handboll

Datum: 2009-01-19 Tid: 18:41:41

Sitter och kikar på handboll, Sverige-Spanien. En av de absoluta favoritsakerna att göra enligt mig. En underbar match verkar det bli, 3-1 till Sverige 3 minuter in i matchen. Hade tänkt knäcka en bira till matchen med, men känner inte riktigt för det. Istället blir det 2 mackor och ett glas loka.

Matchen igår, Sverige-Korea höll jag på att bli galen på. Domarna skickade ut svenska spelare på 2 minuter hela 8 gånger under första halvlek (30 minuter). Kim Andersson fick även rött kort. Lite kåta på sina visselpipor var dom! Domarna i denna matchen verkar vara lite mer avslappnade och tolererar lite ruff. Gött mos!

Målvakten Johan Sjöstrand är en riktigt vass jävel! Och måste ju säga att Doder är outstanding i denna matchen, 11 mål allt som allt! Saknade honom igår, han låg magsjuk. Larholms japan - I have no words!

Matchen slutade 34-30. Helt underbart!