det var hamburgaren som lät!

»   Sen måste jag bara bertätta att jag blir mer och mer kär för varje dag som går. Simon, du är underbar! Och det är ju bara ett stort plus i kanten att precis alla som har träffat honom också gillar honom. ^^ Igår när jag var där blev det pannkakor, tv-tittande och mys. Sicken tur att vi kan turas om att titta på vad vi vill titta på. Grey's anatomy har ju blivit lite våran grej, men det var fotboll också. Så vi kollade på första halvlek av fotbollen, Sverige- Lettland. Sen Grey's och sen fotbollen igen (som iofs hade slutat, 2-1 till blågult, good shit!) Tack för att du finns i mitt liv hjärtat! <3<3<3

»   Och min bästiga bästis Bemma! Vet inte vad jag skulle göra utan henne! Hon får mig för det mesta på bra humör när jag är tjurig, ledsen, orolig and so on. She's a real friend, and I love her really. really much! Att hon dessutom är en überbraig lyssnare gör ju inte saken värre heller! ^^ Och det är mkt tack vare henne jag har gått ner 5-6 kg sen vi började simma, för hade inte hon simmat med mig så hade jag inte simmat alls! Ojoj, finns så mkt att säga om den tjejen! Hon är min stenbumling jag håller fast mig i när det blåser som värst. Stabilt!

»   Visste ni att jag är en ytterst skötsam student? Av alla ämnen som jag har, har jag bara 3 timmars frånvaro i psykologi. That's it av alla ämnen. Men det räknas knappt, med tanke på att det var första veckan i skolan då vi hade introduktion. Jag är en dutti flicka! Att jag däremot inte är så engagerad alla gånger, det är en helt annan sak!


Relient K - Sadie Hawkings Dance

Datum: 2007-11-21 Tid: 19:39:15

I <3 Bemma för att hon muntrade upp mig (efter att ha läst mitt föregående inlägg) genom att skicka denna videon till mig. Ibland blir de små sakerna mer uppskattade än de stora!




Jag blir bara så trött!

Datum: 2007-11-21 Tid: 15:17:44

Mina minus denna månaden:
»
CSN för två anledningar.
-Den första är att dom denna gången jag ringde beklagar för att ha gett mig fel info de tidigare gångerna jag ringt om återbetalningen. Nu är jag tydligen tvungen att betala tillbaka. Kuuul! På mina 5000nånting som jag får denna månaden har jag hyran, telefonen, elen, busskortet och andra livsnödvändigheter att punga ut mina pengar på. Plus denna jävla återbetalningen. Eller ska jag blir glad för att dom skickar ut blanketter till mig för att möjligtvis halvera beloppet?
-Den andra är att jag får bara mina 5000nånting att leva på till i början av januari. Så jag får ringa hit o dit o förklara att vissa räkningar kommer bli betalda lite senare än förfallodatum. SUG! Och hörrni, förvänta er inga julklappar av mig förrän i januari. Ååååh!

Mina plus denna månaden:
»
Hjärtat/ familjen/ nära vänner.
» Att det för det mesta är väldigt kul i skolan. (Även om det kanske inte verkar så)
» Gratisnöjen. (Bada badkar, simma, prata med comviqabbonenter ~ett par tiotal ören i uppkoppling~, filmkvällar, mysa med hjärtat, slappa med bästis eller andra sköna lirare, tv-tittande ~jo, det är gratis för mig, förutom elen tvn förbrukar då~)
» Roliga händelser att se tillbaka på under november.

Finns nog mkt mer som jag är glad/ ledsen på, men dessa är väl de största. Va bara tvungen att skriva av mig lite.



Mina pengar kommer gå upp i rök innan jag ens sett dom.
image36


 


Plastburkar och jävelskap

Datum: 2007-11-20 Tid: 17:55:05

Jag vet något som inte du vet! Men jag vet att du kommer digga grejjen! (Vem kan detta vara skrivet till?) Mohaha!
Nu vet personen i fråga vad jag snackade om. Finns att läsa i stycket längst ner.

