mexibiffar!

Datum: 2011-02-28 Tid: 19:00:40

Åkte och handlade med Kari tidigare, han köpte 2,5 kg köttfärs som jag nu gjort mexibiff-smet på. Ska steka dom imorgon som han får hämta sen, hoppas de blir lyckade. Svårt att veta om man fått rätt smak på sån stor mängd.

Nu tar jag kvällen för Adrian sover. Hejråå!

två veckor, jag är grym!

Datum: 2011-02-28 Tid: 14:43:27

Grattis till mig som inte rökt ett endaste litet futtigt bloss på 2 veckor exakt nu! Fortfarande lite svårt att fatta hur det kan vara så enkelt. Mina små nikotinpåsar (ungefär som snus) nyttjas mycket sällan. Inga abstinensbesvär heller. Jag är rätt grym jag!

En annan som är rätt så jäkla mycket grym är min son! Han är så snäll mot sin trötta mamma idag. Roar sig själv när jag vilar och kommer och myser då o då. Nu ligger han och sover. Ikväll ska han få bada, sen ska vi leka och sen den mysiga nattningen. Aww, underbara unge! ♥

enkelt!

Datum: 2011-02-27 Tid: 22:17:41

Som jag skrev på facebook: Efter att ha varit rökare i 11 år, ska det vara såhär enkelt att inte röka då? Det är ju löjligt! Jag blir ordentligt röksugen kanske 2-3 gånger per dag. Om ens det. Och det försvinner på max 30 sekunder. Om ens det. 10 sekunder kanske. Jag ropar inte hej än, men fortsätter det såhär så är jag snart en icke-rökare på riktigt  ^^

väldans go helg!

Datum: 2011-02-27 Tid: 18:41:12

Helgen... oj! Den har varit sååå bra ute hos Kari! Adrian gillade att bada i bassäng, det var en fröjd för ögat att se. Det ska vi göra många fler gånger! Och Leo's lekland var också väldigt roligt! Åkte massa rutchkanor och grejer ^^ Annars har vi bara myst och tagit det lugnt o så. Lagade asgod mat igår, fläskfilé med skivad lök o rivet äpple tillagad i ugn samt hemmagjorda potatisklyftor o kall beasås. Verkligen en lyckad helg! Fått sovmorgon som vanligt hos Kari, skönt. Tack vännen! Idag steg jag upp klockan ett, vaknade med feber på morgonen. Och senare på dagen började jag kräkas utan anledning. Mådde inte illa innan, och efteråt var jag bara äcklad. Skumt skumt. Nu mår jag bra. Lekt och nattat Adrian, han var trött kille ikväll ♥ Och ja, fortfarande rökfri!

sicket äventyr!

Datum: 2011-02-25 Tid: 14:35:32

Turen på stan idag var väldans trevlig! Jess hittade ett par skor till sig och massa kläder till sin son, och jag hittade  lite smått och gott till min son ^^ Sen åt vi lunch (eller ska vi säga middag) på Jensen's böfhus. Vi kom dit, beställde, Adrian fick sin mat, vi väntade, fick en snackskorg (förrätt) när vi beställt två, väntar lite till, får den andra snackskorgen, fortsätter vänta. Under tiden säger vi till några gånger och frågar vart maten tagit vägen. "Det dröjer ett liiitet tag till"... okej. Ett litet tag blir ett långt tag. Sammanlagt väntade vi 1 timme och 10 minuter på maten. Fick dock kompensation i form av de 2 snackskorgarna gratis och en varsin värdekupong så vi får ett mål mat gratis vid ett annat tillfälle. Hoppas väntan är liiite kortare då. Men de hade tydligen tappat vår beställningslapp på golvet i köket och missat den. Goodie! :P Adrian var för övrigt gryyyyyyymt duktig på restaurangen trots att han fick sitta stilla så länge, inga sura miner alls! Min gos, han vet  hur man uppför sig han! Fast  några höga toner o glada tjut blev det dock ^^

Var iallafall hur nice som helst att träffa Jess igen. Hoppas vi gör om det snart! =)

blir nog en go helg

Datum: 2011-02-24 Tid: 22:31:42

Vilken helg vi har att se fram emot alltså! Imorgon möter jag och Adrian upp Jessica på stan, vandrar omkring lite. Blir nog väldans trevligt, längesen vi sågs nu! Sedan ska vi med Kari och hans barn och bada i en bassäng, spännande! Adrian har ju aldrig badat i något liknande förut, så det ska bli roligt! På kvällen följer vi med Kari och dom hem och är där hela helgen. Så jäkla gött där, bara mysa och ta det lugnt!

På lördag är vi ett ganska stort gäng som ska gå på Leos lekland. Har aldrig varit där men ska vara barnens paradis! Sen åker vi hem till Kari och lagar mat och tar det lugnt. Like it! =)

daffedress!

Datum: 2011-02-24 Tid: 20:24:16

Hahahaha, teeeletubbies, teeeletubbies!!!  Sitter i min soffa och ser ut som en teletubbie nu. Har nämligen på mig min Daffedress (typ som onepiece). Vet ni fortfarande inte var jag menar så menar jag en sånhär:

Den är fett skön, men fett osmickrande för "figuren". Om man nu hade en smickrande form från början... Men rund är faktiskt också en form. Så det så!

