krångel

Datum: 2009-08-31 Tid: 22:10:25

Ush vad jag ogillar när saker och ting krånglar! Datorn min är snart ett minne blott, vet inte hur många gånger jag velat skicka in helvetet i väggen. Men det ska jag nog inte göra, kan bli en dyr historia.

Har hittat en lägenhet som jag verkligen vill ha! En insatslägenhet på Sjöbo, skitfin! Antingen ska jag försöka ta ut en semesterdag när visningen är, eller så skickar jag dit min mammi. Fast semesterdag låter ju helt klart mer lockande ;) Skulle vara underbart iallafall att få den lägenheten, får hoppas bara att det inte blir en alltför stor budgivning = prisökning.

Snart är det dags för sängen. Får inte bli en sen kväll ikväll, då kommer jag vara död på jobbet imorgon. Yao, det var väl det enda jag hade o säga för tillfället. Bye!

middag och shopping

Datum: 2009-08-31 Tid: 18:19:14

Det blev både mat och efterrätt. Mums! Men vi rullade därifrån. Helt plötsligt var vi på sko-jakt, Emma ville ha ett par högklackade. Jag har känt henne i 6 år nu, och detta är nog första gången jag sett henne gå i klackar! Coolt! Hon köpte ett par fina iallafall, vi får väl se när man ser henne gå i dom ordentligt utomhus.

Gick till Åhlens bara för att kika. Kommer därifrån med en rosa teflonpanna med röda prickar, 4 små rosa skålar med vita prickar, en skitful (men på nåt sätt söt ändå) spargroda, ett paket bläckpennor i olika färger och ett block. Jag såg, Emma sa "köp!" så jag köpte. Skoj o spontanshoppa ibland ^^

Nu ska jag sätta mig och fylla den fula grodan med alla mina småmynt, sen vankas det bara slöeri resten av dagen. Nice life!



Några av mina inköp. (Bilder från www.ahlens.se)



bakpotatis med skagenröra!

Datum: 2009-08-31 Tid: 14:35:41

Halv fyra ska jag ner till stan och käka med Emma. Jag antar att vi båda har bestämt oss för vad vi ska äta. Bakpotatis med skagenröra på Orion! Att äta det är så jäkla gott, så jäkla mättande och så jäkla "jag-vill-ha-efterrätt"! Så det blir svull-dag idag! Like it!

Annars vaknade jag sent idag. Är jättetrött nuförtiden. Jobbigt som attans! Men det gör inte så mycket, skönt o sova ju!

Vi höööörs!


Vår konversation på msn

facebook

Datum: 2009-08-30 Tid: 20:15:48

Jag är nog en av dom få i min ålder kvar i Sverige som inte har Facebook. Funderar på o skaffa det nu faktiskt, endast pga en anledning: Min farmor har Facebook!

i dont get it!

Datum: 2009-08-29 Tid: 16:00:39

Jag har ju skrivit i bloggen om en kille som brukar komma upp mitt i natten och ta en kaffe och tjöta skit. Nu har han flickvän, och det betyder tydligen att nattfikorna är slut. Okej? Kan man inte umgås bara för att det är natt? Jag förstår inte riktigt. Det kan ju inte handla om att visa sin flickvän respekt som han beslutat sig för detta. Han har varit tillsammans med henne innan, och då talade han inte ens om för henne att han brukade komma upp hit ibland. Men det tyckte inte jag var min sak att lägga mig i om. Nej, jag vet inte riktigt. Tycker bara det är synd. Så nu måste jag skaffa mig en ny natt-fika-polare.

Och på tal om detta: Hur kommer det sig att om en kille och en tjej är vänner, så tar folk för givet att de är tillsammans vid första anblicken? Jag har en fd vän och många (vi snackar över ett tiotal) trodde vi var tillsammans. Till och med polisen sa en gång "Antingen får din flickvän hoppa över till dig eller du till henne" när vi gick på varsin sida av ett staket mitt i en väg.

Har du svar på mina frågor, shoot!


Kompisar eller ett par?

min födelsedag

Datum: 2009-08-28 Tid: 23:49:32

Det blev en bra födelsedag idag, trots att jag inte gillar att fylla år. =) Började med att följa med mammi och hennes granne Simon till hans föräldrars sommarplace (långt åt helsicke bort) och käkade pyttipanna. Lite ovanligt sådär :P Men det var nice!

Sen har vi fikat på Snack, Jag, Emma, Linus, T, Jojje och Koffa. Fick fina presenter =) En Marilyn Monroe-figur som nickar på huvet av Emma, ascool! Sen ett askfat som hostar när man lägger ciggen i "hållaren" eller vad man ska säga av Jojje, och en bok "Alkemisten" av Koffa. Tackar!

Vi gick och spelade biljard sen, men pga lite saker orkade jag inte spela så mycket, så kollade mest på. Men trevligt har jag haft det iallafall =)

Av fader min har jag fått pengar, likaså av farmor och farfar. Antar att mormor skickat en slant till mammis adress med. Och mammi har beställt jättefina tallrikar till mig i present som jag önskade mig.

Tack för alla gratulationer och presenter =) Men nästa år så fyller jag inte, okej!? ;)

grattis till mig!

Datum: 2009-08-28 Tid: 15:45:19

Idag blir jag 24 år ung! Så grattis till mig!


telefonsamtal med... någon!?

Datum: 2009-08-27 Tid: 18:13:41

Hemtelefonen ringde. Jag svarar.
- Hej det är Therese.
- Hej, jag söker Simon.
- Han bor inte här längre.
- Nähe, varför inte då?
- Öööhm, vi har gjort slut och jag hyr lägenheten av honom i andra hand?! (Tänkte: Vadfan har du med det och göra?)
- Aha, ursäkta att jag frågade. Men då måste jag fråga vart du får dina tv-kanaler ifrån?
Här är tanken i min skalle att det är radiotjänst eller liknande, så jag svarar:
- Jag äger typ ingen tv.
- Okej, jag förstår, hej då *klick*

Killen presenterade sig inte, varken med namn eller vart han ringde ifrån. Dålig stil!

ibland säger jag konstiga saker!

