Lite uppdateringar!

Datum: 2007-10-31 Tid: 14:06:15

Igår blev ju dagens speciella person StorTherese. Nu har jag kommit på ännu fler saker att lägga in om henne, dels något som hon själv tipsade mig om. Hon skjutsade mig på styret på en cykel, och fick den otroooligt briljanta idén att jag skulle styra. Det kan fan inte gå annat än illa, och illa gick det! Jag hann inte ens protestera innan hon hade släppt styret och BANG så låg jag på marken ihoptrasslad med cykeln. Hon hade ju turen att hinna hoppa av och landa på fötter (jävla katt) innan stackars mig och cykeln slog oss halvt fördärvade. Jag undkom med en stukad arm och lite skrubbsår, som tur var. Fast Tessan, min vän, asgarvade.

En annan sak är när jag skulle hoppa över ett staket från en gunga. Staketet var kanske tre meter från själva gungställningen, men det gick att hoppa över med tillräcklig fart. Tessan utmanade mig, och klarade jag det skulle jag få mat till min ödla. (En sån där vanlig salamander som man fångar vid kärr). Visst så klarade jag det, men att landa med armen under magen pladask på marken var la inte så skönt. Skitarmen var ju bruten! Och Tessan, min vän, asgarvade. Denna gången kunde hon inte stå rakt ens. (Dock måste jag tillägga att det var ju faktiskt inte lika roligt när hon fick reda på att den var bruten.)

Vad har vi mer gjort? Vi har förklarat vår kärlek för tapetseraren (som då var kanske i 45års-åldern och väldans läbbig, skulle jag tycka nu), vi har kastat småsten i en tredje kompis huvud så hon började blöda (inte snällt), vi har gjort en massa saker. ^^

Ja, var bara tvungen att skriva in lite mer, så ni vet vilken skadeglad (men även väldigt rolig och för det mesta snäll) barndomskompis jag har.

Socks n' popcorn

Datum: 2007-10-30 Tid: 18:30:19

Idag har varit en slö dag. Hade bestämt mig för att städa idag, men dom planerna gick i stöpet rätt fort. Vaknade av att mammi ringde o ville att jag skulle följa med henne o handla. Om du vill ha uppmärksamhet, köp en chihuahua! Gick inne i affären med Daisy i famnen och folk glodde, pekade och aaaw:ade sig hela tiden! Haha!

Slöade hos mammi,  passade på att betala räkningar och tog det allmänt lugnt. Vi avnjöt en varsin baguette med skagenröra också! Och lekte med Daisy såklart. Hon är så sööt den lilla fjärten! Bemma är kär i henne! ^^ Men det blir ju alla! ^^ Bestämde mig sen för att åka ner till stan för att ta samma buss som Roni till Sandared. Hämtade Shiva och nu har vi fikat, alltid lika myys!

Jag blir bara mer och mer kär för varje dag som går! Simon Simon Simon! <3 Har tvingat honom att kolla på Grey's Anatomy med mig. Jag som aldrig egentligen följt det, men nu har det blivit lite våran grejj! ^^ Mitt hjärta slår (okej, jag är inte så bra på o vara gullig, men det jag ville ha fram iallafall är att jag är kär kär kär!)

Ska snart fortsätta umgås med Roni, sen ska jag till mammi o kolla på Desperate housewives! ^^ Good shit! Ska bara lägga in:

Dagens speciella person: StorTherese! Hade du inte trott va!? Kommer du ihåg hur kul vi hade när vi var små? Samlade maskar, var rädda för "mosgubben" i bananhusen,  handbollen, tjuvrökningen.  Sen började jag röka "på riktigt" i sjuan och du som sa att du aldrig skulle börja röka! Hur gammal var du när du började? Hahaha!  Inte i  den  vanliga  börja-röka-åldern iallafall. Det roliga är att vi har kontakt fortfarande. Inte alltför stor dock, men vi har koll på varandra via bloggarna. ^^ Och jävla dig som är anledningen till att mitt längsta förhållande i mitt liv tog slut! (För er som inte vet: Tessan tyckte inte jag skulle fortsätta vara tillsammans med Jonas som jag blev tillsammans med i ettan i grundskolan. Så vi spelade bollvägg, ni vet när man kastar en tennisboll mot en vägg och en annan ska fånga den och kasta från det stället) Förlorade jag skulle Tessan göra slut åt mig, vann jag fick jag fortsätta vara tillsammans med honom. Haha, ja. Jag förlorade ju. Denna händelse utspelade sig i femman.  Finns så många minnen egentligen så skulle man skriva mer skulle ingen orka läsa klart! Iallafall har vi haft mkt skoj i våra liv! ^^

Daisy, så sjukt söt!

