godkväll!

Datum: 2009-02-26 Tid: 22:42:32

"Åt helvete kapten, ankaret flyter!"

Ah, gött att bara sitta och slappa nu. Har börjat småstäda lite. Helvete att det ska va så svårt att hålla ordning på 42 kvm. Speciellt på bottenplan, drar ju med all skit in. Ska fanimej springa upp till tredje våning och ner igen för att få bort den mesta smutsen. På kvällen är jag jäkligt smart, erkänn! Lite motion på köpet, aldrig fel =)

Imorgon blir det till att sortera alla räkningar. Byebye money! Iofs fick jag mer än jag hade trott i lön, med tanke på att jag var sjuk ganska mycket. Men jag är nöjd som fan! Ska bli införskaffning av stereo också, sweet! En med dvd-funktioner ^^

Nej, ska fortsätta plocka iordning, kanske damma också, så man bara har dammsugning och skurning kvar imorgon. Kvällsstädning is the shit! =)


pladder

Datum: 2009-02-26 Tid: 17:50:49

Längesen jag skrev precis vad som försigår i huvudet utan att rättskriva eller tänka någonting. So here it comes, Therese lämnar hjärnan i fingrarnas våld.

Jävla väder alltså. Igår försvann den mesta snön, men idag kom den tillbaka. Snöflingorna var ju förfan stora som golfbollar! Whats up with that!? Ut i skiten skulle man med, äckelpäckel! Dock började det ju regna, så snön är på väg bort. Men har hört att det komma frysa på under natten. Du med körkort, ta det försiktigt! Speciellt Kimpah med familj när ni kommer hit till storstan imorgon!

Att vara singel är faktiskt det bästa jag kunde vara just nu känner jag. Helt rätt beslut. Jag behöver bara tänka på mig själv och göra det jag vill göra helt fritt. Passar mig utmärkt =) I'm living the life. Sug på den du!

Jag kan ju också meddela att jag är så trött, så trött. Mardrömmar gånger 100 varje natt de senaste dagarna. Riktigt läskiga är dom, men jag kommer aldrig ihåg handlingen. Bara att mina fina vän Moa är med i dom. 3,5 timmars sömn inatt blev det med 8 timmars hårt jobb på det. Spännande va!?

Och vad i helvete tänker folk med? 2 stora händelser har skett i mitt liv nu, men ska ni styra över hur jag ska göra? Jäkla "hej-jag-sitter-på-min-röv-dagarna-i-ända-med-telefonen-fastklistrad-vid-örat-och-lägger-patians"!! Blä, säger jag bara!

Jag skulle behöva käka någonting, men det enda jag har i köttväg hemma är kyckling och lax. Kyckling åt jag till lunch idag, så det vill jag inte ha igen, och lax är jag inte sugen på. Korv och sån skit får inte komma hem till min frys. Fyfaan vad äckligt! Ge mig matförslag! Enkelt ska det vara med. Fan, kycklingen jag gjorde igår blev ju totalt misslyckad. Fick göra om, göra rätt. Tidskrävande skit!

Och du, din jävla padda. Nej, du får ingen energi av mig.

Det var nog det som fanns. Ganska tomt därinne märker jag.

hihi

Datum: 2009-02-26 Tid: 17:14:11

You saw it in my eyes, you said. What did you see? ;)

viggo med familj

Datum: 2009-02-26 Tid: 16:53:53

Här är lite fler bilder på Viggo med sina fina päron =)

Glad Viggo


Trött far och son


Fina familjen =)



Imorgon får jag äntligen träffa min brorson. Jag lovar, ingen annan kommer få gosa med honom, han ska gosa med faster Therese heeela tiden =) Eller iallafall mest! Jag kommer bli den grymmaste fastern någonsin. Erkänn att faster Therese låter riktigt bra!? Låt idag bli till imorgon precis nu!

utmanad!

Datum: 2009-02-26 Tid: 16:20:34

Jag har blivit utmanad av Veronica att skriva 8 sanningar om mig själv =)

♥ Länka till den som utmanat dig
♥ Berätta 8 sanningar/ovanor/vanor om dig själv
♥ Utmana 8 personer i slutet av ditt inlägg
♥ Skriv ett meddelande i de personernas bloggar
så att det vet om utmaningen

So here we go! Jag...
1. älskar att träffa nya människor!
2. har en enorm köp-mani när jag mår dåligt.
3. prioriterar att ha råd med cigg framför mat.
4. kan gå från glad till förbannad på två sekunder.
5. avskyr när folk inte kan erkänna sina fel.
6. trivs bäst när det är lite halvstökigt hemma.
7. är enligt mig själv fortfarande väldigt tjock!
8. tycker att jag är en bra människa.

Jag utmanar de som inte har gjort denna än.
Utmaningen har ju cirkulerat ett tag. =)

sötaste brorsonen =)

Datum: 2009-02-25 Tid: 23:51:06

Låt mig få presentera min brorson Viggo som jag förhoppningsvis får träffa
på fredag =) Lik Kimpah, eller hur? Fast sötare, of course!





jag saknar dig!

Datum: 2009-02-25 Tid: 22:29:26

Gud vad jag saknar dig! Jag har börjat drömma mardrömmar, du finns i mina tankar dagligen, jag blir tårögd när jag hör vissa låtar i min mp3spelare, jag ser tidningen med dig på framsidan varje dag. Jag vet inte vad jag ska göra, för det blir inte lättare med tiden.
Tvärtom.

Älskade vän!

Uppdatering:
Nu har jag gjort det bästa jag någonsin kunnat göra för mig själv. Jag har läst blogginläggen jag skrivit om Moa. Började gråta igen, tårarna bara forsade när jag läste. Och det var så skönt! Jag har på något sätt känt att jag accepterade allt lite väl fort när jag inte grät mera, även om jag var ledsen. Men jag accepterade inte, jag stängde bara av allt för en stund, kanske för att orka med. Tårarna fick äntligen släppas ut igen, istället för att krypa upp i ögonvrån för att sen försvinna.


mp3spelarn...

