getingjävlar!

Datum: 2010-07-31 Tid: 16:13:58

Haha, den som hade sett mig nyss hade garvat arslet av sig! Två getingar kom o skulle mörda mig när jag stod på balkongen och rökte, och jag hoppa och vråla i panik!!! Jävla getingar, det värsta med sommarn! Stampa död påren ena, så kom den andra. Det klarade jag inte av så jag sprang in med ciggen i handen. (Nä, jag kunde inte sluta röka, men det var inte det relevanta här, så tyst!)
Äckliga jävla as!

c", ) <--- glad gubbe ^^

Datum: 2010-07-31 Tid: 15:18:45

Blev ingen fika på gamla sjöbogården, så det blev lite kaffe här istället. Har köpt en flaska vin och tre 4,5 päroncider (asgott att blanda), men jag vettefan om jag ska dricka allt. Lär ju bli cocobäng efter 3 glas! 2 glas vet jag att jag klarar utan att bli onykter iaf. Försöker komma på vad jag ska ladda magen med innan. Det löser sig! Laddat upp med 2 pan-pizzor och en cola till dagen-efter-mat imorgon med ;)

Nu har Adrian och hans mommo åkt hem till henne. Saknar honom redan, men det ska bli såå skönt att få vara "bara Therese" och inte "mamma Therese" ikväll! Och det står jag för, jag måste ladda mamma-batterierna =) Tack mammi för att du tar honom, verkligen uppskattat!! ♥

Nu ska jag vila lite innan det är dags för lite käk ^^ Natti!

our day

Datum: 2010-07-31 Tid: 12:10:28

Lite senare kommer mammi och hämtar upp oss. Först ska jag till systembolaget och inhandla dricka till ikväll, sen ska vi upp till sjöbo och fika på gamla gården =) Treevligt!

Därefter följer min gos med mormor sin hem till henne. Han ska ju sova där, första gången i den nya resesängen som mammi köpt. Kommer sakna skiten ur mig efter honom, men en barnledig kväll är välbehövligt kan jag säga! Och sovmorgon!

Det var vad som händer här, spännande värre. Tjing tjing!

<3<3<3

Datum: 2010-07-30 Tid: 22:18:53

Adde gillar Bobbo!

Manda, Adde o Bobbo! ^^

Adde trött =)

Jag och Adde hos gammelfarmor och gammelfarfar!

<3

Datum: 2010-07-30 Tid: 20:00:02

My reason to get up in the morning!

värdelös?

Datum: 2010-07-30 Tid: 13:59:52

Igår kväll mådde jag skit. Kände mig helt värdelös och inte omtyckt. Konstigt med tanke på hur många goa kompisar jag träffade igår, eller hur!? Jag vet inte om det är hormonerna (med tanke på att hormonjävlarna börjar jävlas med mitt hår, så kan de ju lika gärna jävlas med mitt mående också) eller om jag faktiskt mår dåligt. På dagarna känns det inte av, men på kvällen kommer skiten.

snäll anka!

Datum: 2010-07-30 Tid: 13:35:30

Ankan är bäst! Han kommer hit med mat till Adrian så jag slipper dra med honom ut i skitvädret för att handla. Som tack steker jag pannkakor åt honom, som han älskar! Men han vet inte om det än ^^

???

Datum: 2010-07-30 Tid: 02:00:02

Vad fan är det för fel på mig egentligen?

wohoo!

Datum: 2010-07-29 Tid: 21:39:36

Idag har varit en bra dag! Började med kaffe hos Sarah, väldans trevligt! Blev lite avlastad också när Sarah, Rikard och deras Amanda ville leka med Adrian =) Sånt gillas! Väntar på att Sarah ska tagga mig på facebook med bilder på Adde när han sitter på hennes boxerhund Bobbo som ligger i soffan ^^ Ni får se sen!

Sen mötte jag som sagt upp Emma i stan, men det vet vi redan ;) Leta skötväska var det enda vi gjorde samt snacka lite strunt som vanligt.

När jag och Adde kom hem så har vi mest slöat, och "läst" bildboken med djur som Adrian fick av min faster Inger och company i dop-present. Adrian tittade på bilderna och sen på mig med en blick som sa typ "Är du helt dum i huvet, hur låter du egentligen?" när jag skulle låta som alla djuren. Förövrigt är jag tydligen väldigt bra på att imitera grisar enligt min bror Kim, pratade med honom i telefon när Adrian ville ha sysselsättning ;)

Sen kom Nicole över på en kvällskaffe =) Hon hade med sig en stooor kasse med kläder till Adrian som han har fått av hennes syster. Det tackar vi för! Och tydligen finns det ännu mer kläder, wie!

Imorgon vet jag inte riktigt vad som händer, men på lördag är jag barnledig! Då ska jag dricka ööööl! =) Mammi ska ta Adrian då, men får se till att inte bli för fuller så man blir bakis. Sen på söndag kommer min barndomskompis Mikaela och hennes kille hit på besök =)

meeen då!

Datum: 2010-07-29 Tid: 16:27:44

Skulle beställa den svarta väskan nu, efter att ha tagit en tripp med Adrian och Emma till babyproffsen och barnvagnscentralen för och kika efter en riktig skötväska (nu när både farmor och pappa satte in pengar så har jag ju faktiskt råd med en till Adrian). Men ingen kunde mäta sig med nike-väskan. Tror ni inte den var slut på lagret? Den enda som fanns kvar var den vit/blåa. Har mailat företaget och frågat när den svarta kommer in på lager igen.

eller ?
Har ju liksom ställt in mig på den svarta nu ju.

zzzznork!

Datum: 2010-07-29 Tid: 09:33:58

Jag är så seg! Adrian vaknade inatt vid två och ville käka. Whyy? Men sen sov han iofs till 8.45. Nu ligger han jämte mig i soffan och pratar med taket ^^ Min lilla gosgos!

Ska iväg och handla lite sen. Tänkte ta stora butiken, men tar den svindyra lilla som ligger här i närheten... sen till Sarah o dricka lite kaffe. Det var längesen!

tack!

Datum: 2010-07-28 Tid: 22:45:13

Haha, det jag skrev i förra inlägget om någon kände sig manad till att bidra till "skötväskan" i tidig födelsedagspresent var mest på skämt. Men 2 personer har tagit det på allvar och överfört pengar till mitt konto! Jag får tacka så mycket, farmor (och farfar) och pappa! Väldigt snällt av er ♥

Tog en dusch när Adrian somnat. Det var inge roligt. Tappade ännu mera hår. Och när jag borstade håret så tappade jag mer ändå. Jag blir galen! Tydligen är det så att man inte tappar något hår under graviditeten (men det tyckte jag att jag gjorde), men när barnet är 4-5 månader så tappar man allt man skulle tappat på dessa 9 månader! Hur jävla sjukt är inte det? Som om man inte har nog att tänka på redan liksom. Helt kal på höger "luggsida". Pannband nästa!

