duktiga killen min!

Datum: 2011-06-21 Tid: 12:42:17

Adde var jätteduktig på bvc. I väntrummet har de en rutchkana, och ja, han älskar dom! Klättra och åka, klättra och åka om och om och om igen! Väl inne hos sköterskan ville han fortsätta leka samtidigt som dom två hade ett väldigt givande samtal. Själv fattade jag ingenting, men eftersom hon svarade honom måste hon ha förstått vad de snackade om. Adde fick mycket beröm över att kunna så mycket och hon fick höra en del ord han kunde. Mamma, titta, tack, där och hej då när vi skulle gå (samtidigt som han vinkade). Orden är ju inte klockrena i uttal men man fattar ju vad han menar. Dessutom så förstår ju han mer och kan allt mer. Men lyssna när mamma säger ajaj är tydligen omöjligt ;)

Efter det gick vi till H&M en sväng, köpte en pennvässare till mitt smink. Kan ni tänka er att jag sällan går osminkad numera? Haha, knas! Och klänningen jag köpte igår gillar jag, Kari nämnde att den var mycket finare i verkligheten än på kort. Och jag håller med =)

Nu sover Adde middag =) Jag passar på att läsa bloggar och slappa. Får väl se om Emma (minns ni henne? :P ) hör av sig sen för lite socialt häng.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Skriv din kommentar:

Kom ihåg mig?
Trackback