håll tummarna för mig nu!

Datum: 2008-07-31 Tid: 23:48:31

Jag är ju som bekant EXTREMT allergisk mot hårfärgningsmedel. Har fått ett tips på hur jag kan färga håret iallafall! Hos en ekologisk frisör, ever heard of it? Sökte på google, och ironiskt nog fanns det en lite längre uppåt min gata! Skickade iväg ett mail till dom och hörde mig för om de har nåt som kan färga mitt hår utan att jag får utslag. Håll tummarna för mig nu! Pallar inte med mitt råttäckelhår!

good day

Datum: 2008-07-31 Tid: 23:32:50

Detta var nog bästa jobb-passet ever! Vi var ute hela dagen typ. Var inne max en timma allt som allt.

Innan idag fikade jag med Veronika och Shiva, det var nice, förutom getingarna. Satte sig på min kyckling o grejjer. Sen hittade jag ett dött kryp i kycklingsalladen, man såg att det hade legat där rätt länge, för den vad alldeles oljig. Fick iallafall ny kyckling, nytt bröd, vitlökssås och en loka. Var för mätt för en helt ny sallad.

Hämtade ut min ring idag också, den som är gjord på pappas förlovnings/vigselring. Den blev fiin! ^^

Nattinatt!

fiffleri

Datum: 2008-07-31 Tid: 13:18:36

Haha, har precis fått reda på ett rykte jag inte visste existerade. Om det nu gör det, det vill säga. Källan är inte alltför pålitlig, men det skulle vara kul om det verkligen har existerat.

Ryktet lyder: Jag har fifflat med lönerna när jag var teamleader på Nordic Fundraising. Hur jag ska ha gjort det har jag ingen aning om. Men tydligen så har jag det iallafall.

Jag älskar sådana rykten som man inte fattar vart dom uppkommit från! Det gav mig dagens garv! :)

samtal med mitt ex

Datum: 2008-07-31 Tid: 12:25:44

Har precis pratat med mitt ex Alexander i telefon. Det var längesen. Även om jag varit bitter över hur allt slutade mellan oss var det rätt skoj och höra hur hans liv har blivit. Verkar vara på väg åt rätt håll. Tror att jag på något sätt behövde prata med honom igen, så jag slipper leva med tanken om ett ex där allt blev fel. Jag vill ha bra avslut på saker och ting, och vetskapen om att vi kan prata normalt med varandra känns bra.

Men samtidigt känns det fel att ha pratat i telefon. Vet inte hur hjärtat kommer reagera, kan bara hoppas att han förstår att det var någonting jag behövde, och faktiskt ville.

Rätt och slätt kan man säga att en negativ grej i mitt förflutna har blivit bra. Det känns gött att kunna lägga det bakom sig nu. Mitt ex är faktiskt en bra grabb, även om det inte har låtit så pga min bitterhet. Men har man blivit sårad på ett sånt sätt, där personen visar en sida man inte visste fanns så tror jag att man behöver ett bra avslut, även om det tar 2 år. Jag behövde detta iallafall. Sen är man aldrig ensam om att dansa tango.

- 13 kg

Datum: 2008-07-31 Tid: 11:15:17

Mitt delmål är uppnått! Nu ska jag sätta ett nytt. Tror det blir bra, motivationen känns hög =) -13 kilo sen i september. Och då har jag inte ens simmat på ett par månader! Så simningen kommer bli ett fast inslag i veckan igen. Sen får man mkt från jobbet, med lyft och så. Mina under och överarmar har blivit hårdare =) Bara bra!

Är du nöjd med din vikt?

allergisk?

Datum: 2008-07-30 Tid: 21:21:41

Verkar som att jag har blitt allergisk mot kiwi. Svider i mungiporna och runt läpparna, och kliar i munnen/ halsen. Det var ju jävligt kul! Kiwi som är så gott... Mixade gräddglass och 4 kiwisar, men skulle nog tagit en mindre, blev lite surt. Menmen, får joina Emma i sällskapet, hon är också allergisk. Trevligt värre. >_<

Byebye, my goodtasting friend!


min söta rosa blender

Datum: 2008-07-30 Tid: 19:32:15

Yeay! Nu är den äntligen min!


Här ska det mixas smoothies, milkshakes, drinkar o grejjer!
Awesome!



fucking lovely!

Datum: 2008-07-30 Tid: 15:10:19

Det var hur skönt som helst att simma! Men vi lagade inte mat efteråt. Dels var jag förjävla hungrig, och slö, så det blev tonfisksallad på pizzerian. :)

Första steget i buset taget
!

simning idag :)

Datum: 2008-07-30 Tid: 10:30:03

Springer runt och packar träningsväskan inför simningen. Vad ska man ha med sig? Jag har typ glömt. Badkläder, handduk, hygienartiklar, hårbortse... Jaja, jag dör la inte av att glömma något.

Hoppas simningen går bra. Har ont i höger armbåge, och vill inte att det ska bli värre.

Ta det lugnt nu!

nattliga funderingar

Datum: 2008-07-30 Tid: 02:37:30

Jag är inte en driven person med starka mål för mig själv. Jag har inget "jag vill bli när jag blir stor". Jag tar det mer som det kommer. Att plugga till massör var ingen dröm, det var en möjlighet att slippa arbete. Likadant med att plugga till personlig assistent. Möjligheten att plugga bara kom hux flux, det var inte ens mitt initiativ. Men det låter seriöst när jag säger att jag har pluggat till ditten och datten.

Jag har inget "jag ska göra detta innan jag är 30". Jag har bara "jag vill", men det blir aldrig av. Och anledningen till att det inte blir av är för att jag gillar att drömma om det. Tänk om jag blir besviken och jag gör det?

Sitt inte där och tro nu att jag är värsta deppig över det jag skriver. Tvärtom! Jag är en äkta slacker som trivs med att ta saker som det kommer, jag känner inget behov av att uppfylla en massa krav jag sätter på mig själv.

Därför sätter jag inga krav. Jag är en lat människa som njuter av livets goda där jag befinner mig just då.

Ett måste har jag i livet, och det är att jag ska till Tallinn en gång till innan jag dör.

Hur är du?


hello again

Datum: 2008-07-29 Tid: 23:28:28

Hej igen, ledighet!
Japp, nu är jag ledig imorgon igen. Så jävla skönt! Försökte få Emma till att möta mig klockan tio imorgon för att simma, men det tyckte hon var för tidigt. Så halv tolv ska vi simma för första gången på evigheter. Motivationen är på topp just nu! ^^

Efter simningen ska vi gå och handla, sen upp hit för att laga lite mat och vara lite busiga. :) Kommer bli funny!