Nu ska jag sova! Natti!

puh!

Datum: 2010-07-28 Tid: 18:03:20

Idag har jag inte gjort så mycket vettigt! Det tar på krafterna att komma hem efter en resa märker jag! Man bearbetar nog allt som har hänt och försöker landa i vardagen igen. Adde gillar inte att behöva lämnas ensam, hemma hos pappa var det ju alltid någon som höll honom sällskap. Men det går bättre än vad jag trodde iallafall.

Vi sov middag båda två idag. Det är helt sjukt hur trött jag var innan. Sen har jag badat Adrian, och blev helt genomsvettig! Det är så varmt här i lägenheten så det är äckligt åt det. När Adrian har lagt sig ska jag ta mig ett bad, ägna mig lite vardagslyx! Finns nog en gnutta vin i bag-in-boxen som står i kylen med, så det får bli ett glas innan sängdags.

Och på tal om "skötväskan" i föregående inlägg så får det nog bli den svarta, ja. Frågan är bara om jag har råd med den just nu. Får kolla kontot när alla räkningar är dragna. Ingen som känner sig manad annars att sätta in 300 pix på mitt konto? Vi kan ju säga att det blir en för tidig födelsedagspresent ;)

ny skötväska

Datum: 2010-07-28 Tid: 13:53:28

Är ute efter en skötväska till Adrian, men att köpa en "riktig" skötväska är alldeles för dyrt. Har nu hittat en modell från Nike som jag vill ha, 300 riksdaler går den på. Men frågan är bara vilken färg?


sova

Datum: 2010-07-27 Tid: 21:12:00

Adrian har alltid varit duktig när det gäller att lägga sig för natten, men nu efter våran semester har rutinerna hamnat på sniskan. Hoppas det lätt återställer sig till det vanliga, eller har han andra sömnbehov nu när han är litelite äldre än innan semestern? Herregud, det krävs ju bara att man vänder sig om för ett ögonblick, och när man sedan tittar på honom igen så har det tillkommit något nytt! Haha, kanske inte riktigt så, men nästan. Man kan aldrig vara säker på att det som fungerar idag funkar lika bra imorgon. Men nu sover min lilla prins iallafall, efter lite krångel ;)

Jag ska lägga mig och läsa den spännande boken jag lånade av Monika, Mannen och pojken:

Harry Silver är mannen som har allt: en vacker hustru, en underbar son och ett välbetalt jobb på teve. När han fyller trettio inser han att detta borde vara den bästa tiden i livet. Man är fortfarande ung nog för att orka vara uppe hela natten, men gammal nog att få kreditkort. Är äntligen befriad från ungdomstidens osäkerhet och dåliga ekonomi - tack och lov för det! - men full av livskraft.

Men så gör han sitt livs misstag och kastar bort allt över en natt. Plötsligt står han ensam med sin lille son och inser att det krävs mer än några timmars ''kvalitetstid'' i veckan för att vara en bra pappa. För att inte tala om vad som krävs för att samtidigt utvecklas på jobbet, gräla med exfrun, hantera sitt kärleksliv och kraven från välmenande farföräldrar...


Fast tror nog en kopp kaffe skulle skulle sitta bra först.

djurparken!

Datum: 2010-07-27 Tid: 17:56:14

Idag har jag, Adde, Monika och Mattias varit på djurparken. Den var större än vad jag trodde, hur får den plats i lilla Borås liksom? Och mycket turister som kommer dit också. Det var som sjutton! Vi har sett zebror, elefanter, giraffer, olika sorters apor, vargar, björnar o mkt mer =) En trevlig dag!

Nu har Monika och Matte precis åkt vidare till Blekinge, och Patrik har kommit hit. =) Strax ska jag betala räkningar (urk) men sånt är livet.

Glömde berätta att mammi har köpt en matstol till Adrian också! En blå sån där som man kan göra om till "gungbil". Tack så mycket! Imorgon ska jag träffa mammi igen, har saknat henne. Och hon har nog längtat ihjäl sig efter Adrian skulle jag tro. Hon har inte varit ifrån honom såhär länge nånsin. Nästan tre veckor.

Nope. Kaffetime! (Längtar tills mitt vanliga kaffe är slut, då ska jag smaka Gevalia Colombia som jag har hört är riktigt gott! Återstår att se!)

borta bra men hemma bäst!

Datum: 2010-07-26 Tid: 22:30:12

Nu är vi hemma, och det är sååå skönt! Borta bra, men hemma bäst ^^ Det var en behaglig resa också, inga problem där inte. Imorgon ska vi till djurparken en sväng, blir spännande! Har ju som sagt inte varit där ännu.

Strax kommer Patrik hit!!! Wohoo! Ska få se hans nya bil, och få teståka också. Rooligt!

Nu orkar jag inte skriva mer. Bye!

Update;
Åh! Glömde ju säga att mammi och Erja har varit här och städat åt mig, såå snällt! Gjorde det hela ännu skönare att komma hem =) Tack tack tack! ♥

Och Patriks bil var otrolig! Vilken jävla bil! Jag är kär i den, jag vill gifta mig med den!

Och vet ni vad? Jag har varit smärtfri i 2 månader exakt idag! Alltså två månader sen jag gjorde gallstensoperationen =)

byebye knifetown

Datum: 2010-07-26 Tid: 00:25:54

Det mesta är packat, resten är sånt man behöver imorgon. Blir nog märkligt att komma hem igen när vi varit borta "så länge". Sen den 9onde har vi varit här och det känns bannemej som en evighet! =)

Men byebye Knivsta för denna gången!

packa...

Datum: 2010-07-25 Tid: 18:36:11

Stackars bakfulla Dansko som fick lyssna på en skrikig övertrött Adrian, haha! Inte lätt inte, men ett bra avslut på denna resan med kaffe och en pratstund. Adrian somnade till slut och vi fick vila öronen lite =)

Snart dags att packa ihop alla grejer inför hemresan imorgon. Hoppas man får med sig allt nu och inte glömmer massa. Men jag tror jag har rätt bra koll på vart alla tusen saker ligger någonstans, så det ska nog gå...

vad händer? jo...

