2007/07/30

Datum: 2007-07-30 Tid: 21:14:27

Idag har jag piercat läppen. Lovely. Men det gjorde ont! Fick den som födelsedagspresent av Bemma-mannen! Tacktack vännen! ^^ Hon har också piercat läppen idag. Hon på vänstersidan, och jag på höger! ^^ Sen har de blivit fika på Snack 2 ggr idag. Först gick jag och Bemma dit för att träffa Fidde o Gössa, sen andra gången var det jag, Bemma, Malin, Fidde, Sarah, Hultman och Nicole! ^^

Igår hade jag och Bemma tv-kväll hemma hos mig. O innan det så fikade vi på Snack. Fasen, man gör ju typ inget annat! Hur fan har man råd? Tycker att jag har pengar jämt, men jag vet inte vart jag får dom ifrån.

Imorgon blir det till att städa och tvätta, och på onsdag blir det till att handla hem mat. Pappi och dom kommer ju på torsdag. Måste ju verka lite vuxen o ha mat hemma! :P Bemma ska hjälpa mig och utse "vuxenmat", dvs inga nudlejävlar här inte! :P

Hm, mina inlägg börjar kortas ner nu. Har inte lika mkt o skriva! Märkligt!

2007/07/28

Datum: 2007-07-28 Tid: 20:02:08

Japp. Det som skulle vara min alldeles egna slappardag gick åt helvete! Jag pallade inte trycket. Så jag messade Vischy, så åkte vi ner till Snack och tog en fika. Har kollat på "The girl next door" också, o nu sitter jag här vid hans dator. =)

Jag är så B. Jag kan verkligen inte vara ensam! I suck!

Well, annars kan jag ju inte påstå att det händer så mkt. Hoppas spelningen går bra för Fidde och hans band iallafall... Hoppas Bemma har roligt på Liseberg. Och hoppas att Malin har det nice med sin far.

I wanna get wasted today! (Calm down! Its just water!)

Jag bjuder på osten, för du är stam!

Datum: 2007-07-27 Tid: 16:26:46

Så sa en av ägarna till Snack när jag köpte en cheeseburgare med pommes. ^^ Tyckte det lät roligt.

Igår hade jag och Bemma världens slödag! Vi gick inte utanför dörren förrän klockan sex något på kvällen.Gick hem te mig, så passade jag på att ta en dusch, sen glodde vi lite på tv. Sen åkte vi ner och käkade på Snack. Bästa cheeseburgarna i stan enligt mitt tycke! Namnam! Det hände faktiskt inte så mkt alls igår. Var med några på stan och kollade på Rydell o Quick. Ett rätt gött band! ^^ Åkte hem sen och fick sällskap av Sebbe, en snubbe jag snackat med på nätet lite. Kollade på film, Shutter tror jag den hette. Japansk eller nåt. Japansk film är bra! Har aldrig tyckt om det innan, men ska börja kolla mer på det.

Idag har jag vart hur duktig som helst. Först åkte jag på mötet hos soc på Göta. Lite krångel o hitta dit, men det löste sig efter jag frågat en massa goa gubbar om vägen! ^^ Döm aldrig en alkis! Dom är schysstare än de flesta kostymnissar! K-nissarna är mer pryda och otrevliga i mitt tycke. Den där jäkla soc-tjejen trodde inte på att jag vart nykter i snart tre veckor. Hon såg väldigt skeptisk ut. Bajs på henne! (Blev ju kallad till ett möte för att prata om min vistelse i fyllecellen.) Överdrev som fan också. Sa att jag drack öl till frukost, lunch och middag. Och mellanmål. När det var som värst med mitt drickande. Aja! Efter det åkte jag ner till stan för att ta ett kontoutdrag på banken för att lämna till soc. Träffade Gössa. ^^ Nice! Gössa bjöd på *damdamdam* cheeseburgare på Snack! Tacktack! ^^ Sen gick jag till arbetsförmedlingen för att få ett papper ifyllt. Sen åkte jag till soc o lämnade skiten. Jag hatar soc! Jävla pappersknarkare!