Jag har funderat på att börja gå promenader. Men det är bara det att innan jag börjar jobba är det vanligtvis för varmt, och efteråt är det för sent. Sen är jag av den kalibern att jag gillar att bara ta det lugnt och slöa innan jobb. Jaja, det där ger sig!

Vad ska ni hitta på imorgon?



så nöjd

Datum: 2008-07-29 Tid: 13:18:08

Jag förstår inte riktigt varför, men jag går runt och är nöjd över allting!
Jag är nöjd när jag häller i kaffet i koppen, jag är nöjd när jag sitter och
kollar på Ellen DeGeneres, jag är nöjd när jag står på ballen och röker.
En lugn känsla i kroppen, och ett positivt intryck av allt. Jag är nöjd över
att jag ska jobba ikväll!

Är du nöjd idag?

snart där

Datum: 2008-07-29 Tid: 12:04:56

Nu är det fasen inte långt kvar tills jag når mitt delmål! :)

dagens inköp

Datum: 2008-07-28 Tid: 21:32:11






Linnena får bli en annan dag :)


sesamnötter

Datum: 2008-07-28 Tid: 21:16:29

Sesamnötter är min stora last. Så jäkla goda! Nu sitter jag och väntar på att hjärtat ska komma hem med en påse sådana, sen ska jag tvinga honom o se på förra veckans "allsång på skansen" med mig. Vi har inte kollat på det än, men jag ville ha det inspelat eftersom coola Adam Tensta uppträdde. Hade aldrig lyssnat på hans musik om jag inte hade sett honom live och upptäckt vilken jäkla go energi han utstrålar på scenen. Me like!

Ska snart ta kort på prylarna jag köpte idag och lägga upp. Ibland blir det mycket bilder här, ibland inga alls. Haha, ja. Så kan det vara.

Emma, på onsdag! Yeay! Simma, laga mat och busa lite :)

bäst dag

Datum: 2008-07-28 Tid: 20:44:48

Jag är jäkligt nöjd över min dag idag. Började med att köpa med mig fika till stadsparken med Terese från min gamla klass. Det var nice och se henne igen. Hon var min räddare i nöden och dödade getingar som en galning! Tänk er en tjej ligga på alla fyra i gräset och slå sin toffla för fulla muggar i marken... lär se rätt kul ut om man inte vet vad hon egentligen gör.

När hon stack till jobbet satt jag och väntade på Emma och Johan. Käkade mjukglass och hade det allmänt gött. :)

Har även träffat (i följdordning) Martin, Snubblas, Veronika och Shiva, Fidde, Koffa och Andrea.

Mötte upp Sofia för en fika på Kaffe Akademien. När vi satt där kom "alkis" förbi, dvs Tomas, sen kom Kinky. När vi var klara där gick jag och Sofia och shoppade lite. Blev två linnen, ett par skor (!), små kaffekoppar som man har kaffeluktande ljus i och en delad hjärtskål där det står "mitt" och "ditt" på vardera. Kändes lite dumt att shoppa, men jag behövde det. Jag har råd för en gångs skull. Sen gick vi och satte oss på Lilla Krogen och tog två cider var. Sofia var så snäll och bjöd. :) Tjötade lite med Sebastian som skulle möta en kompis där.

Har träffat en jäkla massa folk idag, och vart ute hela dagen. Tack till alla som gjorde detta till den bra dag det blev :) Jag älskar att vara ledig! Ooooh! På tal om det har jag fått ytterligare tre dagar ledigt i augusti! Wiie!

Ska fortsätta kvällen med lite kaffe, umgås med hjärtat och sen sooova! Jobba imorrn ju :)

obehagligt

Datum: 2008-07-28 Tid: 00:13:43

Har blockerat och tagit bort många kontakter på msn nu.
Kan hända att jag har tagit bort några riktigt trevliga också,
vilket skulle vara synd, men vill inte vara med om det där
igen så jag chansade på att ta bort en del adresser som jag
inte kände igen. Har inte rensat listan på länge, har många
kvar att ta bort, men vill veta vilka en del är först.

Att en sån sak kan göra en så nojjig!

hancock

Datum: 2008-07-27 Tid: 23:45:20

Nyss hemkommen efter bion. Hancock var bra, bara det att jag inte kunde
koncentrera mig ett tag.

Innan idag när jag satt vid msn började någon idiot skriva massa otrevliga
saker som att han hade kn*llat mig och att jag var en hora och massa såna
grejer. + mkt grövre saker. Jag kan inte hålla käft, så jag kaxade tillbaka. Bland
annat skrev jag att jag skulle på bio ikväll när han skrev att jag inte hade några
kompisar och var lika otrevlig tillbaka (tog det som ett tidsfördriv när jag väntade
på att maten skulle bli klar, jag kan aldrig knipa igen!!!!!).

Iallafall, anledningen till att jag inte kunde fokusera på filmen var när en karl som
satt bredvid Simon reste sig upp och gick därifrån. Med min livliga fantasi trodde
jag att han sett mig på biografen, beställt biljett till samma film och lämnat nånting
som kunde skada oss när han gick. Jag vet, nojjig till tusen, men jag blev lite skraj.
Hade jag inte nämnt bion när vi tykade över msn så hadejag inte tänkt på det.

Nu har jag inte tagit med det värsta av vad han skrev, bara en bråkdel. Jag tänker
aldrig acceptera en addning så länge jag inte vet vem personen är som addar.

Det värsta är att snubben vet hur jag ser ut. Jag vet vad han heter i förnamn, hur
gammal han är och att han bor på Sjöbo här i Borås, men har aldrig sett kort på honom.
Vi har pratat innan men då har han varit trevlig. Kommer säkert inte hända något, men
man ska aldrig va alltför säker. Det finns psykopater överallt, och jag kommer nog slänga
en blick över axeln när jag går på stan ett tag framöver.

Godnatt.

tjuvlyssnat.se

Datum: 2008-07-27 Tid: 17:11:50

Två tjejer, ~28 och ~23, sitter och fikar med den äldre tjejens son ~3.
Sonen kladdar mer än nödvändigt med sin glass.
Tjej 1: Hjärtat, grisa inte så.
Sonen kladdar ännu mer med sin glass.
Tjej 1: Lägg av! Annars vet du vad som händer…
Sonen (skräckslaget): Inte Runar!
Tjej 2: Jo, då kommer Runar och tar dig. Och var hamnar du då?
Sonen (uppgivet): Livets Ord… Det finns inga leksaker där…

Haha! När jag var liten hotade man med "mosgubben" som bodde i
skogen ovanför bananhuset som vi bodde i. Eller var det vi barn som
hade inbillat oss den skräcken utan någon förälders hjälp? Ibland
sviker minnet totalt.

fartfylld dag

Datum: 2008-07-27 Tid: 17:03:09

Kanske inte fartfylld, men det har hänt och händer mycket idag!
Var med Emma på Snack, där vi slog ihjäl ett par timmar. Saknat
när vi suttit där och bara slappat! Det blir en stämning som bara
finns på Snack, vårt ställe! ^^ Mustela och hans vän kom förbi och
snackade lite skit, men dom drog snabbt igen. Sen kom Snubblas
förbi, bjöd honom på en kaffe. Nice när man träffar mkt folk! Jag och
han som jobbar i köket har nån slags "le-lek" med varandra. Vi kollar
bara på varandra och ler när vi går förbi varandra. Jag vet inte ens om
han kan svenska. Nu låter det som att vi flörtar järnet, men så är det
inte. Lite oskyldig småflört tycker jag är kul, på vänskaplig nivå.