Datum: 2009-02-25 Tid: 18:49:47

...hängde sig! Vafan!? Vad gör man då med inbyggda batterier?
Behöver ju den imorgon på väg till jobbet, fattar den väl??? Fanken!
Kan man ladda den även om den hängt sig? Det är frågan det.



09-02-25

Datum: 2009-02-25 Tid: 18:39:51

Idag har man inte fått mycket gjort. En kanna kaffe ungefär, som jag inte ens drack upp =) Jag och Klara bestämde fika på stan, så nu har man tjötat bort ett par timmar. Gött som tusan må jag säga! Strax ska jag ta mig i kragen och göra matlåda tills imorgon. Jobb och slit, men det blir nog nice!

På bussen hem blev jag lite fundersam om jag hade lyckats sätta mig på fel buss igen. Men den åkte bara en annan väg, vägarbete antagligen. Idag är en sån dag jag absolut inte hade orkat med en felåkning.

Smsade lite med en gammal bekant från Jönköping idag, vi har inte tjötat på hur länge som helst. Jäklar vad biffig han blivit! Hett som fasen ju =) Får se till att träffas snart, var allt förlänge sen.

go arbetsdag

Datum: 2009-02-24 Tid: 21:17:35

Idag har det varit en bra jobbdag. Har gått snabbt och vart nice =) Me like. Och semlan var ju namnam! Var även ett lotteri på semlefesten. Jag vann kaffe, min brukare vann två gånger och min arbetskompis vann en =) Av totalt sju vinster! Vi var väl iallafall runt 20 pers och alla hade köpt lotter =) Nu ska jag in i en vaaarm dusch, har kommit på att det är så skönt att sitta på golvet och låta hett vatten rinna över en. Riktigt avslappnande, och det behöver mina muskler nu känner jag. Nattinatt!

sjuk igen?

Datum: 2009-02-24 Tid: 07:24:44

Inatt vaknade jag av att jag svettades som fasen, och nu när jag vaknade frös jag. Vet inte om jag kanske börjar bli sjuk? Mardrömmar var det iallafall inatt igen, men vet inte om vad. Varför kommer jag aldrig ihåg?

Idag jobbar jag 8.30-15.30, sen ska jag tillbaka till jobbet kl. 17 för att jobba till 20.30. Brukaren ska på semlefest och ville ha med sig två assistenter. Semledagen idag ju, ska du vräka i dig några?




min brorson

Datum: 2009-02-23 Tid: 22:46:22

Viggo Axel Helge Östermark
51 cm lång, 3290 gram

*Bild kommer snart*

"Håll käften, är det du eller jag som har en stor fet bebis i magen?"
"Nej, nu vill jag hem!"

2 saker Kimpah fick höra under förlossning =)
Allting har gått bra!



gnrk

Datum: 2009-02-23 Tid: 20:53:33

Idag är jag otroligt trött. Sov oroligt inatt, drömde om min vän Moa, mardrömmar. Men vet inte riktigt vad som hände. Hoppas jag kan få en veckas ledighet när det är dags för begravningen, passa på att träffa folk och vila upp sig.

Upp tidigt för att jobba halvdag, andra halvan hade vi apt-möte. Det tar otroligt mycket på krafterna kan jag säga!

Efter mötet gick jag till Snack där Emma väntade. Shill =) Jag vet faktiskt inte vad jag skulle göra om jag inte hade Emma, she gets me! Var tvungen att berätta en sak som irriterar mig otroligt mycket just nu. Hade det vart så innan hade saker och ting kanske sett annorlunda ut!? Oh well, what to do? "hahahahahaha, va söt du är" fick jag som svar av henne, haha! Det fick mig att skratta iallafall =)

Nu ska jag poppa popcorn tror jag.
 



han har kommit!

Datum: 2009-02-23 Tid: 19:42:30

Nu har min brorson kommit till världen! Tyvärr kan jag inte ge så mycket info, för har varken vikt eller längd på honom än. Men det kommer snart, promise! Då kommer även bild =)



Här är han i magen =)


vidrigt värre!

Datum: 2009-02-22 Tid: 21:41:29

Jag måste bara. Jag vill inte men jag måste. Denna bilden är från augusti 2007. Så äckligt. Som jag sa till min kompis Peter när han sa bilring: Bilring? Det där är ingen jäkla bilring, det är ett traktordäck!



Tur att jag gått ner närmare 20 kilo nu. Hur kunde jag?

yo

Datum: 2009-02-22 Tid: 18:18:20

Seg hela dan. Ujuj! Inget spännande att tillföra idag.

kolla in!

Datum: 2009-02-22 Tid: 12:12:48

Du måste bara checka denna! Hahahaha! http://www.break.com/index/drunk-guy-confuses-pants-with-his-shirt.html

sexy naughty disney

Datum: 2009-02-22 Tid: 11:06:59

Så grym video =)




ajajaj!

Datum: 2009-02-21 Tid: 13:59:06

Nu har det åkt någon form av räddningstjänst förbi här tre gånger. Frågade Wighsnews vad som hade hänt och fick svaret att någon fastnat med handen i en bakmaskin! Fatta ont! >_< (Wighsnews är skitduktiga på att få reda på saker snabbt)

Kvällen igår var nice! Vin och trevligt sällskap, me like!

Fick en slags komplimang igår med. Eller hur man nu ska tolka det. Det var iles arbetskompis Micke som sa: Från att ha gått från en flötig padda till en vacker kvinna. Hahaha, jag håller med om "flötig padda" och hade inte kunnat uttrycka det bättre själv

najs

Datum: 2009-02-20 Tid: 15:10:46

Så nice dag det blev igår! Ankan kom upp efter jobbet, sen åkte vi till Asien. Hade bestämt att dricka öl med Marco. =) Ankan var nykter och drog rätt tidigt, eftersom han skulle jobba idag, men jag och Marco pimplade på. Sen drog vi hem till honom och fortsatte dricka öl och kolla klipp på youtube. Nu är jag nyligen hemkommen =)

Varför har jag inga popcorn för?

rakt in i hjärtat

Datum: 2009-02-19 Tid: 14:56:05

Den här låten är den bästa version jag hört!


jahaja

Datum: 2009-02-19 Tid: 13:18:52

Nu går väl kläderna åt helvete. Tvättar, och ett snöre i något plagg fastnade i luckan, och jag märkte det när jag hade startat maskinen. Bajs! Får hoppas kläderna är hela när jag ska hänga upp dom. Märks om en halvtimma.

