Borta bra men hemma bäst!

Datum: 2008-03-29 Tid: 19:34:41

Nu är man hemma igen efter lilla trippen till Knivsta. Så seg man är! Trevligt har det varit, men ändå skönt att vara hemma. Har sovit två timmar sen vi kom hem, men är segare nu än när jag la mig. Varför är det så?

image51

Dock måste jag säga att uttrycket "Borta bra men hemma bäst!" stämmer. Visst har det vart kul o träffa gamla kompisar och en del släkt, men ärligt! Vad fan finns det att göra där? Slappa och ta det lugnt var det enda jag kom på.

Synd bara att jag råkade trippelboka min fredag. Men löste det ganska enkelt genom att välja första bokningen: Kinamat med familjen på den godaste kinan i Uppsala. De andra alternativen var 1. Dricka vin med Kumlin och folk. Hade resulterat i en bakfylla i en bil 50 mil. Ingen hit. 2. Åka till Jonas. Men han kommer ju ner i april då vi ska åka till Ullared! ^^

Kolla på Sing-a-long om en halvtimma. Tills dess... ingen aning.

I form?

Datum: 2008-03-27 Tid: 21:00:18


image51

Sådeså!

Vibrerar

Datum: 2008-03-27 Tid: 19:59:32

Det vibrerar i fötterna och i rumpan. Varför?
Pappa repar i källaren med sitt band.


Precis hemkommen från ett stycke Alex.
Tjötat lite skit, kollat på tv och kelat
med hennes översociala kissekatter.
Det är det enda produktiva idag.
Annars har dagen varit helt värdekass.


image50

Nä, vad fan ska man hitta på?

Dyyyrt!

Datum: 2008-03-26 Tid: 21:29:42

Glömde ju för dasen skriva om mina inköp idag, som jag tyckte var helt nödvändiga.
- Tandkräm för rökare. (Mkt bra, man får vitare tänder.)
- Flourtabletter. (Bara kändes fint att köpa.)
- Hudkräm. (Som om jag inte har tillräckligt av sånt.)
- Mascara. (Billig, hoppas den är lika bra som min förra.)
- Hårspray. (Den enda sorten som verkar vilja hålla min tunna lugg på plats.)
- Puma parfym. (Har suktat efter den i över ett år.)

Dessutom har jag käkat ute idag och fikat. Har väl iallafall bränt 800 blåa.

Vill inte ens veta hur många ören mitt stackars konto måste svälta på just nu. Och resan är inte slut än...

Men nytt är alltid roligt. I typ en vecka...

image48

Den luktar såå gott!


Socialt

Datum: 2008-03-26 Tid: 20:24:00

Idag har jag hunnit med att träffa mer än hälften av alla jag ville träffa. Jeanette, Erik och Kumlin. ^^ Sen har jag träffat lite släkt också. Jag märker ju att jag inte har så mkt att sakna här, men en del människor kommer alltid att finnas kvar. Får väl se om man kommer träffa några fler. Hoppas iallafall att jag kommer träffa Karlsson över en kopp kaffe kanske.

Nu är Simon hos hans kompis i Uppsala. Är ju inte så ofta vi är ifrån varandra, men det går nog bra.

Och så blir det antagligen lite vin hos Kumlin på fredag, trevligt trevligt!

That's all! Hoppas ni har det bra därnere!

Hittade ännu en gammal bild på pappas dator. Denna är när jag går i ettan på gymnasiet. Ser ut som ett troll i skann!


image46

Hittade en plojbild också som jag tyckte var rätt rolig förr. Haha!

image47

.

Datum: 2008-03-25 Tid: 16:15:11

Sitter hos pappa vid hans dator och hittade en bild på mig från när jag gick i åttan. Likt mig nu?

image45

Rolig utekväll

Datum: 2008-03-23 Tid: 11:04:32

Ja, det var en minst sagt rolig kväll igår. Sket i vad allt med GI hette och drack vin. Underbart!

