sista september

Datum: 2009-09-30 Tid: 17:38:56

Idag är det sista september. Blir man inte lite ledsen i ögat? Höstrusk, kyla, mörka mornar. Nej, fy! Längtar till våren, då händer massa skoj =)

Handlade lite mat efter jobbet idag, sen gick jag till Rachel's jobb och tiggde en kaffe. Nu är jag hemma och ska slöa till tvn. Love it!

Och idag blir lilla Shiva hela 5 år! Wiie! Massa grattis till henne =) Och till Veronika självklart, 5 år sedan hon blev mamma ju =)



bild på mig och micke

Datum: 2009-09-29 Tid: 20:59:27

Farmor har lagt ut ytterligare en bild på sin Facebook som jag verkligen gillar! Jag och lillebror Micke. De tankar som bilden väcker är:
- Snygg soffa ;)
- Vad smaaala ben jag har!
- Och stora fötter!
- O jätteblond skalle! =)
- Micke var så söt med sina blonda lockar!

Hoppas på att farmor lägger ut massa mer bilder från när vi var små!!


home again

Datum: 2009-09-29 Tid: 18:07:27

Just hemkommen från den lilla resan till bror med familj. Vi har haft det lugnt och skönt, och lilla Viggo är sååå jäklarns underbar! Han är på god väg att börja krypa, ålade sig fram i en väldans fart när han fick något intressant föremål framför sig. (Men när vi skulle visa mamma och pappa så ville han såklart inte lika mycket!)

Och grattis till mammi som klarade körningen idag! Teoriprovet gick dock inte lika bra (50 poäng och man ska ha minst 52), men hon har en ny tid och jag är den enda som vet när ;) Kommer iallafall hålla alla tummar jag har då!

Nu är jag så trött och ont i baken efter resan, så nu blir det att vila! Kram hej!

jag vill ha godis till middag idag!

Datum: 2009-09-27 Tid: 14:44:13

Denna bilden har min farmor lagt ut på sin Facebook. Snacka om att texten på min tröja stämmer =) Och den stämmer än idag. Mohaha!


"Jag vill ha godis till middag idag!"

Nu är väskan packad så om ett par timmar drar jag och mamsen iväg till den här sötnosen:

Större delen har spenderats med Fidde, lite annat folk och myyyycket bilåkande. Jag gillart! ^^

Vi hörs när vi hörs!

 


aaaw, lilla cheri!

Datum: 2009-09-23 Tid: 21:12:33

Nu vet vi vad som var fel på mammi's lilla valp Cheri. Hon hade vattenskalle, vilket skapade ett jäkla tryck i huvudet på henne och därmed medförde att hon blev så dålig. Och enligt mammi hade hon inte blivit gammal pga detta. Nu var vi iallafall beredda på att hon skulle till gubben i månen (vi sa det till syster när hon var liten att djuren hamnar där när de går bort, bland annat när vår katt blev påkörd) istället för att hon skulle dö hux flux. Det hade varit värre.

Saknar iallafall lillskitan väldigt mkt!

ligga kvar

Datum: 2009-09-23 Tid: 06:28:01

Idag är en sådan dag då jag vill ligga kvar i sängen hela dagen. Men det funkar tyvärr inte så i vuxenlivet, här måste man jobba sörrö! (svordomar o mutter). Ska direkt hem efter jobbet idag iallafall, och viiiila! Ha en bra dag folks!

fräscha upp hyn

Datum: 2009-09-22 Tid: 18:07:10

Idag har jag jobbat, fikat med Emma och shoppat lite nödvändigheter. Prylar till hyn för att fräscha upp den inför höstrusket, ny deo, en ändlös halsduk och lite annat. Nojs!

När jag satt på bussen på väg hem såg jag en så jäkla lång kvinna med cape. Trodde att det var någon som hade hoppat upp på någon annans axlar ni vet!? Så som JD och Turk gör när de leker gigant-doctor i Scrubs? Eller som Bart och Milhouse gör i Simpsons när de vill komma in i serietidningsbutiken trots att de är portade? Aja, ni är la inte dumma, hoppas jag, så ni fattar nog. Jag känner mig lite knas i skallen iaf när jag inte kan förklara på något bättre sätt. Whatever.

Ska man hoppa in i en dusch och peela hela kroppen och sedan lägga ansiktsmask? Eller tar man det imorgon?