Och idag är min fredag den 13onde märker jag. Hur fan fixar man så det slutar blöda från ett jack i fingret, som sitter där man rör fingret som mest? Så jäkla klantig jag är! Diskade en skål i metall som inte fick plats i maskin, och slog i med handen i diskmaskinen så kanten på skålen slet upp ett jack. Rätt djupt blev det. Nästa otursmoment blir väl att det börjar forsa blod igen när jag ska hänga upp de rena kläderna.

Skitdag!


lyckopiller

Datum: 2009-02-19 Tid: 11:40:40

Du kommer sitta och hoppa till denna låten


min brorson! =)

Datum: 2009-02-19 Tid: 10:34:54

Mia skickade precis ultraljudsbilder till mig, så tänkte faktiskt dela med mig =) Min brorson!!! Och vet ni vad? Han blir även mitt gudbarn! Fatta glad jag blev när de frågade mig om det!? Ungen kommer bli bortskämd! Undrar när han vill komma ut... wanna bet? =)



Så lik Kimpah så jag vet inte vad. Här är Kimpah's och Mia's bloggar!

irriterande

Datum: 2009-02-19 Tid: 10:31:31

Jag vet inte hur det kommer sig, men det är skapligt irriterande iallafall: När man är i ett förhållande är telefonen knäpptyst, msn likaså och man finns nästan inte. Sen, när man blir singel, går msn och telefonen varm. Är jag en annan människa när jag är singel? Nej, folk ser bara möjligheterna. "Jag ville inte störa när du var i ett förhållande" heter det. Nähe!? Men då är det ju rätt uppenbart vad du är ute efter!

våldsgästning

Datum: 2009-02-19 Tid: 09:31:42

Låg och sov som bäst och drömde nåt roligt, så ringer telefonen. Då är det min kompis Kim som frågar om jag har någon parkering... Puckot står utanför i bilen, halv nio på morgonen! Jag såg ju fram emot att få sova ut, men det var en nice överraskning iallafall.

Godmorgon världen!

stalker!?

Datum: 2009-02-18 Tid: 23:36:47

Idag när jag och Emma käkade lunch på Snack satt det ett gäng medelålders utlänningar vid bordet intill. Jäklarns va de glodde!!! De kunde sitta helt tysta ett bra tag och bara stirra. När jag gick ut o rökte o kom in igen stod en av dom vid kassan, följde mig med blicken, log och nickade. Kunde inte hålla tyst, så jag sa: Fan vad du glor! Tror dock inte att han fattade vad jag sa.

Efter ett tag stack dom, skönt som fan. Men när jag och Emma gick stod den där leende snubben där och gjorde likadant igen. Följde mig med blicken, log och nickade och gick efter oss ut, men sen försvann han. Emma gick med mig en bit och vi stod och snackade utanför mitt jobb, då jag ser en karl i bil som kollar på mig och säger något. Jag som har så dålig syn gick ditåt för att höra bättre, och då var det den där jäkla karln igen! Han frågade om han skulle skjutsa hem mig, hmm... Nej! Ska till jobbet. "Ska jag köra till jobbet!?" Det var väl mig en jäkla människa!? Hur fan kan han tro att han kan följa efter oss sådär? Ush!

Nu är jag ledig i 4 dagar, skönt som fan! =) Har ingen ny info och Kimpah, Mia och Viggo, men hoppas lillkillen ploppar ut snart! =)

wiiie!

Datum: 2009-02-17 Tid: 23:32:51

Bror och Mia är på BB nu =) Snart kommer min brorson!!! Eller snart... kan ju ta hur lång tid som helst ju, men jag hoppas på snart! Lovely i vilket fall som helst! Viggo, skynda dig ut!

Update:
Viggo ville inte komma än. Så bror och Mia är hemma nu. Tycker lillkillen kan vilja komma ut nu!!!

miss the "old days"

Datum: 2009-02-17 Tid: 03:16:40

Har kollat igenom bloggen lite nu såhär i nattetid. Jag saknar sommaren 2007. Jag och Emma satt på Snack dagarna i ända med folk som kom och gick, vi hade picknick i stadsparken med Malin och Fidde, Dansken kom, jag blev döpt av misstag, började plugga igen. Det jag saknar mest är att jag och Emma hade så mycket tid för varandra, det har förändrats nu.

Sommaren 2007 började jag även jobba på grillen, iaf några dagar, haha. Lärde känna Marko, och honom träffade jag på bussen hem från jobbet idag, jobbade ju kväll. Han kom med mig hem på en kopp kaffe, sen blev det även ett glas vin. Det var riktigt trevligt! =) Han gav mig komplimanger för min viktnedgång hela tiden. Sånt är kul, för när han och jag träffades första gången var jag fet som en elefant, känns det som :P

Nu ska jag kika runt lite på nätet och lyssna på Simon and Garfunkel =) Skön musik!

Natti!

iiihk

Datum: 2009-02-15 Tid: 22:40:05

Imorgon är det jag som går till vicevärden det första jag gör när jag vaknar! Låg och gosade under mitt täcke i soffan och kollade på tv när jag hörde "krafskrafskrafs" inifrån toaletten. Har hört samma ljud för ett par månader sen, och jag svär: det är nära att jag gör i brallan! Låter som att det är en råtta i golvbrunnen eller något, så jag ska höra med vicevärden hur avloppena är konstruerade här, om det är möjligt att det kan va en råttjävel! Tänker iallafall borsta tänderna i köket ikväll!

argh

Datum: 2009-02-15 Tid: 21:14:38

Gosh och satans helsicke vad min mage är bitterfitta just nu! Pain x 100!

chickachiwowoow!

