massa strul

Datum: 2012-01-25 Tid: 17:56:01

Ja, en olycka kommer ju sällan ensam sägs det. Internet som krånglar, lönekontor som skickar in sjukanmälan till fk alldeles för sent och en bankdosa som inte går att finna någonstans. Antingen har jag slarvat bort den eller så har Adde lekt med den, eller rentav slängt den i soporna. Han har en tendes att tycka att saker och ting hör hemma i soporna. Mammi och jag letade som svin efter dosan men den är spårlöst borta. Mammi passade Adrian medans jag åkte ner till banken för att skaffa en ny. 250 riksdaler!!! Hujeda mig!

Adde gick blöjlös här innan, visade honom pottan med jämna mellanrum. Till slut fick han en ny blöja och jag var stolt över att inga olyckor skedde. Trodde jag ja. Han hade lagt en blaffa på golvet i hans rum som jag inte märkt, haha! Glad att den inte hamnade på en matta iallafall...

Nu ikväll kom en kompis över och kollade på mitt modem och konstaterade att det nog var adaptern till modemet som ställde till det. Efterlyste ett modem på facebook och en vänlig bekant kom hit med ett. Men det fungerade inte. Slängde åt min kompis en "sladd-o-skit-låda" jag har i en garderob och där låg en strömadapter, dock lite klenare än vad mitt modem kräver, men det funkar för stunden iallafall. Väntar på en ny adapter på posten.

Annars är det som vanligt, jag är glad, saknar karln ♥, längtar tills barnet ska sova och ska imorgon njuta till fullo av min sista lediga dag innan en helgs jobb. Tjingeling!


Kommentarer
Postat av: Pappa

Jaså, ni sysslar med träning på att vara utan blöja.

Kommer ihåg att du fick den träningen utomhus, som tur var.

Jävlar vad farfar fick skena med skyffeln efter dig för att hinna hålla rent. :-)

Datum: 2012-01-26 Tid: 16:40:57

Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Skriv din kommentar:

Kom ihåg mig?
Trackback