Datum: 2009-08-27 Tid: 17:29:30

Exempel 1: Det vore coolt om lesbiska tjejer hade magiska fingrar som kunde spruta sperma! (Min tanke var att då behöver de ju ingen karl som hjälper till om de vill ha barn.)

Exempel 2: Det skulle ju kanske vara bra att köpa hem lite kattmat! (Det var när jag och Emma handlade mat. Tilläggas bör väl att jag inte äger någon katt!)

allt i virrvarr

Datum: 2009-08-27 Tid: 10:04:55

Jag vet inte ens vilken dag det är idag. Onsdag? Torsdag? Torsdag var det visst, kunde datorn visa mig. Så bra!

Stackars Cheri, mammas valp, har varit in akut på djursjukhuset här i Borås. I förrgår var hon helt borta när Moa kom hem från skolan, mammi var inne i stan med mig. Som tur var kunde mammis granne skjutsa in Moa och valpen och möta upp oss, när Cheri kom in var hon nästintill medvetslös. Jag tror inte hon hade klarat sig om inte grannen hade kunnat köra. Nu mår hon bra igen, gudskelov!




tröttna på sig själv.

Datum: 2009-08-24 Tid: 19:43:02

Idag hade jag läkartid. En planerad sådan sen en tid tillbaka. Sjukanmält mig i förväg hade jag gjort. Helt i onödan. För min tid blev flyttad tills imorgon pga att läkaren var sjuk. Men då var det försent för att ens åka till jobbet. Jahaja.

Åkte med mammi upp till Hulta till några av hennes vänner istället. Fikade och träffade en gammal bekant jag inte träffat på länge. Och gosade med en bebis. End of chapter one.

Åkte ner på stan och träffade Emma och Linus. Fika på Orion. Och idag har jag varit så jobbig att jag tröttnade på mig själv. Jag kan göra det ibland. Vid sådana tillfällen säger jag saker som man inte ens borde komma på att säga. Och istället för att sitta tyst så ploppar dessa saker, som är bäst att vara osagda, ur munnen som elaka grodor. Inte för att jag säger något elakt, men det är bara helt konstiga saker. End of chapter two.

Nu ska jag bara ta det lugnt, blir tidigt i säng för mig idag! End of chapter three.

nattliga äventyr

Datum: 2009-08-24 Tid: 00:35:05

Nyss hemkommen från ett nattligt spontanbesök på Mc Donalds. Drog med Jojje och Fidde dit, och det var både gott, mättande och väldigt onyttigt! Nu blir det till att krypa ner under täcket! God natt! ^^

vad svarar man?

Datum: 2009-08-23 Tid: 23:33:07

Fick ett meddelande på ett community jag är medlem på:

"hej Tiss! skulle väldigt gärna bli din tejpfånge! det innebär att jag kommer passa upp på dig. genom massage, vara fotpall, vara kudde, servera dig , laga mat mm... När jag inte gör sånt så är jag tejpad från axlar till anklar (med plastfolie under tejpen som skydd för huden). Och då tillgänglig för dig att busa, retas och sitta på och kittlas med mm."


Denna person gav mig detta förslag. Vad svarar man?
Nej tack!!?
Eller så svarar man ingenting!

igge igelkott!

Datum: 2009-08-23 Tid: 22:54:22

En igelkott tog sig in på min balkong nyss. Snacka skrajj jag blev! Fick fösa bort den med skurmoppen o jäklar vad hjärtat slår! Dom är ju läskiga dom där! Dom är väl söta på gräsmattor eller liknande, men på min balkong blir den automatiskt en mördarmaskin! (Och i helvete heller att jag tog kort på den, så inga bilder får ni! Skurmoppen var lagom lång för att jag skulle känna mig något sådär säker på att den inte skulle anfalla mig) Ringde även T och frågade hur man skrämmer iväg igelkottar. Han kallade mig både mes och fjant.

Jaja, jag är väl mes då...


Fast denna bilden är dock söt ^^


min bror tatueraren

Datum: 2009-08-23 Tid: 21:11:55

Gör lite reklam för min bror och hans tatuerande




domen om Emmas pojkvän

Datum: 2009-08-23 Tid: 21:10:03

Nu har jag kommit fram till ett domslut om Emmas pojkvän. Sicken trevlig jäkla pöjk! Glad, humoristisk, söt mot Emmalainen, trevlig, pratglad, skäggig och allmänt go. Och så tycker han om popping candy! Det kan nog inte bli bättre tror jag.

Linus:

Erkänn att mina Paint-skills äger!



grillning av ny pojkvän!

Datum: 2009-08-23 Tid: 14:23:37

Nu blir det faktiskt en fika nere på stan med Jojje, Emma och hennes pojkvän Linus. Detta blir det första mötet med Linus då jag kan ta tillfälle i akt att grilla honom och se vad han har för avsikter med min bästa kompis! ;) Återkommer med domen senare... dot dot dot

public enemies

Datum: 2009-08-23 Tid: 13:34:38

Det blev Public enemies igår. Och visst, den var väl bra, men alldeles för lång! Hade kunnat korta ner den massor men ändå ha med det relevanta liksom. Oh well. Kul att hitta på något annorlunda ändå.

