Middag, fest och vuxenpoäng

Datum: 2007-09-30 Tid: 17:00:03

Ja, vad har hänt sen sist? Tror inte det har hänt något som är värt att skriva om nu i veckan. Men i fredags åt jag middag på Harrys med Martina och Rachel och de tre goa grabbarna från friskvårdsklassen Simon, Jonas och Jarmo. Det var både trevligt och förjävligt. Dyr-som-faan mat, får inte den dryck man beställt och låååång väntan är garanterat på minussidan. Sen en del saker till. På plussidan ligger en massa goa skratt och en skön stämning. För det mesta iallafall. Var och spelade biljard också. Fast jag spelade inte. Det var tänkt att jag skulle det, det var mitt förslag. Kollade bara på. Men som sagt, trevliga stunder, men jag hade förväntat mig mer i ärlighetens namn. Jaja, bättre lycka nästa gång. Eller vad säger man?

Lördagen såg ut såhär:
- Vakna (Martina sov hos mig)
- Möta Bemma på bussen, Martina åkte hem.
- Snack.
- Gå på marknaden. (Köpte fyra t-shirts och två tjocktröjor. Tess är nu pank)
- Åka hem, lämna saker, göra sig iordning.
- Möta Bemma på bussen för att fika på Snack.
- Till CooCoo på födelsedagsfest för Vischy och Björn. (Massa fulla folk. En del roliga, en del tragiska. Jag och Bemma var dom enda som inte drack).
- Nattfika på Snack.
- Hem och sova.

Sen har jag äntligen fått veta vad Fidde och Malin menade med att jag skulle hämta något hemma hos Fidde som stod på hans köksbord. En kossa som man kan ha socker i. Skiiitsöt! Tacktack! ^^

Och ikväll är det vuxenpoäng. Kinky ska ha tupperware-party. Nice-bajs! ^^ Men jag kommer inte beställa något, är alldeles förjävla fattig för det. Hittar alltid saker jag vill ha för dom är coola, men sen har jag ingen användning för dom. För hur ofta lagar jag mat eller så? Till exempel för ett par år sedan. Då köpte jag en horisontell grönsaksskalare. Nytta med den för mig? Ingen! Menmen, jag har iallafall beställt nåt därifrån. Har du det? Har du ens varit på ett sånt party?

Mhm, det var la allt för denna gången. Tror jag. Och var det inte det så hoppar det  in nån gång i framtiden! Ha det göttans!

Jultomten!

Datum: 2007-09-24 Tid: 11:53:16

Det är tre månader kvar till julafton!

Denna helgen har jag inte gjort så mkt. I fredags efter att jag var hos Bemma gick jag till Galaxy, mötte mammi där. Dom spelade en massa goa gamla låtar från typ 90-talet. (Rätt komiskt att man säger gamla! ^^) Jag och mammi rockade loss. Skrålade för full hals och dansade sittandes på stolarna. Alla som var där garvade åt oss. Me and my mammi likes the attention! ^^

I lördags tvättade jag. Åkte ner till Snack med Bemma o käkade, sen till Asien och hälsade på folket där. Hem o tog hand om tvätten som inte riktigt torkat. Darn! Sen kom Martina, o efter ett tag mötte vi upp mammi för att åka till Rachel på tjejkväll. Natas och Kimmo var där med, så en riktig tjejkväll blev det inte. Men det var trevligt ändå! Rachels mamma kom också en sväng. Däremot var det inte lika trevligt att jag och mammi började bråka satan! Men det är löst nu som tur är. ^^ Var hemma hos Vischy en sväng med för att lugna ner mig lite innan jag gick hem o la mig. Folk tycker fortfarande att det är konstigt att jag bjuder med mammi när det är fester eller så... Men why not liksom? Det är roligt att festa med henne! ^^

Var o simmade igår igen. Jäklarns skönt på en söndag kan jag säga, inte mkt folk alls. Får hoppas på att det är så varje söndag! ^^ Känns så underbart att man rör på sig igen. Saknat det, märker jag nu. Dessutom är det roligt i skolan med när man har bollsport. Jag har det fortfarande i mig, efter alla dessa år. (Jaja, nu låter det som att jag är 230 år gammal, men så är ju inte fallet). Blev en tonfisksallad på Snack efteråt. Men äggen var slut! >_< Det var ju det jag ville åt! Så jag ska fanimej ha det ägget! Antingen idag, eller imorgon. Eller vilken dag det nu blir att man drar dit! Troligen idag. Med Bemma, as usual! I love my life! ^^

Oh well, that's all for today! Ska hem till mammi efter skolan, hon bjuder på mat idag! ^^

Bubbel!