Om en stund kommer hjärtats syster med pojkvän och fikar. Köpte
två sorters kakor tidigare idag, citronmuffins och trippel-choklad-cookies.
Hoppas det duger! Fattar inte varför, men vill att allt ska vara bra och
till belåtenhet när någon kommer o fikar. Händer ju inte alltför ofta *pik pik*

När dom har åkt ska vi laga fläskfilé och klyftpotatis med kall beasås
*mumma* och sen ska vi på bio med hjärtats kompis + flickvän.
Ska se Hancock.

Imorgon ska jag fika med en gammal klasskompis som förhoppningsvis
börjar på mitt jobb också, sen ska jag fika med Sofia. Konstigt att jag inte
ligger på 100 pannor egentligen, så mkt som jag fikar. Men, det är inte ofta
jag fikar på nån kaka eller bakelse. [Fika fika fikar fikar. <--- Lyckades klämma
in det där i detta lilla stycke.]

Nog med skitsnack för nu. Ha en underbar [alldeles för varm] dag!

njuter

Datum: 2008-07-27 Tid: 12:27:40

Ledigheten har börjat, snacka om att jag njuuuuter! :)
Ska snart ner på stan och möta Emma, blir nog en glass
för att fira! 2 dagar med göra-vad-jag-vill! :)

Strumptrubbel

Datum: 2008-07-26 Tid: 13:53:02

Jag är så jävla kass på att matcha mina strumpor! Har skitsvårt
för att se om vilken strumpa som tillhör vilken fot. Så nu tog jag
bara två strumpor från tvättkorgen där den rena tvätten ligger
(fortfarande) från i onsdags, och hoppades på att jag fick upp en
vänsterfot och en högerfot. Och det fick jag! Har ni samma problem?

Vilken fot tillhör jag? *host* sucker *host*


roligare att ha mens??

Datum: 2008-07-26 Tid: 13:20:53

"Have a happy period... allways!"
Nu är jag en av dom som hör till den lilla skaran som aldrig har några
problem vid mens, men ärligt! Hur dum är inte den där kommentaren
i reklamen? Men reklam är väl till för att väcka tankar, men jag funderar
starkt på att köra igång en stor bojkott av Allways, enbart för den kommen-
taren.


börjar glädja mig

Datum: 2008-07-26 Tid: 13:06:38

Jag ringde till bror och berättade att jag börjar glädja mig åt deras
graviditet. Han verkade bli glad, för han lät inte alls glad när jag för-
klarade att jag inte kunde glädja mig, pga missfallet och aborten.
Förhoppningsvis förstod han mig så jag slipper känna mig genom-
rutten! Men de glada känslorna börjar komma sakta men säkert.

Men jag tror att jag alltid kommer bli avis och ledsen när andra blir
gravida tills det är min tur.

pannkaksfrukost :)

Datum: 2008-07-26 Tid: 11:30:48

Pheeew! Jag har snart klarat det! 11 dagars jobb av 12. 16 pass.
Bara idag kvar. Och idag åker vi ut till deras stuga och bara slappar,
grillar och mår gott. Som en liten mini-semester. Självklart är jag
där för och jobba, men hon vet hur trött jag är nu, så hon är snäll
mot mig! :)

Bröt ihop igår av vissa anledningar på jobbet. Som tur var så var jag
i tvättstugan då, och det var en anledning till att jag bröt ihop. Somliga
fattar inte att man delar på arbetet som finns. Somliga häver över sitt
på andra. Men det är ju klart att två maskiner tvätt tar fyra timmar!
Det var droppen som gjorde att bägaren som rann över. Men nu är
kroppen avslappnad efter att spänningen släppte iomed gråten.

Hjärtat gjorde pannkaksfrukost med sylt och grädde idag. När jag kom
hem imorses la jag mig i sängen och vilade en timme. Han e så go!
Snacka om att bra kommunikation i ett förhållande är A och O. :)

Hoppas ni får en bra helg! Imorgon börjar mina två dagars ledighet! :)

9 månader

Datum: 2008-07-24 Tid: 14:18:30

Idag har jag och hjärtat varit tillsammans i nio månader!
Synd bara att vi inte kommer träffas nåt idag. Vi får ta firande
på söndag istället.

Vi hade ett bra samtal om allt som rör vårat förhållande igår.
Det behövs såna snack ibland! Vem vet, nästa sommar kanske? :)

peppa upp mig!

Datum: 2008-07-24 Tid: 14:07:48

Försöker peppa mig själv till att vara glad över att jag har ett jobb.
Det är ju inte alla som har det. Men att jobba såhär mycket som
jag gör är inte hälsosamt. Önskar att jag hade råd att vara arbets-
lös. Nu har jag kväll och natt tre dagar i rad kvar, sen är jag ledig
två dagar. Skulle man slå ut alla mina pass på alla dagar i månaden
skulle det visa 0% ledighet om man gämför med ett vanligt 7-16 jobb.
Önskar att jag hade ett sånt, så man kunde vara ledig på helgerna.
Jag jobbar när andra har jobbat färdigt. Hinner inte träffa så mycket folk.
Varför ska man vara översocial?

Det värsta är ändå att jag inte kommer att träffa hjärtat förrän lördag
morgon. Får umgås några timmar, sen ska jag iväg o jobba igen.

Men jag har ett jobb, jag får pengar! Eftersom jag inte hinner slösa
bort dom (haha, yeah right) får jag se framemot när jag kan göra det.
Liseberg någon? Du måste våga åka allt, för det gör jag!

sjukt

Datum: 2008-07-24 Tid: 12:19:49

På lördag har jag jobbat 12 dagar (vart ledig en av dom) och
jobbat 16 pass. 16 pass på 11 dagar! Helt sjukt! Försökte
formulera mig bättre, men det gick inte. Iallafall känner jag mig
slut i hela kroppen och i huvudet! Jag orkar snart inte mer.
Men det blir bättre snart. Förhoppningsvis!