Just nu har jag inte mkt roligt att tillföra här i bloggen. Får se om jag har det lite senare. Tveksamt.

bio

Datum: 2009-08-22 Tid: 13:53:15

Idag blir det bio med T. Vet inte riktigt vilken film vi ska se, men lutar åt Public enemies. Får väl se om den är bra. Vad ska ni göra ikväll?

massa fikor

Datum: 2009-08-21 Tid: 17:37:42

Jag är riktigt trött! Dagarna liksom snurrar ihop sig och jag kommer knappt ihåg vad som hänt vilken dag.

Igår sjukanmälde jag mig. Låg med migränliknande huvudvärk hela natten så fick inte mycket sömn inte. Men det tog jag igen på morgonen. Bestämde fika med EK vid lunchtid, det var nice =) Fikade på "Kaffe akademin", ett litet men ganska så sött fik. När vi fikat klart tog vi en sväng i stadsparken, bara snacka massa. Sånt är skönt tycker jag! ^^

Åkte upp till Sofia sen. Fika nummer 2. Alltid lika kul o snacka skit med henne ^^ Och att hon är så rak också, nåt jag verkligen gillar =)

Fika nr 3 blev med min kollega M och ex-kollega J. Man borde på något sätt umgås med sina kollegor oftare på fritiden. Varför jag tycker så kan jag inte riktigt förklara.

Och idag har det varit jobb. Ett ganska gött pass ändå. Inge större o klaga på. Men nu ska jag ta mig något o käka, sen enbart slöa. Idag gör det inte så mkt om det inte händer något faktiskt. Skulle fikat med Martin, men får inte tag på honom. Jaja, kvittar la!

i love my cutiepie!

Datum: 2009-08-21 Tid: 17:15:08

Har ju lovat några bilder på Viggo, och de kom väl lite senare än vad jag tänkt. Har helt enkelt inte orkat. Men bättre sent än aldrig, huh!?












ush

Datum: 2009-08-19 Tid: 22:17:49

Nu vet jag varken ut eller in. Fyfasiken!

trevlig fika

Datum: 2009-08-18 Tid: 21:32:32

Nyss hemkommen från en liten fika med my bff Emma ^^ Haha, bff-ordet har satt sig på min hjärna! Det var iaf nice att träffa Emma, snacka av sig lite för just nu är jag både förbannad, irriterad och vilsen. Emma är bra att prata med då =) Sen gick vi en sväng i stadsparken, riktigt mysigt!

Snart ska jag sova. Det är ju riktigt skönt att sova tidigt när man jobbar dagen efter! Varför har jag valt att vara vaken till tolv, halv ett innan? Man är ju snortrött sen!

Oh well. Vi hörs imorgon!

grattis!

Datum: 2009-08-18 Tid: 18:35:05

Grattis till min kusin Kai och hans fru Lena till barn nr 2! En flicka som ska heta Jenna =)

home again!

Datum: 2009-08-18 Tid: 18:26:47

Nu är man hemma efter ett trevligt dygn hos mammi! Var skitkul att Kimpah och Viggo kom ner, men förbannat trist att de inte "kunde" stanna längre. Oh lord säger jag bara! Lägger iallafall in bilder på Viggo lite senare ^^

Imorgon är det dags för jobb igen. Fun? Noo!

visst är denna bilden fin??

Datum: 2009-08-17 Tid: 21:17:07




fotboll och blöjbyten

Datum: 2009-08-17 Tid: 20:23:05

Nu har vi precis varit och kollat på Moa's fotbollsmatch. Jag, Kimpah och mammi stod och hejjade som tusan. Dock förlorade tjejerna med 5-3, men efter att vi började hejja på dom så spelade dom mycket bättre! Det pratade även tjejerna i omklädningsrummet sa Moa sen =) Och Moa är riktigt duktig som back. Vågar gå på och försvarar riktigt bra!

Viggo är ju så sööt med! Fasters lilla charmtroll =) Och jag typ rockar på blöjbyten och påklädning! ^^

Nu ska jag försöka dra med de andra till Ile's och mammi's gamla stuga. Den är nymålad och jag vill se hur den ser ut ^^

Tjo på er!

wiie!

Datum: 2009-08-17 Tid: 16:06:14

Snart kommer Kimpah, my brotha o hämtar mig. Vi ska ut till mammi och bara umgås, like the old days! Självklart har han Viggo med sig =)


god natt!

Datum: 2009-08-16 Tid: 19:58:40

Nu ska jag krypa ner under täcket och kolla på en film, sen sova! Natti! ^^




för alla killar som propsar på det! ;)

Datum: 2009-08-16 Tid: 19:56:52

Ett förälskat par var ute och gjorde stan. När det är hennes tur att beställa så berättar hon för sin käraste att hon har hört talas om en ny fantastisk drink som han bara måste prova! Sagt och gjort, han går givetvis med på detta nyfiken som han är och hon återvänder snart till bordet med en öl till sig själv och två små glas till honom. I det ena glaset är det Bailey´s och i det andra en skvätt limejuice. Med glasen följer följande instruktion: Tag en munfull av Bailey´s och låt den rulla runt i munnen en stund innan du sköljer ned denna med limejuicen! Han tycker inte att detta låter något vidare, men hans flickvän är väldigt övertygande och hävdar att detta måste testas... Nåväl...Han tar en slurk Bailey´s. Den känns varm och len mot gommen. Sedan tar han limejuicen och då sker följande: Efter 0,1 sekund: Det gräddiga i Bailey´sen börjar att skära sig. Efter 0,3 sekund: Han blir lika grön i ansiktet som limejuicen. Efter 0,6 sekund: Med stor möda tvingar han sig till att svälja sörjan!!! Försiktigt viskar hon i hans öra: "Den kallas Blowjob revenge"

haha!

