Valborg, jaha.

Datum: 2007-04-30 Tid: 15:31:55

Som rubriken antyder: Jaha. Vad speciellt då! För en gångs skull så har jag ingenting planerat överhuvudtaget. Det hör inte till vanligheterna för en Valborg. Förr var det jämt: Supa, supa och åter supa. Nu vet jag ingenting. Väntar dock ett samtal från Emma, och ett från Malin. Vi får väl se om jag orkar umgås överhuvudtaget. Jag har nämligen...

...städat ur min gamla lägenhet. Själva besiktningen på skåp och sånt (att allt var helt) gick finfint. Grejjer som jag haft sönder var det bara säga: Nej, men det var så när jag flyttade in. Städningen var det la lite värre med kanske. Jag hade ju tänkt försöka fuska, bland annat med ugnen och så. Men nej. Den fick jag snällt ställa mig och rengöra. Hade inte en tanke på att han skulle dra ut och kolla på sidorna och bakom, det skulle också blir rent, sa han. Sånt hade jag glömt att dom kollade. Och så skulle det dammsugas bakom. Jo men Oj vad roligt! Snubben som bodde där innan mig hade inte behövt rengöra varken i ugnen, i "plåtfacket", på sidorna eller bakom. Så jag fick rengöra för två. Jättekul! Äckligt var det, men rent blev det. Tror besiktningsmannen lät mig komma undan lite lindrigare än vad andra får. Han kanske blev trött på mitt gnäll. Så ibland är det bra...

...att vara gnällig! Det är mkt enklare att göra tråkiga saker när man gnäller. Det känns lite som om det går fortare då. Kanske inte så roligt för andra att höra gnäll, men men. You know me, I'm gnällig!

Berätta för en på msn att mitt kaffe var slut i koppen och i kaffebryggaren. Det tyckte han inte var så bra. Nä, och jag berättade för honom att jag inte orkade sätta på mera. Han höll med mig om att det är allt lite ansträngande. Först byta filter, sen hålla räkningen på kaffemåtten, hälla i rätt mängd vatten i kannan för att sen hälla i det i kokarn. Ställa kannan tillrätta o sen vänta. Ush, überjobbigt! Håller du med mig?


Nu, efter detta inlägg så har jag lite mer energi än innan faktiskt! Så det kanske blir en sväng ner på stan. Och kanske en öl. Eller två. Men absolut inte mer än tre. I promise! 

Bye! 


Dejting dejting!

Datum: 2007-04-29 Tid: 21:38:54

Fan vad svårt det är eller? Det är så förvirrande! Han säger att jag har någonting speciellt, att han tycker om att umgås med mig och att han gillar o kramas med mig. Han är rädd att han inte ska ha tid för mig pga skolan och bandet han spelar i. Och att han kanske inte är redo för ett förhållande. Och jag har blivit kär! What to do?

Jag har fått en del råd:
1. Ringa honom och säga exakt vad jag känner. Lutzia tänker: Jag kanske skrämmer iväg honom och han tror att jag är värsta... psycho-bitch! En stalker, typ.
2. Vara "ice cold", dvs ring och messa inte på 3 dagar. Lutzia tänker: Låång tid! personen som gav mig detta rådet sa att det funkar alltid, killen kommer kyssa marken man går på. Men om metoden inte funkar då!? Då känner jag mig totalt dissad. Övergiven. Bortglömd. Ointressant! Denna metoden vågar jag inte testa.

Han kanske gillar "katt och råtta" leken. Att vara råttan. Bli jagad. Och jag är ingen bra katt i så fall, för jag vill fånga råttan direkt! Jag vill ha allt svart på vitt på en gång! Jag vill veta vad han tycker och tänker. Jag kan inte bara njuta av det som är. Jag ska jämt ha så fucking jäkla überbråttom!

Tänk om han bara gillar att mysa med mig? Tänk om han bara myser med mig för mysandets skull, och inte för att han tycker om mig? Tänk om han bara leker med mig? Ni ser ju, jag tänker för mycket!

Men han är så go! Han ställde upp för mig igår när jag behövde stöd, och han ställde upp o körde mig till tippen för att slänga resterna från min stackars misshandlade soffa från min rockstar-fest. Även fast han inte hade överflödigt med tid idag. Var tvungen att slänga ganska mycket saker och han bar de tunga sakerna! Gentleman, eller vad? Vad vill han med mig?