Här är ett kort på mig från när jag, Emma och Veronika hade tjejkväll

för en herrans massa år sedan. Hade ansiktsmask på mig och ett ex till mig

har lekt i ps med originalbilden. Snyggt värre va? Få tror att det är jag.

Vad tror du?

 


edith piaf

Datum: 2009-09-21 Tid: 20:50:42

Någon mer än jag som brukar lyssna på Edith Piaf (även om man inte fattar ett skit av vad hon sjunger när hon sjunger på franska)?

visslar vårvisor

Datum: 2009-09-21 Tid: 18:45:22

Hösten har knappt börjat, och ändå så märks det att jag längtar till våren. Kommer på mig själv med att vissla "blåsippan ute i backarna står" och "barfota utan strumpor och skor". Gör inte mig något iofs, söta visor är de ju allt! Vad finns det för höstvisor man kan vissla på?

Jobbet idag gick bara fint, snabbt och smärtfritt. Efteråt fikade jag med Sofia =) Rachel och Daniel kom förbi en sväng med. En dag utan att träffa vänner är en tråkig dag, oftast. Om man inte bara känner för att ligga inne och slappa. Det är så olika det där!

Sofia kommer förhoppningsvis upp med "Män som hatar kvinnor" till mig idag, så ikväll blir det till att kika på den. Och till helgen vill jag se uppföljaren i så fall.

That's all folks!

god morgon

Datum: 2009-09-21 Tid: 06:45:43

Sitter med morgonkaffet, har duschat och försöker vakna till. Kollar/ lyssnar på "Vakna med the voice". Det är helmörkt ute, hösten är här nu. Jag vill inte åka och jobba, men det är väl tyvärr ett nödvändigt ont. Tre dagar kvar, sen är jag ledig nästan en vecka. Tagit ut lite semester, i helgen åker jag och mammi upp till brorsan med familj! Kommer bli skoj! Nu blir det påklädning.

igår

Datum: 2009-09-20 Tid: 14:09:48

Det är så skönt när man har riktigt bra dagar. Igår var en bra dag! Först fika med Veronika och Jessica på Orion. Eller lunch snarare. Det var nice!

Senare körde jag och Fidde ut syrran och hennes kompis hem till mammi, och därefter hem till TJ där vi kikade film. Fidde skulle köra hem en tjej som bodde en bit utanför stan, roadtrip! Det är riktigt skönt att åka bil på kvällen tycker jag, så vi passade på att köra runt en stund efter att ha lämnat av tjejen. ^^

Idag ser det mest ut att bli en lugn dag!

hmpf 2

Datum: 2009-09-19 Tid: 16:40:42

Jag berättade ju om räkbaguetten som bara låg och blev förstörd i kylskåpet, right? Well, i did it again. Det är riktigt smart att låta massa choklad ligga på köksbordet och smälta i solen som skiner in genom fönstret, ajjemän. Skulle lägga allt gottit på ett annat ställe, men förpackningarna bara vek sig i mina händer. Aja, smakar väl förhoppningsvis lika gott ändå. Annars kan jag ju smälta ner allt i en kastrull och äta direkt där ur. Smart-Tiss! ^^

told him

Datum: 2009-09-19 Tid: 11:58:45

Nu har jag berättat för en person som jag varit såå skrajj att berätta för. Mannen som funnits längst i mitt liv, sen min födelse. Ja, min pappa såklart. Mannen med åsikter starkare än Bamse och Pippi Långstrump kombinerat. Men det gick bra. Iallafall helt okej.  

hmpf

Datum: 2009-09-17 Tid: 20:09:29

Note to myself: Köp inte en räkbaguette och lägg den i kylen för att sedan glömma bort den. Riktigt onödigt faktiskt.

lektanten!