Datum: 2007-10-29 Tid: 12:50:52

Nu har mammi kommit hem med sin lilla långhåriga chihuahua. Så sjukt söt! Hon har hittat sin favvoplats hos mig med när vi gosar. Klättrar upp och lägger sig på bröstet. Bedårande liten skit är hon! Och hon är inte större än min sko! Bilden är lite mörk, men där är hon, den lilla prutten!

image35

Idag är det tvätting-time! Skönt som fan! Får väl se om Bemma orkar komma med o sällskapa med mig. Martina som jag skulle träffa idag kommer säkert inte ha tid. Den jäveln! Har aldrig tid med mig längre. >_< Haha, nä. Det blir väl så när man står inför en flytt! ^^ Sjöbo-granne, nice nice!

Sen blir det mys med film hos Simon. <3

Dagens speciella person: Broshan Kimpah! Han har blivit vuxen nu, lillebror! Känns lite som att han inte behöver mina systerliga råd längre, han klarar ju allt så bra själv. Vi har haft så mkt kul tillsammans och har alltid kunna prata om precis allt! Synd att man inte träffar honom alltför ofta längre. Passar på att klämma in svägerskan Mia här när jag ändå är på g! Han kunde faktiskt inte ha hittat sig en bättre tös! Både jag, mammi och Moa blev helt frälsta i henne! Good work, broo! ^^ Och att ni ska flytta ihop också! Kan inte bli annat än bra! Jag står bakom 100%. Lillebror har blivit vuxen, och jag känner mig obehövd! Behöv mig lillebror! ;) <3

Autograf-jakt!

Datum: 2007-10-27 Tid: 20:29:22

Vaknade av att min pojkvän (jag har äntligen accepterat att jag inte är singel längre. Har haft svårt att säga att jag har pojkvän) ringde. Kunde inte få fram ett ord, rösten kom inte fram. Fick ta i för kung och fosterland för att kunna säga "hallå!". Bestämde iallafall att vi skulle träffas senare under dagen.

Ringde Bemma för att kolla om hon ville följa med till Knalleland. Men hon var redan där för att köpa min julklapp. Fick den när jag kom ner dit, presentkort på Stadium för 400! Nice som fan! Tanken var att jag skulle köpa nya simkläder!  Will do!  Tacktack mannen!  ^^ 

För övrigt hade dom en Rosa Bandet-gala i Knalleland idag. Så vi kollade när Jimmy Jansson sjöng. Gick och ställde oss i klungan för att ta en autograf till Moa och under tiden kom Simon. För det första tog det aslång tid, och för det andra fick Bemma en autograf också! :P Hon försökte kränga den på Simon, som inte ville ha den, så jag tog den till mammi. Sen när det var min tur sa jag att han skulle skriva "Till Moa". Efter att jag fått den frågar han om jag skulle ha en också. "Nej tack! Det var bra så! Hej då!" Det kanske lät lite otrevligt, vilket absolut inte var meningen.

Bemma åkte hem, och Simon, jag och fyra kompisar till Simon gick o käkade. Sen gick jag och Simon till Snack. Fick världens jävla hostattack där så det kändes som om jag brann! >_< Not so nice. Efter det åkte jag upp till Asien och satt där ett tag, passade på att äta middag med som mammi bjöd på! Tacktack!  Träffade Marko där med som  avslöjade att han brukar läsa min blogg ibland, alltid trevligt! ^^

Sitter hos Bemma nu. Vi ska åka ner till bowlinghallen där Simon är med sin klass. Så see u later krokodil!
(Hinner inte skriva dagens speciella person idag)

A short one!

Datum: 2007-10-26 Tid: 18:33:31

Sista dagen på praktiken idag. Skönt. Men ska la försöka komma dit nån gång då o då så lärarna inte klagar på att jag varit där för lite. Slutsnackat om det!

Dagens speciella person: Veronika! Hon har äntligen börjat dricka kaffe igen, slipper känna mig ensam som tjej att dricka det. Alltid glad och många skratt blir det när vi träffas! Vi pratar om typ allt, o när man inte har kontakt med henne på ett tag så känns det att något fattas! Kommer med goda råd när man behöver dom! Så lovely tjej!  Me love a lot! <3

Får la se vad som händer i helgen, ingen aning än faktiskt! Ska försöka träffa Simon imorgon. Saknar honom nu!