 

Annars så har vi varit på spädis idag. Nice nice nice! Och hos psykologen, utmattande. Mariana och Markus hänkade på hem och medan barnen sov så satt jag och Mariana o snacka massa gojja och hade så skoj! Härligt! Sen var vi och handlade med Kari och åkte hem till honom och åt torsdagsmat. Pannkakor! ^^ Gott gott!

 

Mitt lilla hjärta sover, och jag ska dricka kaffe! Hörs!


morning

Datum: 2011-02-24 Tid: 07:48:30

Fan, grannen duschar eller nåt och det låter som att en fet jävla c-vitamin löses upp i ett stort glas vatten! Hatar det ljudet! Jaja, nu ska vi iaf göra oss iordning för spädis =)

bada!

Datum: 2011-02-23 Tid: 20:33:33

Nu ska jag hoppa i plurret med tända ljus! Var så jäkla nice senast så jag fick mersmak =) Blev inte så tidigt i säng igår, men idag ska det fasiken bli det. Spädis imorgon ju! Längtar ♥

trevlig dag!

Datum: 2011-02-23 Tid: 19:34:59

Lika trevligt att träffa kontaktpersonen som vanligt! Nu har vi skrivit upp vad vi har gjort under våra möten, och mest har hon väl agerat sällskapsdam typ! Haha, det har väl inte riktigt varit meningen, men det är så gött att bara dricka kaffe och tjöta bort tiden om att vara förälder och annat.

Vi har varit och handlat mat med Kari med, så nu har man fyllt frysen lite =) Lagade middag till oss sen, baconlindad kycklingfilé, pommes o beasås. Mums! Till efterrätt åt vi wienerbröd ^^ Adrian åt både middag och wienerbröd som om han aldrig sett mat innan, min gos! Efteråt fick han bada för att testa badbyxeblöjorna Kari köpte idag. Vi ska ju iväg och bada med Kari och hans barn på fredag i nån bassäng, nånstans. Haha! Blir nog nice det!

Nu ligger Adrian och "jamar" i sin säng. Kan man älska någon mer än vad jag älskar honom? Jag tror fasiken inte det!!! ♥

stormöte

Datum: 2011-02-23 Tid: 12:59:26

Snart kommer kontaktpersonen =) Vi ska snacka om tiden som varit och så, och se om vi ska fortsätta träffas. Vilket jag hoppas på! Nästa onsdag har vi stormöte (jag, Adrian, kontaktpersonen, mentorn på späd, psykologen, sköterskan på bvc och min kontakt på soc). Vi ska gå igenom vilken hjälp jag och Adrian behöver, om vi har nog eller behöver mer. Alltså, egentligen, hur jäkla bra är det inte att man kan få sånt här stöd? Dock finns det personer i större behov än oss, kan jag tycka, men det är skönt att ha ett professionellt team runt omkring oss! Och att de berömmer mig så mycket för min föräldraroll och att de alla avgudar Adrian är jätteroligt! Synd bara att spädis är slut för oss snart...

unge!

Datum: 2011-02-23 Tid: 08:05:44

Skit!!! Adrian har lärt sig klättra upp på vardagsrumsbordet. Nu kommer jag ju inte våga lämna honom själv i vardagsrummet.  Iofs är det inte så himla högt, så han kan få lära sig "den hårda vägen" att man inte ska vara på bordet. Under uppsikt, givetvis. Nä, nu behöver jag kaffe!

engelen

Datum: 2011-02-22 Tid: 20:02:04

Svar till Lisa: Den hemska filmen hette "Engelen". Information om filmen!

mys med lilla hjärtat!

Datum: 2011-02-22 Tid: 19:00:34

Haft myskväll med mitt lilla hjärta! Han älskar när vi sjunger "imse vimse spindel" och gör rörelserna så den har vi trallat ett x antal gånger  + några andra visor och spelat på instrumenten samtidigt. Några böcker har vi hunnit med också. Vällingen åt han liggandes med huvudet i mitt knä samtidigt som vi lyssnade på Carola. Himla mysigt att avsluta dagen såhär! Nu ligger han i sin säng och pratar lite ♥

Adrian brukar få äta sin mat själv ibland med händerna. Idag var han antingen inte hungrig eller så var maten inge god för han kastade bara ner den på golvet. Fisunge!

Kan pricka av ännu en dag som rökfri. Visst blir jag röksugen ibland men vill verkligen bli rökfri den här gången. Mycket för Adrians skull, sen ekonomin och hälsans skull. Känns iallafall annorlunda detta försöket, mycket enklare på nåt sätt. Kanske för att jag verkligen bestämt mig? Sa till mamma på alla hjärtans dag "Nej, nu slutar jag också röka!" helt från ingenstans och sen dess har jag inte rökt ett bloss! Ile har ju slutat röka, o mamma försökte. Vet dock inte hur det går för henne... Menmen.