Datum: 2007-09-21 Tid: 20:16:46

"Undrar hur många bilar det finns i Sverige!
Jag vet iallafall att det finns runt 259 000 snöskotrar.
Det har jag läst på text-tv.
Det var nåt jävla verk som ville veta det.
Jag höll på att säga att det var migrationsverket, men det är nog inte rätt!"

Ovanstående text vräkte jag ur mig när jag, Bemma och Mustela satt på Snack. Smart värre.

Igår när jag och Bemma hade simmat klart satte vi oss i bubbelpoolen. Först i den jättevarma, sen går vi vidare till den lite mindre varma. Där är det bara jag, Bemma o två män. Jag gillar att kolla på mina tuttar i den poolen. Dom ser så fina ut uppifrån då tycker jag. Vilket jag påpekade för Bemma utan att tänka mig för. Märkte då att ena mannen började le medan han låg med huvudet mot kanten och blundade. Fortsatte med att det såg kul ut när dom rörde sig pga bubblet, vilket gjorde att mannen log ännu mer, så nu var jag säker på att det var mig han log åt. Sen kom jag att tänka "nej! tänk om mina tuttar blir till myggbett när jag kommit i form!". På det svarade jag: "Om det händer så kommer jag gå till farbror doktorn!". Den kommentaren fick båda männen att skratta högt. Som tur var slutade bubblandet så jag och Bemma kunde gå o duscha. ^^

Jag är helt besatt av att simma nu. Varje dag som det är "vilodag" får jag dåligt samvete över att jag inte simmar, och så känns det som att allt jag äter kommer sätta sig. + att jag är hungrig precis hela tiden, så jag äter som en häst. Har fått höra att det är helt normalt, och att man måste ha vilodagar. Sen har jag även blivit tillsagd "att så länge du rör på dig kan du i princip stoppa i dig vad som helst, i rimliga mängder!". Men det känns inte så!

För övrigt har jag suttit på Snack i 7 timmar idag. Gick dit med Martina. Engström och Patte satt där då, så gjorde sällskap med dom. Massa folk som kom o gick under den tiden. Orkar inte skriva alla. Men det har varit trevligt.

Näe. Nu tror jag det får vara bra för denna gången. Men ni får läsa de senaste inläggen också om ni inte redan gjort det. Och har ni gjort det, varför har ni inte kommenterat? Skärpning!

Hmpf! Tack för den!

Datum: 2007-09-20 Tid: 17:48:21

Fan vad jag kände mig förolämpad på Snack idag. Blev akut skitnödig, satt där och klämde ett tag, och under tiden är det någon som rycker i dörren två ggr. Blir klar, går ut o sätter mig vid fönsterbordet. Då kommer snubben som röck i dörren igen för att gå på toa och så skämtar jag med honom: "Håll för näsan!". Vilket han gör skämtsamt. Men när han går in så kommer han ut lika fort igen!
Jag: Det finns en toa däruppe med! Haha!
Han: Vilken tur!
HMPF! säger jag bara! Ru-ude! Aja, antar att ni inte vill läsa om mitt skitSnack! (Touché)

En annan rolig sak är att Martina och Rachel småmobbade mig idag. När vi hade teckenkommunikation skulle vi se småfilmer hur man tecknar olika saker på en sida på internet. Jag och en kille satt vid samma dator, och efter lektionen frågar Martina och Rachel om jag är småkär. Mohaha! Jag kan inte umgås med killar utan att någon tror att jag är kär! Varför? Martina förklarade senare att det såg ut som att han och jag var nykära. Rachel sjöng till o med Therese and Simon sitting in a tree, k-i-s-s-i-n-g (...). Goa tjejer det där.

Annars har det inte hänt så mkt idag. Hade badminton-maraton på gympan. Kul som fan. Men ojoj vad en person ska ha stryk innan jag slutar på den skolan! Biiii-atch! Och nu sitter jag hos Bemma, vi ska snart ner och simma! ^^

See u later aligator!

Träningsfreak? Kanske!