Sitter hos Bemma nu, snart är det tupperwareparty. Dock så kommer inte alla som jag har bjudit, men det blir en del folk iallafall. Ska bli trevligt hoppas jag! ^^

Snacka om min förvåning idag eller!? Var ju på praktiken idag (ska kompensera upp några dagar eftersom jag var sjuk en tid under riktiga praktiktiden.) och frågade lärarinnan om hon trodde att jag kunde söka timanställning/ vikariat på skolan när jag avslutat min utbildning. Hon svarade "Självklart! Jag kan prata med (namn) och lägga in ett gott ord för dig!" Ööööh! Hon gillar mig tydligen! Kanske mest för att jag gör allt hon säger iofs, för att visa tårna (framfötter). Men har ingenting emot att göra det hon frågar om heller, så jag slavar inte.

Och jag saknar hjärtat! Känns som om det var evigheter sen vi sågs, men träffades igår. Får inte se honom förrän imorgon kväll. >_< Me like him a lot! <3<3<3

Gjorde bort mig lite idag med. Mötte mammi på Sjöbo torg för att åka ner på stan. Jag skulle fika med Roni. När vi hoppat av bussen undrar mammi om jag kan följa med henne på ett ärende, men jag säger att jag har ont o inte riktigt kan gå. Hon "tjatar" lite till och jag blir irriterad, mest för att det liksom skavde. Så jag skriker "Jag kan förfaan inte gå för tampongjäveln sitter snett!" Ganska många som glodde på mig kan jag säga. Och trevligt för er att ni vet att jag har måntan nu! :P

Nepp. Dags att göra nåt annat. ^^ Pusshej!

Ja, vad var det nu som hände? ^^
Jonas, min vän från sthlm, ringde mig tidigare på dagen för att meddela att han skulle komma ner till Borås ikväll. Han och Roni är ju tillsammans och han skulle inte säga något till henne. Förbjöd mig att göra det med. Vi bestämde att han skulle komma till Bemma där tupperwarepartyt var. Under hela partyt satt jag o messade med Jonas (men skyllde på att jag messade med Simon) och kollade hur långt han hade kvar. Gjorde allt för att fördröja partyt med bland annat rökpauser och onödiga frågor, sa åt henne att gon inte hade bråttom hem and so on. Vilket funkade. Jag och Bemma gick ut o mötte honom, sa till alla andra att vi skulle ut med Daisy. Sammanlagt var vi fem-sex pers som visste att han skulle komma. Och jävlar, ni skulle sett hennes min! Mohahaha! Roligaste på länge! Detta kommer jag leva länge på! ^^

CSN kan äta mitt snoor!

Datum: 2007-11-19 Tid: 18:47:04

Har du någonsin upplevt Déjà vu? Det vill säga känt känslan av att ha upplevt något tidigare fastän du inte har det. Eller med enklare ord: Haft en sanndröm (antingen i vaket eller sovande tillstånd). Jag har gjort det. Ibland är känslan så häftig att man önskar att man kunde styra över det, "sanndrömma" när man ville. Kunde man det så skulle jag ta reda på svaren till de stora frågor om livet som jag har. Nu menar jag inte såna frågor som vad meningen med livet är, varför tjejer oftast inte förstår sig på killar och omvänt, eller varför humlor kan flyga. Utan om mitt liv.



Igår när jag kollade postlådan såg jag ett vitt kuvert från CSN. En ljudlig suck hördes säkert in till alla i min port, jag visste redan vad det var utan att ens ha öppnat det. Återbetalningsplanen. Var det kanske inte så att jag ringde till CSN förra månaden för att skjuta upp återbetalningen? Och månaden innan det också? Johodå, indeed! När du studerar SKA du inte behöva betala tillbaka på ett tidigare lån. Utbildar dom sin personal på CSN olika? Nötter!



To do-lista för imorgon:
» Praktik. (Tis. och ons.)
» Simma med Bemma
» Tupperware-party (mitt första, hålls hos Bemma, vuxenpoäng)




Jajustdet!! Håll utkik efter en ny design i min blogg! Min mega-snälla-coola Roni håller på att mixtra med den. Kommer bli skitbra! ^^ 
Simon! Kom imorgon! Dissa din vän eller ta med honom. Kom bara! <3<3<3
Bemma: Schysst att jag får ha partyt hemma hos dig! Ska vi gå och handla nu, kompis? 

