hihi

Datum: 2009-02-05 Tid: 21:45:04

Idag har det varit en bra dag! Vaknade ganska så utvilad, låg kvar i sängen med datorn och bara mös. Sen blev klockan helt plötsligt jättemycket och det var duschtime, sen käk och därefter bussen ner till stan för att möta Sofia. Nu är jag precis hemkommen från henne där jag har druckit så mycket kaffe så jag skakar och snackat så mycket skit så det skulle fylla en hel container =) Sånt behövs ibland, spy ur sig massa galla! Inge skit om någon människa, bara sånt man blir så trött på i samhället osv. Vi ska börja träffas oftare, för hon är fan så jäkla trevlig! ^^ Fick en massa parfymer av henne också, snällt som fasiken!

När jag gick därifrån gick jag till maxi o köpte Loka, måååste ha Loka hemma. Hittade en sidenpyjamas för 49 spänn med, det är taget! Tog en i XL för jag vill ha pös, men de är ju så långa, måste stoppa in i strumporna, haha! Blev sugen på att köpa hönökakor med, äggmacka! Men kom på att jag har ingen kaviar, damn it!

Nu ska jag bara slappa, imorgon kommer Anders på besök. Men jag tänker sova tills dess, jobbar ju fasiken kväll o natt denna helgen, så då blir det upp tidigt både lördag och söndag. >_<

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Skriv din kommentar:

Kom ihåg mig?
Trackback