Datum: 2009-02-15 Tid: 18:54:15

Sicken mysig dag det varit idag! Vaknade, Ivan drog och köpte kycklingsallad och den avnjöts till kass tv. Sen åkte han. Nån timme efter det kom Ankan och vi har kollat på film, "Paranoid Park", vilken var skit. Sen kollade vi på "Bolt", asbra!

Får väl klargöra vem Ivan är, eftersom folk frågat. Han och jag snackade på precious Lunarstorm och kom fram till att alla hjärtans dag och romantik bara är ren skit (just nu). Och eftersom båda tyckte det så bestämde vi att spendera dagen tillsammans. So now you know, curious people!

Imorgon börjar en ny vecka. Den är helt blank förutom jobb och tvätt. Ring om ni vill hitta på nåt. Jo, just det! Öl med Ankan i helgen kanske =)


valentine

Datum: 2009-02-15 Tid: 12:22:09

Alla hjärtans dag hade inte kunnat bli bättre! No romance what so ever, men däremot vin, "film", trevligt sällskap och lagomt bra mående idag. Gillart!





ta farväl

Datum: 2009-02-14 Tid: 13:43:01

Den tionde mars kommer jag sitta i en kyrka i Uppsala och gråta, tillsammans med många andra sörjande människor. Vi kommer få ta ett sista farväl av vår älskade Moa, känna gemenskapen av detta hemska som förenar oss: en stor sorg och saknad.




öl

Datum: 2009-02-14 Tid: 12:07:40

Igår blev det öl. Kanske ett par för många öl. Men det var gott! Drack öl med Kalle och Micke, riktigt längesen man träffade dom. Men skoj vare, så det ska vi göra om! ^^

Trevlig alla hjärtans dag på er! <3

fredag

Datum: 2009-02-13 Tid: 06:42:41

Idag är det fredag. Det enda jag har planerat är att fika med Emma, sen har jag ingen aning. Tror att jag bara ska ta det lugnt för mig själv idag faktiskt.

La mig innan tio igår, men är förbannat trött ändå. Iofs låg jag och smsade med folk ganska länge, men ja. Trött som fan iallafall! Nu är det off to work!

vuxen

Datum: 2009-02-12 Tid: 20:31:08

Är man inte lite vuxen när man tycker att "Antikrundan" är roligt att kolla på?

yo

Datum: 2009-02-12 Tid: 16:19:01

Oj, jösses vad seg jag är i kroppen! Ont i armarna av nån konstig jäkla anledning, typ växtvärk känns det som. Drygt! Nu ska jag dricka kaffe till en bok, sen får det bli en dusch.

Vad ska ni göra idag?

wake up!

Datum: 2009-02-12 Tid: 06:28:42

Ush, fy o blä! Sitter här med min kaffekopp, men vill inte vakna till liv. För jäkla trött alltså!
Hoppas man piggnar till när man kommer ut i kylan. Men sängen lockar må jag säga.

Nej, Tiss! Ta dig i kragen och vakna!
 

Raggar-tips

Datum: 2009-02-11 Tid: 23:44:31

Raggarbränna. Armarna är brunbrända, mage och rygg kritvita. Västen, du vet.
Raggardusch:
Dränk dig i parfym för att dölja svettlukten.
Raggartvätt: Linda in handen i silvertejp med den kladdiga sidan utåt och dutta
där smutsen syns! Luktar kläderna skit: ta till raggarduschen!
Har du inte råd med parfym, så häng en wunderbaum i halskedjan.

tröttis

Datum: 2009-02-11 Tid: 21:43:55

Jag är så galet trött just nu! Både jobb och föreläsning idag, sen fick jag folk med mig hem från stan som jag sprang in i på busstorget. Men nu är jag själv.

Har tänt ljus lite överallt nu, och ska väl lägga mig och läsa tror jag. Kommer somna, bergis! Men det är ju bara bra isåfall, fått för lite sömn på senaste. Och upp tidigt imorgon för att jobba. Kaffestunden med mammi imorses var riktigt mysig, sån ska jag införa varje morgon!

Snacka om att jag ärvt min mage efter mina föräldrar, de båda går alltid och bajjar efter morgonkaffet, och så även jag idag. Undrar om jag alltid gör det efter dagens första kopp, eller om det bara är tidigt på morgonen? Aja, två saker som sätter fart på magen min är kaffe och cigg. Så nu vet ni det, visst är det intressant att skriva om bajs? Haha.

Natti!

morrn

Datum: 2009-02-11 Tid: 07:37:21

Sitter och dricker kaffe med mammi och kollar på The Voice. Snart är det dags att åka till jobbet. På förmiddagen blir det vanligt jobb, sen ska gänget på föreläsning. Kommer bli skoj! =) Betald föreläsning is the shit! ^^

Nu gör jag massa saker som jag normalt inte brukar göra. Huur kul som helst! =)

freakin' day

Datum: 2009-02-10 Tid: 22:15:23

Såhär ser alla hjärtans dag ut:
Man tvingas se alla jäkla kära par på VARENDA restaurang om man går ut o käkar, till o med på en sunkig pizzeria (det var ju där de hade sin första dejt). Går man på bio hör man ingenting av filmen, för alla jävla par sitter och hånglar så man hör i princip bara slisksliskslisk! Och sitter man bara hemma och glor på tv har man inget annat än förbannade kärleksfilmer att kolla på. Skoj!

Ta detta med en gnutta ironi innan du delger mig dina "värdefulla" åsikter!

bio och krubb

Datum: 2009-02-10 Tid: 20:43:08

Nu är jag och mamsen hemkomna från bion, Bröllopsduellen. Den var sådär, måste jag säga. Rätt lam, men hade sina ljusglimtar här och var. Träffade en lärare jag hade på Fristads Folkhögskola och en tjej som brukar rycka in på mitt jobb när det saknas folk. När vi kom upp till Trandared igen köpte vi med oss mat från pizzerian. Nu är jag proppus mättus. 