Kvällen började med att en trevlig karl satte sig vid vårat bord. Men han hinkade i sig öl och blev till slut jävligt läbbig! Höll på o kleta på mig och äckla sig, så mamma fixade så vakterna slängde ut honom. Såg när Kicken gick över dansbanan och sprang fram och knackade honom på axeln:
Jag: Hey! Känner du igen mig?
Han: Nää?
Jag: Rimbo?
Han: Nää?
Jag: Lilltherese?
Precis då kom mammi fram o presenterade sig, då kände han igen oss. ^^

Träffade en kvinna i damrummet som berättade att om hon fick en puss av Kicken skulle hon vara skyldig sin kompis 1000 spänn. Vad är det för ett vad liksom? Borde det inte vara tvärtom?

Under hela kvällen hade jag allt som allt 4 snubbar efter mig. Två av dom var skåningar och jäkligt trevliga. ^^ När jag skulle gå till toan hör man "Tiiiss???". Då var det Klara som hade sett mig. Jag ser som vanligt ingenting. "Men! Du har jeans på dig! Och tajt tröja! Och utsläppt hår! Och lugg! Och naglar! Vad fan har hänt??".  Haha, så roligt med sånt. Hon tyckte jag förändrats massa!

När Sands stängde gick vi till grillen där jag jobbade förut. Dom bjöd på en hamburgare, och ack så god den var! ^^ Men nu är Tiss back in the game med GI!

Fuskat lite

Datum: 2008-03-21 Tid: 19:18:36

Jag visste att mammi skulle ändra sig. Vi ska till Sands imorgon iallfall (om bossen för stället kan fixa in oss, behövs tydligen förköpsbiljetter) och rocka loss till The Poodles. Som sagt så "kände" mammi trummisen i bandet, Kicken. Men det blir ingen alkohol för min del iallafall. GI ni vet.

Har dock fuskat lite granna idag. Var till hjärtats mamma och käkade. Hon bjuder alltid på såå god mat. Idag var det kycklingfilé i viltsås, men jag tog inge ris. Sen till efterrätt en slags rabarberpaj med vaniljglass. Tog en minipinibit och ynkepynkelite glass. Gott var det! Har lånat två böcker av Simons mamma om GI. Tänkte glutta igenom dom en snabbis ikväll.

Vad fasen ska man ha på sig imorgon då? Tror fan jag kör på jeans och klackarna. Fast det kommer jag ångra sen! Haha! ^^

Råförkyld!

Datum: 2008-03-20 Tid: 21:50:37

Fortfarande "sjuk". Eller man kan mer säga råförkyld. Dock har halsontet släppt tack vare strepsils. ^^ Men blev ingen praktik idag. Sista dagen och allt, tråkigt som fan! Fick inte säga hej då till alla.

Simon o hans kompis sitter o kollar på hockey. Kollade på det de två första perioderna med dom, men satte mig här nu. Hoppar till varje gång dom skriker, vilket händer varannan minut typ. Man borde hålla sig borta när grabbarna ska kolla sport!

Imorgon ska vi på påskmiddag hos Simons mamma. Kommer sitta och snora ner maten. Skrev det till Emma på msn, hennes kommentar: hahahaha, extra krydda är alltid gott :P

Och på lördag ska vi till mammi på middag. Hon har lite problem med att veta vad jag äter och inte äter pga GI-metoden. Haha, jag har sagt det till henne typ fem gånger nu!

Nej, tillbaka till hockeyn känns det som. See ya! *snooooorar*

Sjuk? Jag? Nää!

Datum: 2008-03-19 Tid: 13:19:24

Imorses konstaterade jag: Näsan rinner, ögonen rinner, lock för ena örat och en ordentlig hicka då och då, men jag bestämde mig för att inte vara sjuk och åka till praktiken ändå. Runt halv tolv blev jag hemskickad.

När jag kom hem åt jag, slökollade på tv och satte mig vid datorn. Gick och snöt mig och det var då jag upptäckte missfostret i spegeln. Svullna ögon och röda partier efter snytningar under näsan är inte snyggt! Blir nog sängen nu.

Men det blir föreläsning ikväll på skolan för min del iallafall! Jag är inte sjuk, jag är inte sjuk, jag är inte sjuk!

Gå ner i vikt?

Datum: 2008-03-18 Tid: 17:30:47

Några frågor allmänt bara. (Du behöver inte besvara om du inte vill, men kan du så svara gärna)
- Hur fan äter man sig nöjd, inte mätt? (Jag är nöjd när jag är mätt!)
- Hur motiverar man sig till att gå ut och gå? (Jag orkar typ aldrig.)
- Om man äter mycket onyttigt, sen börjar äta nyttigare t ex minska på kolhydrater, går man ner utan motion då? (Även om man går ner lättare om man motionerar, det fattar till och med jag!)
- Varför blir maten så dyr när du ska handla nyttigt?

Tacksam för svar!


Frestelser hopas vid viktnedgångsförsök!

Datum: 2008-03-17 Tid: 20:06:11

Idag var Kulturverkstan (praktiken) bjudna på påskfest på ett annat dagcenter. Började med tipspromenad, sen fika. Och vad ligger där på en tallrik om inte en liten rulltårtsliknande sak med grädde, två mandarinbitar och riven choklad på. Satt där med mitt svarta kaffe och hade en inre konversation med godsaken:
Jag: Nähädu, goda jävla sak! Jag kommer inte mumsa ett endaste chokladflarn från dig!
Den: Jooo, snälla, ät mig! Tänk vad god och söt jag är!
Jag: Nepp! Se dig omkring på alla dina syskon som mina medmänniskor mumsar på! Hur känns det att bli ensam kvar?
Den: Buhu, din jävla nyttighetstant! Du är inte bara grinig, du är ond också!

Må så vara, men jag vann! Och då kommer självklart frestelse nr 2. Små söta påskkärringar börjar dela ut godispåsar. Jag försöker artigt avböja med frasen: Jag äter inte godis! Fick till svar att jag kunde ju unna mig denna lilla läckra godispåse, det är ju ändå snart påsk. För att inte verka vara den surtant som den lilla bakelsen beskyllde mig för att vara, log jag och tog emot påsen. Den har Simon fått nu.

Efter fikan vankades det dans där man fick rocka loss både till Kebabpizza och Upp och hoppa. När Carola och Andreas kom på satte jag mig på sidan av och kollade på de andra. Trevliga schlagertider!

Sen när festen var över vandrade man hela 250 meter i det förbannade snörusket till bussen. Du trodde väl inte att jag skulle gå i detta väder? Nån måtta får det faktiskt vara.

Hej kroppen!

Datum: 2008-03-16 Tid: 20:30:58

Hur går det för oss att gå ner i vikt? Sköter jag mig tillräckligt bra för att du ska kunna nalla lite av fettreserven? Vi är ju inne på dag 2 nu. Vi får kontrollera om ett par dagar med den läskiga vågen och måttbandet i nyckelringsformat.

Och jag tänkte på en sak, kroppen. Kan du inte liksom fixa till formen på tuttarna så dom ser perfekta ut i alla ställningar och vinklar? Det skulle vart superbra!

Du ska veta att jag försöker verkligen förse dig med bara nyttiga saker, men det är svårt! Förresten, skit i att ta upp några som helst ämnen av popcornen jag käkade idag. Lite gottissugen blev jag allt. Förlåt, kroppen!

Nu ska jag låta dig varva ner i soffan till tondöva människor som försöker sjunga rätt text i ett program på tv3. Sen ska vi sova, du och jag!

***

Grattis Moa på 11-årsdagen! ^^

***

Grattis Perelli!

Datum: 2008-03-15 Tid: 22:21:42

Yeay! Den jag hejade på vann! Charlotte Perelli, what can I say? Hoppas hon gör en lika storslagen insats som -99. Med tanke på förra årets fiasko, ett The Ark som var överdrivet självsäkra, behöver Sverige Charlotte. Det kommer gå skitbra!

Kvällen har vart lugn och skön. Jag, hjärtat och Emma har avnjutit hamburgare (jag med en fullkornsbrödhalva, hamburgekött och grönsaker, ingen sås) och melodifestival. Upp och hoppa-gänget kan ju bara gå o gömma sig! Fattar inte ens hur dom kunde få vara med. Skam!

Nu ska jag ta det lugnt, kanske läsa lite innan sängdags, och drömma om en Perelli som tar hem hela skitet! ^^

Jag är så sjukt vuxen!

Datum: 2008-03-15 Tid: 18:09:12

Idag har jag varit väldigt vuxen! Jag har tvättat, diskat och ätit nyttigt. Dessutom har jag tvingat mig till att dricka mitt kaffe svart. Jag är så sjukt vuxen nu!

Vad kan man mer bättra på för att bli mer vuxen? Kanske ska sluta lägga in tecknade bajsbilder i bloggen. Kan vara en början. Och så måste jag börja kolla på nyheterna, både på svt2 och kanal 4. Vad det blir för väder bör också följas upp. Man kanske borde börja prenumerera på någon nyhetsblaska också? Borås Tidning kan ju funka. Att hålla koll på världen: Massor med vuxenpoäng!

Men om jag känner mig själv rätt kommer jag vara barnslig imorgon igen. Vad tror ni? Ska jag satsa på att vara vuxen eller barnslig? Med tanke på min ålder, 23 år i augusti, borde jag nog lägga barnsligheterna på hyllan och ta mig i kragen. Men det innebär att jag måste byta humor, och hur kul är det?

GI-metoden är iallafall påbörjad nu. Efter gårdagens svullande av både pizza och glass som ett adjö av mitt onyttiga liv bestämde jag mig för att börja idag, istället för på måndag. En tjuvstart, så att säga. Go Tiss! Ställde mig på vågen också, ush och fy! Simning inbokat på måndag efter praktiken. Eller kanske tisdag. Har ju ändå planerat att gå hem från GeTing, dit Kulturverkstan ska på påskfika på måndag. Bara uppförsbacke hem till Simon därifrån. Jao, promenad på måndag, simning på tisdag.

Tillbaka till min braiga bok och svarta kaffe!

Intressant blogg?

Datum: 2008-03-13 Tid: 19:38:02

Jag är ute efter en intressant blogg utan en jävla massa modetips och sminktips. Existerar en sån eller?

image46Det är bara att konstatera en sak! Min röst är... bajsframkallande. Väldigt ofta när jag pratar i telefon med mammi eller Veronika avslutas samtalet med att dom säger: Du, nu måste jag verkligen gå och bajsa! Men idag var det min tur. Pratade med Veronika och kände hur det tryckte på. Berättade om mitt behov men vi fortsatte tjöta lite till. Till slut var jag tvungen att säga "nu måste jag verkligen lägga på, för nu sitter jag med brallorna i knävecken!".


Dock har jag hört trevliga saker om min röst också. Rachel sa vid ett tillfälle när jag berättade om att jag är utbildad radiopratare: Jag skulle lyssna på dig enbart för att jag tycker om din röst. En kille jag snackade med i telefon, som jag tidigare snackat med på nätet, skrev i ett mess: "... Men du skulle lätt kunna sälja telesex för 19:90kr/min.. ;) skulle ringa o be om dig hela tiden". Så min röst är inte bara skitframkallande! ^^ Dock snackade jag och den där killen aldrig om sex. Just for the record, liksom.

Förresten så gick det inte att ändra dagen då jag ska hem till en av dom som jobbar på min praktik, till hans gruppbostad. Så jag kan inte vara med på volleyboll-turneringen. Ville inte svika honom när vi redan bestämt, och han verkar längta tills jag ska komma på besök. Och det ska bli kul. Dessutom, förlorar min skola turneringen (vilket dom såklart inte kommer göra, dom kommer vinna, men om) kan jag teasa lite och säga att dom inte vann för att jag inte var med. Skitbra ju. ^^

Och... jag ska testa GI-metoden. Ska studera metoden lite närmre under helgen, och börja praktisera den på måndag. Praktikens sång och gympa-nisse går på den metoden och gått ner mkt på kort tid. Verkar bra! Så heja på mig!

