mysig dag ^^

Datum: 2012-01-30 Tid: 21:42:26

Kände ju på mig imorses att denna dagen skulle bli förjävlig rakt igenom. Det blev den inte! Fikan med Veronika + kids var myys, Adde hade jätteskoj när han lekte med Shiva som är 7 år. Och han klappade bebis på huvudet så fint, min duktiga grabb vet att man ska vara försiktig med de som är mindre ^^

Vi har även varit hem till Rachel och Hailey på besök. Huuur trevligt som helst! Vi blev bjudna på mat också, enchiladas, mums! Var så roligt att träffa Hailey också, lilla sötungen! Glad o go är hon ^^

Japp, det blev en bra dag idag, och äntligen kom vi utanför dörrn o hittade på nåt :) Vi kom hem halv nio och Adde slockna som ett ljus. Imorgon vaknas det jobb igen ^^

ingen bra morgon

Datum: 2012-01-30 Tid: 11:48:05

Fattar ni vad skönt det är att ha helgpassen avklarade!? Håhåjaja! Ledig bara idag och jobbar tis, ons och tors men kan se fram emot att åka till Magnus då ♥

Vaknade 08.30 idag, och bussen till dagis går 08.35. Hopp i kläderna och springa till bussen. Eller ja, jag springer inte. Hann med den iaf och kommer upp till dagis och möts av en son som INTE vill följa med hem. Skrik, gråt, krångel och åleri när jag skulle klä på honom och så är han arg ända tills vi kommer hem. Väl hemma är han arg ett tag till och skriker och slåss när han inte får som han vill. Slåss!?!? Det ska han lägga av med ögonaböj! Ingen bra morgon med andra ord.

Snart kommer Veronika och hennes 2 döttrar på fika. Mys! Får Adde lekkompisar också, dock är minsta tjejen fortfarande bebis :) Gooooooosa!

fina människor

Datum: 2012-01-29 Tid: 12:57:45

Satt precis och kollade på Adrian när han sprang omkring med dammsugaren och "dammsög". Vilken fin son jag har! Han skänker min vardag så mycket glädje! Lilla pojke, jag älskar dig något oändligt ♥

Sen mina föräldrar med respektive, syskon, vänner... Trots att alla är så utspridda över landet så finns de bara ett telefonsamtal bort. Och min karl är awesome, jag är så glad över att ha träffat honom!

Yes, jag har allt bra människor runt omkring mig ♥

adde-bus är hemma

Datum: 2012-01-29 Tid: 12:08:53

Nu har Adde-bus kommit hem ♥ Han har varit lite smått grinig, men mestadels glad och det är ju tur! Igår hade stödfamiljen åkt pulka med honom, men han var inte störtförtjust vilket förvånar mig. Han som gillar fart och fläkt!

Har börjat kika lite på när Adde's 2-årskalas ska hållas. Tror det blir 17 eller 18onde mars. Att tiden kan gå så fort! Tycker inte det var alls länge sen han kläcktes.

Nu slappar vi lite innan det är dags att åka till dagis och jobb. Sista kvällen innan en ledig dag, sen kör jag tre dagspass nästa vecka. Någon lunch kanske är att tänka på, men vad?





Nu

sovmorgon

Datum: 2012-01-28 Tid: 23:37:14

Sicken karl jag har! Han hämtade ju mig på jobbet igår och när vi kom hem till mig överraskade han mig med smörgåstårta och blommor! ♥ Sådant är man ju inte direkt van med. Fick en påse rödlökschips också, åååh så goda dom är! Mammi hade varit över och lämnat en köttfärspaj också, jag blir allt bortskämd! Tack mammi! ♥

Adde var i princip grinig från att vi hämtade honom på dagis tills han åkte till stödfamiljen. Ringde till dom lite senare och de berättade att Adde verkade lite arger idag, och det är ju inte likt min lilla grabb! Hoppas han är glad imorgon ^^

Innan jobbet åkte vi till Maxi, köpte lösgodis som de säljer för 2,95 kr/hg. Råkade bli nästan ett kilo för min del, haha! Nu är jag hemma från jobb och ska soooova. Får sovmorgon imorgon då Adde kommer hem kl 11. Sköönt!

go förmiddag

Datum: 2012-01-27 Tid: 10:37:37

Jääävlar i havet vad jag blev rädd! Loggade in på internetbanken för att se saldot vilket var myyycket lägre än det skulle, med tanke på att jag satte att räkningarna skulle dras på måndag. Men allt har dratts idag, puuh! Hjärtat i halsgropen dära.

Jag intar kaffe, barnet ville ha nenne (välling) och snart ska jag börja röja lite här hemma ^^ Funderar lite på vad man ska kirra för lunch... Det får bli nåt enkelt, typ mannagrynsgröt.

Ikväll när jag slutar jobba 23 så hämtar Magnus mig ♥ Saknar honom! Det här med distans är ingen hit faktiskt. Den karln gör att jag känner mig så trygg, precis vad jag behöver!