Datum: 2009-08-16 Tid: 17:17:01

…även stoltheten
Tåg från Gävle till Stockholm

Två tjejer och en kille, alla ~20 och lite smått berusade, kliver på tåget.
Tjej 1: Det ser ut som du tänker på nåt.
Tjej 2: Jag fundrar bara lite.
Killen: På vaddå?
Tjej 2: Asså… Om man kan äta surströmming och spenat då kan man fan svälja…

Haha, tycker dock att det är något som killen skulle ha sagt ;)

Nu är jag hemkommen från jobb och mathandling. Såhär mycket mat jag har nu har jag nog aldrig haft hemma samtidigt. Gött mos! Idag ska jag testa på det här, enkelt och låter gott =)

Jag suger verkligen på att komma på mat att köpa hem, och ännu värre på att laga till det på något roligt sätt! Så dålig fantasi. Jag borde ha någon som inspirerar mig!

Ikväll blir det bara lugnt. Jobbar imorgon med och sen är jag ledig en dag. Det med det braiga schemat verkar det ju inte bli något av. Kommer säkert bli en massa ändringar, jag vill inte det! Kommer säkert inte ens få ha min schemarad kvar, den som var så bra på det nya schemat. En kollega som bara vill jobba 70% vill roffa åt sig den. Jag säger bara det, jag jobbar max 80-85% efter att det nya schemat börjar gälla. Mer än så orkar jag faktiskt inte. "Var glad över att du har ett jobb!" får man ofta höra. Visst, men det jag hör när folk säger så är bla, bla, blaaaah!

Great, nu blev jag på dåligt humör med. Skitans!




finns det bara idioter här på Trandared?

Datum: 2009-08-15 Tid: 20:28:54

Man kan ju börja undra. Inatt var det någon tjomme som stod och skrek väldigt aggresivt mot ett fönster högt upp i denna byggnad. Nyss var det en man med hjälm som ledde sin cykel på gångbanan här utanför som muttrade att "det var ju jävligt onödigt, jävla skit, mutter mutter mutter". (Han tystnade dock när han såg att jag kollade på honom.) Och på andra sidan vägen var det en karl som inte kunde säga annat än "Hallå... hallå. Haaaallå!" Trandared som alltid varit en lugn o skön plats börjar bara bli märklig nu ju...

Och nu säger jag god natt! Har inte lagt mig såhär tidigt sen jag vet inte när. Skönt ska det bli iaf! =)

me so tired!

Datum: 2009-08-15 Tid: 19:51:02

Nu... är... jag... såå... trött! Så inom en timme blir det sova. Kommer sova som ett litet barn. Har inte sovit på över 30 timmar, förutom en halvtimma när jag kom hem.


Viggo sötungen!

vatten = bajs, vin = hälsa

Datum: 2009-08-15 Tid: 16:41:46

Som Benjamin Franklin sa:
I vin finns kunskap,
I öl finns frihet,
I vatten finns bakterier.

I flera noggrannt kontrollerade forskningar, har vetenskapsmän demonstrerat att om vi dricker 1 liter vatten om dagen, så har vi efter ett år fått i oss mer än 1 kg Escherichia coli (E coli) bakterier. Med andra ord, så har vi konsumerat 1 kilo bajs.

Den risken finns INTE när vi dricker vin & öl (eller tequila, gin, rom, whiskey eller annan alkohol) detta för att alkohol måste genomgå en reningsprocess bestående av kokning och filtrering av alla bakterier.

Kom ihåg:
Vatten = Bajs
Vin = Hälsa

Därför är det bättre att dricka vin och prata nonsens, än att dricka vatten och bli fylld med skit.

Du behöver inte tacka mig för denna värdefulla information, jag ger den som en service till allmänheten.




varning och boktips!

Datum: 2009-08-15 Tid: 16:05:25

Jag säger bara såhär: Är klockan redan ett på natten, börja då inte läsa en bok för att "varva ner" innan du ska sova och jobba dagen efter. Det misstaget gjorde jag inatt. Började läsa När blodsbanden brister av Hanna Svensson, och jag kunde verkligen inte sluta läsa. Tiden bara försvann och när jag väl kollade på klockan var hon halv sex på morgonen. Ingen idé att försöka sova då ju. Så jag läste klart boken helt och hållet. Det straffade sig dock när jag slumrade till på jobbet när vi kollade på friidrott!

När blodsbanden brister
Hanna var säker på att hon hade mött mannen i sitt liv. De gifte sig nio månader efter att de hade träffats. Veckorna innan bröllopet visade Peter upp sina aggressiva sidor och sitt onormala kontrollbehov. Hon gav, trots allt, äktenskapet en chans med tanke på barnet hon väntade. Efter två års äktenskap tvingas Hanna ge upp drömmen om kärnfamiljen. Hennes liv förvandlas till en riktig mardröm efter separationen. När Lukas börjar träffa sin pappa på egen hand mår han sämre och sämre. Vid tre års ålder kunde han sätta ord på, och berätta vad som faktiskt hände hemma hos Peter. Hanna tvingas lägga ett fasansfullt pussel. Följ Hannas kamp för att skydda sitt barn, utan stöd från samhället.



Gillar du verklighetsbaserade böcker ska du läsa denna!
Du kommer häpna över det svenska rättssystemets oförmåga
att se till barns bästa här i samhället och jag blev förbannad
mååånga gånger över hur dumma i skallen folk kan vara >_<



säger godnatt med några bilder på min söta brorson

Datum: 2009-08-14 Tid: 23:53:55









Så ser lilla Viggo ut när han härmar brorsans miner =)
Bilderna är printscreenade från Mias bdb.
Min brorson börjar bli stor. Ett halvår 23/8 =)
Och om typ ett halvår blir jag ju faster igen! ^^


magnus betner

Datum: 2009-08-14 Tid: 22:37:05

Han är förjävla härlig, äkta min humor! ^^







Helt enkelt så jäkla bäst!

family guy in my heart

Datum: 2009-08-14 Tid: 22:09:31

Family guy in my less than three! (<3)


haha, sicken dålig förlorare!

