Frågelådan

Datum: 2008-02-27 Tid: 22:25:01

25 frågor om dig själv.

Röker du? Japp
Snusar du? Nej
Skolkar du? Ne
Gör du frukosten själv? Brukar inte äta frukost tyvärr
Har du slagit ner någon? Inte slagit ner, men puttat in i väggar och ner på golv (han förtjänade det)
Har du pussat någon av samma kön? Ja, hånglat till o med!
Har du varit på strippklubb? Ja
Vad gör du när du blöder näsblod? Fräser ut slemklumpen så slutar det blöda
När grät du sist? Vet inte. Dags snart tror jag.
Vem kan du prata om allt med? Emma, mammi och Veronika
Har du solglasögon? Ja, men finns ju ingen sol till att använda dom.
Skriv en mening på engelska: Yes, I have a dog!
Vem pussade du senast? Simon
Vem kramade du senast? Rachel
Vad är din högsta önskan just nu? Att få en bra slant för lägenheten, visning imorgon.
Vad heter ditt hårspray du använder? Fructis
Vem gillar du? Många, på olika sätt
Vilken färg har du på tröjan du har på dig? Blå och grå, randig är den.
Känner du någon som heter Niklas? Inte nära vän med någon Niklas. Har en del bekanta med det namnet.
Har du bärbar data? Snart, ska ta över brors. Nu använder jag Simons.
Är du blyg? Hahaha! Inte direkt.

Bonusfråga: Kan du låta bli att prata på 4 timmar? Jag skulle nästan vilja kunna svara ja på den, men det vore att ljuga.

(Frågor stulna av Malin i hennes bdb)

Undrar ni över någonting om mig, vad som helst, så skriv din fråga i kommentar. Ni får ställa flera. Lovar dyrt och heligt att svara ärligt! Detta är förmodligen en engångsthingie! Skriver både frågor och svar i nästa inlägg.

Läs en bok - Sluta röka!

Datum: 2008-02-26 Tid: 19:28:16

Igår kväll vid elvatiden ringde Evelina från min klass och frågade om jag ville följa med till bokrean som började 00.00. Hon tillade att jag klagar ibland på att ingenting impulsivt händer i mitt liv och tyckte att detta var väl impuls om något. Tyckte jag med, så jag hänkade på. Jag visste ju inte ens om bokrean och hade därför inte planerat några inköp. Dessvärre kom jag hem med sju böcker runt ett inatt. Fem till mig och två till Simon. Summan av kardemumman blev 392 spänn. Inte så farligt med tanke på hur dyra böcker är! Så dessvärre är väl fel uttryckt.

Idag hade vi skoldag mer Lära Mera igen. Vi åkte till en lärare på skolan som hade hästar. Ponnys, säger Martina att det är. My ass! Skitstora, läbbiga saker var det! Men jag red, tamejfan. Slängde mig upp i sadeln vig som en 150kilos ballerina och satt där medan en klasskompis gick brevid och höll hästen. Trodde att jag skulle lyckas med alla saker man gör när man är nervös/ rädd (spy, kissa ner sig eller ännu värre bajja ner sig, skaka så mycket så att hästen tror att jag manar till galopp med benen. Gudars, vem vet vad som hade kunnat hända?). Ja, ni fattar. Jag var rädd. R-Ä-D-D! För en ponny. >_< Men... Det var en stor jäkel! Dessutom hade läraren världens goaste hund (näst efter Daisy dårå) som hette Cindy. Hon sprang efter mig hela tiden! Gosvovve! Det var en trevlig dag. ^^

Det där med goa vovvar. Jag saknar mammi's förra hund, Sami. Fan va fin han va. Synd att hon inte kunde ha kvar honom. :( Mammi är för övrigt en snäll qvinna. Hon skulle hjälpa mig idag med att städa min lght innan visningen på torsdag. Dock gav vi (hon) upp rätt snabbt, meddelade att vi inte hade rätt grejjer till att få det rent (så jävligt äre la inte?), och sa att hon och en kompis till henne fortsätter imorgon när jag är i skolan. Välands übersnällt, med tanke på att jag har skola från 08.20-20.30 typ imorgon.