Nä, dags att sätta igång innan det är dags att dra.

mätt i magen

Datum: 2012-01-26 Tid: 16:19:16

Paltkoma! Blev ris med baconsås, mkt gott! Handlade tidigare med mammi och fick hem en massa bra saker, så nu finns det mat. Köpte blodpudding bland annat. Har inte ätit det på år och dar men det får vi käka när jag kommer ihåg att köpa lingonsylt.

Snart ska jag bada unge ^^ Alltid lika roligt att se honom plaska runt! När han har lagt sig ska jag nog ta mig ett bad jag med, fryser lite här hemma...

ärenden

Datum: 2012-01-26 Tid: 11:14:06

Sitter med Adde och mammi o dricker kaffe. Snart ska vi ner på stan och uträtta ärenden. Jag är så trött så trött och lägligt nog har ungen vaknat klockan sex två mornar i rad, när vi vart lediga! Puuh. Inte skoj inte!

massa strul

Datum: 2012-01-25 Tid: 17:56:01

Ja, en olycka kommer ju sällan ensam sägs det. Internet som krånglar, lönekontor som skickar in sjukanmälan till fk alldeles för sent och en bankdosa som inte går att finna någonstans. Antingen har jag slarvat bort den eller så har Adde lekt med den, eller rentav slängt den i soporna. Han har en tendes att tycka att saker och ting hör hemma i soporna. Mammi och jag letade som svin efter dosan men den är spårlöst borta. Mammi passade Adrian medans jag åkte ner till banken för att skaffa en ny. 250 riksdaler!!! Hujeda mig!

Adde gick blöjlös här innan, visade honom pottan med jämna mellanrum. Till slut fick han en ny blöja och jag var stolt över att inga olyckor skedde. Trodde jag ja. Han hade lagt en blaffa på golvet i hans rum som jag inte märkt, haha! Glad att den inte hamnade på en matta iallafall...

Nu ikväll kom en kompis över och kollade på mitt modem och konstaterade att det nog var adaptern till modemet som ställde till det. Efterlyste ett modem på facebook och en vänlig bekant kom hit med ett. Men det fungerade inte. Slängde åt min kompis en "sladd-o-skit-låda" jag har i en garderob och där låg en strömadapter, dock lite klenare än vad mitt modem kräver, men det funkar för stunden iallafall. Väntar på en ny adapter på posten.

Annars är det som vanligt, jag är glad, saknar karln ♥, längtar tills barnet ska sova och ska imorgon njuta till fullo av min sista lediga dag innan en helgs jobb. Tjingeling!


hallo

Datum: 2012-01-24 Tid: 21:04:55

Mitt internet hemma är stendött. Just nu snyltar jag på en granne o det går ju inte så snabbt direkt. Tillbaka på jobb är jag iaf och Adde på dagis, och han stormtrivs! Fick till o med kramar av de andra barnen när han kom första dan ^^

Annars händer lite smått o gott, dock saknar jag karln som jobbar kväll denna vecka. Usch så tråkigt utan honom! Trivs verkligen i hans sällskap =)

Nu pallar jag inte skriva mer utifall uppkopplingen knasar sig igen, men nu vet ni att vi andas.

älskade ängel

Datum: 2012-01-18 Tid: 20:08:17

Jag är ju ganska dålig på det här med bloggning nu för tiden. Men det är väl så när man är nykär! ;) Varit hos Magnus, sen hemma hos mammi dit även Kimpah med familj kom. Alltid lika skoj att umgås hela familjen ^^ Och Magnus är helt klart godkänd. Trodde iofs inget annat heller.

Jobbat idag, jobbar imorgon, sen åker vi till Magnus igen och stannar till på söndag. Nice! Adde är fortfarande hemma hos mammi och kommer hem imorgon. Ska bli så skönt att bara kunna åka ner till jobbet istället för upp till dagis och sen tillbaka. Göttans!

Idag fyller farfar år, grattis till dig! ♥ Och idag är även 3-årsdagen sen min vän Moa blev mördad. När jag insåg det kom tårarna igen, jäklar i havet vad jag saknar den tjejen. Suttit och läst igenom det jag skrev i bloggen när det nyss hade hänt, sicka starka känslor det väcker. Vila i frid, älskade ängel!


hahaha!

Datum: 2012-01-14 Tid: 16:27:08

Ibland kommer Adrian och ställer sig framför mig och skäller på mig. Då brukar jag börja låtsasgråta med händerna framför ögonen och säger "Jag tycker inte om när du skäller på mig". Då klappar han mig på huvudet och säger "mamma" med tröstande röst. "Nu är mamma glad igen!" svarar jag. Nu idag så skällde han och jag låtsasgrät, och efter han hade tröstat mig så började han låtsasgråta! Hahaha! Så jäkla roligt! ^^

banka bollar!

Datum: 2012-01-14 Tid: 15:45:33

Min son är allt gullig, men gulligast är han när han sover ;) Idag sov han en redig middag på två timmar, och då passade mamma på att njuta av stillheten. Nu är han vaken och lever rövare, lite av hans energi skulle inte skada. Nu ska jag ta och banka ner bollar i hål, hans favvoleksak. Skickade med en påse leksaker till mamma, men den den följer nog med hem igen ;)

sovmorgon!

