Förbeställning, för en gångs skull!

Datum: 2007-10-23 Tid: 21:23:13

"Det bara rinner ur näsan! Typ som Viagra-fallet!" - Tess när hon skulle förklara för en gubbe hur förkyld hon var när han påpekade att det var dags att sluta röka när hon hostade. Blev inte Niagara-fallet som det var tänkt!

Haft en fucking bra dag idag! Har varit hemma idag från praktiken, liksom igår. Har blivit röd under näsan pga allt snytande och måste smörja med hudkräm så man inte ser spetälsk ut. Fått massa gjort, städat sånt som inte brukar städas så ofta, kollat på en massa bra tv och "Fjorton suger!". Pratat med mammi och Roni i telefon. Alltid lika trevligt! Och finally fått mina jädrans pantflaskor pantade. Tvingade med Bemma-mannen, eftersom jag visste att hon också hade massa flaskor att bli av med. Fick iallafall ihop 40 spänn, det mesta var från halvliters LOKA/ Smultron citron. Dessutom hade jag runt 30-40 spänn i småpengar som jag skulle växla in. Hon räknade nog fel, för jag fick 71 tillbaka från småpengarna. Så lite rikare än jag trodde blev jag, totalt 111 kronor! ^^ Räckte gott och väl till käk på Snack och ett paket cig! Good shit! På bussen på väg ner till Snack ringer jag för att förbeställa maten, så den är klar när vi kommer. Reza blev nog väldigt förvånad. Aldrig gjort så förut.

Reza har undrat några gånger om jag nämner honom i min blogg. Jag har svarat att jag nämner Snack i nästan varje inlägg, men det räckte inte. Så därför ska jag göra honom nöjd och tillägna några rader till enbart honom:
Reza är en good shit-guy som både jag och Bemma-mannen diggar som fan! Alltid glad, alltid rolig och alltid trevlig. Oavsett hur mkt dom har att göra. Alltid givmild med rabatt eftersom vi är stammisar och aldrig en dag utan att ett skämt kommer ur hans mun. Han är som en far för oss! Mohaha!

Det kommer nog bli en återkommande grej i min blogg. I varje inlägg ska jag skriva om någon som betyder/ har betytt mycket för mig. Så håll utkik! I nästa inlägg kanske jag skriver om dig?!

Måste bara tillägga att imorgon är första gången som Simon kommer sätta sin fot innanför min dörr. Han har aldrig varit hemma hos mig. Vet inte varför, men är lite smått nervös över det. Varför då? Gillar honom väldigt mycket! Var hemma hos honom i lördags, han hade fixat "Moulin Rouge" som jag bad honom om. Det blev jag väldigt glad för. ^^ Och tänka sig! Detta är första gången jag skriver i bloggen att jag tycker om honom! Har nämnt honom innan, då som friskvårds-grabben Simon! ;)

Och i helgen var ju brorsan och hans brutta Mia här i Borås, nice som fan. Var ju lite tjurig på bror, men det har vi löst nu! ^^ Dessutom kommer jag få köpa hans laptop, så snart kommer jag skaffa internet igen. I vilket fall som helst, roligt att han kom och hälsade på, och hans tjej: hur go som helst! Ingenting negativt att säga om den tjejen. Måste bara lägga in en dikt som lillesyrran skrev till Mia:

Hej Mia!
Du ja du ska vara glad för du har
en snäll och stilig karl.
Och du har allt som man kan ha.
Jag vill bara säga att jag accepterar dig.
För du är okej.

Stora ord för att komma från en 10-åring! Hon är go hon, lillskiten!

Var trevligt i söndags också. Jag, Moa, Bemma, Roni och Shiva hade lite fika hemma hos mig! Dricka kaffe/ te/ latte och snacka skit! Sånt borde man göra oftare. Både hemtrevligare och billigare än att fika på café hela tiden. Sen känns det lite mera vuxet med! Roni och Shiva kom till mig på lördagen på dagen också för första gången. Så två hemma-fikor på två dagar! Inte illa pinkat!

Dags att avrunda nu. Ska kolla på Desperate Housewives med Bemma!

Kommentarer
Postat av: Maniac

Haha ^^ Har Tiss kanske blivit lite glader av sig :P
Får säga att jag tycker det var ett bra iniativ med hemma fikan ^^

Datum: 2007-10-23 Tid: 22:41:06
http://www.myspace.com/liquidiceband
Postat av: Malin

låter riktigt roligt ^^

Datum: 2007-10-23 Tid: 22:55:10
Postat av: mustela

Alltid kul när man får för mycket växel, känns lite som att man har en turdag, och hemma-fika är verkligen bra skit. :D

Datum: 2007-10-23 Tid: 23:08:51
Postat av: Therese

Sådär. Nu är man hemma.. duschat precis.
Var ett jobbigt träningspass, men skönt!
Tråkigt att du inte kan lira, jävla knä! Det är verkligen så jävla skönt å få kasta lite boll. Imorgon har vi träningsmatch mot bärbo, får se hur det går. På söndag är det seriematch mot uppsala..
När vi spelar seriematch är jag verkligen supernervös. Iiih! Du minns väll känslan? :)
Hörrö, fan va kul vi hade i 85-laget. Alla kände varandra och visste hur alla spelade. Nu är det ju spelare från olika åldrar som inte spelat tillsammans förut.. lite svårare då.

Kan berätta för dig på msn nu, ang de jag skrev i min blogg.
kram

Datum: 2007-10-23 Tid: 23:20:07
http://tisskisset.blogg.se
Postat av: Bemma

Det var inte så kul att se ut som en luffare när jag var på väg till netto med alla mina påsar :P
Men nice att jag fick 81 kronor för de ^^

Datum: 2007-10-24 Tid: 16:57:20

Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Skriv din kommentar:

Kom ihåg mig?
Trackback