Sen att säga kär kanske är att säga för mycket, men helt klart intresserad. Men ja. Nu får jag ta och lugna ner mig och bara njuta av det vi har just nu för tillfället. Går det åt helvete så gör det.

Byebye!

The Fredag!

Datum: 2007-04-28 Tid: 03:35:18

Idag har jag flyttat! Jag, Emma, Henke, mamma och en bekant till mamma flyttade alla saker. Tog lite över en timma att flytta allt från den gamla till den nya lägenheten. Sen satt vi o drack flyttöl och käkade jäkligt god flyttmat! Mamma gjorde kycklinggryta! Sen kom Mattias, o sen kom Malin, o sen kom Vischy o Erik, sen kom Jocke. Sen drog alla, vilket jag tyckte var skönt, för jag var trött. Men efter en dusch var jag inte så trött längre. Då drog jag o mammi till Sands! 

Det var rätt nice där! Synd bara att alla jävlar är så utseendefixerade! Nästan alla iallafall. Trodde inte det fanns så mkt i den vuxna världen, men tydligen så finns det. Jag såg en stor kvinna stå vid "ingången" till dansbanan, antagligen i hopp om att någon skulle bjuda upp. Men nej, ingen gjorde det. Hon såg så ensam ut, och verkade ledsen. Har storleken betydelse även i vuxenvärlden? 

Själv satt jag i mina vanliga kläder på krogen. Ett par vanliga brallor och en rätt stor tröja. Ingen bjöd upp. När jag tog av mig den o bara hade t-shirt på mig, blev jag uppbjuden av 2 st på kort tid. Dock kunde ingen av dom dansa, så det var en pärs! :P Men hallåå!? Show some skin! Då bjuder killar upp! Fuck off! Grymt irriterande. Man ska inte längta till att bli vuxen för att vissa killar ska mogna, det händer ändå inte! =S Inte vad jag har märkt iallafall.

Innan vi åkte hem ikväll så käkade vi fyllemat på grillen vid Harrys. En snubbe undrade hur gammal jag var och jag sa att han fick gissa. Han sa 13. Öööhm. Vet inte riiiiktigt om han menade allvar eller inte, men gjorde han det hade han nästan 9 år fel! Thanks a lot! Eller inte! Okej att jag brukar få höra 18-19, men 13??? OMG!

Tack till alla som hjälpte mig o flytta idag! <3 er! 

PS! Orvar mår bra!    

Uppdatering!
Nu är jag vaken. Klockan är 09.55. Somnade runt halv sju. Åh, så kul! Kunde inte sova längre. :P Men det var väl bara bra det kanske, för jag ska städa gamla lägenheten en del idag. >_< Hatar o städa, det är så tråkigt! Nej, nu ska jag lägga mig på soffan ett tag o hoppas på att skallebanken försvinner!

Tjo!

Sista dagen i denna lyan!

Datum: 2007-04-26 Tid: 21:42:18

Japp, idag är det sista dagen jag bor i denna lyan! Håller på o packar för fullt, inte mkt kvar nu. Har en MASSA saker som ska till tippen, jobbigt som faen ju!

Och det är redan torsdag! Så jävla snabbt veckorna går då! Jag kommer knappt ihåg vad jag har gjort i veckan. Måndagen har jag redan skrivit om. I tisdags tvättade jag, och träffade Emma. Vi åkte ner på stan o fikade med Kinky, sen åkte vi till min nya lya för att kolla hur det gick med renoveringen. ^^ Det kommer bli så skitfint!

Igår träffade jag Veronika. Hon följde med mig som sällskap till en arbetsintervju. Jag trodde att det var kundtjänst, hotellbokning, men det var tydligen lager. Så det kan bli! Sen gick vi till Donken o käkade, och därefter satt vi och pratade vid ån i stadsparken! Faen så jag har saknat dom stunderna! Hon och jag umgås alldeles för lite! Efter stadsparken mötte jag upp Simon, gick till lilla krogen för en öl. Sen kom en massa folk! Jag, Simon, mamma, Malin, Mattias, Henke, Thule, Johan, Johanna och en till tjomme (som ingen kände, och ingen hade bjudit till vårat bord). Och en del till, som kom och gick. Blev efterfest hos Johan. Trevligt trevligt!

