är det fel?

Datum: 2008-09-30 Tid: 13:24:07

Jag har tänkt på detta länge, och jag anklagar ingen med det jag skriver idag. Fick bara tillfälle att skriva detta just nu.

Om jag och en kompis bestämt att vi ska umgås, och sen frågar en tredje person om det går bra att han/ hon hänger på, är det fel då om man säger nej? Jag brukar oftast inte ha några problem med att fler följer med, men ibland vill jag umgås själv med den jag ska träffa.

En av de värsta replikerna jag vet är "Ju fler, desto roligare!". Då kan jag ibland känna att jag själv inte räcker till, att jag inte är tillräckligt rolig, bra, snäll osv att umgås själv med. Jag hatar den känslan, och även om det inte är menat så så känns det som att jag är otillräcklig.

När jag kommer in i detta tumult av känslor av att inte vara bra nog börjar alla negativa tankar cirkulera. "Varför hör han/ hon aldrig av sig till mig? Varför är det bara jag som ringer? Nu måste jag vara på topp för att denna person ska tycka det är roligt att umgås med mig! Vad kan jag göra för att bli en eftertraktad kompis?". Jag känner att jag aldrig bara kan vara. Om det blir tyst en stund och ingen säger något på ett tag söker min hjärna febrilt efter något kul och intressant att prata om. Det känns som att bollen ligger hos mig, att jag ska underhålla. Och kommer jag inte på något snabbt blir det ett magplask. "Jag är inte rolig, jag är ingen som man vill umgås med. Jag är en värdelös kompis."

Jag tänker aldrig att den andre personen också har en del i det vi gör, allt ligger hos mig. Och när jag har den oron i kroppen så går det åt helsicke. Jag är spänd och slappnar inte av, tänker efter noga på vad som är roligt att prata om, vad som är roligt att göra osv.

Och att hitta på något som är roligt att göra. Yeah right! Jag kommer aldrig på något förutom att fika. Jag har inga intressen som jag riktigt delar med mina kompisar. Fika är väl trevligt i sig, men varje jävla gång man ses? Det finns flera kompisar som delar intressen med varandra... Maskindans, spel, musik, filmer osv. Men där platsar jag inte in. Jag fattar inte spel och sånt.

Nu blev detta ett väldigt negativt inlägg. Jag beskyller inte någon, dessa tankar ligger hos mig. Och jag vill inte ha någon slags sympati. Det är mina hjärnspöken och jag som måste hantera dom.

Det är bara såhär jag känner ibland. Och jag vet inte hur jag ska få bort det.

grattis gullunge!

Datum: 2008-09-30 Tid: 00:13:01

Jag har suttit uppe enbart för att kunna skriva en sak strax efter klockan slagit tolv. Och nu har den det.

Grattis till världens sötaste Shiva! 4 år. Samtidigt som det känns som att tiden har gått så otroligt fort sen hon föddes så känns det som att tiden har stått still. Konstigt, kan inte förklara. Ska möta Shiva och Veronika i stan klockan två iallafall, vi ska gå till BR där Shiva får välja vad hon vill ha. Därefter blir det en liten fika på Latte och sen jobba.

Känns som att det kommer bli en bra dag =)

fan också

Datum: 2008-09-29 Tid: 14:37:37

Imorgon jobbar jag kväll, vilket innebär att jag missar Desperate Housewives. Det går i repris på söndag, 16.10. Guess what! Jag jobbar då. Får be hjärtat ladda ner det avsnittet. Jag laddar inte ner, det är olagligt. Jag sysslar inte med olagliga saker. Eller sanningen: Jag kan inte, helt enkelt.

Sitter med en jäkla menssmärta just nu. Suger. Slängde i mig en Ipren för 15 minuter sen, när ska den börja verka då? Verka och värka. Ironiskt.

Ser framemot slutet av denna vecka, helvetesveckan. I helgen kommer jag knappt se skymten av min älsk. Men what to do?

Nu ska jag dricka min proteingrej, sen dra mig till jobbet. Positiva kraft, kom hit!

gnäll gnäll

Datum: 2008-09-28 Tid: 21:54:29

För två veckor sedan skrev min bror på msn att han ringer mig spontant när jag minst anar det, efter att jag klagat på att han hör av sig för sällan. Jag tänkte mig inom fyra dagar eller nåt sånt, men tji fick jag. Idag ringde han. För att fråga om kortspelsregler. Detta spel skulle dom spela. Givande samtal.

Mustela, som jag lärt mig kalla honom, frågade om vi ska ta en fika i veckan som kommer. Andra kallar honom Jojje. Utan att tänka på det svarade jag "Jojjemän". När jag berättade denna anekdot (vad är det egentligen?) för Emma började hon asgarva. Hon trodde hon var övertrött.

Någon dag i veckan ska jag och Emma ha deppkväll. Vi har båda saker som inte är särskilt bra just nu. Jag har bestämt att vi ska lösa minst ett av våra problem den kvällen.

Ser inte fram emot denna vecka alls. Jobbet ser ut såhär:
Måndag: 15.30-23.
Tisdag: 15.30-23.
Onsdag: Ledig.
Torsdag: Ledig.
Fredag: 15.30-23 + natt.
Lördag: 15.30-23 + natt.
Söndag: 15.30-23.

Helgen efter nästa helg kommer Jonas ner och hälsar på. Det ska bli najs.

Nu i fredags umgicks jag med mammi efter jobbet. Vi gick lite på marknaden och så. Sen gick vi till Lilla och käkade, Simon kom också. Sen tog jag och mammi bussen ut till henne. För en gångs skull umgicks hon och jag själva. Inte ofta det händer! Det var trevligt iallafall.

Har inte uppdaterat nåt på hela helgen, och det lär bli gles uppdatering i framtiden med. Ofta ni vill läsa mitt gnäll. För det är det enda jag har att ge just nu.

i feel good

Datum: 2008-09-25 Tid: 22:09:58

Middagen var väldigt trevlig =) Bland annat hade min gamla klasskompis Elisabeth tagit hand om ett rådjurskid när hans mamma blivit påkörd. Den har tytt sig till dom, och tar varje chans den kan att få komma in i huset och lägga sig på mattan framför tvn. Haha! Det var kul att träffa dem igen och höra vad de hade för sig =)

Sen fikade jag med Rachel. Sååå längesen! Och det var verkligen hur kul som helst att sitta o snacka med henne! Var duktig och började med en kaffe, men eftersom hon tog en öl så gjorde jag med det. En öl på en vardag när man ska jobba dagen efter... det är fasiken rebelliskt! En öl är ingen öl, typ, och eftersom jag inte ska dricka på väääldigt länge nu så gör det inte så mycket. Vill träffa Rachel snart igen. Hon får en alltid att må så bra och skratta av sig alla bekymmer! Har saknat henne sooo much! ^^

Imorgon blir det jobb, sen ska jag köpa inlägg till nya skorna, jäklar vad ont jag har i fötterna nu. Sen ska jag till intersport och köpa ett par adidasdojjor, rabatt på över halva priset. Fick klubbrabatt hem i brevlådan idag, hade inte ens någon aning om att jag var medlem där... Sen ska jag hem, hjärtat kommer ju imorgon =)

På lördag ska kanske jag och Shiva gå till BR, hon ska få välja precis vad hon vill som födelsedagspresent från mig. Det kan bli dyrt. Bara inte Veronika sagt att hon ska ta det största som finns! Haha, nejdå, jag har ju lovat, och lilltösen är fasiken värd allt! =) Senare ska jag och Jessica förhoppningsvis gå och bowla =) Yeay! Hon är så go, och vi hittar på saker alldeles för sällan. Så det ska bli riktigt nice =)

Nä, orkar inte skriva mer. Natti =)

imorses

Datum: 2008-09-25 Tid: 17:10:54

Imorses när jag duschade blev det översvämning. Det var mer vatten utanför duschen än i, det kan jag lova dig! Så irriterande när man är stressad.

Nu sitter jag i mina tajta jeans, min nya tröja och mina nya, ljusbruna högklackade. Ojoj, så ovant. Men det ska nog gå. Ska ju käka med ett par personer från klassen, sen fika med Rachel =)

jag blir så less!

