i feel good

Datum: 2008-09-25 Tid: 22:09:58

Middagen var väldigt trevlig =) Bland annat hade min gamla klasskompis Elisabeth tagit hand om ett rådjurskid när hans mamma blivit påkörd. Den har tytt sig till dom, och tar varje chans den kan att få komma in i huset och lägga sig på mattan framför tvn. Haha! Det var kul att träffa dem igen och höra vad de hade för sig =)

Sen fikade jag med Rachel. Sååå längesen! Och det var verkligen hur kul som helst att sitta o snacka med henne! Var duktig och började med en kaffe, men eftersom hon tog en öl så gjorde jag med det. En öl på en vardag när man ska jobba dagen efter... det är fasiken rebelliskt! En öl är ingen öl, typ, och eftersom jag inte ska dricka på väääldigt länge nu så gör det inte så mycket. Vill träffa Rachel snart igen. Hon får en alltid att må så bra och skratta av sig alla bekymmer! Har saknat henne sooo much! ^^

Imorgon blir det jobb, sen ska jag köpa inlägg till nya skorna, jäklar vad ont jag har i fötterna nu. Sen ska jag till intersport och köpa ett par adidasdojjor, rabatt på över halva priset. Fick klubbrabatt hem i brevlådan idag, hade inte ens någon aning om att jag var medlem där... Sen ska jag hem, hjärtat kommer ju imorgon =)

På lördag ska kanske jag och Shiva gå till BR, hon ska få välja precis vad hon vill som födelsedagspresent från mig. Det kan bli dyrt. Bara inte Veronika sagt att hon ska ta det största som finns! Haha, nejdå, jag har ju lovat, och lilltösen är fasiken värd allt! =) Senare ska jag och Jessica förhoppningsvis gå och bowla =) Yeay! Hon är så go, och vi hittar på saker alldeles för sällan. Så det ska bli riktigt nice =)

Nä, orkar inte skriva mer. Natti =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Skriv din kommentar:

Kom ihåg mig?
Trackback