grattis

Datum: 2009-01-30 Tid: 12:29:34

Grattis till mammi på 45-årsdagen! Gamla tant!





comviq's kundtjänst

Datum: 2009-01-27 Tid: 21:36:19

Att verkligen bry mig om människor är något jag försöker med nu. Var tvungen att ringa comviq's kundtjänst idag, fick ringa flera gånger för det var överbelastat, och när jag väl kom i kön tog det runt tio minuter att komma fram. I vanliga fall hade jag varit grymt irriterad när mitt samtal besvarades, men idag hade jag tålamod och avslutade samtalet med killen som hjälpte mig med ett "ta hand om dig!". Märkte att han blev förvånad över att jag sa det, men sa sen glatt "du också!". Då blev jag glad.

när män försöker förstå

Datum: 2009-01-27 Tid: 01:19:47

Måste bara berätta en sak som gav mig ett gott, välbehövligt skratt på jobbet idag:
Jag fick ju reda på i torsdags att min vän hade gått bort. I fredags jobbade jag och efter jag hade slutat så frågade min brukares man henne: Vad var det med Therese idag, hade hon mens eller?

Jag kunde inte låta bli att skratta hjärligt åt detta, jag älskar när män försöker förstå kvinnor!

sista träffen

Datum: 2009-01-27 Tid: 00:24:14

Idag har jag jobbat tio timmar. Haft två möten idag bland annat, sen hade jag kvällspasset. Så skönt att få snacka massa blaj, få tankarna på annat för en stund, sysselsätta sig med något.

Sista gången jag träffade min vän besökte jag henne bland annat på hennes arbetsplats, på Ikea. Hon blev glad när jag ringde och meddelade att jag var på väg och när vi sågs fick jag en stor kram. Det var en ren fröjd att se henne där, hela hon utstrålade stolthet och glädje över sitt jobb när vi gick runt och pratade. Och som alltid fick jag goda råd över saker som tyngde mig och vi catchade upp om saker som hänt i vardagen. Även om vi skulle träffas senare på dagen och hennes chef kunde se att hon gick runt och pratade med en kompis på arbetstid och så sket hon i det, hon tog sig den tiden, och det var en av de sakerna jag älskade allra mest med henne. Människor hon brydde sig om stod högst på hennes lista, så som det ska vara.

När vi träffades senare efter hennes jobb sa hon en sak som verkligen värmde: "Det spelar ingen roll om vi pratade förra veckan eller för ett halvår sen, tiden spelar ingen roll, för vi pratar alltid som om det vore igår!" Det är så riktig vänskap är. Ibland går det ett tag mellan samtalen eller träffarna, men vänskapen är densamma. Man glömmer inte!

Under fikan som följde pratade vi allvar, strunt, minnen och massa annat, precis som förr. Träffen den dagen kommer alltid finnas med mig, men kunde jag så skulle jag radera ur mitt minne att vi inte var ensamma...


sömnlös med massor av tankar

Datum: 2009-01-26 Tid: 04:08:10

Kan inte sova. FanFanFan! ='(
En dag ses vi igen

kallt kaffe

Datum: 2009-01-25 Tid: 22:44:14

Så jäkla nödvändigt att göra kaffe när man glömmer av det och det blir kallt, så man häller ut det och i med nytt, varmt kaffe i koppen. Så glömmer man av det också. En hel kanna åt helskotta.

Men kaffe är inte särskilt viktigt. Det hade varit värre om jag glömt av en vän. Glöm inte av varandra, utan ta hand om varandra så gott det går!

Koppling? Ingen aning.

tänk efter

Datum: 2009-01-25 Tid: 17:12:00

Jag har precis kommit hem efter en välbehövlig fika med Veronika. Vi pratade om hur många måsten man sätter upp för sig själv dagligen. "Detta måste jag göra idag" borde inte existera, så länge det inte gäller jobb, skola eller har något med familjen att göra. Hur dumt är det inte egentligen att sätta städning framför en fika med en kompis? Hur urbota dumt som helst, om du frågar mig!

Relationer till andra människor är det viktigaste som finns. Prioriterar man sin tid på saker man lika gärna kan göra imorgon så tycker jag att något inte står rätt till. Tyvärr så inser jag det nu när min vän gått bort.

Fast å andra sidan sätter jag aldrig upp några måsten om dagarna. De enda måsten jag har är att jobba, prata med så många som möjligt under dagen och äta. Städa, diska och allt sånt, det kan vänta!