Datum: 2009-08-14 Tid: 22:02:47

Denna tanten är ju riktigt missnöjd! Fast jag skulle nog reagera lite liknande faktiskt för det fjuttiga priset :P




middag och tandvärk

Datum: 2009-08-14 Tid: 20:44:13

Nu har jag ätit middag med T på Oliven. Förbannat gott var det =) Åt kycklingfilé på spett med friterad klyftpotatis och tzatziki. Tyvärr var han tvungen att åka till jobbet nu, han låg efter med lite tjaffs. Usha! Men lika bra det kanske, jag måste fixa matlåda tills imorgon jag. Får bli pannkakor! Mums!

Jävla tandvärk jag har åkt på också! Det gillar jag inte alls sörrö. Har tagit en alvedon, får hoppas att det går över. Annars får jag ringa farbror tandläkare, och den historian kan bli dyr. Har nämligen tandvärk till och från, så det behövs nog renoveras lite i käften min. =(

Dags o fixa pannkakssmeten. Mammas recept är godast! (Det tyckte ungarna på gården när vi va små med!)

ring mig inte när jag sover

Datum: 2009-08-14 Tid: 14:58:12

Idag vid tio-tiden ringde en snubbe och meddelade att min telefon jag köpte från blocket har kommit. Kruxigt bara att jag låg och sov och uppfattade inte riktigt vart jag ska hämta den. Någonstans vid resecentrum vet jag, men kan inte komma på något ställe där i närheten som man kan hämta ut saker. Jaja, ska snart åka och se om jag hittar. Konstigt att jag inte har fått någon avi dock.

Någon som kan tipsa om någon bra blogg? Har tröttnat på de flesta jag läser. Tror faktiskt att hela bloggfenomenet kommer dö inom de närmsta åren.

åska är mysigt tycker jag!

Datum: 2009-08-13 Tid: 23:46:02

Idag har det verkligen åskat här i Borås! Blixtarna slog ner och direkt efter kom dundret, så det skallrade i rutorna. Vet inte riktigt varför, men jag bara älskar åska! (Stängde av tvn och datorn och läste en bok i sängen istället, Pittstim. Den var underhållande må jag säga. Funderar på att fixa Fittstim med, har inte läst den än.)

Jag är glad över att jag inte är en av dom som är rädda för åska. Känner några som är extremt rädda och det måste ju vara jobbigt nu med tanke på att det har åskat mycket nu de senaste dagarna. Själv njuter jag för fulla muggar och vill helst gå ut om det inte regnar för mycket. Idag både regnade det och haglade. Riktigt skitväder med andra ord, men jag tycker om det =)

Peter kom ju hit igår =) Riktigt nice att träffa honom igen. Vi åkte och hyrde filmer: Fifty pills, Postal och Marley & jag. Vi kollade dock bara på de två första. Vill ni se en riktigt skruvad film måste ni se Postal! De snubbarna som skrev manuset måste ju vart höga som hus ^^ Tyckte iallafall om båda filmerna, den tredje tänkte jag kolla på imorgon ^^

Nu är det dags att sova. Nattinatt!




my day so far

Datum: 2009-08-13 Tid: 18:48:00

Detta har varit en riktigt slö dag, vilket har varit väldigt skönt! Ska träffa T om en stund dock =)

Har fått hem ett nytt schema-förslag från chefen. Och jag gillart! Ser ut som att det nästan inte kan bli bättre. Lovely!

Ne, har inte mycket mer att skriva. Ha det gött!

ny tv o grejjer!

Datum: 2009-08-11 Tid: 21:33:54

Idag var en lika seg dag på jobbet som igår. Gud, jag hoppas att hon inte kommer vara där länge! Imorgon kvar, sen är jag ledig i två dagar =) Och imorgon kommer Peter hit, shit va längesen det var vi umgicks. Mycket för att han har jobbat på andra ställen är Göteborg som han brukar.

Träffade Emma idag också! Joy! Hon är äntligen hemma från den jävla finlandsbåten, för evigt! Eller ja, iallafall tills nästa sommar. Roligt o träffa henne igen ju =) My BFF! Sicket uttryck egentligen...

Och så har jag köpt Sofias platt tv =) Den är så fin! Tack för att du frågade mig, känns som att jag gjort ett riktigt kap ^^ Och snälla, snälla, snälla Jonas hjälpte mig att lägga alla kanaler och sånt på plats, sånt gillar inte jag att försöka mig på. Det är äkta karlgöra! Såhär ser tvn ut:

Färgen heter svart pianolack ^^

Nu ska jag hoppa in i en dusch, och sen sova. Varför kommer jag aldrig i säng i tid? Ush!

åska igen =)

Datum: 2009-08-10 Tid: 23:49:44

Nu ska jag släcka alla lampor, krypa ner under täcket och lyssna på åskan ^^ Mysigt värre! =)

lite drinktips!

Datum: 2009-08-10 Tid: 22:58:56

För er som har tröttnat på de vanliga och tråkiga drinkarna har jag några tips. Läs, inspireras och ta en sväng till bolaget vettja! ^^

TEQUILA BJÖRN BORG
6 cl Tequila
Salt och citron.
Ta citronen mellan vänster pekfinger och tumme. Häll salt i gropen som bildas mellan pekfinger och tumme. Håll sexan med tequila i höger hand. Sätt näsan mot saltet och sniffa in det, svep snapsen, kasta upp citronen i luften och serva iväg den mot bartendern.

RYSK TEQUILA MED KNACK
1 liter vodka
1 citronskiva
Halsa flaskan, knacka i bordet och titta på citronen.