Datum: 2008-09-25 Tid: 16:22:14

Varför ska jag jämt få skit för saker jag inte gör? En person sa till mig att jag hade en dålig attityd för några veckor sedan, och varje gång efter det som jag träffat henne har jag verkligen fösökt vara trevlig. Men det är inte så jävla lätt att vara trevlig när man får en negativ kommentar bland de första gångerna man träffas. Och trevlig har jag försökt vara endast för att en person inte ska må dåligt. Annars hade jag gett blanka fan i att ens prata med henne. Men jag måste. Kommer att träffa det rikspuckot imorgon tyvärr. Önskar att jag inte hade behövt det. Menmen.

Hittade för övrigt en kalender som jag kan skriva vad jag äter om dagarna i. 30 spänn, som hittat. Dock är det Betty Boop på. Tyckte om "henne" förut, men inte nu. Men den får funka iallafall.

Nu ska jag göra mig iordning för middag med ett par gamla klasskompisar, sen ska jag fika med Rachel =)

lista

Datum: 2008-09-24 Tid: 22:51:08

SÅ FORT DU LÄST DETTA HAR DU BLIVIT UTMANAD: Regler: Du måste svara på alla frågor ÄRLIGT och sen utmana alla som läser detta. (Jag gillar inte att utmana folk)

 ÅTTA SAKER OM DIG SJÄLV
1. Är du singel?: Nej
2. Är du lycklig?: Ja, men även solen har sina fläckar.
3. Fråga 3 fanns inte med.
4. Är du ledsen?: Nej
5. Är du italienare?: Nej
6. Är du en cooling?: Så jäkla cool är jag.
7. Är du från irland?: Nej
8. Är dina föräldrar fortfarande gifta?: Nej

ÅTTA SAKER OM DITT KÄRLEKSLIV
1. Tror du på kärlek vid första ögonkastet?: Kärlek är något som växer fram
2. Har du någon gång blivit sårad?: Ja.
3. Har du någonsin tänkt på samma kille/tjej flera gånger under samma natt?: Ja
4. Har du gillat/gillar en kille/tjej utan att berätta det för honom/henne?: Ja
5. Har du kysst någon under de två senaste veckorna?: Ja
6. Har du haft en hemlig beundrare? Ja, och jag beundrade honom tillbaka, men det visste vi inte då.
7. Är du kär?: Ja =)
8. Vill du gifta dej när du blir stor?: Ja, men inget sagobröllop.

TVÅ ALTERNATIV
1. Bilddagboken eller lunar?: Gammal lunar-räv
2. Hår eller ögon?: Ögon
3. Katter eller hundar?: Hundar
4. Några få bästa vänner eller jättemånga vänner: Några få bästa.
5. Tv eller internet?: Tv
6. Coca-Cola eller Pepsi?: Pass (Loka)
7. Utekväll eller romantisk hemmakväll?: Är inte romantisk, men hemmakväll är gött ibland.
8. Pengar eller lycka?: Lycka, men pengar är inte fel.
9. Dag eller natt?: Natt
10. Msn eller mobil?: Mobil

TIO "HAR DU NÅNSIN..."
1. Blivit påtagen när du försökt rymma hemifrån?: Ja, farsan letade efter mig med bilen
2. Brutit ett ben?: Nej, men en arm
3. Gjort nåt du ångrar?: Ja, men man lär sig av misstagen.
4. Hoppat Bungee Jump?: Nej.
5. Ljugit för någon du tycker om?: Ja
6. Ätit en hel tårta?: Nej
7. Gjort bort dig offentligt?: Man är väl inte Tiss för inget?
8. Hoppat från 5an i ett badhus?: Ja, tian till och med.
9. Gråtit när ett husdjur dog?: Jaaaaa! =(
10. Velat försvinna?: Många gånger

SENASTE
1. Telefonsamtalet du hade sist?: Med mammi
2. Telefonsamtalet du fick?: Mammi
3. Personen du var med?: Umgicks med Linus
4. Roligaste grejen som hänt?: Jag har inte ätit något onyttigt idag.
5. Personen du smsade: Simon
6. Du skrev till på myspace: Har inte myspace
7. Du kommenterade?: Kommer inte ihåg.
8. Du tillbringade natten med?: Simon för några nätter sedan.

vad jag ätit idag

Datum: 2008-09-24 Tid: 21:53:06

Jag är så jäkla bra! Idag har jag inte ätit nåt onyttigt. Till lunch (eftersom jag vaknade då) åt jag två mackor. Sen åt jag en kycklingsallad på Orion när jag fikade med Linus. Och thats it! Kanske för lite ändå, men jag är inte hungrig nu iallafall. Så jag skiiiiteriii! Imorgon blir det iallafall frukost, lunch och middag =)

Har letat förtvivlat efter en matdagbok på nätet ett tag nu, och inte hittat någon som faller mig i smaken. Så jag går helt enkelt till a-bokhandeln imorgon och införskaffar mig en. Det blir prapra. Måste ha koll på vad jag stoppar i mig känner jag.

 

det luktar unk!

Datum: 2008-09-24 Tid: 19:45:58

Grannen har ställt ut tre soppåsar utanför sin dörr. Antagligen är han för lat för att gå till sophuset som ligger på andra sidan av detta hus. Det innebär en halv minut att gå dit, och en halv minut att gå tillbaka. Men det luktar skit i hela trappuppgången! Funderar starkt på att plinga på och säga: Bara för att jag är en sån god granne så räddar jag dig från motionen att gå till sophuset och övriga grannar från att svimma av stanken här!

Fast vid närmare eftertanke så är det ju inte direkt mitt problem. Jag ska inte ut där nånting mer idag, och får hoppas på att han tar ut dom innan jag ska till jobbet imorgon. Annars är det bara att springa ut.

Imorgon är det jobb som gäller. Sen ska jag hem och duscha och göra mig iordning för middagen med ett par gamla klasskamrater. Det ska bli grymt trevligt att träffa dem igen! Efter middagen ska jag träffa Rachel och fika. Hoppas, hoppas att det blir av denna gången!

Men innan jag åker hem imorgon ska jag förbi akademibokhandeln och köpa en dagbok där jag ska skriva in allt jag äter varje dag. Bara för att ha lite koll på det, se vad man kan förändra och förbättra. Rätt smart tycker jag =)

Vad har ni hittat på idag?

11 månader

Datum: 2008-09-24 Tid: 18:24:16

Idag har jag och hjärtat varit tillsammans i 11 månader. En månad till och vi är uppe i ett år. Shiiit! Det är rätt lång tid det, för att vara jag.

Idag har jag fikat med Linus. Har inte träffat honom på över ett år, så trodde det skulle bli stelt och så, men det har det inte blivit. Nu sitter vi här hemma och dricker kaffe o kollar på Made. Awesome show!

Skriver mer sen när jag orkar. Heippa!

hon vann!

Datum: 2008-09-24 Tid: 14:56:37

Min syssling Elisabeth vann SATC-tävlingen! =) Tack till alla som röstade på henne till Sveriges Samantha genom min blogg! ^^

jag utmanar dig!

Datum: 2008-09-23 Tid: 21:05:30

Nu ska vi se om jag har någon självdisciplin gömd någonstans i nån liten vrå i kroppen. Eftersom jag har en "hej-jag-är-en-blåval-dag" idag så har jag bestämt att jag ska sluta äta godis fram till jul! Nu menar jag popcorn, jordnötsringar, smågodis, storgodis, allt!

Men! Jag kommer belöna mig varje lördag om jag hållt mig godisfri resten av veckan. Belöningen består av en liten mörk chokladkaka på 30 gram. Det, och bara det. Totalförbud = fail från första början.

Och jag utmanar dig! Ingen tävling dig och mig emellan, bara en chans för dig att testa hur disciplinerad du är i din egen vilja. Är du på? 

vafasen?

Datum: 2008-09-23 Tid: 18:57:23

Samma visa som alltid, jobbet gick bra.

Träffade Sofia och Jossan på Latte direkt efter jag slutade, men Jossan stack ganska snabbt. Jag och Sofia gick till Gina, så nu har man liite nya kläder =) Ett par linnen, en kofta o nån tjocktröja. Najs!