Nu ska jag ringa pappa och sen slappa innan sängdags. Blir tidigt i säng ikväll! Av någon anledning är jag mer morgontrött än vad jag brukar vara. Fya.


Här var han inte särskilt gammal ♥

sötunge!

Datum: 2011-02-22 Tid: 13:44:24

Adrian blåser i flöjten samtidigt som han headbangar. En rockflöjtist?

torka rumpan med kärlek

Datum: 2011-02-22 Tid: 09:23:13

Klart jag måste köpa skithuspapper med kärleksdikter på från Lambi! ♥ Phett coolt mannen! Eller hushållspapper med recept på. Finfin idé Lambi, det ska va roligt att skita!

I detta hushåll är vi mer än vakna. Adrian klättrar på mig, vi har kamp om datorn och min kaffekopp. Är inne på min nionde dag som rökfri. Hur jäkla bra är inte jag då? =)

Have a nice day!

hemsk hemsk hemsk film

Datum: 2011-02-21 Tid: 21:15:27

Nyligen hemkommen från bio med spädis. Fy så hemsk film! I korta drag handlade den om en tjej som växer upp i alkoholmissbruk, i vuxen ålder hamnar hon i heroinmissbruk och lämnar ifrån sig sin dotter till en fosterfamilj. I slutet blir hon ren från missbruket och får kontakt med sin lilla dotter igen. Ska ta reda på vad filmen heter, minns inte. Men kan rekommendera den. Hemsk som fan och tårar föll!

Adrian sov när jag kom hem. Han och Kari hade haft en bra kväll =) Längtar tills imorgon då jag får pussa på min gos! Efter ha sett denna filmen längtar jag efter att mysa med honom!

Nu är jag helt känslomässigt tömd. Godnatt!

rensa rensa rensa

Datum: 2011-02-21 Tid: 15:38:10

Shit, snacka om att jag måste rensa bort massa skit! Helt sjukt så man samlar på sig. Sån skit som bara tar massa energi och som man blir trött av att se. Har redan börjat rensa o fått bort det största och klumpiga, nu är det bara småskiten kvar ^^ Happy rensning på er! ;)


flytta eller inte flytta?

Datum: 2011-02-21 Tid: 10:39:23

I flera års tid har jag velat flytta tillbaka till Knivsta/ Uppsala. Men det finns saker här i Borås som håller mig kvar som jag inte vill lämna. Och det finns saker jag vill ha i Knivsta med. Ett pussel som är omöjligt att lägga så alla bitar kommer med. Jag vill både äta kakan och ha den kvar.

Jag får fortsätta tänka på hur jag ska göra. Det är ju en ganska krånglig process med mycket som ska stämma. Bostad och jobb, dagis osv. Men till hösten kan vi nog komma iväg =)

stora killen!

Datum: 2011-02-21 Tid: 09:18:13

Idag blir mitt hjärta 11 månader gammal! ♥ Tiden flyger fram! Grattis älskling!

Vi har inga planer på dagen, men ikväll kommer Kari hit och är med Adrian då jag ska iväg på bio med spädis =) Fattigmansbio på Röda Kvarn dock, men vad gör det!? Kul att komma iväg och göra något "vuxet".

mitt allt <3

Datum: 2011-02-20 Tid: 22:24:27





Han har lärt sig klättra upp i bokhyllan!

nu mår jag bra!

Datum: 2011-02-20 Tid: 19:43:02

Har tagit mig ett varmt bad med tända ljus, och faktiskt ett glas vin. Nu sitter jag med en ansiktsmask efter att ha smörjt in hela kroppen! Tänker på allt positivt som varit idag. Umgåtts med min fina son, en vän hjälpte mig med min cd-spelare då en skiva fastnade, pratat med pappa, och sist men inte minst så har vi umgåtts med Mariana och Markus, och titta vad jag fick av Mariana idag:

Dessutom skrev hon på msn:

Vill bara säga att jag är så glad för att jag har träffat dig. Du är en sådan go och glad tjej och gör allt för att vara en god vän till alla. Så roligt att vara med dig.  Sen har du en otrolig go son med..


Tack vännen! De orden värmde otroligt mycket, och blommorna också! Är så glad över att jag har lärt känna dig! <3 <3 <3


myskväll

Datum: 2011-02-20 Tid: 18:40:18

Nu har jag och Adrian lekt till toner av Astrid Lindgren-sångerna, sen fick han ligga med huvudet i mitt knä och äta sin välling med Carola i högtalarna. Hur mysigt!? ♥ Min lilla gos är mitt allt!

Jag håller på att fylla badkaret och ska tända ljus. Bara koppla av och vara jag!

i-d-i-o-t-e-r

Datum: 2011-02-20 Tid: 16:16:20

Enligt min bror så är det skillnad på att stanna över dan och över natten. "Det var inte ens tänkt att de skulle stanna över natten!". Nähä, men vi kanske villa följa med ändå? Men då vet vi, det är skillnad på att stanna över dan och över natten. Det är liksom inte lika skoj att bara träffas över dagen då? Hur i helvete tänker ni!? Och varför är det så jävla svårt för er att förstå att jag blir ledsen, och känner mig bortglömd!? Idioter.