Oh well, that's it for now. Ska blunda och grabba tag i en av mina nya böcker och slöa ner mig i soffan! Hoppas det blir "ÄNTLIGEN icke-rökare!" av Allen Carr. Det sägs att man slutar röka efter man läst den. Citerar ett stycke från bokens baksida:

"Ta första steget nu. Fortsätt röka precis som vanligt
medan du läser boken. Läs med ett öppet sinne.
Läs allt. <<Äntligen icke-rökare!<< ger dig lust att sluta.
Och det är lätt. Miljoner människor har gjort det och vet
att <<Äntligen icke-rökare!<< fungerar."


Spännande! Vad tror du?

Våga vägra troser!

Datum: 2008-02-25 Tid: 22:35:53

V V T - Våga Vägra Troser! <Låt musen andas!>

Där har ni min nya klubb!
Ni kan välja mellan att bli VIPmedlem eller vanlig medlem.
Är du kille blir du automatiskt stödmedlem!

Jag spyr av ull!

Datum: 2008-02-25 Tid: 17:53:08

Idag har en ny vecka börjat. I skolan betyder det en hel vecka med Lära Mera-klassen. Underbart kul! Idag har vi fått göra vårblommor utav lera och därefter välja om vi ville göra en kylskåpsmagnet eller en brosh av den. Och så har vi fått göra sittunderlag av ull, vilket var grymt äckligt! Började hulka och ha mig. Som vanligt. Sittunderlaget blev bra, bäst av allas faktiskt! Jag och Christer som gjorde ett tillsammans. ^^

Efter skolan mötte jag upp Sarah och Hultman och två barn som dom passade i Knalleland. Skulle äta på Donken, men mitt kort funkade inte. Trodde det var CSN som krånglade som vanligt. Fick maten gratis, skulle kostat 89 spänn. Hur det blev så mkt förstår inte jag, men då är ju allt som det ska iallafall. Med mig, menar jag. Kollade kontot sen och hade fått pengar. Menmen, gratis är gott!

Räpan skulle fått sig en smäll!

Datum: 2008-02-24 Tid: 21:20:49

Marilyn Monroe-teatern var bra. Hade dock förväntat mig fler skådespelare (var bara två), större scen och mer handling. Teatern var rätt deprimerande. Men bra. Plus att jag höll på att smälla till räpan framför mig med Lokaflaskan ett X antal gånger. Bara för att hon är lång och ser, men vill se bättre, betyder det fanimej inte att hon kan svänga o sträcka på halsen de få gånger hon inte ser! Tänk på oss korta stackare! Dessutom så kom jag som jag var, dvs i mina vanliga slashaskläder. Jag kunde väl ansträngt mig lite mer? Men jag orkade inte. De flesta hade snofsat till sig rejält. Men inte jag inte.

Grattis till mig och hjärtat idag. 4 månader!

Lite rakare, lite mera Tiss

Datum: 2008-02-23 Tid: 23:32:32

Och en sak till (fast ni kommer förstås läsa detta innan det förra inlägget, men ändå). Jag kommer fortsätta med en rakare stil i bloggen framöver. Allt som händer i mitt liv hamnar här. Enda undantaget är om det sårar någon jag tycker om. Händelser, åsikter, känslor. Allt som redan finns, men utan inlindningar. Enjoy, or something.

Abstinens, typ.

Datum: 2008-02-23 Tid: 23:19:12

Jaja, jag vet att jag skrev för bara några dagar sedan att jag inte skulle blogga på ett tag. Men jag har fått abstinens. Och bara för att jag la in det förra inlägget har det hänt massor! Men jag med mitt dåliga minne kommer inte klara av att skriva allt. Men, jag ger mig på ett försök iallafall.

