Långledigt! ^^

Datum: 2008-04-30 Tid: 15:14:07

Fasen vad skönt att vara långledig! Sova, sova, sova.

Var på Moas uppträdande igår, hon sjöng bra! Filmade med min nyinköpta digitalkamera ^^
 
Den funkar bra, och jag är nöjd. Om jag är tillräckligt teknisk laddar jag upp filmen när Moa och hennes kompis sjunger solo. Om ljudet är bra, dvs.

Nu väntar jag på att Frida ska bli klar med sin körskola. Sitter på Snack och snodde åt mig en kaffe. Därefter bär det upp till Engström, sen är det kortegen. Hoppas det blir en kul kväll! ^^

Drycktips för varma dagar!

Datum: 2008-04-29 Tid: 16:21:47

Skönaste drycken när det är varmt ute: Loka likes asia: Grönt te - vit persika. Kittlar smaklökarna underbart!

image83


Sökes:

Datum: 2008-04-29 Tid: 16:04:28

Personlig shoppare! Är ute efter en mer feminin klädstil, mest toppar och sånt. Jag kan själv inte ett skit om kläder, så är du intresserad: Hör av dig! Du tjänar 20 spänn/ plagg jag köper, visst är jag generös! Nej, men skämt åsido, vad fan är det för paltor jag bär?

Förövrigt är det varmt, varmt, varmt! Men jag måste klaga med tanke på att jag inte tål värme. Men det är rätt gött också.

Skitsnack, skitsnack som vanligt! ^^



Kort sammanfattning

Datum: 2008-04-28 Tid: 21:47:16

Med tanke på hur trött jag är kommer endast en kort sammanfattning av helgen,
Fredag: Hmppf! Inte ens värd att nämna egentligen. Hade askul med en massa folk i Annelundsparken, men ingen ängels vingar är helt och totalt fläckfria! Jag är som jag är ibland.
Lördag: Vaknade tidigt, bakfull och jävlig, åkte ner och fixade naglarna. Senare spenderades massa $ på alkohol, som fyllde bilen tillsammans med mat och gött sällskap (Jag, hjärtat, Engström och Patte). Åkte ut till mamma och festade till det. Hopp från altan->buske, bastu, skratt osv får beskriva denna underbara kväll på slottet! Att jag skämtbråkade med Jani (som var där med Ollie och Irma när vi kom) och slog honom med glasflaska på benen låter värre än det var.
Söndag: En känsla av att inte vilja åka hem. Jag och Engström stannade. Mammi lekte piercare i Engström's öra, dricka öl på taket och basta.

Finns mycket mer att säga om varje dag, mensom sagt: Trött.
.

"I am the boss!"

Datum: 2008-04-26 Tid: 12:01:35

Ibland vill jag bara säga "I am the boss! Lyssna på mig o krångla inte, så går det snabbt och lätt utan problem!" Jag vet oftast vad jag vill, och vill att folk ska göra som jag säger utan att komma med invändningar. Jag är så trött på när saker tar lång tid, när det kan gå så fort!

Var uppe klockan 08.00 idag, bakis o jävlig. Åkte och gjorde naglarna och åt för mig själv på Donken. Snart ska vi köpa alkohol och mat, sen åka till mamma och grilla!

Heipa!



Väntar

Datum: 2008-04-25 Tid: 15:15:43

Sitter på Snack och väntar på en del folk så vi kan gå till systemet. Reza bjöd på mat, den snälla människan! Så nu slipper jag dricka på tom mage vilket är skönt. Haha, hej fjortis!

Ruben åker hem idag :( Fikade en sväng med honom innan, så har iallafall sagt hej då. Men jag är så dålig på sånt, blev nog inget bra avsked. Ska försöka åka till honom i sommar och hälsa på. Vill inte förlora kontakten med den duden. Önskar att min pappa var mer som honom. Han visar en enorm kärlek för sin dotter, för han pratar ofta om henne. Hade vart kul och träffa henne!

Nä, nu får ni ha det så bra, pallar inte skriva mera.

Puss o kram, kravbanan!

Underbara, sömnlösa morgon!

Datum: 2008-04-24 Tid: 08:44:08

Som varannan torsdag sitter man i skolan fast man har sovmorgon. Är inte det rätt dumt? Jag klagar på att jag aldrig får sova ut, men när jag väl får det gör jag inte det. Det är bara för att jag älskar morgonstunderna i skolan. Sitta och snacka skit med morgongänget ute i solen, dricka kaffe och röka ett par cig, medan man lyssnar på musik. Underbara morgon!