Fullbokat och Grey's

Datum: 2008-03-12 Tid: 22:10:43

Fan vad mycket som händer nu:
- Umgås med Jezz på fredag.
- Moa fyller 11 den 16/3.
- Påskfest på Ge Ting med kulturverkstan 17/3.
- En av mina lärare kommer och ser hur jag har det på praktiken 18/3.
- Se om det går att omplanera när man ska hem till en kille och se hur han har det på gruppbostaden, för att delta i en volleybollturnering 19/3. (hoppas verkligen det!)
- Sista dagen på praktiken 20/3.
- Middag hos Simons mamma 21/3.
- Ut på Sands med mammi för att träffa trummisen i The Poodles 22/3. (Mamma kände honom förr när hon bodde i Rimbo, och jag var typ kär i honom)
- Åka till pappi 25/3. Ska hinna med att umgås med honom och familjen, träffa Simons kompis i Uppsala, träffa alla jag vill träffa, försöka hinna med att besöka Jonas osv till den 29/3 då vi åker hem.
- Skolan börjar 31/3. ^^ All back to normal!

Kollade precis på Grey's anatomy. Handlade bland annat om en hjärtsjuk som behövde ett nytt hjärta, och hans dotter kämpade för att han skulle få ett. Lite senare i avsnittet kommer hon in med ambulans efter att ett par ungar kastat en tegelsten från en bro som smashades på hennes bil. Hon dog till slut. Läkarna tycker att han ska ta emot hans dotters hjärta men han vill inte. Dock ändrar han sig efter lite övertalning. Vad skulle du ha gjort om du var i en liknande situation? Hade du kunnat ta emot ett av ditt döda barns organ?

Handlade också om en man som kapade av sig sin egen fot med en motorsåg (som en annan kille kommit in med efter att ha råkat såga av sig ett finger). Hur kan man ens känna känslan att en kroppsdel som är ens egen inte tillhör en? Sjuuukt!

Jag borde nog också uppsöka sjukhus. Jag fick ett papercut idag! >_<

Knoppsmärta

Datum: 2008-03-11 Tid: 16:28:59

Tack till de underbara tjejer på bussen som förde ett jäkla liv! Hade en grym huvudvärk redan innan ni kom på, men den förvärrades enormt när ni gjorde entré. Men sen när ni gick av minimaliserades den! Så tack och bock.

Jag och Simon ska hem till min klasskompis Evenlina senare i eftermiddag och fika. Trevlig sånt med hemmafikor! ^^ Innan dess ska jag nog lägga mig i sängen och antingen läsa en skvätt eller bara blunda. Huvudvärken är inte helt borta än.

Jag längtar till i slutet av april!!! Då ska jag och Jonas åka till Ullared. Mammi sa att hon ville med, och har frågat Simon med. Men vi får la se om dom hänkar på. Kan ju va trevligt att åka bara Jonas och jag, men har ingenting emot om vi blir flera. Iallafall ska jag BARA köpa nödvändigheter. (Yeah right, som om det är möjligt!)

*uppdatering typ 30 minuter senare*

Efter en opinionundersökning baserad på inga deltagare alls kan jag konstatera att mina livsgudar Konrad och Margareta totalt är med mig just nu. Livet är på topp och "hej-det-händer-inte-ett-skit!"-känslan existerar inte längre. Det enda som kunde vara bättre är orken till att leka lokalvårdare och städa, men hur kul är det? Jag är till och med för seg för att slita mig från burkjäveln och lägga mig i sängen. Det är riktigt, riktigt uselt av mig.

Dock var jag duktig och dammsög 2/3 av min praktikplats idag. Men det var mer en order än en förfrågan. Och order är till för att följas. Dessutom blev jag förfrågad om jag kunde duka fram eftermiddags-fikat. Done and done! Ni kan lita på mig!

Sitter och läser min blogg från början. Sicket liv man lever! Händer knasiga saker hela tiden. I ett inlägg stod det att jag ALDRIG skulle visa korten från när jag blev döpt av misstag. I failed. Alla som ville se fick glutta på dom i lördags. Fortsätta läsa, en del har man glömt av.

Komsi pengarna!

Rens, rens, rens.