Datum: 2010-07-25 Tid: 15:10:17

Combover nästa! Tappade ännu mera hår i duschen, detta blir fan bara värre o värre. Får en bild i huvudet att jag snart har stora kala fläckar och får hålla på o kamma över. Vafan, det är ju gamla gubbar som ska hålla på så, inte jag! Fick ändra benan idag vid luggen, ush o fy!

Ska ner till Dansko idag på kaffe. Ringde honom nyss men han låg o sov. Lite sliten efter gårdagens bravader. Haha! Skönt att slippa sådant, tycker jag! =)

Imorgon blir det hemfärd. Monika och Mattias stannar hos mig och Adrian en eller två nätter. Ska nog passa på att ta en tur till djurparken i Borås. Jag har bott i Borås i sju år men aldrig varit där. Fail!

Vi gjorde en tårta idag också. Med marängbottnar, vaniljkräm, grädde, blåbär och hallon. Mums mums mums! Bären passade bra till allt det söta, så den blev inte för söt ^^ Farmor och farfar kom förbi och sa hej då samt firade pappa lite. Trevligt!

Nu ska jag... ja, inte vet jag. Göra något annat iallafall.

grattis!

Datum: 2010-07-25 Tid: 11:39:10

Grattis pappa som blir 51 år idag!


presenter och ingen shopping

Datum: 2010-07-24 Tid: 13:58:06

Nu har jag vart en sväng ner på byn med Adrian. Fick födelsedagspresent till pappa köpt och nödvändiga saker till Adde. Varför ska det vara så svårt att hitta present till pappa för? Menmen, han får tre små av mig och Adrian, så det får han bli nöjder med =) Även om personer inte vill ha något ska man ge ändå, för sakens (födelsedagen) skull.

Igår förresten så var vi in till Uppsala, till Barnens Hus. Jag köpte inte ett dugg! Jag börjar bli duktig på att inte köpa onödiga saker som man vill ha just då man ser det, men inser sen när man kommer hem att man inte behöver det :P Var in på Lindex med o kolla klänningar, men hittade ingen som passa. Var väl lika bra det kanske...

Nu får jag väl ta o underhålla Adrian. Att ligga själv passar sig inte alls nuförtiden och att sitta vid datorn med honom i knät blev bara krångligt... Tjo!

bajsprat och hår

Datum: 2010-07-23 Tid: 11:10:16

Inga kräsmagade bör läsa detta stycket! Åh, så trevligt denna förmiddagen började! Satt med Adrian i knät och ställde mig upp. Kände hur det luktade bajj och kollade ner. Hela framsidan på mina shorts var full med skit! Läckande blöja, såå trevligt. Att Adrian dessutom är lite lös i magen gjorde det ännu trevligare måste jag säga. Tack för hjälpen att duscha Adde, Monika =)

Nu kan ni kräsmagade läsa om ni vill! Fast jag tror iofs att ni var nyfikna och läste ovanstående ändå. Iallafall... minns ni att jag skrivit att jag tappar förbannat mycket hår? Jojemen, nu syns det också. Ni ser på mitt profilkort, hur jag har "luggen" hängandes ner på varsin sida av ansiktet. Under det börjar det bli kala fläckar. Så väldans roligt så jag tror jag måste skratta lite! Eller inte. Jag tror det är hormonerna efter graviditeten som orsakar det, och jag är inte ensam om den teorin. Men fan. Tunnhårig blir tunnhårigare, jag har ju knappt någe hår kvar!!! Dessutom att jag redan har så hög panna, och nu blir den ännu högre... Hoppas det växer ut igen iallafall.

jävla klant!

Datum: 2010-07-22 Tid: 21:39:17

Jääävla klant man är! Slog stortån i vagnen så nageln sprack inåt på två ställen. Blödde o såg förjävligt ut! Kommer väl sluta som RockOlga, få blodförgiftning och kola vippen...

Annars så har kvällen varit nice! Lagade ju ugnstekt falukorv och potatismos, lillebror Matte hjälpte till att skala potatis och steka annan korv. Äldsta lillebrorsan tycker nämligen inte om falukorv ;)

Sen gick jag och AddePadde ner till Särsta-badet och träffade Danne, eller Dansko som jag kände honom som förr. Jäklarns trevligt att sitta där och dricka kaffe ^^ Hoppas hinna träffa honom mera, men det beror nog mest på honom. Här i Knivsta har jag all tid i världen känns det som!

dopfika

Datum: 2010-07-22 Tid: 17:30:18

Nu har vi haft lite dopfika här hos pappa. Min faster och hennes familj var på semester på Adirans dop och min kusin Ulrica och hennes karl var på väg hem från bb med den lille =) Adrian fick iallafall en jättefin filt (woohooo!), en gosig teddybjörn, en bok på bilder med djur och en "min första bok"! Det tackar han och jag för väldigt hjärtligt! (Haha, kan man säga så?)

Nu väntar jag på att bror ska åka ner o köpa potatis och falukorv. Tänkte göra potatismos och ungstekt falukorv, det är gott det!

aldrig ta bort bloggen!

Datum: 2010-07-22 Tid: 14:18:00

Jag förstår inte hur en del kan ta bort sina bloggar!? Jag skulle aldrig ta bort den här, för häri står de senaste åren av mitt liv. Jävligt kul att gå tillbaka och kolla i arkivet ibland ^^

wihoo!

Datum: 2010-07-22 Tid: 12:04:30

Igår kom jag på att jag var stolt över mig själv! Jag hade kunnat shoppa utav bara fan, men gjorde det inte. Framsteg! Och så glömde jag av att berätta att Adrian blev fyra månader igår! Tänk vad tiden går fort!

Idag så kommer troligtvis faster Inger på besök här, och jag hoppas hon tar med sig min kusin Ulrica och nytillkomlingen i släkten =) den lilla killen är så söt!

Och så kanske Elisabeth kommer förbi och visar upp minigrisen, fan så coolt att ha en liten nöffnöff. Hade vart nåt det! Och så får vi se om det blir kaffe vid badet ikväll med Danne =)

uppsala idag, men inge kaffe vid badet

Datum: 2010-07-21 Tid: 18:33:00

Hemma hos pappa igen efter en heldag på stan med Jeanette. Elisabeth fick tyvärr förhinder. Kan ni tänka er att jag inte köpte ett skvatt! Eller jo, en födelsedagspresent till pappa från Adrian, men ingenting till Adde eller mig. Wierd? Indeed! De enda pengar som gått åt är tågbiljetten och maten i princip ^^

Ikväll skulle jag ha träffat Danne nere vid badet, men han hade råkat boka in en annan grej också. Så vi tar det imorgon istället, och det passar mig utmärkt för jag är helt sluuut i fötterna!