Gjorde nagelförlängningen idag! Good shit! Ovant att skriva nu, så det tar lite längre tid, men det vänjer man sig vid, antar jag! Men det är fint, eller vad tycker du? Tacktack mammi!! ^^ Efter gick jag o mammi o fikade på Snack,  sen kom Bemma-mannen! Ska snart hem tilll Vischy en sväng, men blir nog inte långvarig... Det blev allt för idag!

image34



Kunde la tatt en bättre bild, men orka!





Från :( till :)

Datum: 2007-10-25 Tid: 20:04:20

Brukar läsa lite smått i brorsans flickväns blogg. Hon skriver väldigt bra saker. Till exempel: Forget about the people from your past, there is a reason they didn't make it to your future. Så sant som det är sagt. När jag tänker på det är det inte många från mitt förflutna som jag riktigt saknar i nutid. Konstigt, med tanke på hur många jag tyckt om i mitt liv, men som jag inte skulle behöva nu. Väldigt wierd att jag av alla människor tänker så, jag som alltid är nostalgisk och saknar allt från förr. Dom jag vill ha kontakt med från förut, har jag kontakt med. ^^

Idag har varit pain in the ass-dag. Praktiken har vart påfrestande pga mitt nuvarande tillstånd: Überförkyld.
Då är det inte särskilt lätt att vara på topp. Var disco idag till råga på allt, och massa ungar ville att jag skulle lyfta upp dom i famnen och dansa runt med dom. Ujuj! Orkar faktiskt inte nämna mer om praktiken. Punkt om det!

Igår var ju Simon hemma hos mig. Det behövde jag inte vara nervös över! Men en sak fattar jag inte. Det är så satans trist hos mig! Man kan inte göra nånting! >_< Aja. Iallafall så ringde mammi och behövde absolut ha tillbaka skurhinken och moppen som jag lånade av henne. Hon är för nyfiken ibland. Självklart var det bara för att få träffa Simon. Vi vandrar över dit, syrran märker inte att han var med för hon satt vid datorn. Mammi och Jaana (mest Jaana) bombarderar Simon med frågor. När syrran märker att han är där skriker hon: "Therese tycker om dig, hon är kär i dig! Hon vill bli ihop med dig! Hmm, jag ska nog gå nu!" Haha, man kunde inte annat än o garva. För att inte tråka ut er allt för mycket nu så fortsätter jag inte att skriva mer om kvällen. Det enda jag har att tillägga är: Tess är inte singel nåmera.^^ Tycker om Simon väldans mycket! <3

Tillbala till idag. Mötte upp Roni i Knalleland, vi hade bestämt oss för att umgås lite. Koffa kom också ner efter ett tag. Går och kollar om Presentknallen har öppnat igen. Då var det någon annan jävla skitbutik som hade öppnat där! >_< >_< >_< Jag som älskade Presentknallen och hade bestämt mig för att köpa en massa julklappar där! Den butiken var ju väldigt billig och asbra! Halva mitt hem är ju inredd med saker därifrån. Jävla helvetes Snork! Jag är ledsen! Bemma är också ledsen. Åker iallafall  in till stan sen och väntar med Roni på Pistolero, hon skulle byta stav i tungan. 40 minuter får vi vänta och under tiden kommer Kinky. Inte nog med att min favvo-butik stängt, så får man vänta, och att vänta är bland det värsta jag vet. Känslan av vrede förstärktes gånger hundra!

Men dagen blev lite bättre när vi köpte kaffe från ett café att ta med och kom på att det blir en favorit. Sen åkte dom med bussen och Bemma kom in till stan. Köpte en ny ryggsäck. Det är Betty Boop och läppar på den. Fiin! Gick till Snack efter det och humöret steg någenog, sen efter det köpte jag hennes julklapp i förskott till henne vilken hon blev glad över! ^^ En rund babyrosa matta med en döskalle på. Har även fått veta vad jag ska få av henne! Good shit! Sen gick vi vidare till Knalleland och nu sitter jag här. Har blivit ganska mycket fattigare nu.

Dagens speciella person:  Bemma!  Jag tror inte riktigt att hon fattar hur mycket hon betyder för mig! Hon har en väldigt stor plats i mitt liv. Min simnings-partner, min bästa vän och bara så jäkla underbar. Har nog aldrig blivit arg på henne, tror jag. Och om jag nu har det så kan det inte ha varit för något stort. Det är mycket på grund av henne att jag slutade dricka så mkt som jag gjorde, och det är jag tacksam för. Vem vet vart jag hade varit i dagens läge annars? Hon och jag är så jävla lika, säger ofta samma saker samtidigt och har våra små egenheter och internskämt. Helt enkelt en stor stickycake-bit i mitt liv!
 