Datum: 2007-09-19 Tid: 19:45:48

Den senaste träningen:
Torsdag: Tennis
Fredag: Olika idrottsmoment som Friskvårdsklassen arangerade för min klass.
Måndag: Simning.
Tisdag: Brännboll, 4 km promenad och simning.
(Kanske en annan form av träning i helgen, mohaha!)

Idag är min och Bemmas lediga dag från simningen. Vi har bestämt tisdagar, torsdagar och söndagar som simnings-dagar. Men jag har dåligt samvete för att jag inte simmar idag. Märkligt värre.

Igår efter brännbollen fick jag jävla många komplimanger för mitt spel. "Du slår så hårt och långt!", "Du kastar så långt!" och "Jävlar vad duktig du är på att ta lyror!" Stolt som en tupp blev jag. Folk vi spelade mot (Körde mot tre andra klasser allt som allt) kom fram och berömde mig! Idrottslärarna till o med berömde mig! Sög i mig kan jag säga! Inte ofta jag får så mkt beröm, så bäst att ta vara på det man får! Dessutom hade jag och min klass tre snubbar från Friskvårdsklassen som hejarklack! Dom är schyssta gubbar, me like! Men det roligaste var ändå att jag upptäckte att jag kunde springa med mitt knä (korsbandet är av i vänster knä). Sprang runt på planen och fångade bollar, det gick snabbt. Det var då jag märkte att knäet funkade. Men att springa snabbt längre sträckor tar nog ett tag att kunna jobba upp, men det kommer! ^^

Hm. Vad ska jag skriva om mer? En del människor blir jag bara så jävla irriterad på. Säg inte nånting om du blir förbannad över att jag frågar sen. Big snork!

Och vafaan Fidde! Vad menar du med att jag måste plocka upp nånting från ditt köksbord som är mitt? Jag fattar fortfarande inte. Gör mig inte så nyfiken din fjös! :P Baka bullar i helgen min vän? Eller kanske asnyttigt bröd?

Har dessutom slutat med två sockerbitar i kaffet (dricker med en nu, men ska få bort den med när jag vant mig vid smaken), slutat med hamburgetallrikar och annat sånt onyttigt. Det har nog fan slagit tilt i huvet på mig! Varför denna plötsliga nyttighet? Men den behövs kan jag säga! Dags att må bra!

Over and out! (Tills nästa blogg ska det fan ha hänt nåt riktigt roligt, kanske till o med i stil med att döpas av misstag. Men vi får la se!)



Goer helg!

Datum: 2007-09-17 Tid: 08:38:19

Denna helgen har varit så go! Har pratat i flera timmar med en kille som heter Rasmus i telefon mellan torsdag-fredag. Vi bestämde att han skulle komma till mig på fredagskvällen, och sen att jag skulle komma till honom på lördagen. På fredagen när han kom blev det filmkväll, syster Moa var med också. Sen på lördagen åkte vi hem till honom, Martina följde med. Blev lite fest, det var trevligt. ^^ Men som alltid finns det ju saker man kan förbättra, men det var petitesser. Blev ju trots allt bättre sen! ^^

Vi skulle in på krogen i Jönköping, på O`learys, men vi gick till Bongo istället för kön var för lång. Snacka om att Bongo inte är ett ställe för mig. Sicken jävla musik! Jag vet inte ens vad den kallas, så då kan ni ju tänka er att jag inte lyssnar på den... Sen var det massa estetfolk. Men det var la trevligt ändå. Halv två kollade vi O`learys igen om kön minskat. Det hade den såklart, men då kom problemet att Martina var för liten. Hon är 20 o gränsen var 21. Haha, sicken jävla tur att hon inte gjorde som jag för ett par månader sen o plankade in. Det är nog inte kul o sitta i cell i en okänd stad! Men vi sket i o gå in överhuvudtaget.

Och söndagen var den bästa bakis-söndagen ever! Jag var inte bakis, bara slö. Medan Rasmus och Loffe hämtade bakismat passade jag och Martina på att städa undan. Dom blev grymt impade att vi till o med hade hunnit diska. Vi tjejer kan vi, om vi vill! Maten avnjöts till filmen Madagaskar. Den var bra! ^^ Me like. Sen hann vi med att kolla på The Pacifier och American Pie, The naked mile. Tog sista bussen hem och var hemma kvart i elva. Martina sov hos mig. Så höll vi på att försova oss idag. Sicken tur att man har en sån mammi som ringer o väcker en, annars hade det gått illa. ´

Pallar inte skriva mer nu!
Tjo!