Idag firar jag och hjärtat ett halvår. Vad tiden går fort! Vi bytte presenter igår, ni vet; mitt tålamod. Finns inte! Jag fick en dvd-box med Marilyn Monroe. Vi tänker rätt lika, för jag gav Simon de tre sista säsongerna av Seinfeld på dvd. Han hade de första sju redan. Vet inte riktigt vad vi ska hitta på idag, men nånting blir det alltid.

Ha en bra dag!


Morron

Datum: 2008-04-23 Tid: 06:27:11

Ruben skötte sitt föredrag bra igår! Alla tyckte det var intressant att lyssna på. Han är en karl man blir engagerad och inspirerad av.

Emma kom till skolan igår med, hon hittade! ^^ Nice!

Lillasyster blev glad för cykeln. Jag var väldigt noga med att hon skulle gilla den vi köpte.
- Tycker du den känns bra?
- Ja.
- Hur kändes sadeln? Var den hård?
- Vet inte.
- Prova igen då!

Sen upplyste försäljaren mig om vad man kunde köpa för tillbehör.
- Stöd?
- Vart fan sätter man på det då?
- Godkänt cykellås?
- Vilket innebär?
- Stänkskärmar?
- Moa, cyklar du mycket i lera och skit? Okej, vi tar väl dom med då!
- Belysning?
- Ja, jag vill ju inte att syrran ska bli påkörd tack vare ingen belysning. Nu börjar jag inte tycka om det här!

Försäljaren stod med ett leende hela tiden, antagligen för alla mina frågor och konstiga svar. Kul var det iallafall. Efter gick jag, syrran, Emma och Simon och käkade på Young Thai i Knalleland på min bekostnad. Jääävlar vad gott det var! Måste dit igen!

Godmorgon allihopa!




Cykelköp och fascinerande människor!

Datum: 2008-04-21 Tid: 20:46:48

Hittade Ruben imorses på sitt rum. Han hade nog precis vaknat. (Vet du inte vem Ruben är så läs något föregående inlägg). Iallafall är det bestämt att han ska föreläsa om hans liv och sin synskada imorgon i våran klass. Kommer bli grymt intressant!

Träffade på Ruben i matsalen också, han fick för sig att skolka från hans datorlektion för att följa med på min skrivarverkstad. Jag säger inte nej, med tanke på vilken fascinerande människa han är. Fast han fick lite småskäll när han kom tillbaka, och jag åkte väl på en ögonkänga eller två jag med. Men ärligt, han är la förfasen inte två år gammal heller!? Roligt hade vi iallafall!

Efter skolan åkte jag och hjärtat ut till mammi och dom. Var trevligt att umgås med dom igen. Moa fick en väldigt försenad födelsedagspresent. 300 kr + 70 som blir över på den hundringen jag köpte majblomma för. Dom säljer för klassen. Hon klagade på sin cykel också, att den är trög, och det förstår jag med tanke på backen hon måste upp för när hon ska hem. Just nu har hon en 3-växlad, så jag ska köpa en ny cykel till henne imorgon, eller snarast. Planerat imorgon iallafall. En fin cykel med många växlar för ca 1300 kr, på Sportex. När jag för en gångs skull har råd att skämma bort henne ska jag bannemej göra det också.

Denna cykeln är det tänkt:

image76(www.sportex.se)

Emma kommer och hälsar på i min skola imorgon med. Ska bli kul och se om hon hittar. Men hon kommer när jag har lunch så jag kan möta henne. Treeevligt! ^^

Återkommer nog lite senare med ytterligare "skit" (som inte är skit, men skit är ett bra ord!).


Sanningens Ögonblick

Datum: 2008-04-20 Tid: 22:02:20

Tänkte ge det nya programmet på femman, "Sanningens ögonblick", en chans. Men det är för segt för min smak. Bara jobbiga frågor och för lång väntetid huruvida personen talar sanning eller ej. Bojkott!

Imorgon är det skola. Ska försöka leta reda på Ruben som jag ledsagade på "Öppet Hus" och snacka mer om han ska komma till min klass och föreläsa. Vi har inte läst så mycket om synskador, så jag tycker det skulle vara intressant. Synd bara att Ruben och de andra som deltar i kursen anpassad för synskadade åker om en vecka. 

Nu blir det sängen!