Så det enda som är tänkt för ikväll är att slappa och steka plättar. Mums!

inge uppsala idag, men imorgon!

Datum: 2010-07-20 Tid: 22:47:08

Lyckade sysslingar (dom är tvillingsystrar) man har! Hade ju tänkt åka till Uppsala med Jeanette idag, men orkade inte. Så hon föreslog imorgon istället. Sen får jag förfrågan av Elisabeth om hon och jag ska träffas i Uppsala imorgon. Dock visste ingen av dom att båda frågat mig. Men summan av kardemumman blir att vi träffas alla tre. Jag tar ju självklart med mig Adrian, Jeanette sin dotra (och lilla fisen i hennes mage) och Elisabeth ska vara barnvakt åt mitt kusinbarn =) Barnmaffian! ;)

Jag är ute efter att köpa någon mysig filt till Adrian. Jag är heeelt galen i filtar och anser att han kan inte ha för många! Han ska ha massor med filtar under sin uppväxt, och när han blir större ska jag göra ett fetingstort lapptäcke av dom!

Näe, om man kanske skulle sova nu. Har varit på väg sen klockan nio, men såklart blir det inte så. Jäkel!

sthlm igår, uppsala idag?

Datum: 2010-07-20 Tid: 11:46:49

Det var en spännande dag i Stockholm igår! Men jäklar vad stort det är, jag hittar typ ingenstans! Var iallafall jäkligt roligt att träffa min "make" Tobias. Han har inte förändrats mycket under alla dessa år kan jag säga!

Får se om det blir Uppsala med Jeanette idag...

tjo tjo tjo

Datum: 2010-07-19 Tid: 11:15:53

La mig innan 23.00 igår, men somnade ändå inte förrän sent. När man smsar med en trevlig person är det inte lätt att sluta och tiden flyger iväg!

Adrian har börjat väcka mig på ett speciellt sätt. "Ööh! Ööööh!". Så låter han ända tills han får komma upp. Skapligt irriterande att klä på sig till det ljudet måste jag erkänna, man blir lite stressad, haha!

Idag ska vi till stostan Stockholm och träffa min make Tobbe! (Han jag gifte mig med när jag var sex år men aldrig skilde mig ifrån, haha!) Spännande!

Hörs la senare!

dagen idag

Datum: 2010-07-18 Tid: 22:14:20

Idag lagade jag middag, som skrivet i förra inlägget att jag skulle. Baconlindad kycklingfilé med klyftpotatis, blev gott! La familia verkade tycka om det också, så ska göra mexibiffar någon dag och se vad de tycker om dom ^^

Pappa blev stucken av en jordgeting idag. Han råkade göra något med deras bo, och då fick han igen ;) Förutom det så har det inte hänt så mycket. Men jag är inte ute efter att hitta på så mycket heller, bara vara och ta det lugnt. Har ju för bövelen semester nu ju ;)

Hörs imorrn!

pladderi-pladdera

Datum: 2010-07-18 Tid: 00:20:25

Idag har varit en riktigt konstig dag! Adrian har vart pigg och alert, men morsan har varit seg som jag vet inte vad. Jag är mossig i hela huvudet och bakom näsan och så har jag ont i halsen... Ett tag var jag riktigt tjurskallig, Adrian ville inte sova middag så jag fick ingen egentid. Jag säger då det. Men Adde-Padde sov så snällt när vi skulle käka middag iallafall =)

Har suttit med farsan och ena lillebrorsan och lyssnat på gamla låtar ikväll med. Det är lite nostalgi för mig för jag minns hur pappa spelade mycket sån musik förut. Och radiokanalen Vinyl 107 var alltid på i bilen där det spelades gamla låtar =)

Annars har jag inte mycket att komma med. Ska laga middag här imorgon. Kycklingfilé inlindat i bacon o klyftpotatis. Får se vad det blir för sås till... Kanske slår på stort och gör mexibiffar nån dag också ;) Only god knows! Men jag är ju grym på de biffarna enligt Patrik iaf.

Nu ska jag nog slänga mig i säng därnere i mitt gamla rum och kolla på tv. Inte sovtrött än, bara grymt seg.

jag borde bli barnsång-låtskrivare ;)

Datum: 2010-07-17 Tid: 18:03:03

Morbror Matte,
han är en rolig filur.
Morbror Matte,
han är sällan sur!
Morbror Matte,
han är alltid snäll,
han delar aldrig ut nån smäll.

Gamle morfar,
han är en konstig figur.
Gamle morfar,
han är "ofta" sur.
Men gamle morfar,
han är alltid snäll,
han bjuder mig på karamell!

välsignelse

Datum: 2010-07-17 Tid: 01:27:45

Varje litet andetag, varje leende, varje skrik, varje rörelse, varje bajsblöja... allt min son gör är en välsignelse! För han lever. Har precis läst en blogg där hon som skriver den var tvungen att föda fram sin döda dotter. Vilken mardröm! =(

Att jag har en frisk liten pojke är helt klart en välsignelse! Alla jobbiga stunder är ändå levande stunder. Jag kan inte säga så mycket mer. Ett liv utan min Adrian skulle inte vara något liv.

Min älskade lilla Adrian!

kors i taket, jag i klänning

Datum: 2010-07-16 Tid: 21:57:54

En gammal klasskompis från Fristad Folkhögskola ville se bild på mig i klänning. Jag lägger motvilligt upp denna. Hör ni det? Motvilligt!

potatis

Datum: 2010-07-16 Tid: 20:46:23

Adrian har smakat på potatis idag. Men han bara käka på som om han ätit det förr. Lite besviken blev jag allt då jag ville se massa grimaser ;) Köpte gröt idag med som han ska få smaka på imorgon. Spännande detta ju!

Annars idag har vi varit upp till min faster Christina. Hon håller på med keramik, så jag köpte en fin kopp i perfekt storlek för kaffe (kaffekoppar ska vara stora!). La även en beställning på en kopp till Adrian som ska vara blå, ha två handtag och stå "Adrian" på. Spännande! =)

Äntligen pratat en stund med Rachel ikväll också! Vi har inte hörts på ett par dar och det har känts tomt. Men nu så =) Hon är så stark, den tjejen! Och lilla Hailey är en krigarprinsessa. Hailey krigarprinsessan ^^

Annars då? Ont i halsen och mossig bakom näsan. Känns nästan som att jag håller på att få halsfluss. Eller plus i halsen som jag sa när jag var liten. Hoppas skiten håller sig borta, inge kul o va sjuk på semestern ju! Men kommer den så kommer den, inte mkt att göra åt. Hoppas bara att jag får söka till vårdcentralen här? Någon som vet sånt??