Men vet ni vad? Nu blir det stenhårt med vad jag stoppar i mig! Jag menar verkligen s-t-e-n-h-år-t!!! Jag känner mig som en flodhäst och jag fattar inte hur det har gått till... Från att känna sig nöjd med att ha gått ner, till att känna det som man gått upp tio pannor igen! Eller har jag det kanske? Nä, funderar på att gå ut och gå en sväng. Och sen äta en knäckemacka med keso på till middag/ kvällsmat. Men, som vanligt, ont i maghelvetet!

Jag pallar inte mer. Hej då.

ljuger du, som jag?

Datum: 2008-09-22 Tid: 23:16:13

Sitter och kollar runt i lägenheten och inser faktum: Hur mycket man än städar så ser det lika förjävligt ut innan kvällen är slut. Okej, damm och "gruss" försvinner, men prylarna lägger sig på något konstigt vis alltid huller om buller nästan på en gång. Så därför har jag bestämt mig för att jag skiter faktiskt i att bry mig om hur det ser ut här hemma. Jag städar och plockar när jag känner för det.

Sen är det en jäkligt dum kombination att bo på bottenvåningen och vara rökare. Minns ni i våras när jag och Simon städade balkongen och köpte nya möbler dit? Dagen efter bestämde sig dom som jobbar i denna fastigheten att klippa gräset. De hade säkert sett att vi vårstädade vår lilla balkong och ville jävlas. Enda skillnaden var att nu var gräset på balkongen grönt. Iallafall, när jag vart ute och rökt dras ju skiten med in. Jag hoppas att de inte kommer klippa nåmer gräs här innan vintern, för på onsdag tänkte jag ta itu med balkongen igen, sista chansen innan vintern känns det som. Då ska jag till och med va så duktig att jag skyddsoljar möblerna med.

Kanske passar jag på att dra av golvet och rensa ur garderoben också. Vore väl en bra idé att åka ner till Gina T och köpa på sig ett par linnen med. Mina få jag har räcker inte till. Med tanke på att linnen är det bästa att ha på jobbet när man ska stå i ett duschvarmt badrum minst en halvtimma varje dag måste jag ha några fler.

Så får det bli! Balkong, golv och garderob ska bli fit for fight på onsdag. Konstigt att städlusten faller på när man börjar inlägget med "Sitter och kollar runt i lägenheten och inser faktum..." och meddelar att man numer struntar blankt i hur det ser ut. För sanningen är att det är lögn. Man bryr sig alltid om hur det ser ut hemma.

magont

Datum: 2008-09-22 Tid: 20:43:12

Jag har så jääääkla ont i magen! Jag fattar inte. Har haft det ett par dagar nu, lite till och från... Ligga på soffan och lata mig resten av kvällen. Sugen på något med... popcorn? Äh, vet inte.

lööövsinger

Datum: 2008-09-22 Tid: 18:51:35

Idag gick jobbpasset asbra och var faktiskt väldigt roligt! =)

Efter jobbet åkte jag upp till Emma och hjälpte henne lära sig olika fågelarter. Jag har faktiskt rätt bra instuderingstekniker, så Emma lärde sig många som hon inte redan kunde =) Yeay!

Nu sitter vi på Snack och har precis ätit. Buuurp! När jag la av en fet rap vände sig hälften av dom vid bordet bredvid. Är så jäkla skoj att göra så.

Simon är i Halmstad nu. Miss him!

Nepp. Kaffe ska drickas, sen hem. Hörs sen.

knalleland

Datum: 2008-09-21 Tid: 22:08:09

Var i Knalleland med Emma i flera timmar idag. Skulle kolla efter höstkläder. Hittade man några? Nej! Allt jag hittade var en rosa sminkväska, den jag fick av Simon's pappa rymmer inte allt mitt smink :P Emma hittade ett jättesött sovset med Hello Kitty. Eller rättare sagt, jag såg det åt henne ^^ Hoppas det är skönt Emma =)

Nu ska jag sova. Nattinatti!

kvällsfika och en engelskman

Datum: 2008-09-21 Tid: 00:09:35

Ikväll har jag varit nere på Snack med Emma i väldigt många timmar. Det var väldigt nice! Längesen man hade såna kvällsfikor. Och det var en jäkla massa folk! Reza sa att en av de nya där tydligen tyckte att jag var väääldigt vacker. Jahaja.

På vägen hem så kom en kille fram till mig på bussen och frågade på engelska om han fick sitta bredvid mig. Han slog sig ner och började prata på jävlar! Han hade bott i Amsterdam, men dragit ifrån sin psychoflickvän när hon låg o sov och kommit hit, bott här i åtta år men inte lärt sig så mkt svenska. Han gillar kaffe, bacon o ägg till frukost, vilket han avnjuter på balkongen när vädret tillåter. Han vill gärna träffa mig igen och ta en fika. Jag säger då det, många utlänningar som inte kan svenska vill umgås med mig, och jag fattar inte varför. Han var 39 och trodde att jag var 27. Tack.

Imorgon ska jag möta Emma klockan ett i Knalleland. Vi ska kolla efter lite höstkläder. Kommer bli riktigt trevligt. En helhelg med min bästa kompis! <3

Nu ska jag läsa bloggar, sen sova. Natti!

awesome kväll

Datum: 2008-09-20 Tid: 13:01:03

Fasen vilken nice kväll det var igår! Först Lilla Krogen, sen bowlingen (jag vann båda serierna, vi körde tjejerna på en bana o killarna på en bana, hihi). Efter bowlingen gick vi till Tonic, jävligt skoj! ^^ Träffade på lite folk jag inte sett på länge =) Men jag orkar inte skriva mer om det nu. Vi höres!

från emma's blogg

Datum: 2008-09-18 Tid: 21:47:43

"Idag träffade jag Tiss! Det var länge sen jag såg henne och det var riktigt mysigt att sitta på snack och fika med henne. Och shiat vad hon har blivit girly girl! Hon berättade han när hon skulle komma hem skulle hon testa sin nya läppglans, liksom what? För ett år sen kunde hon ha pratat om att hon skulle testa nya stearinljus eller kaffemuggar istället. My friend är verkligen girly nu."

today

Datum: 2008-09-18 Tid: 21:20:43

Idag har jag jobbat. Samma som vanligt, det gick bra. Därefter åkte vi ut till mammi och hälsade på. Våra kläder har kommit till uthämtningsstället. Ville åka dit och hämta dom, men de två med körkort, karlarna, orkade inte. Det är la nån/ några mil från mammi dit, så kunde ju inte gå heller.

Nu sitter jag och lyssnar lite smått till "Lyxfällan". Bruden i förhållandet gråter över deras situation. Men hallå!?!? Tar man ett bröllop och en jävla massa smycken på kredit får man fanimej skylla sig själv! Dessutom är tjejen fembarnsmorsa, tror jag att det var. Vad behöver hon alla dessa smycken till? Missförstå mig inte nu, jag menar bara: Hur många tillfällen per år får hon tid att klä upp sig ordentligt så hennes dyra smycken kommer till sin rätt? Nej, just det. Ska bli intressant hur det löser sig detta. De har skulder på 650. 000 tillsammans, och en månadsinkomst på sammanlagt 32. 000.

Snart ska jag sova. Börjar jobba en timma tidigare imorgon för att vi ska va på möte klockan tio, apt. Jaja, det får la gå då, för denna gången.

rökning

Datum: 2008-09-17 Tid: 19:59:37

Köpte ju en limpa cig billigt på en kiosk igår. Har inte fått någon rökhosta än iallafall. Asbra när limpan kostade 350 kronor. Billigt är bra, dock inte rökning! Men vem vet, kanske dags att sluta röka snart? Kanske får ett infall någon dag och bara slutar. Den som lever får se.

Det där med cigg är allt bra roligt egentligen. Eller mer ungdomar som röker. När jag var i tonåren svor jag på att alltid köpa ut cigg till minderåriga när jag fyllt 18 om de frågade. Ha! Nu är det knappt att jag ger bort en endaste cigg av mina egna till folk under 18. Jag vill inte bidra till deras ohälsa. Vuxet tänkande. Fast jag kanske borde göra som jag läste på warpdrive: Någon ber mig köpa ut, ger mig pengar och jag kommer ut med en påse äpplen. Klockrent!