Är det så jävla dumt av mig att vilja träffa min familj varje tillfälle som ges? Det är faktiskt inte så jäkla ofta som vi ses. Men sure, blir inte vi ens tillfrågade så kan det kvitta. Vi struntar i nästa gång med.

Och om det nu var så att ni inte ville ha oss med så kunde ni ha sagt det.

blev glad

Datum: 2011-02-20 Tid: 14:39:40

Att en kommentar kan göra en så glad! =)

Har allt en bra pappa också  ;)

 


egoboost

Datum: 2011-02-20 Tid: 10:34:42

Saker jag är stolt över att ha klarat i mitt liv:
- Att ha gått ner 20 kilo år 2007!
- Att klara av föräldraskapet så pass bra trots depression.
- Jag övervinner alla motgångar.
- Jag är en bra vän!
- Är fortfarande rökfri trots massa skit.
- Jag har spelat piano i Globen när jag var liten.
- Jag var bra på handboll och andra bollsporter.
- Jag sköter min son, mig själv, hushållet och ekonomin själv. Med bravur!
- Jag har en sån fin son!

Behövde bara egoboosta mig själv lite =)

tack

Datum: 2011-02-20 Tid: 08:44:17

Tidigare i veckan hade vi planerat att åka till bror Kim med familj på lördagen (igår) som bor i Billingsfors (typ en timme från Karlstad). Men sen bestämdes det att vi inte skulle åka för Moa blev sjuk. Attans liksom! Igår på förmiddagen ringer jag mamma för att snacka lite skit. Frågar vad  hon gör och hon svarar att hon är på väg till Göteborg. "Jahaa, vad ska du göra där!?" frågar jag. "Vi är på väg till Kim och dom." Ifrågasatte varför de inte sa till så vi kunde åka med, de visste ju att vi ville åka! "Det blev hastigt och lustigt påkommet"  fick jag som svar. Tack. Det tar 20 minuter att åka från mamma in till stan, och jag tror inte dom kom på  "nu åker vi" och tio sekunder senare satt dom i bilen. Nä, jag säger det igen. Tack! Att hon dessutom slängde luren i örat på mig när jag sa att jag blev ledsen... tack. Och att jag fick ta en massa skit när jag sa att jag blev ledsen... tack. Som om det var jag som gjorde fel? Tack.

Ska vi se hur lång tid det tar innan telefonen ringer eller mottager ett sms där det står "Vafan skrev du ut det i bloggen för?". Jag svarar här: För jag är ledsen, sårad och arg. På alla inblandade.

ååååååååååh

Datum: 2011-02-19 Tid: 21:27:43

Nu, mer än någonsin, vill jag ha en cig! Men jag är starkare än så. Sån här skit ska inte få mig att misslyckas. Måste peppa mig själv, då får bloggen bli ventilen.

myyys!

Datum: 2011-02-19 Tid: 18:54:25

Har haft världens mysigaste nattning med Adrian ikväll. Så vill jag göra varje kväll, att han ligger med huvudet i mitt knä och äter sin välling medan jag håller på hans mage. Släcka ner i lägenheten med bara små lampor tända och lyssna på en lugn barnskiva. Så himla mys! ♥ Innan har jag bara lagt honom i sängen med välling så har han fått somna så. Inget mys, men har inte orkat annat. Men nu så!

Fortfarande rökfri!

aaaabstinens!

Datum: 2011-02-18 Tid: 17:11:46

Abstinens, abstinens, abstinens! Fyfan. Men jag fortsätter försöka. Inget nikotinhjälpmedel ens idag. Jag är stolt! Bara sen i måndags har jag nog tjänat in minst 150 spänn. Nu åker vi ut till Kari! Hejs!

vill, för helvete!

Datum: 2011-02-18 Tid: 10:05:01

Jag är fan lite irriterad alltså! Något som borde ligga i en människas intresse, ser människan som en tjänst!? Var intresserad för fan, vill! Gör det för att du vill och se det inte som att du hjälper till! Jag är så jävla trött på människor som bara gör saker för att hjälpa och så ska man vara tacksam till tusen. Vill du inte, så gör det inte! Nej, detta har inget med  mig att göra o jag förväntar mig inte att någon ska förstå, men jävlar så störande! Var bara tvungen att skriva av mig, få ur mig det nånstans.

mooorgon

Datum: 2011-02-18 Tid: 08:18:11

3 uppdateringar på facebook denna morgon:

Andrum? Nejnej, har en son som ska vara  precis intill mig hela tiden! Får passa på att kramas nu då det inte blir mycket av den varan med min aktiva son! ♥♥♥

Vem behöver nikotinplåster när man har en Adrian? I skrivande stund ligger han på mig och gräver mig i munnen och blir skiiiiiitförbannad när jag flyttar på honom!

Funderar på om det är jag eller Adrian som har abstinensen! Jäkla grinolle han är!!!


Han är skittjurig, så nu har jag lagt honom igen!

försöker sluta

Datum: 2011-02-17 Tid: 21:29:02

Rökfri sen i måndags 14/2 kl. 14.00 =) Än så länge går det finfint! =)

rubrik...