Datum: 2008-03-10 Tid: 19:21:54

Har varit upp till lägenheten och rensat lite till idag. Emma höll mig sällskap. Vid denna flytten är det mycket svårare att pracka på henne saker jag inte vill ha. Attans! Har en massa skit som ska slängas. Lär ju bli massa mer när vi har flyttat, när det nu blir. Ska bli intressant och se vad vi har allt tillsammans, vad som behövs och inte behövs. Dock är det bara Simon som letar ny lägenhet just nu, själv är jag för slö. Men det är som det alltid har varit. Skyller på mammas och pappas namnval på mig: Leena Agelica Therese. Ta första bokstaven i varje namn, lägg ihop det. Resultat: L-A-T! Då kan man inte riktigt räkna med annat.

Glömde en rätt skoj sak när jag skrev om lördagen.
När jag och Veronika var på väg hem till mig satte det sig en invandrare i medelåldern brevid oss. Han började snacka med oss och vi snackade tillbaka. Sen frågade han om vi bodde på Sjöbo och jag svarade att jag gör det, men ska flytta. Då frågar han vilken gata, och jag svarar på det med. "Bor du på nummer - -?" frågar han. Då visar det sig att han var på väg upp till mig (och en annan lägenhet). Oanmäld. Sicken tur, och tillfällighet, att vi träffades. Dels slapp han besväret med att komma hem till mig och få reda på att lägenheten redan är såld, och dels slapp vi oinbjudet folk till Emma's överraskningskalas. Lite komiskt är det allt!

Typ lite loppis

Datum: 2008-03-09 Tid: 20:12:21

Ännu en fullspäckad dag! Har varit hemma hos Simons bror och fikat, där även Simons pappa var på besök. Trevligt att se dom igen!

Efter det åkte Simon och jag hem till mig och började packa köket. Så nu finns det inga glas, tallrikar, koppar osv (förutom det vi inte vill ha kvar) där. Ingenting i skafferiet heller. Medan Simon packade ner i lådorna passade jag på att sortera ut kläderna ur garderoben, så nu finns det lite skit som ska kastas. Eller om det är någon som är intresserad får ni komma o kolla om ni vill ha något. Skåpen i hallen är också sorterade. Duktiga värre är vi!

Finns en del som ska säljas också.
- Nån som behöver en tv-bänk i furu?
- Eller kanske en dvd, eller en vanlig videoapparat?
- Har även en dataskärm (platt) som ska säljas. Ett år har jag haft den, inte använt den så mkt. Köptes för 1800, du får den för 900.
- Ett vardagsrumsbord med glasskiva ska också bort.

Finns även lite skit som inte ens är värt något som jag skänker bort. Bestick, knivar, vanliga vita tallrikar osv.

Har jag något av intresse så hör av er!

Surpriiiise!

Datum: 2008-03-08 Tid: 23:06:06

Ojojoj, vilken dag! Började med att möta Veronika på stan, åka upp till mig och fixa iordning allt som vi inte fixade igår. Igår var vi i Knalleland för att köpa massa saker till ett kalas vi skulle anordna. Ett barnkalas för Emma, som hon inte visste om! Köpte massa saker i pirat-tema: muggar, tallrikar, en duk, servetter och godispåsar. Sen massa ballonger, serpentiner, partyhattar, tutor, godis mm. Blev ett väldans vackert barnkalas!

Jag hade beställt en tårta med finlandsflaggan, och på korset stod det "Jag är finsk", eftersom Emma alltid skyller på det när hon säger nånting knasigt! ^^ (När jag och Simon var och hämtade tårtan skulle jag bära den till bilen. Höll på att snubbla på en kullersten. Tur som fan att jag inte gjorde det!)

Kalaset blev lyckat iallafall. Alla som hade svarat ja kom, och Emma blev överraskad! ^^ Körde lite lekar också, bland annat "hur vuxen är du", där man fick poäng om man hade det jag och Veronika skrivit på en lista. T ex barn, lägenhet, jobb, studier osv. Yeah! Johan var mest vuxen av oss. Och skattjakt hade vi med, ett måste när det är pirat-tema.