Det mysigaste med rökningen är iallafall att ringa andra rökare man känner och ta en "rökpaus" med någon när man är hemma. I like it! Blir socialt som fan och eftersom jag röker så mycket som jag gör så hör jag av mig till en herrans massa folk.

Egentligen kan jag inte komma på en enda bra sak med rökning som jag verkligen står bakom 100%, men ska det va något så blir det den sociala biten och känslan man får med ciggen mellan fingrarna.

Hur ser du på rökning?

idag

Datum: 2008-09-17 Tid: 18:33:12

Det gick bra på jobbet idag. Gav mig fan på att rengöra ugnen där ordentligt dvs ta bort glasskivan och rengöra däremellan, om ni fattar var jag menar. Kan inte förklara bättre än så. Hoppas den håller sig så ren och fräsch ett tag iallafall.

Efter jobbet fikade jag med Emma. Reza sa att Emma gått upp i vikt, haha! Fan va täskigt! Må hända att du gått upp lite Emma, men det ser bara hälsosamt ut. Eller så har du byggt muckler =) Efter Snack gick vi till H&M, köpte en tröja. Sen vidare till Gina, där jag verkligen trodde att jag skulle hitta en höstkofta, men icke sa nicke. Sug.

Nu sitter jag bara här och slöar. Simon kommer hem från jobbet snart, han slutar om en halvtimma. =)

Längtar till fredag, då blir det fika med Mustela och på kvällen bowling. Yeay! Tycker det är så kul när man är många och hittar på saker =)

Uppdaterar väl sen igen när jag kommer på något o skriva. Förslag? Har ni något ni vill att jag ska sätta mina ord och tankar på?
 

vad har hänt?

Datum: 2008-09-16 Tid: 23:20:07

Jag frågade Simon:
- Vad fan har hänt med mig?
- Du har väl blivit mer girlygirl!?
- Vad tycker du om det då?
- Det är väl... kul?

brudar, hur fan orkar ni?

Datum: 2008-09-16 Tid: 22:25:42

Hur fasen orkar ni noppa ögonbrynen? Sitter och gör det nu, grymt energikrävande! Eller är det en vanesak, får man in snitsen efter ett tag? Får ju inte tag på de jäklarns stråna! Berätta för mig hur ni gör.

Fem minuter senare:
Jag ger fan upp! Jag bokar tid på en salong istället, och går dit regelbundet. Ögonbrynsnoppning var ingenting för mig.

bowling

Datum: 2008-09-16 Tid: 21:11:35

Jag, Simon, Mustela, Emma, Koffa och kanske Veronika och Andrea står på listan än så länge. Känner du att du vill med så är det bara höra av dig! =)

come on, come on, COME ON

Datum: 2008-09-16 Tid: 19:59:38

Nu får ni fasiken rösta järnet innan tävlingen avslutas på fredag! Det är ju min syssling Elisabeth (som hatar att tjejer ses som slampor om de sexar runt, medans killar är kungar) som ställt upp i Cosmopolitans SATC-tävling. Hon är nominerad till att bli Sveriges Samantha. Gå in på denna länk och röste skiten ur er nu! Läser ni hennes svar, och tjejen hon står emot, så vet ni vem av dom som verkligen är verklighetens Samantha! Hur många tjejer tänker "Det var inte han som fick mig i säng, det var jag som fick honom!". Så jäkla ball! Glöm inte att ni kan rösta hur många gånger ni vill!

Just ja! Hur blir det i helgen, blire nå bowling eller? Och vilka ska med isf?

Till sist, såhär vill jag också kunna göra:


Nu börjar Idol! =)

prapra daken!

Datum: 2008-09-16 Tid: 19:15:26

Det har vart en väldigt bra dag. Simon kom hem i förmiddags, och eftersom han stannar hemma tills på söndag kunde jag med gott samvete åka ner och fika med Sajja som det var planerat. Vi fikade på Snack, jag kom dit innan henne, så Reza bjöd på mat. Fick goda nyheter med! Han med ryggproblem kommer sälja sin andel av fiket (vilket är tråkigt) men Reza kommer ha sin kvar. Så Reza försvinner ingenstans! =)

Fikan med Sajja var trevlig. Vi satt vid datorn lite där och jag visade filmen på mig när jag shottar massa äckelstuff. Haha, kan inte fatta att inte alla jag känner redan sett den :P

Vid fyra mötte jag upp Sofia och Jossan vid latte, fortsatte mitt fikande. Jossan är väl kanske förjävla frispråkig och nedklankande på personer som går förbi, men idag vräkte hon ur sig en jäkligt rolig kommentar till en av dom som jobbar på latte:
- Du har jäkligt snygg häck!
- Öh va? Okej, tack! Du med! *rodnar som faaan*
Haha, det var kul.

Gick till H&M för att köpa puderborste och pincett, och fick även med mig en liten parfym, hårsnoddar, läppglans, fotfil, ögonskuggsborste och säkert mera. Köpte en limpa konstiga cigg på en kiosk, som säkert kommer ge mig världens rökhosta, men skitsamma. Dom hade även cigg i ett coolt rosa paket, och rosa filter. Köpte det, men jävlar vilket misstag. Såg inte att ciggen hade en smak av ros = smakade skiit! Kommer ta kort och lägga upp här sen, när jag orkar.

Min snygga kappa kom idag också =) Den är lite tajt, kommer nog bli lite svårt att ha en tjockare tröja under. Men det ger mig ju bara motivation att loosa några kilon till =) Nu sitter jag och hjärtat och ska äta. Crepes =) Pannkakor med fullkornsmjöl. Fyllningen består av riven ost, hackad skinka och rödlök, creme freishe, det är supergott kan jag lova!

Smaklig måltid, liksom!

bror Kimpah sjunger för Mia

Datum: 2008-09-16 Tid: 15:01:18



Haha, såå sött! Kan ju tillägga att Simon har aldrig sjungit för mig! :P

vila i frid

Datum: 2008-09-16 Tid: 01:10:53

Har precis gråtit. Läste en mammas blogg som miste sin 20årige dotter i cancer inatt (15 sept). http://levaidag.blogg.se/ Hon skriver så fint och rofyllt om deras sista tid tillsammans. Här har ni Madde's blogg, som trots cancern behöll ett otroligt positivt tänkande: http://jagefrisk.blogg.se/ . Mina tankar går till alla anhöriga!

dom ska ju va smååå!

Datum: 2008-09-15 Tid: 19:58:27

Sitter och snackar med min kusin på msn. Hon sa att en annan kusin knullar runt på fyllan (på skämt) men neeej! Dom är ju små, dom ska inte supa, inte röka, inte ha sex! Hon jag snackar med är 17 och den andre är 16. Vart fan tog tiden vägen? Men ändå, de ska fortfarande vara små och leka med barbies! Iallafall i mitt huvud.

Eller så får jag väl bara inse att människor faktiskt blir äldre. Men inte minsta kussen. Han kommer alltid vara fem år enligt mig!

så det kan va!

Datum: 2008-09-15 Tid: 17:39:55

En kille jag gick i skolan med i tvåan på gymnasiet berättade på msn att han hade varit intresserad av mig på den tiden. Så jäkla komiskt, för jag var intresserad av honom också. Typiskt att man inte visste det då. Samma sak i ettan, jag var intresserad av en klasskompis, men han var rädd att vi skulle förstöra våran vänskap om vi blev tillsammans. Några veckor efter det blev jag tillsammans med Linuz. DÅ ville min klasskompis ha mig. Roligt såhär i efterhand att veta. Båda dessa killar är otroligt snälla och charmiga. Kan inte hjälpa att jag funderar på hur det kunde ha blivit.

Fast på ett sätt kanske det var bra att inget hände. Då hade jag kanske aldrig träffat Simon?

fin även på spanska

Datum: 2008-09-15 Tid: 16:38:21



low life

Datum: 2008-09-15 Tid: 13:58:00

Sitter o slöar, kommer nog bara slöa denna dagen. Datorn gäller fram till 14.15 då jag antingen ska kolla DH eller Dharma & Greg. Vi får se.