Datum: 2009-09-17 Tid: 19:41:52

Idag efter jobbet var planerna att åka till Jessica (med k kanske?) och Veronika och dricka kaffe. Riktigt trevligt måste jag säga! Har lekt med dinosaurier också med the kids, och spelat det där spelet där man frågar "Är det en kille?", "Har han vitt hår?", "Glasögon?" också. Tiss the lektant! Synd bara att energin inte är den bästa när man jobbat. Får allt ta och leka någon ledig dag istället =) Barnen fyller snart fem båda två, så energi måste det finnas ett lager eller två av ^^

Nu ligger jag hemma och bara slöar, riktigt skönt! Och så lyssnar jag på en fin ballad av Markoolio (I know, liksom what?!) Denna lyssnar jag på:



ingen rubrik

Datum: 2009-09-16 Tid: 20:21:59

En mucho bra dag idag, med facit i hand. Jobb, the same old story... Efter jobbet träffade jag Rach över en fika. Så nice! Vi har ju en del gemensamt just nu kan man ju säga. ;) Hennes man kom förbi också på slutet ^^

Och bland det bästa idag är ju ändå att jag har pratat i telefon med Veronika! Vi har inte haft kontakt på jag vet inte hur länge, men länge är det iaf. No details, men ibland är det sånt som händer. Man mister kontakten, men huvudsaken är att man hittar tillbaka någon gång. ^^

Oooh, nu ska jag mysa ner mig i soffan med en glass, lite godis och loooka! Good life!

(Förresten, jag ser skitfet ut i tröjan jag har haft på mig idag. Vissa kläder har ju den förmågan. Men jag har nog gått upp i vikt lite också skulle jag tro. Skit samma, lite mer värme i vinter)

idol2009

Datum: 2009-09-15 Tid: 20:52:47

Herregud! Jag ska verkligen inte kolla på Idol2009. Blir ju förbannad på alla som skrålar och som tror att dom kan! Och alla som vet att dom kan, och sjunger i decibel 3000. Nästan så man sitter med fjärren fastklistrad i handen -sänker, höjer, sänker, sänker ännu mera, mutar, höjer. Näe! Idol som jag tyckte så mycket om innan!

a fiiine day! ^^

Datum: 2009-09-15 Tid: 19:57:45

Sicken bra dag det har varit idag! ^^ Först glass i stadsparken med EK och hennes ettåring, lite lek i lekparken där och mat från kiosken. Sen upp till Carola och druckit kaffe och snackat skit. Det är så lediga dagar ska spenderas =)
Imorgon är det dock jobb som gäller. Det får ju faktiskt funka. Tre dagar kvar, sen ledig i helgen. Så skönt! Vad ska man hitta på då tro? Nånting blir det alltid.

glass i stadsparken

Datum: 2009-09-15 Tid: 12:13:06

Ledig idag! Aah, så gött! Sov till elva, men vaknade några gånger sen sju. Dock inga problem att somna om igen ^^ Like it! Längesen man kunde sova tills man själv vaknade. Har ju haft mycket att göra det senaste >_<

Nu ska jag hoppa in i duschen, sen ner till stan för att möta EK och hennes dotter. Vi ska käka glass in the stadspark =) Solen skiner ju och det är ganska så varmt. Får passa på innan den riktiga hösten kommer med kyla och allt vad det innebär!

Hörs!

lilla söta cheri <3

Datum: 2009-09-12 Tid: 20:42:14

Lilla sötnos! Saknar henne så!


hittade denna bilden på min farmors facebook

Datum: 2009-09-11 Tid: 19:12:02

Jag och min kusin Martina när vi var små!
Undrar vad jag har ätit??


ro(t)fyllt!

Datum: 2009-09-11 Tid: 11:18:26

Nu har jag rotfyllt tanden och det kändes inte ett dugg! ^^ Så härligt! Dock är halva käften bedövad, så det ser lite skoj ut :P Tandläkaren sa att mina tänder ser bra ut, så behöver inte komma tillbaka förrän nästa år. Konstigt att de är så pass bra trots att jag har inte har skött tandborstning osv, plus alla cigg och allt kaffe jag förtär. Men nu blir det tandborstning, fluroning och trådning varje morgon och kväll!

090910

Datum: 2009-09-10 Tid: 22:07:35

Nu ska jag kolla på lite tv, sen sova. Imorgon är det tandläkaren som gäller. En rotfyllning, hurra liksom!

Det enda som funnits i min skalle just nu är Cheri, hur mkt jag kommer sakna henne. Hur tomt det kommer vara att komma hem till mammi och inte se en liten skuttande boll som glatt kommer emot en när man kliver in genom dörren, ingen liten lurv som kommer mysa med en i soffan liggandes på bröstet, ingen nyfiken en som ska kolla vad man gör. Vi får vara glada över att det finns en sådan kvar hos oss, fast i större version. Cheri var en kopia av Daisy, Daisy var precis så som liten! Vi fick en sommar tillsammans med Cheri och vi kommer alltid bära med oss henne i våra hjärtan!

stackarna ;) från idol 2009

Datum: 2009-09-10 Tid: 18:16:56


vila i frid =(

Datum: 2009-09-10 Tid: 17:47:30

Vila i frid lilla Cheri! =( Hon fick ju åka in och ut från djursjukhuset och blev bättre i några dagar innan hon blev dålig igen. De hittar inte felet, men nu piggnade hon inte på sig, så... sorgligt som fan! Det är ju en familjemedlem som är borta, och vi kommer sakna henne allihopa!

