high chaparral

Datum: 2012-08-27 Tid: 10:35:00

I fredags var vi till High Chaparral, det tyckte Adrian var roligt. Titta på ett gammal tåg, massa cowboysare, åka karuseller osv. Karusellerna var nog roligast och jag fick åka med på de flesta. Ingen hit som gravid! Dan efter kändes kroppen överkörd pga allt vandrande, men det var såå värt det. Mysig liten utflykt med familjen :) 
 
Nästa måndag börjar Adrian på dagis. Ska bli roligt, han behöver leka med andra barn. Kommer säkerligen gå galant också då han inte är ett dugg rädd att bli lämnad själv med "okända" människor. Han är lite för översocial och modig på det sättet tycker jag. Han skulle gå med vem som helst som ser snäll ut :/
 
Imorgon fyller jag år. Någon frågade hur gammal jag blev och jag var osäker på om jag blev 27 eller 28. Snacka om koll! Men det spelar ingen roll, det man vet med säkerhet är att man blir äldre ;) 
 
Mina fina cowboys ♥

mys mys mys

Datum: 2012-08-11 Tid: 12:46:25

Igår fixade jag lite bra saker att ha fixat. Tecknade en gravidförsäkring som även täcker fram tills barnet är 6 månader, och så fyllde jag i papper till försäkringskassan. Avslutade även hemförsäkringen för lägenheten i Borås. Varför känns det som att det bara är jag som måste ringa tusen samtal och fylla i massa papper? :/
 
Sen kom även några kompisar över som fick tvillingar för en månad sen. Bebislängtan är stor nu! De var så söta och jag fick snusa och gosa och till o med mata en av dom. Myysigt! Adrian var nyfiken och visste att de var bebisar, men att man skulle vara försiktig och snäll hade han lite svårare att förstå. Visst var han jättesnäll men ett och annat tjuvnyp kom det. Han är i testens period någenog nu! 
 
Och min goa karl hade köpt med sig smörgåstårta och alkoholfritt vin hem ♥ Myskväll på hög nivå! Får återgällda det med god mat tills han kommer från jobbet i eftermiddag, han jobbar långveckan nu, och det är såå tråkigt. Men om allt går som det ska är han hemma 4 veckor efter imorgon. 
 
Nästa vecka ska jag och Veronica till Ikea. Skojskoj! Ska köpa hem maaaaassa ljus och annat mys! Känns som att det blir massa shopping då jag och karln även ska till Gekås och köpa babysaker ju. Karln får betala då ;) 
 
(Detta inlägg genomborrades av ordet "mys")

svamp

Datum: 2012-08-08 Tid: 13:46:55

Igår var vi ute och kollade svamp. Det var en skön promenad och Adde fick springa av sig lite energi. Hittade dock inte så mycket men karln får sig en svampmacka iallafall, jag äter inte svamp. 
 
På kvällen myste vi till det med hemmagjorda räkbaguetter. Det är mums det! Och trots att jag försökte hålla mig ifrån så slank det ner chips också. Skit. Har ju fått nå tjall i hjärnan som säger att "nu när du inte gått upp så mycket under graviditeten så behöver du inte vräka i dig massa skit". Stämmer, men ibland får man ju unna sig ;)
 
Sitter här och är lite förbannad också. Tvättade ett linne härom dan som jag bara älskar. Nu har trycket börjat förstöras och satt sig över hela tröjan i små vita partiklar. Det kvittar väl egentligen men det ser ut som att jag har bakat hejvilt med vetemjöl, eller nåt. Aja, får hoppas de finns kvar på Gekås när vi ska dit och köpa babysaker i nästa vecka. 
 
På tal om baby så är h*n rätt lugn nu i magen. Dock är det inte skönt när bebben trycker mot revbenen. Adde var också en lugn bebis i magen, desto livligare när han kom ut. Kommer ha två vilddjur här sen ;) 
 
Nepp. Dags o vika tvätt. Eller slöa på soffan. 

back again

Datum: 2012-08-06 Tid: 11:30:58

Besöket hos barnmorskan i Varberg ja. Jag tyckte inte om henne. Hon var en såndär som körde pekfingervalsen över tangentbordet och tvungen skulle skriva in hela min journal medans jag satt där och gång på gång så hörde man "nej, nu skrev jag fel". Det tog tid. Sen skulle det pratas och tas prover. Hon stack mig i fingret, tröck fram en bloddroppe, torkade av, fick tag på saken som samlar upp blodet och trycker på fingret för att få ut nytt blod - och blir helt nersprutad. Haha! Det var roligt! Som tur är ska jag få en annan barnmorska då denna bara var inne under semestern. 
 
Medans Magnus åkte till Rättvik var jag och Adde hos mamma. Vi besökte två loppisar och jag träffade lite trevligt folk. Fick även träffa mitt fjärde brorsbarn: Villem. Han föddes på barn nummer 3's födelsedag, 24 juli. Ett år emellan dom på pricken :) 
 
Nu är vi hemma och allt är som vanligt. Magnus jobbar och jag och Adrian är hemma och gör vad som faller oss in. Idag ska jag försöka få lite energi att sätta igång med något vettigt men orken vill inte riktigt infinna sig. Igår gjorde den det, så det tar väl ut sig idag. Lite mindre än två månader till beräknad förlossning och folk säger att nu är det nära. Det är inte nära. Hua, det är lång tid kvar! Men bebisen mår bra därinne i magen och det är väl värt krämporna det har fört med sig att vara gravid denna gången. (Fick höra i Borås att magen blivit större men resten av mig har blitt mindre, det var ju roligt att höra, haha!)
 
Well, nog med skitsnack nu. Vi hörs!