Ikväll blir det till att träffa Fidde. Vi ska tydligen baka bullar. Vet inte om jag kan det längre. Var skitlängesen jag bakade! Menmen. Vi får helt enkelt se hur det går! :P

Önskar att livet var som ett dockhus. Då kunde man välja själv vad som ska få vara med i sitt liv. Vilken kontakt man har med vem, vad som ska hända, vad som inte ska hända. Fast den som leker med mitt dockhus just nu är rätt duktig ändå. Har inga större klagomål, bara några små. Menmen.

Over and over!

Minne?

Datum: 2007-07-25 Tid: 19:07:08

Ja, jäklar. Det har hänt så mkt på dessa dagar så jag vet knappt själv. Jag har assvårt för att komma ihåg vad som hände vilken dag. Men ska göra ett försök iallafall.

Onsdag: Picknick i stadsparken med Bemma, Malin och Fidde. Nice nice!  Jag o Fidde gjorde  grädde genom att kasta en fantaflaska med mjölk mellan oss. Det var kul, tro det eller ej! Picknicken i sig var helt trevlig. Sen gick jag o FIdde upp till honom, o så kom Emil. Drack kaffe o tjöta.

Torsdag: Vaknade übertidigt för att ta hand om Carolas son, som jag skulle passa tills på lördagen. Mötte Fidde på Södra, sen kom Malin. Lekte i stadsparkslekparken, sen kollade vi på film. Shrek 1 & 2, Ice age 1 & 2 o nån mer.

Fredag: Fortfarande barnvakt. Hände inge särskilt på dagen. Bemma kom på kvällen, så kollade vi lite på film. Först Eurotrip, sen Saw I, men den somnade jag till :P

Lördag: Barnvakt. Fick hem hennes två töser också. Tvingade alla att städa, vilket gick sådär. Mellanbarnet vägrade, så jag tog till mina skills som jag fått från nannyakuten. Hon fick sitta själv på en stol tills hon ville gå o städa! Power to me! Och ÄNTLIGEN kom dom hem, så jag och Bemma drog ner till stan. Där såg vi en vingelmaskin och två femton (hm, tretton tror jag) åringar som tiggde cig.

Söndag: Ile fyllde år. Så jag o min vän Kim åkte ut till stugan och överraskade både mamma o Ile. Hade med oss två tårtor också! ^^ Lyckat! Sen fikade jag med Emma. På Snack. Sen drog vi runt på stan lite, och jag skulle kissa på Lilla krogen. Stoppade i 4 kr i spelmaskinen och plockade ut 116 ^^ Yeah! Sen kom Sarah och Hultman och hämtade oss. Emma gick hem, och vi andra hem till mig. Sen kom Sajja. Och sen BigHead med två kompisar. Hade erotikberättande! :P

Måndag: Städdag! Bemma höll mig sällskap. Och så gjorde jag pannkakor. Dom var goda! ^^

Tisdag: Jag, Kim och Ronja hämtade Moa på Landvetter. Sen bar det av till Liseberg. Fast egentligen behövdes inte det med tanke på hur Kim körde. :P Askul! Men iallafall. Provade "Uppswinget", den var inte så läskig som jag trodde. Sen åkte vi "Höjdskräcken". Den enda som skrek av mig, Kim och Moa var Kim. Chicken! Sen åkte vi "Kanonen", gick i spökhotellet. Och massa mer! Kul var det iallafall. ^^ Tacktack till Kim som bjöd på allting!
 Mupp! Slösa pengar sådär. Träffade Fidde och vi gjorde inte så mkt. Brände mig på skållhett vatten. Pekfingret. Aj som fan!

Onsdag:  Jag, Fidde, Bemma, Veronika och Shiva har fikat på Snack. Sen kom Koffa. Jag och Bemma skulle göra en sak, men personen var på semester, så det får bli på måndag. >_< Vill idag! Soc-möte idag med. Hon var grinig, så jag var grinig tillbaka. Åkte ner till stan sen igen och träffade Bemma, Veronika och Shiva, och nu är jag uppe hos Bemma. Fidde och Koffa kom nyss. Fidde ska färga håret rött. Han har kort hår nu. Det har jag aldrig sett honom med. Wierd, minst sagt!