Cheri (till vänster) och Daisy (mamman)


Vila i frid, älsklingsvovve!


090909

Datum: 2009-09-09 Tid: 22:39:21

Snart är denna dagen slut, och jag är nöjd med den! Blev ju frukost med Emma på Orion och senare träffade jag mammi. Blev en fika även med henne. Ush, gör jag annat än fikar? Nä, tror inte det. Men fika är mys iallafall. Kommer aldrig tröttna på det tror jag.

Imorgon är det jobb som gäller. Efter jobbet ska jag kanske träffa Rachel, beroende på hur hon mår. Hoppas, hoppas att hon mår bra!

Kom på nu att jag har inte fått en enda sovmorgon förutom i lördags (men då gick jag upp halv nio, så det räknas inte) och igår på över en vecka! Blir ingen förrän på måndag, osh vad jag ska sova då!!!

Säger godnatt med en bild från min brorsas facebook (ja, jag har också skaffat det nu)


Sötaste brorsonen!

ingen dusch-människa

Datum: 2009-09-09 Tid: 10:28:55

Det var ett bra jobb-pass igår kväll och natt. Övertalade morgontrötta Emma igår att äta frulle med mig på Orion innan hon började skolan kl 9.00 idag (det är ju såå jobbigt att ta sig ner till stan och äta frukost istället för att äta hemma. Dessutom är utefrukost mycket lyxigare!).

Nu ligger jag i sängen. Ska hoppa in i en dusch snart, men är inte alls på dusch-humör. Kan jag inte ta hand-dammsugaren istället och bli ren? Jag känner inte för att bli blöt och kall (jo, man blir svinkall när man går ut ur duschen). Fattar inte hur folk kan älska att duscha! Jag gör det enbart för att bli ren, men jag pinas. Jag är hellre en badkars-tös. Ligga och slappna av i hett vatten, då blir det en helt annan känsla när man kliver upp än vad det blir efter en dusch. Bojkotta duscharna!




fika

Datum: 2009-09-08 Tid: 11:40:16

Om lite över en timme ska jag dra mig ner på stan för att fika med Martina. Jag och Martina pluggade samtidigt på Fristad fhsk, men har väl inte haft någon överdriven bra kontakt det senaste. Blir nice o se henne igen!

Efter att ha umgåtts med henne så blir det jobb. Kväll och natt. Imorgon är jag ledig ^^

hahaha

Datum: 2009-09-08 Tid: 00:07:29

Kollade in brorsans bilddagbok nyss. Fick se detta! Hahaha!


ajja bajja!

Datum: 2009-09-07 Tid: 11:47:55

Jag har en ny favvosysselsättning. Trycka med tungan mot lagningen så tänderna liksom klickar till. Känns skönt på nåt sätt, men är säkerligen inte bra. Fast det brukar ju va så, det man inte får gör man ändå. Jaja, som sagt: På fredag är nog tandvärken ett minne blott!

Nu är det dags att sticka ner till stan! Vi hörs

tandläkarn igen!

Datum: 2009-09-07 Tid: 10:34:05

Åh, dom är så bra, min tandläkare och sköterskan! Fick komma dit idag och rensa den onda tanden och de satte dit en ny provisorisk lagning. På fredag är det dags för rotfyllning. Mohaha, vad jag ser fram emot det! Inte. Men hellre göra nåt åt saken nu och få bort värken. Just nu är halva käften bedövad :P

Tänkte göra lite pannkakor till frukost nr 2, sen vid tolvtiden ska jag käka lunch med Emma på Orion. Klockan ett har jag möte med jobbet. Och ikväll jobbar jag. Helt fullproppad dag!