Oh well. Liten uppdatering från mitt superspännande liv! ;)

adrian i sin dopklänning

Datum: 2010-07-15 Tid: 21:58:12

Sötaste killen i stan!


Adrian och gudföräldrarna! (mina syskon)

en stund på landet

Datum: 2010-07-15 Tid: 21:48:30

Idag har vi inte gjort många knop. Jag har badat Adrian och därefter skulle jag klippa hans naglar. Jäkla klant som jag är råkade jag klippa till honom i tummen. Dumma mamma, stackars barn! Snacka om att jag hade dåligt samvete efter det, även om det inte var med flit. Usha, nu glömmer vi det och går vidare tycker jag!

På eftermiddagen åkte vi upp till min farmor och farfar och hälsade på. Även Adrians syssling Benjamin (född 7/7-10) och hans föräldrar kom dit. Benjamin var en söt liten krabat må jag säga =)

Nu ligger lilla Adde-Padde på soffan och sover. Varför skrev jag Adde? Jag vill inte att Adrian ska kallas det... varför vet jag inte. Aja, Adde-Padde kanske blir hans smeknamn ;)

Nä... hej!

en dag i storstan ;)

Datum: 2010-07-14 Tid: 22:43:27

Sicken go dag jag har haft! Började slappt. Sen åkte jag, Adrian och Monika (pappas tjej) till Uppsala där vi kikade på en europeisk marknad. Men det var inte mkt att hurra för. Efter det mötte vi upp pappa och bröderna, käkade kinabuffé, asgott! Och så har Adrian köpt lite nya kläder för en del av sina dop-pengar =) Köpte även en luv-tröja till mig, det var 50% rea på den. Fick ge 199:- fast den skulle kostat 299:-, killen jag frågade sa fel till mig när jag frågade om priset (fanns ingen prislapp på) ^^ I like it! Adrian var en ängel hela tiden i stan också, min gos!

Nu sitter jag och softar ner efter denna dan, så varmt vi har haft! Tycker jag borde loosat tio kilo när vi sprungit omkring i stan, men med min tur har man nog inte ens förlorat ett hekto. Sitter iallafall med ett glas vin och ska sätta mig ute på altan. Slappt och gött! =)

See u later!

tööönt

Datum: 2010-07-14 Tid: 10:25:55

Vad är det för tönt som hackade min fb igår?

adrians dop

Datum: 2010-07-12 Tid: 11:01:30

Adrians dop blev väldigt fint, jag gillade prällen! Att det dessutom inte tog så lång tid var bara ett plus, någon räknade ut att det tog 28 minuter. Lagom ju =) Efteråt var det fika i församlingshemmet. Tack till pappa för de goda och fina tårtorna, tack till mammi för de underbara bullarna och till Jeanette för grymma mockarutor (kärleksmums heter det på boråsiska).

Vad Adrian fick:
Av mammi med familj, Kim med familj: En halskedja med ett kors i guld
Pappa med familj: En silverkedja, likadan som pappa och båda bröderna har (nu är Adrian med i gänget)
Patrik: Ett halsband i Gotlands-stuk
Famor och farfar: Pengar
Kusin och karl: En bok och matservis med katten Findus
Faster med familj: Sångbok och blommor
Mona, kalle, Pö m. fl: En tandburk och ram
Jeanette m. fl: En sparbössa med ram och ett fotoalbum
Maja och Lasse: Pengar
Tobbe med familj: En bamseskallra, filt och en tavla
Agneta med familj: Silverbestick
Har jag glömt något?

Och tack till alla som kom och för Adrians fina presenter! Och tack till pappa och Patrik för både hjälp med framdukning och städning efteråt, och till Monika för städning!

Adrian fick ju även ett ljus och ett dopbevis. På dopbeviset står det Kim Adrian, men det ska ju vara tvärtom ;) Men det gör nog inte så mycket att det blev lite fel ^^

minns ni?

Datum: 2010-07-08 Tid: 19:47:09

Mohaha! Minns ni denna från när man var liten?  


bikten.nu

Datum: 2010-07-08 Tid: 14:25:22

Har blivit helt beroende av att läsa www.bikten.nu. Det mesta som står där är nog falskt, men inläggen där folk skriver att dom vill mörda andra människor är ju bara patetiska! Jag kan slå vad om att det är mestadels killar, som sitter framför datorn dygnet runt och spelar onlinespel och dricker red bull som skriver sånt. Små pojkar som är så besvikna över att det inte blev mer än så i livet. Do something about it then!

Sen blir man förvånad över hur många äckel det finns! Nyser på frukten i affären med flit, pissar på golvet på allmänna toaletter, har en skev syn på män/ kvinnor, är otrogna hit och dit utan samvetskval (en del har det dock), och en jävla massa fjortisar som är sååå kära men sååå olyckliga! (Fast jag var ju också sån när jag var yngre, inte mkt dock. Min käre far sa att vi ungdommar levde som en jävla dokusåpa, och det håller jag med honom om nu. Han sa också "ni tycker att ni har problem nu, vänta bara tills ni kommer ut i vuxenvärlden!" och även där håller jag med. Fast hade man inte lärt sig att lösa sina problem då, hade man nog haft svårare att lösa problem nu! Haha, vilken avstickare detta blev)

Ja, jag låter dömande. Men kolla in sidan så märker ni hur patetisk, men underhållande, den är!

packning, hår, bullbak och barnpassning

Datum: 2010-07-08 Tid: 13:05:06

Jäklar vad mycket packning det blir med ett litet barn! Jag tar med mig allt jag kan komma på, till och med saker man kan köpa däruppe. Men när ekonomin är som den är så får det bli mycket packning, vill inte slösa pengar på något som redan finns liksom. Jaja, vi får se det som att jag får massa muckler istället! (Muckler låter mkt roligare än muskler, så ja, jag kan faktiskt stava till muskler, hehe!)

Jääävlar vad jag tappar hår! Helt galet! Jag är ju redan så jäkla tunnhårig, och inte blir det bättre av att jag sätter upp det i tofs hela tiden. Ibland struntar jag till och med i att borsta det, så det fastnar i snodden. Inte så smart! Får ha håret utsläppt och låta det vila...