Jag har varit brutalt ärlig mot en människa som förtjänade hårda ord. Jag är grymt stolt över mig själv att jag stampade foten i golvet och stod kvar vid min ståndpunkt! Tog i så hårt att om jag verkligen hade stampat foten i golvet på riktigt så hade jag brutit den.

Jag har umgåtts med Jeanette från min klass. Hade fått pengar av min bror *tacktack* i försenad födelsedagspresent (typ ett halvår försenat, bättre sent än aldrig) så jag kände mig rik och impulsshoppade och Jeanette var sällskap. Köpte fyra saker, tre till mig och en till hjärtat. Men lämnade tillbaka två av mina och Simon skulle inte använda min present (ett par grymt fula långkalsonger) så då var det ju lika bra att få tillbaka pengarna.

Igår åt jag med Veronika på Lilla Krogen. Det var skönt och bara snacka skit och äta god mat. Senare på kvällen bjöd Bemma på bio. Jumper. Bra effekter, men de hade kunnat engagera sig mera att få lite mänskligt liv i karaktärerna.

Och idag har jag och hjärtat tvättat och sen åkte vi ut till mammi. Kollade på melodifestivalen. Hur i helvete kan låten "Upp och hoppa" gå vidare direkt till finalen, när grymt mycket bättre, seriösa artister var med? Nä, era jävla fjortisar (tippar på att det var dom som tokringde på den låten) skaffa er ett liv och GÖR NÅNTING SOCIALT på en lördagkväll förhelvete!

Måste ta mig över fyra-månaders gränsen! *självpepp självpepp*

Imorgon är det teater! ^^ Marilyn Monroe's liv. Som jag har längtat! Finally! Ska faktiskt ha jeans på mig imorgon, och högklackat. Det ni!

Ojust det. Har varit i Fristad kapell också. Gillade inte det alls. Ingen rolig känsla med tanke på... ja, ni vet. Men eftermiddagen den dagen var mycket bättre! Benny Haag spelade en enmansteater för oss om alkoholmissbruk. I loved it!

Sista saken jag har att tillägga i detta inlägg är att datorer kan dra åt helvete! Håller på med en rapport i skolan, som jag skrivit på hemma hos Simon. Mailade den till min hotmail för att kunna fortsätta skriva i skolan sen. Men det gick ju käpprakt åt fanders! Skolans datorer kunde inte öppna det filformatet. En hel lektion utan att få nånting gjort! Bra jobbat.

Bye for a while

Datum: 2008-02-18 Tid: 22:06:27

Nä. Jag lägger ner bloggandet ett tag. Inge sug att skriva någonting. Alls.

...

Datum: 2008-02-18 Tid: 20:19:32

Efter en rätt händelselös dag vankas det popcorn och Outsiders (som iofs redan börjat, men hey! vad ska man annars göra?) Sen är det American Idol. Sen sova!


Sova, sova, sova, säng, säng, säng.

Shots, och inte vilka shots som helst!

Datum: 2008-02-16 Tid: 22:20:10




Det smakade inte päron!

flamie.tk

Jävla miljöaktivister!

Datum: 2008-02-15 Tid: 21:40:42

Var en massa miljöaktivister på Landvetter flygplats idag. Höll i lakan där det stod "Stop global warming" och "Bort med inrikesflygen" eller nå liknande. Låg en 7-10 nissar på golvet också och spelade döda. Eller nåt. Men hallå!? Vad tror dom händer med det? Inte ett skit! Folk kommer fortsätta flyga, och flygbolagen skakar bara på huvudet. Waste of time! Hade tydligen varit något liknande på flygplatsen i Malmö och i Bromma också. Att trycka upp en jävla massa flygblad som människor ändå inte vill ha, är inte det onödigt om man tänker i miljöperspektiv?

