spara tid

Datum: 2009-11-03 Tid: 13:43:49

Jag är en sån person som ofta vill göra saker så snabbt och smidigt som möjligt. Till exempel så står mina vitaminer på spegelbyrån, och i en av lådorna har jag mina strumpor. Jag visste att jag hade ett glas ljummet vatten jämte sängen, så med vitaminer och strumpor i handen är det lätt som en plätt att sätta sig på sängen och svepa vitaminerna och därefter sätta på sig strumporna (som faktiskt börjar bli lite svårt!). Att hämta nytt, fräscht vatten är onödigt tidskrävande tycker jag.

Ett annat exempel är att jag sätter på mig jacka och skor samtidigt när jag ska gå ut. Och jag kan borsta tänderna och håret på en och samma gång. Dock kan jag inte både borsta tänderna och sätta upp håret i en tofs samtidigt, men jag får ju iallafall bort eventuella tovor i håret medan jag borstar tänderna.

Idag tänkte jag spara lite tid med att äta lunch med Sofia på Orion och också köpa med mig kvällsmat till jobbet därifrån. Det innebär ju en högre kostnad än om jag till exempel skulle handlat på Ica city, men det sparar tid! Så det får bli så! =)

Kommentarer
Postat av: E.K - Mamma Till Alicia

haha :)

Det med ljummet vatten hade jag nog inte klarat, men alla gör saker på sina egna sätt :)

Datum: 2009-11-03 Tid: 14:07:33
http://eekk.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Skriv din kommentar:

Kom ihåg mig?
Trackback