sköööön helg!

Datum: 2011-02-13 Tid: 19:16:12

Hej och hallå! Hela helgen har spenderats hemma hos Kari med hans två barn. Både jag och Adrian har trivts som fisken i vattnet! Skönt att ta det lugnt och bara vara. Fick till och med sovmorgon igår, hur sköööönt som helst! Hans ungar är underbara med ^^ Igår kom bror och Mia och mina två brorsöner på en endagsvisit. Vi gick lite på BR och Adrian fick en tidig födelsedagspresent ^^ Sen åt vi kinamat. Mums! Fler såna här helger vill jag ha!

Nu är hela mitt vardagsrum tömt på saker. Imorgon tapetseras det ^^ Fetingnice! Dock är det ett stort jäkla kaos härhemma nu med saker överallt. Längtar tills jag får iordning igen, och grovstädat! Kommer bli finfint! Ligger i min säng med datorn nu, ska strax poppa popcorn och kolla på One tree hill på datorn. Ett måste varje söndagskväll. De har ju flyttat fram programmet till eftermiddag, men jag vill se på kvällen, så då  får det bli kanal5play.

Imorgon drar vi ut till mammi så mister tapetserare får sköta sitt  jobb ifred. Vi får se om det tar en eller två dagar, men jag tippar på två, så jävligt som väggarna ser ut nu! Egentligen borde jag fan fota de värsta ställena så ni får se hur illa det är. Om det nu fastar på bild :P Ger det ett försök... senare.

Kommentarer
Postat av: Anonym

är kari din nya pojkvän?

Datum: 2011-02-14 Tid: 02:38:19

Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Skriv din kommentar:

Kom ihåg mig?
Trackback