Jävligt kul att spendera flera timmar på Landvetter. Not! Först hade jag, Simon och Moa fått fel tid sagd till oss, sen blev det planet hon var inbokad på försenat. Vi var la där i ungefär fyra timmar. Enda roliga där var att jag träffade en gammal kompis som jag inte sett sen i somras. Nice to see you, Kim!

Har klippt mig också. Kostade noll kronor och en gnutta mod. Men jag är inte feg. Mammi's kompis Ollie tog saxen medan jag höll håret samlat i handen. Snippsnipp, gone! Moa ville också klippa så hon fick klippa lugg. Ser inte förjävligt ut iallafall. Spontanitet och impulser, det är Tiss-stil! Klippningen tog väl tre minuter allt som allt, det är ju ett + i kanten. Gillar inte att sitta i frisörstolen en längre tid. Riktiga frisörer är för petiga.

Har ingenting mer att tillföra i detta inlägg.

Inte utan min padda

Datum: 2008-02-13 Tid: 22:26:07

Imorgon är det alla <3-dag. Jag har allt varit och köpt en present jag! Emma med. Kanske inte ska sägas högt, men vi köpte lika. Men skit i det, det gör inget! Ändå inte samma kille som ska få't, det hade ju i så fall varit märkligt.
Och så ska det försökas hinnas med massor! Simma, träffa Engström m. kanske fl, mysa med hjärtat och åka ut till mamsen. Det är ju kärlekens dag imorgon, och min kärlek ska spridas till många! Sprid the kärleek!

Köpte förövrigt en ny mascara idag. Hoppas den är bra. Sen försökte jag mig på att bära handväska. Gick åt pipsvängen, skämdes ögonen ur mig! Handväska för Tiss is so not the shit! Rejäla väskor på ryggen ska det vara. Annars funkar det inte riktigt. Handväskan fick hoppa ner i Emma's ryggsäck.

Håller på att smidas mysiga planer också! I'm so längting!

Och mitt knä har hängt sig >_<

Tankar:
- Varför säger man "Jag ska och bajsa!". Man sitter ner (förhoppningsvis) när man utför nr 2.
- När det händer något bra för någon så säger många "Vad glad jag blir!". Vadå, var du inte glad innan?
- Folk brukar ofta säga "Tiss, du är så bäst!". Men daah. Jag vet!


Indeed!

Datum: 2008-02-13 Tid: 20:45:20

image42

http://www.sloganizer.net/en/



Ränderna går aldrig ur...

Datum: 2008-02-13 Tid: 16:54:29

Jag och Emma åkte ner på stan. Träffade en snubbe som jobbar för Nordic Fundraising (där vi jobbade förut) som jag snackat med lite innan. Jag och Emma får för oss att försöka värva någon. Vi lyckas på första försöket! ^^ Vi är bäst!

Vårtecken!

Datum: 2008-02-13 Tid: 13:31:07

Den fina listan:
- Solen skiner mer än vanligt.
- Småblommor börjar komma fram.
- Fåglarna sjunger.
- Motorcyklister! ^^
- Gruset sopas upp från gatorna.
- Grönska på buskar och träd.
- Människor sitter ute på stan och gottar sig, vilket för oss till nästa punkt:
- Uteserveringar! ^^
- Mer lättklätt.
- Mer leenden!

Den mindre fina listan:
- Det som göms i snö, kommer upp i tö: Hundbajs!
- Alkisarna gör sig hemmastadda på parkbänkarna.
- Snorungarnas hormoner kommer och dom pekar finger mot gamla damer. (Hände idag, jag börjar nästan gråta)
- Det varma vädret medför urinlukt på bussarna.
- Fatsos börjar klä sig med mindre kläder (för små kläder) så man ser fettet skumpa. (Jag döljer iallafall mitt. Jag menar: Det är inte fint att se magen hänga utanför tröjan.)

Vad är ett riktigt vårtecken för dig?

