ujuj

Datum: 2011-10-31 Tid: 18:41:00

Idag försov vi oss. Kom 45 minuter försent, och sicken stress! Fy! Och så hade vi arbetsplatsträff i eftermiddags vilket vad väldigt påfrestade. Nu är jag en trött tjej som varvar ner med ett halvt glas vin. Har knappt träffat Adde nåt idag heller, men han va trött o ville nana. Väcka honom tidigt imorgon och gosa massa! Ska ringa Kari och beställa väckning imorgon bitti ;)

<3<3<3

Datum: 2011-10-31 Tid: 00:09:42


Jag skulle gå genom eld för dig ♥

<3

Datum: 2011-10-30 Tid: 23:59:06



adde <3 mommo

Datum: 2011-10-30 Tid: 18:44:04

När mamma och Moa skulle åka tidigare puttade Adde bort vagnen för att få fram bilbarnstolen för att åka med. Sen försöker han dra in mommo i lägenheten igen och säger "tanna!" (stanna) upprepade gånger med lite ledsen röst. Söötnos!

Nu sitter mamma med min mini-laptop och svär (eller ja, nu är den hennes). Den är lite lättreagerad eller vad man ska säga... Hahaha! Adde ligger o babblar i sin säng, hoppas han somnar snart eftersom vi ska upp tidigt imorgon. Jobb, jobb, jobb!

sunday

Datum: 2011-10-30 Tid: 16:15:52

Mamma och Moa är här och hälsar på innan Moa ska till sin pappa. De hjälpte mig att käka upp pizzan jag köpte igår. Och Jessica lämnade mer än hälften av sin. Så bra att jag fick hjälp! Flööööööt! Annars har det inte hänt mkt idag och kommer inte hända heller. Fick hem en stol jag köpte från Borås Loppis till Adde. Söt va!?


Jag bara köper o köper o köper! Men säljer också ^^

tiss special

Datum: 2011-10-29 Tid: 19:04:16

Håhåjaja, sicken dag! Besöket av Jessica och Kim var hur roligt som helst! För det första var pizzan jag beställde skiiiiitgod! "Jag vill ha en Vesuvio med banan och bearnaisesås. Och vitlök. Och kyckling!" Till slut var det ingen Vesuvio med banan och bea. Det blev en Tiss special, vilket jag sa åt dom att sätta på menyn! Pizzan var så god så jag beställde en hem också, till middag imorgon. Fy mig, flötis!

Kim och Adrian lekte jättebra ihop, var roligt att se! Kim är 7 år, och Adrian är ju 1,5. Medans de lekte satt jag och Jessica och drack kaffe och tjötade strunt. Inrett lite annorlunda här hemma med, Borås Loppis är livsfarligt. Men fint blir de!

Nu ska jag hoppa in i en dusch! Har fått en kran rakt ner i badkaret! Vet ni vilken lyx det är? Innan hade jag ju bara dusch-slangen att fylla badet med när Adde ska bada. Nu kan jag göra annat under tiden vattnet rinner. Awesome!

tanna!

Datum: 2011-10-29 Tid: 14:16:53

Nu är vi hemma igen. Men städade jag något hos mamma? Näää. Fick go mat, sovmorgon och kaffe på sängen istället. Det är min melodi! Vi hade tänkt städa idag, men hann inte med. Uträttade ärenden. Tackar mammi och Moa för igår och idag.

När vi skulle gå till bilen för att åka hem vill inte Adrian komma. Han står stilla vid soffan och säger "tanna" upprepade gånger. Haha, sötnöt! Han hade gärna fått stanna hos mommo, men hon får gäster ikväll. Sen kan hon ju inte lyfta Adde och så pga skadan. En annan gång helt enkelt ^^

Just det. Bilden som togs igår är från när jag och Adde satt på mammas köksgolv och höll henne sällskap medan hon lagade mat. När jag skulle resa mig så gjorde det sååå ont i baken så jag la mig ner på golvet och ropade "aj, aj, aj!". Min son kände nog sympatismärta, för han la sig jämte mig och ropade "aj, aj, aj!" Hahaha!

Vi får också gäster snart. Jessica och hennes son Kim kommer om en stund. Ta en kopp kaffe och sen gå o käka pizza! Mums! Hörs!

myyys

Datum: 2011-10-28 Tid: 23:09:18

Jag och Adde sitter på mammas köksgolv o myser ♥


skjut mig!

Datum: 2011-10-28 Tid: 14:51:59

Sov som en pissråtta inatt och Adde vaknade 04.30 och ville inte somna om. Det händer typ aldrig, och jäklar vad jobbigt. Och eftersom vi skulle iväg och uträtta några ärenden så kunde jag inte sova när Adde sov middag. Han somnade ju i vagnen han.

Men ärendena blev fixade och så fikade vi med en kollega. Nu ska jag plocka ihop lite saker ha med till mamma. Vi ska sova där och jag ska hjälpa invaliden att städa lite ;) Hon skadade sig för nån vecka sen eller två.

Well. Det var det! Hörs.

lyckat möte

Datum: 2011-10-27 Tid: 20:13:30

Sicket härligt möte med den potentiella stödfamiljen (de får heta pf i detta inlägg)! Det enda som inte gick riktigt bra var precis när vi kom dit, Adde började störtgråta! Snacka om att jag blev förvånad, vilket även vår kontaktperson Lena och vår sockontakt Ida blev. Men det gick snabbt över och pf gjorde sitt bästa för att muntra upp honom. Stort + för det, de hade ju lika gärna kunnat backa och bli osäkra.

Vi bjöds på god fika och Adde fick springa och utforska medan vi satt och småpratade. Både mamman, pappan och dottern i familjen varvade mellan att leka med Adde och prata med mig och de andra. Jag hade inga frågor när det gällde dom, för mig är det helhetsintrycket som gäller och jag fick ett jättebra sådant! Frågor får komma sen. Nu ligger bollen hos dom, jag håller tummarna!

Nu ligger Adrian och babblar i sin säng. Blev lite senare i säng för hans del än vad det brukar bli. Jag skulle betala räkningarna nyss men det gick inte att logga in på banken. Är det ett giltligt skäl till att skita i att betala? ;)

fotona kom nyss!

Datum: 2011-10-27 Tid: 15:09:29

Wiie! Adrians dagisbilder kom nyss! Så roligt! Såhär blev han:


Peta örat! ;)

jag smälter

Datum: 2011-10-27 Tid: 14:57:46

Imorses när jag låg i soffan och vilade kom Adrian och gav mig en försiktig puss på munnen. Jag smälter! Min söta goa son ♥ Idag stannade vi hemma från dagis och jobb då Adrians öga var guckigt igen, men det blir bara bättre och bättre. Badda badda badda! Lite senare ska vi träffa vår potentiella stödfamilj ^^ Spännande!

hjälp till!