Frida kommer kanske förbi en sväng lite senare =)

darn

Datum: 2008-09-14 Tid: 21:00:52

Hej, jag heter Therese och är 23 år. Jag fick inte köpa cig på Ica Maxi, för jag glömde leget hemma.
Ser jag verkligen så liten ut!?

real life vs. internet

Datum: 2008-09-14 Tid: 17:48:42

En del gömmer sig bakom internet. På internet är de en annan person, någon coolare eller snyggare. Ett exempel: En kille skrev på lunar, frågade efter min msn och fick den. Efter ett tag blev jag addad av en "annan" snubbe som skrev nåt i stil med "såg din msn i en luffares gästbok, tänkte att jag addar dig".

Denna killen som addade är väl vad man skulle kalla, baserat på endast utseendet, en vanlig kille; varken snygg eller ful. Men jag tror att denna vanliga kille har en fejkbild på lunar, på någon han tycker är snyggare än sig själv, för att öka chansen att få tjejers msn. Han addar och därefter kommer med bortförklaringen att han såg adressen i någon annans gb. Anledningen till att jag började misstänka att det var så var när jag frågade efter hans lunar, och han uppgav ett nick som inte existerar. Frågade igen för säkerhetens skull, men det fanns ingen med det namnet.

Häng för fasen inte upp er på att jag fortfarande har lunar, det är inte poängen i detta inlägg.

Poängen är; varför tar man någon annans bild och låtsas att det är en själv? Vad tjänar man på det? Bättre självförtroende?

Jag tycker det är patetiskt, och folk gömmer sig bakom internet på olika sätt. En del snor folks bilder medan en del vågar vara jävligt elaka. Är internet ett forum där man kan vara som man egentligen vill, där man vågar mer utan risk att åka på en propp eller nedvärderande kommentarer?

Och anledningen till att jag fortfarande har lunar (jag vet att en del undrar) är för att det är ett jäkligt bra tidsfördriv när man har tråkigt. 

wohooo!

Datum: 2008-09-14 Tid: 16:07:10

Provet jag gjorde förra veckan visade att jag var frisk! Yeay!

Äntligen är denna helgen över med jobb. Det var inte så jobbigt att va själv, men det är ju lättare när man är två. Vänstra armbågen värker, det gör den jämt när jag jobbat själv i mer än en dag. Skitarmbågsjävel!

Nu kan jag se framemot två dagars ledighet. Någon av dagarna ska jag nog åka och hälsa på i min gamla skola =) Ser fram emot att träffa de som går kvar på Lära Mera ^^

Nu ska jag vila lite, sen ska vi iväg och fika hos David, Simon's bror. Najs!

Hare gött!

my stuff

Datum: 2008-09-13 Tid: 22:31:56

Fick in lite mer saker än bara mina glas. =) Brödrosten, choklad"glasen", lite ljus och annat roligt. Om jag ska vara ärlig tror jag inte mina tavlor på E.P & M.M kommer komma upp på ett bra tag. Vi får la se.

Nu ska jag kika på "Extra Extra", BlondinBella är med. Man läser ju hennes blogg, men ser sällan hur hon är som en rörlig, talande person. Får se hur hennes humor är. =) Återkommer!

- - -

Update:
BlondinBella sa inte mycket hon. Trist.

love my mammi

Datum: 2008-09-13 Tid: 20:30:28

Det var riktigt trevligt ute hos mammi må jag säga! Vi åt gott, jag och mammi plockade undan tillsammans, vikte lakan och beställde kläder från Josefssons. Längesen vi umgicks så. Love it!

Simon gjorde sönder ett glas nyss. Äntligen! Då kan vi ta in mina glas, som är i förrådet. Kul att nästan alla mina saker finns där! Haha, ändring på det nu sörrö. Och snäll flickvän som jag är så plockade jag upp glaset medan han hämtade dammsugarn. Det mina vänner, det är kärlek! Eller nåt. Tror dessutom jag fick en splittra i tummen.

Nepp. Hämta in sakerna och sen slappa. Börjar jobba imorgon halv åtta. Treevligt!

inget speciellt

Datum: 2008-09-13 Tid: 17:12:20

Sitter i mammi's kök och bloggar nu. Vem hade kunnat tro att tanten har trådlöst nätverk? =)

Gick bra att jobba själv idag. Inte så knepigt som jag trodde. Imorgon jobbar jag själv igen och sen är jag ledig två dagar. Nu är det ett schema i min smak. Varken mer eller mindre! Men det blir bara att ta det lugnt idag. Glo på tv och slappa.

Annars har jag inte mycket mer o skriva. Hare gött!

släkten är värst

Datum: 2008-09-11 Tid: 20:30:44

Det stämmer fanimej jävligt bra!

damdamdam

Datum: 2008-09-11 Tid: 16:50:10

Har fått lite gjort idag iallafall. Tvätten är snart klar. All disk diskad. Badrummet städat. Handlat. Umgåtts lite med Johan. Fan vad fint han bodde! Skulle inte ha något emot att bo så =)

Nästa process är nog att göra klart i köket. Därefter plocka undan all skit i vardagsrummet. Måste rensa en del saker. Ush, fy o blä!

Vad gör ni idag?

- - -

Update:
Hallen är klar, likaså badrummet. all tvätt är tvättad, all disk diskad. bara köket kvar + att hitta plats till alla grejer i vardagsrummet som ligger här och där o skräpar, nästan klart det med.

Btw! Någon som är bra på o få upp hyllor/ vitrinskåp på väggen? I need help!

tvätt

Datum: 2008-09-11 Tid: 13:17:47

Nu rullar alla kläder runt i tvättstugan, all disk är i maskinen, snart ska jag nog ta mig an badrummet. Sen springa ner till stugan, centrifugera, hänga, tumla och sen unna mig något. Därefter blir det vardagsrummet, springa ner i stugan och se till hur det går med torkningen, sen blir det köket. Om jag orkar ska jag ta itu med balkongen och kanske åka och handla också. Men vi får se. Skönt om jag får allt gjort idag, så jag kan ta det lugnt imorgon =)

Ett som är säkert är iallafall att jag ska kolla på Idol klockan åtta. Fick ju inte se det igår när jag jobbade. :P

Nepp, dags o sätta igång igen! ^^

godmorgon

Datum: 2008-09-11 Tid: 11:29:46

Jag har varit vaken ett tag nu iofs, men ja. Veronika ringde NIO på morgonen och ville komma upp. Trodde först det var alarmet som gick, men när det inte gick att stänga av insåg jag att det var ett samtal. Gick och låste upp dörren och la mig igen. Veronika var så snäll och lät mig sova =) Hade tydligen snarkat också, skitkul!

Veronika sitter ute i köket och pluggar, och jag sitter i soffan och bloggar. Bara mys att ha sällskap =) Känns lite som den gamla goda tiden när vi typ var sambos. Shit, det var fem år sedan nu. Hon bodde ju alltid hos mig när vi gick i gymnasiet. Myystid!

Detta skrev Veronika i januari 2004:

”Förövrigt var jag bosatt hos TiSS ifrån fredagen till onsdagen, extremtrevligt! Känns tomt att bo här hemma nu igen. Ingen TiSS som...

* blir godissugen precis när man ska sova.
* gör snygga ljudeffekter till skräckfilmer. (Burp!)
* man kan hosta ikapp med.
* asgarvar åt Extreme Makeover.
* får leka cigarettautomat åt mig. (I’ll pay you back!)
* berättar varje gång hon ska ”lyssna på Elvis”.
* man kan försova sig med.

Oh well, jag vänjer mig väl och snart blir vi sambos igen. :P”

Vi hade så kul på den tiden. Delade alltid på en vodka på fester, hon sov alltid hos mig och vi vaknade och tjötade om gårdagen. Det är i såna här tillfällen man vill va runt 18-19 igen! <3

Gästblogg by Veronika

Datum: 2008-09-11 Tid: 09:44:16

Nu sitter jag hemma hos Tiss och inviger hennes nya dator. Det blev en oplanerad våldgästning eftersom jag har fem timmars håltimma och dessutom inte träffat brydet på ett tag. En win- win situation så att säga. Men vet ni vad Tiss gör? Jo, ligger och stensover. Jag tror inte ens att hon hade vaknat om en lastbil kört rakt igenom vardagsrummet.

Har ni några smarta/elaka/extrema/bra väckningstips där ute?


