Away, away and away!

Datum: 2007-05-22 Tid: 17:18:44

Nu äre dags att åka o jobba igen. Inte var man hemma länge inte. Neppnepp! Har inte gjort så mkt när jag vart hemma heller, mest druckit öl o sovit faktiskt. Som det ska vara, tycker jag! Fast nästa gång jag kommer hem får det la hända nånting annat tycker jag, men vad, det vet inte jag. Det får vi se helt enkelt.

Hoppas jag tjänar lika bra denna veckan som förra. Det skulle inte sitta fel. ^^ Så får man massa pengar att slösa sen. Men på vadå egentligen? Har ju ingen riktig fritid när jag är borta o jobbar. Vi slutar när affärerna stänger, så då får det bli multimegaköpa när jag är hemma istället då. Typ, nåt sånt.

Jag vet inte vart vi ska denna gången heller! Hm, kanske vore bra att ta reda på!? Om inte annat får jag reda på det när vi kommer fram... ska ju ändå bara stå o snacka med folk dagarna i ända. Det är det enda jag behöver veta. Och denna gången har jag faktiskt packat ordentligt också. Det hade jag inte förra gången. Då visste jag inte ens att vi skulle iväg. Så det blev en jävligt snabb packning o hälften glömdes!

Oh well. Har inget av intresse att skriva idag. Så: Over and out!

JO! Orvar the bumblebeedog sover sött fortfarande.

Jobb o sånt!

Datum: 2007-05-21 Tid: 13:36:40

Jaadu. Nu har man börjat jobba. Säljer Canal digital, det går rätt bra faktiskt. Om mina sälj går igenom så har jag tjänat 5100 denna veckan. Inte illa! Det är ju bara provision, men det är rätt lätt ändå! ^^ Det enda som är lite tråkigt är att man inte är hemma så mycket. Vi är borta i tio dagar, o hemma fyra. Borta tio o hemma fyra. O så ska det hålla på. Drar iväg imorgon kväll igen.

Måste till soc imorgon och tigga till mig lite matkuponger så jag har råd att käka när jag är borta. Det kan dom ju inte neka mig. Sen får vi se när fan jag har tid att skälla lite på dom för att jag inte får några pengar till hyra etc. Det är ju ett jävla krux det med. Ush! Längtar tills första lönen kommer. Då jävlar! Undra om man inte ska betala in några hyror i förskott då? Om det nu blir en fet lön dvs.

Annars har det inte hänt så mkt. Har faktiskt ingenting roligt att skriva alls. Va trist! >_<

Kommentera gärna min blogg, så jag vet att jag har några kompisar! :P

Sucka o stöna, ta mig icke på bröna

Datum: 2007-05-09 Tid: 16:15:55

I brist på en bättre rubrik, så blev den jättekass. Skit samma. Finns viktigare saker i livet att tänka på.

Till exempel pengar. >_< För att få pengar måste man jobba. För att få ett jobb måste man verka mer intressant än alla andra som söker, för att ens få komma på intervju. Och på intervjun måste man verka ännu mera intressant. Snork!

Var på Lernia igår och gjorde mattetest, läsförståelsetest och ett färgtest. Jag känner mig totalt bombad! Jag har inte gjort ett matteprov sen 2002. Tror ni det gick bra? Nä, skulle inte tro det.

Tillbaka till pengarna. Du kan också få pengar om du har jobbat tillräckligt länge, eller pluggat. A-kassa eller alfa-kassa. Det har inte jag. Så då återstår socialen. Men där måste man i princip vara pundare eller alkoholist för att få hjälp. Jag får ingen hjälp därifrån för att jag äger min egna lägenhet. Jag tänker inte sälja den och flytta bara för det! Glöm!

Så då återstår det väl bara att ta det erbjudandet en kille skrev till mig på msn: "sällskapsdam" aka HORA! "Du kan lätt tjäna upp till tiotusen på en kväll." Ooohja! Det låter ju jättebra. Klart jag ska sälja min kropp för att ha råd att bo och äta. Nejnejnej! >_<

Jag får väl börja passa ungar och massera då. Ska jag knåda din rygg samtidigt som jag matar dina ungar med hallonkräm? Självklart håller jag skeden mellan tårna medan jag masserar dig. Finns jordgubbskräm också, om din unge skulle vara kräsen. Skulle säkert klara av att byta en blöja medan jag ändå håller på. 150 kronor för en ryggmassage, och 200 om du vill ha barnpassning samtidigt! Dock måste du lova att du kommer tio gånger till innan månaden är slut.

Eller så kan jag ringa till Borås stad och erbjuda mig att plocka upp hundskiten som alla dekadenta hundägare är för lata för att plocka upp själva. 75 spänn i timmen + att jag fixar hundskitspåsarna! Eller kanske 5 spänn/ skithögen? Då kan jag be er, mina kära vänner, att sätta er vid vägkanten o klämma. Ni kan få 2,50 för det, dvs 50%
 
Den sista lösningen jag kommer på just nu är att gifta mig rikt. Ska man kanske ta en runda runt ålderdomshemmen? Man kanske hittar ett riktigt kap! En gammal gubbe med munkfrilla, där det lilla hår som återstår är kritvitt! Ett krav är dock att han måste ha magrutor. Men det är väl knappast troligt när deras hud inte är ett dugg elastisk längre. Så det får väl bli en gubbe med hängpattar och en röv som hänger nere vid knäna. Jag är inte så kräsen när det gäller pengar sörrö!

För övrigt mår Orvar the bumblebeedog bättre än nånsin!

Tack o hej!