Min syster har en blogg nu.

Datum: 2007-11-18 Tid: 18:28:50

Japp. Ni som känner mig, känner antagligen min syster.
Vill ni läsa hennes blogg hittar ni den på:
www.CoolLove.blogg.se

Har simmat med Bemma idag. Segt som fanken gick det. Så det blev "bara" 35 minuter, men jag kan säga att det nog tog lika mycket som när vi brukar simma 50 minuter. Med tanke på hur mycket folk det var. Vattnet var trögt, myyycket motstånd. Sen att folk inte kan bete sig som folk!? En kärring simmade fram och tillbaka i mitten. Nån jävla snubbe simmade in i mig och när jag kollade bak på honom såg han ut som att han tyckte det var mitt fel. Shit on him! Shit on him! Shit on him! När jag och Bemma var klara ställde jag mig ivägen för honom vid kanten när han simmade ryggsim. Flyttade lite på mig innan han simmade in i mig, men lite rädd blev han nog allt. Kan han gott ha! Den jäveln! Ska hoppa bomben på honom nästa gång jag ser honom! Slipper man åtminstone en idiot! *Tess på krigsstigen* Sen alla jävla ungar. Snooork!

Efter det gick vi till Snack, käkade kycklingsallad. Mums! Jag stod för hela kalaset, men tro på fan att Bemma inte blev mätt! Så jag köpte en chokladmuffin åt henne också, snäll som jag är! ^^ På väg upp till övervåningen med mitt kaffe och hennes muffin frågar en kille som sitter därnere om inte nätverket fungerar. (De har trådlöst internet där). Jag svarar att jag inte har en aning om det, och han frågar lite mer. Han trodde nog att jag var servitris där. Mohaha! Då är det ganska illa, är nog där för mkt!

Får nog räcka såhär. Försöker hålla mina inlägg korta nuförtiden, men det går sådär. :P

Jaskiiiteriii!

Datum: 2007-11-17 Tid: 18:34:54

Jag har kommit på att jag vill inte sluta röka. Inte helt. Däremot ska jag försöka att röka mycket mindre än innan. Jag tycker faktiskt om att röka, tro det eller ej. Ni får bli hur besvikna på mig som helst, vilket många redan blivit. Hellre är jag en glad Tess som röker ibland, än en grinig bitch-Tess som bara gnäller om cigg hela tiden.

Jag skulle aldrig klara av att sluta röka utan tabletterna, men tabletterna gjorde att även kaffet smakade blä. Och kaffe tänker jag inte sluta med över huvud taget. Det är för good shit! <3

Se detta som en bortförklaring om ni vill, men det är så det är. Och varför dedikerar jag ett helt inlägg till att jag inte vill sluta röka? Svar: Jag gör det till en lika stor sak som ni.

Btw, hittills  har det blivit en halv cigg på hela dagen.


Landvetter

Datum: 2007-11-17 Tid: 00:24:00

Mammi undrade om jag och Simon skulle följa med till Landvetter för att lämna Moa och för att träffa broshan lite senare. Han kom hem från Norge idag. Jag hade bestämt innan att träffa Bemma, men mammi lyckades övertala Simon. Ringde till Bemma o frågade om hon skulle med, och som tur var så ville hon det. Broshans plan skulle komma drygt en timma efter Moas hade lyft. Jo tjena! Det blev försenat typ 2 timmar. Men vi hade trevligt ändå. Vi träffade ju brors flickvän och hennes syrra och bror med.

Broshan kom till slut (han hade klippt sig och färgat håret, så det var lite ovant att se, men snyggt var det) och vi satt där på ett café (som vi redan suttit på i flera timmar medan vi väntade) och hade väldigt trevligt enligt mig. Kul o träffa bror också! Och alla andra. Och Daisy bajsade inne på golvet. Hahaha! Va en gammal gubbe som glodde skitsurt. Shit on him!

Tyvärr så rökte jag några bloss därborta med. Men det är svårare att sluta röka om man umgås med folk som röker mkt. + att jag har inte tagit den andra tabletten för idag, så det gör la suget större. Fast sammanlagt har jag rökt en tredjedels cig på 4 dagar. Och det är inte mkt för att vara mig. Men skärpning nu förfaan! Jag ska klara detta!