Nej, nu ska jag sätta mig och plugga det sista till naturkunskap B provet tills det blir lite liv under täcket därborta.

I'll be back...

/Veronika

hahahaha!

Datum: 2008-09-11 Tid: 00:40:10

Fredrik Reinfelt var ute och åkte i den skånska landsbygden. Plötsligt sprang en gris upp framför bilen, och chauffören hade inte en chans att väja, utan körde på grisen som dog på fläcken!! Fredrik sa åt chauffören att gå upp till bondgården och berätta vad som hänt. En timme senare kom chauffören tillbaka med kläderna i oordning, rökandes cigarr med en vinpava i ena handen.
- Va hände??? frågade Fredrik
- Jo, svarade chauffören, bonden gav mig vinaren, hans fru cigarren, sen fick jag otroligt skönt sex av deras 20 åriga dotter!
- Herregud!!!! Vad har du sagt till dem? undrade Fredrik.
- Jo jag sa bara: Jag är Fredrik Reinfelts chaufför och jag har haft ihjäl svinet...

- - -

Mamman har slut på OB tamponger och ber Ola gå till butiken. Använd inte fula ord, säg snällt vad du ska ha, säger hon. Ola går men kommer inte hem. Mor ringer butiken:
- Ja, Ola är här men vi förstår inte vad han ska ha.
- Va sa han då?
- Jo, han ber att få invändig isolering till pappas hobbyrum!

ett litet tips

Datum: 2008-09-11 Tid: 00:19:47

Jag brukar alltid få dåligt samvete om jag blir hungrig på kvällen. Men nu slipper jag det. Min lösning är proteinbars, av flera anledningar. 1. De är små. 2. Ett rätt nyttigt mellanmål. 3. De mättar. 4. De stillar godissuget. 5. Det känns lite lyxigt. Jag och Simon beställde våra från gymgrossisten.

Det bästa, tycker jag, är att de stillar sötsuget. Dels är de nyttigare än en vanlig chokladkaka och när man köper i pack räknade jag ut att en bar går på dryga tian, inte så farligt som jag trodde. Dessa har jag: http://www.gymgrossisten.com/cgi-bin/ibutik/AIR_ibutik.fcgi?funk=visa_artikel&artnr=SA000104&artgrp=30&Avd=1&visa=1-36&Sort=Beskr&Visn=Std2 med toffeesmak. Simon beställde choklad, de är godare än mina, smakar mer. Ska byta några med honom ;)

De är även ett bra "före-träning-snack", ett litet tips till mina bruttor som börjat träna på gym. =)

bla

Datum: 2008-09-10 Tid: 23:28:17

Det har gått bra o jobba ikväll. Var riktigt nice faktiskt. So I guess its not that bad, anyway!

Imorgon väntar en rolig dag med tvätt och städning.

Fikan med Johan var nice. Skönt o träffa folk man inte sett på länge. Vem blir nästa offer? ;) Hoppas vi håller kontakten lite bättre nu bara.

Nepp, bloggar, nåt å äta sen sova.

ingen ork

Datum: 2008-09-10 Tid: 13:15:43

Idag har jag gått ut med soporna och bokat om min tvättid (smart och boka tid när man börjar jobba efter halva) och startat en maskin disk. Orkar inget annat typ. Skulle behöva sortera tvätten, får göra det strax. Övervägde att göra det imorgon innan tiden, men då skulle jag bli sur på mig själv för att jag inte gjorde det igår.

Ska fika med Johan innan jobb. Treevligt! Jag måste typ träffa folk varje dag, jag mår kasst annars. Inte bra inte!

Nepp. Sortera o packa jobbväskan. ^^

Hörs!

spontanitet

Datum: 2008-09-09 Tid: 23:29:12

"HAHA de här var bara för jävla skoj:P hur lyckas du?:P"

Den kommentaren skrev Johan när han läste inlägget om när jag blev döpt av misstag. Jag saknar de händelserna i mitt liv. Då saker hände spontant utan att man behövde planera in allting omkring jobb. Två veckor skulle räcka till att ha tid att bara va spontan.

Börjar kännas lite bättre med jobbet och sånt. Känner att det nog kan funka ändå att jobba lite olika. Trots allt har jag 2 kvällar kvar på hela månaden, ingen natt alls. Fast de har ändrat schemat lite, säkert till det negativa för mig. Det är ofta så, dåliga saker drabbar mig.

Hämtade ut paket från gymgrossisten idag. Jag och Simon beställde lite saker därifrån. Alltid kul tycker jag! ^^ Köpte bland annat proteinbars som inte smakade så mycket, men de funkar ändå. Bra mellanmål =)

Nu ska jag läsa bloggar innan jag ska sova! Natti!

Ps. Ledig torsdag och fredag.

dagens sanning

Datum: 2008-09-08 Tid: 23:15:28

Oavsett hur bra två personer känner varandra finns det alltid saker den andre inte vet om dig.

nytt jobb?

Datum: 2008-09-08 Tid: 21:52:32

Ingen som har ett jobb till mig? Jag är ute efter ett med regelbundna tider. Ingen kväll, ingen natt. Bara dag! Men kanske framförallt: Ingen helg. Jag trivs där jag är nu, men inte med tiderna. Blööh.

Idag har jag fikat med Sofia, Jossan och Linda. Det var nice! Köpte ett par stickade mystofflor, slänger in en bild nån gång. Sköna är dom, bara lite stora. Myyshöst! I'm ready!

Simon är i Halmstad. That sucks. Och jag jobbar i helgen när han kommer hem. Fy.

Nu ska jag snart sova. Natti natti!

bästa kärleksförklaringen

Datum: 2008-09-08 Tid: 20:49:22

Siiiiiimon säger: älskar dig tusen miljarder procent
Siiiiiimon säger: luv luv luv luv luv luv luv luv luv luv luv luv luv luv luv u u u u u u u u u u
Siiiiiimon säger: ska äta nu

Haha! Matvrak =) Men han är sötast, han besällde en vinterkappa åt mig!

Hoppas den passar bra! I love mitt matvrak!

nytt nytt nytt

Datum: 2008-09-07 Tid: 21:15:26

Nu vill jag börja på ny kula! Det känns så just nu.

folk i ens närhet

Datum: 2008-09-07 Tid: 14:14:19

Det är roligt egentligen hur det finns folk i ens närhet som man inte umgås med, även om man vill. Till exempel som igår. Jag och Mustela har aldrig umgåtts på tuman hand, men det var skoj. Ska börja umgås mer med folk jag inte brukar träffa. =)

Nyduschad, använde showergelen jag fick av Veronika och Kinky, med cocosdoft! Jag älskar den och bodybuttret! =) Snart smörja in mig och klä på mig. Orkar inte klä upp mig dock.

Vad gör ni idag?

hur fan kan man?

Datum: 2008-09-07 Tid: 12:47:59

Igår kväll läste jag något som gjorde mig grymt ledsen, arg och irriterad! Läs här: http://elviskalmar.blogg.se/2008/august/jag-vet-vi-kastar-igelkotten-mot-husvaggen.html

Hur faan kan man göra något sådant? Jag fattar verkligen inte det! Idioter till människor det finns! Gaaah!

neej! =(

Datum: 2008-09-06 Tid: 23:53:20

Dom ska sälja Snack! Vafaan! Ägaren har problem med ryggen, en stor operation väntar. Så jävla trist! Så de kommer sälja Snack. Till Sjöbo Klint ägarna! Det kommer säkert suga. Reza kommer inte vara kvar! >_< Jag gillar inte alls! Hoppas operationen går bra iallafall... *håller tummarna*

Ikväll var jag, Simon och Mustela en sväng på Lilla krogen. Sen drog vi vidare till Pool House och bowlade. Jag vann första serien, men jag märkte att det inte är så bra att dricka en klunk öl efter varje gång man skickat iväg klotet, eller efter varje gång mina motståndare skickar iväg sina. Blev lite onyktert dära. Gött som fan, jag är ledig!

Ringde mammi ikväll, hon är i Rimbo. Fick snacka med Linus "Runken" och Tobias Palm.  Shiiit! Längesen! När jag var runt sex år så gifte jag och Tobias oss, min och hans mamma var präster :P Haha, så jävla roliga minnen. När jag gjorde slut så slutade han att dricka mjölk... han var galen i mjölk! Skulle va kul o träffa alla igen. Snart!