Teknikens under

Datum: 2008-02-12 Tid: 23:23:53

Var ju ut till Simons mamma på middag idag. Trevligt att träffa henne och hennes karl Anders igen.
Vi började snacka om hur vi betalade våra räkningar.
Jag: Internetbank!
Anders: Det måste man ju gå kurs för!
Han tyckte nog det verkade lite komplicerat. ^ ^

Var ut till mammi en sväng med. Letade med ljus och lykta efter någon som kunde köra mig då Simon var tröttmössa. Snälla Vischy ställde upp. ^ ^ Mammis och Iles kompisar var där, och deras son Jani. Har inte träffat honom på bra länge! Nice o se honom igen.

Nu ska jag sova. Simma imorgon! <3

...

Datum: 2008-02-12 Tid: 10:30:33

Att folk ens orkar spela detta spel!? Glada miner, skratt och prat om gamla minnen när man träffas, skitsnack bakom ryggen senare. Förlåt mig för att jag råkar vara öppen, förlåt mig för att jag är blåögd. Det är en del av mig (dock borde den delen tonas ner lite, med tanke på hur falska människor är!)

Men jag hoppas att ni trivs med det! Jag slutar härmed försöka vara en del i erat liv. Nu är det upp till er att sluta snacka skit!

Vi får se hur det går.

-

Från någon film, kommer ej ihåg vilken.

- En hund med glasögon?
- Hans försäkring täckte inte linser.

- Jag ville inte säga det, men jag sa det ändå.

- Där är miljontals människor, och jag har jättekorta armar!


Hur får man bort kaffefläckar?

Datum: 2008-02-11 Tid: 20:30:28

Ååååh säger jag bara. Jag ska fan inte ha nya kläder! Idag när jag och Emma var på ett fik spillde jag kaffe på min nyaste tröja. Skeden bara slant ur koppen, hur har jag ingen aning om, men det sprutade typ överallt! Över brallorna med. >_< Hur får man bort en kaffefläck? Emma garvade, det såg nog rätt kul ut. Händelsen kan jag skratta åt, men fläcken! It will die! På ett eller annat vänster!

Trevligt att umgås med Emma idag iallafall, trots en del planlöst strövande på stan. Vi har blivit besatta! Simningen tidigare under dagen va go. Simma imorgon med, och åka till hjärtats mamma. ^^

Bye now!

Just det, som Emma skrivit i en kommentar: "Är det Hitler?"
Vi var inne på Gallerix och kollade på plansher. Han jag trodde var Hitler var tydligen Gudfadern, eller? Vafaan! Ofta jag kollar på nåt där de lägger hästhuven i sängar! >_< Ush!

Förjävliga busschaffisar, nej tack!

Datum: 2008-02-10 Tid: 22:22:45

Vart har våran trevligaste busschaffis tagit vägen? Han "Tjeeena kompis! Välkommen kompis!". Jag saknar faktiskt honom! Borås busschaffisar är otrevliga. Inte alla, men de flesta. Säger man ett glatt "hej!" får man oftast "muttermutterhej" tillbaka. Fyfaan! Det är inte roligt att åka buss längre.

Min lista på hur busschaffisar ska bete sig:
- Vara trevliga!
- Inte prata i mobiltelefon eller med någon polare (som inte har något liv, utan åker buss med sin kompis hela dagen) under bussfärd. Hallå, jag vill känna mig säker!
- Inte köra som en fartdåre på väg till BB.
- Hålla sig på vägen, inte på trottoarerna!
- Köra så att h*n inte behöver tvärnita, vilket resulterar i att hälften av resenärerna har orgie på bussgolvet.
- Komma och öppna bussen på stationen i god tid. Dels för att a) man inte ska frysa asset av sig medan man väntar och b) för att vi ska slippa åka iväg flera minuter försent! (Men det är ju klart att h*n ska gå o skita 3 minuter innan avgång)
- Inte tro att han äger busstorget och kan köra över en! (händer alltför ofta att man får hoppa undan med ett förskräckt "iiiiiih!")