Nu ska jag och Bemma kolla på Saw I, II och III. :)

Puss o kram på er folket!

Ojustdet! Kimpah vill att han och jag ska åka till Miami och tatuera oss hos bruden i tv-programmet Miami ink. En syskontatuering på mig och honom när vi var små. Fett roligt om det blir av! ^^

Bäverbajs

Datum: 2007-11-16 Tid: 16:42:08

Idag hade vi Birgit igen. Jag fick beröm över vad jag sa på föreläsningen. Hon sa att det inte hördes nåt darr på min röst alls, vilket jag trodde att det hade gjort. Så nu kan jag sluta oroa mig för det. Den tanten är så go! Vi bara pratar på den lektionen, och hon berättar saker från sitt yrkesverksamma liv. As-intressant! :)

Sen åkte min klass och Simons klass till badhuset. Passade på att simma 50 minuter, men det var inte lika kul utan Bemma. Simon o hans klass hade livräddning. Och stuff. Men det var la en trevlig dag. ^^

Efter det åkte jag och Simon hem till honom, han lagade mat! Det var gott, men jag gillade inte den där gröna auborginen. Kollade på Seinfeld och sen till Knalleland för att köpa flyttkartonger till mammi. Fick ett papercut, så det kostar extra! Nu är vi här och väntar på att maten ska bli klar. Viltgryta (renskav) och potatismos. Så jäklarns gott!

Ska hem till Bemma ikväll. Vi ska ha filmmaraton. Helt själva! ^^ Kommer bli mys! Vi ska kolla på massa rysare dock, men ändå.

Fjärde rökfria dagen idag! ^^

Im so fuckin bra!

Datum: 2007-11-15 Tid: 14:48:02

Detta är min tredje dag som rökfri. Eller aaa, i förrgår tog jag ett endaste bloss som smakade skit, men det räknar jag inte. Roni och Kinky försöker också sluta. ^^

Annars har jag väl inte så mkt att skriva egentligen. De två andra musketörerna jag brukar hänga med i skolan är borta och har vart det hela veckan. Rachel var i skolan i måndags men fick åka ambulans upp till sjukan. Ska dit och hälsa på idag. Hoppas hon får reda på vad det är snart! Gillar inte att hon mår så kasst!

Var på en bra föreläsning i tisdags. Handlade om att barn som har en kass barndom oftast blir kriminella. Det tror jag stämmer. Sen var det öppen diskussion. Jag sa en sak i micken inför alla. Lite komplimanger till Camp Neptun som får ungdomar på rätt spår i samhället. Hjärtat började dunka i hundraåtti och rösten smådarrade. Men jag fick det iallafall sagt. Och det följdes av lite applåder...

Sitter o väntar på att klockan ska bli halv fem så jag och Bemma-mannen kan simma! Hoppas bara det inte är lika mkt folk idag som igår. Fyfanken!

Ja, nä. Har la inte mer o skriva. Undrar om Simon hinner hit till mammi innan jag ska dra. Tycker om den grappen! ^^

Poo!

Datum: 2007-11-11 Tid: 18:03:08

Ojoj! Imorgon är det sista dagen jag får röka. Sen är det stopp enligt bruksanvisningen. Hur ska detta gå?

Och för att inte gå upp i vikt så vill jag börja gymma. Inte styrkegrejjerna, utan gåbandet, cyklarna och nån annan tjoffs som är rolig. Vill få med Bemma, men hon är osäker! Hjälp mig övertala! Det blir ju bra för simningen med, kondition kallas det. Sooo, what's that?

Jag och Bemma har simmat idag. Skönt som fan! Men mkt folk. Grrr! Svenssonarna ska sitta hemma på söndagar och äta tårta vafan! Och alla ungar!? Jag säger då de!

Efter simningen blev det kycklingsallad på Snack. Minst min tredje kycklingsallad denna veckan. Enough! Jag och Bemma käkade en varsin, och Simon en sticky-cake. Sen blev det ld så Bemma fick dansa av sig lite.