Tänker inte ens fråga hur eran dag kommer se ut, ni svarar ju ändå inte.

jobbstrul

Datum: 2009-09-06 Tid: 19:25:30

Jag verkligen ogillar när det krånglar på jobbet, speciellt på helgerna! Den ordinarie assistenten som skulle jobbat ikväll är sjuk, och vikarien som skulle jobbat för henne fick akut förhinder. Inte mycket man kan göra åt saken, men ush! Och assistenten som jobbat dag fick jobba själv för den andre assistenten blev också sjuk (vi är ju två st på dagspassen). Hon kunde dock inte jobba hela kvällen, så jag får hoppa in några timmar tidigare eftersom jag tog denna natten extra. Det är smällar man får ta ibland.

Vischy kom över på kaffe ikväll. Nice med lite sällskap och snacka lite skit! Jag blir ju nästan knäpp när jag är själv en hel dag. Dock måste jag säga att jag har blivit mycket bättre på att umgås med mig själv, det klarade jag knappt av innan. ^^

Haft en bra helg?

oooh, stackars Cheri!

Datum: 2009-09-06 Tid: 13:05:14

Lilla Cheri är inne på djursjukhuset igen! Hon hade blivit konstig idag så mammi och Ile körde in henne. Varför kan hon inte bli bra för? Hoppas verkligen att lillsnuttan blir bra snart!!! Håll tummarna!

började tänka på gud

Datum: 2009-09-06 Tid: 10:07:18

Helt plötsligt började jag tänka på gud, och kunde verkligen inte förstå varför! Tankarna kom bara huxflux. Men det visade sig inte vara så konstigt när det just nu visas en gudstjänst på tv. Försöker svt få barnen att bli troende? Först Disneydags och direkt efter en gudstjänst.


god morgon!

Datum: 2009-09-06 Tid: 09:41:47

Frukost intagen, kaffe intaget, Disneydags på i bakgrunden och jag funderar på vad jag ska göra. De flesta sover ju vid denna tiden! Ska nog läsa lite mer i en bok jag fick i födelsedagspresent av Koffa tror jag. Synd att jag inte har badkar, för då hade jag tagit mig ett bad. Tror jag ska införskaffa mig en sån här i vardagsrummet:

lilla Cheri

Datum: 2009-09-05 Tid: 22:15:10

Haha, har ju glömt berätta! Idag när jag skulle passa mammis hundar, så smet lilla Cheri utan att någon märkte det (mammi var fortfarande kvar). Hon hade smitit under balkongräcket (tänkte inte på att hon är tillräckligt liten för att kunna det). När vi märker att hon är borta så letar vi, jag går ut på balkongen och där ser jag grannen bredvid stå med henne i famnen. Cheri hade krupit in under deras balkongräcke och gått in i hennes kök. Hennes man hade ropat till när han upptäckte lillskiten och trott att det var en råtta! ^^

dags för wööörk snart

Datum: 2009-09-05 Tid: 21:35:06

Nu är det en timme kvar tills jag ska börja röra mig mot jobbet. Tänkte försöka äta något och se om jag fått med mig allt nödvändigt i väskan. Vi hörs imorgon!


tandproblem

Datum: 2009-09-05 Tid: 19:20:24

Tandläkartid på fredag? Fuck no! Jag måste dit på måndag! Så fort jag äter och råkar slå ihop tänderna när jag tuggar gör det förbannat ont. Den här provisoriska lagningen suger! Nu förbannar jag mig själv för jag inte tagit hand om mina tänder så bra som man borde. Jävla mig! Nej, måndag måste jag dit, senast tisdag.

hade velat se irl

Datum: 2009-09-05 Tid: 16:31:48

Haha, djur kan ju göra de mest roliga saker som man skrattar sig halvt fördärvad av. Detta skulle jag vilja uppleva med egna ögon!


hundvakt o städning

Datum: 2009-09-05 Tid: 14:16:00

Nu är jag hemma från en kväll hos mammi. Med mig har jag Daisy och Cheri, mammis vovvar. Passar dom en stund. Ni vet lådan jag skulle gå igenom? Tror ni inte på fasen att jag glömde av den? Jorå! Menmen, finns fler tillfällen till det.