Tjohopp!




www.tjuvlyssnat.se

Datum: 2008-04-20 Tid: 19:35:39

Som så många gånger förr måste jag tipsa om den bästa sidan i Sverige: tjuvlyssnat!
Lägger in en som jag garvade högt åt:

Storknallen, Borås
En kvinna ~45 kommer gående ut från en affär och går förbi en kille ~20 som säljer telefoner.
Killen (ropar till kvinnan): Akta!
Kvinnan hoppar till och tittar sig omkring.
Killen: Nu höll du på att snubbla på våra låga priser!

Skönt uppmärksamhetsknep! Undrar om kvinnan köpte whatever han nu sålde för slags telefoner.

Och barn är för härliga:
Flygplan till Turkiet
Det är dimmigt. Helt plötsligt hamnar planet i en luftgrop,
som varar i några svindlande sekunder. När allt är normalt
igen sitter alla passagerare och är smått chockade.
En pojke ~6 hoppar snabbt ur sitt säte och springer fram
till cockpit-dörren.
Pojken (mycket argt): HUR FAN KÖR DU EGENTLIGEN?!
Ett fniss sprider sig i planet.


Oh, happy sunday!

Datum: 2008-04-20 Tid: 19:11:34

Har varit på Snack med Emma idag. Vi satt ute och väntade på att solen skulle skina på oss istället för andra sidan gatan. Tog väl sisådär 2 timmar, men till slut kom den. Var nice! Kändes som the good old days, vi började snacka om vår hiphopkarriär as the "Fruitbuddies". Vi ligger på is just nu, men våran nästa hit kommer bli "Mer raping för Kungen". Och inte raping på engelska, utan svenska; rapa.

Efter det gick vi vidare till Pressbyrån och köpte varsin glass och satte oss i stadsparken. Hann väl sitta 20 minuter innan Veronika ringde och sa att vi skulle komma till lekparken. Gungade Shiva lite och hon skrattade hela tiden att det kittlades i magen. Emma gungade Alva, Veronikas lillasyster. Roligt!

Emma idag: "What the fuck! Inga naglar!?" Jag har ju tagit bort dom, för att göra nya när jag har tid.

Emma sa: Säg någonting som jag inte vet!
Jag (med allvarlig röst): Du vet inte att jag är gravid!
Ni skulle sett hennes min! Jäklar vad förvånad hon såg ut. Men jag är inte gravid, så ni vet.

Tjing!




Härlig dag

Datum: 2008-04-20 Tid: 12:02:07

Igår var det ju "Öppet hus" i skolan. Det var helt okej. Jag flummade mest runt med en dude vid namn Ruben som har en synskada. Han var hur rolig som helst. Jag ledsagade honom hela dagen och han trodde att jag hade gjort det förut, vilket jag inte har. Fast i början glömde jag bort att han inte kunde se, så jag glömde bort att säga att det stod en stol rakt framför honom, som han gick rätt in i. Men ingen skada skedd. Var syntolk åt honom när dramagruppen upträdde också. Han tyckte jag var duktig.

Umgicks mycket med Frida och Shiva med. Shiva sa att jag var hennes bästa vän! ^^

När jag kom till stan gick jag till stadsparken där Veronika och en del andra satt. Trevligt att tjöta lite skit. Sen kom Frida, så hon och jag åkte hem hit. Vi bestämde oss för att ha en tjejkväll ute, så vi åt en god middag på Brasseriet, gick vidare till Tonic och avslutade kvällen på Lilla Krogen. Lilla Krogen var roligast med tanke på de två grabbarna vi träffade där. Var hemma vid elva, vilket var helt perfekt.

En bra dag var det igår. ^^



Ta ingen skit! -Grynet

Datum: 2008-04-18 Tid: 22:20:02

"Det får inte komma ut!", "Säg inte det till någon!", "Kan jag berätta en sak i förtroende?". Tre fraser man aldrig ska säga till någon, om man inte vet  till 100% att man kan lita på personen. Dessutom att jag fick skit för något jag inte bär skulden till är jävligt dålig stil. Jag sa ingenting om saken förutom att "Det får inte komma ut!". Grejen var det någon annan som sa det, jag hade kommit med en sk. "vit lögn" innan. Men ändå blev jag indragen som the bad guy. Tack och bock! Men det är löst med personen jag drog en vit lögn för. Som tur är.

Det kanske uppfattas som en skitsak, men jag är så förbannat trött på att få skulden för saker, att bli missuppfattad och så vidare i evighet. Men jag tar inte sånt längre, och det står jag för.

