Läs en bok - Sluta röka!

Datum: 2008-02-26 Tid: 19:28:16

Igår kväll vid elvatiden ringde Evelina från min klass och frågade om jag ville följa med till bokrean som började 00.00. Hon tillade att jag klagar ibland på att ingenting impulsivt händer i mitt liv och tyckte att detta var väl impuls om något. Tyckte jag med, så jag hänkade på. Jag visste ju inte ens om bokrean och hade därför inte planerat några inköp. Dessvärre kom jag hem med sju böcker runt ett inatt. Fem till mig och två till Simon. Summan av kardemumman blev 392 spänn. Inte så farligt med tanke på hur dyra böcker är! Så dessvärre är väl fel uttryckt.

Idag hade vi skoldag mer Lära Mera igen. Vi åkte till en lärare på skolan som hade hästar. Ponnys, säger Martina att det är. My ass! Skitstora, läbbiga saker var det! Men jag red, tamejfan. Slängde mig upp i sadeln vig som en 150kilos ballerina och satt där medan en klasskompis gick brevid och höll hästen. Trodde att jag skulle lyckas med alla saker man gör när man är nervös/ rädd (spy, kissa ner sig eller ännu värre bajja ner sig, skaka så mycket så att hästen tror att jag manar till galopp med benen. Gudars, vem vet vad som hade kunnat hända?). Ja, ni fattar. Jag var rädd. R-Ä-D-D! För en ponny. >_< Men... Det var en stor jäkel! Dessutom hade läraren världens goaste hund (näst efter Daisy dårå) som hette Cindy. Hon sprang efter mig hela tiden! Gosvovve! Det var en trevlig dag. ^^

Det där med goa vovvar. Jag saknar mammi's förra hund, Sami. Fan va fin han va. Synd att hon inte kunde ha kvar honom. :( Mammi är för övrigt en snäll qvinna. Hon skulle hjälpa mig idag med att städa min lght innan visningen på torsdag. Dock gav vi (hon) upp rätt snabbt, meddelade att vi inte hade rätt grejjer till att få det rent (så jävligt äre la inte?), och sa att hon och en kompis till henne fortsätter imorgon när jag är i skolan. Välands übersnällt, med tanke på att jag har skola från 08.20-20.30 typ imorgon.

Oh well, that's it for now. Ska blunda och grabba tag i en av mina nya böcker och slöa ner mig i soffan! Hoppas det blir "ÄNTLIGEN icke-rökare!" av Allen Carr. Det sägs att man slutar röka efter man läst den. Citerar ett stycke från bokens baksida:

"Ta första steget nu. Fortsätt röka precis som vanligt
medan du läser boken. Läs med ett öppet sinne.
Läs allt. <<Äntligen icke-rökare!<< ger dig lust att sluta.
Och det är lätt. Miljoner människor har gjort det och vet
att <<Äntligen icke-rökare!<< fungerar."


Spännande! Vad tror du?

Kommentarer
Postat av: Therese

Haha. Jag skulle nog oxå vara rädd om jag satte mig på en häst nu, var ju såå många år sen. Men de skulle vara kul. Kanske att man tar sig en ridtur i sommar:)

Efter jobbet idag gick jag till konsum för att handla lite smått, fullt med böcker vid ingången.. skumt tänkte jag. Men nu förstår jag! Det är bokrea!
Just nu läser jag boken "Privat" av Carolina Gynning och Alex Schulman. Den är rätt kul!
Innan jag börja läsa den läste jag "Kärlek och stålull". Låna den om du har tillgång till bibliotek! Hemsk!

Nej, nu ska jag dricka upp mitt kaffe och sen ge mig iväg och träna. Så jobbigt med sena träningar.. inte hemma förns 22.45:/
Trevlig kväll!
Tjing

Datum: 2008-02-26 Tid: 20:30:54
http://tisskisset.blogg.se
Postat av: Mustela

Hoppas du får ut något av den boken :)

Datum: 2008-02-26 Tid: 20:51:59
Postat av: Therese

Hello.
Sådär, nu har man träna. Skönt vare!

Ja, de är hon. Skulle oxå villa höra henne föreläsa. Hon har haft en hemsk uppväxt. Tänk att ha en mamma som är utvecklingsstörd, galet!
Boken är värd att läsa.

Datum: 2008-02-26 Tid: 23:03:12
http://tisskisset.blogg.se
Postat av: Veronika

Låter som om ni hade en mysig dag! Trots de läskiga hästarna. ;D

Om boken fungerar, får jag låna den då? ;)

Datum: 2008-02-27 Tid: 18:43:47
http://phobi.wordpress.com
Postat av: Therese

Lånade du den då? Eller frågade du bara efter den? haha.

Sov sött.
Tjing

Datum: 2008-02-27 Tid: 22:08:43
http://tisskisset.blogg.se
Postat av: Gull-maj

hehe asså du var lite rädd för hästarna du :P hehe dom som är så snälla :)hoppas att du haft en nice helg :)

Datum: 2008-03-02 Tid: 21:20:30

Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Skriv din kommentar:

Kom ihåg mig?
Trackback