Datum: 2011-10-26 Tid: 21:03:01

Blogga som jag, och länka till http://www.provabingo.se så skänker de 50 kronor till deras egen insamling till Rosa Bandet. Det enda kravet är att länken ska finnas i inlägget och för att dom ska få reda på det så kommentera en länk till ditt inlägg hos Tyra i detta inlägg!

Så smart, så enkelt!


facebook-humor!

Datum: 2011-10-26 Tid: 18:16:38




Hoppas ni ser vad det står! ;) Ulla är en dam på 60+ nånting som bor i Stockholm, vi har blivit rätt bra polare på fejjan må jag säga! Go tant dedära ;)

skum kille

Datum: 2011-10-26 Tid: 18:07:05


Såhär glad är adrian när han får hostmedicin :-P

röd i ögat

Datum: 2011-10-26 Tid: 10:49:07

Stackars mammas kille! Adde är rödare i högerögat än var som syns på bild, och det var helt igenkletat när han vaknade. Fy, fy, fy för alla dessa jäkla sjukdomar. Undrar dock varför pupillerna blev röda på fotot.


guten morgen

Datum: 2011-10-26 Tid: 05:40:18

Uppe med tuppen. Jättetrött! Sov inte alls bra inatt, vred och vände på mig som jag vet inte vad. Nu blir de iaf kaffe!

Fick en massa kommentarer igår och undrade hur det kom sig. Mest såna kommentarer "kolla min blogg" o så vidare. Nu när jag loggade in såg jag varför:


Mitt fina inlägg syntes på blogg.se's startsida

Update: Men jaa. Väckte Adrian nu och hela högerögat igenguckat. Igår var han lila-aktig under ögonen och tårig men ingenting mer. Ringa dagis nu och höra mig för om han ska stanna hemma eller ej. Jag blir knäpp! (Dagis tyckte han skulle stanna hemma.)

önskestjärnan!

Datum: 2011-10-25 Tid: 17:28:55

Äntligen är den här, och jag älskar den! Önskestjärnan:


Man väljer egen text på, mi fili betyder min son på latin ^^

Tack så mycket Theodora! Ni som också vill köpa en stjärna, gilla "Thea Form" på facebook eller maila [email protected] för kontakt. Bor man längre bort (hon levererar personligen i Borås) skickar hon ett paket, väl paketerat, mot en fraktkostnad på 62:-



Theo tog lite mer proffsiga bilder ;)





my boy!

Datum: 2011-10-25 Tid: 16:41:06


Såhär hittade jag en sovande Adde när jag skulle väcka honom ^^


Solen är en bristvara just nu, men min cooling använder solbrillorna ändå!

potta eller majsskål, välj själv

Datum: 2011-10-25 Tid: 16:09:57

Happhapp. Vart ner på stan och köpt en potta. Begagnad från Borås Loppis på fejjan, såklart. 10 spänn för en potta från Babybjörn är inte illa pinkat. Tänkte att det är väl lika bra att ha en potta till eftersom han bara använder den andra som majsskål. Och ärligt talat så verkar den inte bekväm. Eller?

Ser hård och kantig ut.



Har även hämtat ut min jacka jag köpte från blocket. Åååh, så go! Absolut värd pengarna! Och idag får jag hem min önskestjärna! Återkommer med bild senare ^^

han gillar't...

Datum: 2011-10-24 Tid: 22:39:08

Nu ska jag hoppa i säng, men måste ju bara berätta sicken duktig unge jag har! Gav honom en shot hostmedicin tidigare, och när jag skulle ta bort måttkoppen slet han tag i den o drack till o med sista droppen. Han verkar gilla hostmedicin! Och det är ju bra. Men konstigt.

Imorgon blir det städ på schemat. Och vet ni mer vad som händer imorgon? Jag får hem min önskestjärna om ni minns att jag beställde en sån. Myyyys! ♥ Den har redan en given plats i bokhyllan ^^

träffa kändisar i borås liksom dårå

Datum: 2011-10-24 Tid: 15:44:16

Tidigare skickade Veronika sms och undrade om vi ville följa med ner på stan vid 12, och det ville vi ju. Lite tidigare än vad vi hade tänkt, men det funkade bra ^^ Gick i lite affärer och snackade, lunchade på Donken och så blev vi påhoppade av en radioreporter mitt på Stora Torget. Hon frågade om vi visste vilka de två männen längre fram var, men min syn nådde inte ända dit. Det gjorde som tur var Veronikas, och ännu mera tur så visste hon vilka de var: Stefan och Krister. Fick autografer och den första jag tog till var min systers pappa som tycker dom där gubbarna är görroliga ;)

Nu är vi hemma och det blir slapping på hög nivå resten av dan!

en av hans nya pyjamaser

Datum: 2011-10-24 Tid: 10:31:39


Nu har min lilla polis lagt sig för att sova middag. Blev tidigare middagslur eftersom han vaknade tidigare än han brukar + att vi ska iväg en sväng sen vid ett. Nuförtiden när han lagt sig så skickar vi massa slängpussar till varandra medans jag backar ut ur hans rum. Mysigt! ♥

sötnosunge!

Datum: 2011-10-24 Tid: 10:05:59

Hahaha! Adde körde en uppvisning för mig nyss! Först klättrade han upp i soffan, sen upp på mig och ner igen upprepade gånger. Efter varje gång skulle vi klappa händerna! Därefter avancerade han och klättrade över mina knän fram o tillbaka (låg på rygg i soffan med fötterna på sitsen så knäna kom högt). Applåder efter varje gång där också. Har jag en liten teaterapa här hemma tro? ;)

vem är dum i huvet?

Datum: 2011-10-24 Tid: 09:08:14

Min lilla sjukling vaknade 06.20 och ville inte somna om! ♥ Lyckats lura i honom lite hostmedicin och varm saft sveper han med nöje. Rosslig i halsen och lite hes, och han är ganska pigg ändå. Hoppas jag kan jobba på onsdag, men det får vi se då! Vi ska ner på stan en snabbis senare. Kan vara bra för honom att få lite frisk luft.

Läste på aftonbladet om en mamma och dotter som bråkar om vem av dom som köpte en Triss-lott och därmed är berättigad till vinsten på 10 000 kronor/ månad i 25 år. Vem av dom är det som är dum i huvudet och ljuger? Blir så förbannad att pengar är viktigare än blodsband för någon av dom. Fy fan, rent ut sagt. Läs artikeln här.