Förövrigt har dagen varit trevlig. Jag och Simon mötte upp Veronika på City, handlade lite och käkade hamburgare här och tittade på Talang2008. Alltid lika skoj tycker jag! ^^ Trevligt när man kan ha kul på en helg utan att egentligen göra nåt speciellt. Sen blev det glass och kokosbollar. Synd! Men jag ska simma nästa vecka. Jag ska komma igång med det igen. Jag lovar!

Nä, nu blir det sängen, är ju "Öppet hus" imorgon i skolan.

Natti

Bara flum!

Datum: 2008-04-17 Tid: 18:55:25

Hey!
Jag heter Tiss och jag är sambo nuförtin. Om precis en vecka har jag och hjärtat varit tillsammans i sex månader. Men jag har inte köpt någon present än, för jag vet inte vad jag ska köpa.

Idag har jag blivit rikare än vad jag någonsin varit, och ändå är jag inte så rik. Och skitgubben som gav mig pengarna, och fick en lägenhet i utbyte, kan ta sig i brasan! Det var jag som skulle vart otrevlig mot honom istället för tvärtom, för han har gjort så att affären har tagit 1 månad och 14 dar. Ska det verkligen vara så? Klagade på städningen hade han ölmage till också, helvetet! Skyll dig själv när det tar sån jävla tid att punga ut med pengarna som jag så väl har behövt!

Dessutom ska min dude kolla på fotboll ikväll. Vad ska jag göra då liksom? Jo, jag ska sitta vid datorn och nörda mig. Det är jag bra på!

Och imorgon är det tvättdag! >_< Helvete vad jag inte gillar det. Ush, tvi o blä. Men det är väl dags antar jag. Garderoben är nästan tom. Inflyttningsfest för nya kläder kanske?

Imorgon får vi hoppas att Veronika's Soddy-boy har blivit frisk. Vi ska ju dubbeldejta med tacos och grejjer! Då kan man faktiskt inte gå och bli sjuk på det sättet. Funkar liksom inte så. Nu när jag går ut och röker ska jag dansa en "Bort-från-Soddans-kropp-jävla-baciller"-dans! Håll andan så att det funkar!

Vi ses och hörs!


Dagens...

Datum: 2008-04-17 Tid: 18:25:18

Dagens Bu!: Går utan tvekan till mannen som köpte min lägenhet för sitt otroligt otrevliga beteende.
Dagens Tack!: Till Veronika för bloggdesignen :)
Dagens känsla: Tröööött!
Dagens ska: Bara äta, slöa och sova. Ingenting mer! Hänt alldeles för mö idag.
Dagens trevliga: Träffa mammi och Fridis.
Dagens ville: Ville hinna träffa Emma också.
Dagens smarta: Håll i pengarna!


Padre Loco

Datum: 2008-04-17 Tid: 10:27:56

Sitter i skolan och slöar. Har ingen lärare idag, vilket betyder att man inte gör något produktivt. Men ska la försöka ta mig i kragen och göra någonting iallafall. Dumt att bara slöa bort tiden.

Idag skrivs kontraktet på lägenheten. Blir lite rich bitch! Härligt! Sen är det sagt att leka med Frida. Nicenice!

Dagens vill: Åka hem och sova.

Drömde inatt att mina två framtänder uppe hade frätit sönder. Det var grymt äckligt! Ska försöka hitta någon bra sida på Internet och kolla upp vad det kan betyda. Verkar inte bra iallafall.

Fylld dag.

Datum: 2008-04-16 Tid: 21:29:00

Teatern i Göteborg var underbar. Kärlek mellan en rullstolsbunden person och en gående, sexuell frustration, mobbning, att vara skoltrött, fest och droger, känslor och hur en personlig assistent kan bete sig. Var både rullstolsburna och gående skådespelare med. Jag vill se den igen.

Hemkommen från Göteborg städade jag ur det sista ur lägenheten, sen imorgon skriver vi kontrakt. Då är det över! Puh!

Sen fyller Simons bror år idag, har varit där på kalasfika. Vi köpte två jättefina svarta fönsterlampor åt honom, tror han blev nöjd. Och man rullar alltid hemåt när man har fikat/ ätit hos någon i Simons familj.

Och Veronika pular med min blogg. Det kommer pli praa! ^^ Hon ska dessutom gästblogga hos mig ibland, så spetsa ögonen!

Under uppdatering

Datum: 2008-04-15 Tid: 20:27:52

Nu är designtomten här och fixar lite, så bloggen kan se ut som fucking crap ett tag. (Just nu är det någon rosa historia.) Men no worries, jag ordnar! Åtminstone innan det är dags att krypa ner under täcket...