ärlighet

Datum: 2008-07-22 Tid: 23:04:19

Jag har kommit på mig själv med att linda in saker och ting
jag vill ha sagt för att det inte ska låta så brutalt ärligt och elakt
även om det inte är menat elakt. Med denna insikt funderar jag
nu på varför!

Om vi tar ett exempel: Jag vill inte umgås med någon.
Jag säger: Jag vet inte om jag orkar umgås idag, hoppas det är lugnt!?
Jag borde säga: Jag vill inte umgås idag, jag vill ha tid för mig själv.

Nu är detta iofs ett jävligt dåligt exempel, eftersom jag är den
sociala varelsen jag är. Men ändå. Varför är det så svårt att vara
totalt ärligt utan att bädda in saker och ting i bomull och sidenlakan?

Sen dessa jävla smileys. Om man skriver ett sms utan några
smileys blir sms kallt och hårt, och det man skriver kan enkelt
missuppfattas. Eller är det bara jag som tänker så?
Om jag skriver: Vi ses sen! :) <--- Positivt och glatt.
Om jag skriver: Vi ses sen!    <--- Kallt och hårt.

Nej, nu ska jag säga precis vad jag tänker, utan några förmildrande
ord. Fattaru?

good song :)

Datum: 2008-07-22 Tid: 21:44:11


en liten saga

Datum: 2008-07-22 Tid: 15:01:28

Två troll gick i skogen.
Den ena ramlade ner
i ett hål...
-Slut-

the gift

Datum: 2008-07-22 Tid: 14:48:21

Idag var jag och Emma på stan, jag var på jakt efter en födelsedagspresent till Ile.
Detta är vad det blev:



Choklad för 210 kronor, väger 2,1 kg. Ät och bli tjock, liksom!

Vi har fikat på Latte och nu är vi Fruitbuddies på riktigt! Emma beställde
2 fina halsband med jordgubbar, bild kommer senare! ^^ Tacktack vän!

Hur fan ska man ta sig ut till mammi i en varm bil utan att presenten smälter?

nosepicking?

Datum: 2008-07-21 Tid: 10:02:17

Vad är grejen med att "rensa näsan offentligt"?
I förrgår såg jag en muslimsk kvinna stå och
peta sig i näsan, obekymrat med hela pekfinger-
nageln uppkörd, på apoteket. Snurrade runt fingret
därinne länge och väl.  Där, om nånstans, kan man
väl be om en näsduk?

Och imorses på busstorget var det en utländsk
man som höll för ena näsborren och fräste ut allt
äckel som fanns i den andra. Tror han gjorde så
tre, fyra gånger under loppet av tio minuter.

Är det fritt fram i deras hemländer att rensa snoken
offentligt utan papper, eller gör svenskar så med?
I vilket fall som helst så är det grymt äckligt!

babbel om inget

Datum: 2008-07-20 Tid: 14:59:07

Simon's bror, mamma och hennes karl var här på fika.
Det var nice! Vi får bara mer och mer att prata om, allt
från dieter till böcker till födelsedagspresenter. Det är
en go familj jag hamnat i!

Ska snart sticka till jobbet. Har kvällen och natten, likadant
imorgon. Ledig på tisdag sen massa dagars jobb, ledig
två dagar sen. Jag fattar inte hur jag orkar. Hade inte min
brukare haft humor och jag kan vara exakt mig själv med
henne så hade jag nog inte pallat! Längtar till mina fem
dagar ledigt i augusti, men då kommer jag bli förslöad om
jag inte gör något produktivt varje dag :P

Har köpt en stödskena till min vänstra handled som började
värka satan. Den funkar bra. Tur det, för jag vill inte sluta på
jobbet som jag trivs så bra med (förutom bristen på ledighet)
pga min överrörlighet. Kunde inte öppna massageställe pga
det, så den utbildningen var totalt onödig. Skulle väl vart fan om
denna utbildningen också vart åt fanders för att mina leder är
i princip uppknullade (totalt värdelösa).

Skitsnack, som vanligt. Hej då!

ujuj

Datum: 2008-07-20 Tid: 14:53:11

Jag längtar tills på Tisdag! (Äntligen ledig då)

jag är bra, och trött

Datum: 2008-07-18 Tid: 17:52:22

Trött som fan! Inte nog med att jag somnade 01.30-02.00 för att det var
ett jäkla party på stan inatt, så kom tjejen jag skulle jobba med idag en
timma för tidigt! (07.30 kom hon)

24 timmar, I killed them, and I killed them good!

långpass

Datum: 2008-07-17 Tid: 00:12:25

Imorgon går jag på mitt pass 15.30.
Sen slutar jag 15.30, dan efter.
Men det ska la gå.

För övrigt (inte jobbrelaterat)
Blä, snork och kodynga!

blahablaha

Datum: 2008-07-16 Tid: 23:37:07

Nu trodde du allt att jag skrivit ett intressant inlägg va?
Well, då trodde du fel...

snorkråka

Datum: 2008-07-15 Tid: 23:37:56

Nu är jag såå trött! Man ska verkligen inte vara ledig mer
än max två dagar i sträck. Man blir helt förslöad. Dock har
det varit jävligt kul på jobbet. Jag hade ett linne på mig som
blev liiite för urringat när jag böjde mig framåt. Min brukare
skrattade som fan när jag gjorde det. "Du får passa på att
titta nu, för detta är sista gången du får se mina tuttar!" svarade
jag. Aldrig mer att jag sätter på mig detta linne på jobb igen!
I ren protest satte jag en gummisnodd i vardera axelband, så
det blev som "knorrar" och lyfte upp linnet lite mer. Det fick min
brukare att garva ännu mera! Kul att man kan glädja någon iallafall.

Sen har jag lite roliga nyheter. Fast just nu tycker jag ärligt talat
inte att det är så kul. Det tycker jag aldrig när jag först får höra talas
om sånt här. Min bror och hans flickvän ska ha barn! Anledningen
till att jag inte tycker det är kul är att jag bara tänker på min abort
och mitt missfall. När missfallet skedde var min enda tanke: Varför
i helvete gjorde jag abort? Jag skäms inte över att skriva mina
känslor om detta, för det är något jag inte kan rå för. Folk får bli sura
på mig för att jag inte glädjer mig åt deras lycka, men hur skulle jag
kunna det? Det tar ett tag för mig att smälta sånthär, och den tiden
måste jag ha. Bara för att klargöra var jag står just nu. I sinom tid
kommer jag acceptera och också glädja mig.

Förövrigt längtar jag tills imorgon, då jag ska fika med Emma. I need
to see people när jag jobbar så mycket den kommande veckan.