Annars så går det bra att sluta röka. Rökte lite i fredags, men det smakade vidrigt och har inte rökt mer sen dess. Inget hjälpmedel heller, så är grymt stolt! ^^

true

Datum: 2011-10-23 Tid: 23:35:53

"Sometimes, when you give up on someone, it's not because you don't care anymore, but because you realize they don't."

på två röda

Datum: 2011-10-23 Tid: 22:34:31

Nu är det bara en vecka kvar av sommartiden. Kanske skulle man ta sig ett sista (och första) dopp i sjön i veckan? Tror jag skiter i det faktiskt, har blitt lite för kallt för det. Och på tal om kallt så längtar jag tills jackan jag köpte på blocket kommer hem! Spännande att se om den passar ;) Men en Everest-jacka för 300 + frakt är inte illa pinkat. Har jag berättat att jag fick 2 jackor av en granne då? Hon är så snäll, Maritha! ♥ Ja, nu ska det bara införskaffas vinterdojjor till mig och Adde så är vi fit for fight mot vintern!

Ska bli skoj att leka ute med Adde i vinter. Köpa en pulka o rejsa runt i! Kanske kan vi använda den för att ta oss till dagis också? Vet dock inte hur Adde funkar på en buss på vanligt säte då han alltid sitter fastspänd i vagnen. Eller har jag för bråttom? Adde är ju 19 månader nu. Tänkte bara att det är otroligt roligt att skjuta på en vagn när de är sååå bra på att ploga gatorna här i stan! Jepp, ironi på en ganska så jättehög nivå.

Ja, men nä. Nu är det väl dags att slänga sig i säng. Skönt att jag nuförtiden somnar på två röda ^^

tycker du synd om mig nu?

Datum: 2011-10-23 Tid: 18:24:22

Jaha, då ska vi se. I fredags fick jag lite sällskap till Idol! Trevlig kväll blev det! Igår slöade vi bara hela dagen. Likaså idag. Adde är så rolig, för så fort man tillrättavisar honom så börjar han gråta! Men det är inget gråt med tårar, utan bara lätet och så sneglar han på mig ungefär som att han tänker "tycker du synd om mig nu?". Sötunge! Nej, jag tycker inte synd om honom, jag börjar snarare asgarva för att han är så söt ^^ Då börjar han också garva och det han blev tillrättavisad för har han glömt av. Hurra! =)

Adde har en jäklig hosta när han lagt sig. Han hostade igår kväll, men ingenting nu idag. Nu har han lagt sig och ligger och hostar igen. Fy! Gav honom ingen medicin eftersom han inte hostat på dagen. Får ge om han vaknar. Jag väntar på att jag ska hoppa in i duschen, har väntat ett tag nu. Jag är inte snabb inte!

not so greeejt

Datum: 2011-10-21 Tid: 09:29:42

Febrigt barn. Så roligt! Detta är veckan då jag får in mest pengar. Men vad kunde man förvänta sig? Jag är rätt less kan jag säga. Synd om min lilla plutt som är sjuk så ofta.

Min nya fina planeringstavla fick inte vara hel här hemma i 24 timmar ens. Adde klåfinger når allt. Lite bitter, men sånt händer... Frågat min bror om han vill ha den, om inte så får jag kolla om nån annan vill ha den, annars slänger jag den. Dock är det bara mittenglaset som är sönder, men ändå. Den är sönder. (Äsch. Det var fint även utan glas när man satte i kort, så den får stanna här.)

Funderar på att sätta på musik och aggressions-städa. Finns en del lagrat i systemet som måste ut snart tror jag. Är ni också såna? Lagrar på er irritation/ ilska?

hon fick mig att börja gråta

Datum: 2011-10-20 Tid: 18:54:11

Fick ett mail från Jessica på facebook, där hon skrev:

Hej du! :D
Jag tycker att det är viktigt att man uppskattar och berömmer de man tycker om för det som de gör bra! Ta åt dig!!!

Jag är så grymt stolt över dig! Att vara mamma är inte helt enkelt och jag är riktigt imponerad av att du klarar av det, själv dessutom! Att du klarar av jobb, egen lägenhet och Adrian är fan grymt Tiss!


Tänker på dig
:P


Fina Jessica fick mig att börja gråta!

grejt day

Datum: 2011-10-20 Tid: 18:34:13

Vilken underbar dag! Fikan med kollegan Heidi utvecklades till en heldag i stan, riktigt trevligt! Blev lite shopping med. Jag köpte en stickad tröja, en "planeringstavla"/ ram (bild längre ner), och två fina ljus. Adde fick 4 pyjamaser, de han har nu är snart för små så det var ett bra inköp ^^

Har även varit upp till en kompis på en kaffe och köpte en vindjacka, vintermössa, tofflor o "vinterkrage" av henne för ynka 55 kronor (till Adde). Grejt! Borås Loppis på facebook, säger bara det!


Nu ska det bli ordning på dagarna!

off to stan

Datum: 2011-10-20 Tid: 10:18:00

Ner på stan och kolla så att kameran jag hittade i garderoben funkar, så jag inte säljer skrot till min bror ;) Ska bli spännande! Sen ska vi träffa en kollega och fika. Skoj! Måste handla också. Puh.

tjoho!

Datum: 2011-10-19 Tid: 23:07:10

Ja, nu blir det ju mycket snack om kort känner jag, eller indirekt iallafall. Rensade ju i garderoben idag och hittade en analog systemkamera som jag hade glömt att jag ägde. La ut bild på fejjan och vips! var min bror Kimpah en kamera rikare men en tusenlapp fattigare (och nu när jag länkat honom kan ni hjälpa mig att skälla på honom för att han uppdaterar så sällan).