Idag har jag BADAT i sjön för första gången i år! Gick så hela magen täcktes av det skitkalla vattnet som gjorde ont! Så kallt var det. Sen doppade jag mig till axlarna. Sviiinkallt! Kändes som det tog 20 minuter att komma ur vattnet, fast det nog inte ens tog 15 sekunder! Men stolt är jag! ^^ Emma kom inte ens till knäna! Mohaha! Sen var vi på LD en sväng, men inte länge alls.

Och nu sitter jag vid datorn, packar, sitter vid datorn, packar. Malin skrev en sak som gjorde mig glad! Hon skrev:

|  Malin  || 67 || säger:
haha du får mej på bra humör ^^ bara så du vet 
Thea säger:
haha, jasså?
|  Malin  || 67 || säger:
jaah ^^
Thea säger:
hur då?
|  Malin  || 67 || säger:
ehm jag vet inte... du bara gör det   genom att avra som du är antagligen ^^

Wiie! Blev skitglad över att läsa det! Tacktack Malin!

Nu ska jag fortsätta packa o så! Toodiloo!


The monday!

Datum: 2007-04-23 Tid: 22:20:59

Varför  i helsike ska utlänningar pruta så jäkligt för? Eller ja, alla vill väl få det så billigt som möjligt, men ändå. Ville ha 1500 för min säng, och då skulle han få massa tallrikar o koppar som jag inte använder på köpet. Mitt sista bud är 1000 för bara sängen, och 1150 för både sängen och det andra. Tar han det inte så är han snål, madrasserna är faktiskt väldigt bekväma, och dom är inte billiga. Får svar imorgon. Vi får la se.

Idag har jag pratat med både Veronika och Shiva i telefon. Pratade med dom medan jag tog bussen ner för att  träffa Malin. Engström och Patte var med henne också. Fika lite på Latte. Sen träffade vi Simon på Södra, men jag och Malin åkte rätt snabbt till Knalleland för att kolla in lite saker, igen. Denna gången blev det tre ljus som luktade skitgott, en diskborste med döskallar på, en vinkorksöppnare/ kapsylöppnare, en söt skylt till toaletten, en kasse med en stjärna på i typ plast, 4 smörknivar och en liten lykta på ställ. Nöjd med inköpen faktiskt! Även om min plånbok inte har råd egentligen, men det blev inte mer än sammanlagt 130 kronor.

Skrev en dikt till mamma idag:
Jag vill ge dig himlen, men du förtjänar mer.
Jag vill ge dig havet, och solen över när den ler.
Jag vill ge dig skogarna, där du kan ströva runt i frid.
Jag vill ge dig glädje, och en oförglömlig sommartid.
Jag vill ge dig ängarna, med blommor och ljummen vind.
Jag vill ge dig styrka, som torkar tårar från din kind.
Jag vill ge dig livet, men det har du gett mig.
Det enda jag kan säga är att jag högt älskar dig!

Vad tycks? Skriv gärna kommentar!

Måste säga att det är riktigt trevligt att umgås med Malin. Känns verkligen som att hon lyssnar och jag hoppas att det som sas stannar mellan oss! Finns här för dig med om du vill prata. Och sen märks det inte att det är några års skillnad mellan oss! Jag hoppas och tror att jag kommer ha massa kul med både Malin och Frida i framtiden! ^^

Imorgon ska jag träffa Emma, det var ju ett tag sedan nu! Tycker verkligen det är skitkul att ha så bra kontakt med henne. Tror aldrig att vi har haft sån bra relation som nu faktiskt! Men jag kanske har fel, men jag hoppas inte det. Sen ska jag tvätta imorgon med. Mellan tre och sju. Fanns typ inga andra tider! >_<

Käkade makaronilåda hos mammi idag med. Jäklarns gott! Älskar hennes mat! Ritade en ros efter ett kort som jag tog kort på med mobilen. Är riktigt nöjd faktiskt. Hm, "efter ett kort som jag tog kort på". Ibland kan man inte bygga upp bra meningar!

Jag vill sluta tänka! Jag tänker ut o in på saker! Tänker sönder dom! Går och oroar mig för saker i onödan känns det som, jag vet ju inte hur det blir. Jag måste sluta rusha o bara ta det lugnt istället. Ta det som det kommer! Men det går tamejfan inte, helt omöjligt. Jag har allt klart för mig, men det räcker inte.

Förövrigt mår jag bra! Väldigt bra!

Fast jag blev nyss arbetslös.