Nu ska jag väl sova. Kalas imorgon. Simon's syster fyller år. =)

för ett år sen...

Datum: 2008-09-06 Tid: 13:18:09

Tänk vad mitt liv såg annorlunda ut för ett år sedan:
- Jag var singel.
- Jag festade som fan (inte så mycket just i september förra året, men på våren).
- Jag vägde 13 kilo mer, kunde absolut inte tänka mig att gå i ett par jeans eller ett tajt linne.
- Jag var helt lost i mig själv.
- Jag åt aldrig varm, hemlagad mat om jag inte åt hos mammi eller ute någonstans.
- Jag unnade mig aldrig saker. Spenderade pengarna på alkohol.

Nu:
- Är jag sambo.
- Dricker sällan alkohol, inte ens ett glas vin hemma.
- Använder nästan bara linnen, och äger 2 par jeans.
- Vet bättre vem jag är.
- Äter så regelbundet jag kan, hemmalagad mat är gott!
- Nu äger jag en digitalkamera och en laptop, rätt fina kläder, ett par högklackat osv.
- Pratar om riktigt smink (foundation, puder, rouge osv)

Vad har mer förändrats med mig det senaste året? En sak som är mindre bra, enligt mig är att jag har förlorat en del av min barnslighet. Min humor har förändrats.

checka in =)

Datum: 2008-09-05 Tid: 23:28:21

Jäkla nice tema jag har på Firefox! Passar datorn, liksom!



Sitter i soffan och utforskar, sorterar, slänger... Simon brände ut mina saker på hans dator och så la vi in dom på min. Jäkla krångel, men jäklarns kul! ^^

ny dator

Datum: 2008-09-05 Tid: 20:58:12

Sitter vid min nya dator! Awesome! Bilder kommer sen.

Nu är det helg!!! =)

brunst-kalendern

Datum: 2008-09-04 Tid: 17:59:41

Nu har jag läst ut boken jag fick av svärmor. Den var bra =) Men den slutade inte som jag ville. Eller ville och ville, som jag trodde! Tänker inte skriva mera om den, om det är någon av mina kompisar som ska låna den. Vilket jag tycker att ni ska, för den är bra. Äkta "må-bra-bok". Deras misär, våran skadeglädje, liksom. Boken är iallafall skön o läsa, språket är i ett slag för sig. =)

Var faktiskt skönt att jobba idag =) Vi var mest ute på saker, t ex handlade barnkläder. Min brukare har blitt farmor! ^^ Tror att hon aldrig mer vill shoppa babykläder med mig... "den här var ju söööt!", "aaaaw!", "titta va cool!". Ojoj!

Nä, ska kolla på mer vänner-bloopers nu. Sen lägga mig och börja på en ny bok =)

the pick of destiny

Datum: 2008-09-03 Tid: 19:49:28

Den filmen rockade! Totalt sär, asskön! ^^

Snart börjar idol, det ska man se =) Hoppas på massa goa garv, människor som gör bort sig, människor som kan vara värda att lyssna på. Uttagningarna är det bästa.

Jag och Simon åkte ner till Spice and Rice och käkade tidigare dag. Smidigt när man är ashungrig men inte orkar laga nån mat. Köpte med mat hem också, matlåda imorgon ^^ Min brukare lär ju tro att jag bara äter lyx-mat. Har bara haft kött, kyckling, lax osv med mig. Men det är typ så. Vi äter aldrig korv, makaroner, färdiga köttbullar eller liknane. =)

Var en olycka utanför Knivsta idag. Hoppas det inte är någon man känner. Hemskt vilket som iofs. 3 eller 4 bilar handlade det om. Men läste på unt.se att ingen skadades allvarligt. Pheeew!

Nä, har väl inte mycket med att skriva.

vardagslyx =)

Datum: 2008-09-03 Tid: 13:46:59

Morgonen har varit hur mysig som helst. Vaknade av ett sms från Veronika att hon och Kinky är på väg upp. De hade handlat med bröd, jag stod för kaffet, så hade vi en liten frukost. En sån start på dagen gör hela dagen bra. =)

Har precis tagit en lång dusch. Lyx 1. Gjorde en hårinpackning. Lyx 2. Klev ur duschen, torkade mig, och smorde in hela kroppen med bodybutter (cocosdoft). Lyx 3. Bryggt en hel termos kaffe som står bredvid mig nu. Lyx 4. Ska snart lägga mig i soffan och läsa "Brunst-kalendern" (boken jag fick av svärmor). Lyx 5. Och min älskade pojkvän kommer hem snart.


En vän har även tagit tag i sitt liv, efter lite tjat från min sida. Otroligt skönt! =) Hur dåligt man än mår ibland, så blir det alltid bättre med tiden. Jag har mått piss ett par dagar nu, men now I'm almost back on track. Därför jag unnar mig min lilla vardagslyx idag. Ta hand om dig själv när du inte mår bra, självläkning is the shit! Och kan du inte lösa det själv, sök proffesionell hjälp. Det är inte värt att gå runt och må dåligt. Sedan är det guld med bra vänner! <3

jäkla emma =)

Datum: 2008-09-03 Tid: 02:59:06

Har fortfarande inte slitit mig från warpdrive!

"<@Gnaget2> bästa minnet jag har från knattefotbollen är när vi kontrar efter en hörna och vår kille kommer fri, men vart är målvakten? jo har står bakom målet en bit och pissar vid ett träd"

Kommer ihåg under en handbollsmatch när jag var liten. När det andra laget anföll ställde jag mig på händer mot en stor madrass på sidan av plan, haha!

Har suttit och lyssnat på 90talsmusik, lovely! No mercy, mr. president, Gipsy kings, Kaoma. Kommer ni ihåg Kaoma's "Lambada"??? Ay ay ay!!!



Imorgon bitti kommer Veronika och Kinky hit, så nu ska jag sova. Jomen, tjena, vi vet ju hur det blir med det, right!? Warpdrive: here I come. >_<

btw: sket typ på mig nyss. en schampooflaska ramlade i golvet i badrummet, bara sådär.


warpdrive

Datum: 2008-09-02 Tid: 13:57:15

<@Golvmopp> HÖRRNI
<@Golvmopp> Ni minns Rysslandarbetet jag inte lämnade in på SOn? :D
<@Golvmopp> Läraren sade sig två veckor efter HA KOMMIT IHÅG att jag lämnat in det. Så, då var jag glad
<@Golvmopp> Och nu, idag, frågade jag honom om han hittat (x)) och han säger naturligtvis att han inte gjort det - jag förväntade mig ju inte det heller - OCH VET NIVAD? Sedan säger han att han NOTERAT att han RÄTTAT DET. Och att det var mycket bra, med ett par saker jag missat. Men överlag bästa omdöme. WTF liksom? xD

Varför hände aldrig sånt mig i skolan? När jag skolkade ett par gånger i åttan fick jag ha möten med läraren, mina föräldrar och mig där vi diskuterade mig, varför jag skolkade och att jag var "en för bra tjej" för att skolka bort mitt liv. Hände i gymnasiet också: Vi skulle skriva en novell som skulle innehålla något tråkigt. Jag skrev om ett självmord. Vips! Möten med läraren, mina päron och mig. "Therese, är du deprimerad? Tänker du på självmord? Behöver du prata med någon?". Vafan, vi skulle skriva om något tråkigt, självmord är väl bland det tråkigaste som kan hända? Jaja.

coffeerush

Datum: 2008-09-02 Tid: 13:43:58

Satt uppe till halv fem på warpdrive. Längesedan någonting fängslade mig så totalt. Ett bra tidsfördriv då man slipper tänka.

Jag ska glädja mig åt min nya kaffebryggare hela dan idag och bli hög på koffein :D Sen ska jag ta en överaktiv dusch. Jag läste i min bok igår att ett tecken på depression är att inte duscha. Så därför ska jag duscha skitfort och bli hyper-ren idag. Jag tror det ska funka bra.