Har även barnkläder och skor som ska upp för försäljning på Borås Loppis, en grupp på facebook. Tycker det är roligt sånt! Och gratis annonsering. Super! Snart dags att lägga sig. Adde-bus lär väl vakna ganska tidigt och på förmiddan ska vi träffa en kollega och fika =)

dagisfoton.2

Datum: 2011-10-19 Tid: 15:44:16

Jäklar vad man kan designa sitt eget paket med dagisfoton! Nu får du inte bara foton, utan nu kan du även beställa bilden i form av ett pussel, kylskåpsmagnet, på t-shirtar, koppar, haklappar, visitkort, kuddfodral, kalender, "snökula", musmatta, solskydd till bilen och maaaassa mer! Hur häftigt är inte det? Jag blev iofs imponerad att man ens kunde gå in på kungsfoto´s hemsida och välja bild! (Gjorde en fuling och sparade ner bilderna på datorn med, fy mig! Haha! Men eftersom jag ska ge bort bilder så får ni inte se dom ännu)

Ja, som sagt. Jag har valt bild och även beställt en extra"sak". Bara för att. Oooh, så spännande!

dagisfoton

Datum: 2011-10-19 Tid: 15:19:50

Sitter och kollar på Adrians dagisfoton på nätet, vet inte vilken bild jag ska välja! En "normal" där han ser lite groggy ut (och där en dagisfrökens arm syns lite) eller kortet då han petar sig i örat. Håhå, så svårt! Eller ja. Jag har bestämt mig. Vilket får ni veta när jag fått hem dom ^^

Efter jobbet hämtade jag Adde och vi åkte direkt hem. Vet inte riktigt vad det är med honom men han är tjurpelle allan när han kommer hem efter att ha varit på dagis. Det får han gärna vara om han behöver det, men varför? Han hade sovit bra inatt och ätit bra frukost. Är det tråkigt hemma tro? Dock är han glad när han vaknat efter middagsluren.

Vi har träffat kontaktpersonen Lena idag. Vi rensade min stora garderob och hittade lite smått och gott som ska säljas, lite som Lena slängde (tack) och lite som ska sparas. Nice att ha det gjort.

sov lääänge

Datum: 2011-10-18 Tid: 13:05:40

Jomenvisst sov Adde middag allt! Han var väldigt grinig innan han la sig och när han hade somnat slog det mig att han kanske hade feber? Är oftast bara då han blir så kinkig. När han hade sovit 1,5 timme fick jag lite stresskänsla, så jag väckte honom för att kunna ta tempen. Annars hade det blivit lite sent och ringa jobbet samt poolen om han haft feber. Men han hade ingen! =) Bara en dålig dag helt enkelt.

Skönt att det blir jobb, klirr i kassan och min fristad från livet ;)

håhå

Datum: 2011-10-18 Tid: 10:12:25

Trött som fasiken just nu. Inte så jäkla bra att börja undra om man stängt av spisplattan hemma, kl 00.00 på jobbet, då man ska sova. Hej då sömnen! Såklart hade jag inte glömt någon spisplatta på heller. Till slut fick jag lite sömn iallafall, men ska vila när Adde sover middag. Om han nu vill sova middag, för det gjorde han inte igår. Trodde det jag men nä. Dock somnade han i vagnen på väg till dagis. Gjorde misstaget att väcka honom för jag ville säga hej då. Vilken arg och ledsen liten kille jag hade då! Men dagispersonalen hade lagt honom igen så ingen fara med det.

Regn och skitväder idag så vi håller oss inne. På torsdag skulle det bli fint och då tar vi med oss picknickkorgen till lekplatsen ^^ Nu blir det lite plock och städ. Bara för att få tankarna på annat.

jobbijobb

Datum: 2011-10-17 Tid: 11:48:16

Nu är det den tätaste veckan med jobb på mitt schema. Orkar inte riktigt räkna ihop hur många timmar det blir, men runt 65 skulle jag tro, men då sover vi en del. Kasst bara att man endast får betalt för halva natten (dock får vi o.b) när man sover. Man är ju liksom ändå där!? Nååja. Hoppas Adde är okej med att sova 5 nätter denna veckan på dagis. Känns knas, men vad ska man göra?

Adde sover middag och jag ska packa arbetsväskan. Laga nån snabblunch vore en idé också kanske. Jaja. Mental förberedelse!

awesome day!

Datum: 2011-10-16 Tid: 22:24:31

Idag har varit en mycket bra dag. Kari kom hit när Adde hade sovit middag, så gick vi på en promenad. Först hämtade vi min lilla pärla (minidatorn) som har fått hårddisken utbytt och sen gick vi till en lekpark. Ni vet såna där gungdjur ståendes på fjädrar, såna där stålsaker? Livsfarliga! Var ju bara tvungen att testa en sån och istället för att gunga fram och tillbaka vek den sig åt sidan och jag kunde inte rädda mig själv. Har nog aldrig sett Kari skratta så mycket när jag låg där på marken ;) Haha, kul att man kan roa någon iallafall! Adde hade skoj och det är det viktigaste. Vi ska gå dit imorgon innan jag börjar jobba 15.30 ^^

Sen åkte vi och åt, tack för maten! Och därefter åkte vi och hyrde film. "Let me in" såg vi först, en amerikansk thriller från 2010. Tyckte jag sett den förut. Jag hade nästan rätt. Det är den andra filmatiseringen av romanen "Låt den rätte komma in". Första filmatiseringen skapades 2008 på svenska, med samma svenska titel. Bummer! Den andra var "Min låtsasfru". Såå rolig film, se den!

Utanför videobutiken stod denna bil så fint parkerad. La ut bilden på facebook med titeln "Stans snyggaste parkering". När vi kom ut från butiken satt två killar på huk med en bensindunk. De hade fått soppatorsk! De skrattade dock gott åt deras utmärkelse jag gav dom på fejjan ^^


Svårt att putta bilen i rutan? ;)

Yes, det har varit en bra dag idag ^^ Godnatt!

lik min far...

Datum: 2011-10-16 Tid: 18:00:01


...när det gäller mängden koppar kaffe/dag!
Pappa: Farmor skickade den till mig på facebook, vart annars? ;)

skönt

Datum: 2011-10-16 Tid: 11:20:06

Åh, så bra! Ibland måste man bara låta sig känna alla tråkiga och jobbiga känslor. Verkligen känna dom! Det gjorde jag igår och idag känns det mycket bättre. Jag kanske inte är mindre ensam, men nu har jag iallafall fått mycket av de negativa känslorna "ur systemet".

Adde är polis idag. Med keps. Favvosysslan idag är att slappa i soffan till barnprogram ^^


lite down

Datum: 2011-10-15 Tid: 22:21:40

Varje kväll som min son går och lägger sig så smyger sig den där känslan av att vara sååå uttråkad fram. Varje kväll. Som jag är själv. Och det är i princip varje kväll. Om inte jag har bjudit hem någon. Ingen försöker bjuda in sig själv. Vilket får mig att känna mig väldigt ensam, väldigt ofta. Det är tråkigt. Jag vill inte jaga sällskap.

Jag är lite down ikväll. Och så har jag blivit dum i huvudet av att någon granne, varje kväll, har spelat musik med fet bas. Att kolla på tv med dunk dunk dunk dunk genom tak eller vägg är otroligt irriterande.