Har denna yrkeskategorin glömt av vad dom egentligen jobbar med? Vett och etikett borde vara en obligatorisk kurs man ska gå för att få jobba som busschaffis. Men nej. Har du bara körkort för bil kan du ansöka hos Västtrafik om att bli chaufför så har du i princip jobb. De betalar ditt busskörkort mot att du senare jobbar hos dom. Det har jag fått berättat för mig av en ganska så insatt källa. Förjävligt att de inte kräver mer!

Sen en sista sak: Sätt förfaan in fler bussar runt 15.00, mån-fre från Fristad- Borås. Bussen från skolan till stan blir knökfull med högljudda, ouppfostrade snorungar från Fristadskolan. Skääärpning!

Btw! Är du en busschaufför i Borås som läser detta och vet med dig att du är en trevlig chaufför, ignorera detta. Vet du däremot att du stämmer in på någon/några av ovanstående punkter: Skriv ditt mobilnummer i kommentarerna så ska vi allt ta oss ett litet snack, du och jag!

Trevligt samtal! ^^

Datum: 2008-02-08 Tid: 21:54:09

Hemtelefonen ringde hemma hos mammi nyss. Jag svarade som vanligt:
"Hos Lena, det är Therese!"
Hon: "Ja, hej! Det är Ingalill! Vad gör ni för något?"
Jag: "Nej, inte mycket. Jag räknar massa småpengar och mamma står och bakar bullar."
Hon: "Jasså? Så stackars mamma bakar bullar vid den här tiden?"
Jag: "Ja, hon var lite bakarsugen, så hon ställde sig och bakade bullar!"
Hon: "Jaha, men har ni kollat på Let's dance ikväll då?"
Jag: "Nej, det har vi inte gjort."
Hon: "Nähä, okej. Jag håller på han bonden och han den där rallyföraren jag."
Jag: "Jasså, det gör du."
Samtalet flyter på tills kvinnan i den andra änden säger:
Hon: "Jaa, men har du Carl-Bertil där?"
Jag: "Öööhm, nej. Finns ingen i detta huset som heter så!"
Hon: "Nähej? Har jag inte ringt 0322...?"
Jag: "Nej, hahaha, du har ringt 0321...!"
Hon: "Men oj, så knasigt! Ja, du vet, jag är en gammal kärring på 77 år. Dessutom är jag blind på ena ögat, så det kan bli lite fel ibland!"
Jag: "Jasså? Är du det? Men det är ingen skada skedd iallafall. Det var trevligt att prata med dig!"
Hon: "Ja, med dig med. Du får hälsa mamma att jag vill ha en provbulle så får du ha det så bra!"
Jag: "Detsamma du! Så får du försöka ringa det samtal du skulle! Hej då!"

Under hela samtalet trodde ju jag att det var någon som visste vem jag var, och att hon ville ha tag på min mammi, så jag försökte ju vara trevlig samtidigt som hjärnan knakade och försökte tänka ut vem sjutton den där Ingalill var förnågon! I vilket fall som helst så är det ett av de trevligaste och roligaste samtalen jag har haft på senare tiden. Gumman var käck! Hon får gärna ringa igen!

Istället för en smäll får du lite gnäll.

Datum: 2008-02-08 Tid: 16:42:35

Jag har bara lust att klaga av mig lite. Känns som att jag inte har gjort det på ett tag. Fast det har jag säkert...

