ärenden

Datum: 2012-05-31 Tid: 16:16:06

Idag har jag minsann gjort av med energi. Och inte är det mycket jag gjort. Packat och fått med mig tre papperskassar med saker hemifrån, varit hos läkaren och blev sjukskriven ytterligare en månad för min foglossning och varit hos nya chefen och fått iordning alla papper inför ansökan om havande-penning. Vi har ju fått ny chef och det första jag sa till honom råkade vara "f*n vad ung du var då!". Visade sig att han var ett år äldre än mig, alltså 28.
Även kirrat nya linser och käkat på Burger King. Äckligt gott! Karlns kompis Pelle hjälpte till att agera chaffis och barnvakt, så det tackar vi för! :) Blev en trevlig utflykt av det hela ^^
Resten av dagen går i slappandets tecken. I soffan. Efter att ha suttit så mycket i en bil så har jag fått så ont i baken så nu kan jag inte sitta. Skit och pannkaka med foglossning, men väljer att inte skriva så mycket om det. Det är ingen idé att klaga, för det är ändå ingen som vill lyssna ;)

håhå

Datum: 2012-05-30 Tid: 17:20:55

Trodde aldrig att jag skulle säga det, men jäklar vad jag trivs bra på landet! Det enda som är dumt är att vi sitter fast här när Magnus jobbar, om vi inte umgås med nån dvs. Men svänglapp ska intagas så fort som möjligt ^^
Här är lugnt och skönt, inga ljud som stör i form av trafik eller dumskallar. Vi har många djur vi kan gå och titta på och lekplats inte alltför långt från huset. Dock har vi inte besökt den än, då Adrian trivs bra på tomten och grannarna har sin egen lilla lekpark som Adrian gärna får nyttja. Det enda jag inte riktigt är tillfreds med är att Adde inte går på dagis nu. Men det kommer och han träffar ju grannens barn, bättre än inget.
Då det dock inte händer så mycket här mer än att jag tvättar och pysslar så blir uppdateringen inte ett dugg rolig. Får skaffa mig en hobby eller nånting, men vad vet jag inte riktigt. Förslag mottages tacksamt! Pyssel av något slag hade varit roligt ^^
En sak som däremot är roligt, i mitt tycke är att vi ska köpa denna fina lilla trehjuling till Adde :)

bra besked = snabeldrake

Datum: 2012-05-29 Tid: 16:38:22

Efter att ha fått bra besked så firade jag med att gå ett varv med snabeldraken. Har hört att det är så dom gör på landet! Min preggo-kropp gillart inte, men den får glass som kompensation!
Karln är och jobbar, slutar tolv och är hemma halv ett. Då sover vi ^^ Rätt skönt när han är iväg och jag får lära känna huset själv. Adrian trivs här som fisken i vattnet, han får ju gå nästintill naken de varma dagarna. Dock vill han inte sätta sig på pottan när han är nödig. Han föredrar att gå ut i den numer tomma hästhagen för att utföra sina behov. Det är väl bra, såvida det inte kommer överallt på honom med.
Idag har vi haft svalt väder. Det tackar jag för! Lovely, faktiskt.

dålig uppdatering

Datum: 2012-05-27 Tid: 10:59:49

Fy vad jag är dålig på att uppdatera!

Vi är fortfarande hemma på landet och har det bra. Igår kollade vi på ESC och får väl säga grattis till Loreen! Och idag gratulerar vi alla fina mammor och alla blivande :)
Annars händer inte mkt, fint väder har vi och det njuter vi av <3

jag kan

Datum: 2012-05-20 Tid: 10:51:13

Igår käkade vi hemmagjord potatissallad och grillad flintastek. Karln hade köpt ett alkoholfritt vin till mig, från Reisling, och de kan verkligen göra vin! Han frågade mig varför jag är så blygsam när det gäller min mat. Han tycker att jag kan, och jag kan faktiskt! Gjorde ju en köttgryta som smakade himmelskt, och potatissalladen igår blev inte heller fy skam, så ja. Jag kan! Utan recept också!
Adrian sov sen middag igår så han kom i säng sent också, klockan var närmare nio. Det resulterade i att han och jag sov till 9.20 idag. Välbehövligt! Tycker dock synd om karln som gick upp 5 för att jobba 6-17. Men efter idag har han ledig vecka :) Nice för oss alla! ♥

tjenahej

Datum: 2012-05-18 Tid: 14:44:23

Vår deal att Magnus lägger fram mat som jag ska tillaga fortsätter. Idag är det en köttgryta som ska skapas. Har aldrig gjort en sån i hela mitt liv så det är spännande! Jag provar mig fram, och idag börjar vi lätt med kött, morot och lök, diverse kryddor och till det blir det potatis.
Idag är det fint väder för en gångs skull :) Eller det började mulet och grått men nu skiner solen. Får bli att gå ut en sväng lite senare. Adde-Padde ville inte sova nån middag idag, så jag fick inte min vila heller. Dammsög tidigare men det får Magnus se till att ha som syssla då min kropp inte tyckte det var nåt vidare.
Igår käkade vi grillad struts med foliegrillad potatis. Mums! Jag gillar det faktum att Magnus vidgar mina mat-vyer! Roligt!

lite bilder

Datum: 2012-05-15 Tid: 19:35:33


Bagare Cooling


Vi var på picknick en fin, solig dag! Syns inte på bilden som Magnus tog dock ;) Vart vi var kan ni läsa här! Adde sprang runt i den här "ringen" och lekte och hade tydligen jätteroligt, för när jag frågade om han ville ha bulle svarade han "nej tack!". Vem har lärt min son att vara så artig?