...och så bloggar jag här utan att Tiss vet om det. ;D

Later
Världens vaknaste människa (läs: jag) lyckades med underverket att stänga ner fönstret mitt i designandet. Nu blir det lite sovpaus i arbetet, så får jag börja om från scratch imorgon istället. Passa på att njuta av den rosa Tiss så länge ni kan nu, haha!

Puss och kram!
/Veronika

Desperate Housewives

Datum: 2008-04-15 Tid: 20:00:12

Två avsnitt av Desperate Housewives ikväll, rena heaven ju! Det första är sista avsnittet av förra säsongen, och det andra är nya på nya. Get it?

Har fått nå jävla konstigt tryck i bröstkorgen emellanåt. Vet inte vad det är, men det går nog över. Kom inatt, men inget under dagen. Ont som fan gör det iallafall.

*Slänger sig själv till soffan från datorn som rena stålmannen*




Ljuset är tänt!

Datum: 2008-04-14 Tid: 21:06:30

Ljuset är tänt. Men mitt ljus står för alla barn som far illa i världen.



Fight fire with fire!

Datum: 2008-04-14 Tid: 19:50:37

Kaffe is so the shit! Men det kommer jag inte tycka ikväll när jag ska sova, för då kommer jag inte kunna somna in i drömmarnas land! Men kaffet är iallafall Krav-märkt. (Hittade det rättvisemärkta kaffet förra veckan, och det behövs inte öppnas än.)

Rätt fullspäckad vecka. På onsdag ska min klass åka till Göteborg, till Angeredsgymnasiet, för att se på teater. Det är personer med utvecklingsstörning som ska spela. Blir intressant. Sen på kvällen blir det hem till Simons bror som fyller år. På fredag ska det tvättas. Och på lördag är det öppet hus i skolan. Blir nog kul, vankas massa förberedelser för det på fredag.

Imorgon börjar Desperate Housewives! ^^ Yeay, finally!

Passar på att uppmana, som så många andra gör, att tända ett ljus för Engla ikväll 21.00. Ställ ljuset i fönstret så att andra ser! Hur fan kan en sån jävla karl få fortsätta leva? In med dödsstraff på såna, efter ett par års fängelse. Fight fire with fire!




Krav och rättvisemärkning.

Datum: 2008-04-13 Tid: 20:09:15

Köp mat med Krav-märkning och rättvisemärkning. Det blir några spänn dyrare, men det är så mycket bättre. Tänk bara på de kaffebönor Gevalia använder sig av, arbetarna som har plockat bönorna jobbar under skitomständigheter. Såvitt jag vet har Gevalia inget rättvisemärkt kaffe. Bu för dom!

Sitter och kollar på Kalla Fakta nu. Handlar om män i Brasilien som jobbar med att hugga sockerrör för att skapa etanol som bilbränsle. "Ett miljövänligare sätt att köra bil på!". Visst, men bra att dom jobbar många timmar i gassande sol för 45 spänn om dagen? Utan skydd, arbetarna får stå för det själva. Och dom ska hugga flera ton sockerrör/ dag. Kalla Fakta berättade om en man som hade huggit 17 ton på en dag, han dog.

Ingen kan göra allt, men alla kan göra något. Köp mat med Krav och rättvisemärkning. Inte allt kanske, men en del saker kan man byta ut mot dessa märkningar. Kaffe och choklad till exempel, det har jag gjort. Och mer ska jag byta ut.

image69
"KRAV- märkning är en miljömärkning, som betyder att maten är ekologiskt producerad, utan bekämpningsmedel och energikrävande konstgödsel. KRAV-märkningen är inte är någon garanti för att maten är producerad på nära håll." - http://www.fruktservice.se/Kravmarkning.html




Rättvisemärkt är en oberoende produktmärkning som bidrar till förbättrade arbets- och levnadsvillkor för odlare och anställda i utvecklingsländer. - http://www.rattvisemarkt.se/cldoc/348.htm





Jag är tydligen våghalsig!

Datum: 2008-04-13 Tid: 17:15:17

Från brorsans bdb, nån lista han svarat på:
Skämts över dina föräldrar: Nej men min storesyrra kan va lite væl våghalsig ibland ;D
Frågade då vad han menade med det, han svarar:
haha att du inte skæms før att sæga vissa saker :P

Jag kan genera min lillebror! Mohaha!


Fylla och vrålåk!

