ljuger du, som jag?

Datum: 2008-09-22 Tid: 23:16:13

Sitter och kollar runt i lägenheten och inser faktum: Hur mycket man än städar så ser det lika förjävligt ut innan kvällen är slut. Okej, damm och "gruss" försvinner, men prylarna lägger sig på något konstigt vis alltid huller om buller nästan på en gång. Så därför har jag bestämt mig för att jag skiter faktiskt i att bry mig om hur det ser ut här hemma. Jag städar och plockar när jag känner för det.

Sen är det en jäkligt dum kombination att bo på bottenvåningen och vara rökare. Minns ni i våras när jag och Simon städade balkongen och köpte nya möbler dit? Dagen efter bestämde sig dom som jobbar i denna fastigheten att klippa gräset. De hade säkert sett att vi vårstädade vår lilla balkong och ville jävlas. Enda skillnaden var att nu var gräset på balkongen grönt. Iallafall, när jag vart ute och rökt dras ju skiten med in. Jag hoppas att de inte kommer klippa nåmer gräs här innan vintern, för på onsdag tänkte jag ta itu med balkongen igen, sista chansen innan vintern känns det som. Då ska jag till och med va så duktig att jag skyddsoljar möblerna med.

Kanske passar jag på att dra av golvet och rensa ur garderoben också. Vore väl en bra idé att åka ner till Gina T och köpa på sig ett par linnen med. Mina få jag har räcker inte till. Med tanke på att linnen är det bästa att ha på jobbet när man ska stå i ett duschvarmt badrum minst en halvtimma varje dag måste jag ha några fler.

Så får det bli! Balkong, golv och garderob ska bli fit for fight på onsdag. Konstigt att städlusten faller på när man börjar inlägget med "Sitter och kollar runt i lägenheten och inser faktum..." och meddelar att man numer struntar blankt i hur det ser ut. För sanningen är att det är lögn. Man bryr sig alltid om hur det ser ut hemma.

Kommentarer
Postat av: janina

tack så mycket!! :)



nje, bra betalt är det väl inte.. jag jobbar så mycket jag bara kan och får kanske ut mellan 6-8000 nu den 11e. man vet ju aldrig när dt bara är provition och ingen timlön.

men visst är det en upplevelse detta jobb.

tyvärr kan du ju inte jobba när du hostar sönder lungorna och snorar ner folks öron men annars är det bra :)

det duger sålänge

Datum: 2008-09-23 Tid: 10:01:49
Postat av: Therese

Jag mår dåligt om det är stökigt hemma.. klarar verkligen inte av det. Och nu är man sambo med.. blir mycket smågnabb;D Alexander är slarvig som fan!

Datum: 2008-09-23 Tid: 13:03:16
http://tisskisset.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Skriv din kommentar:

Kom ihåg mig?
Trackback