Sönd(er)ag

Datum: 2007-04-23 Tid: 02:41:58

Hepp, rubriken blev inte så bra som jag hade tänkt mig. Men wtf, shit happens. Som skrivet var jag ju barnvakt igår. Märktes imorses kan jag säga. Jag hade nämligen somnat på soffan och sovit kvar där över natten. Och tre ungar på 3, 6 o 8 har en tendens att vakna jäkligt tidigt! Dom släpade plastlådor hit o dit, slängde saker överallt och skrattade inte så tyst. Dessutom har den äldsta tösen ett behov av att retas, så hon kom och visslade mig rakt i ansiktet. Högt dessutom. Vaknade till med ett ryck och bannade med fingret. "Det där... var inte ett dugg roligt!" Skrattandes går hon därifrån och säger till sin syster med fingret i vädret: Det där... var inte ett dugg roligt! Och båda bryter ut i tokgarv. Lillpojken också. Godmorgon!

Satt och drack kaffe o tjötade lite skit men barnens mamma Carola när man väl gått upp. Snackade om karlar, barn och andra roliga saker man oftast kommer in på. Berättade vad pappas tjej gjorde med mina leksaker när jag var liten och inte ville städa. Hon kidnappade dom, la dom i en låda och ställde ner i källaren. Såklart blev jag skitarg och tyckte att hon var dummast i världen! Vi (jag och Carola) tyckte att det vore en bra metod att testa när det gäller tjejernas rum. Dom tycker det är roligare att dra fram massa saker än att plocka undan dom. (Såklart). Så Carola donderade: Ni får en timma på er, det som fortfarande ligger kvar på golvet efter att den timmen har gått åker ner i plastsäckar och upp på vinden. Jag måste ju erkänna att ungarna var ju inte dumma. Dom plockade upp allt som dom ville ha kvar upp i sängen. Och vi hade ju sagt att allt som låg på golvet åkte ner i säckar. Jäklarns! Slutade med att jag o Carola kröp på alla fyra i 2,5-3 timmar och plockade saker. Mest för att det låg en massa småprylar och en sjusatans massa pärlor på golvet. Menmen. Det var kul att se en förändring i det rummet + att jag fick 200 spänn för att jag hjälpte till. Fick 400 spänn för att sitta barnvakt. Inte illa pinkat! Och medan vi ändå var i städartagen passade jag på att sopa golven i vardagsrummet och i köket lite snabbt, o så hjälpte jag till lite i lillpojkens rum.

Resten av dagen har jag inte gjort mkt alls. Mest suttit vid datorn och slöat. Kanske inte alltför uppskattat av min kära mor. But I can't help myself. Man liksom bara fastnar, och tiden rinner iväg. Men sen kollade hon ju också på Titanic, och visst, den är bra. Men jag har sett den typ 20 gånger. Kollade in ett band som heter Evocation också. Diggar mycket! Hemsidan var fräck och musiken var bra. =) Dom har release-fest för sitt nya album 11/5 -07 på swing! Ska dit om jag har någon att gå med. Det är ju han som spelar gitarr, han är intressant!

Hm, undrar hur Orvar the bumblebee mår! Han är nog skittråkig och ligger fortfarande och sover skulle jag tro. Så vad är det då för mening med att kolla till honom? Han är nog inte hungrig heller. En humla är ungefär som en pytteliten hund med vingar. Har kollat in Orvar riktigt noga, och han är ju typ lurvig. Så härdanefter heter han Orvar the bumblebee-dog!

Tjarå! Kanske kommer in på kvällen sen och uppdaterar!

The helg!

Datum: 2007-04-21 Tid: 23:03:28

Det var meningen att jag skulle ta det lugnt igår på fredagen, men det blev inte så! Jag och mammi festade till det som förr i tiden, alltså inte bara sitta på Asien. Först satt vi på Galaxy, sen åkte vi till lilla, o sen blev det brassan. Träffade en hel del sköna folk där, o en del osköna också. Till exempel en tant som skulle kladda mig i ansiktet hela tiden för jag hade "sån fin och len hy". Hoppas bara att hon hade tvättat händerna efter senaste toabesöket. Och när brassan stängde hade vi blitt ett stort skönt gäng som drog till Ragnarök. Var jäkligt nice. Började snacka med en kille som heter Marko, men han hade en liten stalker efter sig på 40+. Bara för att Marko pratade med mig så kom kärringen fram o smällde till honom. Hallå eller? Sen när vi skulle åka hem så kommer hon o frågar: Vart är Marko? -Iiiingen aning. Bara det att han stog precis bakom mig. Knäpp tant det där!