Vill fylla ut bloggen några rader till, så det blir två personer jag skriver om idag. Den andra är min knäppa men underbara mammi! Mammi finns alltid där för mig! Vi skrattar tillsammans, gråter tillsammans, festar tillsammans (dock festas det inte ofta nu, men ibland). Det finns inte mycket som min mammi inte vet om mig. Våran relation går upp och ner ibland, men man vet att hon finns alltid där! Dessutom ställer hon alltid upp för mina kompisar om hon kan. Om någon hon känner till exempel är i penga-knipa skulle hon inte tveka på att ge bort sin sista tjuga. Me just love her! <3

Nu får det räcka för idag. Ha det gött folks och vi hörs!

Förbeställning, för en gångs skull!

Datum: 2007-10-23 Tid: 21:23:13

"Det bara rinner ur näsan! Typ som Viagra-fallet!" - Tess när hon skulle förklara för en gubbe hur förkyld hon var när han påpekade att det var dags att sluta röka när hon hostade. Blev inte Niagara-fallet som det var tänkt!

Haft en fucking bra dag idag! Har varit hemma idag från praktiken, liksom igår. Har blivit röd under näsan pga allt snytande och måste smörja med hudkräm så man inte ser spetälsk ut. Fått massa gjort, städat sånt som inte brukar städas så ofta, kollat på en massa bra tv och "Fjorton suger!". Pratat med mammi och Roni i telefon. Alltid lika trevligt! Och finally fått mina jädrans pantflaskor pantade. Tvingade med Bemma-mannen, eftersom jag visste att hon också hade massa flaskor att bli av med. Fick iallafall ihop 40 spänn, det mesta var från halvliters LOKA/ Smultron citron. Dessutom hade jag runt 30-40 spänn i småpengar som jag skulle växla in. Hon räknade nog fel, för jag fick 71 tillbaka från småpengarna. Så lite rikare än jag trodde blev jag, totalt 111 kronor! ^^ Räckte gott och väl till käk på Snack och ett paket cig! Good shit! På bussen på väg ner till Snack ringer jag för att förbeställa maten, så den är klar när vi kommer. Reza blev nog väldigt förvånad. Aldrig gjort så förut.

Reza har undrat några gånger om jag nämner honom i min blogg. Jag har svarat att jag nämner Snack i nästan varje inlägg, men det räckte inte. Så därför ska jag göra honom nöjd och tillägna några rader till enbart honom:
Reza är en good shit-guy som både jag och Bemma-mannen diggar som fan! Alltid glad, alltid rolig och alltid trevlig. Oavsett hur mkt dom har att göra. Alltid givmild med rabatt eftersom vi är stammisar och aldrig en dag utan att ett skämt kommer ur hans mun. Han är som en far för oss! Mohaha!

Det kommer nog bli en återkommande grej i min blogg. I varje inlägg ska jag skriva om någon som betyder/ har betytt mycket för mig. Så håll utkik! I nästa inlägg kanske jag skriver om dig?!

Måste bara tillägga att imorgon är första gången som Simon kommer sätta sin fot innanför min dörr. Han har aldrig varit hemma hos mig. Vet inte varför, men är lite smått nervös över det. Varför då? Gillar honom väldigt mycket! Var hemma hos honom i lördags, han hade fixat "Moulin Rouge" som jag bad honom om. Det blev jag väldigt glad för. ^^ Och tänka sig! Detta är första gången jag skriver i bloggen att jag tycker om honom! Har nämnt honom innan, då som friskvårds-grabben Simon! ;)

Och i helgen var ju brorsan och hans brutta Mia här i Borås, nice som fan. Var ju lite tjurig på bror, men det har vi löst nu! ^^ Dessutom kommer jag få köpa hans laptop, så snart kommer jag skaffa internet igen. I vilket fall som helst, roligt att han kom och hälsade på, och hans tjej: hur go som helst! Ingenting negativt att säga om den tjejen. Måste bara lägga in en dikt som lillesyrran skrev till Mia:

Hej Mia!
Du ja du ska vara glad för du har
en snäll och stilig karl.
Och du har allt som man kan ha.
Jag vill bara säga att jag accepterar dig.
För du är okej.

Stora ord för att komma från en 10-åring! Hon är go hon, lillskiten!

Var trevligt i söndags också. Jag, Moa, Bemma, Roni och Shiva hade lite fika hemma hos mig! Dricka kaffe/ te/ latte och snacka skit! Sånt borde man göra oftare. Både hemtrevligare och billigare än att fika på café hela tiden. Sen känns det lite mera vuxet med! Roni och Shiva kom till mig på lördagen på dagen också för första gången. Så två hemma-fikor på två dagar! Inte illa pinkat!