Wiie! Jag är bra (med Bemmas hjälp!). Kom på vilken dag som hör till vilka händelser! ^^

Ne, skriver något roligare nån annan dag. Det enda jag kan säga nu är att jag älskar mitt liv, och det är tack vare mina vänner och familj! <3

Helt überlovely!

Datum: 2007-07-18 Tid: 00:34:17

Jag trivs så bra med mitt liv nu! Igår var jag, Malin, Frida och Fidde på Snack. Sen gick jag, Malin och Fidde till Zoo-hörnan för att jag skulle hålla i en såndär skitstor spindel. Som tur var hade dom sålt den sista dagen innan. ^^ Gick ner mot stan igen, träffade Björn. Åkte upp till Fidde och planterade oss i trädgården under körsbärsträdet med kaffe o kaka. Magnus, Fiddes bror, gjorde oss sällskap med! Satt o tjötade, och det var så jäklarns behagligt. Var tvungen att påpeka det flera gånger också.

Björn: "Undrar om Hitler var rik?"
Magnus: "Ja, men om han var det, vart tog dom pengarna vägen sen då?"
Fidde: "Till välgörenhet kanske!?"
Tiss: "Ja, till "Ljud & Bild-skolan!" (Jud & bild-skolan)
(Malin: Hihihihihihi!) <--- Jävlas lite!
Det var bland annat något som kom upp. Riktigt kul. Magnus, som skulle på a-intervju till Ljud & Bild-skolan idag tyckte att det skulle vart jäkligt förvånande om eleverna gick runt med... hm... såna svarta saker på huvudet! Fattade inte riktigt. Ibland förstår man inte vad han menar, men man nickar och låtsas förstå! Nja, det är la inte så farligt riktigt, men han använder konstiga ord när han pratar. Björn har nog lyckats få ner Jeanette till Borås snart med. Tredje veckan i augusti. Hoppas! Sen lekte vi en lek. Man ger ett mynt till någon man vill utmana, och när personen klarat utmaningen så är det dennes tur att utmana någon. Jag fick att jag skulle hålla i en spindel. Jag har ju sån fobi för dom. (Utmaningen kom nog från att spindlarna var slut på Zoo-hörnan) Men nu var det vilken spindel som helst. Klarade den för övrigt idag, men det skriver jag om längre ner.

Efter fikan i Fiddes trädgård åkte vi upp till Björn och gjorde pannkakor. Massa skratt och tjöt där med, men det orkar jag inte riktigt skriva om eftersom mina blogginlägg har en tendens till att bli riktigt långa hela tiden! >_< Förstår inte! Men missade sista bussen hem. Jag och Fidde tänkte inte på att de bussar efter tio över tolv bara går på fredagar. Men det löste sig. Träffade en bekant och fick skjuts hem på hans moppe! :P Hellre det än att gå!

Idag då. Riktigt jävla trevlig dag detta med! Jag o Bemma fikade på Snack. Så ovanligt va!? Blev mkt prat om allt möjligt. Sen drog vi upp till Gössa. Fidde skulle pierca sig i läppen, men det blev inte så. Satt drack kaffe o skickade över massa bra låtar till min mobil från Gössas. Kollade med ett halvt öga på "Dumbo" medans också. Var längesen jag var hos Gössa. Kändes som att det är alltför sällan! Dizzy kom förbi en sväng med. Längesen man träffade honom. Han är schysst, fast jag känner honom knappt. O så var det nån till som jag inte vet vad han heter.