Ta dig tid för din familj och dina vänner! Tänk efter noga om ditt "måste" för dagen verkligen måste ske idag. Vad som helst kan hända när som helst, så lär dig prioritera vad som är viktigt och vad som inte är det!

bilder försvunnit, men finns kvar i minnet

Datum: 2009-01-25 Tid: 14:06:20

Jag har precis insett att alla bilder jag hade på min vän har försvunnit. Hade en låda med bilder från gymnasiet, men den är borta. Antagligen har den försvunnit när jag flyttat, för det har jag ju gjort väldigt mycket. I såna här lägen blir jag så arg på mig själv! Men jag vet hur de såg ut i minnet.

Min vän var så jäkla vacker! Från insidan och ut. När hon log så log hon med hela ansiktet, ögonen tindrade verkligen. Jag kommer så väl ihåg när man berättade något för henne som hon tyckte var tokigt. Varenda gång sa hon "Näääe, hahaha!". Kan precis höra hur det låter!

Jag är förbannat glad över att jag lärde känna henne! Hon har förgyllt mitt liv, i tråkiga stunder har hon funnits där, när jag inte vetat vad jag ska göra har hon hjälpt mig. Hennes galna upptåg var något jag älskade, vi satt aldrig bara och satt. Vi gjorde alltid något!

Hon är en av de finaste vänner jag har haft, och mina minnen är bara bra!

tankar

Datum: 2009-01-24 Tid: 23:33:54

Tankarna bara snurrar fortfarande. Och vetskapen om att vi är många som sörjer och många som kan hjälpa varandra genom att prata om det känns bra iallafall. Några frågor har fått svar, får väl vara glad för det.

Mina tankar är hos hennes familj! Jag önskar att det fanns något jag kunde göra.

Ska köpa ett fint skrivblock där jag ska skriva ner alla minnen jag har med henne. Kanske hjälper till lite att bearbeta det som hänt. Och hoppas, hoppas att jag kan ta mig till begravningen. Jag måste få säga hej då.


Ännu en av hennes fina modellbilder


så svårt

Datum: 2009-01-23 Tid: 22:06:31

Jag önskar att huvudet kunde sluta tänka och hjärtat sluta känna, för en stund iallafall. Vill prata med någon men ändå bara vara tyst. Vill träffa henne, få krama om henne, prata gamla minnen, göra planer för framtiden. Allt som vi gjorde förr. Vill ha svar! Det är så svårt att veta att någon tog hennes liv, något som hon älskade och hade kunnat göra nånting stort med. Hon hade blivit stor! Hennes välvilja för djur och natur var så oändlig, hon ville förändra.

Jag vill stänga av min kropp och bara vara. Inte tänka, inte känna, inte undra, inte hata, inte sörja. Jag vill ingenting! Eller jo, jag vill vakna upp och inse att allt varit en hemsk mardröm. Drömde mardrömmar inatt, vaknade flera gånger. Vet inte om jag drömde om henne eller något annat, allt är bara suddigt och ihopkletat. Går inte trassla ut hur mycket jag än försöker.

Jag vill att någon ska hoppa fram runt hörnet och säga att allt var ett skämt, ett stort men dåligt skämt. Men det är verklighet, det är sant, det har hänt. Men till vilken nytta? Ingen jävla nytta alls! Vi är många som sörjer, många som mår skit, många som går tillbaka och minns henne, som den underbara person hon var.

Ta mitt hjärta för en stund. Lås in det någonstans och ta hand om det åt mig, för jag klarar inte av det själv just nu. Det spricker snart, går sönder. Det var svårt redan innan detta hemska, men tusen gånger svårare nu. Skit ska liksom skit ha, på något sätt. Jag menar, mår man redan dåligt kommer det alltid något som spär på det.

Kopierat från hennes blogg:
Kom ihåg, har skrivigt det förr: Alla är lika mycket värda, behandla andra som du själv vill bli behandlad, ingen kan göra allt men alla kan göra något, man är inte dum i huvudet för att man inte kan allt, för det kan ingen, var en bra människa och tyck bra om dig själv och strunta i vad alla andra tycker, låt ingen annan få dig att må dåligt eller tycka dåligt om dig själv, dom människorna är bara avundsjuka på det du har och vill ta det ifrån dig - låt dom inte lyckas !