Datum: 2008-04-12 Tid: 18:49:39

Igår fyllde Frida 18, så jag, hon och Engström var ut. Eftersom jag inte dricker så ofta längre så har jag ingen koll på var gränsen går, så man blev jäklarns askalas! (Askalas var ett roligt ord att skriva, för övrigt). Snackade engelska med några utlänningar på Södra Torget, gick la sådär. Sen hade jag tydligen gett dom mitt nummer för att dom skulle hjälpa mig och flytta, killen ringde idag. Knas! Sen när jag kom hem kände jag för o spy, men det resulterade i att jag somnade på golvet över klädhögen som ligger där. Hjärtat kom och frågade "Honey, ska du inte sova i sängen istället?". Så kan det gå när inte gränshaspen är på!

Och idag har vi flyttat grejjer. Lite jobbigt på bakfyllan! Och gamla Bettan, som Engström döpte minilastbilen till, var störd! Den la av på Norrbyleden, en rätt hårt trafikerad väg. Sen la den av mitt i en korsning också. Smidigt värre, ett riktigt vrålåk! Och så höll den på, men Simon lyckades köra den ganska bra efter att Ile hade sagt hur man ska gå tillväga när den knasar.

Tjongkalsong!

Slut i huvudet!

Datum: 2008-04-10 Tid: 09:37:48

Har suttit och kompleterat min rapport från förra inlägget till detta. Min lärare sa att det märktes att jag hade lagt ner tid på arbetet. Har haft sen i augusti på mig och jag gjorde från skratch till done på max 10 timmar. Om ens det. Men nu är arbetet förhoppningsvis helt klart och jag slipper förhoppningsvis skitet nu! ^^

Så jävla klantig!

Datum: 2008-04-10 Tid: 08:32:19

Jag glömde min filofax på bussen till skolan idag. Ringt runt till varenda nummer jag fick tag i till bussbolaget, men ingen hade sett den. Sen ringde dom och sa att dom fått in den. Jävla tur att det finns ärliga människor! Andra gången detta händer, man kan ju undra vart fan min hjärna är ibland.

image65

Meh!

Datum: 2008-04-09 Tid: 21:57:57

Men så var det ju såklart hockey istället för Grey's. Satans!

Under konstruktion...

Datum: 2008-04-09 Tid: 21:33:32

Min barndomsvän Tessan har hjälpt mig med ny design till bloggen! Är jäkligt nöjd, bara lite finjusteringar som ska till, men det ska Veronika ge sig på någon dag! Hade ingen aning om att mått och sånt blir olika i Explorer och Firefox, märligt. Jag kan absolut ingenting om sånt här, så tur att andra hjälper mig! Tacktack! ^^

Sitter och myser vid datorn i min nya morgonrock och mina duntofflor! Får se om jag orkar kolla på Grey's Anatomy senare, Simon kollar fotboll så vi har spelat in det.

Nattinatt!

image64

Billigt är bra!

Datum: 2008-04-09 Tid: 18:22:41

Åh, vad jag älskar när man gör riktiga fynd! ^^ Idag köpte jag två morgonrockar, en till mig och en till hjärtat, ett par duntofflor, 40pack ljus och fyra magneter, Allt gick på 375 kronor! ^^ Det var på Hemtex, dom har 50% på allt! Passade på o bli medlem också, så fick ytterligare 10% avdrag. Dessutom har dom i mitt tycke ett jäkligt bra system med sitt medlemsskap. Man betalar med meldemskortet så kommer en faktura i slutet av månaden. Måste bara passa sig så man inte handlar för mkt.

Skolan idag var slö, inga större händelser därifrån. Och efter skolan drog jag och Emma till Snack, träffade Reza. Längesen! Han började asgarva när jag berättade en sak, varför har jag ingen aning om. Men han garvade så han grät. Konstig människa! Trevligt var det iallafall! ^^

Imorgon har man sovmorgon, men åker i vanlig tid ändå!

Hejs!

image62

Syndat

Datum: 2008-04-08 Tid: 20:17:02

Såå trött nu. I säng tidigt känner jag.

Har syndat idag också, ätit en Magnum-glass! Den var gooo, men inte så god så jag vill ha en till. Det får räcka med en.

Dags att göra matlåda och sen en dusch.

Och imorgon ska jag leka med Emma. Happy life!

image61

I like the poliserna!

Datum: 2008-04-08 Tid: 16:13:15

Ännu en go dag, som ändå inte bjudit på något speciellt. I'm feeling great!