Någon som kallar sig Sollan kommenterade att det är klart att Simon ska ta med sig sina tavlor eftersom det är hans, och att det är hans lägenhet. Har jag sagt något annat? Inte vad jag kan minnas iallafall. Undrar ens om jag eller Simon känner den där Sollan. Han/ hon hade skrivit med mailadress, så jag skrev ett mail och frågade, men funkade den? Nej.

Jag är så trött på att människor slänger ur sig sina åsikter om saker jag säger/ gör. Vill jag veta dom så frågar jag väl eller? Visst, kommentarer på inlägg jag skrivit är alltid välkomna, men "det är hans lägenhet", tror folk att jag inte vet det?! Men jag kommer bo kvar här och betala hyra under tiden Simon pluggar i Halmstad, och innan jag ändrar på något här så frågar jag Simon först om det är okej, så kom fan inte och lägg er i. Vi har pratat om saker och ting, och de enda som har med detta att göra, det är Simon och jag. So shut the fuck up!

Snart blir det sova, fy vad trött jag är! Men det har varit en trevlig dag =) Emma kom ju upp efter skolan, och då fikade vi med wienerbröd med choklad på som mammi köpte, mums!

God natt!

bank bank bank

Datum: 2009-02-10 Tid: 15:13:27

Skallebanken har fortfarande inte gett med sig, trots att jag tagit alvedon, ätit ordentligt och druckit bra. Speciellt ont gör det när jag står och röker, blir ju så ljust när man ser snön, så får stå och kolla in i lägenheten istället. Nog med tråk.

När mammi kom hit gjorde vi äggmackor och drack kaffe. Vi har hunnit en sväng ner på stan också, handlat lite fika tills Emma kommer och hämtat ut våra biobiljetter. Träffade våran gamla kompis Michaela och hennes dotter Josefine med. När jag precis flyttat ner till Borås satt jag ofta barnvakt åt Josefine och hennes bror William. Till och med på min 18-årsdag, kände ju inte så mycket folk här precis då.

Vad har ni för planer för dagen då?

skallebank

Datum: 2009-02-10 Tid: 10:37:57

Vaknade runt halv tio, och har haft huvudvärk sedan dess. Fy! Ska äta frukost nu, kanske hjälper.

hjälp!

Datum: 2009-02-09 Tid: 23:58:40

Jag har ju ett sånt här soffbord

Nu ska jag lägga en plansh under
glasskivan hade jag tänkt, men
frågan är vad för motiv som skulle
passa bra. Har du något förslag?


träning

Datum: 2009-02-09 Tid: 22:37:30

Det hade varit så kul att börja dansa afrikansk dans (inspiration från "Du är vad du äter" med Sanna Bråding) eller börja med kickboxning. Tror inte att afrikansk dans finns i Borås, men kickboxning lär väl göra det. Dock så måste jag träna upp mig lite innan jag skulle våga mig på någonting av det, har ingen aning om hur mycket jag skulle orka. Värt att kolla upp iallafall.

Min broder Kim har kommit in i värsta träningsmotivationen. På något konstigt sätt inspirerar han mig. Så mer promenader och mer simning nu, Tiss! Haha, bror sa en rolig sak när jag sa att jag tränar bäst i vatten, eftersom jag har problem med värme: "a då e de bara hoppa i bassængen och bli den nya rædda willy :) " Var tvungen att påminna honom att Willy är en späckhuggare och dom är ju inte så små, haha! Då ändrade han sig till delfin :P

Jaja, detta blir väl bra så småningom...

               eller              

feeling good!

Datum: 2009-02-09 Tid: 18:25:49

Åååh, så härligt det kändes att handla mat idag. Jag behövde bara tänka på vad jag ville ha! Att jag dessutom städat och diskat undan all disk, det är ju super det med =) Kanske skulle fortsätta med balkongen imorgon? Vårstäda den lite. Välkommen energi!

Livet börjar kännas bra. Jag umgås med mig själv mer och mer, har fått ur mig massa negativa tankar till olika folk jag litar på, och jobbet känns helt okej =)

Bearbetningen av Moa's död går sakta men säkert. Jag har förstått och accepterat att hon är borta, men jag har inte accepterat sättet hon dog på och kommer aldrig att göra. Har inte tagit bort hennes mobilnummer ur telefonlistan och ibland känns det bara som att man kan ringa henne och att hon kommer svara, lika glad som alltid. En dag får jag träffa henne igen, när jag själv kommer till himlen (eller vart jag nu hamnar). =) Åh, hittade ett kort på henne från gymnasiet i ett fotoalbum. Kändes såå bra att ha ett kort på henne som jag har tagit ^^

in med nytt! =)

Datum: 2009-02-09 Tid: 16:47:33

Sweet. Suttit med Sofia och snackat massa blajj och druckit kaffe. Hämtade tavlor ur förrådet eftersom Simon tog med sig sina. Han tog även med sig en del mat, så måste ner och handla snart. Ska bli så roligt att inreda med lite nytt, hittat en snygg stereo med dvd-funktioner som inte var alltför dyr. Inte dyr alls faktiskt =)

Blev lite som en chock igår när jag kom hem från jobbet och såg att Simon tagit med sig sina två stora tavlor som var ovanför sängen och stereon, det såg lite tomt ut. Men nu finns det äntligen plats för de tavlor mormor har broderat åt mig =) Dom är så  fina och dom har jag haft på väggarna på varje ställe som jag har bott på. Saknat dom, men nu är de uppe igen!

Ha en bra dag people!

vroom vroom

Datum: 2009-02-09 Tid: 13:39:25

Körde en sväng med dammsugarn nu, fasen vad den låter. Gillart inte!

Blir ingen bio med mammi idag. Det här jäkla sportlovet gör så att knappt några bussar går, och det tänkte inte vi på. Ingen buss passar in. Får ta det imorgon istället helt enkelt.