En av hennes modellbilder. Det är såhär hon ser ut nu, en vacker ängel. Om någon annan som kände henne tar illa upp för att jag lagt in denna här så säg till! Men hon ville synas =) En skönhet ska synas!

vila i frid!

Datum: 2009-01-23 Tid: 18:31:24

Igår fick jag som ni kan se inte alls bra nyheter. Min älskade vän från ettan på gymnasiet har troligtvis blivit fråntagen sitt liv. Vill inte gå in närmare på det. Men hela kvällen igår grät jag, var så skönt att Emma kom hit och höll mig sällskap. Åkte till jobbet imorses, och det enda min arbetskamrat behövde säga var "Hej, hur är det?" så bröt jag ihop igen.

Min vän var verkligen speciell. Hon var alltid glad, nyfiken på livet och vad det hade att erbjuda. Att vara elak mot någon annan existerade inte i hennes värld, alla hade ett värde för henne. Hon hade alltid nya saker på G, aldrig en lugn stund. Hon hade förmågan att verkligen lyssna på vad man hade att säga och kom alltid med goda råd. Varför slutade det så som det gjorde för henne? Vetskapen om att jag aldrig kommer få träffa henne igen eller prata med henne, det gör så ont! Speciellt när jag träffade henne i julas, hon berättade att hon var så stolt över sig själv och vad hon hade lyckats med i sitt liv, motgångar var till för att övervinnas. Hennes liv blev alldeles för kort.

Jag är så glad för alla minnen jag har med henne, vi hade alltid roligt, vad vi än gjorde. Skolan hade inte alls varit lika rolig om jag inte hade träffat henne, inte helgerna heller. Vi hade ofta galna upptåg för oss! Och jag är så arg över att det slutade som det gjorde för henne, hon hade hela livet framför sig och hon skulle tagit väl hand om det. Det var liksom hon, hon tog vara på varje minut av dagen. Även om vi bodde flera mil ifrån varandra nu de senaste åren så har vi hållt kontakten under alla år som gått!

Det är många som är skakade nu, hon hade så många vänner! Inte så konstigt kanske med tanke på hur utåtriktad hon var. Hon blev väldigt ofta missförstådd pga hur öppen och ärlig hon var, en del människor vågar inte ha med sådana personer att göra, vilket är väldigt tråkigt. De som inte gav min vän en chans har verkligen missat något!

Jag hoppas verkligen att det kommer fram vad som har hänt, så vi som älskar och saknar henne får svar på vissa av våra frågor. Jag vet att massor av människor undrar varför, hur, när, vem. Det finns teorier, men inga fasta slutsatser.

Vila i frid, gumman! Kommer alltid minnas dig och vårda alla minnen vi delar. När livet känns svårt ska jag försöka klura ut vad du hade gjort i samma situation. Det vi planerade i ettan på gymnasiet, det ska jag göra, för oss. På så sätt kommer jag aldrig glömma dig och vilken underbar vän du var! Du är saknad av många ska du veta. Jag hoppas att du kan se det, var du än är.

jävla kuk och helvetes skit!

Datum: 2009-01-22 Tid: 17:01:04

Fyfan vad tårarna bara rinner, jag har svårt att andas. Varför i helvete? Vad hade hon gjort någon för ont? Kukhelvetes jävla piss!!!

handboll igen

Datum: 2009-01-21 Tid: 19:17:34

Kuwait är ett stort skämt. De kör några random steg som ska föreställa en fint, springer in i våra spelare för att försöka få det till en olyckshändelse och de misslyckas till och med att se coola ut. Men en sak fattar jag inte. Vi slog Spanien med 34-30, och dom är ändå rätt bra. Mot leksakerna Kuwait gjorde vi 30-19. Vi tappar fokus när det är ett lätt lag, det gillar jag inte!

Snacka om att det var jobbigt att jobba idag på tal om annat. Kroppen blev trött av minsta lilla. Nu ska jag lägga mig o kolla på OTH =) Vila upp mig inför imorgon.






dagens tips!

Datum: 2009-01-20 Tid: 19:13:29

Om det är blött ute på marken och du har brallor som skrapar i backen: Sätt dig inte på fötterna i soffan när du kommer hem sen utan att byta byxor. Du blir dyblöt i röva!

helt utmattad

Datum: 2009-01-20 Tid: 18:54:14

Hur fan orkar vissa komma tillbaka så fort efter dom har varit sjuka? Jag är helt slut i kroppen, kändes som att jag hade sprungit en kilometer när jag i själva verket bara gick upp för en trappa på Snack. Jösses! Undra hur det kommer gå att jobba imorgon!? Tur att jag inte jobbar själv.