Förresten. Det där med krogen. Det är så jäävla irriterande när folk tror att dom är störst, bäst o vackrast. Dom skiter i om man står o pratar med någon, bara dom jävlarna kommer förbi. Så man blir knuffad till höger o vänster. Grymt jävla irriterande är det!

Och ikväll sitter jag barnvakt åt tre små ungar, en pojk o två tjejer. Det är inte det enklaste kan jag säga. Lillpojken somnar inte om man inte ligger brevid. O precis när han höll på o somna så kommer äldsta tjejen o knackar på, så han blev pigg igen. 2 gånger gjorde hon så. Till slut fick jag nog och gick ut o rökte, o då kommer lillpojken upp, och hans systrar vill ge honom coca cola! Hallå eller? Gick o la honom igen (medan han skrek som om jag hade gjort illa honom) men jag bara ignorerade honom o satt där tills han somnade. Sen var det ju tjejernas tur o gå o lägga sig. "Du är inte våran mamma, du bestämmer inte över oss!" Då drog jag till med: Men ni tummade faktiskt på att ni skulle lyssna på mig, och sånt får man inte bryta! "Okej, men då ska vi faktiskt läsa tills vi somnar!" Ok, fine by me, bara ni låter mig vara trött ifred. :P

I mina tankar snurrar saker du inte känner till.

Sweet dreams!

Ingen dag är den andra lik, nästan!

Datum: 2007-04-19 Tid: 20:06:53

!
Sicken bra kvalité, hörrö!

Ja. idag gick jag upp klockan sju för att gå på möte hos soc. Dom jävlarna kan ju äta råttgift! Jag är en fattig människa. Jag får inte stämpla. Jag får inget nytt jobb hur mkt jag än söker. Vad ska jag göra annars än att söka hjälp hos soc? Är det konstigt att jag lyxade till det lite och levde när jag fick en bra lön? I januari. Månaden efter den mest slösaktiga månaden. December. Ne. Ät råttgift! Fast: Jag kan ju börja hora! 3,50 för en avsugning! Tell your friends!

Efter soc åkte jag och fikade med mammi. Blev på lite bättre humör då iallafall. Hon bjöd på en skagenröre baguette och chokolatte! Så gött! Man blir faktiskt gladare med mat i magen. =) Efter det satt man 100 år på Försäkringskassan för att ansöka om bostadsbidrag. Sen blev det sällskapa mammi till banken. Hade lite dötid efter det tills bussen gick, så vi besökte min favvo-vovve i Borås. (Självklart är min favvo-vovve i världen Sami, som nu tydligen heter Rocco. Passar ju inte!) Bobbi är en liten chihuahua, och jag bara avgudar den lille plutten! Ägaren mindes till och med mitt namn! Gött! Hoppas bara han ringer snart och ber mig ta hand om den lilla skiten! Jag vill, jag vill, jag vill!

Sen har jag lekt med Shiva idag! (min guddotter) Först gick vi till Donken och delade på en Happy Meal (I told you, jag är fattig!) Därefter gick vi till Lekborgen. Och jäääklar! Skulle man gå dit tre gånger i veckan skulle man nog bränna fett fortare än kvickt! Sjukt jobbigt och varmt o krypa omkring mellan näten, och klättra upp där, lyfta upp Shiva o gå över bron där, åka ner där, krypa under den där, prata med den och den ungen. (Heeeej! Är du en jobbare här??? Jag heter William, och jag tycker det är roligt att leka här!) dra Shiva över den där. Ja. Men så sjuuukt kul! Shiva är en kul liten tös, och jäkligt envis! Efter mycket om och men fick jag iallafall på henne ytterkläderna igen för att gå till min absoluta favoritbutik: Presentknallen. Idag blev det "bara" två lådor med ljus i kruka. Det fanns två ljuskrukor i varje låda. 20 spänn! Underbart! Köpte en liten gosedjurhund till Shiva också, som skäller om man klämmer på magen. 15 spänn! Fatta bra presentbutik! Sen blev det till att möta upp Roni och Soddan för att åka in till stan och... käka på Donken! :P Shiva skällde på mig när jag tog ett pommes, men bad med hundögon att hon ville smaka på min chokladmuffin. Flera gånger till o med! Busunge!