Snackar med Roni på msn med. Och jag måste gå o lyssna på Elvis. Börjar det bli så via internet nu med, och inte bara telefon? Shaisse!


Hairy backs is not the shit!

Datum: 2007-11-09 Tid: 22:16:04

Du är kär i protein, du vill gifta dig med protein. Du vill ha barn med protein och du vill dö med protein. Du och protein kommer åka upp till himlen tillsammans och du och protein kommer möta Sankte Per. Men Sankte Per kommer att neka dig och protein inträde till pärleporten, och då får du och protein vänta 1000 år tills du och protein får träffa Sankte Per igen. - Tess till Simon. (Simon pratar väldigt mkt om protein)

"Jag har ingen familj, inga vänner och ingen pojkvän. Jag kommer bosätta mig i en hydda i skogen och ha 234 katter. Egentligen skulle jag haft 235 katter, men en dog. Den begravde jag i skorsstenen." - Tess funderingar om hur ett ensamt liv för henne skulle se ut.

Igår var första simningen på fyra veckor. För det första så vägde jag mig. Har tydligen inte gått upp något under tiden vi inte simmat. För det andra så var bikiniöverdelen konstig i vatten. Men inte på land. Märkligt. Men iallafall var det trevligt att simma med Bemma igen!

Idag har det varit en rätt bra dag i skolan. Hade favvo-läraren Birgit. Sen efter det var det friskvård. Spelade innebandy och fotboll. I have a purple knee. Jag fattar inte varför jag jämt hamnar på knä när jag spelar någon bollsport. Blåmärket är stort som en tennisboll (Bemma kom på förslaget) Ser roligt ut iallafall. Sen efter skolan åkte jag och Simon till mammi, var där ett tag. Sen hämtade vi Bemma och åkte till Simon och kollade på tv och slöade. Nu är jag och Bemma hos mammi. Vet inte riktigt om vi ska passa Moa eller inte, men det återstår och se.

För övrigt känns det asbra just nu. <3

Brylkräm och fläskärtor!

Datum: 2007-11-06 Tid: 18:00:52

Skola idag igen. Helt underbar dag! Hade favoritläraren Birgit, en pensionerad lärare som även arbetat som lärare på fängelser. Hon har inte den gamla uttjatade lärarmetoden "läs där, bok hit, bok dit" utan hon delar med sig av sina erfarenheter, har massor att berätta och man sitter helt trollbunden! Det är så det ska vara: Intressant! Då lär man sig mest.

Efter skolan åkte jag hem till mammi. Har varit tvungen att skriva en novell, en uppgift vi fick på estetvalet. Jag har ju skrivarverkstad. Nästa gång ska jag lämna in den och få den kopierad så att de andra kan få ett ex. Tanken är att man ska läsa den hemma tills nästa gång och därefter ska vi ha textanalys. Kommer bli intressant. Är väldigt nöjd med den och har fått en del tips och idéer som har gjort den bättre! ^^ Även fått massor med beröm! *stolt*

Egentligen vet jag inte varför jag sitter här nu. Kan lika gärna åka iväg till Simon, busa lite och vänta in Desperate housewifes. Mysigare än att sitta här ensam i mörkret medan mammi och Ile sover. Mammi bad mig hålla ett öga på Daisy, men hon sover också! Och Moa är ute. Snork! Dessutom har jag träffat Simon väldigt lite idag. Våran klass hade ju bara halvdag. (Komp.ledigt för att vi ska på en föreläsning nästa tisdag klockan 19.00)

Japp! Så får det bli! I'm out of here!

Tjejkväll!

Datum: 2007-11-05 Tid: 18:58:11

Japp, nu i helgen blir det tjejkväll hemma hos mig! Alkohol eller ingen alkohol, det väljer du själv. Datumen att välja mellan: 9:onde eller 10:onde november, Vilket passar dig bäst? Lämna svar i kommentarerna, om du inte lämnat det till mig personligen.

Första dagen i skolan idag på en månad. Kändes grymt skumt! Som första dagen i augusti ungefär. Men dagen var kul iallafall! ^^ Skratta med de andra i "de tre musketörerna"-gruppen igen! Yeah!