Jag är hes fortfarande. Idag är det mer en såndär behaglig heshet, och den vill jag behålla, så jag sitter med hög musik och sjunger med, haha! Lite stört, men jag gillar att vara hes.

Önskar bara att en viss person kan sluta ringa, smsa och skriva på msn. >_< Jag vill inte prata!

handboll

Datum: 2009-01-19 Tid: 18:41:41

Sitter och kikar på handboll, Sverige-Spanien. En av de absoluta favoritsakerna att göra enligt mig. En underbar match verkar det bli, 3-1 till Sverige 3 minuter in i matchen. Hade tänkt knäcka en bira till matchen med, men känner inte riktigt för det. Istället blir det 2 mackor och ett glas loka.

Matchen igår, Sverige-Korea höll jag på att bli galen på. Domarna skickade ut svenska spelare på 2 minuter hela 8 gånger under första halvlek (30 minuter). Kim Andersson fick även rött kort. Lite kåta på sina visselpipor var dom! Domarna i denna matchen verkar vara lite mer avslappnade och tolererar lite ruff. Gött mos!

Målvakten Johan Sjöstrand är en riktigt vass jävel! Och måste ju säga att Doder är outstanding i denna matchen, 11 mål allt som allt! Saknade honom igår, han låg magsjuk. Larholms japan - I have no words!

Matchen slutade 34-30. Helt underbart!

nehe

Datum: 2009-01-15 Tid: 16:14:20

Har inte varit och handlat. Tyckte inte det var nödvändigt nu när jag ska ut till mammi, så handlar en annan dag istället. Är helt klart på bättringsvägen nu, blir perfekt att friskna till hos mammi.

handla

Datum: 2009-01-15 Tid: 00:12:52

Känner mig faktiskt lite bättre nu. Då kanske man orkar sig ner till affären imorgon. Ska ringa och sjukanmäla mig för helgen, sen drar jag nog ner direkt. Lika bra att ha det gjort liksom. Juice, saftsoppa, loka, nudlar, frukt... bara enkla saker som man kan få i sig snabbt. Får nog bli massor med nötter också! Synd bara att det är så dyrt. Glass måste jag faktiskt ha med! Och godis. Och något läsvärt. Kan nog bli en tung kasse att släpa hem...

men blää

Datum: 2009-01-14 Tid: 16:55:23

Idag var Emma så snäll och köpte hostmedicin till mig och kom upp. Sen gick vi till pizzerian, jag kände att jag var tvungen att få i mig nånting och jag orkade inte laga någon mat idag heller. De 50 metrerna ner var en redig kraftansträngning! Jag har ju inte varit ute sen i torsdags, vilket kändes. Likadant var det hem. Nu sitter jag i soffan och är helt slut av en promenad på 100 meter sammanlagt. Helt sjukt! Jag kan lika gärna erkänna mig besegrad och lägga mig att dö eller nåt. Men mat fick jag i mig iallafall, även om den inte var så nyttig.

Skulle behöva handla också, men det orkar jag verkligen inte! Fy för o va sjuk >_<

kill me

Datum: 2009-01-11 Tid: 22:49:22

Fyfaan! Jag har träningsvärk i magen pga allt jävla hostande, och nyss hostade jag tills jag kräktes. Jag verkligen älskar att vara sjuk, really!

Somebody kill me!

sjuk

Datum: 2009-01-11 Tid: 12:04:30

Sjuk, Sjuk, Sjuk! I torsdags kväll blev jag sjuk, sov hela natten från torsdag till natten till lördag. Nu har jag träningsvärk i magen efter all hosta. Emma var så snäll o kom upp med lite sjuklingsaker igår. Nu har jag iallafall inte lika ont i halsen. Och ska man se något positivt i att vara sjuk så har jag inte rökt sen torsdags natt. Fast däremot har jag inte duschat eller ätit något sen dess heller. Om man bortser från lite choklad.

wunderbar dag!

Datum: 2009-01-08 Tid: 21:57:52

Wunderbar dag. Lönesamtalet gick bra, var mer ett utvecklingssamtal med lönesnack inräknat. Får väl se hur det går.

Träffade Emma sen. Vi har haft en superduperdag. Först Snack, sen LD, sen en vinglig promenad till Maxi (satan vad halt det är ute) och därefter käk på Burger King. Tog Emmas oskuld där.