Vi får väl se om det blir någon städning alls idag. Kan ta en sak i timmen, det blir nice. "Hej solglasögon, du ska inte ligga på vardagsrumsbordet" (Flyttar dom till skrivbordet och sätter mig vid datorn). En timma senare: "Hej hudkräm, du ska inte vara på skrivbordet" (Flyttar till badrummet och sätter mig vid datorn). Do you get my idea?

från warpdrive

Datum: 2008-09-01 Tid: 23:37:44

<degis> haha!! borås har fått en 9 meter hög pinochio-staty
<Netfeed> vad skall det vara bra för?
<degis> vet inte men den var väldigt ful
<degis> och jag vet inte riktigt vad en 9 meter stor figur som symboliserar lögner ska vara bra för

Vet inte ens om jag tycker den va kul, men den innehöll ordet borås.
+ att borås är fullt av skitsnack och lögner. Det är därför den står här.



filmkväll o så

Datum: 2008-09-01 Tid: 22:58:23

Nu har Emma vart här, och åkt igen. Var skönt att bara glo på film själva, ta det lugnt. Tog några pauser, såg SATC. Gick till närmsta pizzerian och köpte varsin hamburgetallrik. Jag började snacka om hur det var att sminka mig med foundation och sånt, och frågade om hon kunde tänka sig mig prata om det för ett år sedan. Det kunde hon inte. =) Fick hennes present idag också! Ett glas i Lasse Åberg-serien! =) =) =) Sa för ett år sedan att jag skulle börja samla på såna. Nu har det börjat =) Blir mkt samlande nu: Elvis, Marilyn Monroe, saker i samma tema som portmonän jag fick... vad mer? Kommer inte på. Men tacktacktack till Emma =)

SATC var iallafall bra. Men jag grät inte som folk säger att dom gjort. Tyckte bara att en del saker var föör mycket! Jag skulle inte gjort som Carrie iallafall. No fucking way!

Varning! Negativt, negativt, negativt!
Hela jag känner mig less! När jag tänker på jobbet tänker jag bara: Ooooh nooo! Jag tycker trivs med min brukare skitbra, men det är ändå jobbigt att vara där så mkt. Nästan varje dag. Och är man inte där så ringer dom och vill att man ska vara där. Jag orkar inte! Och det är nästan det enda jag tänker på nu när jag är själv hemma. It sucks! Måste skriva av mig också, annars kommer jag sätta mig i duschen och bara böla. Ska det va såhär? Kan inte göra särskilt mycket åt saken heller... Gaaaaaaaaaaah!

Emma tipsade mig om en sida som jag nu fastnat i. warpdrive.se. Där försvann den tanken om att lägga sig tidigt! :P

du behöver inte läsa detta, det är bara mina skittankar och skitsnack, tråkigt skitsnack

Datum: 2008-09-01 Tid: 17:28:11

I många av dom bloggar som jag läser, läser jag om vita månader. Kom och tänka på att jag inte behöver vita månader längre, för nu dricker jag inte alls mycket! Och jag saknar inte det ett dugg. Jag dricker när jag känner för det, som i lördags. Men med bakfyllehuvud och facit i hand kan jag säga att jag hade haft lika kul nykter. Dock behövde jag utekvällen, en rolig tillvaro på en fritid.

Det har varit så skönt att veta att man inte ska iväg på jobb varken idag eller imorgon. Jag har legat och läst min bok jag fick från svärmor, Brunst-kalendern, och bara slappat. Jag hade behövt en sån här dag för längesedan. Nu sitter jag här med benen på skrivbordet och laptopen i knät, något jag aldrig gjort förut. Men det är slappt, och det är skönt.

Snart åker hjärtat iväg till Halmstad. Ska bli rätt skönt ändå, om man ska tänka positivt. Tråkigt också, givetvis, men jag tror jag behöver vara själv. Jag har nog bestämt att jag ska vara själv hela dagen imorgon, sätta på någon bra skiva och städa. Om jag är tillräckligt pigg. De här två dagarna ska jag bara göra saker jag vill göra.

Jag gick nästan in i väggen. Hade jag inte blivit lite småsjuk så hade jag nog gråtit på jobbet idag. Brytit ihop en andra gång, varit tvungen att göra mitt bästa ändå, jobba på... Det hade jag inte orkat. Har haft mer ledigt denna månaden än de två innan, men ändå för lite. Även fast man är ledig så oroar man sig för att dom ska ringa, vilket dom gör, det tär på psyket! Då kan man inte vila upp sig. Så det är bra att jag är sjuk nu, då lämnar dom mig ifred. Nej, det gör dom inte. Chefen ringde idag och frågade om jag kanske var frisk imorgon. Hur ska jag kunna veta det? Men jag vill inte bli frisk tills imorgon, jag vill vara sjuk nu ett tag. Ta hand om mig själv och bara vara, vila. Jag behöver det.

Jag funderar på om jag kanske borde söka mig ett nytt jobb. Detta löser sig ju aldrig. Men jag skulle aldrig kunna sluta där nu, har för mycket samvete för att göra det ännu mera kaos. Inte för mina kollegor, bara lite, men mest för min brukare. Hon behöver stabilitet i tillvaron.

Jävla balkongdörr! Handtaget bara lossnar hela tiden. Vi lyckas inte laga det. Simon försöker nu, Låter som att det inte går något bra. Ska hjälpa honom snart. Fast han har lagat det nu, märkte jag. Och snart kommer Emma, vi ska ha lite filmkväll bara hon och jag. Det är något jag vill göra. Slappt och bra. Kanske lite popcorn.

Hej då!

utgång osv

Datum: 2008-09-01 Tid: 15:44:58

Först och främst tänkte jag berätta vad jag köpte för smink, till den billiga penningen 730 kronor (bara för att liksom).
- Nivea Trio-skugga
- Nivea eyeliner
- Nivea mascara
- Nivea rouge
- Nivea foundation
- Lumene mineralpuder
- Rougeborste
- Foundationsvampar

Det var inte illa va!?

Tyckte att det var ganska svårt med foundation och puder, men folk jag träffade under dagen tyckte det såg bra ut.

Middagen hos Simon's pappa var hur trevlig som helst. Hans sambo sa: Du har bantat! till mig, har ju inte träffat henne sen i december =)

På kvällen åkte jag med mammi, Helen och Malin till Rångedala. Var någon countryfest där. Var en dude som kom fram till mig, följande konversation utspelades:
- Hej, vad heter durå?
- Therese, och du?
- Kleejs heter jag.
- Öh, va?
- Eller ja, Klas om du så vill. Så... får man känna lite eller?
- Hmm, känna på vadå?
- På dig!
- Öhm, nej, skulle inte tro det.
Mammi kom och räddade mig.
- Jaha, och vem är du då?
- Kleejs!
- Ööööh, va?
- Han heter Klas.
- Oookej, men vi ska dra nu, Tess.
- Inte en sekund för sent!

Haha! Strange snubbe! Åkte vidare till Brasseriet, där var det hur kul som helst. Stod mest ute och snackade med en kille, Walid, som var hur trevlig som helst =) Mammi träffade sin gamla bekant Toni. När de stängde gick vi till Snack och käkade, sen åkte vi fyra till Toni på efterfest. Fick en jävla massa komplimanger av Walid, och han började snacka om hur kär han blivit i mig, bara pang poff. Ego-boost, men jag har det bra med min Simon, så han kammade noll. Kompisar blir vi iallafall, han var för rolig för att inte ge en chans. Fick även en massa komplimanger av mammi och Toni, kände mig fin med mitt nya smink, jeans och högklackade.

Idag är jag hemma och är sjuk. Jag vet att man inte ska, men jag har varit ute lite iallafall. Var till Peugeot och bytte en framlampa på bilen, sen till Netonnet och bytte min kaffebryggare, den strulade >_< Men tog en annan modell, lika fin! Den har aroma control. så nu behöver man inte måtta. Den är jäkligt ball, dock ingen timer. Men det gör ingenting, tror inte jag skulle använt timern ändå så. Sen käkade vi lunch på Chez l'ami. Väldans gott var det!

Nu ska jag ta mig en kopp kaffe och umgås med Simon, han åker idag. =( Men kommer förhoppningsvis hem på onsdag.

Där har ni lite uppdateringar sen i förrgår. Tror inte jag hållt mig från bloggning så länge på ett bra tag :P