Sen blev det Södra, säg hej då och sen åka hem till mammi! Och här sitter man, slö och väldigt asocial. Och telefonjäkeln ringer i ett. >_< Vill du ha den?

Status för Orvar the bumblebee: Har inte kollat till honom idag, men han sover nog fortfarande!

So long!


 


Ännu mera shopping!

Datum: 2007-04-18 Tid: 20:39:06

Ja. Har vart i Knalleland idag igen. Handlat massa mera! Mamma köpte en hel del åt mig också! Av henne fick jag en Elvis-tavla, ett par tofflor, ett par skor, 2 skålar och fyra bordstabletter i tyg. Sen har jag köpt sex stycken skitfina glas, 2 st Elvistavlor till, ett paket värmeljus med döskallemotiv, ett pack med värmeljus i olika dofter. Ja, det var nog det jag har köpt! Och fått! Älskar min mammi! Emma handlade lite hon med! ^^

Och innan Knalleland var jag med mammi till facket, sen mötte vi upp Emma, fikade. Sen åkte jag och Emma hem till mig. Flyttade lite mer saker. Så jävla snällt att hon hjälper mig! Och skönt att slippa göra det själv! Och så var  jag tvungen att åka ner till arbetsförmedlingen för att få ett papper ifyllt, och därefter blev det Knalleland.

Och nu sitter jag här proppus-mättus. Har käkat pizza! Det var jäkligt gott! Sen spelade jag och mammi lite på maskinerna, vann 500 spänn. Fast dom spelade vi typ upp igen :P Men jag har iallafall en hundring att köpa mer saker i Knalleland för. Isåfall blir det PresentKnallen och Max 100! 

O nu ska jag typ sova! Ciao!

Btw: Min humla Orvar sover fortfarande gött där i sin flaska. Har dock inte hittat nån kompis till honom än.

Lite flytt o sånt!

Datum: 2007-04-17 Tid: 09:42:18

Ja, jag håller ju på att flytta nu. Emma hjälpte mig igår med lite papperskassar fulla med småsaker, som t ex skivor, böcker, små tavlor, plåster o annat sånt. Åkte bussen två hållplatser med grejerna, är ju inte längre än så. I lägenheten började vi torka köksskåpen, o fyfan! Hon som bodde där innan har ju inte städat ut dom på hela tiden hon bott där verkar det som! >_< Men jag och Emma hade kul! Vi snackade med utlänningsdialekt hela tiden. Brotherhood!

Tidigare igår åkte jag och Emma ner till Arbetsförmedlingen. Skrev nya CV-mojjs där, eftersom våra gamla hade försvunnit, och sen snackade vi med en varsin handläggare. Hennes verkade vara way much better än min. Menmen. Inskrivna är vi igen iallafall. Därefter käkade jag frulle på Latte, med Emma som sällskap. Sen kom Frida, Ida, Malin, Lucifer och Patte ner, Emma åkte hem, o sen drog jag till Södra. Frida o Malin följde med mig till Knalleland för att kolla efter flipflops. Hittade inga! >_< Åkte tillbaka till stan för en picnic i stadsparken med Emma, Koffa, Frida, Malin, Lumi och Mustela. Det var niice!

Skulle ha tvättat idag. Klockan 07.00. Jag vaknade 09.15. Skit också! Får boka en ny tid snart. Och om några timmar ska jag ringa Emma o säga: Nu gittar vi ner till Knalleland homie! *med utlänningsdialekt* Ska kolla om det finns någe roligt till lägenheten! =)

I helgen som var hade jag sketaskoj! I fredags gjorde jag absolut ingenting. Satt vid datorn hela natten.
I lördags var vi och kollade på Koffas spelning. :) Sen köpte alla mat från olika ställen o så käkade vi den i stadsparken. Sen åkte jag o träffade Mattias och hans mormor på Asien. Sen blev det Lilla Krogen och sen efterferra hos mamma. Slutade med att jag somnade klockan åtta-halv nio på morgonen och vaknade runt elva. 2-3 timmar sömn! Yeay! Blev frukost på Asien, men den pjukade jag upp tack vare Mattias, mamma och Jarko. Tacktack!