Ikväll blir det bullbakning med min mammi! Ska med till dopet. Jag har inte bakat bullar på år och dar, så det ska bli skoj. Ile får passa Adrian så länge ;) Han avgudar Adrian nu! Innan så hade han inte haft så mycket kontakt med barn och vågade inte hålla Adrian i rädsla för att han skulle gå sönder. Men nu är det inga problem längre, och det är så roligt att se =)

Nej. Gå igenom packningen igen och se om det finns något jag kan plocka bort!

vill ha

Datum: 2010-07-08 Tid: 00:19:28

Jag vill ha denna extremt fula klocka! Ge mig, jag fyller år snart (jaja, typ om en o en halv månad). Här hittar du klockan. Viiill haaaa!

ny lek

Datum: 2010-07-07 Tid: 21:30:27

Ligger i soffan och försöker samla krafter till att börja packa Adrians saker. Lika bra att göra ikväll och gå igenom igen imorgon och se vad man ska ta bort/ lägga till...

Idag har jag och Adrian hittat en ny lek, som han tokskrattar åt! Han sitter i mitt knä vänd mot mig och så ställer jag honom upp, o sätter ner igen, och ställer upp, sätter ner, ställer upp... ja, ni fattar. Han tycker det är skitkul! ;) Helst ska jag sjunga något muntert också, då skrattar han ännu mera =)

Avslutar inlägget med att Adrian fått en syssling ikväll, en liten pojk. =) Grattis kusinvitamin!

packa?

Datum: 2010-07-07 Tid: 19:05:38

Åh, herregud. Nu är mina kläder packade. Ska gå igenom den senare ikväll. Sen är det ju Adrians kläder som ska packas, men där har jag större koll än med mina. Däremot... vad ska jag ha med för andra saker till Adrian? Mat och blöjor of course, sen då? Alvedon, salva, någon leksak... Jaja, det löser sig väl...

min adrian

Datum: 2010-07-07 Tid: 13:46:32

Jag älskar min sons vackra ögon, hans pluffsiga kinder, hans goa mage, härligt mulliga lår och hans söta fötter. Jag älskar när han greppar tag i min hand (även om det är omedvetet) och jag älskar när han ger mig hans fina leende. Jag älskar hur han rynkar på näsan ofta när han ler och jag älskar hans skratt. Jag älskar att bara sitta och kolla på honom när han sover. Hans belåtna suckar låter som musik i mina öron och jag älskar att pussa på honom. Jag älskar stunderna då vi bara ligger och bara kollar på varandra.

Jag älskar min son högre än vad ord kan beskriva!



sovmorgon

Datum: 2010-07-07 Tid: 11:17:02

Är inte min son underbar eller vad? Jag fick sovmorgon till 10.30 om man bortser från en halvtimme vid sju då han ville ha frukost. Det behövde mamma, så tack min älskade unge!

joråsåatte

Datum: 2010-07-06 Tid: 21:50:02

Nog hittade jag ett par dojjor som duger! Fina är dom till o med, ett par ballerina i skinnimitation, i think. (Hur fan kan folk hålla reda på allt vad tunikor, leggings, material, olika skonamn osv osv är. Rena djungeln ju!) Men nu har jag nog en skaplig outfit till dopet iallafall. Bara hår och smink kvar att fundilera ut nu.

Tror bannemej jag ska kombinera min blogg med alla olika bloggkategorier som finns: mammablogg, modeblogg, skönhetsblogg, provokationsblogg, politikblogg, skvallerblogg, film/ tv/ musikblogg, livsstilsblogg, matblogg, hälsoblogg... Nä, fasiken heller. Mamma- och Thereseblogg får duga. Men visst hade jag varit grym om jag hade lyckats hålla alla ovanstående kategorier flytande?

Snart ska jag lägga mig i sängen och läsa min nya tidning från Vi föräldrar. Ajjemän, jag har allt börjat prenumerera jag! Jag är absolut inte den mamman jag trodde att jag skulle bli. Jag trodde att jag skulle ha en avslappnad syn på Adrians kläder - hell no! Min unge ska bara ha det finaste/ coolaste. Trodde inte jag skulle vara intresserad av coola bebis-prylar - hell yeah, sånt är ju skitkul! Trodde heller inte att jag skulle tycka att blöjor var intressant, men hur gulliga kan inte blöjorna vara då? Men det som förvånar mig mest: Jag trodde inte jag kunde vara så gulligull och puttinutt som jag är. Rena softisen ju! Dock är jag jävligt avslappnad för att vara förstabarnsmamma, det har jag hört från många flerbarnsmammor.

bad och skor

Datum: 2010-07-06 Tid: 19:53:20

Nu har Adrian badat. Han var lite kinkig idag i badet, men ren blev han iallafall! Huvudsaken det ju. Minns när jag själv var liten, runt fyra år kanske... Jag verkligen hatade att tvätta håret, fick alltid in så mycket vatten i ögonen blandat med schampo. Det sved ju helsicke!

När Adrian lagt sig sen ska jag springa ner i källaren en sväng och se om jag har några skor att ha på dopet. Borde jag ju ha i kassen jag döpt till "nu-ska-jag-bli-mer-tjejig-men-det-blir-aldrig-av!". Men hej skavsår, isåfall, eftersom de inte är ingådda...

fy vad trist!

Datum: 2010-07-06 Tid: 17:15:32

Sitter och läser olika förlossningsberättelser nu. Och då slog tanken mig att jag inte minns namnet på min favorit-barnmorska. Det var nog inte tänkt att hon skulle arbeta med min förlossning, men hon gick förbi när de körde in mig i förlossningsrummet och sa "Jag känner igen dig!". Mycket riktigt, vi träffades när jag hade gallstensproblemen. Och på något vänster var det hon som tog befälet inne i förlossningsrummet. Den där bitska tanten som inte bad om något, bara beordrade. Hon frågade mig inte i vilken ställning jag ville föda i, utan slet i mina ben och la mig tillrätta i den hon tyckte passade mig bäst. Inget gulligull eller daltande från hennes sida, som från de andra som arbetade med mig och min förlossning. Jag tror det var hon som ropade "Du är ju som gjord för att föda barn!" vilket gjorde mig stolt och jag kämpade på ännu mera!