Efter skolan mötte jag Bemma. Vi har käkat och handlat. Jag köpte två tröjor, och Bemma köpte mat. Mina tröjor är tjejiga! Vad fan är det som händer med mig? Först högklackat och jeans i fredags (tack för alla komplimanger jag fick) och nu detta. Och lägg på nagelförlängningen och mitt numer långa hår. OMG! I'm a girl!

Dagens speciella person: Pappi! Jag och pappi har fått bättre kontakt nu på senare tid. Det är gött! Han kom ju ner två gånger i somras. En gång med resten av familjen, och en gång när han köpte ny båge. Trevligt tycker jag! Ska ju fira nyår där, tänkte köpa lite vin till maten då. ^^ Hade jag aldrig fått för ett år sedan. Tror att pappi tycker att jag har äntligen blivit vuxen nu (Han skulle bara veta). Dessutom visar han att han bryr sig om mina relationer också. Han har sagt att han hoppas att inte Simon är som mina två senaste. I love my pa!

Imorgon blir det skola, simning (har inte simmat på fyra veckor pga både Bemma och jag haft praktik och att vi båda varit sjuka, men imorgon är det dags igen! Yeeeah!), sen träffa hjärtat! ♥ Träffade honom bara en snabbis i skolan idag. >_< Han hade ju sovmorgon o shit! Tur att man har en del lektioner med honom i skolan! ^^

Girlie

Datum: 2007-11-04 Tid: 15:18:17

Blev ju utgång i fredags. Och jag skulle inte dricka. Men nu är det såhär: Jag tog på mig ett par tajta jeans och högklackade skor. För att "våga gå så" var jag tvungen att ta mig ett par järn! Har ju fan inte använt jeans på evigheter! Iallafall var kvällen rolig. Först satt jag, Bemma och Kinky hos mig, sen åkte vi till Trägårn där bla Roni och Jonas var, men det var rätt slött. Så jag, Bemma och Kinky drog till Swing, där det var mer drag. Träffade på killen jag hade det på g med i våras men som dissade mig pga studier och hans band. För att inte göra detta inlägg så jävla långt så skriver jag bara som såhär: Han anser att det vi "hade" var seriöst (vart då nånstans?) och att han saknar det. Tough luck baby, inte intresserad! Dock jävligt gött att kunna dissa honom. Tillbaka. Haha, så barnslig man kan vara ^^

I lördags ringde Roni och tyckte att jag skulle följa med och käka bakismat med henne och Jonas. (Hur går det för er btw?) Jag kände inte alls för det, och sen hade jag inte råd. Men med lite övertalning och löfte om att bjuda så lyckades Roni få ut mig iallafall. Tacktack för maten förresten! ^^ Sen drog vi till Jonas bror Micke. Drack kaffe, tjötade skit och spelade kort! Trevligt! Jonas brorsa är rolig!

Åkte tillbaka till stan och hämtade upp Bemma, fikade. Sen åkte vi och hyrde film. Kollade först på The number 23. Sen kollade vi på Wild hogs. Grymma filmer båda två! På olika sätt. Åkte ner till Snack för lite nattmat och Bemma och jag drog vår lilla runda på stan för att kolla in passande kandidater till regret.se. <--- Vi vill starta en sida där man lägger in filmer på fulla folk som gör något roligt, förhoppningsvis något dom kommer ångra dagen efter! :P

Ikväll blir det till att träffa Simon! <3 Har inte träffat honom sen i fredags dag, och det känns som en evighet! >_<

Döpt av misstag, del 2

Datum: 2007-11-02 Tid: 19:29:46

Ja. Skulle ner till Knalleland för att byta mina bralls som jag köpte igår. När jag kommer till hållplatsen, vilka ser jag då? Dom koreanska tjejerna som fick mig döpt av misstag pga att deras engelska sög hängpung! "Oj jäklar vad jag måste läsa en Metro nu känner jag! *tar en Metro, bussen kommer* Nämen! Vad är det för intressant som står på förstasidan? Det måste jag läsa tills jag gått förbi tjejerna i bussen, då är jag nog klar!". I vilket fall så hälsade dom inte, och tur vr väl det. Dom kanske inte kände igen mig!? Om du inte vet vad jag pratar om, läs detta: http://lutzia.blogg.se/2007/august/jag-blev-ju-dopt-av-misstag-jag-horde-inte-vad-dom.html