Haha, Emma sa den skönaste grejen idag!
- Jag har hört att om man dricker juice varje dag smakar sperman godare. Killarnas, alltså!
Nähe!? Inte tjejernas då? ;)

Efter denna dagen känns livet lite lättare. Hoppas bara ingenting kommer ivägen nu!

grattis elvis!

Datum: 2009-01-08 Tid: 13:28:38

Idag skulle Elvis ha fyllt år, 74 bast.


morsning!

Datum: 2009-01-08 Tid: 07:46:16

05.45 var tiden man vaknade upp, på sin lediga dag. Men det gör inte så mycket, det var Peters väckarklocka som ringde. Han, stackars sjuklingen, åkte till Gbg och jag har inte gått och lagt mig igen. Ska ta en cig och göra det snart har jag tänkt.

Vad hittar ni på idag?

citerar

Datum: 2009-01-08 Tid: 00:14:09

"När man inte kommer ihåg vad man kokat i kastrullen man diskar så är det för länge sen man diskade senast." -Björn

usha

Datum: 2009-01-07 Tid: 19:51:45

Ush! Jäkla huvud!

Hittade två fina tröjor idag. En svart med luva och en annan svart stickad sak. Men kommer väl se tjockis ut i dom också om ett tag skulle jag tro! Menmen, jag är nöjd.

Hoppas mammi börjar jobba lite på Snack, skulle vara grymt kul =)

coffee

Datum: 2009-01-07 Tid: 12:52:44

Sitter här med mammi och dricker kaffe. Vi ska snart bege oss ner på stan och kika runt lite innan det är dags för mig att jobba. Måste kolla efter en ny tröja. Alla mina tröjor gör att jag ser tjockis ut!

Skönt att det är sista passet för veckan, sen ledig i fyra dagar! =)

jag bestämmer

Datum: 2009-01-06 Tid: 23:00:57

Ena stunden är jag stark, klarar mig själv, vet vad jag vill och vad jag tycker, står på mig. Andra stunden faller jag. Faller utan fallskärm. Tankarna irrar runt mig i fallet, retar mig, gör mig änmer irriterad. Bara en sak kan rädda mig från att falla platt till marken: Morgonen. På morgonen är jag stark, klarar mig själv, vet var jag vill och vad jag tycker, står på mig. På morgonen bestämmer jag att dagen ska bli bra. Sen faller jag. Dagen blir inte bra, den blir inte som jag bestämt.

Lika bra och göra det enkelt för sig. Min onsdag ska bli skit, det har jag bestämt.

smält snö

Datum: 2009-01-06 Tid: 18:17:13

Varvar ner efter denna dag med en öl! ^^ Nice som fan =)

Det snöar ute! Vafaan liksom!? Jul och nyår är över, snö behövs inte mera! Får springa ut med hårtorken och smälta bort skiten! Tror ni det skulle lyckas om varenda boråsare följde mitt exempel?

rubrik?

Datum: 2009-01-06 Tid: 17:41:04

Ja, man kan ju bli galen för mindre!

Idag efter jobbet mötte jag Sofia och Jossan för en fika, var ett bra tag sen sist. Var kul, även fast jag var så trött. Fast "Tant grön" suger rätt hårt. När jag väntade på bussen hem smällde dom massa raketer i stadsparken, någon slags ceremoni för att släcka ner all julbelysning i träden, eller vad det nu var. Hörde inte ens musiken i hörlurarna för alla smällar :P

Nu har jag bara kvällen kvar att jobba imorgon, sen är jag ledig 4 dagar. Ska bli såå gött! =)

sprängfullt

Datum: 2009-01-05 Tid: 21:50:03

Mitt huvud är sprängfullt av tankar just nu! Det handlar om jobbet, om kompisar, om mig och Simon... livet i allmänhet helt enkelt. Vad ska jag göra för att få ut maximal njutning av 2009?

Jag har ingen aning om vad jag vill med mitt liv. Vill jag jobba eller plugga? Vilka kompisar är värd min energi och omtanke, och vilka är det inte? Hur håller man kärleken på topp? Gah! Jag blir spritt språngande galen! Självklart ligger det djupare tankar bakom alla dessa frågor, men det tänker jag inte gå in på. 