Kroak, eller nåt!

Datum: 2007-09-13 Tid: 19:20:43

Ush vilket jävla mens-barn jag har varit idag! Det var inte klokt! En hel del fula ord kom ur min lilla mun, och ja. Bemma blev nog rätt irriterad. Men jag har varit så arg efter att jag och Bemma höll på o bli påkörda. Det var tydligen värre än vad jag trodde. Ägaren till Snack hade sett det, och sa att om jag inte dragit undan benet i tid hade det gått riktigt illa. Det var på strået. Så det var väl någon slags aggresionsbomb som exploderade som legat o grott ett tag. Jag vet inte. Men börjar må bättre nu.

Jag och Bemma-mannen har köpt kort på badhuset idag. Vi ska börja simma! ^^ Första simmet imorgon. Hur många längder orkar man tro? Simma är iallafall nånting jag är bra på! ^^ Kommer du ihåg det stortherese? (Haha, stortherese hade skrivit om mig i sin blogg, måste ju nämna henne här då! Jag var lilltherese och hon stortherese, och så blev det för att våra mammor umgicks väldigt mycket när vi var små. Så det var en lösning så att vi inte skulle svara båda två om dom ropade på oss) Men iallafall, vi hade ju tävlingar och stuff när vi var små! ^^

Förövrigt har jag spelat tennis med en kille på skolan idag. Det är svårt. Och jobbigt! Men han får passa sig när jag har fått upp kondisen lite och verkligen kämpar! Mohaha! Då jävlar!

Har käkat på Snack idag igen. Jag, Bemma, Gössa och Mustela. Jag var fortfarande ett mens-barn en bit in på fikan. Sen helt plötsligt från ingenstans kommer det en kille och ställer sig ca 3 m från vårat bord. Så står han och kollar på oss medan han röker. Han flyttar sig allt närmre. Till slut (efter 3-4 minuter) frågar han om han får slå sig ner. Utan o tänka mig för säger jag: Slå dig ner! Och han var verkligen märklig! Jag kan inte förklara. En snubbe som kunde typ allt, trodde att han kunde sjunga och mkt mer. En typisk dansk helt enkelt med Idol-Anna syndrom!

Vi hörs!

Jag vet inte vad för rubrik jag ska ha.

Datum: 2007-09-10 Tid: 19:33:47

Jag och Bemma kunde ligga på sjukhus nu! När vi skulle gå över en väg kommer plötsligt från ingenstans en jävla medelålders karl i en jävla volvo, och verkar inte ha några planer på att stanna. Anledningen var att han såg oss inte! Plötsligt skriker däcken när han tvärnitar och han stannar 50 cm ifrån oss. Vi försökte hoppa undan, men om han hade fortsatt köra utan att bromsa hade det inte hjälpt. Och sen sitter han där och rycker på axlarna och sedan lyfter han på kepsen som ett förlåt. Hade jag inte vart så chockad och rädd hade jag slitit upp bildörren och frågat va fan han höll på med! Tur för honom att jag inte gjorde det! Jag är fortfarande skakis!

Sitter hemma hos mammi nu. Skönt att hon äntligen är hemma! Fick min födelsedagspresent idag! ^^ Ett halsband med ett hjärta med en bild på Elvis och på baksidan står det: Elvis lives in our hearts Forever! Så jävla fin! Måste komma ihåg att inte duscha med det! ^^

Jag orkar inte skriva mera! Ush, jävla bil-drulle-fan-i-helvetes-jävel!

Eeeeew!

Datum: 2007-09-09 Tid: 22:36:52

Jag är bara tvungen att få er att spy! Det bara är så. Men glöm inte mitt föregående inlägg som också är från idag!

The puke-pic:

image33

Det är så äckligt! Tyck synd om mig!
Men den är bättre nu...
Ska bita bort den.


Han ska få stryk!
En vacker dag!
Tiss blir snart Emo!
Oh no!
Baja Päron!

Ser du en, måste du vaccinera dig!

Datum: 2007-09-09 Tid: 19:28:35

Baja Päron Tequila & Pear Cream
Alkoholhalt: 15,0 %
Färg: Mjölkvit färg.
Doft: Diskret doft med inslag av päronglass och vanilj.
Smak: Mycket söt, gräddig smak med inslag av päronglass och vanilj.
Användning: Serveras kyld som avec eller används som drinkingrediens.