Fick mig ett litet leende idag när jag lyssnade på en busschaufför som snackade engelska:
"I like the poliserna för because they took me seriously!" ^^

Kollade posten idag, hade fått skattelappen. Jag får tillbaka 6500! Perfekt, för då kan jag lägga undan det som lägenheten kommer dra i skatt nästa år, och får en tusing över till och med!

Idag ska jag leka med Frida! ^^

image60

Godnatt!

Datum: 2008-04-07 Tid: 22:08:36

Dags att säga godnatt till denna dagen. ^^ Ser fram emot imorgon! Livsglädje!

image59

Nöjd!

Datum: 2008-04-07 Tid: 18:11:17

Jag älskar dagar då man mår allmänt bra, utan att det behövs en anledning. Detta är en sån dag! Bara vara, men ändå vara nöjd. Inte kräva något mer utav dagen. Sällan man känner så, men just idag gör jag det. Älskart!

Hjärtat fick skatteåterbäringspapprena idag. Undrar om jag har fått dom? *hoppas* Och hoppas då att jag får tillbaka. Men ska sluta tänka på det, kolla brevlådan imorgon efter skolan. Nu ska jag återgå till att vara nöjd med livet! ^^

image58


När kommer våren?

Datum: 2008-04-07 Tid: 17:52:51

image57



Jag vill ha våååårväder!



Banan i gumpen.

Datum: 2008-04-06 Tid: 21:05:30

Okej, jag kan inte hålla mig. Fast nu när jag skriver detta så vill jag inte säga det. Fan. Satt i soffan och tänkte avslöja vad jag ska göra med mitt hår. Men tydligen har bloggen en "hysh hysh"- inverkan på mig. Jag säger inget förrän det är gjort.

Ett citat av mig kan jag dock bjuda på:
"Undrar om man blir mindre skitnödig om man trycker upp en banan i rumpan?"


I'm no latmask!

Datum: 2008-04-06 Tid: 20:06:13

Den som påstår att jag har legat på latsidan denna helg kan hoppa upp o sätta sig baklänges på min dammsugare. Som jag skrev innan så lekte jag hemmafru igår, och idag har jag och hjärtat rensat ur ännu mera ur min lght. Nu är det inte mkt kvar. Några som ska kolla på sakerna jag inte ska ha kvar, efter det hamnar överflödet på tippen.

På vinden står det lots and lots av påsar med böcker. De får "myrorna". Har för mig att de skänker pengarna till välgörenhet. Ska bara kolla om det är något som jag har på önskelistan först. Om du är intresserad får du också kolla! ^^

Aaah! Jag längtar tills jag får mina pengar. Då ska jag göra nånting jag aldrig gjort förut, men det känns som att det kommer bli bra! ^^ Något me håret är det iallafall, kan du gissa vad? Tror faktiskt jag ska passa på att tatuera över min tabbe också! Haha.

Skola imorgon, vilket innebär morgonpromenad. Puh!


image56


Detta är inte jag! I'm no latmask!




Fulla tonåringar is so not the shit!

Datum: 2008-04-05 Tid: 22:38:23

Jag gillar inte fulla tonåringar som tror att dom är de enda i världen. Speciellt inte om man måste höra deras högljudda sktän på bussen där dom klagar över att dom är för fulla, eller att bussen är för seg eller att killen dom vill ha har varit dum. Men jobbigast av allt är när de utförligt redogör hur många dom har hånglat med, och hur många fler dom ska tungtumla med. Intressenivån är inte så jävla hög på den fronten för min del.

Nuförtiden är det nästan så att man knappt vågar kolla på någon, för man får med hög sannolikhet en tyken kommentar. Måste ungdomar vara så jäkla otrevliga!?

En annan sak jag stör mig på: När folk vet att jag vill dom någonting negativt, till exempel om personen i fråga har betett sig knäppt och vet att jag kommer höra av mig om det, så svarar dom inte i telefon! Är det inte bättre då o svara på en gång? För folk borde veta att jag är en jävligt envis sak som inte lägger sånt åt sidan i första taget. Tur att det inte händer alltför ofta ändå. Men det hände ikväll.

image55









Btw, jag vill ha en ny design på min blogg igen. No offense Roni, gillar fortfarande denna skarpt, men det känns som det är dags för en förändring! Will you help me again? Och än en gång, du passar i svart hår! ^^

Blackblack

Datum: 2008-04-05 Tid: 19:53:08

Idag har jag varit hemmafru, diskat o städat lite, vikt tvätt och lagat mat. Eller mat o mat, blev pannkakor, enbart för att Veronika och Soddan skulle komma o fika. Fullkornspannkakor, glass och sylt <3

Nu sitter jag hemms hos Vischy. Veronika ska färga håret svart, mitt förlag! ^^ Tror det kommer bli bra, hade inte föreslagit det annars.