Jag och Magnus hade dejtkväll i lördags. Hasselbackspotatis, krokodil och två olika såser. Mums! Bara att krokodilen kostar 495 kr/kg gjorde hela måltiden extra lyxig o stämningen var go ^^

hejhopp

Datum: 2012-05-15 Tid: 12:54:20

Hej och hallå! Vi befinner oss i vårt andra hem (hos Magnus dårå) och här känner jag inte ett sånt stort behov av att vara ute på nätet, därav dålig update. Trivs väldigt bra här och börjar känna mig alltmer hemma. Adrian också. När Magnus kom hem från jobbet i fredags så hade jag städat köket, alla köksbänkar var belarmade med ungkarls-prylar så som det lätt kan bli. Verktyg av alla de slag, rengöringsmedel och strunt. Ville visa honom hur jag vill ha ett kök, så nu vet han det tills vi flyttar hit :)

Idag har jag städat bort höstskiten från altanen. Ska bli roligt att se vad Magnus tycker! Grovstädningen får han ta själv, för det pallar inte min kropp.


Nu ska jag ställa mig och tillaga kotletterna som blir dagens mat. Gjorde coleslaw till vilket jag aldrig gjort tidigare. Det var ju intressant i sig, och gott blev det! Riktig hemmafru har jag blitt, Magnus lägger fram mat som jag lagar till, blir ju inte det jag brukar laga hemma direkt :) Skojsigt!

Vi åker hem idag, för imorgon ska jag göra ultraljud igen. Förra gången var för tidigt för att se organutv. och så. Men mammi skjutsar oss hit sen efteråt ^^ Känner inte för att vara i Borås!

allmänt

Datum: 2012-05-09 Tid: 12:17:11

De två senaste dagarna har vi spenderat ute hos mammi. Lugnt och skönt. Och idag har jag varit hos sjukgymnasten och fått övningar mot foglossningen samt ett foglossningsbälte, hoppas värken kan dämpas lite iallafall. Efter det fikade vi i stan och köpte skor till Adde. Mammi betalade, nice! Köpte även en liten present till karln min ♥

Det är mörkt, blött och dystert ute, riktigt skitväder! Vad passar då bättre än att vara hemma och fixa? Kontaktpersonen kommer senare idag och då tror jag vi kan ta itu med förrådet. Dags att förbereda för flytt!

Iomed flytt behövs körkort för min del, så ska låna mammi's teoriböcker och börja plugga. Får väl se hur det blir med körningen, men teori är iallafall ett steg på rätt väg.

Nu sover Adde middag, nåt han inte gjort på 2 veckor. Eller sover och sover, han ligger i sin säng och tjattrar. Det är jag nöjd med så jag får pusta ut lite. Det är ju full rulle på den ungen, testar gränser och är allmänt sprallig. Låter honom gå lite fritt nu ibland i affärer och så för att se hur han sköter sig. Ganska bra skulle jag säga, men han kutar lätt iväg från mig. Han är inte rädd inte.

Med kundvagnen sprang han omkring och slängde ner saker han tyckte vi behövde. Kunde blitt en dyr historia för mommo det! ;)

goddagens!

Datum: 2012-05-07 Tid: 11:16:32

Tvättar kläder och dricker mitt älskade kaffe, lunchen blir korv med bröd. Jag har en hatkärlek till korv med bröd, det är äckligt men ändå så jäkla gott! Senare ska vi ut till mammi och mysa.

Adde är en konstig liten prick. Satt i soffan och slickade på sin fot, och när jag frågar vad han gör svarar han "tååååårna, namnam!". Öhm, jaha? Ringa lite samtal nu och få ruljans på veckan. Tjing!

life's greeejt

Datum: 2012-05-06 Tid: 21:01:45

Nu är det dags för Big Brother live, lite senare ladda tvättmaskinen så den bara är att trycka igång imorgon bitti, och sen sova! Mår så bra idag så det är sanslöst. Så tacksam över att jag har min trotsiga son och goa karl, de har gjort min dag idag! ♥

underbar söndag

Datum: 2012-05-06 Tid: 20:18:05

Idag har det varit en bra söndag :) Fick sovmorgon och sen åkte vi till Borrås Skåra där lite av Ronja Rövardotter spelades in. Väldigt fint, det enda minuset var att det blev till att klättra uppför en brant stig innan vi kom fram. Icke gött för kroppen, men Adrian var en fena på't. Ramlade ofta, men glad i hågen reste han sig upp och fortsatte. Rätta takter det!

Jag älskar Ronja Rövardotter och att ha besökt denna platsen gjorde mig alldeles glad i hela kroppen!

Sen åkte vi hem och karln lagade god mat: Urgröpt barkis med köttfärs, lök, majs och champinjoner (märkte nu att jag skrev "hem", men menade hem till Magnus). Nu är jag och Adde hemma i Borås och veckan ska väl spenderas med att börja småpacka lite inför flytten :)

ärenden - check

Datum: 2012-05-04 Tid: 13:27:26

Fixat ärenden idag, skönt att ha det gjort och tack mammi för att du var privatchaffis! Vi hämtade hem mat från Burger King och jäklar vad man fiser illa efter det ;)

Idag åker vi hem till karln och blir där över helgen. Mysigt! Får se vad vi hittar på, men något skoj ska man nog knåpa ihop. Grilla är iaf ett måste och jag ska förbi bolaget för att köpa alkoholfritt vin :)

sickwritten

Datum: 2012-05-03 Tid: 18:20:39

Foglossning och annan skit har gjort mig sjukskriven en månad. Får se hur det blir med resten av graviditeten. Adde-bus är pigg som en mört om dagarna, mamman är en seg snigel. Han springer ifrån mig hur lätt som helst iaf. Fya. En liten uppdatering iallafall, mer pallar jag inte.