Håller på att städa undan lite. Tar allting lite pö om pö, dammsugning får bli imorgon. Jag fattar inte hur lång tid det kan ta att städa ibland (om man som jag är en slarver o "glömmer" hålla efter), men det går oerhört fort tills det blir stökigt igen. Men iofs, jag bor litet och på markplan, så det är nog inte så konstigt ;)

Oh well, time for the bathroom!

bortglömd låda

Datum: 2009-09-04 Tid: 14:50:51

Snart bär det av till mammi. Ska bland annat gå igenom en låda med mina saker som jag tydligen har där. Spännande! Hoppas jag hittar massa roliga saker som jag saknat eller helt enkelt glömt bort att jag hade. Men det jag hoppas mest på är om det kanske finns några kort på min vän Moa där! Håll tummarna!

De ringde från vikariepoolen idag och undrade om jag kunde ta lördag och söndag natt. No problems! Har ändå inget planerat i helgen, bortsett från idag. Och när man ändå har sovande jour och i princip inte gör någonting så är ju det piece of cake! ^^

Have fun!

nallebudet.se

Datum: 2009-09-04 Tid: 11:28:51

Nu har jag varit och snabbfikat med Rach. Hon skötte sig bra enligt ägaren, duktig kicka! Gick på stan en sväng sen, jäklar vad det regna! Besökte flera butiker men köpte ingenting. Kors i taket!

Busschauffören som körde bussen hem förklarade att han ville samla tankarna och så innan han började köra, en av hans kollegor hade gått bort idag. Hon hade jobbat för Västtrafik i 30 år. Ush, tungt sånt! Tycker döden kan ta ett sabbatsår ett tag! Några år eller så. För jäklar vad han kan ställa till det >_<

För ett par dagar sen beställe jag ett nallebud till mammi. På nallebudet kan man välja mellan ett flertal olika söta nallar, något gulligt tillbehör och ett kort, och det levereras dagen efter beställning (om man beställer innan ett visst klockslag). Så vill ni göra någon glad: ge bort en nalle via nallebudet =) Detta är nallen jag gav:

På kortet (du kan välja mellan flera olika skrivstilar) skrev jag:

"För att du är den du är! Kram/ Tess"


morgonpladder

Datum: 2009-09-04 Tid: 08:58:57

Nyss hemkommen från en kväll och natts jobb. Det var nice! Önskar att jag hade jobbat fler nätter dock, kliva upp en timme innan man slutar och sitta o tjöta med personalen på boendet. Trevligt det! Fast det var inte så trevligt att busschauffören som skulle köra 15.10-bussen igår till Dalsjöfors bestämde sig för att inte dyka upp. Fick vänta en halvimma extra och kom 40 minuter försent. :/ Men det var lugnt ändå! ^^

Snart ska jag ut i regnet igen. Ska till Rachel's praktikplats och fika med henne. Hon praktiserar på ett fik/lunchställe, så det ska bli kul o se hur hon har det. ^^

Annars ska jag till mammi idag, blir nice det! Hur står det till med er?

måsten måsten

Datum: 2009-09-03 Tid: 13:34:04

Nu har jag tagit tag i alla olika måsten. Ringt hit och dit, betalat de sista räkningarna, bokat en ny tandläkartid osv. Ska till tandläkaren igen nästa fredag. Bara vanlig undersökning, men det blir bra, för då vet jag hur mycket vi ska fixa till i munnen i framtiden. Jag tänkte att nu ska jag fixa precis allt så de blir fina o bra igen, så jag slipper framtida besvär!

Jobbar kväll och natt idag. Stör inte mig nånting, för imorgon får min brukare åka hem igen! ^^ Vi slipper korttidsboendet i Dalsjöfors nu och kan återgå till de vanliga rutinerna. Sköönt!

Nu ska jag hoppa in i duschen, sen fylla i lönelistan. See ya!

tvätting tvätting

Datum: 2009-09-02 Tid: 20:42:43

Nu är tvätten på torkning, inga missöden denna gång! (Nån gång när jag tvättade råkade jag ju tvätta i 90 grader istället för 40 eller 60, vad jag nu skulle tvättat i). Snart är det dags att hämta alla rena kläder ^^ Och ikväll ska jag hänga in i skåpen direkt. Har en tendens att låta sånt ligga en låååång stund!

Glömt käka middag idag, så ligger här i sängen med en skål med fil och flingor. Hur gott är inte det på en skala? Hur gott som helst. Och det bästa är att det kyler tanden, som trots mitt tandläkarbesök fortfarande värker. Inte lika mycket iofs, men den känns.

Sofia och Jossan kom över på kaffe idag. Dom är fan totalt bänga! De har slagit vad om vem som kan vara utan sex längst, hallå eller!? Och straffet för förloraren ska vi inte ens gå in på, haha, puckon!