Ska fortsätta plocka iordning lite nu, sen ta en dusch =) Man blir varm av att suga av golven. Och vet ni vad? Jag städar för att jag vill, inte för att jag måste. Man brukar ju säga att ett geni behärskar även kaos ;)

Bild på mig och mamma för kanske 4-5år sedan =)


Lite suddig, men vad kan man förvänta sig av en usel webcamera? :P

hallå

Datum: 2009-02-09 Tid: 02:04:17

Nu är man äntligen ledig 2 dagar, skönt! Imorgon kommer Sofia över på kaffe och skitsnack, behövs verkligen! ^^
Sen kommer mammi och lämnar Daisy o så åker vi och hämtar ut våra biobiljetter. Ska kolla på Bröllopsduellen =) Så sover mammi här med, myspys!

Och på tisdag ska jag träffa Emma och kanske Veronika =)

Jag börjar lära mig att umgås med mig själv nu, riktigt nice! Ett steg på bättringsvägen =) Detta kommer bli bra, så bra! ^^

alla <3 dag

Datum: 2009-02-08 Tid: 12:46:11

På alla hjärtans dag ska jag älska mig själv <3
Någon singelbrutta som vill göra mig sällskap?

nu jävlar!

Datum: 2009-02-08 Tid: 10:50:48

Nu jävlar ska jag skämma bort mig själv! Jag ska lägga ansiktsmask, ta en låååång dusch: skrubba hela kroppen, fila fötterna (blä) och göra en hårinpackning (om jag hittar den), sen slänga mig i soffan med en bok.

mina tankar

Datum: 2009-02-08 Tid: 09:10:23


Its not fun to be ignored,
You are still, by me, adored
I  really dont know what to do
All i know: I still love you
But this is how it got to be,
please, dont be mad at me



...

Datum: 2009-02-08 Tid: 08:43:46


You're not helping!
Skit!


läskigt

Datum: 2009-02-08 Tid: 08:03:24

Idag när jag kom till busstationen så satt det en kille med huvudet i knät i en av kurerna. Som vanligt kan jag inte låta det vara, utan försöker prata med personen. Han vaknar och ser totalt borta ut, kan inte fokusera ögonen eller nånting. Frågade en busschaffis om man kunde ringa nånstans, och när jag var på  väg att ringa sjukvårdsupplysningen får chaffisen och hans kollega liv i honom. Ush, riktigt äckligt! Hoppas iallafall killen mår bra nu.

Ett pass kvar att jobba för helgen, sen är jag ledig två dagar. ^^

tips!

Datum: 2009-02-07 Tid: 13:36:54


Om du känner att ingen bryr sig om dig,
strunta i att betala några räkningar,
så får du se att du har fel.



fika

Datum: 2009-02-07 Tid: 13:10:00

Nu har Mustela varit här en sväng och fikat, alltid trevligt med besök =)

Ska väl snart ta en dusch och slöa lite till. Kanske äta något också. Sen är det dags för jobb igen.

utmanad

Datum: 2009-02-07 Tid: 11:09:05

Blev utmanad av Tessan.

Så här går utmaningen till:

· Gå in i mappen där du har dina bilder.
· Gå till den sjätte mappen och välj sedan den sjätte bilden i den aktuella mappen.
· Släng upp bilden på bloggen och skriv något om den.
· Utmana (sex) andra personer och länka till dem, samt tala om för dem att dom är utmanade.

Denna bilden blev det:

På en krog i somras. Man var väl inte direkt nykter, haha! Kolla naglarna!

Jag utmanar Veronika, Jessica, Jeanette, Alex, Elisabeth, Alexandra

godmorgon!

Datum: 2009-02-07 Tid: 09:17:49

När jag slutade jobbet imorses gick jag och handlade juice och kaviar (den kombinationen smakar iofs piss). Men mina käära äggmackor! Sen gick jag till Orion och tog mig en kaffe.

Nu sitter jag här med en äggmacka och ett stort glas juice (äpple/blåbär, gottit) och ska snart hugga in, men bloggabstinensen tog överhanden. Fast har ingen kaviar på mackan, som sagt, smakar piss om man dricker juice till.

Vet inte riktigt vad man ska hitta på tills man börjar jobba igen, men nu ska jag iallafall kolla på Nyhetsmorgon Lördag.

Tjillevippen!

helg

Datum: 2009-02-06 Tid: 14:25:39

Min helg går åt till att jobba. 15.30-07.30 fredag och lördag, på söndag 15.30-23.00. Njut av er ledighet, era jäklar! ;)

snow

Datum: 2009-02-06 Tid: 01:50:55

Det snöar. Jag vill inte ha snö, för jag bara halkar hela tiden! Hoppas den försvinner tills imorgon, vill inte drutta på arslet. Dessutom spänner man sig så jäkligt när man går på hal mark, och spänningsvärk är inte skönt! Kan däremot inte hjälpa att tänka när jag ser snöflingorna dala mot marken: Nu har Moa dragit med alla änglar på fest så att vingarna tappar lite fjädrar. Haha, det hade varit så typiskt henne! =)

Sitter vaken och reflekterar över olika saker. Mest tänker jag på framtiden. Är det inte konstigt egentligen? Många av oss lever antingen i det förgångna eller i det som komma skall. Finns inte många som lever i nuet. Ibland när jag jobbar så kan jag undra vad jag ska hitta på efter jobbet. Då ger jag mig själv en mental käftsmäll och påminner mig om att "Tess, du jobbar faktiskt nu!".

Ska nog snart gå och lägga mig. Somna till tvn. Det är skönt! ^^

hihi

Datum: 2009-02-05 Tid: 21:45:04

Idag har det varit en bra dag! Vaknade ganska så utvilad, låg kvar i sängen med datorn och bara mös. Sen blev klockan helt plötsligt jättemycket och det var duschtime, sen käk och därefter bussen ner till stan för att möta Sofia. Nu är jag precis hemkommen från henne där jag har druckit så mycket kaffe så jag skakar och snackat så mycket skit så det skulle fylla en hel container =) Sånt behövs ibland, spy ur sig massa galla! Inge skit om någon människa, bara sånt man blir så trött på i samhället osv. Vi ska börja träffas oftare, för hon är fan så jäkla trevlig! ^^ Fick en massa parfymer av henne också, snällt som fasiken!