Uppdate: www.vuxenpoang.com

Din vuxenpoäng

Namn: Therese
Datum: 2007-05-09
Ålder: 21
Vuxenpoäng: 14.8
Uppskattad ålder : 27



Ojdå, ditt test visar att du måste tagga ner lite. Du är lite för mogen för din ålder. Kanske dags att sluta använda ICA-kortet eller sälja bilen? eller varför inte beställa en resa till Kos?
Tips på saker att göra för att få mindre poäng
  • Börja drick öl.
  • Åk till Hulsfred, dvs festivalen, inte staden.
  • Flytta ihop med några kompisar.
  • Ge dina krukväxter till grannen.

Lite blandat!

Datum: 2007-05-03 Tid: 15:18:50

Igår hjälpte Emma mig att ställa iordning min lägenhet! Tackar o bockar! Det var skönt att komma iordning, men humlorna kunde ju vara lite mer snälla! Kom la tre stycken allt som allt (tror att dom ville rädda Orvar, the bumblebeedog).

Tiss och Emma springer ut ur vardagsrummet till hallen när dom jävlarna (en efter en, inte samtidigt) kommer in genom balkongen (Jaa! Tiss har balkong!). Dom smäller igen dörren och kikar genom fönstret. Emma märker att en ruta är trasig och har fullt sjå att hålla en mapp för så att humlorna inte kommer efter för att brutalt mörda oss.

- I'm going in! ropar Tiss, medan hon modigt greppar tag i studentskylten för att fösa ut monstret.
Efter några skrämda hopp och rop får hon ut den. Seger! Men som sagt, det kom fler. En av dom blev förälskad i Tiss täcke. Det var ingen rolig historia. Han kröp in i påslakanet, och Tiss försöker få ut honom genom att ta tag i täcket o slänga upp det i luften och kuta ut i hallen medan Emma smäller igen dörren. Men humlan var korkad och fattade inte att Tiss försökte rädda honom. Så täcket hamnade på balkongen, i hopp om att humlan kunde krypa ur och flyga iväg. Vilken han gjorde, för när Tiss och Emma skulle kolla om han var kvar så var han inte det. Den tredje flög nog ut av sig själv.

I vilket fall som helst, nu är lägenheten jättefin, utan några humlor. Bara Orvar, som verkar vara lite sjuk. Han är nämligen lite blek. Vi får hoppas att det går över. Däremot har jag silverfiskar. Den förra ägaren av lägenheten hade den i fem år, men var inte där i mer än ett år. Så då kommer sån jäkla ohyra. Ska ringa värden och se vad dom kan göra åt saken. Men i övrigt är den fin! Äggskalsvita väggar i vardagsrummet/sovrummet, med en svart fondvägg. Har delat av lite med ett skåp så det blev en liten sovhörna, jättemysigt! I hallen är väggarna röda och golvmattan är svart och vitrutig. Det behöll jag från den förra ägaren (som förövrigt glömde en sko. Hur tusan kan man glömma bara en sko?) Badrummet är litet men jättefint! Ska bada massor! Köpt tre ljus som luktar riktig sommar som jag ska tända medans jag ligger i badet med musik och en bra bok. Njuta! Och köket. Det är också jättefint! Valde ett par ljusblåa tapeter med nå mönster. Svårt att förklara, men ska ta kort och lägga in här sen. ^^

Sitter och väntar på att klockan ska gå. Ska åka till Knivsta idag. Sen imorgon blir det Österby. Hoppas Jeanette skiter i bowlingen (som hon inte kände för). Oh well, bowlar hon ändå så kan jag alltid roa mig på något sätt. Ska bli kul att se hur hon bor iallafall. ^^ Och festa med henne, var ju över en månad sen nu. I det tidigare inlägget kände jag inte för att åka, men det gör jag nu! Den lilla hålan är så tyst och mysig, där kan man verkligen vila upp sig. Inte för att jag gör så mkt, men jag tänker en jävla massa! Och i en stad, och man bor nära den näst mest trafikerade vägen så går det inte så bra o tänka ifred! :P

Tack till vännerna som ringer och skriver och frågar hur jag mår. Jag mår bra, men tror att jag vägrar acceptera att personen i min närhet är sjuk. Det kommer väl smälta in någon gång, och antagligen kommer många tårar att falla. Men det tar jag när det kommer. "Ta vara på den tid vi har!" I will! Finns det tro, så finns det hopp. Eller vad säger man? Tvärtom kanske.

Nepp, nu ska jag ta mig något att dricka, och kanske en macka.

Over and out för denna gången, får väl se när jag har tid att skriva igen. Kommer iallafall hem på Måndag!

Den eviga singeln.

Datum: 2007-05-02 Tid: 12:04:58

Jepp, that's me! Han meddelade igår att han inte är redo för något förhållande och att han ville fokusera på sina studier och bandet. Oh well, är det vad han vill så kan jag ju inte göra mkt åt det. Men mister man en så står det tusen åter. Too bad att det inte blev något, faktiskt, men ja. Som sagt: Kan inte göra något åt det... I ärlighetens namn blev jag inte speciellt ledsen, för jag kunde inte bli mer ledsen än vad jag redan var igår. Fick reda på väldigt dåliga nyheter. Så man grät slut på tårarna och skrek sönder halsen pga all smärta. Fråga mig inte vad som hänt, det enda jag kan säga är att en person i min närhet är väldigt sjuk.

På torsdag ska jag åka till Österbybruk. Känner inte för det längre, men biljetterna är ju bokade. Kommer nog kännas bättre när man är framme, Jeanette är ju jäklarns bra på o få en glad! ^^

Man brukar ju säga att efter regn kommer solsken... när kommer mitt solsken? Kan det vara så att min familj och mina vänner är mitt solsken?

Over and out!