Godnatt!

i'm the boss

Datum: 2008-07-15 Tid: 14:01:18

Haha, jag trodde jag kunde lägga Nordic Fundraising bakom
mig. Det var ju ändå två år sedan jag jobbade där. Men idag
ringde en snubbe och ville ha referenser från mig på en tjej
som jag jobbade ihop med. Samtalet tog mig på pottkanten,
var inte beredd på det. Men på honom lät det som att hon
skulle få jobbet efter mina ord. =)

Ska iväg och jobba snart. Jobbar varje dag till o med tisdag.
Kommer bli jobbigt, men hey! Det är pengar.

See ya!

lite blandad skit

Datum: 2008-07-15 Tid: 01:12:06

Munsköljet var starkt som fan. Kändes typ som
att man tog en 90%ig shot! Men det gjorde nog gott
i käften!

Har kollat på "What happens in Vegas" ikväll. Se
den, säger jag bara. Sjukt bra!

När ska jag få tid att gå på SATC-filmen med mammi?

Jag och Emma var i djuraffären idag. Det var då jag
bestämde migJag ska skaffa mig en kampfisk. Frågan är
bara: Vad ska den heta?

helt tom

Datum: 2008-07-15 Tid: 00:20:14

Idag är jag verkligen helt tom! Både trött, irriterad och allmänt slö.
Men ska snart sova, ser framemot det! ^^

Idag har jag vart i Knalleland med Emma. Mina skor skaver! Men
skam den som ger sig, dom ska vidgas. Köpte en del småkrams
såsom munskölj, elektrisk flugracket, strutformade glasskålar, ett
bra rengöringsmedel osv. Det var nice, som på den väldigt gamla
goda tiden. (Ett år sen) ;)

Sen åkte jag och Simon till Landvetter och hämtade Moa. Åkte hem
till mammi och träffade Ile's pappa + "flickvän" för första gången. De
verkar trevliga, men vi kan inte kommunicera utan tolk, för de kan typ
bara finska.

När jag och Simon kom hem åt vi Ben & Jerrys i mina nya fina "skålar".
Dock så är en av dom skev, men den ska jag försöka fila till. Annars
åker jag och byter. Kanske enklast. Nej, nu ska jag sova, jobbar sju
eller åtta dagar i sträck from imorgon. Happy week!

nyttig lunch?

Datum: 2008-07-14 Tid: 13:10:12

Jag orkar inte laga något, så det blir:
- Vitlöksbaguetter med vitlökssmör
- En kopp kaffe
- Ett glas Loka

Gott som fan, men Emma lär ju inte
vilja sitta nära mig idag! ^^

snakes

Datum: 2008-07-13 Tid: 22:51:21

Har precis kollat på "Snakes on a plane". Fyfan. Mina planer
på att skaffa en orm gäller inte längre. Det får bli en ödla ist!
Kanske en gecko. Eller helt enkelt bara en guldfisk! De är ju
fina de med.
 

det var nice

Datum: 2008-07-13 Tid: 19:58:26

Pappi och Mattias besök var trevligt! Dock blev det lite
trångt hur vi skulle sova. Pappi tog soffan, Mattias ena
sänghalvan (vi sköt iväg den lite så jag inte skulle ligga
o snarka honom i örat) och jag och Simon trängdes i
andra sänghalvan (90 cm).

Satt uppe och umgicks till två inatt. Jag vaknade vid tio,
först av alla. Satte på kaffe, sen vaknade alla andra. Vi åkte ut
till mammi, och därifrån åkte de hem. Men det var nice
med lite besök ^^

wiiho

Datum: 2008-07-12 Tid: 22:14:43

Nu har pappi och brorsan kommit! ^^

skitväder

Datum: 2008-07-12 Tid: 19:03:09

Jäkla skitväder! Det regnar och så har det åskat. Men det var
ingen såndär mysåska. Antar att jag blir så irriterad på vädret
för att pappi och bror kommer med hojen. Inge nice med regn
då ju!

Är på allmänt irriterat humör just nu. Pga olika faktorer som jag
för en gångs skulle inte har lust att skriva i bloggen. Skriver jag
om det kommer jag få skit fört sen. Men lugn bara, jag ska allt
ta tag i det och kräva en förklaring.

Ska hoppa ner i soffan och kolla på slutet av "Happy feet" som
går på tv. Kanske blir på lite bättre humör.

Bye!

besök :)

Datum: 2008-07-12 Tid: 14:17:34

Det blev inge öl igår för mig o Sofia, men cider. Så skönt att bara
sitta o snacka lite skit på ett hak och bara götta sig. Träffade min
gamla arbetskamrat Johanna och hennes dude. Det var trevligt!
Konstigt bara att man blev lullig efter tre cider. Haha! Men det var
bra iallafall, kände inte hur nya skorna klämde lika mkt då ju! :P

Nu har jag precis kommit ur en dusch. Ska fortsätta plocka iordning
och dra av golvet, för guess what! Pappi och yngste bror kommer hit
ikväll, och sover över! I'm so happy! Simon är och handlar, när han
kommer tillbaka ska han få ta hand om badrummet lite snabbt.

Vi hörs nog senare! ^^

dagens shopping

Datum: 2008-07-11 Tid: 21:44:49

Bilder var ju lovade, så here we go.
Dock ingen bra kvalité i think.

<--- Strumpor med veckodag på ^^


There you go!

rastlös

Datum: 2008-07-11 Tid: 21:05:50

Det är en av de värsta känslorna, att vara rastlös.
Jag är det just nu. Men inte så länge till, I hope.
Jag och Sofia kanske ska ner till Lilla Krogen och
ta en bira eller två. Men det är bara ett kanske. Hon
skulle äta o rasta hunden, sen får vi se.

Vad hittar ni på ikväll?

shopping

Datum: 2008-07-11 Tid: 18:51:48

Idag har jag fikat med Sofia. Linda och nån tjomme kom sen.
(Förresten, är tjomme ett negativt laddat ord? Om det nu är
det så är han la kanske ingen tjomme. Snarare dude isf.)

Sen mötte jag upp Emma, vi gick och shoppade. Köpte ett
par rosa skateskor, som skulle kostat 900 nånting, men det
var 50% off. Orkar inte förklara hur dom ser ut, men misströsta
inte, bild kommer. Sen köpte jag sju par strumpor, en för varje
dag i veckan. (Kommer ni ihåg när man hade såna, fast trosor,
när man var liten?) Kan lägga upp bild på dom med sen, om ni
så önskar. Vidare köpte jag två linnen från Geisha tänkte jag
skriva, men så heter det inte... Hmm, Gina Tricot. Bild kommer där
med.

Snacka om att jag aldrig kommer att våga byta stil på brallor. Bara
tanken av att sätta på min jeans får mig att rysa. Har inte använt de
jeansen jag köpte i Ullared än, hur kasst är inte det?

Sen har jag fixat av en till grej på "av-danska" listan. Jag "pokade"
Emma. Nu är det bara 17 kvar!

Oh, well. Slösurfa, sen fota, sen lägga in bilderna. Tjo!

ingen fattig råtta

Datum: 2008-07-11 Tid: 00:19:57

Innan jag går och lägger mig vill jag bara stoltsera med
att jag nu inte är någon fattig råtta längre. Lönen är insatt,
en hel del blev det, och ändå är det inte hela. ^^ Känns bra!
Nu blev du nyfiken på hur mkt va!? =P

Undrar varför jag uppdaterar flera ggr efter varandra när jag
är trött och egentligen inte har nåt särskilt att skriva om!?

Jo, en sak till! Nu kan jag och Emma stryka en sak på "av-danska"
listan. Vi var ju på en sommar-torsdag idag! Dessutom såg jag
en bubbla-bil, så jag skrek Booobbel! 2 avklarade, 18 to go!

fanken då ;)

Datum: 2008-07-11 Tid: 00:05:37

Fan. Här har man slått sig ner, sitter hur bra på röva som helst. Kom till och med på en
bra ursäkt för att slippa hämta mobilen när jag skulle ta en gammal kompis nummer
över msn: "skicka mess, så jag får ditt nummer. har inte telen i närheten", lät det.

Men nu, två minuter efter, gör sig nikotintarmen påmind, så jag får slita upp mig iallafall.
Jag gillar inte att inte få röka när jag vill, så när jag inte jobbar springer jag ut så fort en
cigg kommer i tanken. Man får ju passa på när man kan.

ändrade planer

Datum: 2008-07-10 Tid: 23:47:06

Det blir ingenting av med planerna vi hade. Hade tänkt att
åka till Kimpah och hälsa på, en överraskning. Men han
visste ju ingenting, och hade bestämt sig för att åka till
Rimbo. Så jag stannar i stan! Lika bra det och bara vila
upp sig.

Däremot kommer pappi ner nån dag i helgen förhoppnings-
vis. Ska bli nice!

Jag och Emma har provat på snobb-livet här i stan idag. Mammi
och Ile var på "Vimmel", Ile känner ägaren. Visste inte att det
klassades som ett "fint" ställe, vet bara att jag inte kom in för ett
par år sedan när jag hade mjukbrallor och luvtröja. Ville bara
sitta på nåt hak och ta en bärs. Men idag kom vi minsann in, jag i
mina adidas-bralls med brännhål och luvtröja. (Det är så jag trivs
och så har jag inte bytt om från jobbet) Men jag säger det, detdär
var inget ställe för mig. Folk som tror att dom är något, och jag
åkte på en och annan ögonkänga. Till och med Emma fick åtminstone
en konstig blick såg jag, även om hon iallafall hade jeans.

Innan Vimmel var vi på stan och kollade in Adam Tensta. Han är ju ball!
Han och killen som uppträdde med honom... Ojoj, säger jag bara! =)
Adam är värd att lyssna på! Träffade även Rickard från Lära Mera och
en kille från min senaste praktikperiod på stan, glad som fan blev jag!

Godnatt, alla mina små hönor!

gubbe

Datum: 2008-07-10 Tid: 18:42:49

Sitter på Snack med Emma nu. Kom förbi en gubbe och
började snacka med oss, han satte sig vid bordet bakom.
Han hade en Brämhultsjuice-flaska som han bad Reza
fylla på med vatten. Sen drack han upp hälften och därefter
hällde han i sprit :P

När han skulle gå såg han min tallrik med överblivna pommes
som han började mumsa på. Rätt gullig gubbe, det där!

Får se vad jag och Emma gör härefter. Kanske kollar på Adam
Tensta på stora torget här i Borås ikväll. Vi får se.


långledigt!

Datum: 2008-07-10 Tid: 15:57:11

Är ledig nu hela fyra dagar! Gött! ^^

kontaktperson

Datum: 2008-07-10 Tid: 00:07:46

Har fått hem papper som jag ska fylla i
om att bli kontaktperson. Spännande! ^^
Hamnar på lådan imorgon, sen får vi se!

segis

Datum: 2008-07-09 Tid: 23:39:38

En hel dag av jobb. Har jag något att uppdatera med?
Nej! Skulle vara konstigt if I had.

Eller jo, en sak som jag stör mig så jävligt på är när
personer inte kommer ihåg att dom ställt en fråga och
fått ett svar, och ställer samma fråga efter ett par timmar.
Visst, dåligt minne kan man ha, men när det händer over
and over again, då blir det irriterande.

Förövrigt har jag jobb mellan 7.30-15.30 imorgon, sen är jag
ledig i fyra hela dagar! ^^ Wonderful! Jag vet vad jag ska göra
då, och ni som också vet får inte skriva nåt i kommentarerna
utifall att en viss person skulle läsa. Its a hemlis! A fun one ^^

Ne, käka någe och sen sova. Natti!



the gift

Datum: 2008-07-08 Tid: 19:31:32

Titta här vad fina magneter jag fick av Veronika! ^^



hep stars - lilla sofie

Datum: 2008-07-08 Tid: 18:34:07


 

Hittade tyvärr inte "Drömmens skepp" av Staffan Percy :(


yes!

Datum: 2008-07-08 Tid: 18:25:21

Det gick att byta bort två dagar som jag skulle jobbat hela dagen.
Så nu fick jag två extradagar istället, men ett pass/ dag. Mkt bättre!

Sitter och lyssnar på en låt som jag och pappa sjöng när jag var liten.
Han spelade gitarr till, nostalgi-minnen på hög nivå! "Drömmens skepp"
heter den, av Staffan Percy. "Vindarna vaknar och vänder, vaknar och
vänder sig om. Vågorna skimrar, skimrar av sång, av sång!" Jag vill
vara liten igen!

En annan sång vi satt och sjöng när han spelade gitarr var "Lilla Sofie"
av Hep stars. Vi böt ut Sofie mot Therese. "Lilla Therese hon lyser som
en sol, binder en krans av ängsblom och viol, himlen lyser härligt blå när
hon sakta hemåt går, slår sig ned invid sin grind, håller kransen mot sin kind".

Har jobbat idag, gick bra. Sen efter jobbet mötte jag upp Veronika och Shiva.
Trevligt, synd bara att jag var så trött! >_< Fick min present av Veronika också!
Skitsnygga magneter med Marilyn Monroe och Elvis! Tacktack! ^^

Shiva: Tiss, det knackar på dörren! Ska vi gå tillsammans och se vem det är?
Jag: Jag orkar inte gå!
Shiva: Men du kan krypa!

tanken slog mig

Datum: 2008-07-07 Tid: 23:30:01

Varför kan inte jag, en enkel tjockis i lillstaden Borås,
som inte skriver om mode, smink eller kändisar, jobbar
med det oglamourösa yrket personlig assistent, tjäna
pengar på min blogg? Jag som skriver om så ovettiga
saker som att replaca dåliga minnen med bra, termos-
muggar och omkringgående fransmän och åsnor?

Jag vill också bli rik genom att knappa på några tangenter.
Men det är väl just det. Bristen på mode, smink och
kändisar.

Åberg - skitsnack på allvar. Det är just vad det är. Och förblir.

hoppas hoppas

Datum: 2008-07-07 Tid: 22:35:12

Hoppas verkligen att min plan kan gå i lås!
Tänkte att jag kunde byta ett av mina två pass
på samma dag (07.30-23.00) med en arbets-
kompis som också jobbar två pass på en dag.
Det vore ju det ultimata! Slippa jobba maaaassa
timmar på en dag.

Jag fattar inte varför man tänker så mycket på
jobb när man har ett. Det tar fan upp 50% av
min skalle just nu, och det är sjukt. Men jag är
glad över att jag började jobba där, jag trivs.
Men när jag är ledig, vill jag va ledig, men min
hjärna fattar inte riktigt det.

För övrigt funkar termosmuggen jättebra. Men jag
är nog inte så smart som dricker kaffe nu. Haha,
hoppas koffeinet sitter i tills imorgon bitti. Frågan
just nu är bara: Ska jag duscha nu, eller imorgon
bitti? Det får fasen bli nu.

titta bara

Datum: 2008-07-07 Tid: 20:40:21

† Åberg † säger: du vet väl att du inte är den lilla tjejen längre som du alltid varit?
Mojsan :D säger: lilla och lilla.. :D
† Åberg † säger: ne, du börjar bete dig stor nu ju
Mojsan :D säger: Ja.. Men jag förändras.. och jag är 11 år!


hon börjar bli stor

Datum: 2008-07-07 Tid: 20:08:44

Ja, systra mii börjar bli alltför stor.
Inte åldersmässigt, men beteendemässigt:


Liten, söt och flickaktig. Så som det ska vara när man är 11 år.


Till denna bilden har jag bara en sak att säga: Jag hänger inte med i hennes
utveckling!

Jag får be mamma eller pappa skaffa ett till barn. Alla mina syskon är så
stora nu. Jag protesterar!

knalleland

Datum: 2008-07-07 Tid: 19:55:03

Nu har jag kommit hem efter att vi stack
till Knalleland. Det var nice o bara vandra
omkring lite ^^ Gick in i den nya djuraffären
men dom hade bara fiskar o kaniner typ.
Frågade om dom inte skulle få in nå ödlor
o sånt, om nån vecka eller så. Kan ju inte
ha nåt pälsdjur eftersom min brukare är
allergisk. Så en krälare skulle passa bra! ^^

Gick in i en möbelaffär också och provsatt
soffor och fåtöljer. Damn! Jag är kär! Ska ha
en sån fåtölj nån dag. Den kan man nog till
o med sova i! Provade en jäkligt skön soffa
med, för flera tusen. Nån dag...

Det enda jag köpte i Knalleland var en termos-
mugg och en nyckelring med ett flodhäst-gose-
djur. Muggen kommer bli skitbra att ha på jobbet
eftersom man aldrig kan dricka en hel kopp kaffe
"ifred". Så det var ett apbra inköp!

Fick en kommentar om att "av-danska"-listan inte
var så lättförstådd, så här kommer en kort förklaring:
Förra sommaren kom en dansk hit och hälsade på.
Hade snackat med honom på engelska lunarstormen
och blev kompisar där. Det jag inte visste var att han
var otroligt irriterande som person IRL och nu måste
jag och Emma göra allt som vi gjorde med dansken,
utan dansken. Det är nåt som är fel om man fortfarande,
efter ett år, kommer på äckliga minnen om dansken.
Allt vi hann på fem dagar ska vi hinna med på två.

That's it for now! / T

Asbra uppfinning! Min ser inte riktigt ur såhär, men nästan.


historiskt ögonblick

Datum: 2008-07-07 Tid: 16:21:39

Detta är ett historiskt ögonblick. Nästan större än
att jag för en gångs skull inte orkade äta upp hela
min meny två (90 gr hamburgare med pommes o läsk.)
Men det gjorde Emma! Hon åt upp hela sin, och
dessutom drack hon upp hela läsken också! Damn!
Under vårat ett år som stammisar tror jag det var första
gången. Damn igen!

Nu ska vi gå till Knalleland och kolla in djuraffären. Undra
om man får med sig en guldfisk hem? Tjo bres!

av-danska

Datum: 2008-07-07 Tid: 13:54:03

Nu sitter jag och Emma här hos mig. Vi har en jobbig
period framför oss. Vi ska nämligen skriva en lista på
hur vi ska av-danska den veckan den vidriga dansken
kom på besök. Here we go!

- Dricka long gin drinkar eller liknande i stadsparken.
- Laga en gourmet-middag (tacos och varm choklad m. chili)
- Ha pannkaksfrukost.
- Kolla på tv utan dansken.
- Gå barfota till tappen.
- Om det regnar, sjunga "I'm siiiiinging in the rain".
- Inte duscha på fem dagar. (Bara dag 1 och dag 5)
- Ha samma underkläder under hela tiden.
- Spela "the fish-game".
- Rita av oss själva (för ingen annan sitter ju still!)
- Lägga in "my master" i varje mening vi säger.
- Slå in en kokbok i plastfolie.
- Beställa en meny 2 på Snack, men bara äta halva.
- Äta massa mackor på Snack.
- "Poka" varandra. (I have the erge to poke Emma)
- Skrika "Booobbel" varje gång man ser en bubbla-bil.
- Gå på en sommar-torsdag.
- Diska utan att skölja av den sen. Diska om, ordentligt.
- Skratta åt ordet Knalleland. (På danska betyder det typ Knulleland)
- Köpa maaaassa godis och hyra film för att fira när dansken åkte!!!!

Detta ska vi hinna med 9-10/ 8 då jag är ledig.
Danish ghost, get out of our heads!

ledig

Datum: 2008-07-06 Tid: 23:22:38

Imorgon är jag ledig! Då ska jag leka med Emma.
Det är allt jag vet just nu. And that's enough. ^^

Det var inte samma sak att jobba idag som det
brukar vara. Irriterande. Men det blir nog bättre
i övermorgon, hoppas jag.