That's all for now!

tandläkarn

Datum: 2009-09-02 Tid: 17:37:08

Inatt var inte nådig! =( Tandvärk så det bara visslade om det, vaknade flera gånger pga den. Frågade råd på nätet, sökte lite själv, ringde sjukvårdsupplysningen men ingenting gav resultat. Dock avtog värken lite granna när jag la tandkräm på tandköttet, antar att det har en lite bedövande effekt.

Iallafall ringde jag till tandläkaren strax innan jag började jobba och fick en tid idag, dock under arbetstid. Tog den ändå och var grymt nervös när jag satte mig i stolen. Har ju inte varit hos tandläkaren på flera år pga kostnaden, men där var de hur snälla och gulliga som helst. De förklarade hela tiden vad som skulle hända och jag kände inte ett skit när han började borra upp hålet jag hade och rengjorde det. Har en provisorisk lagning nu, och ska dit om ett tag igen.

Har bestämt mig att jag ska fixa till käften nu, kosta vad det kosta vill. Och jag ska verkligen börja sköta mina tänder: Borsta morgon o kväll, floura, tandtråda. You name it! (Låter som att det är värsta illa, men det är inte så himlans farligt.)

Ta hand om era tänder!

jag är så smart

Datum: 2009-09-01 Tid: 20:54:07

Letade efter dörrnyckeln (som även leder till tvättstugan) nyss för att boka tvätt-tid. Hittade den ingenstans. Kom då på att jag hämtade postnyckeln när jag precis kom hem och hämtade posten, kanske glömde jag att ta ur nyckeln ur dörren då? Mycket riktigt! Där har den suttit ända sen klockan fyra idag. Smart, Tiss!

Iallafall fanns det en tvätt-tid imorgon, 19-22. Fy så trist tid, men det får vällan gå.

Har ju skrivit i bloggen innan att jag är så trött nufötiden. That's right! Somnade i soffan runt 17.30 och vaknade 20.30. Men med tanke på hur trött jag fortfarande är så kommer det inte vara några problem att sova inatt. Hoppas jag.

Hejs!

avsluta meningen

Datum: 2009-09-01 Tid: 16:47:50

Jag har insett att... allting kan förändras på bara nån sekund
Jag pratar... oftast bara en massa skit
Jag lyssnar på... det mitt humör känner för
Jag tycker om... när det går som jag vill
Min(a) bäst(a) vän(ner) är... grymma
Min första kyss var med... en Marcus, eller iaf första hångel
Jag avskyr när folk frågar... vad jobbar du med?
Kärlek... finns i många olika former
Jag kommer alltid att... vara morgontrött, i think
Jag är hemligt förälskad i... nobody
Min mobiltelefon är... knas, men go ändå
När jag vaknar på morgonen vill jag... fortsätta sova
Innan jag går och lägger mig... svär jag över hur mkt klocken blev
Just nu tänker jag på... om jag ska orka laga mat
Ikväll ska jag... se om det går någe bra på tv
Imorgon ska jag... jobba
Jag vill verkligen vara... mer motionssugen
Jag har aldrig haft... en könssjukdom
Det roligaste jag vet är... att umgås med dom jag tycker om
Dryck jag gillar är... loka
På kvällarna brukar jag... mest ta det chill
Den dummaste kommentar jag fått är... många
Den bästa kommentar jag fått är... att jag är en bra vän?
Jag ser fram emot... när våren kommer

Tagen från syrrans bilddagbok! Roligt tidsfördriv =)


vuxenpoäng

Datum: 2009-09-01 Tid: 16:04:58

Nu har jag fått mig lite mer vuxenpoäng. Har skaffat Visa-kort, innan hade jag Maestro. Och ärligt talat, Maestro suger ju! Så nu kan jag beställa saker enklare från nätet och betala taxi med kort ;) Åker ju rätt mycket taxi när det festas, då orkar man inte med buss.



Annars händer inte mkt. Ska bara ta det lugnt idag. Enda vettiga är väl att boka tvätt-tid. Tråk! Men kommer säkert inte få någon tid på länge, för i detta skithus får vi bara boka tid två gånger per månad. Hur stört är inte det? Jaja, hoppas på att flytta snart ändå så.

Solen skiner idag, men jag ska lägga mig i soffan och vila. Tröttare än tröttast!