(Källa: www.systembolaget.se)

Ovanstående dryck smakar fan-i-helvete äckligt, men har ett gott syfte: Emo-vaccin! Som jag skrev i gårdagens inlägg skulle jag och Bemma m. fl. lyssna på Liquid Ice igår. Dom är duktiga som fan, men det finns ett minus! De har en stor skara Emo-ungar som fans. Vilket blir lite... läskigt! "Iiiiih!" Varför skriker dom så jävligt hela tiden för när dom träffar en kompis? Emo-ungar är jobbiga! Därför var jag och Bemma tvugna att vaccinera oss när vi kom upp till Vischy igen, så vi inte blir smittade och börjar cutta oss själva. Fast hur kommer man på att döpa en dryck (eller något annat) till Baja Päron? "Jag känner för att skita ut lite päron!". Avtändade! Fast Bemma tyckte att den smakade bra, good for her! ^^

Jag och Bemma-mannen var ner till Lilla Krogen igår för vi kom till Parkaden för tidigt. Så vi tog en varsin cider. En man började snacka med oss. Efter att vi pratat i tio minuter berättar han för oss att han är orolig för mig. Öhm, okej! Why? Men det är ju alltid trevligt att folk bryr sig. Typ!

Sen efter spelningen blev det att åka upp till Vischy igen. Det var lugnt. Folk pratade, spelade guitar hero (vilket jag är en mästare på. Jag berättar för att hur dom ska göra, fast jag aldrig har spelat själv), och drack. Malin ville ta på min tatuering eftersom den är rätt knögglig. Medan hon drog över den med fingret skrek jag "AJ", och jävlar vad hon hoppade till! Mohaha, I'm evil! Sen blev det hem till sängen. ^^

Och idag blev det Snack. Bemma bjöd på mat! Tacktack my friend! ^^ Min tatuering är nästintill läkt. Hade lossnat nånting som man inte kan sätta namn på, men typ skorpa. Den var stor. Satt bara fast lite, så tog bort den.

GNÄGG! IIIIIH! Hej då!

Tess skapade jorbävning i Afrika

Datum: 2007-09-08 Tid: 17:00:04

Jaadu. Igår hade vi lite klassfest, jag, Rachel o Martina. Gick till Asien vilket var en lite mindre lyckad historia. Bemma kom, sen gick vi hem till mig, drack lite och skulle sen åka till Geisha Garden (Borås strippklubb). När vi gick ner till taxin tog marken plötsligt slut! Tess hamnade på marken med en fruktansvärd smäll, och jävlar vad ont i knät jag fick! Dessutom samma jävla knä som korsbandet är av i! >_< Tror att det blev jordbävning i Afrika faktiskt. Så nu haltar man och det tar aslång tid att komma nånvart.

Men det var iallafall kul på Geisha! ^^ Provade dansa runt stången, vilket är jävligt svårt! Så kalla inte strippor för billiga, det är en jävla teknik och massa muskler som krävs. O nä, dansade inte när det fortfarande var folk där. Vi hade en VIP-kväll! ^^ Så vi fick stanna lite efter stängning...

Nu sitter man hos Vishy. Dricker lite smått. Men efter detta blir det nyktert igen. ^^ (Jaja, jag skrev i förra inlägget att jag inte skulle dricka, men det blev så ändå) Ska kolla på när Liquid Ice spelar, har kollat när dom spelade på Sjöbo torg.

Jag har så jävla ont i knät så jag orkar inte skriva mer!

Listen to me! I know best!

Datum: 2007-09-05 Tid: 16:18:08

Okej. Såhär är det! Tess är ingen morgonmänniska. Har aldrig varit och kommer aldrig att bli. Varför i helvete måste man då gå upp så jävla tidigt som sju, för att börja skolan 08.20??? Morgonmänniskorna har tagit över Sverige! Ska det verkligen vara så? Vi kan gott börja skolan runt 11.00, sen kan vi sluta 15.30. Visst, det blir inte lika många timmar, men vem fan bryr sig? Bunta ihop det du vill lära ut, korta ner det och skit i alla jävla onödiga ord! Korta ner våran lunchrast som är på 50 minuter till en halvtimma. Lägg in en 10 minuters rast här o var istället för två 30 minuters på hela dagen. Lyssna på mig! Jag kan det här!