PAJALA SUNRISE (variant)
Ett glas hembränt med en falukorvsskiva på kanten.

PAJALA SUNBURN
Ett glas hembränt med en stekt falukorvsskiva på kanten.

ATOMUBÅT (Norrländskt recept)
1 stort ölglas med hembränd sprit
1 st snapsglas med öl
Häll upp spriten i ölglaset, fyll snapsglaset med öl. Släpp ner snapsglaset i ölglaset. Drick och glid in i dimman.

FINSK CHAMPAGNE
Ett helrör Finlandia
En treo
Stoppa treon i helröret. Voila!

FINSK SOMMARSOPPA
Koskenkorva i en blommig tallrik.
Ät med sked. OBS! Skippa skeden om du har bråttom.

FINSK VUXENPIGGELIN
1 stort glas vodka
1 st Piggelin (isglass)
Ta en tugga av piggelinen och svep glaset med vodkan. Häll upp ett nytt glas och upprepa proceduren tills glassen är slut.

HEMGLASS
1 st GB Sandwich
3 cl vodka
Coca Cola
Placera glassen i ett grogglas, häll i vodkan och fyll glaset med colan. Nynna hemglassmelodin och avnjut sedan.

KAFFEKASK (Norrländskt recept)
1 st sockerbit
Kaffe
Hembränt
Släpp ner sockerbiten i den tomma kaffemuggen. Häll i kaffe så du inte ser sockerbiten. Fyll på med hembränt tills du kan se sockerbiten igen. Slappna av och njut.

Ha en trevlig kväll!

gissa-leken!

Datum: 2009-08-10 Tid: 22:29:45

Som jag skrivit innan har ju Emma redan köpt min födelsedagspresent, och hon skulle skicka bild på en liiten del av den varje vecka. Dock har hon varit seg på den fronten, men nu har jag fått andra bilden iallafall. Vad kan detta vara?

Första bilden:


Andra bilden:

månadens horoskop

Datum: 2009-08-10 Tid: 20:49:46

Vattumannen (21/1-18/2) Du är uppfinningsrik och du lutar åt progressivitet. Du ljuger mycket och ofta. Du upprepar samma misstag gång på gång eftersom du är korkad. Alla tycker att du är ett jävla svin.

Fiskarna (19/2-20/3) Du är en pionjär och tycker att de flesta människor är skithuvud. Du är snabb att ge igen, otålig och full av goda råd. Det enda du gör är folk du möter förbannade. Du är snarstucken.

Väduren (21/3-20/4) Du har livlig fantasi och tror ofta du är förföljd av Säpo eller PRO. Du har lite inflytande på dina vänner och folk avskyr dig för att du skryter med den lilla makt du har. Du saknar självförtroende och du är en allmän nolla.

Oxen (21/4-21/5) Du är praktisk och ihärdig. Du äger stor beslutsamhet och arbetar som fan. De flesta tycker att du är envis och tjurskallig. Du är bara en jävla kommunist.

Tvillingarna
(22/5-21/6) Du är intelligent och snabbtänkt. Folk gillar dig eftersom du är bisexuell. Du tenderar att vänta dig för mycket tillbaka i förhållande till vad du ger. Det innebär att du är en snål jävel. Tvillingar är ökända för incest.

Kräftan (22/6-22/7) Du är sympatisk och förstående när det gäller andras problem, vilket gör dig till en lättlurad sate. Du skjuter alltid upp saker. Det är därför du alltid kommer att gå på A-kassa och tära på samhället. Alla som sitter i fängelse är kräftor.

Lejonet (23/7-23/8) Du ser dig själv som en född ledare. Andra ser dig som en idiot. De flesta lejon är bråkmakare. Du är fåfäng och tål inte kritik. Din arrogans är direkt vedervärdig. Lejon är tjuvaktiga slynor och får ut mer av onani än sex.

Jungfrun (24/8-22/9) Du är den logiska typen och hatar oordning. Din pedantiska attityd gör dina vänner och arbetskamrater fysiskt sjuka. Du är kall och okänslig och somnar ofta när du knullar. Jungfrur blir bra bussförare och hallickar.

Vågen (23/9-23/10) Du är den artistiska typen och har svårt att hantera verkligheten. Är du man är du högst sannolikt bög. Dina chanser till anställning och bra lön är lika med noll. De flesta kvinnliga vågar är horor. Alla Vågar dör av könssjukdomar.

Skorpionen (24/10-22/11) Du är värst av dem alla. Du är slipad i affärer och helt opålitlig. Du kommer att klättra till toppen av karriärstegen på grund av din totala brist på etik och moral. Du är den perfekta skitstöveln. De flesta skorpioner blir mördade.

Skytten (23/11-21/12) Du är optimistisk och entusiastisk. Du har en vårdlös tendens att blint lita till turen eftersom du är fullkomligt talanglös. Majoriteten av skyttar är fyllon. Du är en värdelös skit.

Stenbocken (22/12-20/1) Du är konservativ och rädd för att ta risker. Du är kort sagt en feg fjolla. Ingen stenbock har någonsin betytt något. Du borde ta livet av dig.




a looong day!

Datum: 2009-08-10 Tid: 16:27:55

Ush, sicken jobbig dag på jobbet det var! Min brukare bor på ett gruppboende nu för en tid pga renovering hemma, och det finns verkligen ingenting att göra!!! Timmarna kryyyper fram... Hoppas det inte är alltför länge hon ska bo där.

Och nu är det dags att krypa till korset. I torsdags när jag var ute med Vischy och T så feströkte jag, därefter har jag rökt lite varje dag. Fy på mig! Fast så länge jag inte kommer upp i samma mängder som innan så är jag nöjd. Ska försöka hålla mig till max fyra/ dag. Sen får vi se om man slutar helt efter ett tag, just nu var jag tydligen inte redo.