Jag, Bemma o Fidde drog ner till stan. Bemma bjöd mig på en pommes-tallrik! Tack tack! ^^ Sen gick vi mest runt o stan och pratade om allt och inget. Vad har löven för färg? Hur kan du veta att dom är gröna? Varför är dom gröna? Hur kan du veta att jag existerar när du inte ser mig? Tänk dig att få "Hur vet du...?" -frågor om allt! :P När vi var i stadsparken hittade dom en spindel till mig. En sån där pappa Långben. Det var en djävulsk tur att dom hittade den, för när vi gick över bron från stadsparken till busstorget upptäckte jag en bamse-mega-skit-stor-äcklig spindel! Kroppen var typ som en ärta, och sen äckliga ben på det. Fy fanken! Tur att jag inte behövde hålla den! Mohaha!

Imorgon blir det picknick i stadsparken! ^^

Läderpung

Datum: 2007-07-16 Tid: 00:19:52

Denna helgen har vart hur go som helst! 


Fredag:
Filmkväll med Fidde. Började med Bernard och Bianca, sen skulle vi kolla på Scream, men vi åkte till Sjöbo istället. Blev tvungen att städa lite (klockan elva på kvällen) för att hyra ut min lägenhet för 400 kr/ natten till ett par norrmän. Men sen blivade det inte så. Så jag och Fidde fortsatte kolla på film. 

Lördag:  
Gick hem till mammi, tvingade i Fidde några piroger som mammi hade gjort. Dom är asgoa! Sen mötte vi Bemma vid bussen och åkte ner till stan o fikade. Snack, som vanligt! ^^ Bestämde att vi skulle ha filmkväll hemma hos Fidde senare på kvällen. Denna kvällen blev det Scream, nån Japansk skräckfilm: "One missed call 3" tror jag den hette, Lady och Lufsen och sen började vi kolla på Snövit. Men jag och Bemma somnade och Fidde placerade sig vid datorn. Under kvällen fick jag nån jävla truddilutt i huvet, och vi kunde fasen inte komma på vart den kommer ifrån. Ringde till Kinky, hon visste inte. Då ringde jag Carola, och hon visste inte heller. Men hennes karl visste. Det var Alfons Åberg.

Söndag:
 Vaknar och vet fanken inte vart jag är. Ser Bemma på andra sidan soffan och kommer på att vi är hos Fidde. Kollar klart på Snövit och får sällskap av Fiddes systerbarn. Sen blev det Lilo och Stich. Fiddes kompis Emil kom, han hade köpt med sig glass åt oss. Sen drog vi ner till *trumvirvel* Snack. (Jag, Bemma, Fidde, Emil och Fiddes bror Magnus).

Det är typ det som har hänt i helgen. Riktigt nice att umgås med två människor som är så goa som Bemma och Fidde är! ^^

Vidarebefordra eller dö! ;)

image20

Tiss the Ghost!

Koffein

Datum: 2007-07-13 Tid: 03:06:11

Nu har jag blitt kaffe-beroende också! Jäklarns! Drack så mkt kaffe idag så det kändes som jag blev hög på skiten. Fika på Snack idag igen, med Malin. ^^ Sen träffade vi Fidde o Soddan. Sen blev det Snack igen med Malin, Fidde och Niklas! =) Var någon annan som jobbade idag, så jag fick betala för mitt kaffe! Hallå eller? =P

Jag har börjat prata med Jonas igen! ^^ Han från Sthlm, som jag skulle ha bebis med. Han är så go den killen! Längtar tills vi träffas igen! =)

Kram på er kära vänner! Loggade mest in för att slänga in en bild på Miss Monroe! <3

image19



Regn

Datum: 2007-07-11 Tid: 17:59:39

Jahaja, då har det regnat ännu en dag. Men idag gör det inte så mkt med tanke på att jag har kommit på en massa saker man kan göra! Ta vara på mina tips:
1. Hoppa i vattenpölarna precis när människor går förbi så dom blir nedstänkta. (Du får ju självklart räkna med att bli lite blöt om fötterna)
2. Gå runt pisseblöt och fråga chans på varje kille man ser. Bara för att se vilken reaktion man får. Sen är det ju bara ett + om man går hemifrån som singel och kommer tillbaka med en hel skock sköna pojkvänner! (Om man nu får några "ja"-svar)
3. Prova herrkläder. Bara för att!
4. Fråga folk på stan vad man kan hitta på. Då får man även reda på hur stor fantasi människor har.
5. Utlysa en tävling: "Skaffa en grabb till Tiss!"
6. Bada i fontänen på stora torget. (Då behöver man ju inte tänka på att man blir blöt när det regnar!)
7. Köpa glass och sätta sig på en bänk i regnet och se allmänt dum i huvet ut.