Nej. Jag är lite down ikväll så jag går och lägger mig. Och hoppas på en bättre dag imorgon.

tips??

Datum: 2011-10-15 Tid: 16:11:38

Blir skitmiddag idag. Makaroner och korv. Ush, gillar verkligen inte att "laga" det, men orkar inte göra nåt annat och har ingen fantasi. Tur att Adde tycker det är gott. Ge mig tips på lättlagade, nyttiga och billiga maträtter som barn tycker om!

lek, städ och dans

Datum: 2011-10-15 Tid: 15:01:03

Förmiddagen var seg med tv-tittande för Adde's del och soffslapp för mig. Produktivt värre. Efter Adde sovit middag gick vi till en lekpark i närheten och han tyckte det var jätteroligt! Dock var det mest saker för större barn, så funderar på att leta upp en annan lekpark imorgon.

Nu tvättas, diskas och städas det... Och jag fundilurar på vad jag ska laga till middag. Ingen fantasi alls. Får dansa lite till med Adde så kanske jag kommer på något ^^ Vi dansar till hans Musse Pigg-skiva, jätteroligt!

adde <3

Datum: 2011-10-14 Tid: 21:00:25

Sicken värdelös dag. Helt meningslös och tråkig. Det enda som har varit roligt är att busa med Adde, det tröttnar jag aldrig på. Han tyckte det var en lysande idé att förvara majsen i sin potta! Mums liksom!


(Han har ännu inte uträttat något behov i den, haha!)

Imorgon har jag planer sörrö. Jag ska städa, tvätta och leka med Adde i någon lekpark. Adde är så värd att komma ut och göra något roligt, på senaste har han fått nöja sig med att leka inomhus. Men han är nöjd med det mesta, mitt lilla hjärtegryn ♥

Har Idol på i bakgrunden. Stackars lilla Linni från Rimbo floppade totalt och glömde bort texten. Publiken stöttade genom jubel, det var synd om henne, men jag förstår fortfarande inte tjusningen med henne.

inget vettigt

Datum: 2011-10-14 Tid: 16:02:21

Avbokade läkarbesöket. Dumt, men jag orkade verkligen inte. Får boka en ny tid. Inget annat vettigt har vi gjort idag heller, men ibland behövs såna dagar. Imorgon ska jag och Adde ha picknick iallafall, bara han och jag ♥ Vilken lekpark vi går till återstår att se. Nu är det dags att laga lite mat!

kvällspladder

Datum: 2011-10-13 Tid: 20:47:06

Nu sover Adrian efter att ha legat två timmar i sängen och babblat ^^ Förstår inte hur han kan ligga där i mörkret och snacka med sig själv i två timmar och vara nöjd? Knasig! Tidigare ikväll matade han mig med havrefras. Eller snarare proppade in i munnen på mig. Haha! Bild från imorses när vi hade morgonmys:


Trött kille! ♥

Nu ska jag bara ligga i soffan hela kvällen. Imorgon är det läkarbesök och en sväng till chefen som gäller. Därefter ska vi bara göra vad som faller oss in. Kanske en sväng till Annelundsparken och leka lite? ^^ Den som lever får se! Ps. Håll tummarna för att jag får ta de blodprover jag vill! De är viktiga men "så unga människor" som jag brukar tydligen inte få ta dom, för det behövs inte. Men om man viiiill då?

myyyysunge!

Datum: 2011-10-13 Tid: 17:22:33

Så mysigt! När jag hämtade Adrian på dagis så kom han springandes tokfort och skrek "maaaammmaaaaaaa" och gav mig en bamsekram ^^ Sen började han putta på mig när jag stod o pratade med fröknarna, han tyckte det var dags att gå ♥ Älskade pruttunge!

Det ska bli så roligt att se Adrians foton när de kommer! Och som jag sa, han hade inte velat sitta still ^^ Men så är det nog med de flesta små barn.

Fick 2 fina ljusstakar av min kollega idag! Små kandelabrar. Hur snällt var inte det!? Ska bara putsas lite och inköpas ljus så blir det finemang! Nu ska jag gosa med lillfisen innan han ska sova ^^


morning

Datum: 2011-10-13 Tid: 05:45:36

Yeay! Jag somnade innan 22.30 igår! Det händer inte ofta, speciellt inte när jag ska jobba dan efter. Så jag är ganska utvilad och pigg nu. Sista arbetsdan för veckan sen ledig tre dagar! Skööönt! Nästa vecka är dock sprängfylld med jobb, men veckan efter det är lugn igen.

Nu ska jag väcka Adde och mysa med honom innan vi ska åka! =)

Update; Det värmer hjärtat att kunna stå och kolla på sitt sovande barn en stund. Sen säga "God morgon, älskling!" och han flyger upp ur sängen, säger "mamma!" och skrattar och så kramas vi. Kärlek! ♥

fotografering

Datum: 2011-10-12 Tid: 20:14:36

Imorgon ska Adrian fotograferas på dagis, förra gången blev ju fotografen sjuk. Adde har ett sött litet skrapsår i pannan, men det gör ingenting för det ska synas att man är liten och vild! ♥ Han är så fin min lilla gosse! Men jag säger lycka till till dagispersonal och fotograf att få Adrian att sitta still ;)

Såna här saker har jag längtat efter, få ringa samtal som rör mitt barn och förbereda inför fotografering osv. Längtar tills det är dags att skicka med honom matsäck för första gången! Kanske lite knasigt, men så äre. Jag får ofta höra av olika personer att jag alltid sätter Adrians behov först, att det märks så väl. Är det inte så det ska vara då?

Femte rökfria dagen idag. Känner mig ganska röksugen just nu och har Zonnic nikotinpåsar här jämte mig. Men ska inte ta någon sån. Annars idag har suget hållt sig borta. Skönt! Hade grymt ont i halsen när jag vaknade imorses, men nu är klumpen borta =) Går åt rätt håll!



dispyt med dagis

Datum: 2011-10-12 Tid: 18:46:57

Ibland har man verkligen tur i oturen! Jag har ju bokat biljetter för att fira jul hos pappa. 23-26 december. Jobbar kväll 26e december men hade tänkt ta ut semester, och då säger min chef att sista datumet för att begära semester runt jul har passerat. Crap! Frågade en vikarie som brukar vara hos oss, och gulliga hon tar mitt pass så jag kan ta semester, wohoo! Ibland får man lösa saker själv.

Nice dag på jobbet idag! Jobbade med en vikarie och trodde det skulle bli skitjobbigt (det är många som bara står och glor med noll initiativförmåga) men herrejäklar vilken duktig tjej det var. Imponerad!