Dags att avrunda nu. Ska kolla på Desperate Housewives med Bemma!

Det var ett jävla liv!

Datum: 2007-10-19 Tid: 19:47:59

"Åhnej! Det kommer ett gupp emot mig!"  - Tess går och pratar i telefon. Kompisen hon pratar med frågar om hon cyklar eller nåt. "Nej, jag går!" svarar Tess. Hur många blir rädda för ett gupp? Till mitt försvar var det mörkt, och jag antar att jag var tvungen att säga det högt för att inte glömma att lyfta foten lite högre när jag går över det.

Idag gick jag och Bemma in på ICA City. När vi kommer in där står det en grupp mörkhyade som skriker o har sig. Min första tanke (som var ganska fördomsfull): Är det någon av dom som har blivit tagen för snatteri eller vad är det frågan om? Men det var ingenting sånt. Dom hade tappat bort en liten pojke. Men som tur var så hittades han.

Sen gick vi till Snack och käkade lite. Bemma bjöd, tacktack mannen! ^^ Och när vi väntade på bussen märkte jag att mina boobies nog har blivit mindre. Jag vill inte det! Blir dom för små pga simningen så tänker jag göra något åt det. Som Rachel brukar säga: Plastic is fantastic!

På bussen berättade jag för Bemma att Veronika och Shiva kommer till mig imorgon. Det gjorde jag enbart för att Roni´s klasskompis satt framför oss. Vi vet om honom, men han vet inte om oss. Bemma sa att hon märkte att han lyssnade då, och mitt i allt så ringer Roni. Tajming! ^^ Berättar att hennes klasskompis sitter framför och bestämmer mig för att hälsa från henne. Han blev förvånad kan jag säga! Men vem fan skulle inte bli det?

Nej, nu ska jag spela Stepmania innan Idol 2007 börjar. Igår fick jag AAA på en låt, och det tycker Bemma, Roni, Koffa och Mustela att jag ska vara stolt över, så då är jag det! ^^ Ska bara försöka sätta ett till trippel-a nu, för jag vet exakt vad det är som gör att det inte blir trippel-a. Frustrerande!


Stickycake, stickycake!

Datum: 2007-10-18 Tid: 16:30:51

Snacka om min förvåning när jag idag på praktiken sa till lärarinnan att jag inte ville sluta i klassen om drygt en vecka och får svaret: "Det vill inte jag heller att du ska! Du känns som en av oss nu!" Jag trodde inte att hon gillade mig ju. Så jag passade på att be henne att skriva ett omdöme om mig lagom tills jag slutar. Då har jag det på papper, och kan vara stolt över mig själv. Om nu tanten inte stod o blåljög mig rakt upp i fejjan dvs. Jag har lite svårt för henne, men anstränger jag mig för att vara trevlig och pratar med henne så är hon faktiskt trevlig tillbaka! ^^ Ungarna är så goa också, även om en del är jävliga mot andra barn med vilje, men då får man tugga in och känna sig som en riktig fröken. "Fröken". Det får mig att känna mig 55 år gammal.

Har fikat med Roni idag. Mys! Sen efter ett tag kom Kinky. Känns så bra allting! Jag har min Bemma, jag har min Veronika, jag har min Shiva, jag har min mammi, min sis. Sen andra underbara som Fidde o Malin, och andra som jag inte träffar så jätteofta. Jag har min skola att se framemot om typ två veckor. Jag har simningen. Jag har kompisar på andra ställen i landet att prata med i telefon tråkiga kvällar. Man kan nästan säga att jag har allt. Förutom pengar dårå, men vafan. Snart lite rik igen iallafall. "Nästa gång jag får pengar...." Standardfras av Tess.

Konstigt att jag kallar mig Tess i bloggen, men alla andra kallar mig Tiss. Oh well. Therese, Tiss, Tess, Tissekissen, Mannen, Bitch, Sis... Reagerar iallafall på allt förestående. ^^

I förra inlägget skrev jag ju om att sänka garden och att sluta tänka så mkt. Det kan jag göra nu, för nu vet jag hur det ligger till! ^^ Me so happy! Men luuuugnt ska det gå! ^^

Bemma har bakat kladdkaka idag. Har känt henne länge, men aldrig smakat på hennes Stickycake! Märkligt! Men today is the day! Får la se. Bra eller anus? Antagligen bra, med tanke på att alla andra tycker det. ^^

Och vet ni vad? Tess ska göra det tjejigaste hon nånsin gjort i hela sitt liv den 27e! Jag kommer få min julklapp av mammi då, en nagelförlängning! Jag kan knappt tro mig själv när jag tänker på det, men det ska bli intressant. Det är Rachels och Martinas fel! Bara för att dom har det, o dom är så fina, så vill jag med. Copycat - ajjemän! Mammi ska med göra. ^^ Sen den 29onde ska mammi hämta en chihuahuavalp som heter Daisy. Så söt! Vet inte än om jag ska följa med, men det lutar lite åt det. Undrar om inte mammi börjar bli en medelålders Paris Hilton? Mohaha! :P I love my mammi!