Den där bestämda barnmorskan var precis vad jag behövde vid min sida under förlossningen. Allt gick ju så jävla fort och jag hade ju inte fött barn förut, jag visste ju inte hur sånt går till. (Ska man tro på filmerna så skriker man lite, krystar lite och plopp! så är ungen ute. Man behöver aldrig sys i filmerna eller klämma ut någon jävla moderkaka) Och det är ingenting man kan läsa sig till heller.

Min enkla förlossning blev enkel tack vare det stödet jag hade. Mammi, några gullande barnmorskor och en hård och bestämd barnmorske-tant. Det är iallafall så jag minns det. Och inte konstigt att minnena är suddiga. 30 minuters förlossning för en förstföderska, det är inte illa pinkat!

Men ja. Så jävla trist att jag inte minns hennes namn.


"DU ÄR JU SOM GJOOOORD FÖR ATT FÖDA BAAARN!"

min älskade son!

Datum: 2010-07-06 Tid: 16:19:56

Min lilla Adrian har varit så snäll och go idag när vi varit iväg! Inte skrikit en enda gång, bara varit glad! Såna dagar fylls energin på, energin till att vara en bra mamma och orka med de lite mer jobbiga stunderna. När vi var upp till sjukhuset så flörtade han både med Rachel, Hailey och sköterskorna. Min son är prince charming, men det är väl alla söner i mammans ögon!? Men min Adrian klår alla andra små pojkar med hästlängder när det gäller charm ;)

Men... för en timme sen började han tjuta (det närmaste jag kan förklara ljudet är som ett skrän från en fiskmås, låter förjävligt, haha!). Inte för att han hade ont eller så, han gör så när han blir uttråkad och vill ha uppmärksamhet. Kan man inte ge honom uppmärksamheten just då blir tjuten ännu högre, och till sist börjar han gråta. Och hur lång tid det tar att gå från tjut till gråt kan ta allt mellan en minut till tio minuter. Riiiktigt drygt när man gör något som man inte kan lägga åt sidan bara sådär ;)

Och när det gäller magknipet ska lillfisen få börja med Minifom nu, tio droppar i en sked innan varje måltid. Okidoki, får la se om det hjälper hans lilla goa mage. Tydligen så märks resultat efter 2-3 dagar. Jag är lite kluven... Tänk om Adrians magknip bara är tillfälligt? Ska jag använda Minifom ändå i förebyggande syfte? Eller ska jag vänta någon dag eller två och se om han får mer knip? Råååd tack!

Nu ligger han och sover här jämte mig i soffan, han verkade få lite knip i magen tidigare med det försvann efter två minuters gallskrik, pheew! Trodde jag skulle få en likadan dag som igår med flera timmars skrik... Det kanske kommer ikväll, vem vet!?

Min son är iallafall mitt allt, finns ingenting jag inte skulle göra för honom! Man hör det till höger och vänster från varje förälder så det låter väl tröttsamt i icke-föräldrars öron, men det är så sant! Alla klyschor och uttjade meningar om hur speciellt ens barn är var jag så trött på innan, men nu är det nog jag som säger det mest. Min son är bäst, alla kategorier! ;)

rachels födelsedagspresent

Datum: 2010-07-06 Tid: 14:51:39


Detta armband ville jag ge till Rachel i present, tyckte att texten på armbandet var så fin! Men snacka om min besvikelse när jag frågar en expedit om det och hon svarar att de inte har några kvar. Jag blev nästan gråtfärdig! Inte för att jag ens visste om Rachel skulle gilla det, men jag skulle tycka om att ge bort det. Expediten märker min besvikelse och frågar om det är till något speciellt och jag berättar lite om Hailey och Rachel. Då kommer hon plötsligt på att hon har lagt undan ett som jag får köpa :) Jag tror en annan kund velat ha det och la undan det, men att hon kände medlidande och tyckte att det skulle passa så bra som present till Rachel. Glad blev jag, och dessutom skickade hon med en bok helt gratis som var något i stil med att aldrig ge upp, har jag för mig. Och Rachel verkade uppskatta presenterna, sånt gör mig glad!

Visst är människor allt bra snälla ibland? :)

hunnit mycket!

Datum: 2010-07-06 Tid: 14:31:14

Sicken dag! Adrian vaknade kvart i åtta, det var ju typiskt att han sov så bra när jag inte gick och la mig skaplig tid. Men det är lugnt, har varit pigg idag ändå. Runt halv nio gick vi hemifrån och kom hem vid halv två, och under denna tiden har jag hunnit med 2 mataffärer (glömde köpa en sak på den ena), en kiosk för en kaffe som smakade blä (hade ju inget morgonkaffe hemma), försäkringskassan, Lindex och köpte en klänning jag faktiskt gillade + leggings (mina första par leggings ever, vita!), sen väntade jag på att en butik skulle öppna och då gick jag till banken, apoteket och pressbyrån. I butiken köpte jag en födelsedagspresent till Rachel som jag är såå nöjd med, ska berätta om det senare idag. Sen åkte jag och Adrian upp till sjukhuset och hälsade på lilla Hailey och Rachel. Nu är jag seg och ska vila med min lille fis en stund =)

jag vet att jag borde sova, men...

Datum: 2010-07-06 Tid: 04:43:38

Jag har fastnat i en blogg. En blogg som stundtals är så otroligt smärtsam att läsa och andra stunder så underbar! Jag har läst, och läst, och läst ännu mer. Jag har fastnat så totalt att jag glömt bort att jag borde sova. Trots det så är jag inte trött. Den här bloggen har fått mig att både gråta och skratta. Det är inte ofta jag gråter över att läsa andras ord. Jag kan lätt börja gråta över att se andras smärta, men inte att läsa om den. Denna människa som skriver denna bloggen skriver med så realistiska ord och med sån sanning att tårarna började rinna. Jag kan inte låta bli att imponeras av denna människa!

inte som planerat och dop-prat

Datum: 2010-07-05 Tid: 22:47:30

Idag hade jag planerat att städa iordning härhemma och packa det vi ska ha med oss på vår lilla semester till Uppland, men det blev inte mycket av det inte. Först hade ju Adrian ont så länge och efteråt orkade jag inte. Ingen handling blev det heller som det var tänkt. Lillfisen var glad och nöjd när jag la ner honom i vagnen, men några hundra meter hemifrån började han gallskrika så det var bara vända hem igen. Jävla magknip!

Inget morgonkaffe har jag heller, så när Adrian har ätit frulle imorgon ska vi ner till affären =) Jävligt smart av mig att gå tidigt också då värme inte hunnit komma, eller hur!? Fast måste kolla smhi iofs... Åh! Det ska inte bli så varmt imorgon, skööönt! 14-19 grader under dagen. Lagom!