Sen har jag solat för första gången i år också! :) Vi gick upp på en kulle o solade, var skitmysigt. Min kompis Jörgen skulle pissa men var lite smått rund under fötterna, så han rasade ner för slänten, genom en enbuske och fortsatte ännu längre. 20 meter allt som allt skulle jag tippa på. Jäklar! Jag kunde inte göra något för att hjälpa honom, för jag stog dubbelvikt av skratt. Men som tur var så hjälpte Mattias, mamma och Jarko honom. :P

Ne, sova en timma eller två. Emma har la inte vaknat än!

Peace, mannen! / Tiss

Uppdatering!

Nu har jag rätt jäkla ont i fötterna efter flera timmars strövande i Knalleland. Mina jäkla flipflops. >_< Dessutom frös jag som fan, jag trodde ju det skulle vara lika varmt som igår. Men nej. Hade bara shorts o t-shirt på mig. Men det blev en hel del intressanta inköp iallafall! 6 st koppar med ko-motiv på *jäättesöta!*, en likadan fast med grismotiv på *bara min personliga*, grytlapp och vante med Marilyn Monroe-motiv, 3 st ängla-ljus, 2 st ljushållare som du sätter upp på väggen, 4 st underlägg för glas *fast dom använder jag nog som ljusfat, 2 stycken småljus i kruka. Det var nog allt. Men bland det bästa är ju ändå vad jag fick av Emma i inflyttningspresent (fast jag inte flyttat än). Jag fick en låda med olika ljus som luktar kaffe! Det var 4 olika sorter och sammanlagt sju ljus! Tacktack Emma! ^^
När vi var och lämnade alla saker i min nya lägenhet hittade vi en humla som låg o sov. (Den kommer sova fleeera år, eller i evighet). Emma plockade upp honom (han heter Orvar) o så fick han bo i min fina glasflaska med en kork-kork. Så småningom (när jag hittat en till sovande humla) så får Orvar sällskap. Hon ska heta Lisa! Orvar behöver inte känna sig ensam då! ^^

Nu sitter jag hemma hos mamma. Tänkte sova här inatt ^^

Emma blev glad. Veronika blir nog med glad. Jag drömmer om Itg! Helt sjukt! Jag drömmer att jag spelar en viss låt hela tiden. Alltid samma. Sen ibland ser jag pilar framför mig, till exempel när jag är på stan. Shit! Jag har blitt smittad jag med!

Godnatt!


Vår!

Datum: 2007-04-13 Tid: 22:27:14

Ajjemän! Nu är våren här! I onsdags mötte jag Klara för en fika. Fikade på Orion, shiit! Dit vill jag inte gå igen. 22 spänn för en mellan-latte. (Den borde heta mini). Sedan drog det iväg till systemet, för att köpa lite vin att dricka i stadsparken. I brist på annat. Vi blev nog lite för runda under fötterna båda två, men kul var det.

På torsdagsmorgonen snackade jag med Klara på msn, o vi bestämde glass i stadsparken. Det är nästan som att stadsparken är ett måste för att man ska inse att det är vår! Därefter mötte jag upp Emma, blev en fika på latte. Sen itg. Dom säger att jag börjar bli duktig, men jag vet inte det jag. Kul är det iallafall, och man svettas som en gris. Särskilt om man inte rört sig så särskilt mkt på ett par år! ;) Emma är även den första kompisen som sett min nya lägenhet. Hon tyckte den var mysig! ^^ Och mysigare blir den efter lite renovering. :)

Idag har det hänt en väldans massa:
 - Emma hjälpte mig med ansökan till barnskötarutbildningen.
 - Lite käk på Mc Donalds.
 - Itg på LD. (gick inte lika bra idag tycker jag)
 - Glass i stadsparken med Emma o Lumi. Såg vääärldens sötaste chihuahua (haha, stavas det så?). Blev helt kär! Meddelade hussen både en o två gånger om att jag kan vara hundvakt om det behövs! Den lilla krabaten låg o sov i mitt knä på The phone house, som ägaren jobbade i. Köp en sån vovve till mig! Dom kostar bara 17 000 kr.
 - Koffa och Mustela kom, blev ännu mera glass i stadsparken, sen hände det inte så mkt mer.

Imorgon ska jag börja packa lite småsaker. Emma är så snäll och hjälper mig ta upp dom till nya lägenheten. Måste tvätta också, så det bara är att hiva in kläderna i det stora klädskåpet som förra ägaren lämnade kvar.

Over and out!