Yeah, that får be allt for today!

It feels good!

Datum: 2007-10-16 Tid: 21:23:33

När ska jag våga sänka garden och bara go with the flow? När ska jag kunna sluta tänka så mycket och njuta av det som finns just nu och inte oroa mig för framtiden? Oh my! Jag försöker, men det går sådär. Iallafall är det mys när jag är där! ^^

Har varit hos Veronika och Shiva idag. =) Shiva hade hittat på en sång om mig:
Tiss är söt
Tiss är snäll
Tiss är en fis!
Gulligt värre va? Haha, den ungen är go! Och så jäkla skönt att ha kontakt med Roni igen! It feels like the old times! Jag, Bemma och Roni får sno ihop en tjejkväll igen, som vi hade vid denna tiden förra året. Niice!

Sitter hos Bemma nu. Vi har varit och handlat. Jag har försökt handla så nyttigt jag kan, men det kommer väl sluta med att det hamnar i soporna som vanligt. Jag äter ju aldrig hemma. Men ska försöka skärpa mig! Iallafall så är det hur kul som helst att handla med Bemma. Vi ska göra det oftare har vi bestämt! ^^

It feels good! Vänner, familj and stuff. Förhoppningsvis det förstnämnda i detta inlägg också kommer kännas good!

See u! ^^




Omg, Tess lägger in en lista!

Datum: 2007-10-14 Tid: 22:05:50

1. Värsta känslan? Att inte känna sig omtyckt av någon alls!

2. Bästa känslan? Att man tillhör.

3. Din första tanke när du vaknar? Fan vad trött jag är!

4. Vilken ringsignal har du på din mobiltelefon? Latin Kings - Cashen kommer sen

5. Har du någonsin varit kär? Oj! Jag har nog trott att jag varit det, men inte riktigt varit det ändå.

6. Vad har du på väggarna i ditt sovrum? Tavlor på Elvis och Marilyn Monroe, en hylla med massa på, en Marliyn Monroe-klocka och tavlor som mormor gjort.

7. Vad har du under sängen? Jag kan inte ens se under den. Men jag skulle tippa på en massa damm.

8. Ser på? Desperate Housewives, Scrubs, Seinfeld och Idol får väl vara med på listan.

9. Lyssnar på? Det mesta som gör något slags intryck på mig.

10. Skriv nått smart! "Skriv nåt smart!" och "Hon har nått långt!" Fattar ni?

11. Om du fick träffa vem du ville död eller levande, vem? Jag väljer flera. Elvis, Marilyn och morfar.

12. Vad stod det i ditt senaste mottagna SMS? "Detsamma sötnos! Puss"

13. Vad vill du bli när du blir stor? Självmedveten.

14. Hur skulle dina vänner beskriva dig? Det kan dom nog svara på bättre än mig. Men envis, rolig, snäll?

15. Vilket är ditt lyckligaste ögonblick? Ögonblick? Min bästa stund är nu.

16. Vad skulle du vilja vara världsmästare i? Komma på kvicka kommentarer.

17. Vilken kroppsdel klarar du dig utan? Det jag inte är nöjd med just nu försöker jag ändra på. Klarar mig inte utan något.

18. Vilken superhjältekraft vill du ha? Äta hur mycket jag vill utan att bli fet. Omöjligt!

19. Vad är du beroende av? Människor, cig, Bemma och Snack.

20. Vad skulle du ta med dig till en öde ö? Det som står ovan på nummer 19.


Bitchig PMS kossa!

Datum: 2007-10-14 Tid: 20:04:39

I helgen var ju Jonas här. Jag är arg som fan över att jag var en grinig bitch nästan hela tiden. Jag ville verkligen inte vara det, men kunde inte ändra på mig. PMS? Har iallafall lovat Jonas att jag ska vara gladare nästa gång vi ses. Och det löftet tänker jag hålla! Var nästan så att jag inte stog ut med mig själv i helgen. Och då är det illa!

Förövrigt tror jag att jag har gått upp 150 semlor eller något. Jonas bjöd på mat ute hela helgen. Sen lite snacks till filmerna som vi hyrde. Inte bra alls. Men det ska det bli ändring på. Big time! Dessutom är det massa simning i veckan. ^^

Träffade Veronika i lördags med. Eftersom jag och Jonas ändå skulle ut till Sandared till Kinky och Veronika var i Borås kunde vi ju plocka med henne också! Åkte till Koffa och hämtade henne och passade på att byta några ord med Bemma, Mustela och Koffa. Jonas träffade ju Bemma, Veronika och Koffa på min student, och han kände igen Veronika och Koffa, men inte Bemma. Inte så konstigt kanske med tanke på att Bemma förändrats massor sen dess! Och det var nice o sitta hemma hos Kinky och bara dega. Fick se hur Veronika bodde nu med. Hade ju inte varit hemma hos henne innan. Och Shiva, den sprallmajjan! Vill alltid bara krama sönder henne när jag träffar henne! Vi lekte skola, och Shiva skulle lära oss hur man leker. Alltid bra o kunna det! ^^ 

Och idag känns det som att jag har fått massa gjort. Jonas hjälpte mig att få upp en hylla och en klocka på väggarna. Var iväg och hämtade borr och stuff hos en av mammis vänner. Sen har jag städat och hämtat syrran på Landvetter. Syrran visste inte om att jag, Jonas och Bemma skulle hämta henne, så det blev hon nog lite förvånad över. Sen skulle vi överraska henne genom att åka hem till Veronika och Shiva. Sketungen kom på att det var dit vi skulle när vi var tre minuter därifrån. Men det var trevligt iallafall, även om vi inte kunde stanna så länge. Jonas skulle ju åka hem och inte så bra om man kommer hem jättesent när man ska upp klockan sex för att jobba.

Imorgon är det praktik igen, för nu är jag frisk. Vet inte vad jag tycker om det. Bra på vissa sätt, lite negativt på andra sätt. Menmen. Det är en del av skolan man ska ta sig igenom, och lika bra att göra det bästa utav det. Bemmas praktik börjar imorgon också. Undrar hur hon kommer tycka att det är? Sen är det simning. Och efter det ska jag till Simon och kolla på film. ^^ Hela dagen planerad, men ingen annan dag är planerad än. Bara lite lösa tankar om vissa dagar.

Jag känner på mig att detta kommer bli bra! ^^

Liten undersökning om min blogg: (Kopiera och svara på frågorna i kommentarerna)
-Vad tycker du om min blogg?
-Vad vill du läsa mer om?
-Vad vill du läsa mindre om?
-Tycker du att du känner till mycket om mitt liv genom att läsa min blogg?
-Har jag sårat dig genom något jag har skrivit i min blogg?
-Påverkar min blogg dig på något sätt?

Oavsett om du brukar kommentera eller inte så kan du ju iallafall svara på dessa frågor. Vet att det är fler som läser än dom som brukar kommentera. Så ta ett modigt kliv framåt och visa upp dig på Tess blogg-catwalk! ^^

Inte mkt som hänt denna veckan, men mys ändå!

Datum: 2007-10-11 Tid: 21:14:25

Allt rullar på i sin vanliga takt. Praktiken har börjat, kanske ingen höjdare att man gått o blivit tvärförkyld. >_< Men det börjar ge sig nu som tur är. Så ska försöka gå dit igen imorgon.

Imorgon kommer även Jonas ner! ^^ Det ska bli roligt! Har inte träffat honom sen i december, nästan ett år sen nu ju. För er som inte vet vem jag snackar om är det en kille som jag träffade från nätet 2004. Blev även gravid med honom (men fick missfall). Så äre!

I fredags kollade jag på film med Rachel, hon sov hos mig. En liten girliekväll! Hon är go den tjejen! Sen i lördags blev det sova lääänge! (För länge) Men gick en promenad med Bemma ner till Snack för en kvällsfika! ^^

Har fikat och kollat på film med Simon, en av friskvårdsgrabbarna. Det har vart nice! ^^ Han är go!

Jag har faktiskt inge så mkt att skriva! Konstigt, med tanke på att det var en vecka sen jag skrev senast!

Klantigt värre!

Datum: 2007-10-04 Tid: 19:54:53

Hade idrott idag. Kul som fan! Vi spelade typ handboll med en frisbee! ^^ En ur motståndarlaget skulle ställa sig i vårat mål, och en av våra gubbar skulle ställa sig i deras mål. När målvakten fångade frisbeen blev det mål. Fångade dom den inte blev det inge mål. Och målvakterna fick bara hålla sig inne i målet. Mkt mål där! Kan ju stolt berätta att jag skyddade vårat mål från att motståndarna scorade så pass bra att jag till och med fick beröm för det! ^^ Både av skolkompisar och av läraren. I still got it! Fast däremot skadade jag knät idag, igen! Skulle hoppa o ta frisbeen från motståndarlaget, men när jag landade så landade jag på fel knä. Nice! Not! Så haft ont i vänster knä, och ont i höger häl. Haltar fram som en gammal kärring! >_< Not so funny!