Jag tänker inte lyfta ett finger på resten av dagen, känner jag! Det enda som händer är att lillesyster Moa kommer och hämtar sin mobil som jag köpte till  henne =) Visst är den fin?

Skulle fasiken vilja ha den själv =)

sagt natti, men går inte att sova nu...

Datum: 2009-08-10 Tid: 00:06:17

Så jag lägger in ett roligt citat, eller vad man ska kalla det:

1888, tyske filosofen Friedrich Nietzsche ”Kvinnor är inte av naturen intelligenta. Om en kvinna lyckas, mot alla odds, bli intelligent beror det på att det är något fel med hennes könsorgan.”


Friedrich Nietzsche
Visst ser han smart ut? Haha!

Andra "smarta" saker han sagt:

- Brevbäraren är de otrevliga överraskningarnas agent. Man borde ta sig en timme i veckan till att öppna brev, och därefter unna sig ett långt bad.

- Det finns bara två slags kvinnor här i världen. Kvinnor som alltid talar och kvinnor som alltid tiger.

- Det är besynnerligt att Gud lärde sig grekiska när han ville bli författare - och att han inte lärde sig det bättre.

- Det är ingen lätt konst att sova. För att bemästra den måste man vara vaken hela dagen.

- Efter att ha kommit i kontakt med en religiös man så känner jag alltid att jag måste tvätta händerna.

- Hur är det nu, är människan ett av Guds misstag eller är Gud ett av människans?

- Kvinnan förstår barn bättre än mannen, men mannen är mera lik barn än vad kvinnan är.

- Kvinnan var Guds andra misstag.

- Om inte gifta par levde tillsammans skulle det finnas fler lyckliga äktenskap.

- Världen är underbar, men har en sjukdom kallad människan.


nu säger jag natti!

Datum: 2009-08-09 Tid: 22:01:23

en dag så lång,
en sko så trång,
en blomma så röd,
den är snart död,
en bil som är kantstött,
en bebis som är trött,
ett lass med glass,
denna dikten blev ju kass =)

Ja,  jag är trött. Och med denna dikten (som nog för övrigt är den bästa jag skrivit *ironi*) säger jag god natt! Vi hörs imorgon!

haha, diggar fulla tyskar!

Datum: 2009-08-09 Tid: 19:54:55

Denna snubben är la lite för go eller!? Gott försök iaf =)
Ni hör väl vilken låt han försöker sjunga?




thunder

Datum: 2009-08-09 Tid: 19:17:46

Nu åskar det här, så nu går jag ut på en liten promenad! =)



Myyys!


lars winnerbäck & miss li

Datum: 2009-08-09 Tid: 19:04:25



Om du lämnade mig nu


Denna låten är så himla fin, lyssnar på den minst en gång per dag =)


uäääh!

Datum: 2009-08-09 Tid: 18:08:16

Käkade ju med Jojje på Burger King. Skitans vad mätt jag blev. Det är det enda jag kommer stoppa i mig idag kan jag ju säga. Vi åt för ca 3 timmar sen och jag är fortfarande mätt! Man brukar ju bli hungrig efter nån timme igen när man käkat skräpmat, men inte denna gången.

Annars har det inte hänt mycket idag. Bara slöat. Får väl se om det händer något produktivt idag, men det skulle jag inte tro. Kanske få in alla nytvättade kläder i garderoben, men det blir typ det.

Tjo!

ser ni???? =)

Datum: 2009-08-09 Tid: 15:11:59

Visst har EK varit duktig med min blogg? Jag är hur nöjd som helst, hon kan sin sak den där tjejen =) Alla bilder har hon tagit själv, så det är ingen copycat inte ^^ Lägg även märke till headern längst ner också, lite ovanligt så va?

Tack snälla!

jag är bra på att övertala folk!

Datum: 2009-08-09 Tid: 14:38:28

† Tiss † säger:
aaaw! jag är verkligen svinhungrig och burger king
är det enda jag vill ha :P men har inge matsällskap >_<
† Tiss † säger:
då får du ta laxen imorgon :P
Jojje säger:
hehe, det är tur att du är så bra på att övertala folk xD
† Tiss † säger:
har jag övertalat dig nu då? ;)
Jojje säger:
ja :S

Det ligger ju självklart liite mer övertalning bakom, men inte mycket ^^
"I get what i want when i want it!" - citerar en känd bloggare. Guess who! :P

myskväll!

Datum: 2009-08-09 Tid: 02:39:57

Haha, jag klådde T så det skrek om det på bowling! Men han ägde mig i biljard, precis som förra gången. Jaja, tur att man är bra på nånting iallafall =)

Har haft en riktigt trevlig dag må jag säga. Var en sväng på Lilla Krogen där jag vann lite pengar på maskinerna, o vi drack lite granna. Snubblas kom dit med ^^ Längesen man såg honom. Sen drog vi vidare till Tonic och där träffade man en jäkla massa folk man kände. Bland annat Jojje och Johan som även gjorde oss sällskap under resten av kvällen. Johan tyckte jag skulle jobba som inkastare på krogar för att jag tydligen känner så mycket folk. Det tar jag nog som en komplimang. Och bästaste Emma träffade jag en snabbis också ikväll. Hon kom hem från sjuhäradsfestivalen ^^ Umgås snart ju!

Nu blir det sova av kan jag säga! Seg i bollen så jag vet inte vad! Den nya designen snälla EK hjälpt mig med kommer troligtvis upp imorgon med =) Spännande!

bowling

Datum: 2009-08-08 Tid: 17:21:43

Nu blir det bowling med T ^^ Skitskoj ju =)
(Blev inte av förra gången jag skrev det)


vad diggar ni denna stoooora ormen då?

Datum: 2009-08-07 Tid: 18:02:48




tjo!