Datum: 2011-02-17 Tid: 17:34:53

Gick promenad till spädis idag, och hem från spädis förbi affären. mer motion än vanligt. Det behövs just nu kan jag säga, när jag håller på med mitt lilla projekt... som visst inte är särskilt hemligt längre. Jag och Adrian har ätit den tradionella torsdagsmaten - pannkakor. Jäklar så goa dom blev idag!

Pappa efterfrågade bild på vardagsrummet. Kan ta imorgon! Om jag kommer ihåg ^^ Leka med Adrian nu innan han ska sova. Blir tidigt i säng för mig med ^^

torsdag

Datum: 2011-02-17 Tid: 07:58:34

Kaffet i koppen som vanligt. Snart gå till spädis =) Mariana och Markus följer troligtvis med oss hem sen och kollar in vardagsrummet. Have a nice day! =)

vann igen

Datum: 2011-02-16 Tid: 21:52:16

Åh! Denna dagen har vart så go! Nöjd, så nöjd är jag! Och jag vann idag igen! Natti ^^

sååå fint!

Datum: 2011-02-16 Tid: 18:59:44

Oj, vad mitt vardagsrum är fint nu! Det blev mindre och intimare, och nu är var sak på sin plats. Kari hjälpte mig tillbaka med alla saker och så köpte han en ny matta åt mig , tack tack tack! Kan inte sluta se mig omkring i rummet nu ^^ Himlans nöjd är jag! Äntligen  ett fint rum i min lägenhet!

Kontaktpersonen var ju här med. Hon passade Adrian medan jag och Kari satte upp tavlorna. Sen satt vi och drack kaffe. Inte så socialt möte idag, menmen! Jag är nöjd med dagen iaf!

Nu är det duschen ^^

onsdag

Datum: 2011-02-16 Tid: 07:08:57

Fortfarande ute hos mammi, idag åker vi hem. Ska bli mkt spännande att se hur det ser ut i vardagsrummet nu! Värken är så gott som borta så att ställa iordning ska nog inte vara nåt problem. Idag kommer kontaktpersonen också ^^ Funderar på om inte hon ska få ta Adrian på en promenad så jag kan städa.

Mooorgonkaffe!

smäääärta

Datum: 2011-02-15 Tid: 10:40:00

Helt plötsligt från ingenstans har jag en jäkla värk i typ ryggraden mellan skulderbladen och upp mot nacken. Kom bara pang poff! Märkligt tycker jag. Hoppas det försvinner snart för som det är nu kan jag knappt lyfta Adrian. Inte utan en förjäkla smärta iallafall...

Annars? Ute hos mammi, full rulle på Adrian som vanligt. Längtar så jag kan komma hem och fixa i vardagsrummet, men det kommer jag inte kunna så länge jag har värken. När mammi vaknar ska jag be om nåt smärtstillande. Vill inte rota så väntar.

morning!

Datum: 2011-02-14 Tid: 08:05:26

Sitter med kaffet i koppen i köket och väntar på tapetseraren. Mammi och Adrian sitter på andra sidan bordet och busar =) Hoppas bara vi har tagit rätt på dag nu, haha! Virrig kan man vara ibland men jag tror det är rätt iallafall. Var inte roligt att vakna upp till detta bombnedslag kan jag säga. Tur att vi åker härifrån när arbetet utförs!

Grattis underbara brorson Vilton på födelsedagen! 1 år redan, tänk vad tiden går! Hoppas du får en asbra födelsedag och tyckte om sången som jag och fammo sjöng i telefon ;)

Och svar till anonym: Nej, Kari är inte min pojkvän. Vem är det som frågar? ;)

Trevlig alla hjärtans dag på er!

sköööön helg!

Datum: 2011-02-13 Tid: 19:16:12

Hej och hallå! Hela helgen har spenderats hemma hos Kari med hans två barn. Både jag och Adrian har trivts som fisken i vattnet! Skönt att ta det lugnt och bara vara. Fick till och med sovmorgon igår, hur sköööönt som helst! Hans ungar är underbara med ^^ Igår kom bror och Mia och mina två brorsöner på en endagsvisit. Vi gick lite på BR och Adrian fick en tidig födelsedagspresent ^^ Sen åt vi kinamat. Mums! Fler såna här helger vill jag ha!

Nu är hela mitt vardagsrum tömt på saker. Imorgon tapetseras det ^^ Fetingnice! Dock är det ett stort jäkla kaos härhemma nu med saker överallt. Längtar tills jag får iordning igen, och grovstädat! Kommer bli finfint! Ligger i min säng med datorn nu, ska strax poppa popcorn och kolla på One tree hill på datorn. Ett måste varje söndagskväll. De har ju flyttat fram programmet till eftermiddag, men jag vill se på kvällen, så då  får det bli kanal5play.

Imorgon drar vi ut till mammi så mister tapetserare får sköta sitt  jobb ifred. Vi får se om det tar en eller två dagar, men jag tippar på två, så jävligt som väggarna ser ut nu! Egentligen borde jag fan fota de värsta ställena så ni får se hur illa det är. Om det nu fastar på bild :P Ger det ett försök... senare.

ingen ny kyl o frys

Datum: 2011-02-11 Tid: 10:41:38

Idag vankas psykologbesök och under tiden så är Adrian med Emelie. Hon passar honom några timmar för hon tyckte att jag skulle vara barnledig, vilket verkligen behövs!! Höll nästan på att somna ifrån honom på soffan tidigare imorses. Trött mamma!

Fick ingen ny kyl o frys heller. Vaktmästaren hade nog gått med på nytt om det var upp till honom att bestämma, men det är det ju inte. Attans bananer! Menmen, får pryda kylen med massa fint istället. Fula gamla 80-talsmaskin! Spisen skulle också behöva bytas ut. Köpa eget o ta med mig när jag flyttar? ;)

Adrian ligger i sin säng och brummar. Vill att han sover lite innan vi åker iväg, så han är piggelin med Emelie. Får se om han somnar sen. Heippa!

natti natti

Datum: 2011-02-10 Tid: 20:53:13

Nu är jag färdig för idag. Nu ska jag sova! Värken i axel, armbåge och handled har gått över. Var riktigt drygt när det förvärrades efter att jag tog emot farbrorn på bussen. Lite märkligt det där faktiskt tycker jag. Att man reagerar så mot en människa man inte känner utan att tänka sig för, för att försöka förhindra den personen att skada sig. Reflexer och omtanke för andra skulle jag nog beskriva det som. Dock var farbrorn tung, så det var tur att jag fick hjälp efter att jag gormat "stanna bussen lite!". Haha, den händelsen kommer jag leva länge på! Speciellt för att han tackade mig hjärtligt när vi klev av bussen på samma hållplats och småpratade lite. Pensionärsdans, hans avlidna fru och hans ålder hann vi med att prata om. Han bockade och tackade när jag gissade fel på hans ålder med typ tio år. Mysfarbror!

Kari kom upp och drack lite kaffe efter jobbet, annars har jag och Adrian bara slöat och ätit middag och lekt. Eller ja. Adrian slöar ju aldrig. Aldrig! Full rulle på honom hela tiden. Lyssna på musik och spela på de små leksaksinstrument vi har hemma är en ny favoritsyssla för oss!

På söndag ska jag slänga ut allt från vardagsrummet, för på måndag klockan 8 kommer målaren. Ger honom extranyckeln och så drar jag och Adrian ut till mammi. Är ju mycket grundarbete som behövs så det hela kommer nog ta två dagar. Bäst att låta honom jobba ifred då!

hej o hå

Datum: 2011-02-10 Tid: 19:37:15

Adrian ligger i sin säng och säger "mamma" "mamma" ^^ Han har sin fina pyjamas han fick av mommo idag på sig. Mkt fint fick han! ^^ Vill ha kosing så jag också kan kolla in utförsäljningen. Hoppas den är kvar när jag får lite mer stålar. Blir tidigt i säng för mig med, så trött man kan va!

hade kunnat gå illa

Datum: 2011-02-10 Tid: 14:36:37

Roliga, roliga spädis! Dock har jag haft ont i axeln, armbågen och handleden idag. Inte skoj alls. Det blev inte bättre av att jag tog emot en farbror som höll på att ramla baklänges från sin rollator på bussen idag. Men det hade kunnat gå illa om han föll i golvet med huvudet före. Dagens goda gärning, tror jag allt!

Snart ska min virvelvind till son sova middag, han som ska vara överallt och ingenstans på samma gång. Sicken galen grabb han är! Inte konstigt att man är trött!

morron!

Datum: 2011-02-10 Tid: 07:43:43

Duschat, kaffet i koppen, Adrian är vaken och lever rövare! Puuh! Ska snart ringa vaktmästaren o meddela om kylen o frysen. Håll tummarna för att jag får nytt ändå! Snart är det spädis!

Btw, fick den där busringningen nu igen: "Bajskorvar luktar gott, haaaallå bajsen!". Haha!

det funkar!

Datum: 2011-02-09 Tid: 18:52:30

Se där ja! Nu är elen och allt fixat. Gött mos! Jojje, Kari och Kari's pappa var här och fixade. Då ska jag bara flirta med vaktmästarn att ge mig ny kyl o frys ändå, för dom funkar också nu... så typiskt. Men med tanke på att kyl o frys är 23 år gamla så tror jag inte det blir några problem med det ^^ Men man ska aldrig säga aldrig...

rip

Datum: 2011-02-09 Tid: 15:07:19

Rest in peace kylen och frysen! Och en del av maten. Snabba vaktmästare har man iallafall. Ringde och meddelade att det hade gått sönder, och max en timme efteråt hade jag en provisorisk kyl o frys i köket. På fredag eller måndag kommer det nya grejjer! Annars har jag fått dra förlängningssladdar från hallen till vardagsrummet, för nån el i vardagsrummet går inte att tillgå. Allt efter att det small till i strömbrytaren igår när min kompis skulle tända taklampan. Om det är lampan som är felkopplad eller elen som är knas vet ingen, ännu. Kari kommer senare och kollar. Det knäppa är att det har ju funkat innan och det finns två strömbrytare... och min kompis tryckte på "fel". Ja jäklar i havet, jag struntar i vilket. Det löser sig sa han som sket i vasken! =)

Får bara hålla extra koll på Adrian så inte han är på sladdarna!

dagis uppdatering

Datum: 2011-02-09 Tid: 10:49:53

Nu har vi kikat  på dagiset och jag är nöjd med personalen som det verkar nu. Adrian gillade dom också, men han gillar ju i princip alla! Dock hade väl lokalerna kunnat vara lite roligare, men den lilla stunden vi var där tyckte Adrian var rolig, så det går nog bra ^^ Om inte annat så får man väl byta, om vi inte trivs sen.

dagis

Datum: 2011-02-09 Tid: 08:33:21

Idag ska vi gå till ett dagis, så får vi se om det duger till min lilla prins! Men det ska det nog göra ^^

woohoo!

Datum: 2011-02-08 Tid: 18:04:46

På måndag börjar tapetseringen av mitt vardagsrum! Tyvärr är det bara vardagsrummet, nu. Hon på kontoret sa att vi kan ta rum för rum och det kan jag gå med på. Vi är ju mest i vardagsrummet så ^^ Börja fundera på hur jag ska ställa möblerna så länge nu då. Happy happy happy!

glad idag

Datum: 2011-02-08 Tid: 14:58:57

Idag är en jäkligt bra dag! Mariana och Markus hade med sig frallor och tillbehör, så vi hade en mysig fikastund. Sen tog vi en promenad och handlade o uträttade lite andra ärenden. Skönt att ha sådant gjort =) Var även förbi jobbet och förlänge min mammaledighet. Fick en julklapp då! Haha, lite sent, men gick aldrig dit i julas. En liten chokladask och två biobiljetter fick jag. Vem ska jag bjuda ut på bio-dejt nu då? Jag är glad idag! Och ingenting kan förstöra mitt humör! ^^

god morgon!

Datum: 2011-02-08 Tid: 09:52:07

Det var en helt lovely dag igår! Emmah var här i princip hela dan och sen kom Dennis på filmkväll ^^ Mysigt värre! Idag har jag och Adrian hittills busat och bråkat om datorn, lyssnat på musik, dansat, sjungit och ätit frukost. Snart kommer Mariana och Markus hit, senare ska jag hämta paket och lämna tillbaka filmer vi hyrde igår. Säkert händer det mer men som jag inte vet om nu ^^ Have a nicp0epå nic´å+eä'... nice day! (Adrian kom och ville skriva med foten, haha!) Ni ser, bråk om datorn, jämt! ;)

tvätt tvätt tvätt

Datum: 2011-02-07 Tid: 12:04:15

Tvättar. Så skoj! :P Adrian sover. Emmah är här o dricker kaffe. Våran dag hittills!

morning

Datum: 2011-02-07 Tid: 10:15:03

Igår hade jag massa kaffebesök ^^ Det är nice det! Kari hjälpte mig även att köpa hem blöjor och välling, så det behöver jag inte tänka på! Göttans! Sex paket blöjor och 30 liter välling bör nog räcka ett tag =) Var ju sista dagen av Willys erbjudande: Handla för 200 kr, o köp 3 paket blöjor till priset av 2.

Jag är rätt trött jag. Måste nog börja ställa klockan och gå upp tidigare än Adrian så jag hinner vakna till liv innan han kör igång i 180! Lugna mornar, vad är det!?

mitt adrian-altare ^^

Datum: 2011-02-06 Tid: 12:11:32

Jag har väl berättat om mitt Adrian-altare, mitt vardagsrumsbord från Ikea? Såhär ser det ut:
Under glasskivan har jag lagt bilder och dyl. som har med Adrian att göra. Titta!

Hela bordet


Gästerna gissade kön, födelsedatum,
vikt och längd på babyshowern ^^



Lite foton på Adrian i blandade åldrar =)


Ultraljudsbilder, dopinbjudan och våra armband från förlossningen
samt "Grattis till er pojke"-kort =)


Ps. Bordet var fläckfritt igår, men eftersom Adrian gillar att titta på allt så har det kladdats en hel del ^^ Ibland pussar han på fotona med =)

god morgon

Datum: 2011-02-06 Tid: 09:10:12

Kaffet är i koppen, Adrian har fått frukost. Teletubbies är på tvn och Adrian är som fastklistrad, sicken bra barnvakt så jag får slöa. Måste ha sovit konstigt inatt, har så ont i ryggen så jag knappt kan bära Adrian. Vi har inga planer idag, men vi hoppas på att träffa Mariana och Markus =)

kväll

Datum: 2011-02-05 Tid: 19:21:49

Nu sover lillfisen. Gött!

Jag sitter o slöar. Skönt efter denna dan, jäkla fixarfasoner! Snart finns inga ytor att rengöra eller skåp att rensa. Storstädade igår, och dammsög av dammet efter att takfläkten kom upp idag och blev tvungen att dammsuga en gång till sen. Stod ute på balkongen och rökte, blåste som tusan. Helt plötsligt blåser balkongdörren upp och Adrians dopbevis som står på en hylla åkte ner i golvet. Klirr! sa det och glas överallt. Hoppas jag fick upp allt så inte Adrian skadar sig!

Mammi och Moa kom förbi tidigare. Moa passade Adrian medan jag och mammi åkte och handlade. Tack mammi för hjälpen och de varor du betalade för och tack Moa för passningen =) Hämtade ut ett paket med, Monika har stickat en halsduk åt mig! En sån utan ände, jättefin är den ^^ Tacktack!

Annars ska jag inte göra mkt ikväll. Slappa och lägga sig tidigt tror jag. En intensiv vecka har gjort mamman trött.

vad har hänt?

Datum: 2011-02-05 Tid: 14:25:00

Ja, inte vet jag vad som har hänt. Jag har fått ryck! Nu ska jag rengöra precis allt som går att rengöra. Micron ser nästan som ny ut. Städade hela dagen igår, och idag går jag och plockar o grejar. Skumma grejjer alltså, inte min favoritsyssla att städa direkt!? Nåväl, det blir ju fint och det är ju inget negativt ;) Bara jag inte blir pedant!?!?!?

fläkten uppe!

Datum: 2011-02-05 Tid: 11:07:37

Wiiho! Nu sitter takfläkten uppe, Kari är fasiken grym! Blev finfint! ^^ Jag fattade halv sju när han fixade, men nu vet jag hur man gör. Nån som vill ha upp en takfläkt? ;)

Adrian ligger och protesterar mot att sova middag. Alltid ett jäkla liv, fast han är trött som fan. Förut bar jag honom alltid i famnen tills han somnade men det har han börjat protestera mot med. Då får han helt enkelt ligga där, och jag går in med jämna mellanrum. Tips någon? Allt jag provat är bara skit i hans tycke.

barnvagnen

Datum: 2011-02-04 Tid: 23:25:16

Någon frågade om jag kunde lägga in bild på vagnen.
Här är den:

Den är inte skön att köra, så ska sälja den.
Fast... Vad heter den? I annonsen stod "Barnvagn combi Monti"

nöjd

Datum: 2011-02-04 Tid: 14:54:00

Shit vad nöjd jag är nu! Denna veckan har jag rensat skafferiet, städskåpet, kastrullskåpet, omorganiserat i andra skåp, tvättat, ringt samtal, skickat iväg papper, umgåtts med många människor och städat. Produktivt värre! Skönt att ha lite energi för omväxlings skull =)

Adrian sov aldrig nånting efter jag skrev senaste inlägget. La honom för en halvtimme sen och hann duscha. Men nu är han vaken igen. Han har en jäkla hosta som stör honom. Ush! Ge honom lite varm saft sen.

stäääda

Datum: 2011-02-04 Tid: 11:38:51

Storstädar! Kommer nog inte orka göra klart hela lägenheten idag, men alla allmänna ytor kör jag idag. Mitt rum och Addes rum kör jag imorgon, tror jag. Kari kommer hit senare och hjälper mig sätta upp takfläkten och sen ska vi ha filmkväll. Det är vad som händer idag! Adrian "sover"  ^^

torsdag

Datum: 2011-02-03 Tid: 19:22:36

Hej, jag heter Therese och jag är en Traderaholist! Sitter o kollar Tradera varje gång jag nyttjar datorn. Finns mycket fint, men inte så mycket pengar att köpa allt man vill ha. Tror nog jag måste uppsöka Anonyma Traderaholister eller något. Nån måtta får det ju vara.

Annars har vi träffat maaassa människor denna veckan! Socialt värre =) Har varit en bra vecka för oss. Även fast vi är förkylda, så har många människor förgyllt våran tillvaro. Tack för det!

Idag var det spädis, och jag var såå trött! Men det var nice, och vi har fått en ny mattant där ^^ Eller tant är la att ta i, men det heter ju så. Hon bakade bröd på havregrynsgröten som blev över från frukosten, så jäkla gott! Fick med mig hem och ska rosta till kvällsmackor! ^^

god morgon världen!

Datum: 2011-02-03 Tid: 07:23:03

Kaffet är i koppen, Adrian sover än. Det är spädis idag! Måste ringa dock och fråga om vi får komma när Adrian är så snorig. Feber har han inte haft ännu iaf. Men vi får se ^^

förkylda

Datum: 2011-02-01 Tid: 09:11:02

Nu har vi blivit förkylda här, jättekul! Stackars Adrian hade jättesvårt att komma till ro igår kväll, snoret bara störde honom. Sög snor med näsfridan, försökte ge honom vatten och bar honom i famnen i en halvtimme. När jag la ner honom så vaknade han... Dumma snor o förkylning! Med mig är det lite bättre men jag antar att det inte brytit ut helt än. Snorig som fan o mossig i huvudet. Den som lever får se, och det som inte dödar det härdar. Eller nåt.

Annars så står tvätt och möte på schemat. Har ringt de som kommer på möte, och väntar på att de ska ringa upp. De får avgöra själva om de kommer hit till sjukstugan eller inte. Sen hjälper Kari mig att hämta hit takfläkten, fast vi sätter upp den en annan dag.