midsommar

Datum: 2012-06-24 Tid: 12:25:40

Så, då var midsommar slut för detta året. Mammi kom ju hit och det var ett trevligt besök. På midsommar gick vi över till Pelle på midsommar-lunch. Jag tycker inte om sill konstaterade jag även i år. 
 
Idag fick jag sovmorgon och har bara latat mig medan Magnus gick upp med Adde, fixade morgonkaffe, lunch och hjälpte Adde att äta mestadels. Själv har jag bara latat och duschat. Jag har det allt bra! Snart ska Adde sova middag och sen ska vi till Magnus ex-svåger med familj. De har en skock ungar så Adde får leka av sig ^^ 
 
Bebis i magen rumlar runt och verkar ha det bra. Har bytt mvc till Varberg, lika bra det så slipper man åka så långt för varje besök. Nästa fredag ska jag dock till mvc i Borås på läkarbesök, foglossningen ger inte med sig. Vi passar väl på att ta med oss så mycket prylar från lägenheten som bilen rymmer också. Prylar överallt nu ju! 
 
Ja, det var väl det, det. 

hejhej

Datum: 2012-06-20 Tid: 17:39:42

Smuts var en bra bok, läser andra boken i serien av tre nu, Dödergök. Den är bra den också :) Skönt att kunna ligga i solstolen på baksidan och bara slappa medan Adde springer runt och leker. Antingen själv eller med grannbarnen :)

Idag var jag, Adrian och Magnus till byns dagis. Adde blev överförtjust och ville inte gå därifrån! Som tur är så får vi komma dit och leka innan Adde börjar på riktigt till hösten :)

Imorgon kommer mammi hit och ska fira midsommar med oss. Kommer bli jädrans trevligt :)

glest mellan uppdateringarna

Datum: 2012-06-16 Tid: 15:37:25

Här spenderar vi ingen tid till att blogga nej. Jag har blivit kass jag. Men sen senast så har vi rensat lite skåp, vart till Gekås, grillat, myst, bara varit osv. Har avslutat den dåliga boken och påbörjat den nya (Smuts) som är bättre. Och idag har jag sparkat ut karln på festligheter. Kan han behöva, och förhoppningsvis kan det också få tyst på folk som anser att Magnus kommer bli/ har blivit en torrboll nu när han har familj. Get over it, liksom!

Jag och Adde käkade pannkakor till lunch. Spillde smet på gravidmagen som fick formen av ett hjärta, så passande! ^^

lite strunt ba

Datum: 2012-06-09 Tid: 15:59:15

Energin ligger på bott och idag är det bara småpill och lite tvätta som gäller. Adrian har en dålig dag och det driver mig till vansinne, men han får vara tjurig. Alla har väl rätt till en sådan dag, antar jag.

Ska försöka få tag i nåt som kallas ork så jag kan packa upp allt sånt jag tagit med mig från Borås. Trots att mycket har slängts och mycket har getts bort så har jag nog tagit med mig för mycket. Brukar bli så. Karln ska få göra sig kvitt med vissa prylar så vi matchar in saker och ting någorlunda fint. Men det får bli ett långtids-projekt.

Nästa vecka blir det troligtvis Ullared med en nyfunnen tjejkompis och Adde stannar hemma med Magnus som har ledig vecka. Kommer bli awesome att komma iväg lite. Dagisplats ska vi ansöka om på måndag också, ungen behöver kompisar! Och mamman behöver lite ledigt :)

Har äntligen avslutat en bok jag inte gillade, men som jag var tvungen att läsa färdigt för att få reda på hur den slutade. "Den orolige mannen" av Henning Mankell, en bok i Wallander-serien. Nu ska jag ta mig an en bok som heter "Smuts", författare kommer jag inte ihåg namnet på. Hoppas på bättre läsning denna gång ^^

Ha överseende med de fula linjerna mellan varje stycke. Personligen klarar jag inte av att läsa en text utan styckeindelning, och eftersom jag inte får till det på bättre sätt än såhär så får det vara så. Peace!

håhåhåhåjaja

Datum: 2012-06-08 Tid: 15:04:41

Igår skulle Adde till sin mommo, men hon erbjöd sig att komma hit och hjälpa till att rensa och packa om jag hellre ville det, och sova över. Sicken tur att jag tog emot det erbjudandet! Vi höll igång från 17.30 till 24.00 i princip. Och idag har vi hållt på massa också. Jag säger bara barnkläder. Barnkläder i öööverflöd! Kontaktperson Lena har också varit här o hjälpt till :) Så snällt av människor att hjälpa! Nu jäklar stannar vi hos Magnus, jag flyttar inte en enda gång till i mitt liv!!! Magnus tog med sig lite igår, och Pelle kommer o hämtar oss så slänger in lite nu med. O medan jag rensade idag hittade jag nyckeln till förrådet som jag inte hittade igår, så vi knipsa låset dit. Smaaart, eller inte.

Var hos barnmorskan idag med. Allt såg bra ut förutom järnvärdena så nu blire järntabletter. Mer förstoppning med andra ord ;)

blablabla

Datum: 2012-06-07 Tid: 11:30:41

Ringt massa samtal idag, avslutat sådant jag inte behöver ang. lägenheten och massa annat nödvändigt inför flytten. Borde ha gjort det för längesen men orken har inte funnits. Kontrakt och liknande för att hyra ut lägenheten i andra hand är också fixat nu.
I eftermiddag åker vi till Borås så jag kan fortsätta packa. Adde ska till mommo under tiden. Smidigt! Imorgon är det barnmorskan som gäller, sen packa lite till och därefter åka hem till landet igen ^^ Saker och ting börjar röra på sig!
Med bebis i magen verkar det bara vara bra! H*n är rätt lugn, men ibland känner man lite hårdare sparkar. Vecka 24 nu, så tiden går ^^

svea rikes dag

Datum: 2012-06-06 Tid: 12:39:04

Börjar med att gratulera Svea rike på sin dag, och gratulerar även mammi och Ile som firar sin 4e bröllopsdag idag! Två finnar som gifter sig på sveriges nationaldag, ja, jag säger då det.
Jag och Adrian har suttit och kollat i en bok med massa djur. Han kunde många av dom men sen tröttnade han nog, för till slut var alla kort och gott: Mat. Honom behöver man inte ljuga för i framtiden vad det är som ligger på tallriken.
Igår var en skitdag, men denna dagen betydligt bättre. Tvättar lite filtar och kuddöverdrag som ska vara ute på altanen. Skulle behöva gå ett varv med snabeldraken, men det får karln göra sen ^^

svårt, svårt

Datum: 2012-06-01 Tid: 17:45:19

Ja, men alltså det här med att flytta ihop, och få sakerna att matcha, och att få plats med allt, och att helst inte vilja slänga något, det är svååårt! Som tur är kan jag ställa mina prylar där jag vill ha dom, så får karln säga sitt när han kommer från jobbet sen! ^^


Imorgon ska vi åka och köpa trehjulingen till Adrian. Hoppas den är lika fin i verkligheten som på bild! Kanske drar vi en sväng till Gekås, Ullared, också. Men det får min rumpa bestämma efter bilresan till Halmstad.

Förresten, ser ni mina radbrytningar och så i min text? Det blir knas på Magnus dator när jag kollar. Störigt!