Mötte upp Roni och Jonas i Knalleland, åkte upp till mammi och mötte Simon vid parkeringen. Fikade och snackade skit. Trevligt! Sen åkte jag, Simon, mammi, Moa och lilla Daisy till Landvetter, Moa skulle till sin pappa. Jag och Simon sitter och väntar på markplan medan mammi lämnar syster. Har Daisy i famnen hela tiden, och under den tiden vi väntade kom 5-6 pers och ville hälsa på Daisy och gulligulla! Gulligulligull! Söker du efter uppmärksamhet? As I told you before: Köp en liten vovve! Dock är det ju inte du som får uppmärksamheten, utan hunden. Men den är nog bättre än ingen skulle jag tro att du tycker!

Åkte till Snack sen för att käka. Daisy fick lite kyckling, åt som om hon inte ätit något i hela sitt liv! Glupsk liten varelse. Hon fick en massa gulligull människor efter sig på rastningen sen. Tibell och Anna kom med. Trevliga människor!

Efter det har jag, Simon, mammi och Daisy bara slöat hemma hos mammi. Sitter och väntar på att Kinky ska komma hit, sen ska vi möta Bemma. Ska hem till mig en sväng så jag får göra mig iordning, sen blir det krogen. Men som sagt, nyktert för mig! ^^ Jag är duktig! Eller hur!?

Orkar inte skriva dagens speciella person idag heller! Så tji fick du!

Ingen människa är emo!

Datum: 2007-11-01 Tid: 22:14:30

Så tyckte jag att titeln var på en bok som en kille på tåget satt och läste. Men det var inte så, utan boken hette "Ingen människa är en ö". Bemma tyckte det lät roligt iallafall, och jag med. ^^

Vi tog ju en tripp till Gbg idag, för att barnsla oss till den grad att smyga på sin gamla chef. Han går runt i femman-huset och frågar folk om dom vill hjälpa till med välgörenhet. Fast det tog en bra tag, han är fan blind! Vi kom dit vid halv två och sa hej till honom vid fyra. Ojoj, att man ens orkar egentligen? Fast tiden gick rätt fort ändå. Fick ju prata massor med bästis om allt o inget, sen sprang vi runt där o kollade på olika saker också. Men det konstiga var att han kollade på oss hur många gånger som helst, men såg i princip rakt igenom oss. Men vi tjötade ett tag med honom iallafall. Och chock! Han ska sluta jobba för nordic för att bli student! Vi som trodde att han var gift med jobbet!
 
Fick även en del köpt också. Har handlat upp allting på Stadium-kortet som jag fick från Bemma-mannen. Det blev 12 par strumpor, en bikiniöverdel och ett par bralls. Fantastiskt! Fast brallerna ska jag ner o byta imorgon, för långa. Jag testar aldrig kläder. Jag köper, och passar dom inte så byter jag sen. Ska testa bikiniöverdelen när jag kommer hem sen med. Orkade inte prova den heller, så passar den inte så byts den också imorgon. ^^ Inhandlade även ett nagellack till den billiga penning som ska föreställa 25 kronor. Helt okej pris, helt okej lack. Målade naglarna på Donken (där maten förövrigt inte lockar ett skit längre). En liten tjej kom och iaktog skapandet, och hennes mamma/ farmor/ mormor/ moster/ what ever hon nu va började skratta. Smålog lite jag med.

Imorgon händer det grejjer. Träffa Simon <3 Han är så go! Ställer upp och skjutsar Moa till Landvetter imorgon. Jag och mammi följer ju också med. Sen umgås lite. Träffa Bemma, Roni och Jonas för att fika. (Good luck 2 u by the way) ^^ Sen på kvällen blir det utgång. Ska bli kul, men jag ska inte dricka något.

Tessan: Tapetseraren bodde nog i "Hagen" om jag minns rätt, hade mörkt hår och var la 45-50. Han tapetserade ju mitt rum och vi blev helt kära och sa att vi älskade honom. Mer än så kan jag inte förklara. :P

Dagens speciella person: Ingen! För jag orkar inte!