En del av sakerna passar ju bra även om det inte regnar.

Har haft en skön dag med Malin idag. Mötte upp henne för en fika på Snack. Jäklarns vad trevliga dom är där! Fick även lite rabatt. ^^ Som det verkar finns det en stammis där, och han är väldigt fin! Aldrig fel att ha lite ögongodis när man fikar! ^^

Efter fikan gick vi ner mot stan, men det fanns ingenting vi ville göra. Det var då jag kom på de sju sakerna man faktiskt kan göra, om man nu vill. Malin tyckte iallafall att dom var bra... =) Träffade även Fidde en sväng. Stod o tjötade lite. Till slut tröttnade jag och Malin att bara stå där, så vi gick tillbaka till Snack. Skulle köpa en kaffe, men den blev jag bjuden på! Tacktack! =)

När vi satt o snackade ringer Fidde. Han tyckte att vi kunde komma upp till honom och kolla på senaste Harry Potter på dvd. Men jag har svurit på att aldrig se en hel Potter-film, och än så länge har jag hållt det! ^^ Delgav Fidde mina förslag på aktiviteter, och han tyckte att jag hade ju inte slutfört den där med att fråga chans på alla killar, eftersom jag inte frågat chans på honom. Så jag frågade, och fick ett ja! Så nu är jag och Fidde tillsammans! Hm... hehe! Jaja! =)

Tack för en supergo dag Malin! Hoppas morgondagen blir lika bra som denna!

Tjarå!

Suveränt!

Datum: 2007-07-10 Tid: 14:53:23

Jag vet faktiskt inte vad jag skulle göra utan Bemma-mannen! Hon är en av dom få som jag verkligen litar på till 110%. Jag trivs alltid när jag är i hennes sällskap! <3


Och nu sitter jag här, utan ett skit att göra. Har inte gjort något vettigt idag alls. Men såna dagar ska ju också finnas! Tänkte ringa en kompis snart och tjöta lite dynga. Alltid trevligt att prata i telefon. Jag skulle faktiskt bli galen om telefoner blev olagliga! Varje månad försöker jag hålla telefonräkningen nere, men det går inte riktigt. Jag är inte så bra på sånt! Helt kass på det faktiskt!

Kanske skulle man ta sig en kopp kaffe? Men nej, det finns ingen mjölk. Jag är en sån C-kaffedrickare. (Både mjölk o socker.) Är man en B-kaffedrickare dricker man med antingen mjölk eller socker. Är man en A, då dricker man det svart. Så är det enligt mig! Men jag tänker vara C i hela mitt liv. Vad är du?

Solen skiner. Den har inte skinit såhär på typ två veckor. Det  har bara vart regn regn regn. Sånt är trist! Det är ju inge kul o bada när det regnar. Eller iofs, man blir ju blöt vilket som, men det är svårare att torka o få på sig kläderna när det regnar. Bara så ni vet!

Bror kom ner helt överraskande igår också. Mammi visste att han skulle komma, men inte jag. När mammas telefon ringde sa hon att hon skickar ner mig och öppna porten. Frågade vem det var som kom, o hon svarade Betty. Men när jag kom ner såg jag att det var Bror! <3

Enjoy your day!

Jaha.

Datum: 2007-07-09 Tid: 21:30:24

Ärligt talat! Varför ska det vara så jävla svårt att leva?

Sicken gårdag!