För övrigt så ska mammi och Moa åka iväg imorgon. Mammi till Finland och Moa till sin pappa. Ända tills på måndag! >_< Men jag då? Lämna mig hemma sådär bara! Nädå, jag har mitt planerat. Ut med tjejerna i klassen på fredag (en del av dom) och på Liquid Ice spelning på lördag! Good shit! Jag har fortfarande inte bestämt mig om jag ska dricka på fredag eller inte. Just nu känns det som inte. Vill  inte vara bakfull på lördag. Det trodde ni inte om mig va? Ni tror säkert fortfarande att jag har alkoholsug. Era jävlar!

Ska träffa Bemma idag med! Extra good shit! Hennes skola är ju helt jävla knäpp! Dom måste väl fatta att dom inte kan sysselsätta henne så mycket med studier så att hon inte har tid att slöa på Snack med mig!? Idioter! Jag gillar den där finnen Bemma alltså! Jag älskara henni som hon vore min eget soklapoll!

Rachel tyckte igår att det såg ut som att den kommer krypa ut ett monster ur min arm snart. Hon syftade såklart på min sk tatuering. Tänk att du blandar lakrits, vanilj och banan, lägg till lite vatten så det blir en kletig sörja, och lägg det på handleden. Då har du min tatuering. Häromdagen såg det ut som att man hade tagit russinskal och klistrat fast i ett mönster. Not so good shit!

Well, that's all for today! See ya!

Dator i skolan

Datum: 2007-09-04 Tid: 11:50:25

Sitter i skolan nu. Datorintroduktion. Men jag sitter o bloggar medan jag lyssnar med ett halvt öra, han säger nog inget nytt som jag inte vet.

Igår fikade jag på Snack, med sammanlagt sju personer under ett par timmars tid. Jag är en fikoholic! >_< Men det är nice!

Måste bara säga att Rachel och Martina är ett par goa töser! ^^ Me like a lot! Däremot. USH! Palla liksom?! Fått reda på idag att jag inte är den enda som känner så!

Over and out! Nu ska vi bjudas på lunch i matsalen. (som annars kostar 45:-)

Bemma: BOOYA!

Don't mess with me!

Datum: 2007-09-02 Tid: 12:53:24

Tatueringen har fortfarande inte läkt. Den ser ut som skit! Skorpor här och där, gropar, ojämnt som fan är det och ja. Muppad liten sak! Så jag ringde snubben som gjorde den och sa att jag ville att han skulle betala en ny åt mig. När jag sa att jag kände mig lurad för jag trodde han var bra när han hade sagt att han hade tatuerat i 10-15 år så sa han: "Men jag sa ju även att jag inte tatuerat varje dag!" Som om det skulle göra saken bättre? Då skulle han ha lagt till att resultatet kanske inte blir så bra heller. Men summan av kardemumman: Han ger mig 300 spänn, och det är ändå bättre än inget. Jag kände att bättre än så kan jag inte få det till, och jag har ingen lust att anmäla det and so on. Då kanske det inte händer någonting! Så... jag är nöjd. Men han tyckte ungefär att jag får skylla mig själv när jag  satte mig där frivilligt. Då sa jag: Hade jag gjort en sån här tatuering på någon så hade jag haft så dåligt samvete att jag skulle betala en ny direkt, utan tvekan! Då gav han med sig.

Igår vad jag och Bemma nere på Snack. Jäklar var kul det var! Vi snusade med kladdkaka och var allmänt bonniga. Tröck upp skärmen på kepsen så att det blev en riktig lantmössa. Schnyggt! Är man utan henne en dag så känns det som att något fattas!

Därefter åkte jag upp till Anita där mammi var. Jag var den enda som var nykter och jag kände typ: Äckliga fulla människor! Blev en del tvister och då frågade dom alltid mig: Therese, du som är nykter! Vem har rätt? När jag återberättade vad jag hade hört så verkade det som att dom tyckte att jag var nån slags guru, det jag sa var alltid rätt! Kan det inte alltid vara så?

Sitter hos Bemma nu. Vi tvättar! ^^ Hos mig får man inte tvätta på söndagar, och jag kände att jag behövde nog tvätta kläder inför veckan. Så jag fick tvätta med Bemma-mannen! ^^ Snällt!