Haft en liten dispyt med en dagisfröken idag med. Var tydligen omöööjligt att ändra schemat och hämta Adrian kl. 9 istället för kl. 8 då jag jobbat kväll och slutar 23. "Våra regler säger att ni ska hämta era barn vid 8 när ni jobbat kväll!". Kontrade med att jag vet vissa föräldrar som hämtar senare och då fick jag ett spydigt svar "Ja, men det behöver inte jag diskutera med dig!". Där slog jag dövörat till och bestämde mig för att ringa enhetschefen (som är ny) för att fråga vad som gäller. Är det olika regler för olika föräldrar? Men nej, det var det ju såklart inte och han skulle prata med avdelningen. Och så tillade han att han har mycket att göra med det dagiset, så det är nog inte guld och gröna skogar där. Ser fram emot vad som kommer sägas på kommande föräldramöte! Enhetschefen verkar vara en bra karl iallafall som verkligen tog mitt ärende på allvar.

Träffat kontakt-Lena idag också. Fått spy ur mig lite irritation! Alltid skönt. Adde ligger i sin säng och babblar och matlådan står på svalning. Nu ska  jag plocka undan lite och sen tar jag kvällen!

nothing

Datum: 2011-10-11 Tid: 20:46:15

Inget smittsamt av det de kunde se i halsen ikväll... Klumpen sitter längre ner än va de kunde undersöka på jourtid, så om jag fortfarande har problem som stör inom de närmsta dagarna ska jag boka tid. Slemlösande fick jag utskrivet så jag hoppas att det hjälper lite granna. Men jag väntar nog till fredag. Dyrt att besöka läkaren stup i kvarten. Fast ikväll glömde jag plånboken hemma så mamma betalade både besöket o slemlösandet. Tack!

Snart dags att bädda ner mig i soffan för att se Desperate Hosewives. Sen sova.

klumphelvete!

Datum: 2011-10-11 Tid: 18:13:17

Klumpen i halsen fick mig att kräka upp min middag. Jäklar i mig så drygt! Är det pga rökstoppet eller kan det vara något annat? Har spytt slem dessa dagar, men när det går så långt att jag inte får behålla min mat så börjar jag fundera. Ska ringa sjukvårdsupplysningen när Adde lagt sig, och som sagt har jag läkartid på fredag så jag får det kollat. Tråkigt dock att behöva gå igenom sånt obehag!

Update; Mamma och syrran är på väg hit. Syrran passar Adde som lagt sig och mamma skjutsar mig till jourvårdcentralen efter sjukvårdsupplysningens rekommendation. Kvinnan jag pratade med tyckte min beskrivning lät konstig för att ha samband med rökstopp...

vinterjacka

Datum: 2011-10-11 Tid: 17:14:38

Denna jackan blev min för 300 + frakt! Awesome!


äter med hela ansiktet

Datum: 2011-10-11 Tid: 16:42:22

Idag har vi haft besök av Veronika och hennes två barn. Det var över ett år sen vi umgicks (första gången jag träffade nya bebisen idag) så det var väldans trevligt! Hennes äldsta dotter Shiva uttryckte en önskan över att sova här nån kväll och det ska absolut kunna ordnas! Skoj skoj! Vi bestämde bland annat att baka chokladbollar ;) Adrian gillade vårat besök och blev faktiskt inte så avundsjuk som han brukar bli när jag gosar med bebis. Min duktiga kille! Fler såna här dagar, tack!

Nu är jag proppus mättus de luxe! Gjorde kyckling/ bacongryta med couscous. Grymt gott! Adde åt med hela ansiktet han:



Klumpen i halsen känns mindre nu, men är fortfarande väldigt obehaglig.  Ska bli spännande att se hur den är imorgon bitti... Knas att jag har biverkningar nu, men inte förra gången jag slutade. Men jag är inte röksugen, så det är ju bra iallafall...

är det värt det?

Datum: 2011-10-11 Tid: 12:02:23

Har en konstant klump i halsen som gör det svårt att andas och ger mig "kräk-känslor". Men hur mycket jag än harklar eller försöker kräka upp den så försvinner den inte. Förra gången jag försökte sluta röka fick jag inga biverkningar. Funderar på om det är värt det just nu... Ska till läkaren på fredag pga av annat, så får se om han kan ge mig nåt bra svar. Håller ut tills dess iallafall.



yeah

Datum: 2011-10-10 Tid: 13:50:51

Idag när jag var och provade linserna var det mycket lättare att sätta i dom o ta ut dom än förra gången, trots att det tagit så lång tid mellan gångerna. Förra gången höll vi på en timme o tränade, denna gången 20 minuter ^^ Fast ena linsen fick hon ta ut, sved som fasen i ögat efter ett tag. Under tiden jag var där och hos psykologen var Adrian med Emelie och Johan. Snällt att de kunde ställa upp.

Resten av dagen blir lugn. Adde sover och jag ska dricka kaffe.

Imorgon får vi roligt besök! =)

09-10-11

Datum: 2011-10-09 Tid: 17:34:39

Idag lever jag i en fredag. Hela dagen har känts som en fredag. Riktigt irriterande! Vart en skön dag på jobbet och nu är jag ledig i två dagar. Imorgon är det dags att prova linser igen ^^ Knepigt värre!

Mitt lilla projekt flyter på bra. Inga konstigheter! ^^

vem?

Datum: 2011-10-09 Tid: 06:17:53

Vem är "den bäste" som kommenterat "adde gillar min mat!" med:
låter som god när man inte finns i närheten(snyft)

adde gillar min mat!

Datum: 2011-10-08 Tid: 20:04:45

Igår bokade jag biljetter till pappa över jul. Skoj, skoj, skoj! Dagen innan jul åker vi och kommer hem den 26e. Lagom resa. Det bästa är att resan gick på lite mindre än 500, med flyg, tur och retur! Norwegian is the shit!

Idag hade jag med mig en baconlindad kycklingfilé till lunch och köpte en liten burk potatissallad att ha till. Var suveränt gott! I eftermiddags när jag kom hem gjorde jag mexibiffar, kommer bli namnam lunch imorgon det med. Adde åt som det inte fanns någon morgondag. Älskar när Adde gillar min mat =) Nu ska jag snart lägga mig och läsa. Natti!

jobbjobb

Datum: 2011-10-08 Tid: 17:32:32

Jobbat, hämtat lillfis, lagat mat och ätit. Ikväll slocknar jag tidigt hoppas jag. Ska iallafall ha som mål att ligga i sängen kl 22. Sen när man väl somnar återstår att se. Adde har vart rätt grinig sen vi kom från dagis. Ush o blä så tråkigt. Men nu är han nöjd, så ska gosa lite med honom innan han ska sova!

idol

Datum: 2011-10-07 Tid: 20:46:25

Kollar på "Idol" med ett halvt öga. Nyss framförde lilla Linni från Rimbo "What are words". Vad har hon som alla gillar? Jag förstår inte det. Nej, hon är ingen favorit hos mig. Iofs har jag ingen ännu.

muuums!