Datum: 2009-08-07 Tid: 16:47:48

Idag har varit en grymt lång dag på jobbet! Kändes som hur många timmar som helst. Men har varit helt okej ändå.

Jag är ju så jäkla bra alltså. Håller på o tvättar nu och gick ner för en stund sen för att hänga tvätten. Då var inte en maskin klar, och det "rykte" om den. Då märkte jag att jag hade vridit upp till 95 grader istället för 40, så jag hade kollat på fel sida av vridgrejen. Så typiskt. Hoppas att det inte gjorde något att jag ändrade program mitt i tvättningen. Jaja, visar sig hur det blir. Kanske får en anledning att köpa nya kläder!

Ikväll blir det film med T =)


Man får väl vara glad så länge jag inte tvättar katter ;)


jag tror jag känner någon form av hopp?

Datum: 2009-08-05 Tid: 20:38:26



För framtiden måste man våga drömma,
bearbeta det gamla och försöka glömma.
Hitta viljan att vandra på nya spår,
ta vara på tiden och läka sina sår.
Satsa till hundra när det är nåt man vill ha,
"ingenting är omöjligt" var det någon som sa.

Jag har börjat våga drömma,
bearbetat gammalt och lyckats glömma.
Jag vandrar nu på nya spår,
tar mig tiden att läka mina sår.
Jag satsar till tusen för jag vet vad jag vill ha,
"ingenting är omöjligt", det stämmer så bra!

- Tess på skrivarhumör, 09-08-05


hehe

Datum: 2009-08-05 Tid: 20:29:21

"Jag tycker om dig, men jag älskar köttbullar!" - okänd till okänd.

09-08-05

Datum: 2009-08-05 Tid: 16:48:44

Idag var en bra dag på jobbet =) Jobbade med en kollega som jag inte jobbat med på ett tag, och vi synkar väldigt bra ^^

Nu är jag hemma. EK är här också och fotar några av mina tavlor på Elvis och Marilyn Monroe som ska användas till headern. Hon ska ju hjälpa mig med en helt ny design!!! =) Ser verkligen fram emot att se resultatet sen ^^

Annars idag ska jag bara slappa, sova tidigt! Är så trött nu, förstår inte varför. Hoppas ni har en bra dag iallafall =)

goodie =)

Datum: 2009-08-04 Tid: 23:18:12

Det blev en riktigt fin dag med facit i hand. Sofia och Jossan visade mig ett väldigt bra café, dit kommer jag garanterat gå igen =) Riktigt roligt hade vi och på torsdag ska vi göra en löjlig, men riktigt kul grej ;) Om allt går som det ska dvs. Senare gick vi en sväng på stan, köpte två hood-tröjor o ett linne, nice!

På kvällskvisten åt jag och T middag på Alléterassen. Det är god mat där, men sicken konstig meny. Det stod "Elefantöra" på köttmenyn och jag nästan tvingade T att beställa det. När maten kom in frågade vi om det verkligen var elefantöra. Det var det inte. Hon sa att det var lövbiff, stor som ett elefantöra och att det var därför det hette så. Fuskit! Fast iofs, man får väl inte döda elefanter va!?

Efter middagen gick vi runt på stan och kikade på alla bilar som samlas varje tisdag på stora torget, sen åkte vi och hyrde film. Hyrde tre men kollade bara på en ikväll, Barnhemmet. Har hört att den är riktigt läskig, men det tycker inte jag att den var! Besvikelse.

Imorgon är det en ny dag med nya äventyr. Godnatt! ^^

mysdag

Datum: 2009-08-04 Tid: 12:30:50

Nu har jag sovit en stund, varit vaken en stund och nu ska jag påbörja denna mysdag! =)

sova!

Datum: 2009-08-04 Tid: 08:39:52

En ledig dag som jag verkligen ser fram emot! Nu ska jag sova lite, fick inte mycket sömn på jobbet inatt >_<
(vet inte folk vad sovande jour är?)


2 veckor!

Datum: 2009-08-03 Tid: 13:28:06

Förresten, nu har jag varit rökfri i 2 veckor! Har ju smakat lite då och då, men det påminner mig bara om hur äckligt det är, så jag vill inte vara en rökare. Jag är bra!

jobb och morgondagens planer

Datum: 2009-08-03 Tid: 12:31:50

Idag är det kväll och natt som ska jobbas. Ser inte fram emot det, men det får gå. Brukar gå rätt fort, och har man ett gott humör så går det ännu fortfare. Får hitta på något att sysselsätta mig med som tar lång tid =)

Jag hade ju  hellre gjort annat iofs ;) Typ bowlat, men det ska jag göra imorgon kväll med T. På dagen ska jag fika med Sofia och Jossan. Ser fram emot en mysig dag imorgon ^^

Nepp, nu blir det en dusch!




jag tycker att min lillesyster är en bra fotograf =)

Datum: 2009-08-02 Tid: 22:17:35




brolle o sibel

Datum: 2009-08-02 Tid: 21:55:52

När jag lyssnar på detta går det rysningar genom hela kroppen på mig! Så jäkla fint så jag vet inte vad.

Kolla här!


tired!

Datum: 2009-08-02 Tid: 16:02:28

Nu är jag så trött efter idag! Det är inte lätt att jobba med värdekassa vikarier som verkligen inte är kompetenta att jobba inom såna här yrken. Varvar ner med lite Backstreet Boys, var åratal sen jag lyssnade på någon av deras låtar! =) Nostalgi faktikst.

Igår var jag och T på bio. The proposal, den var bra fast lite långdragen. Mysigt att gå på bio ju ^^

Nu känner jag konstigt nog för att baka. Men har inga grejjer till det. Får ta det nån annan dag, pallar inte åka o handla.

Ne, vila lite nu. Bye!