Datum: 2007-07-07 Tid: 22:54:56

Ja, man säger ju att nån gång är den första för allt. Igår, efter att Tess var lite smått korkad, så hamnade hon i fyllecell. Jag kom inte in på Brasseriet för gränsen var 23, så hoppade jag in från uteserveringen. Dumt dumt! Vakten kom och sa: Du ska nog gå ut härifrån nu! Jag försökte spela dum: Va? Men vadå? Men det hjälpte inte. Han ledde ut mig och där väntade en snutbuss. Så inatt låg jag på en såndär gul, fin madrass med en filt och deras jättesköna brallor! Önskar jag kunde fått dom som en souvenir. Fast jag slocknade som ett ljus och fick gå 05.50. Som tur var så var det en bekant till mammas karl som också suttit i fyllehäcken, för exakt samma sak som jag! Han plankade också in på Brassan. Så han betalade taxi till Sjöbo där han också bor! Så slutet gott, allting gott! ^^


Goer dag!

Datum: 2007-07-04 Tid: 23:49:52

Min dag:
-Skön dusch.
-Arbetsförmedlingen som hade lunchstängt.
-Fika med Sajja. (Provade det "nya fiket" Snack. Det får en fyra av fem. Riktigt go gubbe som jobbade där, köttbullemackan med rödbetssallad var god och kaffet okej, fastän lite bränt. Ska nog bli stammis där tror jag.)
-Arbetsförmedlingen igen. (Mitt bästa besök nånsin. Utan väntetider och überbra hjälp, helt lovely handläggare)
-Södra torget med Sajja och Pernilla <--- första gången jag träffade henne.
-Pernilla bjuder på en solning i solarium. (Tacktack! Fast jag njöt inte så mkt, för det var nytt och obehagligt. Men det kan man nog vänja av sig med! ^^ )
-Hem te Sajja, dricka kaffe.
-Hem till mamma och börja söka jobb!

Ang. mina 100 ord igår:
Det finns ju en diskus där man kan diskutera de 100 ord som publiceras, och jag har då aldrig sett på maken! En liten besserwisser som får fram de mest osammanhängande argumenten som inte alls har något med ämnet jag skrev om o göra! Dock är det rätt roligt, jag måste ju svara på varenda grej han skriver! Ni vet ju hur jag är. Envis som synden och ger mig inte i första taget. En nackdel ibland faktiskt. Men jag vet att jag knäcker honom totalt! ^^
Ni kan ju se i förra inlägget vad jag skrev. Dock är jag inte nöjd med det för fem öre!

Söka jobb:
Det finns nog inte tristare än att sitta och skicka i princip samma sak 145 gånger. O sen på över hälften får man inte ens svar. Idag har jag fokuserat på de olika bemanningsföretagen, får se om det ger något. Imorgon ska jag fortsätta. Och så ska jag ringa runt och så. Jaadu. Det löser sig!
Huvudsaken är att folk inte pratar jobb med mig. Jag är sååå trött på sånt! Menmen. Vi svenskar är ju kända i världen pga värdera människor genom status. Den vanligaste frågan vi ställer nya människor vi träffar: Vad jobbar du med då? *pffft*

Vad tycker du om nya utseendet på min blogg förresten?

Och när ska vi leka igen? (frågan är riktad till alla kompisar)

Tjarå! 

image17

100 ord.

Datum: 2007-07-03 Tid: 01:23:26

Mina 100 ord blev publicerade idag på lunarstorm. Jag är en jävla lunarnörd.  Men detta skrev jag iallafall:
image16

Så är det. Jag skrev det. Så tycker jag. Fast jag var full när jag skrev det!

Så tyckte jag när jag var full! Fast skulle tycka det nyktert med!

Har tagit en insomningstablett nu. För er som inte vet har jag inte kunnat sova på 2 veckor typ. Så nu är jag trött! Tabletten gör en lite groggy, typ full, så jag måste gå o lägga mig!
Annars kanske jag somnar här sittandes. Eller pangar ner i marken på väg mot sängen!
Hujja!

I vilket fall som helst! Love u guys!
(Hee, exakt som alkohol. Tabletten har gjort mig groggy, måste koncentrera mig med på
vad jag skriver, skriver en herrans massa fel som man får rätta till.
O så blir man kärleksfull!)

That's all!