Datum: 2011-10-07 Tid: 17:14:06

Man vet att maten var god när jag och Adrian kollar på varandra och utbrister "Mmmm!" samtidigt ;) Adde's tallrik var full från början:



Till efterrätt fick Adrian äppelklyftor som han sitter och tuggar på till barnprogrammet. Själv ska jag ta mig en kopp kaffe ^^

friska.nu

Datum: 2011-10-07 Tid: 14:44:06

Nu är lillfisen feberfri och har varit i över ett dygn, så imorgon ska han till dagis och jag till jobb. Äntligen liksom! Nu tillåter jag inte mer sjukdom i denna lillfamiljen. Iallafall inte på resten av året.

Till middag blir det baconlindad kycklingfilé. Klyftpotatis till. Mums! Har ett litet projekt på gång också, inte svårt att gissa vad tror jag, men jag håller tyst ett litet tag för att se hur det går. Mina icke-kommenterande bloggläsare kan ju gärna få gissa vad det handlar om ;)

Får plocka upp Adde nu. Han vill icke sova middag idag...

adde gästbloggar

Datum: 2011-10-06 Tid: 17:35:16

Hej! Hur är läget med er? Här är allt bra, jag har precis badat. Mamma försöker få mig att acceptera att få vatten på huvudet, men jag gillar´t inte! Tycker det är lite läskigt. Efter badet tyckte mamma att jag skulle prova sitta på pottan, men det tyckte inte jag. Då tog hon fram min tandborste, och att kombinera de två sysslorna var skoj!



Jag har inte gjort något på pottan än, men jag kan ju alltid träna på att sitta där ibland. Ta små steg liksom. Annars har jag klippt mina naglar idag, de var lite långa. Och så har jag ätit mat, sovit middag, lekt, busat, haft sönder en tallrik och ätit majs. Nu ska jag titta på barnprogram och mysa med mamma, sen ska jag lägga mig klockan 18. Då är jag så trött att det kliar i ögonen! Hej då!

en tanke

Datum: 2011-10-06 Tid: 14:10:00

Ville bara säga att om ni ska åka hiss, och det står att maxvikten är 1000 kg eller 13 personer, så får varje person max väga 76,9 kg. Så nu kan ni dela med er av den informationen om ni står i en hiss med 12 andra personer. "Om någon här väger med än 76,9 kg så var vänlig gå ut!". "Men jag väger bara 50 så om någon väger 103,8 kg är det lugnt!". Det är vad min skalle tänker på idag.

skaka rumpa

Datum: 2011-10-06 Tid: 10:47:20

Adde skakar rumpa när jag jojkar som en samisk kvinna. Väldigt vackert, både sången och dansen! Vi borde uppträda, han och jag! Jag dricker mitt kaffe och Adde äter sin majs till barnprogrammet. En helt vanlig morgon. Hörs under dagen!

get fb

Datum: 2011-10-05 Tid: 22:50:34

Tycker det är dags att min pappa ska skaffa facebook när det ser ut såhär på min "familjelista":

Avvaktar?


jävla dagmamma!

Datum: 2011-10-05 Tid: 22:21:54

Läs detta och ge mig era tankar. Jag tycker det är så fruktansvärt fel, och man skäller inte så på en kille som är strax över 1,5 år. Han förstår inte att han har gjort "fel". Och har ni några tips till min svägerska så vänligen kommentera hennes inlägg. Usch, så arg jag blir!

Min söta vän Emelie har varit här ikväll. Vi har kollat på tv och druckit ett glas vin och snackat skit. När hennes pojkvän ringde så svarade jag och låtsades vara hon och han gick på det! Hahahaha, så jäkla roligt! Han måste ju känna sig lite dum ;)

Snart ska jag försöka sova. Wish me luck!

laxkojs

Datum: 2011-10-05 Tid: 16:41:54

AddePadde har varit skitgrinig här i eftermiddag, och när jag tog min telefon ifrån honom blev han skogstokig! Då fick han ringa morfar en sväng. När de hade pratat klart var han fortfarande grinig, och att ha en tjutande unge runt fötterna när jag lagar mat vill jag inte ha. Frågade honom om han ville ha en glass och han kutade till frysen. Snacka om att barn lär sig snabbt. Det som är bra med min son är att han äter oftast så fort han får något ätbart, så denna glassen är bara en aptitretare ;)

Orkar inte laga nåt avancerat idag, så det får bli laxkojs ^^

blää

Datum: 2011-10-05 Tid: 15:43:59

Jäklar vad sur jag blir på mig själv! Hade bestämt mig igår att jag inte skulle lägga mig i soffan när vi vaknade, men vad gjorde jag!? Inte konstigt att jag var trött imorses dock när jag somnade klockan 2 inatt. Hade försökt somna redan runt halv tolv. Jag blir så less. Konstant trött men kan inte somna på kvällarna. Dänga stekpannan i skallen kanske vore en idé?

Nu har vi haft besök av kontakt-Lena. Både jag och Adde uppskattar hennes besök ^^ Hon hade med sig hemmabakat bröd. Mums! Idag fikade vi och pratade bort tiden, hon är så bra att prata med =)

Annars händer inte mycket idag. Säsongspremiär av Grey's anatomy. Inte missa det!

tröööööööööööööött

Datum: 2011-10-04 Tid: 19:49:34

Har släpat ut täcke och kuddar i soffan. Är såå trött! Helt sjukt. Som tur är har jag läkartid den 14onde så ska säga till läkaren att ta alla prover som finns att ta! Har svårt att tro att detta bara är pga höstens ankomst. Har bara varit så här trött en enda period tidigare i mitt liv och det var i början av graviditeten med Adrian, då somnade jag till och med på jobbet en gång. Och jag är 100 på att jag inte är gravid nu, isåfall är det Gud som gjort mig preggo med en ny Jesus. Knappast troligt.

Får se om jag klarar av att vara vaken till 21 då Desperate Housewives börjar. Säsongspremiär ikväll!