Efter kalaset åkte jag, Simon, Emma och Johan och handlade tacogrejer. Vi ville ha en tacokväll till melodifestivalen. När allt var handlat hade vi lite tid att ta död på, så vi åkte ut till mamma. Dock var melodifestivalen inte så jäklarns rolig, men en trevlig kväll hade vi iallafall. Frida kom över en sväng med. Det var nice!

Kommer se till att Johan eller Emma skickar över en bild på tårtan och lite mer kalasbilder, så lägger jag upp dom här sen! ^^

Nu är jag trött, så nu blir det sängen! Nattinatt, hattifnatt!

Du är så eitel

Datum: 2008-03-07 Tid: 14:13:14

Första veckans praktik är över. Snabbt gick det! Jag kan inte förklara hur roligt det är, det måste upplevas! Tycker om alla där, och dom verkar tycka om mig med. En av killarna där har bjudit hem mig så jag får se hur han bor. Kommer bli intressant o se hur det är på ett gruppboende. Min handledare ringde dit och frågade om det var okej att jag kom dit nån dag, och så frågade antagligen den i andra änden nånting om mig, för min handledare sa: "Nej, det är inga problem! Den här tjejen är alltid så glad och positiv!". Okej, ni som känner mig kanske inte till fullo håller med att jag alltid är glad och positiv, men ni ska se mig där! Har kramp i mungiporna i slutet av dagen.

Nu har hjärtat kommit hem från skidresan också. Märkligt att ha honom hemma, vi har ju inte setts på sex dagar. Men det är skönt att han är hemma nu, utan några brutna ben. Slipper jag laga maten!  Försökte mig på rårakor igår. Dom blev faktiskt goda. Synd bara att det jag gjorde kallas raggmunkar! I rårakor har man ägg, riven potatis o lite salt. I raggmunkar har man typ som pannkakssmet och riven potatis. Tur att jag lagade nånting som hade ett namn iallafall! ^^

Nothing more to say! Bara: Ha en bra helg!

Stress!

Datum: 2008-03-04 Tid: 17:36:18

Puh! Sicken dag, och den är inte över än. Praktik -> hem -> biblioteket -> hem -> städa -> just nu -> åka o köpa aceton -> lösa upp naglar -> sova!

Har sysslat med massa saker idag. Psykiskt slut! Blir ungefär likadant imorgon om jag tror rätt. Göra ny nagelförlängning då. Fortsätta städa. O lite till.

Så jävla jobbigt när folk trängs, knör, går ivägen osv. Fattar inte folk att det är Tiss-style?

The Vagina

Datum: 2008-03-03 Tid: 19:33:50

Första dagen på praktiken. Hur bra som helst ju! Dagcenter is the shit! Goa människor, bra lokaler, bra tider, bra allt.

Har träffat en massa folk idag. Först Sarah, Hultman och Nicole på stan, sen ett par kompisar till min bror på bussen. Sen Engström, Marcus, Vanessa o nån till utaför Netto på sjöbo. David på shell och sen Emma hos Emma. Åkte upp dit med lite "get well-thingies". Hon är redigt sjuk, stackarn! Som tur är kom hennes goa pojk hem till henne för att laga mat åt henne ^^ Sen när jag var på väg upp till Trandared mötte jag Fidde med bror. Käkade kebabtallrik med dom. Den tallriken gör ont i magen nu.

Pratade med Veronika idag med. Hennes huvudvärk från igår hade gått över. Skönt! Att ha en sån huvudvärk där knäppningar i element känns som hammarslag i skallen är inte good shit! Vet hur det är. Var det migrän?

När jag är frisk och mår hur bra som helst är det alltid nånting som inte stämmer med mina vänner. Why? Tycker vi alla ska arbeta för en friskare värld! Come on now!

Anyway, tänkte dela med mig av min favoritbög från USA: Stormydan på youtube.




So cute! So awesome!

<3

Datum: 2008-03-02 Tid: 12:06:53






Declan Galbraith
Rysningar till månen!




Undrar om det inte var denna killen jag såg i Tyskland?