Längtar som fasen tills på lördag (dopet), även om det känns jäkligt stressigt just nu. Egentligen behöver jag inte stressa upp mig alls för jag har mycket hjälp =) Imorgon ska jag leta efter en klänning eller liknande, tror inte det skulle vara så uppskattat om jag kom i såna kläder jag brukar ha (shorts och linnen sommartid, haha). Jag i klänning, det rimmar riktigt illa! Men det är ju trots allt ett speciellt tillfälle, så man får ju anstränga sig lite ;)

Nej, nu ska jag hoppa bingen. Natti!

long time, no see

Datum: 2010-07-05 Tid: 21:26:49

Oj, herregud! Var det verkligen så längesen jag uppdaterade här i bloggen? Shame on me! Men ärligt talat har jag faktiskt inte haft ork eller lust att sitta vid en dator. Jag har spenderat helgen med att svettats bort till en äcklig liten pöl hemma hos mammi.

Vi kan ju börja med fredagen. Twilight Eclipse. Jag säger bara det: Vilken jäääkla bra film! Jag älskade den mer än jag älskar choklad, och då är det mycket ;) Edward eller Jacob? Jag vet iallafall vem jag håller på som framtida karl till Bella!

Efter bion strosade jag och Emma runt och försökte besluta oss för vilken uteservering vi ville sätta oss på. Valet vi gjorde blev rätt misslyckat. Bara små 18-åringar där, och så fick man inte sitta ute efter tolv. Triist! Blev iallafall en cider och en minttu-shot som hade en eftersmak av fisk (?). Fyfan! Åkte hem lite efter ett, men natten slutade inte där. Men vad jag gjorde får ni inte veta, och nej, inga vuxenaktiviteter blev det! Haha!

Annars har helgen varit lugn och skön ute hos mammi. Adrian har för det mesta mått som en prins, förutom när han fått magknip. Och då har det verkligen varit magknip! Snälla mammi tröstade Adrian när knipet kom där. Tack! Och idag kom det knip igen här hemma, och det var iiinte nådigt! Han har gallskrikit i flera timmar och jag har stått maktlös. Nerverna hamnade utanför kroppen och jag har lugnat dom med cigg. Japp, jag skjuter upp att sluta röka tills jag kommer till knivsta (hem till pappa). Och håll era åsikter om det för er själva, jag bryr mig inte om dom ändå.

Frågan är bara vad hans knip beror på. Det kommer efter att han har ätit (som tur är inte efter varje gång dock), trots att jag mellanrapar honom och rapar när han ätit klart och värmer flaskan (gjorde inte det några gånger och trodde knipet berodde på det, men icke). Dessutom är hans kräk "fastare" eller vad man ska säga. Någon som vet vad detta beror på? Värmen kanske? Ge mig gärna råd iallafall, för min lilla prins ska inte ha ont i magen! Minifom ska iallafall införskaffas.

Nu börjar han vakna till här jämte mig. Dags att förbereda flarran och byta blöja, sen mysa lite med honom innan  han somnar inför natten. Duktiga ni är om ni läst ända hit ;)

freeedag

Datum: 2010-07-02 Tid: 16:22:34

Fikat på stan med en kollega, jäktat hem och packat Adrians saker, mammi kom och hämtade Adrian, gick en snabbis till en kompis, sen till netonnet, köpte dator, ankan hämtade mig o skjutsade mig till sjukhuset så jag kunde lämna datorn till Rach och nu är jag hemma igen. Snart ner till stan, träffa Emma, sen bio och sen alkohol!

Stress, varmt och underbart! ;)

fel nummer

Datum: 2010-07-02 Tid: 11:02:13

Är det inte meningen att familjerätten ska ha RÄTT telefonnummer när de ska meddela resultatet på ett fadersskapstest??? "Det där numret känner jag inte alls igen" sa jag när hon läste upp vilket nummer hon försökt nå mig på. "Det är iallafall det numret du har lämnat till oss!" svarar hon. Varför skulle jag lämna ett felaktigt telefonnummer? Jösses, kvinna!

wow, jag sov!

Datum: 2010-07-02 Tid: 10:24:17

Vaknade till vid halv tolv inatt och var förvånad över att jag sov! Adrian har vaknat under natten, men jag är pigg idag =) Vettetusan vad Adrian har fått för sig dock? Så fort jag lämnar rummet börjar han gallskrika!?? Whats up with that?

Nu håller han på o bäddar med en kudde över sig, och om ett ögonblick kommer väl skriket när han blir förbannad över att han inte får bort kudden! Haha, ser roligt ut!

Nu ska jag börja göra oss iordning, ska ju till stan lite senare =)

magknip

Datum: 2010-07-01 Tid: 21:20:07

Min stackars lilla fina pojke fick världens magknip och bara skrek o skrek ikväll. Men efter en redig prutt så släppte det. Jobbigt för både honom och mig, fasiken vad jag ville ut och ta en cigg för att lugna nerverna efteråt. Men det gjorde jag inte. Adrian åt lite sen och nu sover han ♥

Imorgon ska jag och Adrian ner till stan och fika med en kollega till mig. Sen nån gång under dagen kommer mammi och hämtar Adrian så jag blir barnledig. Och på kvällen vankas det bio med Emma. Sova ut på lördag sen med. Lovely! Ska passa på att samla på mina mamma-krafter igen, det är ganska tomt på den fronten nu. Trött, trött, trött!

Hej då.

hahaha!

Datum: 2010-07-01 Tid: 17:30:52

Vad säger man?


liten uppdatering

Datum: 2010-07-01 Tid: 16:53:41

Spädis är alltid lika kul! Och Rachel kom ner en sväng också, hon fick lite permis från sjukhuset =) Men idag är jag såå trött, inge smart att dricka redbull på kvällen. Somnade runt fyra inatt, och upp klockan sju. Fasen!

Rökfri idag! Sug på den ni =)

godmorgon!

Datum: 2010-07-01 Tid: 08:02:52

Igår hade jag haft en jobbig natt, och morgonen blev jobbig med. Jag var röksugen som fasen! Idag vaknade både jag och Adrian på strålande humör och det har inte ändrats =) Morgonkaffet är i koppen, och röksuget existerar inte. Idag är det dags för Jeanette att sluta med, undra hur det går för henne? Jag klår henne med hästlängder ;) Jag måste ju hålla mig positiv, hehe!

Nu ska vi snart till spädis! =)