Jag har kommit på en sak jag ska göra med mitt hår. Men jag tänker inte säga vad än. ;)

Veronika passar i svart! ^^

Pladder

Datum: 2008-04-04 Tid: 22:13:51

Att vänta är fasiken bland det tråkigaste som finns! Men vi hade ganska trevligt på Landvetter flygplats, mammi och jag. Hon bjöd på en sallad, det var buffé, men sicken skit! Inte på långa vägar så gott som de jag brukar äta.

Imorgon ska Simon göra högskoleprovet. Hoppas han klarar det! Och hoppas han kommer in på den utbildningen han vill. Blir nog ett perfekt arrangemang om det blir så. Tror skolan han vill in på ligger i Halmstad och då kommer han bo där på vardagarna, och komma hem på helgerna. Då hinner vi sakna varandra, vilket vi inte gör nu när vi pluggar på samma skola och bor i en etta.

Och snart blir jag lite rik! Pengarna för lägenheten kommer nog i mitten av denna månad. Men försvinner rätt snabbt igen dock. Men det gör inte så mkt, lite pengar över blir det ändå. De ska gå till nyttiga saker det mesta, men lite ska jag lägga på skit som jag vill ha. ^^ Ibland måste man unna sig saker.

Vad skönt det var att bara skriva utan att tänka. Fast det kanske inte blev så intressant, men vet du vad? Jag skiiiteriii!

image54











Jävligt osmart!

Datum: 2008-04-04 Tid: 15:30:23

Gick ut på balkongen för att röka och kom på att jag behövde trycka på timern i tvättstugan en gång till innan jag åker. Och som jag skrev i föregående inlägg har jag ju "hoppat" över en bock så jävla många gånger idag så jag tänkte att jag kunde lika gärna "hoppa" över balkongräcket och gå till tvättstugan medan jag röker. Sagt och gjort. Men när jag väl kommer dit så kommer jag på att jag glömde nyckeln inne i lägenheten.

image53





Hälsan i första rummet

Datum: 2008-04-04 Tid: 14:20:30

Denna veckan har jag inte ätit en enda godisbit, inte ett enda riskorn eller makaron, gått morgonpromenad ner till stan 4/5 skoldagar, bärt och klyvt en massa stubbar till ved och idag var det hinderbana i skolan.

Hinderbanan var fetingjobbig efter ett tag. Jag fattar inte varför jag orkar mycket i vatten, men lite på land. Antar att det har med vattnet att göra, att kroppen blir lättare. Sammanlagt skulle vi iallafall köra hinderbanan 16 gånger med mer och mindre hinder. Gjorde så gott jag kunde iaf.

Nu tvättas det. Sen ska jag åka till landvetter med mammi och lämna Moa, sen vänta en massa timmar till mammi's karl landar. Drygt, men kul o umgås lite själva.

image52


Hello again!

Datum: 2008-04-02 Tid: 19:17:22

Var ett par dagar sen man skrev här sist. Vad har hänt sen dess?

Skolan har börjat efter påsklovet, skönt att ha tillbaka rutinerna igen. Med rutiner är det enklare att hålla matvanor, så nu kör jag stenhårt på GI igen. Dessutom går jag ner till stan från Trandared istället för att åka buss när jag ska till skolan. ^^

Lekte med Emma igår. Vi skulle simma, men natten innan hade jag sovit två timmar, så jag orkade inte. Så vi satt vid Viskan lite och sen gick vi och käkade. Var så trött i slutet av dagen så jag la mig vid nio. Anledningen till brist på sömn förra natten var att precis när jag höll på att somna kliade hjärtat mig i pannan i sömnen. Då blev jag klarvaken av förvåning och kunde inte somna. Irritationen växte ju längre tiden gick. Antar att jag somnade av ren utmattning sen.

Idag har jag varit hemma hos Veronika och Shiva. Shiva hade teater för oss. Jag sa att skådespelare brukar niga när dom får applåder, men det ville inte hon. Då sa jag att hon kunde bocka istället och det tyckte hon var roligare. Så hon spelade teater, sjöng o dansade för oss. När hon var klar sa hon: "Nu kan ni klappa!" och när vi gjorde det bockade hon tre gånger och sa "tack" vid varje bockning. Så jäkla gullig den tjejen! ^^

Ett coolt klipp: