vardagslyx =)

Datum: 2008-09-03 Tid: 13:46:59

Morgonen har varit hur mysig som helst. Vaknade av ett sms från Veronika att hon och Kinky är på väg upp. De hade handlat med bröd, jag stod för kaffet, så hade vi en liten frukost. En sån start på dagen gör hela dagen bra. =)

Har precis tagit en lång dusch. Lyx 1. Gjorde en hårinpackning. Lyx 2. Klev ur duschen, torkade mig, och smorde in hela kroppen med bodybutter (cocosdoft). Lyx 3. Bryggt en hel termos kaffe som står bredvid mig nu. Lyx 4. Ska snart lägga mig i soffan och läsa "Brunst-kalendern" (boken jag fick av svärmor). Lyx 5. Och min älskade pojkvän kommer hem snart.


En vän har även tagit tag i sitt liv, efter lite tjat från min sida. Otroligt skönt! =) Hur dåligt man än mår ibland, så blir det alltid bättre med tiden. Jag har mått piss ett par dagar nu, men now I'm almost back on track. Därför jag unnar mig min lilla vardagslyx idag. Ta hand om dig själv när du inte mår bra, självläkning is the shit! Och kan du inte lösa det själv, sök proffesionell hjälp. Det är inte värt att gå runt och må dåligt. Sedan är det guld med bra vänner! <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Skriv din kommentar:

Kom ihåg mig?
Trackback