Har varit lite av en sorgens dag idag. Sista dagen på fyra veckor som jag får träffa friskvårdsgrabbarna. Dom är lediga imorgon, och på måndag börjar våran praktik, som pågår i tre veckor. Sen efter det är det lov. Men man kan ju alltid styra upp en fika lite då o då! ^^ Me like those guys a lot! ^^

Höjden av klantighet satte jag ribban för idag! När jag skulle möta Bemma för att ta bussen ner till Snack höll jag på att snubbla på ett övergångs-ställe-streck! Hur lyckas man? Hur högt kan ett sånt vara? Några millimeter!? Ja, jag säger då det. Gosh!

Nepp. Nu ska jag och syrran gå hem till mig. Hon ska sova hos mig inatt! ^^ Mys!
So byebye for now!

Höst

Datum: 2007-10-03 Tid: 12:58:19

♣Åhnej, åhnej, åhnej och åhnej! Hösten börjar komma, och likaså höstdeppet! >_< Jag som hade bestämt mig att hålla mig ifrån det i år. Och jag ska klara det! Jag ska fanimej inte vara något deppig!!! Men... för att inte bli det behöver jag hjälp! Så därför, mina kära läsare och vänner, måste ni visa mig att jag inte är själv! Ett litet fint sms kan räcka för att göra min dag. En förfrågan om att ta en fika eller vad som helst! Ni behöver ju inte, men om inte Tess ska sitta hemma och skala banan och stirra in i väggen hela dagarna så är det nog nödvändigt!

Jag hatar höstdepp! Det är inte så att jag går ner mig totalt, som i en riktig depression. För mig är det mer som att allting handlar om mig, och att ingenting i mitt liv är bra. Jag vet att det bara är mitt hjärnspöke Karl-Oscar som tänder dom tankarna, och att mitt liv är så jävla mkt bättre än en del andra människors. Och även hur mkt jag än försöker förhindra att Karl-Oscar våldtar min hjärna så går det inte så bra alla gånger.

Okej, jag kan ju kanske erkänna att detta inlägg är lite överdrivet, men höstdeppet har börjat smyga sig på. En vän skrev ett mess som började "Jag sa ju till dig...." och då kom tanken: "Är hon sur på mig?". Det är helt sinnessjukt!

Till något lite roligare kanske. Var o simmade igår. Mums! säger jag bara. Det finns många snygga manskroppar att titta på där. En del är så fina så man glömmer bort att kolla vart man simmar, slår huvet i bassängkanten och nästan drunknar. Det är väl kanske inte så bra, men samtidigt: Skulle jag drunkna så kan man ju alltid hoppas på att någon av dom fina manskropparna kommer till min undsättning och gör mun-mot-mun metoden. ^^

Sen så är min vän Jonas en räddande ängel! Me like him! Jag gillar när vänner ställer upp när dom faktiskt kan. Och jag gillar att ställa upp själv med. Fast det kanske inte är så ofta jag har möjlighet till det. Iallafall inte när det gäller pengar, jag som är fattigare än kyrkråttan August!♣


Catsand in my stomach.

Datum: 2007-10-02 Tid: 12:26:52

Har ni tänkt på att det går verkligen inte att döda någon med fingerknäppningar? Jag och några till försökte döda Gössa med det i luften, ca två meter ifrån honom, men han fick inte ont nånstans! Attans! (Nej, men usch vad illa det där lät!) Detta hände på Vischys och Björns fest uppe hos CooCoo. Dessutom hände det mer roliga saker, men det orkar jag inte lägga in... Fast en sak är ett måste:
17-årig brud utbrister:
-Jag får ju förfaan aldrig hångla!
(Under kvällen hånglade hon med ca. 7 pers!)

Var och bytte till ring i läppen igår. Nice as hell, Me like! Bara det att det är lite svårt att äta. Man ska inte äta kladdiga saker, det bara fastnar. Inte bra, inte bra! Och inte fräscht heller för den delen... Uäck! 

Simning igår, simning idag, simning imorgon och på torsdag, och sen på söndag. Wiie!

Avslutar med att skriva in min sköna låt jag skrev för ett par veckor sen:
Catsand,
in my stomach.
It is growing.
Its a tumor.
Catsand,
in my stomach.
It is growing.
I am crying

Fett bäst!