Jag stör mig på:
- Människor som sätter käppar i hjulen för mig.
- Folk som ger elaka blickar till en när man står och röker. (Hallå! Jag ställer mig alltid lite avsides, och om du inte gillar att jag står och röker... ställ dig förfaan inte nära mig då! Pucko!)
- När bussen till skolan på morgonen är iskall. För helvete, det finns något som heter värme, mr busschaffis!
- När folk ringer från skyddat nummer. Osäker man blir eller!? Vet ju inte om nån man inte gillar ringer. >_<
- All jävla pain min kropp utsätter mig för. Är det inte magen så är det huvet, är det inte huvet så är det nåt annat. Är det inget annat så är det psykiskt. (Men jag mår rätt bra ändå.)
- Att jag stör mig på så jävla mycket, men inte kommer på mer på rak arm. Mitt minne är kässt!

För övrigt har jag fått ett fan av min blogg! Flera gånger denna veckan har jag fått höra hur mycket hon har garvat åt mina inlägg. Sånt är trevligt, tycker jag! Keep on reading, Majsan! ^^

Vill bara avsluta detta inlägget med att jag nu har lov. Vad ska man fylla dagarna med? Simning är bestämt. Nån som ska med? Sen är jag och hjärtat bjudna till hans mamma på tisdag! ^^ Men mer än så är inte bestämt. Hitta på nåt? Call me, men inte från skyddat. Då svarar jag inte. (Fast jag är så jävla nyfiken, så jag svarar nog ändå.)

 

Omg! Genom USB:n?

Datum: 2008-02-05 Tid: 19:05:37

- Seg och jobbig skoldag.
- Märkligt, men roligt folk finns det!
- Akutkissat på en kyrkogård. (Jag var tvungen. Jag har faktiskt något som heter respekt för de döda i vanliga fall)

Så kul har jag haft det idag. Själv då?
Nu vankas det hamburgare med hjärtat! <3

"Förr kom barn med storken. Nuförtiden kommer dom genom USB-porten!"
-Tiss i klassrummet.

Cut me! No, not me, my hair! I'm not emo!

Datum: 2008-02-03 Tid: 21:35:24

Idag har jag äntligen träffat Bemma-mannen igen! Hur skönt som helst. Hon har blivit min byggmästarkumpan i Tower Bloxx. Äntligen ett spel som jag fått henne besatt i! ^^ På en mobil, till och med. Dessutom så har hon och Johan ett "tillsammans-datum". Frågade dom om ett datum som jag kunde skriva in i min filofax. And that is... today! ^^ I'm so happy for u guys! Trevlig var han allt, grabben. =)

Nu sitter jag och hjärtat och kollar på "En förtrollad romans". Ska snart återgå till den, ska bara skriva några rader till.

Någon som är bra på att klippa hår? Vill klippa mig, men har inte råd. Blää! Vill korta ner det och klippa upp det, o skaffa lugg. Om jag inte hittar någon snart som kan, så gör jag det själv. Så det så! Eller så bränner jag upp skiten. Eller rakar av det. Vi får helt enkelt se.

Idag är det 21 dagar kvar tills jag och hjärtat ska på teatern. Då firar vi även 4 månader. Tiden flyger iväg! Längtar iallafall till dess! <3

Over and out!

The big skolker = me!

Datum: 2008-02-01 Tid: 17:09:17

Ojojoj! Vad ska det bli av mig nu? Jag skolkade för första gången på hela detta läsåret igår, innan hade jag max 3 lektionstimmar frånvaro. (Det vill säga 3x40 minuter.) Iofs hade vi aktivitetsdag, vilket innebär någon motionsform som man fått välja några veckor tidigare. Jag hade valt badminton och simning. Men jag kände mig onyttig och drack alkohol istället.

Min anledning till drickandet: Mammi fyllde 44 i onsdags, så jag och några människor åkte ut till henne på onsdag kväll o festade till det. Väldans trevligt måste jag säga, med bastu, musik, vingeldricka mm. Men dagen efter (torsdag, den stora skolkdagen) var jag så bakis så jag tog en, och flera, återställare. Blev "stabiliserare" efter en stund.

Men en gång skolkare, alltid skolkare. Och skolkare är inga bra människor, tydligen. Så passa er för mig! Raaawr!