Datum: 2012-01-14 Tid: 12:51:35

Oooh, så skönt det var att sova. Mamma och Moa tog hand om Adde så jag fick sova ut ordentligt! ♥ Att erbjuda mig sovmorgon är något av det mest värdefulla man kan göra ;)

Blev inga blodprover igår. Jag skulle tydligen vara fastande, men det hade ingen upplyst mig om. Så dumt, för det fick jag reda på när jag slängt upp armen på deras mojjäng. Väntetid helt i onödan.

Imorgon träffar jag Magnus igen ♥ Saknar karln väldans mkt!

mätt o belåten

Datum: 2012-01-13 Tid: 19:53:14

Ute hos morsan o degar. Har hjälpt henne med lite kraffs och för en stund sen käkade vi middag som bestod av kycklingpaj och sallad. Mums! Nu sitter vi o slappar vid köksbordet, dricker lite vin o svullar snacks! Mamma och Moa badade Adde innan, kolla sicken sötnos!


deg mellan öronen

Datum: 2012-01-12 Tid: 21:06:12

Idag har jag gjort mig av med en otroligt onödig och tidskrävande syssla. Att vara admin på Borås Loppis. Jag har då aldrig varit med om maken till hur mycket deg vissa har mellan öronen, sicka puckade mail jag har fått! Och sen att det ska bråkas hit och dit om så banala och patetiska saker. Till exempel sålde en tjej en deodorant som hon använt 3-4 ggr och folk började tjoa om bölder och infektioner hit och dit. Fine, det kan hända, men det är väl köparens konsekvens isf? Säljaren blev kallad äcklig och det ena med det andra. Puckofolk ;) Men jag gillar Borås Loppis överlag ändå.

Även haft besök av Ida idag. Köpt 9 barnplagg för en 100ing av henne, Adde kommer bli så snygg när de passar honom! Emelie har även varit här, nu kommer jag inte träffa henne på ett bra tag. Hon flyttar nämligen till Umäää och blir läkare!

Och på tal om läkare. Magnus katt bet mig i foten igår så det blev ett litet sår och det blödde lite. Nu idag så ömmar det i fotryggen och upp i smalbenet. Sjuksyrran på 1177 tyckte jag skulle till jourläkaren ikväll, men ska ändå dit imorgon bitti och ta ytterligare blodprover så jag kollar det då istället. Kanske blir en stelkrampsspruta :)

När jag stod och skar lök till den ugnsbakade falukorven jag gjorde idag började sakna Magnus megamycket! Han använder lök till mycket och lukten påminde mig om honom. Haha, gulligt värre! ♥

sovit på moln

Datum: 2012-01-12 Tid: 11:59:57

När vi har varit hos Magnus har vi varit två svängar i Ullared. Köpte mig två huvudkuddar bla och sicken dröm att sova på dom inatt. Huvudet låg på moln! Dock var det inge skoj att sova själv. Tomt och kallt. Men på söndag ses vi igen! ^^

Jag och Adde tar det bara lugnt. Hoppas att det slutar regna snart så man kan gå ut en sväng ^^

så tråkigt ju

Datum: 2012-01-11 Tid: 19:42:52

Nu är jag och Adde hemma i Borås igen. Inte så skoj om jag får säga mitt. Vilket jag ju får ;) Träffat så skojiga människor, haft det lugnt och skönt och ätit spännande mat. Krokodil och känguru bland annat, det ni! Karln kan han! Mysigare människa får man leta efter :)


Yummie!

I fredags lånade syrran min lägenhet med en kompis, och sicka idioter dom är! Haha! När jag klev in i köket idag möttes jag av detta:


De får sitta kvar tills de faller av sig själva ;)

Resten av min sjukskrivning ska jag uträtta massa tråk som behövs fixas, sen ska jag till läkaren och ta nya blodprover. Kanske finns en lösning på min trötthet. På söndag kommer Magnus hit och jag längtar! "Jag stannar inte länge idag" sa han när vi kom hit. Fyra timmar blev det :P Ikväll blir det tidigt i säng. Jag är helt slut som artist.

hej hopp!

Datum: 2012-01-11 Tid: 12:36:21

Tillbaka från de döda, tänkte jag skriva, men riktigt så är det inte ;) Sen vi spenderade julen hos pappa har vi varit hos Magnus (min karl), och här har vi bannemej haft det gött! Sitter man vid köksfönstret ser man en hage med kor, och på baksidan ser man hästar. Så det är landet vi snackar om! Snart är det dags att återgå till jobb efter en tids sjukskrivning. Fråga inte.

Vi har det bra iallafall, och nu får vi se om det kan bli nån rullning här i bloggen igen. Har inte haft en tanke på att uppdatera... Då njuter man av det som kallas livet ;)
Ser att det inte har fallit alltför mycket i besökarantal under tiden jag vart borta, det tackar jag för! =)