När jag gick därifrån gick jag till maxi o köpte Loka, måååste ha Loka hemma. Hittade en sidenpyjamas för 49 spänn med, det är taget! Tog en i XL för jag vill ha pös, men de är ju så långa, måste stoppa in i strumporna, haha! Blev sugen på att köpa hönökakor med, äggmacka! Men kom på att jag har ingen kaviar, damn it!

Nu ska jag bara slappa, imorgon kommer Anders på besök. Men jag tänker sova tills dess, jobbar ju fasiken kväll o natt denna helgen, så då blir det upp tidigt både lördag och söndag. >_<

stackars pojke

Datum: 2009-02-04 Tid: 22:47:38

Haha, stackars lilla kille, hög som ett hus efter ett tandläkarbesök! Tror tandläkaren ska vara mer försiktig med meducinen till små barn... Eller vad tror ni?



3 saker

Datum: 2009-02-04 Tid: 18:59:31

3 saker jag försöker bearbeta/ arbeta på nu:

- Moa's död.
- Mitt och Simon's uppbrott.
- Lära mig umgås med mig själv.

Det gick bra att umgås med mig själv idag. Jag har som skrivet suttit själv på Snack en timma, handlat mat själv och lagat middag! Snart ska jag hitta på något annat, ingen tv eller dator på minst en timma. Kanske blir lite sudoku. =)

enkelt och gott recept!

Datum: 2009-02-04 Tid: 18:17:29

Slängde ihop något som blev väldigt gott! Nudlar med hackat bacon blandat med creme fraishe franska örter. Lätt, gott och mättande, perfekt om man har bråttom! =) Var rätt bra att jag bara tog hälften av baconet, annars hade det nog blivit för mycket till ett paket nudlar, och det blev lagom med en sked creme fraishe. Kommer göras fler gånger!

my day

Datum: 2009-02-04 Tid: 17:17:34

Idag har jag varit med min syster till läkaren. Mammi har haft massa ärenden att springa, så jag fick hänka på istället. Moa fick penecelin för en infektion, hoppas hon blir frisk snart! Snacka om nojjig jag blev när hon tog stick i fingret, haha, hur ska det gå om jag får egna ungar i framtiden? Sen käkade vi på Snack, det är alltid nice o umgås med familjen. När dom drog satt jag kvar ungefär en timme själv och väntade på Klara. Var så längesen jag träffade henne, och det var så skoj att se henne igen! Massor att prata om =)

Gick och handlade sen, sicken ungkarl jag är! Massa nudlar, bacon, ägg, mjölk, popcorn o lite sånt. Haha, lättlagad skit! Men det är ju bara jag som ska äta, och jag är ingen finsmakare direkt.

På bussen hem satt det ett gäng tonåringar jämte mig. Hur snackar en del nuförtiden? En svensk, jättesöt tjej pratade med utländsk dialekt och sa "Aboo" hela tiden. Sa "han" när det skulle va "honom", "gådde" för "gick" och många fler fel, en del ganska grova som jag har svårt att förstå att man kan säga fel på. Haha, den utländska killen i deras sällskap satt och rättade henne hela tiden. =) Hon sa också något som jag nästan hoppade till för. "Jag tappade oskulden när jag var 13", hon var 14 nu. Ojoj! De lever vilt these days! Dags att hålla ett extra hårt öga på min syster kanske!

Annars händer inte mycket ikväll. Plocka undan lite och käka, sen slappa! Vad händer för er idag?

middag

Datum: 2009-02-03 Tid: 17:58:33

Dagens middag fick bli vegetariska köttbullar och lite röd paprika. Gottgott, och som efterrätt blev det ett par pepparkakor med ost på. =)

today

Datum: 2009-02-03 Tid: 16:37:47

Idag åkte jag och Emma till Veronika och Jessica för att checka in deras nya place. Stooort! Kan bli riktigt nice när de kommer iordning. Vi köpte med oss fika, så det var mys att sitta och tjöta massa strunt =) Kollade på en massa kort också, jäklar vilken tjockis jag varit. Får mig peppad till att börja träna igen och gå ner ännu mera, men frågan återstår: Vilken träning kan vara kul? Har tänkt och tänkt, men kommer inte på någe. Tack iallafall bruttor för en trevlig stund! <3

Nu sitter jag och funderar ut vad jag ska hitta på. Städa kanske? Låter inte så lockande, men det behövs. Och eftersom jag inte har någe bättre för mig så håller det mig sysselsatt en stund. Det blir bra.

Emma sa en intressant sak idag. Jag borde lära mig att umgås med mig själv. Som jag skrivit innan så känner jag mig ensam väldigt lätt, och det är nog på tiden att jag trivs med att bara umgås med mig själv ibland.

Så ja. Tre saker att bearbeta hittills, och listan lär ju bli lååång!

haha

Datum: 2009-02-03 Tid: 00:08:33

Mera minnen från min och Moas resa till Härnösand: Tror att "min" kille hette Casper, blev totalt kär! Han var så jädrans fin, tyckte jag då, men nu minns jag inte hur han såg ut. Vi presenterade oss aldrig för dom med våra riktiga namn, haha! Jag hette Tiffany och Moa hette Nikky. Fråga mig inte varför vi valde att ha fejk-namn, för det vet jag inte själv. På den resan förstörde Moa mina buffalo-skor, hon snubblade över en marshall och skorna dränktes av rött stearin, haha! En natt när vi sov i soffan hos Adriana och Robban hade jag börjat tala i tungor, jäklar vad Moa lät rolig när hon skulle härma mig =) Och Lajka, A och R's hund som de hade, såå fin!

En kväll när vi bara gick omkring träffade vi en snubbe på stan. Jag har ingen aning om varför, men vi följde med honom hem. Väl där ville han glo på porrfilm, men det kände vi var liiite obekvämt, så vi sa att vi ville ner på stan igen. Innan han ens fått på sig skorna sprang vi ifrån honom, och det minnet har vi skrattat gott åt flera gånger efteråt!

Ja, jösses! Den tjejen alltså! När jag var deppig en period drog hon med mig ut på krogen i Uppsala. Hon kände vakten så vi slank in, minderåriga som vi var. Även där träffade vi på två killar, min flört hette Tor. Vi blev bjudna på drinkar och när hennes ragg försvann en liten stund och jag busade med Tor passade hon på att njuta av min drink, även om hon hade sin egna.

Hon levde fullt ut, sket i vad andra tyckte. "Vadå att jag festar för mycket, det ska väl fan dom skita i. Det är mitt liv och det är jag som väljer vad jag vill göra!" hörde jag ofta henne säga när någon snackade blajj. Det är en helt rätt inställning, så länge man inte skadar någon annan, och det gjorde verkligen inte hon. Hon förgyllde tillvaron för väldigt många! =)

Förlåt för ett väldigt bluddrigt inlägg, men ville skriva snabbt nu när alla minnen bara ploppade upp när jag skrev. Jag anstränger mig mycket för att minnas massa saker vi upplevde tillsammans, men en del saker är bara väldigt vaga konturer. Men jag vet att jag kommer minnas så småningom. Hjärnan är ju inte riktigt vad den ska just nu.

Kände du Moa? Har du något minne du vill dela med dig av, så får du väldigt gärna maila mig, och om jag får så lägger jag gärna ut det här i bloggen. Det hjälper mig att hantera sorgen, och det kanske hjälper dig med? Maila på [email protected]

fråga

Datum: 2009-02-02 Tid: 23:03:47

Hur bearbetar man sig själv?  Jag vill inte prata med någon hjärnskrynklare, jag vill försöka själv först. Men hur går jag till väga? Punkt 1 blir iallafall att hitta alla faktorer som gör att jag inte mår bra. Men sen då?

ingen rubrik

Datum: 2009-02-02 Tid: 21:22:18

Hela dagen har känts vemodig. Jag är liksom singel nu. Ensam. Själv. Med vilje. Det är läskigt att efter 1 år och tre månader stå helt på egna ben igen, ingen att falla tillbaka på. Det är jäkligt trist att det var tvunget att bli såhär, men jag måste plocka ihop alla bitar av mig själv och limma ihop igen, så gott det går. Stå helt själv. Vi får se vad framtiden har att erbjuda sen.

Har pratat med Moa's mamma Adriana idag. Det var väldigt skönt och vi pratade uppemot en timme. Jag är så glad att både Eva och Adriana orkat prata med mig! Betyder riktigt mycket för mig, så tack!





chock

Datum: 2009-02-02 Tid: 18:40:36

Idag när jag jobbade gick jag till Ica City för att köpa mig lite mellanmål. När jag står i kön får jag syn på något som nästan får mig att falla baklänges. Aftonbladets framsida. Min fina vän som kollade rakt på mig och texten: Modellen Liv, 23 mördad i sängen. Mina ögon tårades och jag köpte såklart ett exemplar. Jag var verkligen inte beredd på detta, så starka känslor har blossat upp igen efter att jag läste artikeln. Fyy! Sorgen var stor, men nu är den större.

Liv, eller Moa som jag alltid kände henne som, har aldrig vart som alla andra. Hon var verkligen unik på riktigt! Inte en endaste grej som var typiskt med henne. Som det står i artikeln höll Moa på att skaffa sig en karriär inom modellandet, men inte för att leva i lyx. Nejnej, den genomgoa människan skulle stödja greenpeace och hjälpa djuren! Åh, fina människa, kom tillbaka!

Kommer ihåg när vi åkte till Härnösand och hälsade på hennes mamma Adriana. Moa's snälla fosterföräldrar bjöd mig på biljetten tur och retur, och det är verkligen en av de roligaste resorna inom Sverige jag har gjort. Bland annat var vi på en krog, men vi var inte arton, och blev därför inte serverade någon alkohol eftersom vi inte kunde visa upp leg. Moa stänger av sin telefon, låtsas ringa ett samtal och säger "Ja, mamma, vi är på en krog nu, men bartendern tror inte på att vi är myndiga!". Haha, så jäklarns lurig hon var, men det hjälpte oss inte! Fast fest-biten löste sig rätt snabbt, vi träffade två killar som vi hängde med och vi hade så skoj!

Moa, du är för evigt saknad!

end

Datum: 2009-02-01 Tid: 20:14:09

Idag har jag och Simon pratat allvar. Jag har inte riktigt varit mig själv på ett bra tag, och jag tror att jag snabbare kan bli det igen om jag arbetar på det själv. Så vi kom överens om att avsluta vårat förhållande, så får vi se längre fram hur det blir mellan oss. Det är tråkigt, men nödvändigt. Det är inte roligt att vara den människa jag är idag. Men som sagt, vi får se längre fram, kanske känslorna kommer tillbaka när jag är den gamla, men förbättrade Tiss.


något positivt i all skit!

Datum: 2009-02-01 Tid: 11:40:16

Om man får säga något positivt i allt det negativa så är det en sak jag blir så glad över, och jag vet att min vän skulle vara glad hon med. Min vän, min älskade vän, har fört samman så många människor! Vi är så många som älskade henne och vi utbyter minnen och erfarenheter. Vi stöttar varandra.

Jag tänker på dig varje dag, min vän. Varje chans jag får tillfälle att prata om dig tar jag. Du ska aldrig bli bortglömd, vi kommer alltid minnas dig! Du har påverkat så många människors liv, till det positiva. Hela du utstrålade glädje och livslust! Gud tar tillbaka de finaste människorna först.

Jag har börjat omprioritera livet. Alla skitsaker som man tidigare la så stor vikt vid betyder ingenting mera. "Jag måste" existerar inte för mig mer, nu är det bara "Jag vill" som gäller.

Även när du är i himlen lär du mig saker, fasen vad jag saknar dig! Du må har lämnat jordelivet, men du har inte lämnat mig.



Vacker och sensuell, den finaste!