Det blir allt för idag. Pallar inte.



uuuäh

Datum: 2008-07-06 Tid: 02:19:38

Emma, jag hade rätt. Dansken kom den sjätte augusti.
Blä, blä o blä!!! Hemska minnen! "Av-danska" minnena
den veckan säger jag bara! Måste bara hitta listan först.

Den elfte augusti var det ett år sedan vi räddade Borgatjoff
också! ^^ Hoppas han är lycklig och har familj nu! ;)

Sen hette frukten Karabola. ^^

Ne, sova kanske.

5 "tiss vill"

Datum: 2008-07-06 Tid: 01:52:34

1. Samla ihop ett gäng tjejor för film/ tjej-kväll.
2. Åka till Tallinn.
3. Ha min lön.
4. Skaffa vovve.
5. Flytta till nåt större.

Trodde det skulle bli enkelt att skriva en sån här
lista. Men det var svårare än vad jag trodde. Testa
själv, antingen i din blogg eller i mitt kommentarsfält!

nattfika

Datum: 2008-07-06 Tid: 01:40:04

Har tagit en efterlängtad nattfika på Snack med Emma-mannen!
Reza kallade mig dum idag, för att jag sa att jag inte tänkte betala
för kaffet (jag behöver aldrig göra det) och av ren reflex gav jag
honom en flata på kinden! Jag tänkte mig verkligen inte för! >_<
Men rätt kul var det. :P

Vi har suttit och snackat massa minnen. Simon kom ner också.
Vi såg en snubbe i en astajt tröja, han hade nästan lika tuttstorlek
som Emma. Det är inte normalt. Den gången jag ser en kille med
samma storlek som mig (som inte är överviktig) den dagen hoppas
jag aldrig kommer!

Det har varit en asnice kväll, både med jobb o fikan. Snart ska jag sova,
kafferushen måste bara gå ur lite mer först.

Kram hej!

passande par?

Datum: 2008-07-04 Tid: 23:39:21

Kan detta bli en pojkvän till Daisy?

Potentiell pojkvän

+

Daisy

= Sant?

Mammi vill ju ha valpar på Dais och letar efter en hanne.
Vad tycker ni?

namnbyte?

Datum: 2008-07-04 Tid: 23:32:03

När jag satt och väntade på bussen kom en kille
som inte verkade ha alla hästar i stallet så att säga,
och började prata med mig. Frågade om jag kom från
Norrland och när jag svarade "Nej, från Uppsala"
frågade han om jag någonsin varit på ett "Livets Ord"
möte. Hahaha! Jag är nog den siste som skulle gå på
ett sånt! (Fast vem vet, blir jag döpt av misstag in i en
koreansk tro så kan tamejfan allt hända!)

Iallafall frågade han vad jag hette. Ville inte säga mitt
riktiga namn, så drog till med Sara. Då sa han att jag
blir den sjunde Sara han kände, och sa att Sara L.....
(vill inte skriva ut hela efternamnet) var en av dom. Då
kunde jag inte hålla mig, utan sa: Coolt, då har hon och
jag samma initialer, med tanke på att jag heter Sara Lundin.

Vad passar mig bäst? Therese Åberg eller Sara Lundin?
Man kanske skulle göra ett namnbyte...

pheeew

Datum: 2008-07-04 Tid: 12:08:16

Min arbetskompis bestämde sig för att vara kvar.
Det underlättar enormt för oss andra!

Idag är det ett år sen jag var på Snack första gången.
Jag och Emma ska fira det med en fika där idag.

Sen blir det jobb.

Igår var det fullt upp. Följde med mammi som sällskap
till sjukhuset när hon skulle göra en del prover. Efter
det bar det av till banken och sen hem. Lite pinsamt
att erkänna detta i bloggen, men som ni vet så är jag
öppen med allt. Mammi's första kommentar när hon
kom in här var: Fyfaaan, vad det ser ut här! Hon satte
mig, Simon och sig själv i jobb, storstädning som
hette duga! Började städa vid halv ett, var inte klara
när jag åkte till jobbet tio i tre. Simon och mammi
fortsatte till hennes buss gick hem halv fem. Men nu
är det fint iallafall, man kan nästan säga att det blev
som en flyttstädning, så noga var det. ^^ Det du! :P

Nej, göra mig iordning innan jag åker ner på stan!
Tjo!



förresten

Datum: 2008-07-02 Tid: 21:15:03

Har ni hört talas om den där fransmannen som går
runt i Europa med sina två åsnor? Han gick förbi i
lilla hålan som mammi bor i, så jag klappade hans
åsnor. Intressant värre, va!?


ledig

Datum: 2008-07-02 Tid: 20:44:33

Så skönt att vara ledig idag. Behövdes verkligen!
Sitter hemma hos mammi och tar ett par öl. Blir
inte många eftersom jag jobbar imorgon igen.

Snacka om att man blir trött av att inte veta hur det
blir med personal och sånt. Det tär på en.

Men idag är jag ledig och ska sätta jobbtankar åt
sidan, men det är svårt. Shiiit, detta var jag inte
beredd på.

Jaja, ska va lite social nu. Hejhej!

stop it!

Datum: 2008-07-02 Tid: 13:29:50

Dom ringde från vikarie-poolen och frågade om
jag kunde jobba idag. Jag sa nej, först med tanke
på att jag då skulle jobbat nio dagar i rad + att jag
jobbade hela dagen igår. Det är total kaos just nu!

Iallafall ska jag höra runt med folk jag känner om
dom skulle kunna tänka sig att hoppa in då och då.
Idén kom från Alex som skrev i kommentarerna på
förra inlägget att rekomendera henne. Smart thinking! ^^
Så... nån som är intresserad?

Ska ringa chefen imorgon och se vad hon säger.
Hoppas på att Alex kan få några timmar i veckan iallafall,
om hon vill och kan.

vafaaaaan

Datum: 2008-07-01 Tid: 23:36:40

Jahopp! Nu verkar det som att en av mina arbetskompisar
säger upp sig. Hon ska tänka tills på torsdag. Men gör
hon det, vad fan gör resten av oss då? Vi är ju redan kort
om folk! Då kommer jag få jobba ännu mera än vad jag
gör nu. Det jag redan har är tillräckligt. Så pissigt!

Har jobbat 07.30-23-00. Det har gått skitbra! Min f.d klass-
kompis Jeanette har jobbat med mig kvällspasset idag,
fixade ju in henne. She did good! ^^ Men ändå är vi kort om
folk. Speciellt när två av personalen går på semester.

Ne, det är bara bittra tankar i mitt huvud just nu, så jag har
ingen större lust att skriva mer. Det enda som jag ser fram
emot är imorgon när jag och Simon ska ut till mammi!

Sov gott!