Måste hitta på nåt nytt att träna fort som tusan också. Har dålig energi som jag vill bli av med, men det måste vara något roligt, något som man kan längta efter att få göra. Men vad sjutton är det då? Snacka om att jag inte känner mig själv för tillfället.

ice-fucking-cold

Datum: 2009-01-05 Tid: 19:47:49

Fyfan vad kallt det är! Och såklart så tog jag inte på mig varken vantar eller halsduk idag. Imorses när jag väntade på bussen hade jag iallafall 2 par brallor, men det ena paret åkte av på jobbet och ligger nu i min väska. Smaart. Blir säkert sjuk nu bara för denna veckan kommer bli skoj! >_<

Jobbat idag, sen skulle jag fikat med Mustela, men blidde inte så. Han kände sig inte kryer. Ringde Emma som kom ner, nice =) Första gången jag träffade henne i år!

Imorgon blir det möjligtvis fika med Sofia, om hon inte får förhinder (vilket hon ofta får). Håller iallafall tummarna!

Tjo!

var tacksam!

Datum: 2009-01-04 Tid: 22:58:46

Nyduschad, sitter i rena myskläder och ska snart ner i en nybäddad säng! Det är faktiskt ren lyx, mina vänner! Tänk er de som inte har tillgång till rent vatten (eller vatten överhuvudtaget) och inga kläder. Fyfan. Vardagslyxen som många svenskar lever i varje dag tas för givet. Vi borde tänka mer på hur bra vi har det, så nästa gång du äter ett varmt mål mat: be grateful!

utvilad

Datum: 2009-01-04 Tid: 21:38:03

Har varit hemma hos mammi från igår till idag. Mustela var så snäll o körde mig. Det är hur skönt som helst att vara ute hos mammi, man blir verkligen utvilad. Inga störande ljud av trafik eller annat buller och bång. Härligt!

Imorgon är det dags för jobb igen, men blir en kort vecka för mig. Mån-ons. Passar perfekt nu tycker jag =) Dock har jag lönesamtal med chefen på torsdag, men det tar ju inte så lång tid.

Jag vill få upp en hylla på väggen som jag har. Vill ha ett Marilyn och Elvis-podium typ =) Heter det podium? Ingen aning. Väldigt bra att man använder ord som man inte kan!

På torsdag ska jag träffa Veronika och Jessica, det ska bli hur kul som helst. Och sen på kvällen ska jag äntligen få träffa Peter igen! Evigheter sedan!!! =) Me is happy :P

pissed

Datum: 2009-01-03 Tid: 13:51:42

Ibland känner folk verkligen för att "trycka ner mig i skosulorna" verkar det som. Igår fick jag höra att jag gått ner i vikt genom att svälta mig själv. Hallå? Jag blev så jäkla förbannad!

Annars var det en trevlig kväll med trevligt folk =)

vin vin vin!

Datum: 2009-01-02 Tid: 17:59:00

Nu sitter jag och slappar med ett glas vin vid datorn. Ska snart hoppa in i en välbehövlig dusch! =)

Shitdude-Martina kommer hit snart också och gör mig sällskap i vindrickandet, sen ska vi till Asien och härja lite. Jäklar att jag har fastnat där igen, men det har blivit mycket roligare med den nya delägarn och folket där är så goa ^^ Me like, and when me like something you know... <-- Så snackar jag ibland utan o tänka på det. Helt osammanhängade och grammatiskt fel. =)

Nepp, dricka upp vinet och sen plaska i duscha! Ha en skojsig kväll!

bindor

Datum: 2009-01-01 Tid: 17:01:22

Jag har faktiskt ingenting emot att jag får mens en gång i månaden. Däremot fattar jag inte hur fasen man kan använda binda under denna period! Bindan är obekväm i jämförelse med o.b, man känner flödet (eller vad fan man ska kalla det för) och när man går på toa!? Nej, fyfan säger jag bara! Okej, på natten går det an, men på dan. Nej nej nej! Det funkar inte för mig! Så förklaaara för mig nu, bind-användare: Varför?

vs.

äntligen

Datum: 2009-01-01 Tid: 15:51:40

Äntligen hemma efter nattens och dagens jobb. Redigt trött är jag och ser verkligen framemot att få sova inatt. Jobbar imorgon också, sen är det lite helg. Kändes motigt att åka från mammi igår när det var så trevligt där. Blev ännu trevligare framåt natten sen har jag fått höra. Ajsing att man inte kunde vara med! Men det var bra på jobbet med, såg iallafall en massa raketer =)

Så... Vad har du för planer för 2009? Gav du några löften?