Coolt dock om man blev Jesus mamma!

höhöhö

Datum: 2011-10-04 Tid: 16:33:44

Idag har vi haft massa kaffebesök, 6 kompisar har varit här vid olika tillfällen. Jag och Adrian gick även till en av dom som var här senare. Och till middag åt vi pizza. Mums!

Adde spillde nyss ut min kopp kaffe på vardagsrumsbordet så det rann kaffe under glasskivan (där jag har ultraljudsbilder, bilder på Adrian och annat smått och gott under). Fick panik och blev helt stel, visste inte vad jag skulle göra. Skrek "HANDLINGSFÖRLAMAD" och DÅ kunde jag agera. Haha! Hade ändå tänkt rengöra där under idag när Adde lagt sig, så det var ju tajmat!

Ute blåser det så att kaffet blåser ur koppen, men koppen står kvar. Fya. Snart ska Adde bada och jag får nog ta mig en till dusch ikväll. Eller ett bad.

underbara svägerskan!

Datum: 2011-10-03 Tid: 21:42:48

Hahaha, i inlägget om mina tankar så skrev jag ju att jag ville ha besök uppifrån. Nu har min svägerska (som kallar sig bästa svägerskan, hon är min enda, haha!) kommenterat inlägget med: Bor vi uppåt ? xD hahaha. . Hahaha! Ja, ni bor uppåt härifrån Borås sett, men nu menade jag min käre fader. Fast ni är alltid välkomna ni med, och det vet ni! En annan smart sak som svägerskan (Mia) vräkt ut sig (skrivet i bloggen 2007-12-27) när vi löste korsord:

Jag: Mårddjur och fiskeredskap???
Mia: Nät!?
Jag: Sex bokstäver...
Mia (bombsäker): Håv!

Underbar tjej som ibland snackar lite snabbare än vad hon tänker. 20 år och 3-barnsmamma!


massor med fika

Datum: 2011-10-03 Tid: 18:43:59

Har typ ett kilo ton fika som jag funderar på att smälla i mig ikväll. Bara för att jag kan. Blev ju inte att bjuda mina kollegor på det fikat, så de fick tysta mun med annat fika som en annan kollega fixade fram.

Feberpojken sover. Dagen har varit rätt smärtfri ändå. Han har varit gosig, busig, lugn, glad, arg, ledsen, mega-arg, jättejätteglad, trött och jävlig idag. 2 glassar har han fått trycka i sig också. En helt okej sjuk-dag tycker vi nog båda två!

Nä, det där fikat skulle nog sitta på sin plats nu. Hejs!

kladdigt värre

Datum: 2011-10-03 Tid: 13:26:19

När man är sjuk får man glass, och när man äter glass så kladdar man!

feber

Datum: 2011-10-03 Tid: 11:45:52

Har en väldigt kinkig kille här hemma. Tog tempen o den visade på feber. My lord. Skämma bort lillfisen med glass och saft idag då.

dags för mina tankar igen

Datum: 2011-10-02 Tid: 22:46:05

Var ett tag sen jag bara skrev ner vad huvudet tänker. Så nu kör vi, min hjärna och jag! För det första är jag otroligt stolt över att mitt hem varit nästintill fläckfritt i en månads tid. Det är viktigt för mig, men jag har varit otroligt dålig på att hålla efter. Skitigt har det inte varit, men stökigt. But no more! Nu ska det förbli fint!

Min son också. Älskade lilla fisunge! Underbarare kille finns inte! Kärleken jag känner för min son kan inte beskrivas i ord. Ibland när jag kollar på honom när han leker känns det som att hjärtat ska sprängas, som om hjärtat är för litet för att rymma all kärlek. Ikväll badade han, för imorgon sover han på dagis. Måste lämna honom redan halv ett pga möte med jobbet innan kvällspass. Känns inge roligt! Men ska kramas massor med honom på förmiddagen. Bara han i fokus imorgon ♥

Måste komma ihåg att ändra dagisschemat med eftersom arbetsschemat har ändrats. Ska skjuta en timma på hämtningen när jag bara jobbat kväll med, från 8 till 9. Jobbar ju till 23 och att vara hemma 23.30 och vara tvungen att gå upp 7 är lite saftigt. Hinner prinsen äta frukost och leka lite med.

Allmänt sett mår jag sådär. Finns en massa saker i mitt liv jag vill ändra på, och det går med lite vilja och envishet. Min ork till exempel måste bli bättre. Den ligger lågt just nu. Men jag orkar det viktigaste iallafall: min son, mig själv och hemmet. Allt utöver är bara ett plus. Får höra ofta att jag låter trött i telefon eller ser trött ut. I am. Skittrött är jag! Hösten som påverkar tro? Jag har ingen aning. Grymt jobbigt är det iallafall!

Till mötet imorgon var det min tur att fixa fika. Jag bakar inte, så jag köpte idag. Köpte alldeles för mycket tror jag, men mina kollegor får låta fikat tysta mun och se glada ut. Tack Kari som hjälpte till med handlingen idag ^^ Snart dags för mig att skaffa körkort tror jag. Vad mycket tid det sparar på att åka bil! Och lättare att handla hem mycket med. Dock har jag ju två privatchaffisar som hjälper mig när jag ber dom: mammi och Kari ;) Dom är så snälla! Jag har tur som har en del fina människor omkring mig!

Sist men inte minst önskar jag besök uppifrån nån helg. Så, nu vet ni det ;)

önskestjärna

Datum: 2011-10-02 Tid: 21:26:49

Well, irritationen eller ilskan, vad man nu vill kalla den, har lagt sig. Så nu kan jag prata/ skriva igen. Som tur är så har jag min underbara lilla knodd och grymma kompisar som gör mig glad.

En annan sak som har fått mig väldigt glad är att jag beställt en önskestjärna! En bekant, Theo, gör önskestjärnor i betong. De är väldigt fina! Hur min kommer se ut får ni se när jag får hem den (hon har till och med hemleverans!), men är ni nyfikna så gå in här och kolla: Thea Form på facebook! Ska även i framtiden bli ägare av ett &-tecken med någon text på, vad har jag inte klurat ut än. + att jag ska komma på något eget motiv jag vill att hon ska försöka formge om det går. Inte nog med hennes lilla hemmagjuteri, så har hon en mysig blogg där hon delar med sig av glimtar ur hennes familjeliv: Theodora. Den tjejen är fenomenal!


(Bild lånad från Thea Form)

tyst

Datum: 2011-10-01 Tid: 17:18:07

Har man inget snällt att skriva så ska man inte skriva något alls. Så jag håller tyst ett tag nu.

Adde mår dock som en prins.